In dit artikel

Ultimate Mastermind Review (2023) + Kortingscode

Ultimate Mastermind Review (2023) + Kortingscode

In dit artikel

Ben je online met René Cooiman in aanraking gekomen? Of heb je van andere mensen goede verhalen over de Ultimate Mastermind gehoord? Als je meer over deze unieke trainingen van René Cooiman wilt weten, ben je in deze Ultimate Mastermind review aan het juiste adres.

In deze review bespreken wij deze trainingen van René Cooiman van a tot z. We richten ons hierbij op de training zelf, maar ook op de heer Cooiman. Wie is hij precies? Wat heeft hij te bieden? En welke andere online trainingen biedt hij op dit moment aan? Je leest het allemaal in deze Ultimate Mastermind review.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI10’

Op weg naar financiële vrijheid!

Wat wil jij precies bereiken in je leven? Als je met de Ultimate Mastermind aan de slag gaat, werk je toe naar financiële vrijheid. Je krijgt uitleg over tal van bewezen succesvolle strategieën waarmee je je vermogen aanzienlijk kunt laten groeien.

Biedt deze training van René Cooiman garantie op succes? Nee, dat is niet het geval. Je moet namelijk zelf altijd nog de bewezen succesvolle strategieën toepassen. Van René Cooiman en zijn team krijg je wel alle mogelijke handvatten aangereikt.

Ultimate Mastermind Review (2023) + Kortingscode

Wie is René Cooiman precies?

René Cooiman is een oud marinier. Hij heeft jaren bij de marine gezeten, waardoor hij als geen ander weet wat hard werken is. Maar, na enige tijd had hij door dat dit hem de rest van zijn leven geen voldoening zou geven. Hij ging zich daarom op andere zaken in het leven richten.

In eerste instantie hield hij zich bezig met dropshipping. Daarmee wist hij al snel het nodige geld te verdienen, maar wat moest hij nou met dat geld? Aan de hand van die vraag ging hij op zoek naar verstandige beleggingsmogelijkheden. Dát is uiteindelijk de fundering gebleken voor deze high performance dienst.

René Cooiman kreeg door hoe het geld voor hém kon laten werken. Dit heeft hij uiteindelijk omgebouwd naar meerdere bewezen strategieën. Als je je nu voor de Ultimate Mastermind cursus aanmeldt, krijg je uitleg over deze bewezen strategieën. Dit doet hij vanuit zijn bedrijf in Capelle aan den IJssel, maar ook op speciaal georganiseerde dagen en via online kanalen.

Wat hierbij erg mooi is, is dat René Cooiman een absolute inspiratiebron is. Hij heeft zelf zijn leven geweldig op orde en is financieel onafhankelijk. Als dit ook jouw wens is, kun je sowieso een hoop van deze succesvolle ondernemer leren. Al met al is René Cooiman een succesvol persoon en heeft hij een inspirerend boek geschreven over zijn leven.

Een ander groot pluspunt is dat René meerdere trainingen op de markt heeft gebracht. Zo kun je je voor de Geldmachine 2.0 aanmelden. In onze De Geldmachine 2.0 review lees je hier meer over. Ook kun je je voor De Ondernemersmachine aanmelden. Over deze training lees je meer in onze De Ondernemersmachine 2.0 review.

Tijdelijke korting!

In deze uitgebreide Ultimate Mastermind review vertellen wij je alles over dit bedrijf/deze cursus van René Cooiman. Voordat we echt de diepte induiken, willen wij je kennis laten maken met een interessante Ultimate Mastermind korting.

Met de kortingscode ‘GROEI10‘ krijg je direct €300 korting. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is op deze link te klikken. Vul vervolgens de code ‘GROEI’ in en geniet direct van maar liefst €300 korting.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI10’

Wat is Ultimate Mastermind precies?

In deze Ultimate Mastermind review hebben wij deze term al op meerdere manieren aangeduid. Zo hebben wij dit aangeduid van René Cooiman, maar ook als een training en een cursus. Dit klopt allemaal. René Cooiman heeft namelijk voor één naam gekozen voor zowel zijn bedrijf als zijn diensten.

Het is wel goed om te weten dat je bij de Ultimate Mastermind voor meerdere trainingen terechtkunt. Ook is het mogelijk om je voor bijvoorbeeld een masterclass aan te melden, terwijl je ook nog een boek van René Cooiman kunt kopen.

Over de verschillende diensten en trainingen lees je meer in deze Ultimate Mastermind review. We bespreken elke dienst/training in het kort, zodat je hier een duidelijke indruk van krijgt.

Ultimate Mastermind Review (2023) + Kortingscode

Geldmachine Masterclass

De Geldmachine is een van de populairste trainingen van René Cooiman. Om je op een laagdrempelige manier met deze training kennis te laten maken, heeft hij gekozen voor een Geldmachine Masterclass. Met deze masterclass leer je direct de nodige zaken:

 • Je leert hoe je je eerste vastgoedpand aan kunt kopen. Volgens René Cooiman is het hiervoor niet nodig om zelf veel eigen vermogen te hebben.
 • Je leert hoe je periodiek kunt beleggen in aandelenfondsen.
 • Je leert de juiste mindset te ontwikkelen. Volgens René Cooiman is dit de mindset die hoort bij een top ondernemer en investeerder.

Wil je je direct voor de Geldmachine Masterclass aanmelden? Wij raden je in dat geval aan om de kortingscode ‘GROEI10‘ te gebruiken. Met deze kortingscode krijg je 10% korting op de Geldmachine Masterclass.

Is de Geldmachine Matsterclass aan te raden? Ja, dit is zeker aan te raden. Met deze masterclass zet je de eerste stappen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ook ben je hiermee in staat om je eigen geldmachine te ontwikkelen.

Ultimate Mastermind Review (2023) + Kortingscode

De Geldmachine

De Geldmachine Masterclass is een klein voorproefje van de echte Geldmachine. Dit is een van de populairste trainingen van René Cooiman, waarmee hij al veel personen intensief begeleid heeft.

Met deze training leer je in één dag wat financiële onafhankelijkheid is. Je leert niet alleen wat dit is, maar ook hoe je volledig zelf financieel onafhankelijk kunt worden. Hiervoor richt René Cooiman zich op vier stappen: inkomen, aandelen, vastgoed en cashflow.

Met deze stappen zou je je eigen geldmachine aan moeten kunnen slingeren. Als dit je lukt, werk je dus toe naar financiële onafhankelijkheid. Om dit voor elkaar te krijgen, laat René Cooiman je kennismaken met bewezen succesvolle strategieën. Dit doet hij op een leuke en inspirerende manier. Je hebt eigenlijk direct zin om met je eigen vermogen aan de slag te gaan.

Met de Geldmachine leer je overigens precies hoe je je geld kunt laten renderen. Als je een groot vermogen op wilt bouwen, is het namelijk zaak dat je je geld voor jou gaat laten renderen. Hoe je dit kunt doen? Dat leer je dus aan de hand van de hierboven benoemde 4 stappen.

Wil je je direct aanmelden voor de Geldmachine? Doe dit met de kortingscode ‘GROEI10‘, zodat je €300 korting op deze training van René Cooiman krijgt. Dat is een mooie besparing voor je weg naar financiële vrijheid toe.

Ultimate Mastermind Review (2023) + Kortingscode

De Ondernemersmachine

Wat hebben succesvolle ondernemers gemeen? Volgens René Cooiman hebben deze succesvolle ondernemers de juiste mindset. Om deze juiste mindset te krijgen, kun je je aanmelden voor De Ondernemersmachine. Dit is onder meer een live training, waarin je binnen één dag leert wat je nodig hebt om een succesvol bedrijf op te bouwen.

Het blijft echter niet alleen bij deze live training. Je krijgt ook nog toegang tot 3 maanden groepscoaching. Tijdens dit high performance traject leer je veel nieuwe dingen, kun je compleet zelf een bedrijf opstarten en krijg je een goede mindset. Al deze zaken heb je, volgens René Cooiman, nodig om een succesvol bedrijf op te bouwen. Met de Ondernemersmachine zet je dus de eerste stappen naar een succesvol leven.

De hierboven beschreven persoonlijke begeleiding is erg sterk, maar daar blijft het niet bij. Als je je voor de Ondernemersmachine aanmeldt, krijg je ook nog toegang tot de speciale community. Verder krijg je toegang tot de online leeromgeving van Ultimate Mastermind, waarin je meer dan 70 lessen vindt.

Al met al heeft dit high performance traject veel te bieden. Dit wordt nog verder versterkt door de terugkomdag. Deze terugkomdag was toevallig afgelopen zaterdag. Op zo’n dag bespreek je met René Cooiman je eerder gestelde doelen én of je deze doelen behaald hebt. Dit is niet alleen een leerzame dag, maar zorgt ook nog voor de gewenste motivatie voor de komende maanden.

Tip: meld je voor de Ondernemersmachine aan met de kortingscode ‘GROEI10‘. Met deze kortingscode krijg je namelijk direct €250 korting. Dankzij deze korting en de Ondernemersmachine werk je nog leuker toe naar financiële onafhankelijkheid en een succesvol leven.

Ultimate Mastermind Review (2023) + Kortingscode

Combi deal van Ultimate Mastermind René Cooiman

Wil je intensief begeleid worden naar financiële vrijheid? Wil je profiteren van de vele kennis die bij Ultimate Mastermind aanwezig is? Dan zijn beide bovenstaande trainingen van Ultimate Mastermind bijzonder interessant.

Gelukkig hoef je niet tussen beide trainingen van Ultimate Mastermind te kiezen. Je kunt namelijk sinds enige tijd voor de Combi Deal kiezen. Met deze Combi Deal krijg je toegang tot zowel de Geldmachine als tot de Ondernemersmachine. Met deze combi deal werk je op een super leuke manier naar financiële onafhankelijkheid toe.

Als je je voor deze combi deal aanmeldt, krijg je toegang tot beide trainingen. Beide trainingen kun je live in één dag volgen, waarbij René Cooiman je van een duidelijke uitleg voorziet. De mooie woorden die René Cooiman hierbij spreekt, heb je nodig voor het opbouwen van je eigen business. Ook heb je deze woorden nodig om een groot vermogen op te bouwen.

Goed om te weten: dit betreft een live dag + aanvullende online leeromgeving. René Cooiman geeft de voorkeur aan een live training, aangezien hij zijn kennis hiermee nog beter over weet te dragen.

Wat leer je precies met deze Combi Deal? Je leert investeren, je leert slim te investeren en je leert je geld voor jou te laten werken. Je leert eigenlijk hoe je je vermogen kunt opbouwen en voor jou kunt laten werken. Hierbij ligt de focus op aandelen, maar ook op ondernemen en vastgoed. Als je financieel onafhankelijk wilt worden, sluit deze combi deal geweldig op je wensen aan. Meld je aan met kortingscode ‘GROEI10‘ en ontvang €350 euro extra korting op de combi deal.

Wat vinden wij van de trainingen van René Cooiman?

Voor het schrijven van deze Ultimate Mastermind review hebben wij ons in de verschillende trainingen verdiept. We hebben gekeken naar de structuur van deze trainingen, maar ook naar de inhoud en hetgeen je daadwerkelijk leert. Al snel stuitten wij op meerdere voordelen:

 • De persoonlijke begeleiding is prima. Doordat René Cooiman voor een live training gekozen heeft, geniet je van prima persoonlijke begeleiding. Je wordt op zo’n dag intensief begeleid, waardoor dit high performance traject absoluut zijn vruchten afwerpt.
 • De focus ligt op meerdere financiële producten. Wij vinden het ook een groot voordeel dat de focus op meerdere financiële producten ligt. De focus ligt op het starten van je eigen bedrijf, maar ook op het verkrijgen van de juiste discipline/mindset en de handel in vastgoed en aandelen.
 • Je werkt echt naar vrijheid toe. Wij zijn van ook van mening dat je met deze trainingen naar vrijheid toewerkt. Je kunt, dankzij René Cooiman, volledig financieel onafhankelijk worden. Kunnen wij de cursus aanraden? Ja, zonder enige twijfel.
 • Je krijgt toegang tot de community van Ultimate Mastermind. Ongeacht voor welke training je je aanmeldt, krijg je toegang tot de community. In deze community leer je nog meer, doe je nog meer de juiste discipline op en leer je nog meer over het goede leven. Het goede leven dat óók jij kunt gaan leven.
 • Ultimate Mastermind heeft een geweldige naam en reputatie opgebouwd. Onder aan de streep kunnen we stellen dat Ultimate Mastermind een geweldige naam én reputatie opgebouwd heeft. Dit blijkt uit onze eigen ervaringen, maar ook uit de Ultimate Mastermind ervaringen van andere mensen. Vanuit Capelle aan den IJssel is Ultimate Mastermind bezig met het veroveren van het gehele land.

Kortom: wil je financieel onafhankelijk worden? Dan zijn de trainingen van René Cooiman absolute aanraders. In deze review vertellen we je hier nog meer over.

Ultimate Mastermind Review (2023) + Kortingscode

Wat kosten de trainingen van Ultimate Mastermind?

Wil je financiële onafhankelijkheid behalen? Voordat je dit kunt behalen, moet je in jezelf investeren. Dit doe je bijvoorbeeld voor je voor de trainingen van René Cooiman aan te melden. Voor deze trainingen kun je van deze prijzen uitgaan:

 • De Geldmachine: De Geldmachine is super tof en kost je eenmalig €3.000.
 • De Ondernemersmachine: voor De Ondernemersmachine betaal je eenmalig €2.500.
 • Combi Deal: voor de Combi Deal betaal je eenmalig €3.500.

Deze Ultimate Mastermind kosten laten meerdere dingen zien. Ten eerste laten deze prijzen zien dat je het nodige geld moet investeren in jezelf. De cursus verkopen gaat René Cooiman in ieder geval goed af, dus deze cursus is zijn geld meer dan waard.

Ten tweede laten deze prijzen zien dat je het beste voor de Combi Deal kunt kiezen. Met die Combi Deal bespaar je immers veel geld. Wil je nóg meer geld besparen? Gebruik van de kortingscode ‘GROEI10’. Met deze kortingscode krijg je direct €350 korting.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI10’

Hoe kun je met deze trainingen starten?

Hoe je precies kunt starten, is afhankelijk van de training waar je voor kiest. De Masterclass is bijvoorbeeld een online training, waarvoor je gebruik kunt maken van de Ultimate Mastermind loginpagina. Het Ultimate Mastermind inloggen is snel gepiept, waarna je in de prima leeromgeving terecht komt.

Kies je voor een van de andere trainingen? Dan kun je de gewenste datum of data selecteren. Op die datum meld je je bij de betreffende locatie, waarna je de live training met veel plezier kunt volgen.

Ultimate Mastermind Review + Kortingscode

Wat zijn de Ultimate Mastermind ervaringen?

Kun je financieel onafhankelijk worden met de Ultimate Mastermind trainingen? Als we naar de ervaringen kijken, is dat inderdaad het geval. Veel mensen die de cursus gevolgd hebben, spreken namelijk vol lof over deze cursussen en trainingen. Zij zijn in ieder geval aan de slag gegaan; word jij de volgende?

Voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat, kan het geen kwaad om je in de ervaringen te verdiepen. Feit is dat veel mensen aangeven dat het een super ervaring geweest is. Dit geldt voor de live training, maar ook voor de online trainingen die door René Cooiman gegeven worden. Veel mensen geven aan dat zij de gewenste vrijheid hebben weten te behalen.

Bij Trustpilot zijn in ieder geval de nodige ervaringen achtergelaten. Het gaat op het moment van schrijven om ruim 375 reviews, waarvan de gemiddelde score een 4,9 is. Aangezien de schaal bij Trustpilot van 1 tot 5 loopt, is dit een waanzinnig hoge gemiddelde score.

Wat veel mensen aangeven? Onder meer dat ze zijn gestart met investeren in vastgoed, investeren in aandelen en dat ze zijn gaan ondernemen. Ook hebben ze meer discipline verkregen en werken ze toe naar financiële vrijheid. Met alle dank aan de cursus/training van Ultimate Mastermind. Onderstaande beoordelingen geven in ieder geval een goede indruk van Ultimate Mastermind:

Ultimate Mastermind Review (2023) + Kortingscode
Ultimate Mastermind Review (2023) + Kortingscode
Ultimate Mastermind Review (2023) + Kortingscode

Onze eindconclusie over Ultimate Mastermind

Over Ultimate Mastermind én René Cooiman zijn wij super te spreken. Hij is een succesvol persoon, heeft financiële vrijheid en heeft veel kennis in huis. Dat hij deze kennis middels de Ultimate Mastermind deelt, vinden wij een waar genot.

Met de trainingen van Ultimate Mastermind leer je ontzettend veel en kun je direct aan de slag gaan. Wij gaan gas geven met deze trainingen! Volg je ons voorbeeld? Gebruik dan vooral kortingscode ‘GROEI10‘. Daarmee krijg je direct €300 korting!

Ultimate Mastermind Review (2023) + Kortingscode

Meer over geldzaken voor jouw financiële gezondheid!

Heb je interesse in geldzaken en wil je alles weten over investeren, cashflow en online geld verdienen? Verdiep je dan eens in de wereld van aandelen, crypto, edelmetalen en vastgoed.

We hebben voor jou de beste crypto cursus, beste vastgoed cursussen en beste cursus beleggen getest en vergeleken. Lees onze vergelijkende reviews en kies voor de cursus die het beste bij jou past.

Voor wat betreft geld verdienen heb ik onderscheid gemaakt in beste affiliate marketing cursus, beste YouTube cursus, beste cash cow cursus, beste blog cursus, beste e-commerce cursus en de beste dropship cursus. We hebben ook nog uitgebreide reviews geschreven over onze ervaringen met Blog Secrets, Blog naar Business, Money Mastermind en Schrijven voor het Brein.

Bij Ultimate Mastermind laat René Cooiman beleggen in aandelenfondsen en vastgoed samenkomen. Volg De Geldmachine, Vastgoed in Spanje of De Ondernemersmachine om financieel onafhankelijk te worden. Super interessant om te lezen en er liggen mooie kortingen voor je klaar!

Ook ben ik in de wereld van online trainingen maken gedoken en de wereld van geld verdienen met YouTube.

Meest gestelde vragen over Ultimate Mastermind

Wat is Ultimate Mastermind?

Ultimate Mastermind is het bedrijf van de ondernemer René Cooiman. Met dit bedrijf biedt hij meerdere diensten aan, waaronder online trainingen en live trainingen. Met Ultimate Mastermind werk je toe naar financiële vrijheid. (1)

Is er een Ultimate Mastermind korting of kortingscode?

Ja, er is zeker een Ultimate Mastermind kortingscode. Gebruik kortingscode ‘GROEI’ en ontvang €300 korting op de Geldmachine, De Ondernemersmachine en de Combideal. Voor de Geldmachine Masterclass gebruik je kortingscode ‘GROEI10’ voor 10% korting!

Is Ultimate Mastermind te vertrouwen?

Ja, dit bedrijf van René Cooiman kun je blind vertrouwen. Kijk maar eens naar de Ultimate Mastermind Trustpilot review. Dat de gemiddelde score daarvan zó hoog is, is typerend voor dit bedrijf en de ondernemer René Cooiman.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI10’

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Ultimate Mastermind Review (2023) + Kortingscode

Laat een reactie achter