In dit artikel

Mijn Beste Omega 3 | 6x Test en Ervaringen!

Mijn Beste Omega 3 | 6x Test en Ervaringen!

In dit artikel

Omega 3 vetzuren zijn de laatste jaren steeds bekender geworden als één van de belangrijkste voedingsstoffen die het menselijke lichaam nodig heeft. Deze essentiële vetzuren spelen een essentiële rol bij tal van lichaamsprocessen. Voldoende omega 3 binnenkrijgen is dan ook erg belangrijk. Wil je weten hoe je voldoende mg omega 3 visolie kunt binnenkrijgen? Lees dan mee!

Kort samengevat:

Mijn beste omega 3 van 2024 is Nutribites Omega 3. Dit merk gebruikt duurzaam geoogste, onbewerkte visolie en bevat geen onnodige hulpstoffen.

Omega 3 vergelijken; hoe doen we dat? 

Om te bepalen wat mijn beste omega 3 supplement is, ga ik omega 3 vergelijken. Ik let daarbij vooral op de kwaliteit en ingrediënten van visolie supplementen, maar ook op het gebruiksgemak en reviews van klanten. Verder kijk ik naar de prijs en eventuele verzendkosten per omega 3 product.

Beste Omega 3 Keuzehulp

ProductAdviesprijsPer dagEPA & DHASoort Olie
1. Nutribites€22€0,37330 & 220 mgVisolie
2. Vitakruid€41,90€0,70560 & 420 mgVisolie
3. Testa€16,95€0,28250 mg DHAAlgenolie
4. Vitaily€75€2,501.400 mg totaalAlgenolie
5. Vitals€34,95€0,58 – €1,17570 & 430 mgVisolie

1. Nutribites Omega 3

Met Nutribites Visolie haal je een hoogwaardig supplement in huis. Zoals je misschien weet is omega 3 goed voor verschillende lichaamsprocessen. Maar wat je vast nog niet wist, is dat Nutribites een extra goede keuze is. Dit supplement wordt gemaakt van omega 3 die wordt gewonnen uit duurzaam geoogste vis. Dit wordt in plantaardige capsules gedaan en er worden geen onnodige hulpstoffen aan toegevoegd. Daardoor weet je zeker dat je een gezonde keuze maakt.

Beste Omega 3 | Review

Nutribites Visolie kan het hart ondersteunen, het draagt bij aan goede hersenwerkingen en een gezonde ogen. Het is bovendien veilig getest op zware metalen, in een onafhankelijk laboratorium. Dankzij de hoge dosering EPA en DHA is dit een product wat positief kan uitwerken. Het bevat meervoudig onverzadigde vetzuren die het lichaam zelf niet kan aanmaken. Daarom moet je óf vette vis eten óf supplementen zoals Nutribites Visolie nemen om gezond te blijven.

Er zitten 60 capsules visolie in een verpakking Nutribites Visolie. Aan 1 softgel met vloeibare visolie per dag heb je voldoende. De softgels zijn gemakkelijk door te slikken, heb ik gemerkt. Daardoor vind ik het helemaal niet erg om mij aan de dagelijkse inname te houden. Ik eet gewoon niet graag vette vissoorten, dus dit is een heel fijn alternatief.

Voordelen Nutribites

✅ Hoge dosering EPA en DHA en bevat ook vitamine E;

✅ 60 softgel capsules per verpakking;

✅ Plantaardige capsules die gemakkelijk door te slikken zijn;

✅ Je krijgt 60 dagen garantie- en bedenktijd;

✅ Deze goede omega bevat geen onnodige ingrediënten, alleen nuttige, werkzame stoffen;

✅ Wordt getest op veiligheid en zuiverheid in een onafhankelijk laboratorium;

✅ Gemaakt van duurzaam geoogste vis.

Nadelen Nutribites

❌ Tot een bestelwaarde van €40 betaal je verzendkosten bij Nutribites;

❌ De inhoud van de plantaardige capsules is niet plantaardig (dus niet geschikt voor vegetariërs en veganisten).


Bekijk meer productinformatie

2. Vitakruid Visolie 1400TG met D3

De capsules van Vitakruid Visolie 1400TG met D3 bevatten meer dan 80% visolie in de natuurlijke en beste opneembare triglyceride-vorm. De dosering is 1200 mg per capsule, bestaande uit een hoge concentratie vetzuren EPA en DHA. Er zit namelijk 560 mg EPA en 420 mg DHA in. Deze olie is afkomstig uit ansjovis, een vissoort die niet bedreigd wordt. Hij bevat veel vitamine D, wat ook gunstig is voor de menselijke gezondheid. Bovendien is dit supplement vrij van gist, lactose, suiker, GMO, gluten, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Beste Omega 3 | Review

Vitakruid Visolie 1400TG met D3 Capsules dragen bij aan de weefselgroei in het lichaam, maar ook aan het immuunsysteem. Bovendien vergroot het de opname van calcium in de botten. Er is vitamine E toegevoegd aan dit supplement, zodat de inhoud van de capsules houdbaar blijft. Deze zal niet gaan oxideren.

Het advies is om 1 softgel Vitakruid Visolie 1400TG met D3 per dag in te nemen met water. Doe dit het liefst tijdens een vetrijke maaltijd. De hoeveelheid EPA en DHA kan op die manier in het lichaam doorwerken, doordat het beter opgenomen wordt. In een verpakking zitten 60 softgels, dus je doet er twee maanden mee. De softgels zijn overigens gemakkelijk door te slikken, als je het mij vraagt. Ik heb daar nog weleens moeite mee, maar deze zijn goed te doen als dagelijkse inname. Met mijn kortingscode ‘GROEI’ krijg je 20% korting op je bestelling.

Voordelen Vitakruid

✅ Deze supplementen bevatten visolie in de natuurlijke en beste opneembare vorm triglyceride;

✅ Met 1200 mg visolie per capsule (560mg EPA en 420mg DHA);

✅ Gevangen via duurzame visserij, want er wordt ansjovis gebruikt (niet bedreigde soort);

✅ Met vitamine D3 en vitamine E;

✅ Je krijgt 20% korting op dit vette vis supplement met kortingscode ‘GROEI’;

✅ In deze visolie zit geen GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Nadelen Vitakruid

❌ Is geen plantaardig alternatief (bevat dierlijke producten) dus niet voor vegetariërs en veganisten;

❌ Tot een bestelwaarde van €50 betaal je nog verzendkosten.


Bekijk meer productinformatie

3. Testa Omega 3 Algenolie DHA EPA

Op nummer 3 staat Omega 3 Algenolie DHA EPA van Testa. Dit geheel plantaardige omega 3 algenolie supplement (TESTA omega 3 algenolie) is geschikt voor vegetariërs en veganisten. Het is een zuiver supplement dat ook door zwangere vrouwen gebruikt mag worden en door vrouwen die borstvoeding geven. Algen olie capsules van Testa zijn 100% plantaardig en dus vrij van dierlijke producten. De Testa algen capsules zijn vrij van genetisch gemodificeerde ingrediënten, maar ook van zoet-, kleur- en smaakstoffen. 

Beste Omega 3 | Review

Testa levert als een van de weinige aanbieders alleen maar omega-3 uit algen aan, omdat zij overbevissing tegen wil gaan. En voor omega-3 uit algen heb je geen vis nodig. Algen olie van Testa is 100% plantaardig, afkomstig uit algen en de algenolie capsules worden gemaakt van zeewierextract. Daarom zijn deze plantaardige producten een fijn alternatief voor visolie van vette vis. Ze zijn op land gekweekt, dus bevatten geen verontreinigingen uit de oceaan. Er zitten ook geen conserveringsmiddelen in de testa algenolie capsules. Om de olie vers te houden, wordt vitamine E gebruikt en zitten de capsules in doordrukstrips.

De dosering in 1 capsule is 560 mg omega 3. Daarvan is 350 mg pure DHA en 175 mg pure EPA. Daarnaast bevat het omega 3 vetzuren: namelijk 35 mg DPA. Testa algenolie bevat daarmee de hoogste dosering in 1 capsule. Eén verpakking Omega 3 Algenolie DHA EPA van Testa bevat evenveel algenolie omega 3 als 38 vissen! Er zitten 60 capsules in een verpakking en je dient er 1 per dag in te nemen met water. Opzoek naar omega 3 korting? Gebruik mijn kortingscode GROEI voor 20% korting op deze supplementen!

Voordelen Testa

✅ Niet meerdere testa algen capsules per dag slikken, 1 is meer dan voldoende; 

✅ Algenolie testa zonder onnodige toevoegingen;

✅ Deze testa omega 3 algenolie capsules bevatten een hoge dosering;

✅ Voordelig geprijsd en je doet twee maanden met een verpakking;

✅ 100% veganistisch en missie gedreven (ideaal als je geen vis eet);

✅ Ook geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven;

✅ Je krijgt sowieso 20% korting met mijn code ‘GROEI’.

Nadelen Testa

❌ Het is niet duidelijk of je naast DHA ook nog een hoeveelheid EPA binnenkrijgt met dit supplement.


Bekijk meer productinformatie

4. Vitaily

Wil je graag omega 3 bestellen in abonnementsvorm? Vitaily maakt omega 3 vegan heel toegankelijk. Ontvang bovendien niet alleen omega 3 visolie als je voor Vitaily kiest, maar ook andere supplementen. Die worden in handige pakketjes bij jou thuisbezorgd. Doe de test, kom erachter waar jouw lichaam behoefte aan kan hebben en neem een Vitaily abonnement. Dat is gemakkelijk, je krijgt hoogwaardige visoliecapsules en alle producten zijn vegan.

Beste Omega 3  Review

Vitaily is een betrouwbare aanbieder van supplementen in abonnementsvorm. De supplementen zijn namelijk van hoge kwaliteit en bevatten geen onnodige toevoegingen. Met het ontwikkelen van de verpakkingen is bovendien rekening gehouden met het milieu. Alle plantaardige bronnen van suppletie zitten verpakt in biofolie zakjes.

Maak per dag 1 biofolie zakje open en neem de inhoud daarvan in met water. Dan krijg je voedingsstoffen binnen die je lichaam die dag kan gebruiken. Met de kortingscode ‘GROEI’ krijg je €10 korting op Vitaily vegan capsules en andere supplementen die je in jouw abonnement koopt. Welke dat precies zijn, hangt natuurlijk helemaal af van jouw leefstijl en behoeften.

Voordelen Vitaily

✅ Omega 3 tekort en andere tekorten aanvullen: Vitaily is een totaaloplossing;

✅ Kwalitatief hoogwaardige plantaardige oliën als alternatief voor omega 3;

✅ Omega-3 korting met kortingscode ‘GROEI’;

✅ Vegan omega 3 supplement met vloeibare algenolie;

✅ Er is een abonnement mogelijk, zodat je nooit zonder dit essentieel vetzuur komt te zitten;

✅ Goed voor mens en milieu (plasticvrije verpakkingen).

Nadelen Vitaily

❌ Er is geen losse visolie of algenolie te koop (je kunt wel een maandpakket bestellen om niet aan een abonnement vast te zitten).


Bekijk meer productinformatie

5. Vitals Ultra Pure EPA DHA

Door naar Vitals Ultra Pure EPA DHA. Het is heel goed opneembare, zuivere visolie in de best opneembare vorm triglyceride. Er zit 570mg EPA en 430mg DHA in een softgel, dus maar liefst 1.000 mg in totaal. Deze is overigens helemaal gezuiverd volgens een gepatenteerde productiemethode. Fijn is ook dat er geen onnodige ingrediënten aan toegevoegd zijn.

Beste Omega 3  Review

Vitals Ultra Pure EPA DHA is ideaal voor mensen die hun omegagehalte willen optimaliseren. De goede opneembaarheid samen met de zuivere formule zijn in mijn ogen als orthomoleculair therapeut grote pluspunten. Bovendien zijn de totale oxidatie-waarden (TOTOX) zeer laag bij elke batch olie. De olie is heel helder van kleur, wat betekent dat de kwaliteit heel hoog is.

Het advies is om 1 tot 2 softgels Vitals Ultra Pure EPA DHA per dag in te nemen met water. De softgels kan ik gemakkelijk doorslikken, omdat ze niet te hard of te groot zijn. Ik neem er wel maar 1 per dag, omdat ik niet zo graag suppletie doorslik. Dit is voor mij voldoende, omdat ik af en toe nog vette vis eet. Tip: gebruik mijn kortingscode ‘GROEI’ om 15% korting te krijgen op je bestelling!

Voordelen Vitals

✅ Hoge hoeveelheid visolie per capsule (1.000 mg in totaal!);

✅ Vrij van onnodige toevoegingen;

✅ Je krijgt sowieso 15% korting met mijn vette vis kortingscode ‘GROEI’

✅ Softgels zijn voor vrijwel iedereen gemakkelijk door te slikken;

✅ Gezuiverd volgens een gepatenteerde productiemethode.

Nadelen Vitals

❌ Het is geen plantaardige olie, dus niet geschikt voor vegetariërs en veganisten;

❌ Dit product zit in een wat hogere prijsklasse (maar je krijgt wel kwaliteit!).


Bekijk meer productinformatie

6. Goldea Health Vegan Omega 3

De veganistische Omega 3 algenolie in dit voedingssupplement ondersteunt verschillende lichamelijke processen en bevat de juiste verhouding EPA en DHA (1:3). Goldea Health Vegan Omega 3 is daardoor milieuvriendelijk, hoog gedoseerd en bovendien gemakkelijk door te slikken zonder dat je er vieze oprispingen van krijgt. Het supplement bevat geen kunstmatige vulstoffen, lactose, conserveringsmiddelen, kleurstoffen, geurstoffen, smaakstoffen, gluten, visolie, allergenen en dierlijke ingrediënten.

Beste Omega 3  Review

Goldea Health Vegan Omega 3 ondersteunt meerdere lichamelijke processen. Zo kan het gunstig zijn voor je hart en draagt het bij om normaal te functioneren. Ook kan het een gunstige invloed hebben op je hersenen en gezichtsvermogen. Ben je zwanger of geef je borstvoeding, dan is dit ook een goede keuze. Je hebt dan juist meer DHA en EPA nodig, dus ga vooral voor deze vegan visolie!

De aanbevolen dosering van Goldea Health Vegan Omega 3 is 1 softgel per dag bij de maaltijd, tenzij anders geadviseerd. Het is belangrijk om een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl te behouden, waarbij voedingssupplementen niet als vervanging dienen. Lezers kunnen de kortingscode ‘GROEI‘ gebruiken om 10% korting te krijgen op hun aankoop van dit voedingssupplement.

Voordelen Goldea Health

✅ Milieuvriendelijke supplementen;

✅ Hoog gedoseerd supplement voor wie geen vis eet;

✅ Veroorzaakt geen oprispingen;

✅ Vrij van allergenen en ingrediënten van dierlijke oorsprong;

✅ Je krijgt 10% korting met kortingscode ‘GROEI‘;

✅ Bevat geen kunstmatige toevoegingen.

Nadelen Goldea Health

❌ Niet geschikt voor mensen die allergisch zijn voor één of meerdere ingrediënten.

❌ Je krijgt pas korting als je een abonnement neemt (dus gebruik vooral mijn kortingscode!).


Bekijk meer productinformatie

Mijn beste omega 3 van 2024

Nu je deze omega 3 supplementen hebt leren kennen, wil je natuurlijk één ding weten: wat is mijn beste omega 3 van 2024? Mijn voorkeur gaat uit naar Nutribites Visolie als mijn beste omega-3 van dit moment.

Beste Omega 3  Review

Nutribites Visolie is misschien niet plantaardig, maar het biedt wel veel voordelen. Zo bevat het een hoge dosering EPA en DHA, maar ook vitamine E. De plantaardige capsules (let op: geen plantaardige inhoud) komen in softgelvorm en zijn daardoor gemakkelijk door te slikken. Doordat ze geen onnodige ingrediënten bevatten en getest zijn op de afwezigheid van zware metalen in een onafhankelijk laboratorium, weet je zeker dat je een goede keuze maakt. Tel daar nog bij op dat de supplementen gemaakt zijn van duurzaam geoogste ansjovis en je kunt niet anders dan het met mij eens zijn, toch?


Omega 3 visolie supplementen reviews 

Benieuwd naar hoe anderen een omega 3 supplement ervaren? Ontdek meer over jouw favoriete omega 3 visolie capsule of vegetarisch omega 3 supplement. Ik heb enkele omega-3 reviews verzameld!

Nutribites Visolie review

Cornelis laat een mooie Nutribites Visolie review achter die kort is, maar wel de lading dekt. “Er zijn zoveel visolie supplementen te krijgen, dus ik twijfel altijd of ze wel echt clean zijn. Dat jullie de labtest laten zien is echt een pluspunt en stelt mij gerust.”

Vitakruid Visolie 1400TG met D3 review

Peter heeft Vitakruid Visolie 1400TG met D3 gekocht. “Ik was op zoek naar een hoge dosering visolie en die heb ik kunnen vinden in dit product van Vitakruid. Ik ben er erg over te spreken. Dank!”

Beste Omega 3  Review

Testa Omega 3 Algenolie review 

Liza is blij met Testa Omega 3 Algenolie. Zij schrijft online: “Wat zijn dit geweldige veganistische omega-3-supplementen! Ik gebruik het nu een paar maanden. Veel voordelen: mijn huid en haar zien er beter uit dan ooit tevoren. En fijn dat ik me geen zorgen hoef te maken over de verontreinigingen die in visolie kunnen voorkomen. Daar is hierbij geen sprake van.”

Vitaily review

“Als je omega 3 vegan zoekt, dan zit je bij Vitaily goed, ook als je als vegetariër omega 3 zoekt. Alles is vegan van dit merk en je krijgt je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid omega 3 makkelijk binnen. Alle supplementen die je moet slikken zitten in een handig zakje”, schrijft Roan.

Vitals Ultra Pure EPA DHA review 

De review van Gerard over Vitals Ultra Pure EPA DHA klinkt als volgt: “Het is een fijn product. Hoge waardes EPA en DHA doen mijn gezondheid veel goeds. Ik vind het de prijs waard!

Goldea Health Vegan Omega 3 review

Goldea Health Vegan Omega 3 geeft geen vieze oprispingen. Ik ben er erg blij mee. Ik merk al na een paar dagen dat mijn humeur beter is, dus ik ben benieuwd hoe ik mij over 6 tot 8 weken zal voelen als ik het consistent gebruik”, schrijft Juliette.

Charlotte Anne - Orthomoleculair Therapeut - Stel je vraag

Omega 3 kopen checklist

Juist doordat omega 3 vetzuren zo belangrijk zijn, brengt een omega 3 tekort ook bepaalde typische symptomen met zich mee. Die wil je natuurlijk voorkomen. Gebruik onderstaande checklist om een goede keuze in supplementen te maken.

1. Bepaal of je een tekort hebt

Je hoeft pas met supplementen aan de slag te gaan als je weinig tot geen vette vis eet en daadwerkelijk een tekort aan alfa linoleenzuur en omega vetzuren in je lichaam hebt. Je kunt dit met je logische verstand bepalen, maar het is ook mogelijk om je waarden te laten testen. Dan weet je het zeker.

Beste Omega 3  Review

2. Houd rekening met wat de Gezondheidsraad adviseert (vette vis en onverzadigde vetzuren)

Vetzuren zijn essentieel voor je lichaam, maar overschrijd nooit de Europese richtlijn hierin. Voldoende DHA en EPA zijn gunstig voor je lichaam. Een teveel hiervan is dat niet.

3. Bepaal van tevoren je budget voor deze supplementen

Denk na over hoeveel je bereid bent te betalen voor dit type supplementen en stel een budget vast. Zo voorkom je dat je supplementen koopt die eigenlijk boven je budget liggen. Met mijn kortingscodes kun je sowieso voordeliger bestellen!

YouTube video

Je bent welkom om geholpen te worden. Wie is Lotte?

Mijn naam is Charlotte Anne, maar iedereen noemt mij Lotte. Ik ben werkzaam als orthomoleculair therapeut om mensen te begeleiden naar de beste versie van zichzelf en een gezond leven. Eén waarin ze zich fit, gelukkig en vrij van klachten voelen. Dat kan iedereen naar mijn mening bereiken door te leren voelen wat die nodig heeft om zo te kunnen leven vanuit hun ware kern. 

Charlotte-Anne-Orthomoleculair-Therapeut

Na een jarenlange zoektocht en last te hebben gehad van “vage” buikklachten, vermoeidheids- en huidklachten (psoriasis), ben ik me gaan verdiepen in de orthomoleculaire geneeskunde. Nu ik mezelf fit en energiek voel en heb geleerd wat ik kan eten zonder last van klachten te krijgen, wil ik jou ook hierbij helpen! 

Tijdens een intakegesprek kijk ik naar je leefstijl, voeding en lichamelijke klachten. Ook zet ik als nodig een labtest in om inzicht te krijgen in jouw waardes. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat voor jou als persoon het meest optimaal is, want ieder mens is uniek. Je kunt bij mij terecht voor verschillende trajecten/consulten. Kijk welke bij jou past! Of neem contact op om het samen te bespreken. 

Bekijk hier mijn aanbod! Wil je eerst even kennismaken? Dit kan! Plan hier een kennismakingsgesprek in.


Klik hier voor persoonlijk advies

Beste Omega 3  Review

Meest gestelde vragen over goede visolie

Heb je nog vragen over omega 3 vetzuren of over een specifiek omega 3 supplement? Hieronder staan de meest gestelde vragen. Ontdek bijvoorbeeld wat de beste omega 3 pil is, wat plantaardig omega 3 vetzuren voor je gezondheid doet en wat omega 3 tekort symptomen zijn. 

Wat is mijn beste omega 3?

Wil jij mijn beste omega 3 supplement bestellen, dan adviseer ik Nutribites Visolie. Het bevat een hoge dosering EPA en DHA, maar ook vitamine E. De capsules komen in softgelvorm en zijn daardoor gemakkelijk door te slikken. Doordat ze geen onnodige ingrediënten bevatten en getest zijn op de afwezigheid van zware metalen in een onafhankelijk laboratorium, weet je zeker dat je een goede keuze maakt. Verder zijn de capsules gemaakt van duurzaam geoogste ansjovis die niet bedreigd wordt.

Waarom zou je omega 3 slikken?

Een omega 3 supplement slikken doe je om verschillende redenen. Omega 3 olie heeft namelijk veel gezondheidsvoordelen. Het draagt bij aan een goede werking van je hart, hersenen en gezichtsvermogen. Waar omega 3 goed voor is als we de beweringen mogen geloven, is dat omega 3 afvallen kan stimuleren. De beste visolie werkt ook gunstig als omega 3 cholesterol supplement.

Wat zijn omega 3 tekort symptomen?

Laat je omega 3 testen, dan kun je ontdekken of je omega 3 tekort symptomen hebt. Als je weinig energie hebt, minder scherp ziet, acne hebt en veel dorst hebt terwijl je ook veel moet plassen, heb je misschien een omega 3 tekort. Ga dan voor super visolie omega 3 vetzuren, algen omega 3 of omega 3 vegetarisch om dit op te lossen. Vraag je je af ‘hoe snel werkt omega 3 dan?’ dan moet je wel even geduld hebben. Gemiddeld duurt het minstens 4 maanden voor je de effecten opmerkt, zelfs van de beste visolie.

» Referenties


1. Appleton KM, Sallis HM, Perry R, et al. (2015). Omega-3 fatty acids for depression in adults. Cochrane Database of Systematic Reviews, (11).
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26537796/

2. Simon, M. S., Arteaga-Henríquez, G., Algendy, A. F., Siepmann, T., & Illigens, B. M. W. (2023). Anti-Inflammatory Treatment Efficacy in Major Depressive Disorder: A Systematic Review of Meta-Analyses. Neuropsychiatr Dis Treat, 19:1-25.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36636142/

3. Aung T, Halsey J, Kromhout D, et al. (2018). Associations of omega-3 fatty acid supplement use with cardiovascular disease risks. Meta-analysis of 10 trials involving 77,917 individuals. JAMA Cardiology, 3(3):225-234.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29387889/

4. Bisgaard H, Stokholm J, Chawes BL, et al. (2016). Fish oil-derived fatty acids in pregnancy and wheeze and asthma in offspring. New England Journal of Medicine, 375(26):2530-2539.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28029926/

5. Grey A, Bolland M. (2014). Clinical trial evidence and use of fish oil supplements. JAMA Internal Medicine, 174(3):460-462.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24352849/

» Referenties

Picture of Charlotte Anne (Lotte) de Vries (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (Lotte) de Vries (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne de Vries (1998), een toegewijde orthomoleculair therapeut, staat beter bekend als Lotte. In haar eigen praktijk helpt zij cliënten met uiteenlopende gezondheidsklachten, waaronder huidproblemen (zoals acne, psoriasis en eczeem), hormonale problemen, burn-out, overgewicht, darmklachten (PBD, leakygut, spijsverteringsklachten) en vermoeidheid. Haar aanpak combineert labtesten, voedingsadviezen, leefstijltips en een positieve mindset.Als je meer wilt weten of als je hulp nodig hebt, kun je haar bereiken via lotte@jouwpersoonlijkegroei.nl of bellen naar 033-2022144 tijdens kantooruren. Blijf op de hoogte van haar inzichten en tips door Lotte te volgen op LinkedIn en Instagram.Meer advies van Charlotte Anne (Lotte) de Vries