In dit artikel

Mijn Beste Algenolie | 5x Test en Ervaringen!

Mijn Beste Algenolie | 5x Test en Ervaringen!

In dit artikel

Algen olie is heel gezond en voedzaam. Ovabalance schrijft: algen zijn een directe bron van DHA, omdat algen zelf DHA kunnen produceren. Je krijgt dus rechtstreeks de belangrijkste vetzuren direct uit de bron! Maar welke algenolie producten zijn mijn beste? Ik deed een algenolie test om mijn beste algenolie te bepalen. Ben jij klaar voor deze algenolie review? Daar gaan we!

Kort samengevat:

Mijn beste algenolie van 2024 is volgens mijn test Nutribites Algenolie. Dit merk heeft de optimale verhouding DHA en EPA en heeft een hoge, maar veilige dosering zonder schadelijke toevoegingen.

Algenolie vergelijken; hoe doen we dat? 

Mijn beste algenolie bepaal ik natuurlijk niet zomaar. Hiervoor ga ik algen olie vergelijken op basis van verschillende onderdelen. Denk hierbij aan kwaliteit, ingrediënten, eventuele toevoegingen, maar ook het gebruiksgemak is belangrijk. En wat dacht je van reviews en ervaringen van andere mensen? En natuurlijk kijk ik naar de prijs, eventuele verzendkosten en of er een algenolie kortingscode beschikbaar is.

Mijn Beste Algenolie Keuzehulp

ProductAdviesprijsPer dagEPA & DHA
1. Nutribites€24€0,80300 mg DHA & 150 mg EPA
2. Testa€16,95€0,28250 mg DHA & 0 mg EPA
3. Vitaily€75€2,501400 mg totaal
4. Vitakruid€41,90€0,70-€1,40300 mg DHA & 100 mg EPA
5. Goldea Health€18,95€0,63210 mg DHA & 70 mg EPA

1. Nutribites Algenolie 

We beginnen direct met mijn beste omega 3 algen product. Dat is namelijk Nutribites Algenolie! Allereerst is het een plantaardige algenolie: een alternatief voor visolie. Daardoor is het ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. Het draagt bij aan een goede werking van je hart en hersenen en kan helpen om scherp te blijven zien. Deze zuivere en plantaardige vorm van omega 3 wordt in Nederland gekweekt en is verrijkt met vitamine C en E. Nutribites is helemaal vrij van schadelijke dioxines en pcb’s.

Beste Algenolie | Review | 5x Test!

Nutribites Algenolie is mijn beste algen olie in het algemeen, als je het mij als orthomoleculair therapeut vraagt. Dat komt doordat deze algenolie DHA bevat, maar ook EPA. Alleen DHA algenolie kan een disbalans in het lichaam veroorzaken. Met Nutribites visolie algen weet je dat dit niet gebeurt. De optimale verhouding 2:1 is namelijk precies wat je lichaam aan algen visolie nodig heeft. Bovendien betreft het een hoge, maar wel veilige dosering. Daardoor heb je een effectief supplement omega 3 in handen met Nutribites.

Twee capsules Nutribites Algenolie per dag bevatten namelijk 432 mg DHA en 216 mg EPA. Uit de gemiddelde Nutribites review blijkt dat dit product een positieve bijdragen kan leveren voor mensen die weinig of geen vette vis eten. Klanten van mij die een plantaardig dieet volgen, gebruiken deze algen capsules ook graag. Al na een paar weken de aanbevolen dagelijkse inname te nuttigen, merken zij grote verschillen op in hun gezondheid. Je kunt dit algen supplement voordelig kopen. In een verpakking zitten 60 capsules.

Voordelen Nutribites

✅ Je krijgt 60 dagen garantie en bedenktijd bij Nutribites;

✅ DHA algenolie met EPA, vitamine C en vitamine E;

✅ Helemaal vrij van schadelijke dioxines en pcb’s;

✅ Zuiver en effectief omega 3 supplement algen;

✅ Hoog en veilig gedoseerd;

✅ 100% plantaardige algen olie;

✅ Voordelig omega 3 algenolie kopen.

Nadelen Nutribites

❌ Je betaalt verzendkosten tot een bestelwaarde van €40;

❌ Je moet 2 capsules Nutribites Algenolie per dag slikken, wat je als veel kunt ervaren als je moeite hebt met suppletie doorslikken.


Bekijk meer productinformatie

2.Testa Omega 3 Algenolie DHA EPA

Op nummer 2 staat Omega 3 Algenolie DHA EPA van Testa. Dit geheel plantaardige omega 3 algenolie supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten. Het is een zuiver supplement dat ook door zwangere vrouwen gebruikt mag worden en door vrouwen die borstvoeding geven. Algen olie capsules van Testa zijn 100% plantaardig. Testa levert als een van de weinige aanbieders alleen maar omega-3 uit algen aan, omdat zij overbevissing tegen wil gaan. En voor omega-3 uit algen heb je geen vis nodig. Algen olie van Testa is 100% plantaardig uit algen en de algenolie capsules worden gemaakt van zeewierextract.

Beste Algenolie | Review | 5x Test!

De dosering in 1 capsule is 560 mg omega 3, waarvan 350 mg pure DHA en 175 mg pure EPA. Daarnaast bevat het nog eenderde omega 3 vetzuren: namelijk 35 mg DPA. Testa algenolie bevat daarmee de hoogste dosering in 1 capsule. De Testa algen capsules zijn vrij van genetisch gemodificeerde ingrediënten, maar ook van zoet-, kleur- en smaakstoffen. Ze zijn op land gekweekt, dus bevatten geen verontreinigingen uit de oceaan. Er zitten ook geen conserveringsmiddelen in de testa algenolie capsules. Om de olie vers te houden, wordt vitamine E gebruikt en zitten de capsules in doordrukstrips. 

Eén verpakking Omega 3 Algenolie DHA EPA van Testa bevat evenveel algenolie omega 3 als 38 vissen! Je kunt deze algenolie EPA DHA van Testa kopen in een verpakking met 60 capsules. Aangezien je maar 1 capsule per dag hoeft in te nemen, doe je er twee maanden mee. Neem je een abonnement? Dan krijg je 28% korting. Maar als je geen abonnement wilt nemen, kun je ook algen korting scoren door mijn kortingscode ‘GROEI’ te gebruiken tijdens het bestellen. Daarmee ontvang je 20% korting op deze belangrijke bouwsteen!

Voordelen Testa

✅ Je hoeft niet meerdere testa algen capsules per dag te slikken, 1 is meer dan voldoende; 

✅ Algenolie omega 3 zonder onnodige toevoegingen;

✅ Deze testa omega 3 algenolie capsules bevatten een hoge dosering omega 3;

✅ 100% veganistisch en missie gedreven;

✅ Je krijgt 20% korting met mijn algen kortingscode ‘GROEI’;

✅ Ook geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven;

✅ In abonnementsvorm krijg je 28% korting.

Nadelen Testa

❌ Niet de goedkoopste omega 3 capsules (maar de prijs-kwaliteit verhouding is wel heel goed);

❌ Je krijgt normaal gesproken pas korting als je een abonnement neemt (gebruik daarom mijn kortingscode!).


Bekijk meer productinformatie

3. Vitaily

Ben je op zoek naar een totaaloplossing waar ook algenolie bij inbegrepen is? Ga dan voor algen olie van Vitaily. Bij dit bedrijf bestel je een vitamine abonnement, gebaseerd op supplementen die veelal aanbevolen worden. Je doet simpelweg een vitaminetest om erachter te komen welke supplementen dat zijn. Vervolgens bestel je gemakkelijk in abonnementsvorm de beste omega 3 algenolie en andere supplementen. Zo krijg je maandelijks niet alleen omega 3 algenolie capsules thuisgestuurd, maar ook andere capsules en tabletten die je lichaam nodig heeft.

Beste Algenolie | Review | 5x Test!

Niet alleen de omega algenolie, maar alle supplementen van Vitaily zijn veganistisch, van hoge kwaliteit en worden verpakt in een biofolie zakje. Daardoor denk je met elke bestelling ook nog eens om het milieu. Deze visolie uit algen is gezond en veilig. En dat wil je! Als orthomoleculair therapeut ben ik fan van Vitaily; vooral vanwege de hoge kwaliteit die je ontvangt als je voor deze totaaloplossing kiest.

Bij Vitaily scoor je bovendien algenolie korting van €10 op je abonnement. Hoe? Door mijn algenolie kortingscode ‘GROEI’ in te vullen tijdens het afrekenen. Zo haal je jouw algenolie supplement extra voordelig in huis – en de rest van de nodige supplementen dus ook! Voor zwangere vrouwen is Vitaily overigens ook veilig; geef gewoon tijdens de test aan wat jouw situatie is en dan wordt daar rekening mee gehouden. Verschillende klanten in mijn praktijk gebruiken Vitaily om hun epa en dha vetzuren op peil te houden bij een plantaardige leefstijl en zij zeggen hier heel tevreden mee te zijn.

Voordelen Vitaily

✅ Test algenolie aanbieding: €10 korting met de kortingscode ‘GROEI’;

✅ Veganistische omega 3 algenolie;

✅ Het betreft in totaal een hoge dosering omega 3 vetzuren;

✅ Alle nodige supplementen bij elkaar;

✅ Krijg je supplementen maandelijks thuisgestuurd, zodat je hier niet meer over na hoeft te denken;

✅ Goed voor mens en milieu vanwege de biofolie verpakkingen;

Nadelen Vitaily

❌ Je kunt geen losse supplementen of losse algenolie bestellen;

❌ De exacte epa en dha verhoudingen worden niet vermeld op de website, alleen het totaal;

❌ De prijs per maand ligt relatief hoog (omdat het een totaaloplossing van supplementen betreft).


Bekijk meer productinformatie

4. Vitakruid Omega 3 1000TG

Op naar Vitakruid Omega 3 1000TG Vegan capsules. Ze bevatten een plantaardige bron van omega 3 en zijn daardoor geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten. Dankzij DHA en EPA in dit supplement kun je je hersenen, hart, gezichtsvermogen en andere lichaamsfuncties ondersteunen. Bovendien doe je dat met Vitakruid op een milieuvriendelijke manier, omdat er geen vissen gebruikt worden en oceanen zo niet verder uitgeput raken.

Beste Algenolie | Review | 5x Test!

De capsules zijn bovendien helemaal vrij van gist, lactose, suiker, gluten, GGO, kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Per omega 3 softgel van Vitakruid Omega 3 1000TG Vegan capsules krijg je 500 mg omega 3 binnen op basis van algen. Daarvan bevat het 100 mg EPA en 300 mg DHA en ook vitamine E. Dit is de meest zuivere en plantaardige bron. Ik ben er als orthomoleculair therapeut groot fan van voor het behoud van een normaal vetgehalte en een normale werking van allerlei processen in het lichaam.

Het advies is om 1 tot 2 capsules Vitakruid Omega 3 1000TG Vegan capsules per dag in te nemen met water. Dan krijg je namelijk voldoende voedingsstoffen binnen (epa en dha) om je gezichtsvermogen, hersenen en bloeddruk te ondersteunen. De capsules zijn softgels, waardoor ze gemakkelijk door te slikken zijn. Zelfs klanten van mij die normaal gesproken moeite hebben met supplementen doorslikken, ervaren hierbij geen enkele moeite. Wil je dit vissen supplement bestellen? Ontvang 20% korting op de vegan capsule wanneer je mijn kortingscode GROEI invult tijdens het afrekenen!

Voordelen Vitakruid

✅ Je krijgt 500mg epa en dha omega 3 vetzuren per capsule binnen;

✅ Je krijgt 20% algen korting met mijn kortingscode ‘GROEI’;

✅ Bevat geen kunstmatige aroma’s of andere onnodige toevoegingen;

✅ Oceanen raken niet verder uitgeput, omdat er algen gebruikt worden die gewoon in zee groeien;

✅ Geeft geen visachtige nasmaak volgens klanten.

Nadelen Vitakruid

❌ Relatief prijzig epa en dha supplement;

❌ De hoeveelheid epa is niet per se heel hoog (100 mg), maar wel in de juiste verhouding (3:1).


Bekijk meer productinformatie

5. Goldea Health Vegan Omega 3

En tot slot heb ik het graag nog over Goldea Health Vegan Omega 3. De veganistische Omega 3 algenolie van dit voedingssupplement kan verschillende lichamelijke processen ondersteunen en bevat de juiste verhouding EPA en DHA (1:3). Het supplement bevat geen kunstmatige vulstoffen, lactose, conserveringsmiddelen, kleurstoffen, geurstoffen, smaakstoffen, gluten, visolie, allergenen en dierlijke ingrediënten.

Beste Algenolie Review

Goldea Health Vegan Omega 3 is milieuvriendelijk, omdat er geen vissen nodig zijn voor de ontwikkeling ervan. Er worden algen gebruikt als vetzuren, in plaats van omega 3 vetzuren uit visolie. Verder is dit supplement hoog gedoseerd en gemakkelijk door te slikken. Het gaat hier namelijk om softgel capsules. Deze zijn wat zachter en glijden daardoor gemakkelijker door je keel.

De aanbevolen dosering is 1 softgel per dag bij de maaltijd, tenzij anders geadviseerd. Het is belangrijk om een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl te behouden, waarbij voedingssupplementen niet als vervanging dienen. Lezers kunnen de kortingscode ‘GROEI‘ gebruiken om 10% korting te krijgen op hun aankoop van Goldea Health Vegan Omega 3. Goed om te weten: mijn klanten geven aan de capsules gemakkelijk door te slikken en geen oprispingen te krijgen van dit type vetzuren. Er is dus geen sprake van een visachtige nasmaak.

Voordelen Goldea Health

✅ Milieuvriendelijke omega 3 vetzuren;

✅ Hoog gedoseerd algen supplement;

✅ Geen oprispingen na het doorslikken van de capsule;

✅ Deze algen olie is vrij van allergenen en dierlijke ingrediënten;

✅ Deze vetzuren bevatten geen kunstmatige toevoegingen;

✅ Je krijgt 10% korting met mijn algen kortingscode ‘GROEI’.

Nadelen Goldea Health

❌ Je betaalt nog verzendkosten tot €40;

❌ Aangezien je slechts 1 maand met een verpakking doet, moet je al snel weer een nieuwe bestelling plaatsen (tip: bestel er daarom direct 2 of 3, dan betaal je namelijk ook geen verzendkosten).


Bekijk meer productinformatie

Mijn beste algenolie 2024

Natuurlijk wil jij alleen de beste algenolie kopen. Daarom ben je ook vast benieuwd naar mijn mening. Na het doen van deze algen olie test heb ik eerlijk gezegd wel een favoriet gekozen. Ik heb alle omega 3 algenolie producten met elkaar vergeleken en voor mij komt Nutribites Algenolie echt als winnaar uit de test. Deze algenolie omega 3 biedt verreweg de meeste voordelen.

Beste Algenolie | Review | 5x Test!

Zo is dit een plantaardig product, zijn de algenolie capsules glad en daardoor goed door te slikken en er zit DHA, EPA, vitamine C én vitamine E in. Bovendien is Nutribites Algenolie vrij van schadelijke stoffen en pcb’s, dus het is een heel zuiver product. Ik vind dit persoonlijk echt de beste keuze, ook omdat ik het al maanden slik en ik mij er heel goed bij voel in mijn gezondheid. Natuurlijk ben jij er helemaal vrij in om te kiezen wat voor jou het beste algenolie supplement is. Uiteindelijk gaat het erom dat je dagelijkse inname omega 3 vetzuren op peil blijft en dat je je gezond voelt!


Algenolie reviews 

Ben je benieuwd naar de algenolie ervaringen van andere mensen? Per product heb ik een algenolie review verzameld. Zo krijg je een beter beeld van hoe effectief elk product is en hoe tevreden de gebruikers ermee zijn. Doe er je voordeel mee!

Nutribites Algenolie review 

Over Nutribites Algenolie vertelt Sonja het volgende. “Ik gebruik deze capsules elke dag en dat bevalt tot nu toe heel goed. Ik ben net drie maanden bezig. Ervaar echt dat ik mij beter voel. Kan alleen niet echt uitleggen op welke gebieden. Alsof mijn hersenen echt fitter zijn of zo en ik voel mij gewoon heel goed in mijn vel. Ik blijf het daarom gewoon gebruiken. Alleen maar goed.”

Beste Algenolie | Review | 5x Test!

Testa Omega 3 Algenolie DHA EPAreview

Over Testa Omega 3 Algenolie DHA EPA schrijft Sharon in haar testa omega 3 algenolie review: “Sinds ik deze testa omega 3 algenolie pillen neem heb ik het gevoel dat mijn lichaam beter werkt. Ik vind het bovendien belangrijk om mijn ogen en hart gezond te houden. Daarom ben ik deze capsules gaan nemen. Ook omdat ik vis niet lekker vind, maar die voedingsstoffen in vis wel heel belangrijk zijn voor je lichaam. Dit (testa algenolie in de vorm van testa algenolie capsules) is een mooie oplossing en bovendien is het helemaal niet duur dus dat scheelt ook.” De meeste andere reviews over dit product met omega 3 algenolie van testa zijn net zo positief als die van Sharon.

Vitaily review

“Ik heb een Vitaily abonnement en daar zit ook algenolie bij. Ik vind dit echt een uitkomst. Door de test weet ik precies wat ik nodig heb voor mijn lichaam en situatie. En het is super makkelijk dat mijn supplementen elke maand thuis bezorgd worden. Ik zit nooit zonder en dat geeft mij een rustig gevoel. Veel beter dan elke maand naar de drogist moeten als er weer een potje leeg is. Die gaan ook nooit tegelijk leeg merk ik altijd. Dus ik ben heel blij met Vitaily!” zegt Hans.

Vitakruid Omega 3 1000TG review

Tom heeft Vitakruid Omega 3 1000TG gekocht en vertelt na enkele weken gebruik het volgende. “Dit is een duurzame en plantaardige bron van omega-3 die ik als veganist graag gebruik. Vooral omdat het goed is voor mijn hart en hersenen.”

Goldea Health Vegan Omega 3 review

Een anonieme review over Goldea Health Vegan Omega 3 luidt: “Ik ben hier heel blij mee. Sinds ik omega 3 neem is mijn humeur beter geworden. Dat gebeurde eigenlijk al na een paar dagen! Ik ben dus benieuwd hoe ik mij voel over een paar weken als ik het elke dag inneem. Blij verrast!”

Charlotte Anne - Orthomoleculair Therapeut - Stel je vraag

Algenolie kopen checklist

Wil je graag algenolie kopen, dan is het belangrijk dat je een supplement kiest dat echt bij jou past. Is dat pure algenolie, olie van gekweekte algen of betekent goede algenolie iets anders voor jou? Gebruik onderstaande checklist om de juiste keuze te maken.

1. Let op de ingrediënten in algenolie capsules

Allereerst is de hoeveelheid epa en dha in een algenolie supplement van belang. Kies de dosering die jij nodig hebt van deze belangrijke bouwsteen. Heeft zo’n volwaardig alternatief voor omega 3 vetzuren een vegan keurmerk, dan kun je het als vegetariër en veganist ook nemen.

Maar let ook op eventuele toevoegingen, zoals gemodificeerd zetmeel en kunstmatige aroma’s. Je wilt natuurlijk het liefst pure algenolie producten nemen, maar deze zijn ook vaak duurder. Door de ingrediënten en samenstelling van vegan omega 3 algenolie te controleren, kun je hierin een goede middenweg vinden voor jezelf en je portemonnee.

Beste Algenolie | Review

2. Hoe wil je deze plantaardige vitamine innemen?

En welke vorm vegan omega 3 algenolie wil je nuttigen? Weet dat er producten in verschillende soorten zijn; van capsules met epa en dha tot aan pure algenolie in druppelvorm. De manier waarop je het nodige aantal gram epa binnenkrijgt is minder van belang; als je deze belangrijke bouwsteen maar voldoende in het lichaam hebt. Omega 3 vetzuren zijn namelijk essentieel voor een goede gezondheid.

3. Bepaal je budget voor algenolie producten

En hoeveel wil en kun je maximaal besteden aan omega 3 algae oil? Bij een dagelijkse inname van algen, kan een verpakking snel leegraken. Kies daarom een omega 3 vetzuren product (capsule of softgels of een andere vorm) die je kunt blijven betalen; ook op de lange termijn. Mijn kortingscode helpt je sowieso om bepaalde omega 3 vetzuren voor een betere prijs aan te schaffen!

Je bent welkom om geholpen te worden. Wie is Lotte?

Mijn naam is Charlotte Anne, maar iedereen noemt mij Lotte. Ik ben werkzaam als orthomoleculair therapeut om mensen te begeleiden naar de beste versie van zichzelf en een gezond leven. Eén waarin ze zich fit, gelukkig en vrij van klachten voelen. Dat kan iedereen naar mijn mening bereiken door te leren voelen wat die nodig heeft om zo te kunnen leven vanuit hun ware kern. 

Charlotte-Anne-Orthomoleculair-Therapeut

Na een jarenlange zoektocht en last te hebben gehad van “vage” buikklachten, vermoeidheids- en huidklachten (psoriasis), ben ik me gaan verdiepen in de orthomoleculaire geneeskunde. Nu ik mezelf fit en energiek voel en heb geleerd wat ik kan eten zonder last van klachten te krijgen, wil ik jou ook hierbij helpen! 

Tijdens een intakegesprek kijk ik naar je leefstijl, voeding en lichamelijke klachten. Ook zet ik als nodig een labtest in om inzicht te krijgen in jouw waardes. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat voor jou als persoon het meest optimaal is, want ieder mens is uniek. Je kunt bij mij terecht voor verschillende trajecten/consulten. Kijk welke bij jou past! Of neem contact op om het samen te bespreken. 

Bekijk hier mijn aanbod! Wil je eerst even kennismaken? Dit kan! Plan hier een kennismakingsgesprek in.


Klik hier voor persoonlijk advies

Beste Algenolie | Review

Meest gestelde vragen over algenolie

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over algenolie? De meest gestelde vragen beantwoord ik hieronder voor je.

Wat is mijn beste algenolie? 

Mijn beste algenolie van dit moment is naar mijn mening Nutribites Algenolie. Dit product met DHA, EPA, vitamine C en vitamine E is helemaal vrij van schadelijke stoffen en pcb’s. Daarbij is het een zuiver, plantaardig en effectief omega 3 supplementen dat hoog, maar toch veilig gedoseerd is. Nutribites Algenolie is voordelig en je krijgt 60 dagen garantie en bedenktijd. Is het toch niets voor jou, dan kun je je geld terugvragen. Neem 2 capsules per dag in voor een optimale algenolie werking. Dan geef je zowel je lichaam als je mentale gesteldheid elke dag een boost. 

Is algenolie gezond?

Ja, algenolie is gezond. Het heeft onder andere een ondersteunende werking voor het hart, de hersenen en de bloedvaten. Ook draagt algen olie bij aan een gezond cholesterol en een gezonde bloeddruk. Door elke dag algenolie te slikken als plantaardig alternatief voor visolie, ondersteun je je lichaam in al deze processen. En wist je dat algen olie ook goed is voor je ogen? Het heeft een gunstige invloed op je netvlies en gezichtsvermogen.

Wat is het verschil tussen algenolie en visolie?

In principe hebben algenolie en visolie dezelfde werking. Het grote verschil is dat visolie afkomstig is van vissen. Daardoor is het niet geschikt voor vegetariërs en/of veganisten. Algenolie is het plantaardige alternatief voor visolie. Door dit supplement te slikken kunnen ook mensen die geen of weinig vette vis eten, goed voor hun lichaam zorgen. Het is namelijk aan te raden om minstens 1 keer per week vette vis te eten. Doe je dat niet, dan kunnen er bepaalde tekorten ontstaan in je lichaam. Zoals een tekort aan omega 3.

» Referenties


1. Katie Lane, Emma Derbyshire, Weili Li, Charles Brennan. (2014). Bioavailability and potential uses of vegetarian sources of omega-3 fatty acids: a review of the literature. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 54(5), 572-579.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24261532/

2. Joyce A. Nettleton. Omega-3 Fatty Acids and Health. In Omega-3 Fatty Acids and Health (pp. 64-76). Springer.
https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-1-4615-2071-9_2

3. Gezondheidsnet. Wat is algenolie? Retrieved from Gezondheidsnet.
https://www.gezondheidsnet.nl/vitamines-en-mineralen/wat-is-algenolie

» Referenties

Picture of Charlotte Anne (Lotte) de Vries (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (Lotte) de Vries (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne de Vries (1998), een toegewijde orthomoleculair therapeut, staat beter bekend als Lotte. In haar eigen praktijk helpt zij cliënten met uiteenlopende gezondheidsklachten, waaronder huidproblemen (zoals acne, psoriasis en eczeem), hormonale problemen, burn-out, overgewicht, darmklachten (PBD, leakygut, spijsverteringsklachten) en vermoeidheid. Haar aanpak combineert labtesten, voedingsadviezen, leefstijltips en een positieve mindset.Als je meer wilt weten of als je hulp nodig hebt, kun je haar bereiken via lotte@jouwpersoonlijkegroei.nl of bellen naar 033-2022144 tijdens kantooruren. Blijf op de hoogte van haar inzichten en tips door Lotte te volgen op LinkedIn en Instagram.Meer advies van Charlotte Anne (Lotte) de Vries