In dit artikel

De Geldmachine Review (2023) + Kortingscode!

De Geldmachine Review + Kortingscode!

In dit artikel

Wil je je geldmachine aanzetten? Je hebt groot gelijk! Door je eigen geldmachine aan te zetten, geniet je van een passief inkomen. Je hoeft niet meer te werken voor je geld, terwijl je wel alles in het leven kunt doen en laten. Om dit voor elkaar te krijgen, is het mogelijk interessant om je voor De Geldmachine 2.0 aan te melden. Dit is een live training van René Cooiman, waarin je leert hoe je je eigen geldmachine aan kunt slingeren.

Kun je je eigen geldmachine online aanzetten? Nou, het leuke is dat deze training door René Cooiman op een unieke locatie gegeven wordt. Je hebt dus niet zozeer met een geldmachine online training te maken, maar met een fysieke training. In deze training leer je van alles over het opbouwen van je eigen geldmachine. Wil je hier meer over weten? Neem deze De Geldmachine review dan op je gemakje door!


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI10’

Wat is De Geldmachine precies?

De Geldmachine is een 1 daagse training, waarin René Cooiman zijn geheimen met je deelt. Met deze geheimen heeft hij zijn eigen geldmachine aan geslingerd. Het doel van De Geldmachine is dat jij je eigen geldmachine ook aan gaat zetten.

Daarvoor hanteert René Cooiman vier stappen: inkomen, aandelen, vastgoed en cashflow. Als je met de eerste 3 stappen aan de slag gaat, komt de vierde stap vanzelf. Dat is dan ook het doel van deze training van Ultimate Mastermind.

Is de Geldmachine een cursus of een training? Het is in de basis een training, maar je krijgt ook toegang tot tal van bonussen. Mede daardoor kun je het totaalpakket min of meer als een cursus zien.

De Geldmachine Review (2023) + Kortingscode!

Wie heeft deze training ontwikkeld?

De training wordt gegeven door René Cooiman. Hij is een voormalig marinier en is momenteel een succesvol ondernemer. Hij heeft zijn bedrijf Ultimate Mastermind namelijk in een paar jaar tot een flink bedrijf uit weten te breiden.

Dit doet hij niet alleen, maar met meerdere teamleden. Hij heeft een goed team om zich heen verzameld, waardoor hij heeft kunnen knallen met zijn bedrijf Ultimate Mastermind.

Het mooie is dat René Cooiman door de jaren heen meerdere trainingen en diensten uitgebracht heeft. Zo kun je je ook aanmelden voor De Geldmachine Masterclass. Dit is een goedkope masterclass, waarin je kennismaakt met de basisprincipes om financieel onafhankelijk te worden. Als je je nu met de kortingscode ‘GROEI10‘ aanmeldt, krijg je 10% korting op deze Masterclass.

Een andere training die Ultimate Mastermind uitgebracht heeft, is De Ondernemersmachine 2.0. Dit is een vergelijkbare training, maar richt zich hoofdzakelijk op ondernemen. In onze De Ondernemersmachine 2.0 reviews lees je hier meer over. Neem ook zeker onze Ultimate Mastermind review door en ons artikel over René Cooiman.

De Geldmachine Review (2023) + Kortingscode!

Wat is het doel van De Geldmachine?

De geldmachine aanzetten, een passief inkomen opbouwen en financieel onafhankelijk worden. Dat zijn zo’n beetje de doelen van De Geldmachine.

Het hoofddoel is in ieder geval om financieel onafhankelijk te worden. Volgens René Cooiman is dit maar al te goed mogelijk, zolang je op de juiste manier met je geld omgaat. Daarbij is het volgens hem vooral van belang dat je je geld voor jóu laat werken, in plaats van dat jij alleen maar voor geld aan het werk bent.

In deze training maak je kennis met de bewezen formule van René Cooiman. Waarom deze formule bewezen is? Omdat dit René Cooiman zelf ontzettend veel geld opgeleverd heeft. Hij deelt niet wat zijn vermogen is, maar aan alles is te zien dat hij een vermogend man is.

De Geldmachine Review (2023) + Kortingscode!

Voor wie is De Geldmachine geschikt?

Beschik je op dit moment over het nodige spaargeld? Wil je iets nuttigs met dit spaargeld doen? Of wil je graag iets nuttigs met je salaris doen? Als je je in een van deze situaties kunt vinden, is De Geldmachine absoluut voor jou geschikt.

Deze training is simpelweg voor alle mensen geschikt die hun geld voor zich willen laten werken. Ben je van mening dat het geen zin heeft om je geld op je spaarrekening te laten staan? Dan deelt René Cooiman deze mening met je. Het is zaak om je geld voor je te laten werken, maar daarvoor moet je eerst je eigen geldmachine aanslingeren. Hoe je dit doet, krijg je dus in De Geldmachine training uitgelegd.

De Geldmachine Review (2023) + Kortingscode!

Wie geeft De Geldmachine training?

De Geldmachine training is een training die je op locatie moet volgen. In één dag krijg je allerlei informatie op je afgevuurd, waarmee je je eigen geldmachine aan kunt zetten. Verder krijg je ook nog een Geldmachine online training, maar daar komen we verderop in deze De Geldmachine 2.0 review nader op terug.

Het is eerst zaak om naar de live training te kijken. Deze training duurt een hele dag, is volledig verzorgd en wordt door twee vakmensen gegeven:

  • René Cooiman. René Cooiman is financieel onafhankelijk, doordat hij zijn eigen geldmachine aangezet heeft. Hij heeft hier een flink passief inkomen mee opgebouwd, waarover hij je alles leert in deze training.
  • Anil Önder Bicer. Jaren geleden werkte Anil nog bij de Aldi, maar nu is hij een vastgoedmagnaat. Hij heeft dusdanig veel vastgoedpanden in zijn bezit, waardoor hij hier slapend rijk van wordt. Hij vertelt in De Geldmachine training hoe hij dit voor elkaar gekregen heeft en wat hij nu doet.
De Geldmachine Review (2023) + Kortingscode!

Wat leer je in De Geldmachine training?

In De Geldmachine training leer je hoe je een passief inkomen op kunt bouwen. Hiervoor heeft René Cooiman een stappenplan ontwikkeld. Dit stappenplan is qua stappen niet al te bijzonder, maar de invulling van de stappen is wel bijzonder. Graag zetten wij dit stappenplan even voor je op een rijtje:

Stap 1: creëren van een inkomen

Voordat je je geldmachine aan kunt zetten, moet je een inkomen creëren. Het is volgens René Cooiman belangrijk dat dit een maandelijks terugkerend inkomen is. Je kunt hiervoor gaan ondernemen, maar je kunt hiervoor ook prima in loondienst werken.

Belangrijk voordeel van De Geldmachine is dat je niet met grote bedragen hoeft te werken. Volgens Ultimate Mastermind is deze training geschikt voor mensen die maandelijks €50 per maand kunnen investeren.

Stap 2: aandelen

Het is volgens Ultimate Mastermind zaak dat je maandelijks een vast bedrag in aandelenfondsen gaat beleggen. Je gaat hiermee rendement maken, waarna je met dit rendement naar stap 3 door toe kunt groeien.

Het advies is om in wereldwijde aandelenfondsen te belegen. Het verleden laat zien dat je hier een prima rendement mee kunt behalen, maar het is wel zaak om op de juiste manier te beleggen. Hoe je dat doet, krijg je in deze training van Ultimate Mastermind uitgebreid uitgelegd.

Overigens raadt René Cooiman je aan om een periodiek belegger te worden. Door elke periode hetzelfde bedrag in te leggen, ben je veel minder afhankelijk van de schommelingen van de markt. Als je hier meer over wilt weten, is het sowieso al aan te raden om je aan te melden voor De Geldmachine.

De Geldmachine Review (2023) + Kortingscode!

Stap 3: vastgoed

Als het goed is, ben je met stap 2 in staat om een mooi rendement te behalen. Dit rendement laat je niet op je rekening versloffen, maar je zet je in voor vastgoed. Het is zaak om in vastgoed te investeren, waardoor je een geweldig passief inkomen op weet te bouwen.

Volgens Ultimate Mastermind brengt vastgoed louter voordelen met zich mee. Je geniet niet alleen van een passief inkomen, maar je speelt ook nog in op de waardevermeerdering van de stenen. Deze waardevermeerdering is volgens Ultimate Mastermind meer dan aannemelijk.

Stap 4: maandelijkse cashflow

Als je de eerste 3 stappen goed opvolgt, ga je van een maandelijkse cashflow genieten. Deze cashflow moet je weer in aandelen investeren, waardoor je een nog hoger rendement met aandelen creëert. Dit hogere rendement zet je vervolgens in om nóg meer vastgoedpanden te kopen.

Dit stappenplan van Ultimate Mastermind is op zich geen hogere wiskunde. De manier waarop de heren van Ultimate Mastermind dit uitleggen, is dat echter wel. Heb je nog niet eerder belegd? Dan denk je mogelijk dat dit moeilijk of angstig is. Uit deze training van Ultimate Mastermind blijkt het tegendeel. Het is helemaal niet zo lastig, zolang je maar weet waar je mee bezig bent.

De Geldmachine Review (2023) + Kortingscode!

Welke bonussen krijg je bij De Geldmachine?

Heb je nú al interesse om je voor De Geldmachine aan te melden? Dan hebben we nog meer goed nieuws voor je. Als je je nu voor De Geldmachine aanmeldt, krijg je het complete Ultimate Mastermind package. Dit Ultimate Mastermind Package bestaat uit de volgende onderdelen/bonussen:

  • De Geldmachine Live training. Dit is de training waarover we je hierboven al geïnformeerd hebben. Aan de hand van 4 stappen leer je hoe je je eigen cashflow en een flink inkomen op kunt bouwen. Het leuke is dat deze training live gegeven wordt, waardoor je rechtstreeks contact met de instructeurs hebt. Ook is het ideaal dat je op deze manier andere gelijkgestemde cursisten ontmoet. Volgens Ultimate Mastermind zijn juist dit de mensen met wie je jezelf wilt omringen.
  • De Geldmachine Online training. Je krijgt niet alleen toegang tot de live training, maar ook tot een online training. In De Geldmachine Online training leer je alles over vastgoed in Nederland, vastgoed in Spanje en aandelen. Je kunt deze training eigenlijk zien als een aanvulling op de live training.
  • De Geldmachine Community. Je krijgt ook nog toegang tot de Geldmachine Community. In deze community tref je alleen maar gelijkgestemden, van wie je een hoop kunt leren. Ook kun je in deze community een hoop inspiratie opdoen, aangezien veel cursisten hun successen in deze community delen.
  • De Geldmachine netwerk. Je krijgt van Ultimate Mastermind ook nog toegang tot hun uitgebreide netwerk. In dit netwerk vind je onder meer hypotheekadviseurs, advocaten, notarissen en makelaars. Al deze vakmensen heb je nodig om op de juiste manier te investeren in vastgoed.
  • De Geldmachine groepscoaching. Je krijgt van Ultimate Mastermind ook nog toegang tot een maandelijkse groepscoaching. Deze coaching wordt door René Cooiman of Anil Önder Bicer gegeven en levert je nog veel meer kennis op. Overigens krijg je levenslang toegang tot deze groepscoaching.
  • Overige toebehoren. Je krijgt ook nog toegang tot een compleet Ultimate Mastermind Pakket. In dit pakket vind je onder meer een Stay Discplined Journal, een shirt en een notitieblok en pen.
  • Ultimate Membership. Je krijgt van Ultimate Mastermind ook nog een Ultimate Membership voor 3 maanden aangereikt. Bij dit membership krijg je toegang tot Live evenementen, exclusieve mentor calls, een community met gelijkgestemden en een leeromgeving waarmee je gericht aan je persoonlijke ontwikkeling werkt.
De Geldmachine Review (2023) + Kortingscode!

Over de samenstelling van het Ultimate Mastermind pakket zijn wij te spreken. Je gaat tegen feiten aanlopen, je leert alles over het beleggen in aandelen en je leert alles over het beleggen in vastgoed. De Geldmachine training levert je onwijs veel kennis op, waarmee je uiteindelijk je eigen geldmachine aan kunt zetten.

Wil je naar financiële onafhankelijk toe werken? Dan is deze bewezen methode van René Cooiman absoluut een aanrader. Je doet veel kennis op, je werkt toe naar absolute vrijheid en je gaat van financiële vrijheid genieten. Je moet hiervoor uiteraard wel zelf het nodige doen, maar De Geldmachine biedt hiervoor wel alle mogelijke handvatten. Mede door de vele bonussen!

Wat zijn De Geldmachine ervaringen?

Twijfel je nog een beetje om je voor De Geldmachine aan te melden? Dat is wat ons betreft nergens voor nodig. Deze training heeft veel te bieden, terwijl de meningen van voorgaande deelnemers ook super positief zijn. Dat blijkt onder meer uit de onderstaande reviews:

De Geldmachine Review (2023) + Kortingscode!

Online zijn ontzettend veel positieve De Geldmachine ervaringen te vinden. Wat hierbij opvalt, is dat veel mensen aangeven dat ze op dit moment van financiële onafhankelijkheid genieten. De Geldmachine training was daarvoor nodig, aldus meerdere cursisten. Overigens gaat het hierbij ook om meerdere miljonairs!

In de afgelopen jaren hebben veel mensen zich voor De Geldmachine aangemeld. Zij hebben veel kennis opgedaan, ze genieten van een hoge totale waarde van hun vermogen en hebben een hoog rendement behaald. Met alle dank aan de manier waarop ze investeren. Hóe deze mensen investeren? Precies volgens het stappenplan dat René Cooiman in deze training uitlegt. Veel cursisten genieten op dit moment in ieder geval van de gewenste financiële gezondheid.

De Geldmachine Review (2023) + Kortingscode!

Wat kost De Geldmachine?

Heb je interesse om van het mogelijke compound effect te genieten? Wil je veel geld verdienen en de juiste investering doen? Wil je iets nuttigs met het geld op je spaarrekening doen? Of wil je meer financiële kennis opdoen? Als je ook maar een dergelijke wens hebt, is het aan te raden om je voor De Geldmachine aan te melden. Met deze training werk je toe naar financiële vrijheid, geniet je van een bewezen formule en ga je aan de slag met een duidelijke strategie.

Voor al dit moois hoef je bovendien niet de hoofdprijs te betalen. Nee, voor De Geldmachine betaal je eenmalig een bedrag van €3.000. Dit is uiteraard een hoop geld, maar je moet dit echt als een investering zien. Door op de juiste manier te investeren, werk je namelijk toe naar financiële onafhankelijkheid. De bewezen formule van René Cooiman helpt je op pad om deze investering van €3.000 snel terug te verdienen.

Dat wat je met De Geldmachine training leert, leer je niet op school. In de online leeromgeving leer je bovendien nóg meer, bijvoorbeeld over het opbouwen van de juiste discipline. De Geldmachine live training heeft veel te bieden, maar dit geldt ook voor de bijkomende bonussen van René Cooiman. Voldoende reden dus om dit bedrag van €3.000 te investeren. Nadien leer je alles over het investeren in aandelenfondsen, vastgoed en het opbouwen van een geweldige cashflow!

Wil je minder geld uitgeven aan deze training? Dat maken wij mogelijk voor je. Je kunt je namelijk nu aanmelden met de kortingscode ‘GROEI10‘. Met die kortingscode geniet je direct van €300 korting.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI10’

Bonustip: je kunt je ook voor de combi deal van Ultimate Mastermind aanmelden. Voor een bedrag van €3.500 krijg je toegang tot De Geldmachine en tot De Ondernemersmachine. Je slaat hiermee dus meerdere vliegen in één klap.

De Geldmachine Review (2023) + Kortingscode!

Onze eindconclusie over De Geldmachine

Over De Geldmachine van Ultimate Mastermind zijn wij super enthousiast. Als je meer financiële kennis op wilt doen, is dit dé training die je moet volgen. Deze training is leuk om te volgen, levert je onwijs veel financiële kennis op en vertegenwoordigt een hoge totale waarde. Bovendien heeft René Cooiman met deze training al voor meerdere miljonairs gezorgd.

Met andere woorden: wij raden je aan om je voor De Geldmachine live training aan te melden. Met De Geldmachine live training doe je alle kennis op om uiteindelijk op de juiste manier te kunnen investeren. Net zoals Warren Buffet op de juiste manier investeert. Wil je de nieuwe Warren Buffet worden? Je zet de eerste stappen naar een flink vermogen De Geldmachine live training!

Al met al zijn wij super te spreken over deze training. Ook hebben wij nog een geweldige korting voor je in petto. Door je met de kortingscode ‘GROEI10‘ aan te melden, ontvang je direct €300!

De Geldmachine Review (2023) + Kortingscode!

Meer over geldzaken voor jouw financiële gezondheid!

Heb je interesse in geldzaken en wil je alles weten over investeren, cashflow en online geld verdienen? Verdiep je dan eens in de wereld van aandelen, crypto, edelmetalen en vastgoed.

We hebben voor jou de beste crypto cursus, beste vastgoed cursussen en beste cursus beleggen getest en vergeleken. Lees onze vergelijkende reviews en kies voor de cursus die het beste bij jou past.

Voor wat betreft geld verdienen heb ik onderscheid gemaakt in beste affiliate marketing cursus, beste YouTube cursus, beste cash cow cursus, beste blog cursus, beste e-commerce cursus en de beste dropship cursus. We hebben ook nog uitgebreide reviews geschreven over onze ervaringen met Blog Secrets, Blog naar Business, Money Mastermind en Schrijven voor het Brein.

Bij Ultimate Mastermind laat René Cooiman beleggen in aandelenfondsen en vastgoed samenkomen. Volg De Geldmachine, Vastgoed in Spanje of De Ondernemersmachine om financieel onafhankelijk te worden. Super interessant om te lezen en er liggen mooie kortingen voor je klaar!

Ook ben ik in de wereld van online trainingen maken gedoken en de wereld van geld verdienen met YouTube.

Meest gestelde vragen over De Geldmachine

Wat is De Geldmachine?

De Geldmachine is een live training van René Cooiman. Met zijn bedrijf Ultimate Mastermind helpt hij mensen op het gebied van financiën. Met déze training leert hij je te investeren en om daarmee een cashflow op te bouwen. Door deze cashflow geniet je op termijn van financiële vrijheid.

Is er een De Geldmachine korting of kortingscode?

Jazeker. De kortingscode is ‘GROEI10‘. Met deze kortingscode krijg je €300 korting op De Geldmachine live training.

Is René Cooiman betrouwbaar?

Ja, René Cooiman is 100% betrouwbaar. Hij heeft een boek geschreven, hij beschikt over de juiste discipline, hij is in actie gekomen en hij wil graag zijn kennis met jou delen. Hij is bovendien een vastgoed investeerder, waardoor hij op het gebied van vastgoed ook veel kennis heeft. Als je je vermogen op wilt krikken, ben je hiervoor bij René Cooiman aan het juiste adres. Hij beschikt in ieder geval over een flink vermogen. (1)


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI10’

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on De Geldmachine Review + Kortingscode!

Laat een reactie achter