In dit artikel

Beste Krillolie Review (2022) 5x Krill Olie Test!

Beste Krillolie | Review (2022) | 5x Krill Olie Test!

In dit artikel

Wil je krillolie kopen? Dan wil je natuurlijk alleen de beste krill olie bestellen. Maar hoe weet je welke krill olie goed is en waar kun je de beste krillolie kopen? Dat vertel ik je graag in dit artikel. Ik deed een uitgebreide krill olie test om te ontdekken welke producten de moeite waard zijn. Per product vertel ik je precies wat mijn bevindingen zijn, zodat jij zelf de keuze kunt maken voor de beste krill olie van dit moment. Ben je er klaar voor? Laten we dan snel beginnen met deze krill olie review en alle krill olie vergelijken!

Beste krill olie 2022: Mijn selectie

 1. Beste Krillolie algemeen – Nutribites
 2. Beste Zuivere Krill Olie – SuperFoodies
 3. Beste Pure Krill Oil – Body & Fit
 4. Beste Krillolie Vanillesmaak – Vitamines per post
 5. Beste Krillolie alternatief – Flinndal 

Krill olie vergelijken; hoe doe ik dat?

Om te bepalen welke krill olie de beste krillolie van 2022 is, heb ik naar verschillende factoren gekeken. Ik lette bijvoorbeeld op de kwaliteit van elk product, de gezondheidsvoordelen en de prijs. Maar ik keek tijdens krillolie vergelijken ook naar reviews en de krill olie ervaringen van andere mensen. Welke krill olie is goed volgens hen? Hun meningen heb ik ook meegenomen in mijn besluitvorming. Uiteindelijk heb ik zo een top 5 beste krill olie gemaakt waar ik je graag meer over vertel.

1. Nutribites Krillolie – beste krillolie algemeen

Nutribites Krillolie is de beste krillolie in het algemeen. Dit product bevat namelijk voor 100% pure krill uit de schone wateren van Antartica. De krillolie is daardoor helemaal veilig en natuurlijk. Nutribites Krillolie zit in softgel capsules van 500mg die elk hoogwaardige Omega-3 vetten en astaxanthine (antioxidant) bevatten. Je hebt slechts 1 capsule per dag nodig om van alle gezondheidsvoordelen te profiteren en er zitten er 30 in één verpakking. Doorslikken is overigens makkelijk door de zachtheid van de capsule en je houdt er geen vieze smaak aan over. Haal Nutribites Krill olie in huis om je Omega-3 tekort aan te vullen op een natuurlijke en zuivere manier. Nutribites Krillolie kopen kan voor €22,95.

Beste Krillolie Review (2022) 5x Krill Olie Test!

Voordelen Nutribites

100% zuivere en pure krill uit schone wateren van Antarctica;
Softgel capsules die gemakkelijk door te slikken zijn;
Gemakkelijk omega-3 tekort aanvullen;
60 dagen bedenktijd en garantie;
Geen vieze bijsmaak of nasmaak (100% smaak- en tevredenheidsgarantie).

Nadelen Nutribites

Je betaalt verzendkosten tot €40.


Klik hier voor de beste deal

2. SuperFoodies Zuivere Krill Olie – Beste zuivere krill olie

Op nummer twee staat de SuperFoodies Zuivere Krill Olie. Deze krill olie Jesse van der Velde is heel populair en wordt gemaakt van zeer schone visolie uit onvervuilde oceanen rond Antarctica. De vegetarische capsules zijn smaakloos, geurloos en gemakkelijk in te nemen. Ook krijg je er geen vieze nasmaak of oprispingen van, zoals je vaak bij visolie wel hebt. Je hebt 1 tot 4 capsules per dag nodig, die je bij voorkeur tijdens het ontbijt met water inneemt. In één verpakking zitten 30 capsules. Je kunt SuperFoodies Zuivere Krill Olie kopen voor €16,95.

Beste Krillolie Review (2022) 5x Krill Olie Test!

Voordelen SuperFoodies

Voordelig geprijsde krill olie;
Smaakloze, geurloze, vegetarische capsules;
Gemakkelijk in te nemen;
Glutenvrij en zuivelvrij;
Geen vieze nasmaak of oprispingen.

Nadelen SuperFoodies

Wanneer je 4 capsules per dag neemt, is je verpakking snel leeg;
Je betaalt verzendkosten tot €59 bestelwaarde.


Klik hier voor de beste deal

3. Body & Fit Pure Krill Oil – beste pure krill oil

Op nummer drie staat Body & Fit Pure Krill Oil, de beste pure krill oil van dit moment. Dat komt doordat deze krill olie Body en Fit extra hoog gedoseerd is. Je neemt er maar liefst 1000mg pure krill olie per dag mee in. De capsules zijn klein en daardoor gemakkelijk door te slikken, zonder een visgeur of vieze nasmaak op te leveren. Ze zijn bovendien puur qua ingrediënten en bevatten geen toevoegingen of onzuiverheden. Er wordt geadviseerd om één keer per dag 2 capsules krillolie in te nemen met water, het liefst tijdens een maaltijd. Je kunt Body & Fit Pure Krill Oil kopen voor €15,99 bij 30 capsules en voor €27,99 bij 60 capsules.

Beste Krillolie Review (2022) 5x Krill Olie Test!

Voordelen Body & Fit

100% pure krill olie;
1000mg pure krillolie per dag;
Kleine capsules die gemakkelijk door te slikken zijn;
Geen visgeur of vieze nasmaak;
Voordelig geprijsde verpakkingen;
Vóór 22:00 uur besteld = morgen in huis.

Nadelen Body & Fit

Met de kleinste verpakking doe je slechts 15 dagen;
Tot €35 betaal je verzendkosten.


Klik hier voor de beste deal

4. Vitamines per post Krillolie vanillesmaak – beste krillolie vanillesmaak

De Vitamines per post Krillolie met vanillesmaak is dé oplossing voor wie niet van de smaak van vis houdt. De vanille camoufleert die smaak volledig. De krill olie capsules zijn overigens gevuld met 100% pure krill uit de schone zee van Antarctica en er zit 500mg krillolie per capsule in. Eén verpakking Vitamines per post Krillolie vanillesmaak bevat 60 softgel capsules. Je hoeft slechts 1 capsule per dag te nemen, dus je doet twee maanden met een verpakking.

Beste Krillolie Review (2022) 5x Krill Olie Test!

Vitamines per post geeft 30% krillolie korting wanneer je vier verpakkingen koopt. Deze krillolie kopen kan voor €24,95.

Voordelen Vitamines per post

Je doet twee maanden met 1 verpakking;
Je krijgt krillolie korting wanneer je 4 verpakkingen koopt (krill olie aanbieding!);
Snelle en gratis bezorging door heel Nederland;
Past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven;
Met vanillesmaak om een vervelende bijsmaak te voorkomen.

Nadelen Vitamines per post

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 14 jaar.


Klik hier voor de beste deal

5. Flinndal Omega 3 Forte – beste krillolie alternatief

Op nummer 5 staat Flinndal Omega 3 Forte. Dit is het beste krillolie alternatief, omdat het ook gemaakt is van vis en een gezonde invloed heeft op het hart, de hersenen en de ogen. In één Flinndal Omega 3 Forte capsule zit 450mg omega 3. De capsules zijn klein en daardoor gemakkelijk door te slikken. De inhoud van elke capsule bestaat uit duurzame, 100% natuurlijke vis. Je kunt Flinndal Omega 3 Forte bestellen voor €10,89 bij 30 capsules, €27,82 bij 90 capsules en voor €23,64 bij 90 capsules met herhaalgemak. Dan ontvang je elke drie maanden voor datzelfde bedrag een nieuwe zending bij je thuis.

Beste Krillolie Review (2022) 5x Krill Olie Test!

Voordelen Flinndal

Je kunt 10% krillolie korting krijgen als je je aanmeldt voor de Flinndal nieuwsbrief;
Hoe groter je verpakking, hoe minder je per capsule betaalt;
Abonnement/herhaalgemak mogelijk;
Gratis verzending en vóór 22:00 uur besteld = morgen in huis.

Nadelen Flinndal

Het is geen pure krill olie, zoals de andere producten in dit artikel.


Klik hier voor de beste deal

Mijn beste krillolie 2022

Ben je nu nieuwsgierig naar welk product ik het beste krill olie product van 2022 vind? Dat vertel ik je graag. Ik heb daar natuurlijk uitgebreid onderzoek naar gedaan en aan de hand van mijn bevindingen heb ik een winnaar gekozen. Voor mij is de beste krillolie van 2022 Nutribites Krillolie!

Beste Krillolie Review (2022) 5x Krill Olie Test!

De softgel capsules zijn gemakkelijk door te slikken en bevatten alleen 100% pure krill uit de schone wateren rond Antarctica. Wat ik fijn vind aan de service van Nutribites, is dat zij 60 dagen bedenktijd en garantie geven. Ook geven zij een 100% smaak- en tevredenheidsgarantie waarbij zij beloven dat er geen vieze bijsmaak/nasmaak van vis aan deze krillolie zit. Dat stelt consumenten gerust en biedt hen het vertrouwen dat zij – naar mijn mening – ook zoeken bij het kopen van een product zoals krill olie. Erg fijn! Natuurlijk hoeft mijn beste krill olie (Nutribites Krillolie) niet per se de beste krillolie voor jou te zijn. Maak vooral een keuze die goed voelt voor jou. Het gaat immers om je gezondheid!

Krill olie ervaringen en reviews

Ben je nieuwsgierig naar hoe anderen deze krill olie producten ervaren? Ik zocht een krillolie review op bij elk merk om je er een beter beeld van te geven. Het lezen van de krill olie ervaringen van andere mensen kan bijdragen aan een goede besluitvorming. Doe er daarom je voordeel mee.

Nutribites Krillolie review

Sepha houdt niet van vis en eet dit daarom ook niet. “Daardoor krijg ik alleen ook niet genoeg omega 3 binnen. Ik vind dit dus een fijne manier om toch die omega 3 binnen te krijgen en goed voor mezelf te zorgen. Bedankt Nutribites

SuperFoodies Zuivere Krill Olie review

Saskia vertelt over de SuperFoodies krillolie het volgende. “Ik gebruikte visoliecapsules maar die vissmaak was zo vies. Daarom heb ik krill olie capsules geprobeerd op aanraden van een vriendin. Ik heb die vieze smaak nu niet meer en ik merk dat mijn haar en huid er mooier door worden. Al na 1 week! Ik ga ze daarom echt vaker bestellen.” Het voordeel van SuperFoodies van Jesse van der Velde is dat ze een heel erg breed assortiment hebben.

In dit artikel vergelijken we de green juice van Nutribites en SuperFoodies.

Body & Fit Pure Krill Oil ervaring

Pieter is tevreden met de Body & Fit Pure Krill Oil. “Ik heb weleens visolie capsules van andere merken geprobeerd en die hadden allemaal zo’n vieze nasmaak. Deze krill olie heeft dat niet, dus daar ben ik heel blij mee.” En Anne noemt het een superproduct. “Ik ben blij met de kwaliteit van de krillolie, maar ook met de prijs ervan en de snelheid van het leveren. Top!”

Vitamines per post Krillolie vanillesmaak review

Bas schreef een Krillolie review over de krill olie van Vitamines per post. “Ik had wat onderzoek gedaan op het internet en het blijkt dat krillolie beter wordt opgenomen door je lichaam dan visolie. Ook is krill olie gecertificeerd. Daarom werkt dit voor mij perfect!”

Flinndal Omega 3 Forte review

Judith vertelt over de Flinndal Omega 3 Forte dat het een fijne visolie is. “Fijn dat hij geen nare nasmaak heeft en dat hij gemakkelijk in te nemen is. Dat scheelt de helft. Ik gebruik dit krill olie alternatief zelf, maar mijn dochter sinds kort ook. Zij heeft namelijk een lagere weerstand, maar hier reageert zij goed op dus wij zijn allebei blij.”

Beste Krillolie Review (2022) 5x Krill Olie Test!

Krill olie kopen checklist: hier moet je op letten!

Ga je krillolie kopen, houd dan rekening met de soort krill olie die je koopt. Krill olie kopen kan namelijk als zuivere krillolie of als minder zuivere variant. Natuurlijk wil je alleen het beste voor je lichaam. Wees daarom aandachtig en zorgvuldig bij krill kopen en check of je krillolie gezond is. Dat wil zeggen: krill oil zonder toevoegingen of onzuiverheden. Gewoon pure krill visolie kopen, dus!

Let ook op de dosering en hoeveel krill olie per dag nodig is om je gezondheidsdoelen te behalen. Sommige omega 3 krill capsules zijn laag gedoseerd, andere hoger. De krill olie werking neemt toe naarmate de dosering hoger is. Dat geldt overigens alleen bij zuivere krill olie.

Verder is het relevant om je in mogelijke krill olie bijwerkingen te verdiepen. Zo ben je altijd goed voorbereid. Zeker wanneer je een allergie of intolerantie hebt is dit heel belangrijk.

Alle krill olie voordelen op een rij

Er zijn verschillende wetenschappelijk bewezen voordelen aan krillolie. Ik noem ze graag voor je op.

✅ Krill olie werkt ontstekingsremmend: daardoor verlicht het pijn en bestrijdt het sommige hart- en vaatziekten;

✅ Dankzij krill olie wordt het verouderingsproces vertraagd: de krachtige antioxidanten beschermen je lichaam tegen vrije radicalen, waardoor je minder verouderingssymptomen krijgt;

✅ Het helpt je vetverbranding op gang: de omega-3 vetzuren in krill olie stimuleren de vetverbranding en kunnen daardoor echt helpen bij het afvallen;

✅ Het verlaagt je cholesterol;

✅ Het helpt tegen PMS-gerelateerde klachten: vrouwen die krillolie slikken blijken minder last te hebben van menstruatiepijn, maar ook minder van humeurschommelingen;

✅ Het helpt tegen angst en depressie: omega 3 verkleint de kans op angsten en depressies namelijk. Zijn deze al aanwezig, dan verminderen de klachten aanzienlijk door omega 3 in de vorm van krill olie te slikken;

✅ Je zicht wordt er beter door en oogschade en blindheid kunnen voorkomen worden;

✅ Als je zwanger bent helpt krillolie je baby beter te groeien en te ontwikkelen (baby’s worden door omega 3 intelligenter en hebben minder risico op gedragsproblemen);

✅ Het risico op een auto-immuunziekte neemt af;

✅ Het is goed voor je botten en gewrichten;

✅ Door krillolie capsules kun je beter slapen;

✅ Het verlaagt het risico op bepaalde vormen van kanker;

✅ Het helpt psychische aandoeningen te voorkomen of – indien al aanwezig – te verminderen;

✅ Het kan helpen buikvet, een hoge bloeddruk en/of insulineresistentie te verminderen.

Beste Krillolie Review (2022) 5x Krill Olie Test!

Zijn er krillolie nadelen?

Krillolie nadelen zijn er eigenlijk niet echt. Over het algemeen levert deze olie alleen maar voordelen op voor de gezondheid van mensen. Het is wel belangrijk dat je de maximale aanbevolen dosering niet overschrijdt. Anders kunnen er wel krill olie nadelen optreden. Ik kan je persoonlijk niet informeren over welke dat zijn, maar je kunt hiervoor altijd een arts of diëtist benaderen. Deze mensen kunnen je hier beter over informeren.

Andere supplementen die je moet kennen

Naast krill olie zijn er nog andere voedingssupplementen en vegan supplementen waar ik je over wil vertellen. Een goede gezondheid gaat namelijk niet over het slikken van slechts één supplement. Daarvoor dien je allerlei vitaminen te nemen. Denk bijvoorbeeld aan omega 3vitamine K2vitamine D3seleniummagnesiumzink en/of jodium. Deze bieden namelijk allemaal gezondheidsvoordelen. 

Het nemen van die supplementen is overigens extra handig via een vitamine abonnement, omdat je zo je gewenste vitamines per post ontvangt. Je hoeft dan niet meer na te denken over het bestellen van je vitamines. Dit gebeurt elke maand automatisch voor je. Lijkt zo’n vitamineabonnement jou wel iets? Je kunt hiervoor terecht bij Flinndal of Vitaily of bij Viteezy. Eerder schreef ik uitgebreide reviews over Flinndal en Vitaily. In dat artikel vind je overigens ook een code voor Vitaily korting.

Let op: voedingssupplementen zijn een aanvulling op je dagelijkse eetpatroon en geen vervanging ervan. Het is daarom altijd belangrijk om gebalanceerd en gezond te eten, ook al neem je bepaalde voedingssupplementen zoals krill olie of andere voorbeelden die je hierboven ziet.

Meest gestelde vragen over krillolie

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over krill olie? Wil je krill olie kopen of krillolie bestellen, maar weet je niet goed waar het voor dient? Of twijfel je tussen visolie of krillolie? Lees dan nog even verder. Ik heb de meest gestelde vragen over het onderwerp hieronder voor je uitgelicht en beantwoord. Doe er je voordeel mee!

Wat is krillolie precies?

Krill olie wordt gewonnen uit krill. Maar wat is krill precies en wat is krill olie? Dit is de verzamelnaam voor garnaalachtige zeedieren. Krillolie wordt dus gemaakt van deze diertjes en vervolgens verpakt in krill olie capsules. Ze ondersteunen het lichaam in allerlei processen en voorkomen een omega 3 tekort. Zo wordt krill olie tijdens zwangerschap aangeraden, omdat zwangere vrouwen vaak een tekort aan omega 3 hebben. Niet alleen krill olie zwangerschap is populair. Iedereen kan krillolie capsules slikken en daar de gezondheidsvoordelen van ervaren.

Waar is krill olie goed voor?

Krill olie is goed voor heel veel dingen. Dus wat doet krill olie zoal? Het helpt je ogen en hersenen beter functioneren, maar krill olie omega 3 is ook goed voor het hart. Omega 3 krillolie is daarnaast een belangrijke bouwstof voor het menselijk lichaam (denk aan krillolie zwangerschap). Het is bovendien een gezond alternatief voor visolie en veel beter opneembaar door het menselijk lichaam. Dieren eten ook graag krill. Niet alleen omdat zij het lekker vinden, maar omdat hun lichaam er ook baat bij heeft.

Moet ik krillolie of visolie gebruiken?

Twijfel je tussen krillolie of visolie? Het verschil tussen krillolie en visolie is eigenlijk niet heel groot, behalve dat krill olie beter opneembaar is door het lichaam. Daardoor is krill olie beter dan visolie. Op de vraag of je krill olie of visolie moet kopen, antwoord ik daarom volmondig: krillolie. Daar heeft je lichaam immers het meeste profijt van. Wat de beste krillolie van dit moment is, lees je in dit artikel.

Wat is de beste krillolie?

Wil je krillolie kopen? Dan ga je natuurlijk voor de krill oil met de meeste krill olie voordelen. Maar hoe weet je wat de beste krill olie is? Dat lees je in dit artikel. Ik help je met krill olie kopen, doordat ik 5 soorten krillolie omega 3 getest heb. Zo kon ik uiteindelijk de beste krill olie capsules vinden en daar heb ik verslag van gedaan. Vraag jij je nog af: krill olie waar te koop? Lees dan dit artikel om erachter te komen waar de beste krillolie te koop is.

Kan je afvallen met krillolie?

Ja, je kunt door krill olie afvallen. Verschillende krill olie ervaringen bevestigen dit en het is bovendien wetenschappelijk bewezen. Wie regelmatig krill olie neemt, kan door de vele vitamines en mineralen die erin zitten afvallen. Dat krill olie gezond is, wisten we al. Maar dat het ook helpt om je stofwisseling op gang te brengen en meer energie te krijgen, dat zijn mooie extra’s.

Wat is beter krill olie of algenolie?

Ben je benieuwd wat beter is: krillolie of algenolie? Dat hangt af van jouw situatie en/of persoonlijke voorkeuren. Algenolie of krillolie is allebei gezond. Heb je een allergie voor vis of schaaldieren, dan mag je geen krill oil nemen. Algenolie is dan het alternatief, omdat het plantaardig is. Is dat niet op jou van toepassing, dan kun je gewone krillolie kopen of krill olie kopen.

Conclusie beste krill olie 2022

Martijn

Martijn

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Krillolie | Review (2022) | 5x Krill Olie Test!

  Laat een reactie achter