arrow_drop_up arrow_drop_down

Wil jij persoonlijke records verbreken?

GRATIS webinar: Mentale weerbaarheid sporters

Door Sanne van Paassen

Wereldbeker winnares veldrijden

50%
Wil jij persoonlijke records verbreken?
Bekijk het gratis webinar!
Reserveer je GRATIS plek!

Als je zo blijft doorgaan dan...

 1. Blijven je blessures maar terugkomen
 2. Mis je de juiste focus tijdens het sporten
 3. Blijf je te streng voor jezelf, leg je de lat te hoog en vergeet je te genieten
 4. Worden je doelen niet gerealiseerd 
 5. Wordt het sporten een moeten en verlies je de lol

Als je mentaal weerbaarder wordt...

 • Luister je naar je lichaam en voorkom je blessures
 • Kom je in de juiste focus
 • Train je op basis van gevoel
 • Realiseer je op de juiste manier jouw doel
 • Kom je in de ideale prestatie toestand
 • Ga je persoonlijke records verbreken

Voor wie is dit GRATIS webinar?

Dit webinar is voor jou als je stappen wil maken in jouw sport.


Merk je dat je al enige tijd niet sneller of harder gaat? Of dat die zwaardere gewichten niet lukken? Reserveer dan snel je plek! 

Dit webinar is uitermate geschikt voor de volgende sporten:

 • Wielrennen 
 • Mountainbiken
 • Fitness 
 • Crossfit 
 • Hardlopen
 • Atletiek
 • Zwemmen
 • Triatlon
 • Schaatsen
 • Krachttraining

Wat anderen vonden van dit webinar:

Anouk van Gangelen
Super veel praktische tips waardoor ik nog meer focus heb gekregen en mijn PR's heb verbroken.
Martijn Meeuwis
Sanne heeft me laten zien dat ik kan trainen op mijn gevoel en mag luisteren naar mijn lichaam. Meer trainen is niet altijd beter!
Denny Grouw
Door het webinar lever ik prestaties die ik eerder niet voor mogelijk had beschouwd! Ik weet mezelf steeds te overtreffen. Dank Sanne.
Webinar mentale weerbaarheid sporters

Sanne van Paassen

Webinar gegeven door wereldbeker winnares veldrijden

Mijn naam is Sanne van Paassen, motivator, inspirator, boerendochter, mental coach voor sporters en oud-topsporter. Tijdens mijn sportcarrière ervaarde ik aan den lijve hoe het is om continu op de top van je kunnen te presteren. Zo vond ik het heel normaal dat ik in de periode dat ik het Wereldbekerklassement Veldrijden won, mijn masterdiploma haalde.


Ik had het gevoel dat ik alles aankon. Ik wilde nog meer presteren, nog meer winnen. Het was nooit genoeg! Tot het moment dat ik zwaar geblesseerd raakte; een van de heftigste periodes uit mijn leven.


In 2016 stopte ik mijn sportcarrière om vol overgave mijn maatschappelijke carrière te starten. En weet je waar ik achter kwam: het gewone leven, dát is pas topsport! Ineens moest ik zowel op zakelijk, sociaal als sportief vlak alle ballen in de lucht houden.


Deze ervaring gunde ik meer mensen en het leek me fantastisch om mijn verhaal met anderen te delen. Met mensen die de lat -net zoals ik- altijd hoog leggen, maar (vanwege vage klachten) niet verder komen. Daarom help ik inmiddels anderen om ook topsport te leveren, zowel op sociaal, sportief als zakelijk gebied. Met mijn open, eerlijke en nuchtere blik, leer ik ambitieuze toppers naar hun gevoel te luisteren en hun dromen te verwezenlijken.

Verbreek jouw persoonlijke records!

Tijdens dit webinar deelt Sanne praktische tips met je om mentaal weerbaarder te worden en jouw persoonlijke records te gaan verbreken.
50%
Verbreek jouw persoonlijke records!
Bekijk het gratis webinar!
Reserveer je GRATIS plek!