0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelwagen.

In dit artikel

Mijn Beste Krill Olie | 5x Test en Ervaringen!

Mijn Beste Krill Olie | 5x Test en Ervaringen!

In dit artikel

Wil je krillolie kopen? Dan wil je natuurlijk alleen de beste krill olie bestellen. Ik deed een uitgebreide krill olie test om te ontdekken welke producten de moeite waard zijn. Per type krillolie capsules vertel ik je precies wat mijn bevindingen zijn, zodat jij zelf de keuze kunt maken voor de beste krill olie van dit moment. Ben je er klaar voor? Laten we dan snel beginnen met deze review!

Kort samengevat:

Mijn beste krill olie van 2024 is Nutribites Krillolie. Dit merk heeft 100% zuivere krill olie uit schone wateren verpakt in gemakkelijk door te slikken softgels.

Krill olie vergelijken; hoe doe ik dat?

Om te bepalen welke krill olie mijn beste krillolie van 2024 is, heb ik naar verschillende factoren gekeken. Ik lette bijvoorbeeld op de kwaliteit van elk product, de gezondheidsvoordelen en de prijs. Maar ik keek tijdens krillolie vergelijken ook naar reviews en de krill olie ervaringen van andere mensen. Welke krill olie is goed volgens hen? Hun meningen heb ik ook meegenomen in mijn besluitvorming. Uiteindelijk heb ik zo een top 5 beste krill olie gemaakt waar ik je graag meer over vertel.

Beste Krillolie keuzehulp

ProductAdviesprijsPer dagEPA en DHA
1. Nutribites€22,95€0,7760mg & 35mg
2. Orthica€39,95€1,33120mg & 55mg
3. Vitals€39,95€0,8989mg & 41mg
4. Bonusan€72,99€1,22 – €2,4360mg & 28mg
5. NOW€38,95€1,30135mg & 60mg

1. Nutribites Krillolie

Nutribites Krillolie is mijn beste krillolie in het algemeen. Deze krillolie bevat namelijk voor 100% pure krill uit de schone wateren van Antartica. De krillolie is daardoor helemaal veilig en natuurlijk. Nutribites Krillolie zit in softgel capsules van 500mg die elk hoogwaardige Omega-3 vetten en astaxanthine (antioxidant) bevatten voor een goede biologische beschikbaarheid.

Beste Krill Olie  Review

Nutribites Krillolie is zeer goed opneembaar en heeft een gunstige invloed op hart en hersenen. Het is een zuiver alternatief voor visolie en bevat geen lactose, GMO, soja, synthetische smaakstoffen of kleurstoffen. Het is bovendien getest op de aanwezigheid van zware metalen en compleet veilig verklaard. Je weet dus dat je met dit type krill oil een gezonde keuze maakt voor je lichaam!

Je hebt slechts 1 capsule per dag nodig om mogelijk van gezondheidsvoordelen te kunnen profiteren en er zitten er 30 in één verpakking. Doorslikken is overigens makkelijk door de zachtheid van de capsule en je houdt er geen vieze smaak aan over, kan ik je uit eigen ervaring vertellen. Haal Nutribites Krill olie in huis om je Omega-3 tekort aan te vullen op een natuurlijke en zuivere manier. Deze producten doen wat ze beloven!

Voordelen Nutribites

✅ 100% zuivere en pure krill uit schone wateren van Antarctica;

✅ Softgel capsules die gemakkelijk door te slikken zijn;

✅ Gemakkelijk omega-3 tekort aanvullen als je niet elke week vette vis eet;

✅ 60 dagen bedenktijd en garantie;

✅ MSC gecertificeerde krillolie product (dus geen schadelijke stoffen);

✅ Deze krillolie bevat geen vieze bijsmaak of nasmaak (100% smaak- en tevredenheidsgarantie).

Nadelen Nutribites

❌ Je betaalt verzendkosten tot een bestelwaarde van €40.


Bekijk meer productinformatie

2. Orthica Omega 3 Krillolie

Orthica Omega 3 Krillolie is ook een goede keuze. Het bevat 100% pure krillolie die rijk is aan EPA en DHA vetzuren. Deze krillolie bevat geen lactose, gluten en soja. Bevat geen gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Wat er wel in zit? 120mg EPA, 55mg DHA, 400mg fosfolipiden en 100mcg astaxanthine esters per 2 softgels.

Beste Krill Olie  Review

De olie is op ecologisch verantwoorde manier gevangen en op een milieuvriendelijke wijze. Dat bewijst het ECO Harvesting keurmerk wel. Deze sterke antioxidant is goed opneembaar en draagt bij aan een normaal gezichtsvermogen en hersenfunctie bij een dagelijkse inname van minimaal 40 gram. Zo kun je dankzij Orthica Omega 3 Krillolie het menselijk lichaam optimaal ondersteunen.

Het advies is om 2 softgels Orthica Omega 3 Krillolie per dag in te nemen, bij voorkeur tijdens een maaltijd. Zo kan krillolie gebruiken je echt helpen om een gezonde levensstijl te bevorderen. De softgels zijn gemakkelijk door te slikken, waardoor je gemakkelijk profiteert van deze goed opneembare vetzuurvorm. Ik ben fan! Na een paar weken merk ik namelijk al dat ik dingen beter kan onthouden en dat ik scherper kijk. En met mijn kortingscode ‘GROEI’ krijg je bovendien 20% korting op dit visolie supplement waarin olie van krill zit.

Voordelen Orthica

✅ Vrij van onnodige toevoegingen;

✅ Je krijgt 20% korting met mijn antarctische krill kortingscode ‘GROEI’;

✅ Bevat EPA, DHA, fosfolipiden en astaxanthine esters;

✅ 100% pure krill olie (schone visolie in plantaardige vorm);

✅ Softgels zijn gemakkelijk door te slikken.

Nadelen Orthica

❌ Je moet 2 softgels van deze zuivere krill olie per dag innemen, wat je als veel kunt ervaren;

❌ Tot een bestelwaarde van €50 betaal je nog verzendkosten.


Bekijk meer productinformatie

3. Vitals Super Krillolie

Op nummer 3 staat Vitals Super Krillolie. Ook dit bevat het krachtige antioxidant astaxanthine (en choline) en is voorzien van essentiële meervoudig onverzadigde vetzuren. Het is dus hele zuivere en pure krillolie met 590mg krillolie per softgel. Daarvan is 89mg EPA en 41mg DHA. Het is grondig gezuiverd en afkomstig van antarctische krill. Daar vind je de minst beviste soorten en onvervuilde oceanen. Ideaal voor een goede kwaliteit krillolie, dus!

Beste Krill Olie  Review

Vitals Super Krillolie bevat omega 3 vetzuren in de unieke en zeer goed opneembare vetzuurvorm fosfolipiden. Daardoor kun je vergelijkbare gezondheidsvoordelen ervaren als bij gewone visolie, maar dan met een betere biologische beschikbaarheid. Het gunstige effect van krillolie is wetenschappelijk bewezen. Het is namelijk bij allerlei processen betrokken in het lichaam. Zo kan het een positieve bijdrage leveren aan o.a. hart-, hersen- en leverfunctie.

Het advies is om 2 krill softgels van Vitals Super Krillolie per dag in te nemen met water. Ik vind dat persoonlijk prima voor een dagelijkse inname, maar als je niet graag suppletie doorslikt kun je dit als veel ervaren. De krill softgels zijn wel heel glad, dus ze glijden met gemak door je keel. Wil je deze krill visolie bestellen, vergeet dan niet mijn kortingscode ‘GROEI’ in te vullen voor 15% korting op je bestelling. Op die manier kun je voordeliger profiteren van deze gezonde vetzuren; de optimale versheid doet in elk geval veel in mijn lichaam, heb ik gemerkt.

Voordelen Vitals

✅ Deze krillolie bevat natuurlijk voorkomende choline en astaxanthine;

✅ Deze krillolie is hele verse en zuivere krill olie;

✅ Het bevat 590 mg krillolie per softgel, waarvan 89 mg EPA en 41 mg DHA;

✅ Je krijgt 15% korting met mijn antarctische krill kortingscode ‘GROEI‘;

✅ Softgels zijn gemakkelijk in te nemen met water;

✅ Met omega 3-vetzuren in de unieke en uiterst goed opneembare fosfolipidenvorm voor een betere biologische beschikbaarheid.

Nadelen Vitals

❌ Je betaalt nog verzendkosten tot een bestelwaarde van €40 op dit krill product;

❌ Je kunt 2 softgels als dagelijkse inname als veel ervaren als je daar weleens moeite mee hebt.


Bekijk meer productinformatie

4. Bonusan Omega 3 MSC Krillolie

Het volgende interessante supplement krillolie is Bonusan Omega 3 MSC Krillolie. Deze bevatten hoge kwaliteit omega 3 vetzuren uit natuurlijke krillolie. Ze zijn gelabeld met het MSC keurmerk voor uitstekend gecontroleerde en duurzame visserij en zijn daardoor ook een goede keuze voor het milieu. Deze krillolie is rijk aan EPA (60mg) en DHA vetzuren (28mg) en bevat ook 200mg fosfolipiden. In elke softgel capsule zit daardoor 500mg antarctische krillolie waar je een gunstig effect door zal ervaren. Het is bovendien vrij van GGO, gist, gluten, conserveermiddelen, lactose, maïs, soja, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen en/of toegevoegde sacharose.

Beste Krill Olie  Review

Bonusan Omega 3 MSC Krillolie is namelijk afkomstig uit onvervuilde oceanen en biedt belangrijke bouwstoffen voor het lichaam. Deze omega capsules zitten boordevol antioxidanten en zijn een goede bron van vetzuren. Ze kunnen je helpen ogen, hersenen en hart bijvoorbeeld om sterk en gezond te blijven. Ideaal voor mensen die moeilijk EPA en DHA opnemen uit visolie doordat zij bijvoorbeeld darm- of leverproblemen hebben.

Het advies is om 1 tot 2 softgels van Bonusan Omega 3 MSC Krillolie per dag in te nemen met water. Zo krijg je de belangrijke bouwstoffen met gemak binnen en kan het krachtige antioxidant astaxanthine haar werk doen. De softgels zijn glad en ook nog eens klein, dus deze krill doorslikken gaat mij prima af. Er zitten bovendien 120 softgels in een verpakking, dus je doet er redelijk lang mee. Ook moet ik zeggen dat ik al vrij snel verschil merk door het innemen van deze vetzuren. Ik ben dus positief verrast, maar dat mag ook wel met zo’n hoge prijs, vind ik.

Voordelen Bonusan

✅ Bevat 500mg krill vis gelatine per capsule;

✅ Het krachtige antioxidant astaxanthine komt uit schone wateren en heeft het MSC Keurmerk;

✅ In deze krill visolie zit geen enkel onnodig toegevoegd ingrediënt;

✅ Krill softgels zijn kleine capsules en glad, dus eenvoudig in te nemen.

✅ Ook een goede keuze voor het milieu.

Nadelen Bonusan

❌ Je kunt 2 softgels per dag wat minder prettig vinden als je moeite hebt met suppletie doorslikken (maar ze zijn klein en glad, dus het moet goed te doen zijn);

❌ Het is een prijzig krill supplement (maar je betaalt voor de kwaliteit).


Bekijk meer productinformatie

5. NOW Krillolie Capsules

En tot slot NOW Krill Olie Capsules. Ook hiervan is de krill afkomstig uit de Antarctische wateren. Het is fosfolipide gebonden en bevat omega 3 vetzuren EPA en DHA voor een optimale werking. Er zit 500mg krill in een capsule, afkomstig uit een zeer goed opneembare bron. Per dagdosering van 2 softgels krijg je 1000mg neptune krillolie binnen, waarvan 135mg vetzuren EPA en 60mg vetzuren DHA, maar ook 360 mcg astaxanthine en 450mg fosfolipiden. Dit supplement is niet geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Beste Krill Olie  Review

NOW Krill Olie Capsules bevatten fosfolipiden en zijn daardoor erg effectief. Deze vetzuren zijn bij allerlei processen betrokken in het lichaam en bieden daardoor het meest gunstige effect. De antioxidanten dragen bij aan gezonde hersenen, een scherper gezichtsvermogen en zijn ook heel gunstig voor het menselijk hart.

Ben je zwanger, geef je borstvoeding of gebruik je bepaalde medicijnen? Dan is het verstandig altijd eerst met een arts te overleggen. Het advies is in elk geval om 2 softgels van NOW Krill Olie Capsules per dag met water in te nemen. Doe dit het liefst tijdens een maaltijd. Doordat de fosfolipiden omega softgels glad zijn, kan ik ze persoonlijk gemakkelijk doorslikken. Ik voel mij er ook zeker fitter en scherper door.

Voordelen NOW

✅ Bevat 135mg vetzuren EPA en DHA 60mg vetzuren, 360 mcg astaxanthine en 450mg fosfolipiden;

✅ Ideale vervanging voor visolie die goed opneembaar is;

✅ Gladde omega softgels die je eenvoudig kunt doorslikken;

✅ Hoge, maar veilige dosering omega vetzuren.

Nadelen NOW

❌ Deze omega producten zijn relatief duurder (maar je betaalt voor kwaliteit van de antioxidanten en vetzuren);

❌ Je doet maar 1 maand met een verpakking;

❌ Het is niet per se vrij van onnodige toevoegingen volgens het etiket.


Bekijk meer productinformatie

Mijn beste krillolie 2024

Ben je nu nieuwsgierig naar welk product ik het beste krill olie product van dit moment vind? Dat vertel ik je graag. Ik heb daar als orthomoleculair therapeut natuurlijk uitgebreid onderzoek naar gedaan en aan de hand van mijn bevindingen heb ik een winnaar gekozen. Voor mij is de beste krillolie Nutribites Krillolie!

Beste Krill Olie  Review

De softgel capsules zijn gemakkelijk door te slikken en bevatten alleen 100% pure krill uit de schone wateren rond Antarctica. Wat ik fijn vind aan de service van Nutribites, is dat zij 60 dagen bedenktijd en garantie geven. Ook geven zij een 100% smaak- en tevredenheidsgarantie waarbij zij beloven dat er geen vieze bijsmaak/nasmaak van vis aan deze krillolie zit. Dat stelt consumenten gerust en biedt hen het vertrouwen dat zij – naar mijn mening – ook zoeken bij het kopen van een product zoals krill olie. Erg fijn! Natuurlijk hoeft mijn beste krill olie (Nutribites Krillolie) niet per se de beste krillolie voor jou te zijn. Maak vooral een keuze die goed voelt voor jou. Het gaat immers om je gezondheid!


Krill olie ervaringen en reviews

Ben je nieuwsgierig naar hoe anderen deze krill olie producten ervaren? Ik zocht een krillolie review op bij elk merk om je er een beter beeld van te geven. Het lezen van de krill olie ervaringen van andere mensen kan bijdragen aan een goede besluitvorming. Doe er daarom je voordeel mee.

Nutribites Krillolie review

Sepha houdt niet van vette vis en eet dit daarom ook niet. “Daardoor krijg ik alleen ook niet genoeg omega 3 vetzuren binnen. Ik vind dit dus een fijne manier om toch die omega 3 vetzuren binnen te krijgen en goed voor mezelf te zorgen. Nutribites Krillolie bevat bekende antioxidanten die je bij met name vette vissoorten aantreft.  Bedankt Nutribites“

Beste Krill Olie  Review

Orthica Omega 3 Krillolie review

Bart gebruikt Orthica Omega 3 Krillolie en is erg tevreden. “Mijn gezichtsvermogen is scherper geworden en ik kan dingen beter onthouden. Dat het mini softgels zijn is ook super, want ik slik ze zo gemakkelijk door. Ze hebben geen vieze vissmaak en het is een milieuvriendelijke keuze. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een alternatief voor gewone visolie, omdat je bijvoorbeeld alleen plantaardige voeding eet!”

Vitals Super Krillolie review

De review van Ronny luidt: “Ik ben erg blij met Vitals Super Krillolie, want deze capsules ondersteunen mij in mijn gezondheid. Ik eet niet graag vis en ik vind het ook niet nodig om gewone visolie te nemen. Deze krillolie is van goede kwaliteit, goed opneembaar en ook nog eens makkelijk in te nemen. Top!”

Bonusan Omega 3 MSC Krillolie review

Sylvia heeft Bonusan Omega 3 MSC Krillolie in huis en vertelt erover: “Omega-3 MSC Krillolie Softgels is gebruiksvriendelijk om in te nemen. Het voldoet voldoende aan de verwachting die ik had en komt goed overeen met de beschrijving. Ik krijg zo gemakkelijk extra vetzuren binnen, ondanks dat ik geen vis eet.”

NOW Krillolie Capsules review

“Ze zijn wat prijziger dan gemiddeld, maar ik vind ze het geld waard. Ik neem er trouw 2 per dag in en met de hoge dosering heeft dat de juiste effecten. Goed om te weten dat het softgels zijn dus eenvoudig in te nemen als je dat soms lastig vindt met grote pillen of tabletten”, luidt de review van Sharona over de NOW Krillolie Capsules.

Charlotte Anne - Orthomoleculair Therapeut - Stel je vraag

Zuivere krill olie kopen checklist

Wil je graag krill oil kopen, weet dan dat er een aantal punten zijn om op te letten. Zo weet je zeker dat je pure krillolie kiest en alleen voor capsules krillolie gaat waar voldoende mg krillolie in zit.

1. Bepaal de nodige soort en inhoud (antarctische krill)

Ga je krillolie kopen, houd dan rekening met de soort krill olie die je koopt. Krill olie kopen kan namelijk als zuivere krillolie of als minder zuivere variant. Natuurlijk wil je alleen het beste voor je lichaam. Wees daarom zorgvuldig bij krill kopen en check of je krillolie gezond is. Dat wil zeggen: krill oil zonder toevoegingen of onzuiverheden. Gewoon pure krillolie (schone visolie) kopen, dus!

Beste Krill Olie  Review

2. Bepaal de juiste dosering voor jou

Let ook op de dosering en hoeveel krill olie per dag nodig is om je gezondheidsdoelen te behalen. Sommige omega 3 krill capsules zijn laag gedoseerd, andere hoger. De krill olie werking neemt toe naarmate de dosering hoger is. Dat geldt overigens alleen bij zuivere krill olie. Kijk daarom naar het aantal mg krillolie en profiteer optimaal van de krachtige antioxidanten die erin zitten.

3. Verdiep je in eventuele bijwerkingen

Verder is het relevant om je in mogelijke krill olie bijwerkingen te verdiepen. Zo ben je altijd goed voorbereid. Zeker wanneer je een allergie of intolerantie hebt is dit heel belangrijk. Over het algemeen zal het krachtige antioxidant astaxanthine geen nadelige bijwerkingen hebben, maar bij allergieën of gevoeligheden is dit toch mogelijk.

4. Bepaal vooraf je budget

Denk van tevoren na over hoeveel je maximaal wilt uitgeven aan krillolie capsules. Vette vis is prijzig tegenwoordig, maar een gemiddeld supplement dat krillolie bevat kan dat ook zijn. Betaal niet meer dan nodig is en gebruik mijn kortingscodes waar mogelijk. Zo kun je toch profiteren van het krachtige antioxidant astaxanthine, zonder er de hoofdprijs voor te betalen.

YouTube video

Je bent welkom om geholpen te worden. Wie is Lotte?

Mijn naam is Charlotte Anne, maar iedereen noemt mij Lotte. Ik ben werkzaam als orthomoleculair therapeut om mensen te begeleiden naar de beste versie van zichzelf en een gezond leven. Eén waarin ze zich fit, gelukkig en vrij van klachten voelen. Dat kan iedereen naar mijn mening bereiken door te leren voelen wat die nodig heeft om zo te kunnen leven vanuit hun ware kern. 

Charlotte-Anne-Orthomoleculair-Therapeut

Na een jarenlange zoektocht en last te hebben gehad van “vage” buikklachten, vermoeidheids- en huidklachten (psoriasis), ben ik me gaan verdiepen in de orthomoleculaire geneeskunde. Nu ik mezelf fit en energiek voel en heb geleerd wat ik kan eten zonder last van klachten te krijgen, wil ik jou ook hierbij helpen! 

Tijdens een intakegesprek kijk ik naar je leefstijl, voeding en lichamelijke klachten. Ook zet ik als nodig een labtest in om inzicht te krijgen in jouw waardes. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat voor jou als persoon het meest optimaal is, want ieder mens is uniek. Je kunt bij mij terecht voor verschillende trajecten/consulten. Kijk welke bij jou past! Of neem contact op om het samen te bespreken. 

Bekijk hier mijn aanbod! Wil je eerst even kennismaken? Dit kan! Plan hier een kennismakingsgesprek in.


Klik hier voor persoonlijk advies

Beste Krill Olie  Review

Meest gestelde vragen over krillolie en vette vis

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over krill olie? Lees dan nog even verder. Ik heb de meest gestelde vragen over het onderwerp hieronder voor je uitgelicht en beantwoord!

Wat is mijn beste krillolie?

Wil je mijn beste krillolie kopen, dan is mijn advies om voor Nutribites Krillolie te kiezen. Dit supplement krillolie bevat 100% zuivere krill uit schone wateren van Antartica om gemakkelijk een tekort aan te vullen als je niet van vis houdt. Het is bovendien een MSC gecertificeerd supplement en bevat geen schadelijke stoffen. Er geldt een 100% smaak- en tevredenheidsgarantie binnen 60 dagen na aankoop en de softgel capsules zijn ook nog eens gemakkelijk door te slikken. Wat wil je nog meer?!

Wat is krillolie precies?

Krill olie wordt gewonnen uit krill. Maar wat is krill precies en wat is krill olie? Dit is de verzamelnaam voor garnaalachtige zeedieren. Krillolie wordt dus gemaakt van deze diertjes en vervolgens verpakt in krill olie capsules. Ze ondersteunen het lichaam in allerlei processen en voorkomen een omega 3 vetzuren tekort. Zo wordt krill olie tijdens zwangerschap aangeraden, omdat zwangere vrouwen vaak een tekort aan omega 3 vetzuren hebben. Niet alleen krill olie zwangerschap is populair. Iedereen kan krillolie capsules slikken en daar de gezondheidsvoordelen van ervaren.

Waar is krill olie goed voor?

Krill olie is goed voor heel veel dingen. Dus wat doet krill olie zoal? Het draagt bij aan beter functioneren van ogen en hersenen, maar krill olie omega 3 kan ook goed zijn voor het hart. Omega 3 krillolie is daarnaast een belangrijke bouwstof voor het menselijk lichaam (denk aan krillolie zwangerschap). Het is bovendien een gezond alternatief voor visolie en kan beter opneembaar zijn door het menselijk lichaam. Dieren eten ook graag krill. Niet alleen omdat zij het lekker vinden, maar omdat hun lichaam er ook baat bij heeft.

» Referenties


1. Backes, J. M., & Howard, P. A. (2014). Krill Oil for Cardiovascular Risk Prevention: Is It for Real? Hosp Pharm, 49(10), 907–912.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4252213/

2. Yurko-Mauro, K., Kralovec, J., Bailey-Hall, E., Smeberg, V., Stark, J. G., & Salem Jr, N. (2015). Similar eicosapentaenoic acid and docosahexaenoic acid plasma levels achieved with fish oil or krill oil in a randomized double-blind four-week bioavailability study. Lipids in Health and Disease, 14, 99.
https://lipidworld.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12944-015-0109-z

» Referenties

Picture of Charlotte Anne (Lotte) de Vries (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (Lotte) de Vries (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne de Vries (1998), een toegewijde orthomoleculair therapeut, staat beter bekend als Lotte. In haar eigen praktijk helpt zij cliënten met uiteenlopende gezondheidsklachten, waaronder huidproblemen (zoals acne, psoriasis en eczeem), hormonale problemen, burn-out, overgewicht, darmklachten (PBD, leakygut, spijsverteringsklachten) en vermoeidheid. Haar aanpak combineert labtesten, voedingsadviezen, leefstijltips en een positieve mindset.Als je meer wilt weten of als je hulp nodig hebt, kun je haar bereiken via lotte@jouwpersoonlijkegroei.nl of bellen naar 033-2022144 tijdens kantooruren. Blijf op de hoogte van haar inzichten en tips door Lotte te volgen op LinkedIn en Instagram.Meer advies van Charlotte Anne (Lotte) de Vries