arrow_drop_up arrow_drop_down
12 mei 2020 

Wat is mindhacking en wat zijn de mogelijkheden?

Is het jouw wens om gezond en gelukkig te leven? Wil je niet langer moe, gestrest op gebrand zijn? Haal het beste in jou naar boven met mind hacking. Het is een slimme en eenvoudige manier om jouw ideale toekomst te creëren. Mind hacking is meetbaar en bewezen door de wetenschap. Durf je het aan om jezelf positief te veranderen? Lees dan snel verder en ontdek de kracht van mindhacking.

Herschrijf je brein door visualisatie

Mind hacking is een methode die inzet op meer gezondheid en geluk. Dit bereik je door herprogrammering van je brein. Op die manier optimaliseer je je hormoon- en DNA activiteit. Dit klinkt een tikkeltje magisch, maar het is pure wetenschap. Graag leg ik je uit hoe mind hacking werkt.

Het proces van daadwerkelijk iets meemaken of enkel iets visualiseren werkt exact hetzelfde. Dit is vooral interessant als je oude overtuigingen en gewoontepatronen wilt doorbreken. Mindhacking is een interessante en wetenschappelijke bewezen methode om nieuwe herinneringen in je onderbewustzijn te brengen waardoor zowel je brein als je lichaam verandert.

Onderzoeken tonen aan dat het brein veranderbaar is en dat visualisatie bijdraagt aan het aanmaken van nieuwe neurale netwerken. De nieuwe signalen die worden afgegeven aan je brein zorgen ervoor dat je beter in je vel komt te zitten. Daarom is dit een interessante manier om gelukkiger en gezonder in het leven te staan.


Wat is de gedachte achter de wetenschap van mindhacking?

Mind hacking is gebaseerd op twee inzichten uit de wetenschap: epi genetica en neuroplasticiteit.

Epi genetica gaat over de (onbewuste) invloed van je ervaringen en omgeving op je genen. Dit kan bijvoorbeeld resulteren in stress, gezondheidsklachten of een ongelukkig bestaan. Door je brein positief te veranderen middels visualisatie sta je gezonder en energieker in het leven.

Neuroplasticiteit heeft alles te maken met de veranderbaarheid van je brein. Hersencellen zijn in staat om nieuwe verbindingen aan te maken en oude verbindingen los te laten. Hierdoor ben jij in staat om je denken, voelen en laten te veranderen.

Mindfulness en meditatie zijn gericht op bewustwording en ontspanning. Mindhacking gaat een stap verder: vanuit een ontspannen ‘zijn’ zet je technieken in vanuit de epi genetica en neuroplasticiteit voor nieuwe neurale netwerken. Volg daarom een training, workshop of webinar over mind hacking.

Wat zijn de voordelen van mind hacking?

Het herprogrammeren van je brein brengt diverse voordelen met zich mee. Ik zet ze voor je op een rij:

  • Mind hacking versterkt je immuunsysteem en dus ook je gezondheid.
  • Je ervaart minder stress, een betere gezondheid en meer levensgeluk.
  • Je ontdekt hoe je gezondheid en geluk zelfstandig traint.
  • Het optimaliseert je gemoedsrust en de verschillende breinfuncties.
  • Je wordt bewuster van je eigen gedrag en hoe je daar goed mee omgaat.

Kies voor een gezond en gelukkig leven

Een gezond leven start met een gezond brein. Mind hack je brein om op die manier nieuwe herinneren te creëren in je hersenen. Start vandaag en verander je brein zodat ook jouw leven ten positieve verandert, want mind hacking is geen trend, maar een wetenschappelijke methode om gelukkiger in het leven te staan.

 

Laat je een reactie achter?

Laat je even weten in een reactie of jij al ervaring hebt met mind hacking? Hiermee kan je anderen inspireren en ik zal altijd reageren 🙂

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess. Hij heeft passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Martijn neemt jullie mee in zijn verhaal aan de hand van inzichten die hij heeft verkregen door het luisteren van podcasts, het bekijken van documentaires, het lezen van boeken en het volgen van seminars.
Reactie plaatsen