Redactie

Tijdens mijn eigen reis naar een gezonder leven en persoonlijke groei, besefte ik hoe verspreid en gefragmenteerd de informatie vaak is. Daarom is Jouwpersoonlijkegroei.nl in het leven geroepen: als dé plek waar alle essentiële inzichten en inspiratie samenkomen. Ontdek de meest waardevolle kennis over voeding, beweging, slaap, meditatie, mindset en financiën, allemaal onder één dak.

Redactiestatuut van Jouwpersoonlijkegroei.nl

Als het gaat om gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en geldzaken, moet je kunnen vertrouwen op de informatie die je gebruikt. Daarom delen we in dit redactiestatuut onze werkwijze.

Onze missie
Wij streven ernaar om met het platform jouwpersoonlijkegroei.nl jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers te inspireren om de volgende stap in hun persoonlijke groei te maken!

Redactioneel Proces van Jouwpersoonlijkegroei.nl

 1. Inhoudelijke integriteit:
  Wij werken dagelijks met liefde aan het platform om de meest recente onderzoeken en inzichten te presenteren.
 2. Deskundige redactie:
  Onze content wordt gecreëerd door professionals en ervaringsdeskundige in hun respectieve velden. Dit garandeert diepgaande kennis en een betrouwbare presentatie van de informatie.
 3. Fact checks:
  Elk artikel ondergaat een grondige fact-check procedure. We controleren alle claims en verwijzingen met behulp van betrouwbare primaire bronnen.
 4. Transparantie in bronvermelding:
  We zijn transparant in de bronnen die we gebruiken. Elke bewering wordt ondersteund door relevante en actuele referenties, die duidelijk worden vermeld.
 5. Actuele informatie:
  Informatie evolueert. Ons team herziet daarom regelmatig onze content om ervoor te zorgen dat deze up-to-date en relevant blijft.

Onafhankelijkheid en onpartijdigheid

We waarborgen dat onze content niet wordt beïnvloed door externe financiële belangen of persoonlijke relaties. Onze redactionele beslissingen zijn gebaseerd op de kwaliteit en relevantie van de informatie, niet op commerciële overwegingen.

Diversiteit en inclusiviteit

We streven ernaar om content te creëren die iedereen aanspreekt, ongeacht achtergrond of persoonlijke ervaringen.

Feedback en correcties

We waarderen de inbreng van onze lezers en moedigen feedback aan. Als je inconsistenties, fouten of verbeterpunten ziet, kun je contact met ons opnemen via info@jouwpersoonlijkegroei.nl.

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Neem contact op met ons redactieteam via info@jouwpersoonlijkegroei.nl of met onze hoofdredacteur Martijn op martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl.

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips