In dit artikel

Eagle Lodges Review Kortingscode + ervaring

Eagle Lodges Review (2023) | Kortingscode + ervaring

In dit artikel

Wil jij een zweethut ceremonie bijwonen? De bedoeling van een zweethut is dat je de connectie met de natuur en jezelf voelt. In Nederland zijn er een aantal opties voor het bijwonen van een zweethut ceremonie. Maar waar je dit het beste kunt ervaren, is bij EagleLodges. Zij staan erom bekend om indrukwekkende zweethut sessies en ceremonies te organiseren. Ik besloot om ook een zweethut ceremonie te proberen bij Eagle Lodges en ik vertel je graag alles over mijn ervaring daar!

Kort samengevat:

Eagle Lodges is de beste zweethut ceremonie aanbieder als je het mij vraagt!
✅ Bevindt zich in the grootste loofbos van Nederland (dus een natuurrijke omgeving);
✅ 10% korting met kortingscode ‘GROEI
✅ De ceremonies zijn gebaseerd op eeuwenoude tradities en wijsheid;
❌ De hitte kan als overweldigend ervaren worden (maar ga je hier doorheen, dan is het magisch!)

Herken jij jezelf hierin?

✅ Je wilt graag een spirituele, diepe verbondenheid met jezelf en het Universum;

✅ Je hebt behoefte aan minder stress in je leven en wilt beter leren ontspannen;

✅ Je bent bereid om in jezelf te graven en dingen van jezelf te ontdekken die je lang verborgen hebt gehouden;

✅ Je wilt een emotionele en fysieke reiniging ondergaan, om giftstoffen te verwijderen en emotionele ballast los te laten;

✅ Je wilt gewoon eens meemaken hoe het is om onderdeel te zijn van zo’n ceremonie;

✅ Je bent benieuwd naar de helende werking van zo’n samenkomst op fysiek en emotioneel vlak;

✅ Je wilt leren loslaten (trauma’s, patronen, negatieve emoties);

✅ Je wilt samen met je partner meedoen om meer verbinding en intimiteit te krijgen met elkaar;

✅ Je wilt je levensdoel ontdekken en erachter komen welke richting je op mag gaan;

✅ Je wilt je graag meer verbonden voelen met de natuur en nieuwe inzichten krijgen.

Onthoud dat de beslissing om deel te nemen aan een zweethutceremonie persoonlijk is en afhangt van je eigen behoeften en interesses. Doe daarom alleen mee aan een ceremonie in een Eagle Lodge als je er zelf volledig achter staat.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

Wat is een zweethut ceremonie? (eeuwenoude tradities)

De kans is vrij groot dat jij de kennis niet paraat hebt wanneer er wordt gevraagd van de betekenis van een zweethut. Ondanks dat een zweethut ceremonie berust op eeuwenoude tradities, is het een vrij onbekend fenomeen. Wanneer je het heel simpel uit wil leggen, is het een hut, vaak midden in een bos waar mensen naar toe gaan om te zweten bij een groot vuur op warme stenen.

Toch is het veel meer dan dat. Tijdens een zweethut sessie wordt er een bepaalde mystieke sfeer gecreëerd die nergens te evenaren is. Bij een zweethut sessie of Eagle Lodge sessie wordt er met een groep mensen een groot vuur ontstoken. Vervolgens warm je met de andere deelnemers de stenen op en wordt het geraamte van de hut met een deken afgedekt. Als de warme stenen kokend heet zijn, worden ze één voor één de hut binnen gebracht en in het midden van de groep deelnemers gelegd. De opening van de hut wordt met een deken afgedekt en dan begint het mysterie van de zweethut. Een ervaring die zich niet in woorden laat vangen.

EagleLodges  Review + Kortingscode Zweethut

Wat is het doel van een zweethut ritueel? (diepe verbondenheid)

Het doel van een zweethut ceremonie bij EagleLodges is om diepe verbondenheid te voelen op een warme, intense en liefdevolle manier. Met elkaar, de natuur en alles om jullie heen. De ceremonie bij Eagle Lodges is gebaseerd op eeuwenoude tradities. Je zou kunnen zeggen dat het een vorm van persoonlijke ontwikkeling is, waarbij je nieuwe inzichten en wijsheid opdoet en innerlijke rust kunt ervaren.

Ga je er met vertrouwen in, dan kun je hele mooie dingen ervaren in een Eagle Lodge. Denk aan meer liefde en verbinding, maar ook aan inzicht in je kern. Je kunt ontdekken waarom je bent zoals je bent en doet zoals je doet – en er ontstaat ruimte om na te denken over hoe je je leven eventueel wilt veranderen. De lodges brengen dus veel teweeg en vrijwel elke deelnemer verlaat de hut geïnspireerd en klaar voor de volgende stap.

EagleLodges  Review + Kortingscode Zweethut

Over EagleLodges

Als ik eerlijk ben, stond het hebben van een zweethut sessie bij eagle lodges op dit moment niet bovenaan mijn bucketlist. Het wekte mijn interesse, omdat een paar vrienden van mij dit hadden gedaan bij Eagle Lodges en mij hun ervaringen hadden gedeeld.

Ze vertelden me dat het erg indrukwekkend is en op een zeer mooie locatie midden in de bossen. Ook gaven ze aan dat je een speciaal gevoel krijgt van het één worden met de natuur door de uitvoering van een eeuwenoude tradities (ceremonies). Dit gevoel heb ik wel eens ervaren tijdens een wandelmeditatie en dat vond ik heel fijn. Zowel mijn vrienden als ik wonen nagenoeg al ons hele leven in de stad en daar heb je die ervaringen een stuk minder. Dus een zweethut middenin de bossen voor diepe verbondenheid leek mij toch wel een fijn idee.

EagleLodges  Review + Kortingscode Zweethut

Als ik op vakantie ga, ben ik op zoek naar natuur en rust. Dit geeft me dan altijd een heerlijk gevoel. Om die reden heb ik mij ook wel eens afgevraagd of ik wel op de goede plek woon. Ik kan me namelijk wel eens irriteren aan de afwezigheid van groen en natuur in steden. Op die momenten besef ik dat ik toch meer een natuurmens ben dan een stadsmens.

Toen ik van mijn vrienden hoorde over hun Eagle Lodge ervaring, raakte ik enthousiast. Ook kreeg ik een gelukkig gevoel van de gedachten dat ik de stad even kon ontvluchten om mezelf midden in een bos te bevinden. Om die reden heb ik besloten om EagleLodges een bezoekje te brengen en de zweethut sessie een keer te ondergaan.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

Wie zijn David de Kock en Arjan Vergeer?

Eagle Lodges is opgericht door David de Kock en Arjan Vergeer. Samen schreven zij het boek 365 Dagen Succesvol om Nederland het gelukkigste land van de wereld te maken. Er zijn al ontzettend veel exemplaren van dit boek verkocht, dus het effect is groots! Verder worden David de Kock en Arjan Vergeer beloond met honderdduizenden views op de online masterclasses die zij reeds gegeven hebben. Samen richtten Arjan Vergeer en David de Kock ook EagleLodges op.

Arjan had namelijk jaren het gevoel nergens bij te horen. Nadat een vriend hem meevroeg naar een zweethut ceremonie, raakte hij geïnspireerd. Eerst was hij sceptisch, maar al snel voelde hij zich ontzettend thuis tijdens dit ritueel waarbij hij gezamenlijk met anderen zijn emoties de vrije loop liet. “Voor het eerst in mijn leven voelde ik mij thuis. Op die dag ontstond de droom om dit voor iedereen toegankelijk te maken. Zo is Eagle Lodges ontstaan.” David is hierin meegegaan en samen hebben zij een droom werkelijkheid gemaakt.

EagleLodges  Review + Kortingscode Zweethut

Eagle Lodge reviews

Ben je benieuwd naar hoe andere mensen het mysteries van eagle lodges ervaren? Ik heb enkele lodges reviews voor je verzameld.

Bas schrijft over zijn ervaring in de hut het volgende. “Ik heb een intense mooie dag gehad bij Eagle Lodges. De nieuwe inzichten, de veilige omgeving en het ritueel in de hut vond ik magisch. Ik ervaarde krachten die ik niet eerder had ervaren. Het zo warm krijgen van vuur in samenkomst met andere mensen is eerst ongemakkelijk, maar daarna zó bijzonder!”

Erik is ook enthousiast over zijn ervaring in de natuur bij Eagle Lodges. “Dit soort ceremonies verveelt nooit. Ik kom toe aan innerlijke rust en overgave en ik maak als vanzelf verbinding met wat niet zichtbaar is voor het blote oog. Zo mooi en bijzonder, dat ik er altijd weer geïnspireerd vandaan kom.”

Mijn eigen EagleLodges ervaring

Bij een bezoek aan EagleLodges breng je tijd door in het grootste loofbos van Nederland. Dit is het Horsterwold. Dit kun je vinden in de provincie Flevoland, in de buurt van Zeewolde. Door de relatief centrale ligging is de plek vanaf bijna iedere plek in Nederland vrij eenvoudig te bereiken. Omdat de plek van Eagle Lodges zich midden in het bos bevindt, zul je ook een stukje moeten lopen vanaf de parkeerplaats. Op die manier word je al een beetje één met de natuur. Je kunt de auto parkeren op het nabijgelegen parkeerterrein naast Staatsbosbeheer Zeewolde. Vanaf daar is het nog iets minder dan een kwartiertje lopen om de plek te bereiken waar de zweethut ceremonie plaats zal vinden.

EagleLodges | Review + Kortingscode Zweethut!

Vooraf wist ik nog niet precies wat ik kon verwachten maar al vrij snel wist ik ongeveer wat de bedoeling was toen ik er arriveerde. Na een beetje kennis te maken met de groep, kon de sessie beginnen.

Tijdens de Eagle Lodges sessie verbaasde ik mij over wat ik aan het meemaken was. Op het moment zelf besefte ik het niet echt, maar de ervaring is eigenlijk onbeschrijflijk. Samen met de andere deelnemers wordt een bepaald gevoel gecreëerd, die zich eigenlijk niet in woorden laat vangen. Toch ga ik een poging doen; je voelt een soort mystieke sfeer, een innerlijke rust wat tegelijkertijd een band schept met alles om jou heen. Bij de warme stenen ervaren we wie we nu echt gezamenlijk zijn. Persoonlijk beschrijf ik deze staat van zijn als ‘presence’, een spirituele ervaring.

Ik kan niet tot in de puntjes beschrijven hoe de ervaring verloopt, omdat ik ook denk dat iedereen het een beetje op zijn of haar eigen manier ervaart. Wel kan ik zeggen dat het zeker iets is dat je een keer beleefd zou moeten hebben.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

Voordelen van Eagle Lodges

Het is begrijpelijk als jij nog twijfels hebt bij een zweethut ritueel. Om de twijfels een beetje weg te nemen zal ik hieronder voordelen benoemen van een bezoek aan EagleLodges. Deze voordelen heb ik ook zelf mogen ervaren.

Het grootste voordeel is in mijn ogen dat je even helemaal weg bent van alle hedendaagse activiteiten en patronen. Ik heb de zweethut sessie gedaan in een periode dat ik redelijk wat stress had. Ik merkte dat tijdens de sessie al mijn zorgen even vergeten waren en ik me compleet ontspannen voelde. Alle rollen die je in het dagelijks levens inneemt, zijn er op dat moment niet.

EagleLodges | Review + Kortingscode Zweethut!

Een ander groot voordeel dat ik heb ondervonden, is dat je jezelf echt liefdevol verbonden voelt met de andere deelnemers. Je bouwt als het ware een band op. Dat klinkt misschien raar, maar het is toch echt zo. Zonder heel veel woorden met elkaar uit te wisselen voel je een zekere mate van verbondenheid.

Tot slot zijn er verschillende soorten ceremonies om uit te kiezen, naast de besproken Eagle Lodges. Daardoor is er altijd wel een thema dat bij jou en je leven past en wat tot nieuwe inzichten zal leiden. Zo kun je bijvoorbeeld MoonLodges als vrouw volgen of juist een MenFire voor mannen. Verder zijn de eeuwenoude tradities ook verwerkt in CacaoLodges, DrumLodges en MeditatieLodges. En partners kunnen samen meedoen aan CoupleFire.

Wil je je ervaring in de tipi hut nog interessanter maken? Dan kun je via Eagle Medicine een diep helende truffelceremonie volgen in de zweethut. Extra intens, maar oh zo helend!

Een zweethut sessie bijwonen? Tijdelijk met 10% korting!

Het is niet alledaags dat je een Eagle Lodge zweethut sessie meemaakt. Een zweethut ritueel is namelijk iets speciaals en een mooie ervaring. Als jij ook nadenkt over het bijwonen van een zweethut sessie, dan kan dat natuurlijk. Mocht je nog wat extra informatie nodig hebben, dan heb je altijd de mogelijkheid om even op de website van EagleLodges te kijken.

Het is logisch dat je graag wilt weten hoeveel een ervaring bij Eagle Lodges kost. Als je kijkt naar de prijs van een zweethut sessie, zou ik zeggen dat het eigenlijk relatief goedkoop is als je kijkt naar wat jij ervoor terugkrijgt. Ik zou mijn ervaring zelfs als onbetaalbaar willen bestempelen. Als je je inschrijft dan betaal jij een eenmalige prijs van €97. Ik zei al dat de zweethut ervaring onbetaalbaar aan kan voelen, dus deze prijs is meer dan realistisch.

Ik kan mij toch voorstellen dat je dit als een fors bedrag ervaart wanneer je het even wat minder breed hebt. In dat geval (maar natuurlijk ook in alle andere gevallen) kan je gebruikmaken van mijn exclusieve korting, waardoor er een deel van de prijs afgaat. Je krijgt namelijk 10% korting na het invullen van de kortingscode ‘GROEI’. De korting kun je toepassen op alle genoemde ceremonies in dit artikel!


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

Conclusie Eagle Lodges

In de moderne wereld van computers en het eeuwig staren naar een telefoonscherm zijn we ons vaak niet goed genoeg bewust van de dingen om ons heen. De natuur is een voorbeeld van iets wat in de meeste gevallen wordt vergeten.

Af en toe zoeken naar verbinding met jezelf en alles om jou heen is dan ook een logische gedachte. Om die reden raad ik je van harte aan om een zweethut ceremonie van Eagle Lodges te ervaren. Deze eeuwenoude tradities hebben als grootste doel om verbondenheid te creëren waarin moeder aarde centraal staat.

EagleLodges  Review + Kortingscode Zweethut

MoonLodges: Zweethut ervaring voor vrouwen

Als jij een vrouw bent, is het te begrijpen als jij er moeite mee hebt om een zweethut ceremonie bij te wonen met allemaal mannen. Mede door die reden heeft EagleLodges ook de beschikking over zogenaamde MoonLodges ceremonies. Deze zijn speciaal voor vrouwen en dan in het bijzonder vrouwen die vanuit hun kern willen leven.

De MoonLodges bieden vrouwen zogezegd de ultieme zweethut ervaring. Maar wat is dat precies voor ervaring? Een zweethut vrouwen is gericht op de innerlijke godin die in iedere vrouw schuilt, haar innerlijke licht dat gezien mag worden en mag stralen. Tijdens zo’n ceremonie wordt gezocht naar wijsheid en verbinding, naar liefde en zuivere kracht. Het helpt vrouwen om in hun kracht te gaan staan en meer uit het leven te halen. Hierbij wordt magische, vrouwelijke energie voelbaar en kun je samen met de groep een helende kracht creëren. Het is daarmee dé zweethut ceremonie Nederland. Ben je benieuwd wanneer er weer een zweethut vrouwen sessie gegeven wordt en wil je daar graag bij zijn? Kijk dan op de zweethut agenda van MoonLodges!


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Als je het fijn vindt om deel te nemen aan ceremonies probeer dan eens een truffel ceremonie of zweethut ceremonie bij bijvoorbeeld Eagle Lodges. Je komt dan wat meer in de buurt bij retraites. Erg effectief is mijn ervaring!

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

EagleLodges  Review + Kortingscode Zweethut

Meest gestelde vragen over Eagle Lodges

Na het lezen van dit artikel heb je vast nog vragen over het onderwerp. Bijvoorbeeld wat Eagle Lodges precies is, waar het op de kaart ligt en of je korting kunt ontvangen. Die vragen heb ik hieronder voor je beantwoord. Lees dus nog even verder om het te ontdekken!

Wat is Eagle Lodges?

Eagle Lodges is een plek in Zeewolde waar zweethut ceremonies plaatsvinden. Je kunt hier aan verschillende ceremonies deelnemen onder begeleiding. Daardoor is het altijd veilig. Wil je even tijd nemen voor jezelf, omdat je leven aan je voorbij raast? En heb je behoefte aan een innerlijke reis voor meer verdieping in jezelf? Dan kun je bij EagleLodges terecht.

Waar ligt Eagle Lodges op de kaart?

Wil je weten waar Eagle Lodges te vinden is op de kaart? Het is geen geheim, dus ik deel het graag met je. Eagle Lodges ligt in de buurt van Zeewolde (Flevoland). Om exact te zijn in Hosterwold. Dat is het grootste loofbos van Nederland en de ideale plek om te bereiken. Het is namelijk centraal gelegen in Nederland.

Kan ik een Eagle Lodges kortingscode krijgen?

Ja, je kunt EagleLodges korting krijgen. Door de EagleLodges kortingscode uit dit artikel in te vullen tijdens het afrekenen! Ik heb hem special voor lezers van mijn website geregeld. Je kunt hem gebruiken bij het bestellen van alle genoemde lodge ceremonies. Met deze code ontvang je 10% korting op je bestelling.

» Referenties


1. Jeannette Wagemakers Schiff, Kerrie Moore. (2006). The impact of the sweat lodge ceremony on dimensions of well-being. American Indian and Alaska Native Mental Health Research, 13(3):48-69. DOI: 10.5820/aian.1303.2006.48.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17602408/

2. Richard Livingston. (2010). Medical Risks and Benefits of the Sweat Lodge. The Journal of Alternative and Complementary Medicine, 16(6).
https://www.liebertpub.com/doi/abs/10.1089/acm.2008.0381

3. Michael Tlanusta Garrett, Edil Torres-Rivera, et al. (Summer 2011). Crying for a Vision: The Native American Sweat Lodge Ceremony as Therapeutic Intervention. Journal of Counseling and Development, 89(3):318-325.
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/j.1556-6678.2011.tb00096.x

» Referenties

Conclusie beste eagles lodges product 2023


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Eagle Lodges Review (2023) | Kortingscode + ervaring

Laat een reactie achter