In dit artikel

René Cooiman Review (2023) + Kortingscode!

René Cooiman | Review + Kortingscode!

In dit artikel

Ben je online op de Ultimate Mastermind gestart? Grote kans dat dit bedrijf direct je aandacht trekt. René Cooiman, de oprichter van Ultimate Mastermind, heeft met dit bedrijf namelijk interessante trainingen op de markt gebracht. In dit artikel vertellen wij je graag alles over deze trainingen, maar we zoomen vooral in op René Cooiman.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI10’

Wie is René Cooiman?

René Cooiman is een rasechte ondernemer die naar financiële vrijheid streeft. Dit streven heeft hij zelf, maar tracht hij met zijn bedrijf Ultimate Mastermind ook op andere mensen over te brengen. Met dit Ultimate Mastermind heeft hij zeker in de afgelopen jaren in ieder geval een prachtige groei door weten te maken.

Maar, wie is René Cooiman nou precies? Hij is een voormalig marinier. Een voormalig marinier die gewend was om hard te werken, door te zetten en lef te tonen. Hij heeft tijdens zijn opleiding veel discipline opgedaan, waarvan hij nu naar eigen zeggen nog steeds de vruchten plukt.

Ten tijde van zijn opleiding kreeg hij al interesse in ondernemen. Hij wilde zich met persoonlijke ontwikkelingen bezig houden, hij wilde een geldstroom opbouwen en hij wilde andere mensen gaan helpen. Al deze wensen komen in zijn bedrijf Ultimate Mastermind bijeen.

Had hij dit op voorhand verwacht? Ja en nee. Hij had verwacht dat hijzelf veel in petto zou hebben, maar hij had waarschijnlijk niet verwacht dat hij zo’n mooi bedrijf zou opbouwen. Ook had hij mogelijk niet verwacht dat hij zó succesvol zou worden.

René Cooiman  Review (2023) + Kortingscode!

Waarom is René Cooiman succesvol?

Om meerdere redenen kunnen we stellen dat René Cooiman succesvol is:

  • René Cooiman geniet van financiële vrijheid. Mede doordat hij in vastgoed geïnvesteerd heeft, heeft hij geen omkijken meer naar geldzaken. Hij weet simpelweg dat hij voldoende geld heeft om alles te kunnen doen wat hij wil doen.
  • René Cooiman heeft een prachtige onderneming opgebouwd. Met zijn bedrijf Ultimate Mastermind heeft René al de nodige successen weten te behalen. Hij blijft echter leergierig om nieuwe dingen te leren en nieuwe doelen te behalen. Dat is nou precies het kenmerk van een succesvolle ondernemer.

Wil je meer weten over het bedrijf Ultimate Mastermind van René Cooiman? Check dan onze uitgebreide Ultimate Mastermind review.

René Cooiman  Review (2023) + Kortingscode!

Is René Cooiman betrouwbaar?

Ja, je kunt René met je ogen dicht vertrouwen. Dit komt vooral doordat hij bewezen heeft dat hij voor de volle 100% te vertrouwen is. Hij heeft een prachtig bedrijf opgebouwd en hij heeft een compleet team om zich heen weten te verzamelen. Als René onbetrouwbaar zou zijn, zou dit uiteraard niet mogelijk zijn geweest.

Wat ons overigens ook aanspreekt, is dat René zo transparant is. Zo geeft hij aan dat hij in Spanje gewoond heeft én deelt hij zijn leven op Instagram. Daarbij zie je ook dat hij veel mensen met een high performance traject op het gebied van persoonlijke ontwikkeling helpt. Daar vertellen we je graag verderop in dit artikel nog iets meer over.

Wat is de missie van René?

De missie van René is om zoveel mogelijk mensen te helpen om meer vrijheid te creëren. Online zegt hij hier het volgende over:

René Cooiman | Review (2023) + Kortingscode!

Wat heeft Ultimate Mastermind te bieden?

Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen, is René Cooiman de oprichter van Ultimate Mastermind. Met dit bedrijf heeft hij veel cursisten geholpen aan financiële vrijheid. Maar, met welke diensten doet hij dit nou precies? Dat vertellen wij je graag hieronder in het kort.

Ultimate Mastermind boek

René heeft een geweldig boek geschreven over de 25 basisprincipes voor een succesvol leven. In dit boek laat René je met deze principes kennismaken, waarna je hier zelf mee aan de slag kunt gaan in het dagelijkse leven.

Het leuke is dat hij zich hierbij ook op zijn verleden als marinier richt. In dit boek legt hij je namelijk ook uit hoe je een mariniers mindset kunt ontwikkelen. Met deze mindset beschik je over de juiste discipline, zie je veel kansen en denk je nooit aan stoppen. Dát is precies wat je nodig hebt als je bijvoorbeeld je eigen onderneming wilt bouwen.

Ook ligt in dit boek nog de focus op het verkrijgen van vrijheid. Daarvoor richt hij zich op twee belangrijke zaken: ondernemen en investeren. Volgens de René Cooiman moet je ondernemen en investeren om uiteindelijk van vrijheid te genieten. Spreekt dit boek je aan? Klik dan hier en je betaalt slechts de verzendkosten!

René Cooiman  Review (2023) + Kortingscode!

De Geldmachine

Welke doelen stel jij in je leven? Als je het doel hebt om financieel onafhankelijk te worden, is De Geldmachine iets voor je. Dit is een training waarmee je leert om je eigen Geldmachine op te bouwen. Dit is een geldmachine die volgens René uit vier stappen bestaat: inkomen, aandelen, vastgoed en cashflow. Met deze training ga je precies leren hoe je de benodigde cashflow op kunt bouwen, waardoor je in principe niet meer hoeft te werken.

Deze training duurt 1 volledige dag. Na deze training geniet je echter wel nog van persoonlijke begeleiding vanuit het team van Ultimate Mastermind. Voor deze training betaal je overigens €3.000, maar wij hebben een interessante korting voor je in petto. Check daarvoor het einde van dit artikel!

Wil je hier meer over weten? Check dan onze De Geldmachine 2.0 review!

René Cooiman  Review (2023) + Kortingscode!

Geldmachine Masterclass

Heb je voor jezelf de missie opgesteld om succesvol te worden? Dan zet je hier de eerste stappen naar met behulp van de Geldmachine Masterclass. Met deze Masterclass leer je hoe je kunt beleggen, hoe je in vastgoed kunt investeren én hoe je de juiste mindset opbouwt. Voor deze interessante masterclass betaal je slechts €20. Tijdelijk 10% korting met kortingscode ‘GROEI10‘.

De Ondernemersmachine

René Cooiman is een succesvol ondernemer geworden. Dit succes wil hij graag met je delen. Dit doet hij met de Ondernemersmachine. Met deze training leer je hoe je een succesvol bedrijf op kunt bouwen. Je krijgt hiervoor van René een compleet stappenplan aangereikt.

Het blijft niet alleen bij deze training. Je krijgt namelijk ook nog toegang tot de online leeromgeving van Ultimate Mastermind. In deze online leeromgeving leer je nóg meer, terwijl je ook nog toegang tot de Ultimate Mastermind community krijgt. In deze community tref je allemaal gelijkgestemden. Voldoende reden om je voor de Ondernemersmachine aan te melden, waarvoor je €2.500 moet betalen. Nu tijdelijk €250 korting met kortingscode ‘GROEI10‘.

Wil je hier meer over weten? Check dan onze De Ondernemersmachine 2.0 review!

René Cooiman  Review (2023) + Kortingscode!

Combi Deal

Spreken de Geldmachine én de Ondernemersmachine van René Cooiman je aan? Dan hebben we goed nieuws voor je: je kunt van een interessante combi deal profiteren. Met deze combi deal krijg je toegang tot beide trainingen, waarbij je ook nog van een aantrekkelijke korting geniet. Voor deze combi deal betaal je slechts €3.500!

Wij raden je dit high performance traject absoluut aan. Je komt in gesprek met een ware expert, je leert hoe je kunt knallen en je leert hoe je in vastgoed kunt beleggen. Overigens heeft de heer Cooiman op het gebied van vastgoed zelf ook veel kennis. Hij investeert veel in vastgoed in Spanje, waardoor hij je op dit gebied perfect verder kan helpen.

René Cooiman kortingscode

Wij hebben een geweldige René Cooiman kortingscode voor je geregeld. Door de kortingscode ‘GROEI10‘ te gebruiken, krijg je maar liefst een korting van 10%! Wil je je voor de Geldmachine Masterclass aanmelden? Gebruik dan kortingscode ‘GROEI10‘, waarmee je ook 10% korting krijgt.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI10’

Onze mening over René Cooiman

Wij kunnen alleen maar respect voor deze succesvolle ondernemer hebben. Hij heeft een prachtig bedrijf opgebouwd, geniet van financiële onafhankelijkheid en heeft zijn zaakjes perfect op orde. Je kunt je dan ook met een gerust hart aanmelden voor één van zijn trainingen.

René Cooiman  Review (2023) + Kortingscode!

Meer over geldzaken voor jouw financiële gezondheid!

Heb je interesse in geldzaken en wil je alles weten over investeren, cashflow en online geld verdienen? Verdiep je dan eens in de wereld van aandelen, crypto, edelmetalen en vastgoed.

We hebben voor jou de beste crypto cursus, beste vastgoed cursussen en beste cursus beleggen getest en vergeleken. Lees onze vergelijkende reviews en kies voor de cursus die het beste bij jou past.

Voor wat betreft geld verdienen heb ik onderscheid gemaakt in beste affiliate marketing cursus, beste YouTube cursus, beste cash cow cursus, beste blog cursus, beste e-commerce cursus en de beste dropship cursus. We hebben ook nog uitgebreide reviews geschreven over onze ervaringen met Blog Secrets, Blog naar Business, Money Mastermind en Schrijven voor het Brein.

Bij Ultimate Mastermind laat René Cooiman beleggen in aandelenfondsen en vastgoed samenkomen. Volg De Geldmachine, Vastgoed in Spanje of De Ondernemersmachine om financieel onafhankelijk te worden. Super interessant om te lezen en er liggen mooie kortingen voor je klaar!

Ook ben ik in de wereld van online trainingen maken gedoken en de wereld van geld verdienen met YouTube.

Meest gestelde vragen over René Cooiman

Wie is René Cooiman?

René Cooiman is een voormalig marinier en tegenwoordig een begenadigd ondernemer. Hij geniet van financiële onafhankelijkheid en helpt andere mensen om ook dat doel te behalen. Dit doet hij met behulp van meerdere diensten en ook met een zelfgeschreven boek.

Is er een Ultimate Mastermind korting of kortingscode?

Ja, je kunt de kortingscode ‘GROEI10‘ gebruiken voor zijn diensten. Hiermee krijg je direct €300 korting. Voor de Geldmachine Masterclass gebruik je de kortingscode ‘GROEI10‘, waarmee je van 10% korting geniet.

Kun je contact met René opnemen?

Ja, het is mogelijk om in gesprek met René te komen. Dit doe je door je voor een van de live trainingen aan te melden. Als je op dit moment nog aan het dromen bent over veel geld, is het zaak om deze dromen tot werkelijkheid om te voeren. Dit maakt hij mogelijk middels deze live trainingen, waarbij je dus in rechtstreeks gesprek met de heer Cooiman komt. Je doet hierbij mogelijk ook nog nieuwe vrienden op, aangezien veel mensen zich voor deze trainingen aanmelden. (1)


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI10’

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on René Cooiman | Review + Kortingscode!

Laat een reactie achter