In dit artikel

Beste Zilver Kopen Review

Beste Zilver Kopen | Review | 4x Test!

In dit artikel

Heb je interesse in zilver kopen? Dan ben je vast benieuwd naar waar je dat het beste kunt doen. Is dat online? En zo ja, op welk platform dan? En waar moet je verder op letten als je hiermee aan de slag gaat? In dit artikel vertel ik je over de platforms als je zilver wilt kopen, zodat jij met een gerust hart aan de slag kunt. Het beste platform voor fysiek zilver kopen vind je dus hier. Lees snel mee!

Kort samengevat:

Het beste platform voor zilver kopen is in mijn ogen Goldrepublic. Hier is puur zilver, maar ook andere vormen (zoals zilverbaren) verkrijgbaar en het is na aankoop je juridisch eigendom.

Zilver kopen vergelijken; hoe doen we dat?

Om te bepalen waar (fysieke) zilveren producten kopen het beste mogelijk is, heb ik verschillende zilver koop platforms met elkaar vergeleken. Hierbij lette ik onder andere op de mogelijkheden en vormen van investeren, het gebruiksgemak en of het een betrouwbaar platform dat bijvoorbeeld een terugkoopgarantie hanteert. En ik neem de beoordelingen van andere mensen die zilverbaar kopen mee. Natuurlijk let ik ook op de prijzen van veilig online zilver kopen en vanaf welk bedrag je kunt instappen als handelaar.

Mijn beste Zilver Kopen Keuzehulp

ProductInvesteren vanafExtra informatie
1. Goldrepublic€50Fysiek zilver (juridisch eigendom)
2. Silver Mountain€500100% kopersbescherming
3. Goldrepublic sparen€50Koersrisico spreiding door DCA
4. Holland Gold€1BTW vrij

1. Goldrepublic

Bij Goldrepublic kun je zilver kopen in allerlei vormen: een zilver munt kopen, zilverbaar kopen of fysiek zilver kopen. Ga beleggen in zilver en koop een kilo zilver of kies een andere methode die past bij jou. Goldprepublic is dé plek voor zilverbaren kopen. Waarom? Omdat je zelf keuzes maakt over je portefeuille -die je overigens gewoon online beheert. Ook kun je er 24/7 terecht voor silver kopen (zilverwater kopen, zilverbaar kopen, etc).

Beste Zilver Kopen  Review

Bij Goldrepublic zit je in elk geval goed. Je kunt hier veilig en betrouwbaar goud en zilver kopen. Je kunt je zilver baren en goud zilver bovendien btw-vrij opslaan in de Goldrepublic douane-entrepots in Zwitserland of Duitsland. Je kiest daarbij zelf welke kluis je voorkeur heeft. Hierbij ben je 100% juridisch eigenaar van de fysieke zilver koop of zilverkopen die je doet. Ga je zilveren munten kopen of zilverbaren kopen, maar bedenk je je? Binnen een paar minuten kun je het weer verkopen. Dat is wel fijn voor de twijfelaars onder ons!

Ga je zilver kopen per kilo of zet je liever kleine stappen? Bij Goldrepublic bepaal je zelf hoe je te werk gaat en dat vind ik persoonlijk heel fijn. Al mijn zilveraankopen zijn hier bovendien fysiek en worden door Goldprepublic bewaard in een zwaarbeveiligde kluis. Ik vind dat een prettig idee; zo is mijn zakelijk zilver tastbaar en ook nog eens veilig. En ik hoef het niet thuis te bewaren, dus ik hoef ook niet bang te zijn dat iemand ervoor komt inbreken. Ik heb nu sinds enkele jaren zakelijk zilver bij Goldrepublic in de kluis liggen en ik merk dat de zilverprijs redelijk stabiel is. Natuurlijk zijn er uitschieters naar boven en beneden, maar het is fijn om zo een deel van mijn belegging in zilver te kunnen stoppen, in plaats van het op de bank te zetten. Daar wordt het namelijk sowieso steeds minder waard. Voor mij is Goldrepublic dus duidelijk de nummer 1 in deze test voor zilver aankopen!

Voordelen Goldrepublic

✅ Veilig en betrouwbaar zilver kopen (bijvoorbeeld een zilver ring kopen of zilver ketting kopen of bepaalde munten of staven);

✅ Je kunt 24/7 zilver kopen en je online portefeuille beheren;

✅ Je bent 100% juridisch eigenaar van het gekochte edelmetaal;

✅ Je kunt hier naast fysiek zilver ook goud kopen;

✅ Je hebt de mogelijkheid om je gekochte zilver thuis te laten bezorgen;

✅ Er is veel keuze in het aanbod aan zilver.

Nadelen Goldrepublic

❌ Besluit je je zilver thuis te laten bezorgen, dan verzekert Goldrepublic niet tegen diefstal en/of schade.


Bekijk meer informatie

2. The Silver Mountain

Zilver kopen doe je ook bij The Silver Mountain, mijn nummer 2 in deze test. Je kunt hier tegen de scherpste prijs van Nederland aankopen doen – dat is de belofte van dit bedrijf! Zilveren munten kopen of zilverbaar kopen is daardoor voordelig op dit platform. Het aanbod aan zilveren munten is veelzijdig. Je kunt er ook bekende munten kopen. Over het algemeen wordt zilverbaar (wat 99.9 procent puur is) direct uit voorraad geleverd en je kunt btw-vrij zilverkopen doen. Beleggen in zilver of goud zilver wordt daardoor nog aantrekkelijker. 

Beste Zilver Kopen  Review

Je zilver koop is altijd verzekerd bij The Silver Mountain, of je nu een kilo zilver koopt of verschillende losse zilver baren. Zilverbaren kopen kan van 250 gram tot en met 10 kilo. Een zilver munt kopen kan gewoon los of je kunt meerdere zilver munten kopen. The Silver Mountain wordt heel positief beoordeeld door haar klanten. Sommigen van hen kiezen voor zilverwater kopen (of een ander zilverproduct) en laten dit opslaan, anderen laten het liever thuisbezorgen.

Zelf ben ik ook ingestapt bij dit platform The Silver Mountain, om mijn persoonlijke ervaring met je te kunnen delen. Ik wilde eerst voor zilverbaren kiezen die direct leverbaar waren, zodat ik meteen kon starten. Maar toen viel mijn oog op enkele zilveren beleggingsmunten, zoals de Maple Leaf en Troy Ounce. Zo’n zilveren munt vind ik eigenlijk nog veel indrukwekkender om te zien. Hoewel ik mijn zilveren aankopen nooit thuis laat bezorgen, heb ik toch voor producten in muntvorm gekozen. Ik kon voor de actuele prijzen afrekenen en zonder 21% btw te hoeven betalen. Heel fijn! Daarbij heb ik gemerkt dat de zilverkoers redelijk stabiel is door de tijd heen, dus mocht ik spijt krijgen van deze belegging dan loop ik (uit eigen ervaring) niet zoveel risico. Dat is natuurlijk nooit een garantie voor de toekomst, maar het stelt spaarders zoals ik wel gerust.

Voordelen The Silver Mountain

✅ Waarde van zilver munten is redelijk vast en daarom over het algemeen een slimme investering;

✅ Wil je een zilverstaaf kopen of ander soort zilver kopen online? De keuze is reuze;

✅ Je kunt veilig en goedkoop zilver kopen bij The Silver Mountain, want zij garandeert de scherpste prijzen;

✅ De gemiddelde The Silver Mountain review is heel positief: een cijfer 9,5 uit 10;

✅ Mogelijkheid om discreet en in een veilige omgeving je goud op te halen, maar je kunt het ook laten opslaan of thuis laten bezorgen;

✅ Goud en fysiek zilver is veelal direct uit voorraad leverbaar;

✅ Duidelijk aanbod aan zilveren munten op de website met afbeelding en prijs erbij.

Nadelen The Silver Mountain

❌ Wil je zilver laten thuisbezorgen, dan is je aankoop niet meer verzekerd;

❌ Het minimale instapbedrag is €500 bij dit platform, wat een stuk hoger is dan bij GoldRepublic.


Bekijk meer informatie

3. Goldrepublic Sparen

Wist je dat je naast fysiek zilver kopen ook zilver sparen kunt voor de toekomst? Je wilt natuurlijk een fijne, oude dag zonder geldzorgen. Daarvoor is het belangrijk dat je actie onderneemt. Maak daarom kennis met Goldrepublic Sparen! Op dit platform kun je sparen in zilver, goud en platina – en alle beleggingen worden veilig opgeslagen in een kluis in Zwitserland. Je profiteert bovendien van koersrisico spreiding door Dollar Cost Averaging en het bedrag dat je instelt wordt maandelijks automatisch van je bankrekening afgeschreven. Zo heb je er dus geen omkijken naar!

Beste Zilver Kopen  Review

Pensioenfondsen keren steeds minder uit en door de inflatie wordt geld steeds minder waard. Bovendien is geld op je spaarrekening ook aan die factoren onderhevig en ga je uiteindelijk geld betalen voor een spaarrekening, in plaats van dat je er rente over ontvangt. De oplossing is goud en zilver kopen bij Goldrepublic Sparen en dit dus (zoals de naam al zegt) opsparen. Zo heb je straks op je oude dag in meerdere pensioen producten geïnvesteerd en weet je dus zeker dat jouw koopkracht als particulier tegen die tijd nog in orde is.

Goldrepublic Sparen is een heel toegankelijk platform voor de aanschaf van zilver op maandelijkse basis. Je kunt al vanaf €50 per maand sparen. Het fijne aan de zilverprijs, is dat hij door de tijd heen redelijk stabiel blijft. Ik merk daardoor dat mijn investering (hoewel de zilverprijs van mijn belegging echt dagelijks fluctueert) over een langere periode vrijwel gelijk blijft. Ik vind de zilverkoers daarom zelf een betrouwbare belegging. Je kunt hier trouwens naast je spaarplan ook nog losse zilver producten aanschaffen, als je dat wilt. Daar ben je ook echt eigenaar of eigenaresse van. En zie je het niet meer zitten om via de zilverprijs te sparen? Dan kun je op elk moment je inleg wijzigen of helemaal stoppen. Ik heb zelf weleens een pauze ingelast en dan liet ik mijn zilver gewoon staan, zonder maandelijks nog extra te investeren. Dat geld staat dus gewoon veilig op mijn account, totdat ik het er af wil halen.

Voordelen Goldrepublic Sparen

✅ Automatisch maandelijks geld inleggen voor zilver baren kopen en op die manier zilver sparen;

✅ Mogelijkheid om een zilver koop te doen (zoals zilverbaren kopen of zilver munt kopen) naast je spaarplan;

✅ Terugkoopgarantie op zilverkopen en andere edelmetalen in de kluis;

✅ Fysiek zilver kopen online en op elk gewenst moment je spaarplan verhogen, verlagen of stoppen;

✅ Zilverbaar kopen en er daadwerkelijk eigenaar van zijn;

✅ De verkoop van zilveren munten is eenvoudig bij Goldrepublic Sparen.

Nadelen Goldrepublic Sparen

❌ Alle zilverwaren (zoals een zilverbaar 1kg, 1kg zilver of troy ounce zilver) worden in Zwitserland opgeslagen in een onafhankelijke kluis, maar niet in Nederland. Dat voelt voor sommige spaarders minder fijn;

❌ Als de actuele zilverprijs hoog ligt, heb je meer vermogen nodig om in te stappen;

❌ Ondanks dat dit spaarplan aantrekkelijk is, weet je niet zeker of je er echt op vooruit gaat, maar bij de bank ga je er in elk geval alleen maar op achteruit in de loop der tijd.


Bekijk meer informatie

4. Holland Gold

Op nummer 4 staat voor mij het platform Holland Gold. Je kunt hier de meest gangbare zilveren munten kopen, zilver baren kopen, maar ook een zilver staaf kopen of Umicore zilver kopen. Op deze plek van zilver kopen Nederland kan iedereen terecht. Als je hier als handelaar, koper of spaarder aan de slag gaat, dan krijg je te maken met 99,99% zuiverheid van het zilver dat je koopt. Dat is een prettig idee, gezien de echtheid en waarde ervan. Bovendien kun je elke belegging doen zonder daarvoor BTW te hoeven betalen.

Beste Zilver Kopen  Review

Holland Gold maakt zilver kopen in Nederland voor iedereen mogelijk. Dus zowel voor particulieren als voor zakelijke beleggers. Je kunt ook kiezen uit verschillende soorten producten (van zilverbaren tot een munt zoals Maple Leaf of Troy Ounce). Daardoor is de keuze volledig aan jou. Wat wel opgemerkt moet worden, is dat Holland Gold niet altijd elk product op voorraad heeft. Daardoor kun je niet op elk gewenst moment een aankoop doen in zilverbaren of munten. Houd daar dus rekening mee als je voor dit platform kiest.

Ben je overtuigd van Holland Gold! Sla jouw zilveren munten in en start met profiteren! Munten kopen doe je namelijk ook met een gerust hart bij deze partij. Mijn persoonlijke ervaring is dat je hier ook terecht kunt voor zilveren producten tegen een eerlijke zilverprijs. Ik heb wel gemerkt dat de voorraad inderdaad weleens te wensen overlaat. Omdat ik het zelf fijn vind om snel te kunnen handelen, vind ik dat wel een groot minpunt. Daarom staat deze aanbieder van zilver voor mij op nummer 4 en niet hoger in deze selectie.

Voordelen Holland Gold

✅ Zilver munten kopen of zilver baren kopen zonder BTW:

✅ Bij Holland Gold kun je zilverkopen doen in verschillende vormen: van zilverbaar kopen tot een zilver munt kopen;

✅ Het is 99,99% dat je puur zilver koopt;

✅ Je kunt hier al vanaf €1 een investering doen in zilverbaren of een gewenste munt;

✅ Fysiek zilver kopen (silver kopen) in diverse volumes: wil je 1 kilo zilver kopen (zilver kopen kilo) of meer? De keuze is aan jou.

Nadelen Holland Gold

❌ Goud of zilver kopen kan niet altijd, omdat niet altijd alles op voorraad is bij Holland Gold;

❌ Als de actuele prijs van zilver baar kopen hoog ligt, heb je meer vermogen nodig om in te stappen.


Bekijk meer informatie

Mijn beste zilver kopen 2024

Ik heb nu vier verschillende platforms voor fysiek zilver kopen genoemd. Natuurlijk kan er maar één de beste zilver kopen plek zijn. Naar mijn mening is dat Goldrepublic en ik vertel je graag. nog even waarom!

Beste Zilver Kopen  Review

Je kunt bij GoldRepublic fysiek zilver aanschaffen. Voor welke beleggingsmunten of zilverbaren je ook voor kiest, het gebeurt hier veilig en betrouwbaar. Daarnaast ben je 100% juridisch eigenaar van je zilver koop en kun je 24/7 zilver baren kopen of fysiek goud en zilver kopen. Het is een plek waar fysiek zilver kopen interessant is, vanwege het grote aanbod én je kunt je zilverkopen gewoon thuis laten bezorgen. Vind je dat geen prettig idee, zoals ik? Laat je gekochte producten dan veilig opslaan in een van de kluizen. Je kiest zelf in welk land je dat wilt laten doen. Al met al, kan ik Goldrepublic echt aanraden als de beste plek om zilver te kopen. Ik ben niet voor niets al jaren klant bij deze partij! Je kunt hier overigens ook goud kopen.


Bekijk meer informatie

Zilver kopen reviews en ervaringen

Ben je benieuwd naar waar zilverbaar kopen of een zilveren tientje kopen het meest interessant is? Ik verzamelde een aantal goud en zilver kopen reviews van de aanbieders in dit artikel. Zo wordt fysiek zilver kopen zonder btw, silver kopen of muntbaar zilver kopen een stuk gemakkelijker.

Goldrepublic review

Jonas ging zilveren munten kopen bij Goldrepublic. “Ik wist nog niets van zilverbaren, het enige wat ik ooit deed was zilver bestek kopen en sloopgoud kopen. Heel laagdrempelig dus. Bij Goldrepublic heb ik ontdekt welke mogelijkheden er nog meer zijn. Fijn platform, behulpzame helpdesk en veel opties. Ik vind het heel interessant!”

Beste Zilver Kopen  Review

The Silver Mountain review

Volgens Erika is The Silver Mountain het platform voor btw vrij zilver kopen. “Lage prijzen en een silver bar kopen is heel makkelijk. Ik koop zilver als ik geld over heb per maand. Soms doe ik dus zilver kopen per kilo, andere keren een paar gram. Net hoe het uitkomt. Het is in elk geval fijn dat fysiek zilver kopen zonder btw en zilverbaren kopen zonder btw hier mogelijk is.”

Goldrepublic Sparen review

Amanda en haar vriend John wilden edelmetalen kopen, maar ook een extraatje opbouwen voor de toekomst. “We verdiepten ons in een kilo zilver kopen bij Goldrepublic en ontdekten toen dat fysiek zilver sparen ook een optie is. Nu alleen nog ontdekken welke zilveren munten kopen en sparen handig is. Maar dit platform is erg handig en duidelijk dus dat komt vast goed.”

Holland Gold ervaring

Mandy vertelt: “Ik wilde zilveren guldens kopen, want zilverbaar 1kg leek me nogal veel. Holland Gold is heel duidelijk en eerlijk over je opties. Inmiddels heb ik het allebei gekocht en hoop ik er mooi rendement op te behalen!”

Beste Zilver Kopen  Review

Zilver kopen checklist

Wil je zilver baren kopen of zilver munten kopen, dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Zo zijn niet alle zilverkopen hetzelfde – en kunnen ze ook verschillen per platform. Met onderstaande checklist kun je in elk geval veilig online zilver kopen en weet je zeker dat je op een verstandige manier start met investeren.

1. Kies je fysiek zilver in munten, baren of een andere vorm?

Welk zilveren product heeft je interesse? Je kunt edelmetalen kopen in allerlei vormen. Denk hierbij aan zilver munten en zilveren baren. Ook zilver bestek kopen, zilveren guldens kopen, Maple Leaf zilver kopen of zilver muntbaar kopen is mogelijk.

Beste Zilver Kopen  Review

2. Gaat het om zilveren munten en zilveren baren zonder BTW?

Is het daarnaast je doel om zilver te kopen zonder BTW? Zilver baren kopen zonder btw is op sommige plekken namelijk mogelijk. Of er BTW op zilver gerekend wordt, kun je lezen op de website of in de algemene voorwaarden van een aanbieder (zilver kopen Amsterdam of zilver kopen in Duitsland). Kijk zeker naar de mogelijkheden om BTW vrij zilver te kopen.

3. Wil je online of fysiek zilveren beleggingsmunten scoren?

En ga je zilver bestellen bij een online platform of zoek je liever een fysieke plek voor zilveren munten en gangbare zilverbaren, zoals een zilver en goud winkel? Waar je je munten kopen gaat bepaalt welke zilveren munten kopen en zilverbaren verkopen interessant is. Online bestellingen (bijvoorbeeld van 1 kg zilver munt) worden goed beveiligd opgeslagen in een kluis. Koop je in een fysieke winkel zilver, dan moet je het meestal mee naar huis nemen. Niet iedereen vindt dat een fijn idee.

4. Wil je ermee kunnen betalen of is het een vorm van sparen/investeren?

Er zijn twee soorten zilveren munten te onderscheiden. Zo zijn er zilveren munten die dienen als wettig betaalmiddel en waarmee je daadwerkelijk kunt betalen in het dagelijkse leven. Er zijn ook zilveren munten die als bullion munten dienen: specifiek ontwikkeld om mee te beleggen. Deze munten worden gemaakt om in zilver te investeren. Ze hebben vaak wel intrinsieke waarde, maar die ligt veel lager dan de waarde die het zilver heeft wanneer er mee belegd wordt.

Meer over geldzaken voor jouw financiële gezondheid!

Heb je interesse in geldzaken en wil je alles weten over investeren, cashflow en online geld verdienen? Verdiep je dan eens in de wereld van aandelen, crypto, edelmetalen en vastgoed.

We hebben voor jou de beste vastgoed cursussen en beste crypto cursussen getest en vergeleken. Lees onze vergelijkende reviews en kies voor de cursus die het beste bij jou past als je wilt beginnen met beleggen.

Persoonlijk maak ik al jaren gebruik van de ‘dollar cost averaging‘ strategie waarmee ik maandelijks automatisch investeer in crypto, ETF’s en edelmetalen. Ik koop voornamelijk goud en zilver als edelmetalen waar platinum ook nog een optie kan zijn. Al met al voldoende informatie om te werken aan jouw financiële gezondheid.

Beste Zilver Kopen  Review

Meest gestelde vragen over zilver kopen

Heb je nog vragen over fysiek of online zilver, zoals oude zilveren munten kopen? Hieronder staan de meest gestelde vragen met antwoorden voor je klaar.

Waar kan je het beste zilver kopen?

Wil je goedkoop zilver kopen? Dan is het belangrijk om uit te zoeken waar de prijzen het laagst zijn. Wil je specifiek zilver kopen Amsterdam of zilver kopen in Duitsland? Doe dan onderzoek naar de prijzen bij online aanbieders en in fysieke zilver en goud winkels. Die kunnen namelijk nogal verschillen. Wil je goedkoop zilver kopen, kijk dan ook eens naar zilver zonder BTW. Dat is vaak extra voordelig en interessant, vooral voor beginnende beleggers in zilver. Op zoek naar de aanbieder met de laagste prijzen? The Silver Mountain garandeert dat zij de scherpste tarieven aanbiedt.

Is zilver kopen slim?

Of zilver kopen slim is, is een vraag die veel gesteld wordt. Het hangt er een beetje van af, want aan zilveren munten kopen is meer risico verbonden. Daar tegenover staat dan wel dat er potentieel hogere rendementen mee te behalen vallen. Daarom kiezen veel mensen wel voor zilver munten kopen. Veel beleggers verwachten echter dat de vraag naar zilver zal toenemen, daarom gaan zij beleggen in zilver. Vooral wanneer de goudprijs hoger wordt, zal de focus van mensen verschuiven en wordt zilver populairder. Dat is immers beter betaalbaar. In het verleden (tijdens de kredietcrisis) is gebleken dat dit mogelijk is.

Is zilver een waardevast edelmetaal?

Eén van de belangrijkste redenen voor zilver munten kopen of zilveren guldens kopen, is dat zilver door de jaren heen waardevast gebleken is. Ga je zulke munten kopen of zilverbaren kopen, dan weet je haast zeker dat je een goede investering doet. Natuurlijk blijft beleggen altijd een risico en kan de toekomst nooit met zekerheid voorspeld worden. Afhankelijk van het zilverproduct waar je je geld in stopt, kun je er altijd nog iets anders mee doen. Zo is zilver bestek kopen een nuttige investering: ofwel vanwege de opbrengst ervan ofwel omdat je ermee kunt eten.

Wat zijn de voordelen van zilveren beleggingsmunten ten opzichte van zilverbaren?

Beleggingsmunten hebben een aantal unieke voordelen ten opzichte van zilverbaren. Allereerst zijn beleggingsmunten vaak geslagen met een specifieke zuiverheid en gewicht, wat hen gemakkelijker verhandeld maakt op de markt. Een veelvoorkomend gewicht is bijvoorbeeld de troy ounce. Dit zorgt voor zekerheid bij zowel kopers als verkopers. Bovendien worden beleggingsmunten in veel landen gezien als wettelijk betaalmiddel, wat extra voordelen kan bieden op het gebied van btw. In sommige gevallen kunnen munten onder de margeregeling vallen, waardoor er geen 21% btw verschuldigd is. Daarnaast zijn munten vaak gemakkelijker te verkopen aan particulieren dan zilverbaren, vanwege hun herkenbaarheid en verzamelwaarde.

Hoe wordt de zilverprijs bepaald en welke factoren spelen hierin een rol?

De zilverprijs wordt bepaald op basis van vraag en aanbod op de wereldwijde markt. Verschillende factoren kunnen de zilverprijs beïnvloeden. Een van de belangrijkste factoren is de vraag uit de industrie. Zilver heeft namelijk verschillende industriële toepassingen. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt in zonnepanelen en andere technologieproducten. Als de vraag vanuit de industrie toeneemt, kan dat de zilverprijs opdrijven. Daarnaast heeft de waarde van het edelmetaal ook invloed op de koopkracht van particulieren en beleggers. Als de koopkracht daalt, kunnen mensen meer geneigd zijn om zilver als veilige haven te zien, waardoor de vraag en dus de verkoopprijs stijgt.

» Referenties


1. Barclay Palmer. (2023, July 29). A Beginner’s Guide to Precious Metals. Reviewed by Thomas Brock and Fact checked by Kirsten Rohrs Schmitt. Investopedia.
https://www.investopedia.com/articles/basics/09/precious-metals-gold-silver-platinum.asp

2. Michael E. Solt and Paul J. Swanson. (1981). On the Efficiency of the Markets for Gold and Silver. The Journal of Business, Vol. 54, No. 3, pp. 453-478.
https://www.jstor.org/stable/2352348

» Referenties

Conclusie beste zilver kopen 2024

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Zilver Kopen | Review | 4x Test!

Laat een reactie achter