In dit artikel

EagleLodges Review (2022) + Kortingscode Zweethut

EagleLodges | Review (2023) + Kortingscode Zweethut!

In dit artikel

Ooit eraan gedacht om een zweethut ceremonie bij te wonen? Het is waarschijnlijk niet iets wat veel mensen jou al gevraagd zullen hebben. Het is namelijk ook een fenomeen wat nog vrij onontdekt is. De bedoeling van een zweethut is dat je de connectie met de natuur voelt. In Nederland zijn er een aantal opties mogelijk voor het bijwonen van een zweethut ceremonie. Waar je dit misschien wel het beste kunt ervaren, is bij EagleLodges. Zij staan erom bekend om indrukwekkende zweethut sessies te organiseren. Ik besloot om ook zweethut ceremonie te proberen. Om die reden schrijf ik dit artikel.

Hierin lees je mijn ervaring met EagleLodges en kom je alles te weten over wat een zweethut sessie nou precies inhoudt.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode: ‘GROEI’

Waarom ik EagleLodges probeerde

Als ik eerlijk ben, stond het hebben van een zweethut sessie op dit moment niet bovenaan mijn bucketlist. Het wekte mijn interesse op omdat een paar vrienden van mij dit hadden gedaan en mij hun ervaringen hadden gedeeld.

Ze vertelden me dat het erg indrukwekkend is en op een zeer mooie locatie midden in de bossen. Ook gaven ze aan dat je een speciaal gevoel krijgt van het één worden met de natuur door de uitvoering van een eeuwenoude tradities (ceremonie). Dit gevoel heb ik wel eens ervaren tijdens een wandelmeditatie. Zowel mijn vrienden als ik wonen nagenoeg al ons hele leven in de stad en daar heb je die ervaringen een stuk minder. Dus een zweethut middenin de bossen voor diepe verbondenheid leek me een fijn idee.

Als ik op vakantie ga, ben ik op zoek naar natuur en rust. Dit geeft me dan altijd een heerlijk gevoel. Om die reden heb ik mij ook wel eens afgevraagd of ik wel op de goede plek woon. Ik kan me namelijk wel eens irriteren aan de afwezigheid van groen en natuur in steden. Op die momenten besef ik mij dat ik dan toch meer een natuurmens ben dan een stadsmens.

Toen ik van mijn vrienden hoorde over hun ervaring, raakte ik enthousiast. Daarnaast werd ik gelukkig van de gedachten dat ik de stad even kon ontvluchten en mezelf midden in een bos te bevinden. Om die reden heb ik besloten om EagleLodges een bezoekje te brengen en de zweethut sessie een keer te ondergaan.

Later in dit artikel zal ik meer vertellen over de ervaring die de sessie mij heeft gebracht en wie David de Kock is.

EagleLodges  Review (2022) + Kortingscode Zweethut

Wat is een zweethut?

De kans is vrij groot dat jij de kennis niet paraat hebt wanneer er wordt gevraagd van de betekenis van een zweethut. Ondanks dat een zweethut ceremonie al eeuwenoud is, is het een tamelijk vrij onbekend fenomeen. Wanneer je het heel simpel uit wil leggen, is het een hut, vaak midden in een bos waar mensen naar toe gaan om te zweten in een zogeheten Inipi.

Toch is het veel meer dan dat, tijdens een zweethut sessie wordt er een bepaalde mystieke sfeer gecreëerd die nergens anders te evenaren is. Bij een zweethut sessie wordt er met een groep mensen een groot vuur ontstoken. Vervolgens warm je met de andere deelnemers de stenen op en wordt het geraamte van de hut met deken afgedekt. Als de warme stenen kokend heet zijn, worden ze één voor één de hut binnen gebracht en in het midden van alle deelnemers gelegd. De opening wordt met een deken afgedekt en dan begint het mysterie van de zweethut. (1)

EagleLodges  Review (2022) + Kortingscode Zweethut

Wat is het doel van een zweethut ceremonie?

Het doel van een zweethut ceremonie bij EagleLodges is om diepe verbondenheid te voelen op een warme, intense en liefdevolle manier met elkaar, de natuur en alles om jou heen. De ceremonie bij Eagle Lodges is gebaseerd op eeuwenoude tradities. Je zou kunnen zeggen dat het een vorm van persoonlijke ontwikkeling is.

EagleLodges  Review (2022) + Kortingscode Zweethut

Wat is een inipi?

Hierboven staat het woord inipi benoemd. De kans is groot dat jij geen enkel idee hebt wat dit woord betekent. Het lijkt me daarom verstandig om dit even toe te lichten, zodat je niet afhaakt op ingewikkeld klinkende woorden.

Het woord inipi is namelijk zeer eenvoudig uit te leggen. Tijdens een zweethut sessie krijg jij met meerdere dingen te maken, waaronder de inipi. Dit is namelijk de hut waarin jij je bevindt tijdens de zweethut ceremonie.

EagleLodges | Review (2022) + Kortingscode Zweethut!

Waar kun je EagleLodges vinden?

Wanneer jij interesse hebt in een bezoekje aan Eagle Lodges, moet je natuurlijk wel op de hoogte zijn van waar je het kunt vinden. Daarom heb ik dit hieronder voor je beschreven.

Bij een bezoek aan EagleLodges breng jij de tijd door in het grootste loofbos van Nederland. Dit is het Horsterwold. Dit kun je vinden in de provincie Flevoland, in de buurt van Zeewolde. Door de relatief centrale ligging is de plek vanaf bijna iedere plek in Nederland vrij eenvoudig te bereiken. Omdat de plek van Eagle Lodges zich midden in het bos bevindt, zul je ook een stukje moeten lopen vanaf de parkeerplaats.

Op die manier word je al een beetje één met de natuur. Je kunt de auto parkeren op het nabijgelegen parkeerterrein naast Staatsbosbeheer Zeewolde. Vanaf daar is het nog iets minder dan een kwartiertje lopen om de plek te bereiken waar de zweethut ceremonie plaats zal vinden.

EagleLodges  Review (2022) + Kortingscode Zweethut

Mijn EagleLodges ervaring

Vooraf wist ik nog niet precies wat ik kon verwachten maar al vrij snel wist ik ongeveer wat de bedoeling was toen ik er arriveerde. Na een beetje kennis te maken met de groep, kon de sessie beginnen.

Tijdens de sessie verbaasde ik mij over wat ik aan het meemaken was. Op het moment zelf besefte ik het niet echt, maar de ervaring is eigenlijk onbeschrijflijk. Samen met de andere deelnemers wordt een bepaald gevoel gecreëerd, die zich eigenlijk niet in woorden laat vangen. Toch ga ik een poging doen; je voelt een soort mystieke sfeer, een innerlijke rust wat tegelijkertijd een band schept met alles om jou heen. Bij de warme stenen ervaren we wie we nu echt gezamenlijk zijn. Persoonlijk beschrijf ik deze staat van zijn als ‘presence’, een spirituele ervaring.

Ik kan niet tot in de puntjes beschrijven hoe de ervaring verloopt, omdat ik ook denk dat iedereen het een beetje op zijn of haar eigen manier ervaart. Wel kan ik zeggen dat het zeker iets is dat je een keer beleefd zou moeten hebben.

Voordelen van Eagle Lodges

Het is begrijpelijk wanneer jij nog twijfels hebt bij een zweethut en EagleLodges. Je kan het namelijk beschouwen als iets wat je niet zomaar even doet. Om de twijfels een beetje weg te nemen zal ik hieronder twee voordelen benoemen van een bezoek aan EagleLodges. Deze voordelen heb ik ook zelf mogen ervaren.

EagleLodges | Review (2022) + Kortingscode Zweethut!

Het grootste voordeel is dat je even helemaal weg bent van alle hedendaagse concepten en patronen. Ik heb de zweethut sessie gedaan in een periode dat ik redelijk wat stress had. Ik merkte dat tijdens de sessie al mijn zorgen even vergeten waren en ik me compleet ontspannen voelde. Alle rollen die jij in het dagelijks levens inneemt zijn er op dat moment niet.

Een ander groot voordeel dat ik heb ondervonden, is dat je jezelf echt liefdevol verbonden voelt met de andere deelnemers. Je bouwt als het ware een band op. Dat klinkt misschien raar, maar het is toch echt zo. Zonder heel veel woorden met elkaar uit te wisselen voel je een zekere mate van verbondenheid.

EagleLodges  Review (2022) + Kortingscode Zweethut

Een zweethut sessie bijwonen?

Het is niet alledaags dat je een zweethut sessie meemaakt. Een zweethut ritueel is namelijk iets speciaals en een mooie ervaring. De kans bestaat dat ik inmiddels jouw interesse heb opgewekt en je ook wel benieuwd kan zijn naar deze ervaring.

Als jij ook aan het nadenken bent over het bijwonen van een zweethut sessie, dan kan dat natuurlijk. Mocht je nog wat extra informatie nodig hebben, heb je altijd de mogelijkheid om even op de website van EagleLodges te kijken.

EagleLodges  Review (2022) + Kortingscode Zweethut

David de Kock en Arjan Vergeer: oprichters van EagleLodges en 365 Dagen Succesvol

Eagle Lodges is opgericht door David de Kock en Arjan Vergeer. Samen schreven zij het boek 365 Dagen Succesvol om Nederland het gelukkigste land van de wereld te maken. Er zijn al ontzettend veel exemplaren van dit boek verkocht, dus het effect is groots! Verder worden David de Kock en Arjan Vergeer beloond met honderdduizenden views op de online masterclasses die zij reeds gegeven hebben. Samen richtten Arjan Vergeer en David de Kock ook EagleLodges op.

EagleLodges  Review (2022) + Kortingscode Zweethut

Zweethut ervaring voor vrouwen

Als jij een vrouw bent, is het te begrijpen als jij er moeite mee hebt om een zweethut ceremonie bij te wonen met allemaal mannen. Mede door die reden heeft EagleLodges ook de beschikking over zogenaamde MoonLodges ceremonies. Deze zijn speciaal voor vrouwen en dan in het bijzonder vrouwen die vanuit hun kern willen leven.

De MoonLodges bieden vrouwen zogezegd de ultieme zweethut ervaring. Maar wat is dat precies voor ervaring? Een zweethut vrouwen is gericht op de innerlijke godin die in iedere vrouw schuilt, haar innerlijke licht dat gezien mag worden en mag stralen. Tijdens zo’n ceremonie wordt gezocht naar wijsheid en verbinding, naar liefde en zuivere kracht. Het helpt vrouwen om in hun kracht te gaan staan en meer uit het leven te halen. Hierbij wordt magische, vrouwelijke energie voelbaar en kun je samen met de groep een helende kracht creëren. Het is daarmee dé zweethut ceremonie Nederland. Ben je benieuwd wanneer er weer een zweethut vrouwen sessie gegeven wordt en wil je daar graag bij zijn? Kijk dan op de zweethut agenda van MoonLodges!

EagleLodges  Review (2022) + Kortingscode Zweethut

Wat kost EagleLodges?

Het is logisch dat je graag wilt weten hoeveel een ervaring bij Eagle Lodges kost. Als je kijkt naar de prijs van een zweethut sessie, zou ik zeggen dat het eigenlijk relatief goedkoop is als je kijkt naar wat jij ervoor terugkrijgt. Ik zou mijn ervaring zelfs als onbetaalbaar willen bestempelen.

Het is begrijpelijk dat je na het lezen van deze review interesse hebt in de bijzondere ervaring van een zweethut ceremonie bij EagleLodges. Als je je hiervoor inschrijft dan betaal jij een eenmalige prijs van €97.

Ik zei al dat de zweethut ervaring onbetaalbaar aan kan voelen, dus deze prijs is meer dan realistisch.

EagleLodges  Review (2022) + Kortingscode Zweethut

Zweethut Korting EagleLodges

Ik kan me voorstellen dat je dit als een fors bedrag ervaart wanneer je het even wat minder breed hebt. In dat geval kan je altijd nog gebruikmaken van de exclusieve korting, waardoor er een deel van de prijs afgaat.

Je krijgt namelijk 10% korting met het invullen van de kortingscode ‘GROEI’. De korting kun je toepassen op zowel MoonLodges als de EagleLodges ceremonie.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode: ‘GROEI’

Conclusie Eagle Lodges

In de moderne wereld van computers en het eeuwig staren naar een telefoonscherm zijn we ons vaak niet goed genoeg bewust van de dingen om ons heen. De natuur is een voorbeeld van iets wat in de meeste gevallen wordt vergeten.

Af en toe zoeken naar verbinding met jezelf en alles om jou heen is dan ook een logische gedachte. Om die reden raad ik je van harte aan om een zweethut ceremonie te ervaren. Deze eeuwenoude tradities hebben als grootste doel om verbondenheid te creëren waarin moeder aarde centraal staat.

Heb jij na het lezen van deze review ook interesse in een zweethut sessie? Neem dan een kijkje bij EagleLodges en beleef een ongekende ervaring! Gebruik de code ‘GROEI’ voor 10% korting!


Klik hier voor 10% korting met kortingscode: ‘GROEI’

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding of het Antivirus van Tibor.

Persoonlijk ben ik heel erg van leren op mijn eigen tempo. Een online leeromgeving zoals 365 Academy, Brein TV, Unbreakable Academy, MindsetFlix, Mindvalley en Gaia sluiten hier perfect op aan. Als je meer de hoek van NLP op wilt gaan kijk dan eens bij de beste NLP opleidingen en zie wat NLP College voor jou kan betekenen.

Je kan ook Jeugdtrauma Online Training of leren loslaten met Jan Bommerez of kiezen voor Hypnose Instituut Nederland (HIN). HIN scoorde erg goed in ons overzicht over beste hypnose opleiding.

Als je het fijn vindt om deel te nemen aan ceremonies probeer dan eens een truffel ceremonie of zweethut ceremonie bij bijvoorbeeld Eagle Lodges. Je komt dan wat meer in de buurt bij retraites. Erg effectief is mijn ervaring!

Andere opties om je te laten inspireren is een abonnement op het Manifestatie Magazine, een cursus minimalisme, cursus geluk of blader door het Mentali interactief werkboek. En wil je echt next level gaan bezoek dan seminars zoals Maximum Potential, Buitengewoon Leiderschap of join de communties van Levensbazen of Motivated Minds.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Meest gestelde vragen over Eagle Lodges

Na het lezen van dit artikel heb je vast nog vragen over het onderwerp. Bijvoorbeeld wat Eagle Lodges precies is, waar het op de kaart ligt en of je korting kunt ontvangen. Die vragen heb ik hieronder voor je beantwoord. Lees dus nog even verder om het te ontdekken!

Wat is Eagle Lodges voor iets?

Eagle Lodges is een plek in Zeewolde waar zweethut ceremonies plaatsvinden. Je kunt hier aan verschillende ceremonies deelnemen onder begeleiding. Daardoor is het altijd veilig. Wil je even tijd nemen voor jezelf, omdat je leven aan je voorbij raast? En heb je behoefte aan een innerlijke reis voor meer verdieping in jezelf? Dan kun je bij EagleLodges terecht.

Waar ligt Eagle Lodges op de kaart?

Wil je weten waar Eagle Lodges te vinden is op de kaart? Het is geen geheim, dus ik deel het graag met je. Eagle Lodges ligt in de buurt van Zeewolde (Flevoland). Om exact te zijn in Hosterwold. Dat is het grootste loofbos van Nederland en de ideale plek om te bereiken. Het is namelijk centraal gelegen in Nederland.

Kan ik een Eagle Lodges kortingscode krijgen?

Ja, je kunt EagleLodges korting krijgen. Door de EagleLodges kortingscode GROEI in te vullen tijdens het afrekenen! Dit is mogelijk bij het bestellen van de MoonLodges en bij het bestellen van de EagleLodges ceremonie. Met deze code ontvang je 10% korting op je bestelling. Dat scheelt weer, toch?


Klik hier voor 10% korting met kortingscode: ‘GROEI’

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on EagleLodges | Review (2023) + Kortingscode Zweethut!

Laat een reactie achter

Op zoek naar de beste Zweethut?

Kies dan voor: Eagle Lodges

Op zoek naar de beste Zweethut?

Kies dan voor: Eagle Lodges