In dit artikel

Investeren in Vastgoed met Weinig Geld (2022)

Investeren in Vastgoed met Weinig Geld (2023)

In dit artikel

Iedereen heeft wel de droom om slapend rijk te worden. Zo ook de mensen die willen investeren in vastgoed. Dat je hiervan slapend rijk wordt? Die vlieger gaat niet op. Hier komt toch echt wel aardig wat werk en kennis aan te pas. Ben jij van plan om er helemaal voor te gaan? Is het jouw droom om ook te investeren in vastgoed, maar heb je niet veel te besteden? Ook dan is er de mogelijkheid als je gaat beleggen in vastgoed. Elke vorm van investering gaat hand in hand met enige risico’s, maar ook voordelen.

In dit artikel wil ik je de basis van vastgoedinvesteringen uitleggen. Vertel ik je hoe jij kan investeren in vastgoed met weinig tot geen geld en probeer ik je ook wat tips mee te geven om hiermee van start te gaan. Wie zegt dat je alleen iets kan bereiken met bakken vol geld? Lees gauw in dit artikel hoe jij binnenkort de eerste stap richting een nieuwe vastgoedinvestering kan doen.

De beste vastgoed cursussen 2023: Mijn selectie

 1. Beste Vastgoed Cursus: Vastgoed Academy
 2. Beste vastgoed videotraining beginners: De Cashflow Box
 3. Beste Vastgoed vermogen blauwdruk: Vastgoed Community
 4. Beste Vastgoed Webinar gratis: Vastgoed Academy
Investeren in Vastgoed met Weinig Geld (2022)

Wat is vastgoed?

Als ik zeg dat ik je de basis van vastgoedinvestering wil uitleggen, dan beginnen we ook echt bij de basis. Het is namelijk wel zo handig om te weten wat vastgoed is er wat hier allemaal onder valt. Op het eerste oog zou je denken dat vastgoed alleen huizen zijn, maar dat is zeker niet het enige.

Vastgoed wordt ook wel onroerend goed genoemd. Hieronder vallen inderdaad huizen en appartementen, maar ook fabrieken of bedrijfspanden. Daarnaast hoort de grond waar deze panden op staan ook bij het vastgoed.

Op het moment dat iemand vastgoed in zijn of haar bezit heeft, betekent het niet meteen dat het daarbij klaar is. Het hebben van vastgoed brengt veel onderdelen en beheer met zich mee. Dit zijn bijvoorbeeld allerlei financiële zaken die naarmate de tijd op kunnen spelen. Voor onder andere het onderhoud, verzekeringen en contracten zullen mensen zich bezighouden met integraal vastgoedbeheer. Voor technische zaken zoals verbouwingen of renovaties moet je weer een technisch vastgoedbeheer inschakelen. Bij het bezitten van vastgoed komt dus veel meer kijken dan alleen een paar muren die op de grond staan. (1)

50 Praktische groei tips
Met mijn 50 gratis tips maak jij de volgende stap in jouw persoonlijke groei!
Vraag nu het E-book aan

Waarom investeren in vastgoed

Dat je wilt investeren in vastgoed is zeker een goed idee en je bent ook echt niet de enige. Iedereen wil waarschijnlijk wel financieel onafhankelijk zijn en een groot aantal mensen is dat inmiddels al gelukt. Dit kun je bereiken door te investeren in vastgoed. Deze vorm van investering behaalt een van de grootste rendementen op het gebied van investeringen. Dit doordat je gaat beleggen in vastgoed aan twee kanten rendement oplevert: Zowel door de meerwaarde van het pand als door de huuropbrengst.

Investeren in Vastgoed met Weinig Geld (2022)

Twee redenen om te investeren in vastgoed

De huuropbrengst zorgt voor een constante inkomstenbron (passief inkomen) die wat meer zekerheid geeft. Daarnaast is de meerwaarde voor de langere termijn. Dit omdat het pand in de loop van de jaren meer waard zal worden. Vaak wordt deze meerwaarde dan weer gebruikt voor een volgende investering. Een van de hoofdredenen om te investeren in vastgoed is dus het rendement.

Naast het rendement is ook inflatie een belangrijk onderwerp binnen de investeringswereld. Bij het investeren in vastgoed zit je op het gebied van inflatie het meest veilig. Omdat alles om ons heen met de jaren duurder wordt, word ook ons spaargeld minder waard. Je vermogen is bij het investeren in vastgoed beschermd tegen deze inflatie.

Als je al bekend bent met de beurs, dan weet je dat deze constant veranderd. Als je bijvoorbeeld investeert in crypto, goud, zilver of olie, dan heb je weinig tot geen controle over jouw bezit. Een van de voordelen van beleggen in vastgoed is dat je jouw vermogen kunt verspreiden over verschillende panden.

Hierdoor win je een stukje stabiliteit op de beurs ten opzichte van andere verschillende soorten beleggers. Wil jij meer te weten komen over de strategieën van een vastgoedinvestering? Meld je dan aan voor de online training van Vrijheid Vastgoed. Wil je eerst meer te weten komen over deze Vastgoed Academy? Lees dan onze uitgebreide review over de Vastgoed Academy.


Klik hier om je gratis aan te melden voor het Vrijheid Vastgoed webinar

Verschillende manieren investeren vastgoed

Er zijn twee verschillende manieren om te investeren in vastgoed. Allebei met eigen voordelen, maar ook voorwaarden. We hebben het hier over directe investering en indirecte investering. Door je in te lezen over deze verschillende manieren van vastgoedinvesteringen zul je later in het artikel beter begrijpen hoe je dit kunt doen zonder een al te groot startkapitaal.

Indirect en direct vastgoed

Om de onderstaande tekst te snappen moet je eerst het verschil tussen direct en indirect investeren in vastgoed begrijpen. Bij directe vastgoed ben jij diegene die het vastgoedpand aankoopt, jij hebt zelf controle over wat er gaat gebeuren met je stuk ontroerend goed.

Bij indirect vastgoed ben jij niet diegene die een vastgoedpand aankoopt, bij in beleggen in vastgoed wil zeggen dat je deelneemt in vastgoed beleggingsfondsen, waar het kan gaan om beursgenoteerde of niet beursgenoteerde vastgoed beleggingsfondsen. Eigenlijk zit het heel simpel in elkaar, maar moet je gewoon weten wat de termen inhouden. Er zijn in deze reeks ook weer verschillende soorten.

Lees vooral onderstaand verder hoe dit in elkaar steekt.

Investeren in Vastgoed met Weinig Geld (2022)

Direct investeren in vastgoed

Onder direct investeren in vastgoed verstaan we drie verschillende soorten vastgoed. Alle soorten van deze vorm van vastgoed kun je zowel in verhuurde staat kopen als in leegstaande staat.

 • Residentieel vastgoed: De originele term ‘Residential’ verwijst naar de plaats die wordt gebruikt voor levensdoelen. Hieronder vallen alle soorten vastgoed die bewoond worden door mensen. Denk aan seniorenwoningen, studentenhuizen en normale woningen. De meeste particulieren gebruiken deze vorm van vastgoedinvestering. Ze kopen een pand om deze vervolgens weer te verhuren
 • Commercieel vastgoed: Commercieel verwijst naar een plek die wordt gebruikt om winst te maken, of om activiteiten uit te voeren die niet het eenvoudige doel van het leven zijn. Logischerwijs zijn deze panden bedoelt voor commercieel gebruik. Denk bijvoorbeeld aan horecazaken, bedrijventerreinen en winkelpanden. Het rendement van commercieel vastgoed ligt over het algemeen hoger dan residentieel vastgoed. Hier komen uiteraard ook meer risico’s bij kijken.
 • Garageboxen: Een combinatie van bovenstaande directe vastgoed vormen is een garagebox. Een garagebox kun je gebruiken als onder andere een kantoor of opslagplaats. Het investeren in garageboxen wordt steeds bekender. Het is ook de goedkoopste vorm van directe vastgoedinvestering. Als investeerder kun je een garagebox voor meerdere doeleinden verhuren.

Indirect investeren in vastgoed

Ook voor indirecte investering van vastgoed zijn verschillende vormen te vinden. Indirect geld investeren in vastgoed maakt het mogelijk om te investeren in vastgoed zonder eigen inbreng. Dit omdat je namelijk geen volledig pand hoeft te kopen.

 • Beleggingsfondsen voor vastgoed: Door elke maand een vast bedrag in te leggen in een beleggingsfonds kun je over een aantal jaar een mooi rendement opbouwen. Deze laagdrempelige manier van investeren zorgt ervoor dat je je risico’s kunt spreiden.
 • Index fondsen en ETF-fondsen: Bij het investeren in ETF’s kun je jouw risico’s nog beter verspreiden. Met weinig geld kun je in deze vorm van vastgoed investeren en je kunt er ook uitstappen wanneer je maar wilt.
 • Crowdfunding: Bij deze vorm van indirect investeren vraag je een lening aan waarbij meerdere investeerders verschillende bedragen inleggen. Wanneer het te behalen bedrag is opgehaald wordt de lening uitgegeven. Let hierbij natuurlijk wel op met welke partijen of bedrijven je in zee gaat.

Wil jij stap voor stap leren hoe je kunt beginnen als vastgoedbelegger? Dan is de vastgoed cursus van Vrijheid Vastgoed precies wat je zoekt. Hierin krijg je online groepscoaching, live meetings en nog veel meer. Om meer te weten te komen over de Vastgoed Academy kun je onze uitgebreide review lezen.

Kun je investeren in vastgoed met weinig geld?

De vraag waar dit artikel om draait kun je nu eigenlijk al beantwoorden. Is investeren in vastgoed met weinig geld mogelijk? Hierop kan ik volmondig “ja” antwoorden. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen is het investeren in indirect vastgoed een van de beste manieren om met weinig geld te beginnen met beleggen in vastgoed.

Bij meerdere beleggingsfondsen is het mogelijk om al met een minimaal bedrag van €100 te investeren in vastgoed. Dit maakt het voor veel mensen heel toegankelijk om een start te maken op de vastgoedmarkt. Een bedrag van €100 beleggen per maand is voor de meesten nog wel rendabel. Als je dit een aantal jaar doet, zeg eens 10 jaar, dan zul je zien dan je al een mooi vermogen hebt opgebouwd.

Het verspreiden van je risico’s is heel belangrijk bij het investeren in vastgoed. Vooral als je niet zo veel te besteden hebt. Een misstap kun je je dan al bijna niet permitteren. Door te investeren in ETF’s, kun je jouw risico’s het beste verspreiden. In het begin zal de investering langzaam gaan, maar je bent in ieder geval alvast begonnen. Hoe groter je vermogen wordt des te dichter je bij de directe vorm van jouw vastgoedinvestering in de buurt komt. Residentieel vastgoed is dan misschien wel jouw volgende stap.

Om je op weg te helpen met het beginnen in beleggen in vastgoed raad ik je aan om dit gratis E-book van Vrijheid Vastgoed te lezen. Hierin staan de 12 manieren hoe je hier het beste mee kunt beginnen. En dat, zonder eigen vermogen.


E-book: 12 makkelijke manieren om te beleggen in vastgoed

Waar moet je rekening mee houden?

Bij het investeren in vastgoed komen verschillende risico’s om de hoek kijken. Je weet dat deze vorm van investering een van de veiligste en meest stabiele vormen is, maar dat betekent niet dat er geen risico’s aan verboden zijn. Hieronder staan een aantal punten waar je rekening mee moet houden als je begint met beleggen in vastgoed.

Investeren in Vastgoed met Weinig Geld (2022)

Risico van de koers

Net zoals bij andere koersen kan ook de koers van de huizenmarkt stijgen of dalen. Dit hebben we allemaal wel eens voorbij zien komen. De ene keer stijgen de prijzen de pan uit en gaan sommige verkopers met een ton meerwaarde hun oude huis verlaten. Soms levert de verkoop een lagere prijs op dan de waarde tijdens de koop van het huis. Ook de waarde van vastgoed kan dus schommelen.

Financieringsrisico

Vooral op het moment dat je kiest voor interessante investering in een beleggingsfonds is het financieringsrisico groot. Veel beleggingsfondsen hebben namelijk een lening afgesloten bij verschillende banken. Voor elke euro die jij als belegging inlegt wordt geleend bij de bank. Op het moment dat de waarde van het vastgoed waarin jij hebt geïnvesteerd daalt, zal ook het bedrag dat jij hebt ingelegd in waarde dalen.

Liquiditeitsrisico

Van aandelen kun je snel afzien. Van vastgoedbeleggingen meestal niet. Vastgoed wordt namelijk niet zo snel verhandelt. Dit is iets wat sommige investeerders vergeten. Op het moment dat het niet zo goed gaat met de koersen kun je dus niet zomaar de stekker eruit trekken. Uit een vastgoedfonds stappen verloopt vaak volgens strenge voorwaarden. Soms komt het zelfs voor dat een fonds op slot wordt gezet en geen enkele investeerder meer kan uitstappen voor een bepaalde tijd.

Onderhoudsrisico

Op het moment dat je wel een directe investering hebt in vastgoed, dan zijn er nog een aantal specifieke risico’s die hiermee gepaard gaan. Hieronder valt ook het onderhoudsrisico. Door jouw vastgoed te verhuren aan iemand vertrouw je er natuurlijk op dat zij hier zorgvuldig mee omgaan. Toch kan het zo zijn dat een huurder het pand onverzorgd achterlaat, of in een erger geval een wietplantage van de woning of appartement maakt. De onderhoudskosten zijn dan voor jou als investeerder.

Hoe kun je geld verdienen met vastgoed?

Geld investeren in vastgoed met weinig geld is dus mogelijk, maar ook geld verdienen is daardoor mogelijk. Een van de manieren om geld te verdienen weet je al. Dit is namelijk door een woning of winkelpand te kopen en dit vervolgens te verhuren. Hieronder zal ik dit nog wat verder uitleggen en ook nog een tweede verdienmodel vermelden.

Geld investeren voor cashflow

Mocht je toe zijn gekomen aan een directe investeringsvorm en heb jij genoeg vermogen om een eigen pand aankopen? Dan is hierin vastgoed investeren een mooie manier om passieve en periodieke inkomsten binnen te halen. Dit is vooral het geval bij verhuur, omdat je dan maandelijks een bedrag binnenkrijgt van de huurders. Deze vorm van investering is goed voor de cashflow. Een cashflow is eigenlijk een combinatie van de maandelijkse inkomsten en de uitgave van jouw investering. Hierbij is het natuurlijk het belangrijkste dat de inkomsten hoger zijn dan de uitgaven.

Dit zorgt ervoor dat je een goede cashflow hebt. Dit is een van de manieren om geld te verdienen met jouw vastgoedinvestering. Houd hierbij dus wel rekening met de risico’s zoals onderhoudskosten en eventuele huurachterstand van huurders.

Investeren in Vastgoed met Weinig Geld (2022)

Waardestijging van jouw vastgoed

Deze manier van geld verdienen is vooral bedoeld voor de lange termijn. De waarde van vastgoed zal bijna altijd stijgen, met soms een kleine daling. Denk niet dat je met een paar maanden al dikke winst hebt gemaakt met jouw investering. De waardestijging van vastgoed is namelijk een traject wat meestal jaren zal duren, voordat je echt een significant rendement hebt tenminste. Vergeleken met andere investeringen is een vastgoedinvestering heel erg waardevast.

Wanneer je nu precies moet investeren in vastgoed om te profiteren van waardestijging is vooral op het moment dat de rente laag staan. Op dat moment heb je namelijk lage investeringskosten en zal de waarde van het vastgoed in de toekomst stijgen. Als de markt heel hoog is, heeft het dus geen zin om vastgoed te kopen, dan betaal je er namelijk meer voor. Vervolgens is de kans groot dat de markt weer iets inzakt, waardoor de waarde van jouw vastgoed ook zakt.

Meer te weten komen over hoe jij een passief inkomen kunt creëren met vastgoedinvesteringen? Volg dan de driedaagse workshop Vrijheid Vastgoed van Vastgoed Academy of volg het gratis webinar van Martijn van den Berg. Hierin leer je van alles over financieel vrij worden en het hebben van een onderneming.


Klik hier voor korting op de Vastgoed Academy

Tips om beter te sparen

Een plekje op de vastgoedmarkt is er zeker voor iedereen. Uiteraard is het slim dat als je niet zoveel budget hebt om in vastgoed te investeren, je er wel enige kennis van moet hebben. Zo weet je in ieder geval dat je een bedachtzame keuze maakt en niet het beetje geld dat je hebt, meteen bij de eerste keer vergooid. Om je beter op weg te helpen en te zorgen dat je meer kunt investeren hebben wij hier een aantal tips voor je:

 • Ieder beetje helpt: Mocht je nu niet in staat zijn om €100 per maand te sparen, deel het dan op in kleinere bedragen. Uiteindelijk telt iedere euro die je opzij kunt zetten. Iedere dag een euro opzijzetten, betekend toch weer na een jaar dat je €365 hebt gespaard. Mocht je aan het eind van de maand nog wat overhouden, zet dit dan op een aparte spaarrekening zodat je goed kunt bijhouden wat de tussenstand is.
 • Controleer je uitgavenpatroon: Ga eens na wat je elke dag uitgeeft. Kijk ook naar alle kleine bedragen zoals een broodje uit de kantine op werk of een koffie voor onderweg. Dit zijn vaak al een paar euro’s die je eigenlijk niet had hoeven uitgeven. Dit kan op jaarbasis tot in de honderden euro’s uitkomen. Als je je uitgavenpatroon eenmaal door hebt, dan kom je vanzelf dingen tegen die herhaaldelijk terugkomen die eigenlijk onnodig zijn. Probeer deze dan van je lijstje te strepen.
 • Gebruik een automatische spaarrekening: Zoals je in de eerste tip al had kunnen lezen is het slim om een spaarrekening te openen, maar je kunt ook een automatische betaling over laten maken naar deze spaarrekening. Dit zodat je standaard een bepaald bedrag per maand op je spaarrekening zet. Als je dit aan het begin van de maand instelt, dan weet je zeker dat je niet aan het einde van de maand ineens tekort komt.
 • Los je schulden af: De rente op schulden is vele malen hoger dan de rente op een spaarrekening. Voordat je begint met sparen is het daarom belangrijk dat je eerst je schulden afbetaald. Denk bijvoorbeeld aan in het rood staan op je creditcard. De rente op schulden liggen vaak boven de 10 procent terwijl de rente op een spaarrekening misschien maar een half procent is. Als je al begint met sparen, dan heeft dit dus eigenlijk geen zin en ben je uiteindelijk alleen maar meer geld kwijt.
 • Doe een challenge: Daag jezelf eens uit en geef bijvoorbeeld twee maanden niets extra’s uit. Betaal alleen maar de noodzakelijke kosten zoals huur en boodschappen, maar koop geen nieuwe kleding of ga niet uiteten. Na deze twee maanden zul je waarschijnlijk versteld staan van wat je over hebt gehouden. Ook zie je hierdoor beter in waar je extra geld naartoe gaat, wat je ook op je spaarrekening had kunnen zetten.
 • Maak meer uren: Mocht je in de gelegenheid zijn, werk dan wat meer uurtjes of neem er een baantje bij. Er zijn genoeg manieren te vinden om online geld te verdienen waarmee je net even een paar honderd euro extra kunt verdienen in de maand. Denk bijvoorbeeld eens aan geld verdienen met YouTube. Deze euro’s kun je vervolgens weer gebruiken voor jouw investering. Investeer dus eerst in je eigen tijd om hier vervolgens goed gebruik van te maken. Als je al fulltime werkt zal dit uiteraard net iets te veel gevraagd zijn.
 • Verkoop spullen: Als ik rondkijk in huis zie ik zat spullen staan die eigenlijk niet eens gebruikt worden. Kijk eens rond wat je nog hebt staan, misschien zit er wel iets tussen waar je nog een mooi centje mee kan verdienen. Dat ene kastje, die oude tuinstoelen of je vorige fotocamera. Hierbij is het ook slim om online te kijken hoeveel je er nog voor kunt krijgen. Opgeruimd staat netjes, toch?
 • Stel doelen voor jezelf op: Jouw doel voor het sparen is nu waarschijnlijk wel duidelijk. Je wilt namelijk genoeg geld sparen om mee te kunnen investeren. Door ook tussentijdse doelen voor jezelf in te stellen, blijf je gemotiveerd om door te gaan. Bij verschillende banken kun je een spaarrekening openen met een spaardoel. Elke keer als je hier wat instopt zul je zien dat je dichter bij het doel komt.

Nu beginnen met vastgoed

Geld investeren in vastgoed is meer werk dan het lijkt, wel met een mooi vooruitzicht. Je hoeft namelijk geen enorm startkapitaal te hebben om in vastgoed te investeren en een pand aan te kopen. Ook is het beleggen in vastgoed met weinig geld laagdrempelig om mee te beginnen. Je weet nu in grove lijnen welke soorten investeringen er zijn en welke toegankelijk zijn voor iemand met een kleiner vermogen.

Investeren in Vastgoed met Weinig Geld (2022)

Meer over geldzaken voor jouw financiële gezondheid!

Heb je interesse in geldzaken en wil je alles weten over investeren, cashflow en online geld verdienen? Verdiep je dan eens in de wereld van aandelen, crypto, edelmetalen en vastgoed.

We hebben voor jou de beste cursussen beleggen, beste vastgoed cursussen en beste crypto cursussen getest en vergeleken. Lees onze vergelijkende reviews en kies voor de cursus die het beste bij jou past als je wilt beginnen met vastgoed, wilt beginnen met beleggen of wilt beginnen met crypto.

Voor wat betreft cursussen over vastgoed hebben we onderscheid gemaakt in vastgoed voor de verhuur en investeren in garageboxen. We hebben ook nog uitgebreide reviews geschreven over onze met ervaringen met Vastgoed Academy (Vrijheid Vastgoed), Cashflowbox, IBA Vastgoed en de BNB verhuurcursus.

Persoonlijk ben ik al jaren van fan investeren en heb ik methodes onderzocht zoals vastgoed investeren met crowdfunding, property sourcing en off market deals. Zelfs met weinig geld investeren in vastgoed is mogelijk. Wil je liever investeren in Brits vastgoed en in Spanje kan dat natuurlijk ook. De mogelijkheden met vastgoed zijn eindeloos en we helpen je graag op weg.

Meest gestelde vragen over Investeren in vastgoed met weinig geld

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over investeren in vastgoed? Ben je bijvoorbeeld benieuwd hoe investeren in vastgoed met weinig geld werkt? Of hoeveel geld je nodig hebt om te starten? Lees dan nog even verder.

Hoe kun je investeren in vastgoed met weinig geld?

Als je wilt investeren in vastgoed, maar niet veel geld wilt inleggen dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je bij veel beleggingsfondsen al met €100 beginnen met investeren in vastgoed. Dit is een bedrag dat mensen over het algemeen wel kunnen ‘missen’ als zij interesse hebben in investeren. Daardoor kun je ook met weinig geld investeren in vastgoedprojecten en er na enkele jaren een mooi rendement op behalen.

Met hoeveel geld kun je investeren in vastgoed?

Wil je investeren in vastgoed, dan heb je geld nodig. Toch hoef je niet per se aan enorme bedragen duizenden of tienduizenden euro’s te denken. Je kunt al met een bedrag van minimaal €100 investeren in vastgoed. Veel beleggingsfondsen hanteren dat bedrag als minimumbedrag en maken investeren in vastgoed zo ook mogelijk voor mensen met een minder groot vermogen.

Hoe start je met investeren in vastgoed?

Om te starten met investeren in vastgoed, moet je op zoek gaan naar een manier van beleggen die bij jou past. Ook moet je nadenken over welk bedrag je elke periode wilt investeren. Verdiep je goed in de verschillende mogelijkheden, bereken welk bedrag je maximaal kunt inleggen (beleg nooit met geld dat je niet kunt missen) en heb geduld. Geduld is een schone zaak en is ook bij investeren in vastgoed heel belangrijk.

Conclusie beste vastgoed cursussen

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Investeren in Vastgoed met Weinig Geld (2023)

Laat een reactie achter

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips