Awards

Awards en onderscheidingen dragen bij aan de waarde van online platforms, als bewijs van hun passie en toewijding. Voor welke platform-, website- of e-commerce erkenningen zie jij jouwpersoonlijkegroei.nl graag genomineerd?

Top E-commerce Onderscheidingen

Beschouw jij jouwpersoonlijkegroei.nl ook als het toonaangevende platform voor gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en geldzaken in België en Nederland? Als dat zo is, zouden we het geweldig vinden als je jouw stem op ons uitbrengt of ons aanbeveelt voor relevante awards.

De meest prestigieuze onderscheidingen in deze sector zijn de Shopping Awards in Nederland en de BeCommerce Awards in België. Hieronder bespreken we ze beide.

Shopping Awards

Voorheen de Thuiswinkel Awards, erkennen de Shopping Awards jaarlijks de beste online platforms in Nederland. Opgericht in 2001, streeft de stichting ernaar om een positieve invloed uit te oefenen op de e-commerce branche.

“Naamsverandering: In 2017 is de naam veranderd van Thuiswinkel Awards naar Shopping Awards.”

Contact Shopping Awards:

BeCommerce Awards

Deze Belgische organisatie richt zich op het vergroten van het vertrouwen van consumenten in de digitale handel. Dit doen ze door middel van het uitreiken van een betrouwbaar keurmerk en de BeCommerce Awards. Ze benadrukken de belangrijkheid van klantbeoordelingen en willen hiermee het vertrouwen in de online markt bevorderen.

Doelstelling:

BeCommerce heeft als missie het samenbrengen van bedrijven in het Belgische e-commerce landschap, zodat ze hun kennis, ervaringen en inzichten kunnen delen. De awards worden jaarlijks gehouden.

Contact BeCommerce:

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips