De Wandeltrainer | Review (2021) + Gratis uitgebreid E-Book
26 augustus 2021 
13 min. leestijd

De Wandeltrainer | Review (2021) + Gratis uitgebreid E-Book

Wil je graag beginnen met wandelen, maar kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Maak dan gebruik van de wandel trainingsschema’s van de Wandeltrainer en ontdek wat wandelen kan betekenen voor je lichaam en geest.

Dit online-initiatief is eigenlijk op het juiste moment gestart. Meer en meer mensen maken tegenwoordig al een ommetje, proberen fitter te worden en willen echt even tot rust komen. De maatschappij is immers al hectisch genoeg. Door een stukje te wandelen, breng je je lichaam en geest tot rust en kom je in beweging. Een wandel training schema komt daarbij goed van pas. Zo weet je precies wat je te doen staat en kun je sneller fit(ter) worden!

Maar hoe kun je nou het beste wandelen? Waar vind je geschikte wandeltrainingen en hoe kun je afvallen met een wandelschema? Die vragen heb ik mezelf ook gesteld.

Uiteindelijk kwam ik met de Wandeltrainer in aanraking. Deze website maakt online wandelen mogelijk. In deze Wandeltrainer review vertel ik je meer over dit online-initiatief. Daarbij richt ik me niet alleen op feitelijke informatie, maar deel ik ook mijn persoonlijke bevindingen. Ik heb immers zelf gebruikgemaakt van alle wandeltrainingen en vertel je graag hoe ik zoal het trainingsschema wandelen afvallen en het trainingsschema wandelen 20 km heb ervaren.

De Wandeltrainer Review + Gratis Uitgebreid E-Book

Klik hier voor de beste Wandeltraining bij De Wandeltrainer

Alles over wandelen

Wil je meer weten over wandelen in zijn algemeenheid? Ben je op zoek naar de beste wandeladviezen? Wil je met een intervaltraining wandelen? Of wil je trainen om uiteindelijk 40 km te kunnen wandelen? Ongeacht wat je wensen precies zijn, bij de Wandeltrainer ben je aan het juiste adres.

Via de website van de Wandeltrainer vind je namelijk alles wat je moet weten over wandelen. De website beschikt over uitgebreide informatie waar zowel de beginner als de gevorderde wandelaar wat van kan leren. Ook vind je er diverse online wandel trainingsschema’s.

In de afgelopen periode is de Wandeltrainer behoorlijk populair geworden en ik begrijp maar al te goed waarom! Wat je precies met de Wandeltrainer kunt bereiken, vertel ik je verderop in deze Wandeltrainer review.

Allereerst wijs ik je graag nog op het volgende: je kunt direct een gratis e-book van de Wandeltrainer downloaden. In dit e-book lees je over de voordelen van wandelen, ontdek je handige tips voor het opbouwen van wandelen, vind je manieren waarmee je het wandelen langer volhoudt én leer je wat de juiste wandelhouding is. Zeker een interessant e-book wanneer je wilt beginnen met wandelen.

De Wandeltrainer Review + Gratis Uitgebreid E-Book

Verschillende diensten

Iets wat de Wandeltrainer uniek maakt, is het feit dat je van meerdere diensten gebruik kunt maken. Toen ik de trainingen van de Wandeltrainer aan het testen was, heb ik dit dan ook zeker gedaan. Dit stelt mij in staat om jou per dienst te vertellen hoe ik het ervaren heb. Lees hieronder mijn bevindingen en ontdek wat de Wandeltrainer te bieden heeft.

Online wandeltraining

Bij de Wandeltrainer kun je terecht voor online wandeltrainingen. Sterker nog, je vindt er meerdere soorten trainingsprogramma’s voor wandelen. 

In het Online wandeltrainingen overzicht vind je direct de verschillende schema’s die de Wandeltrainer aanbiedt. Het is vervolgens aan jou om te bepalen naar welk schema je voorkeur uitgaat. Ik kan je eigenlijk maar één ding adviseren: begin rustig met online wandelen. Als je al een tijdje geen lange stukken gewandeld hebt, is het niet verstandig om direct 20 kilometer te wandelen. 

De Wandeltrainer Review + Gratis Uitgebreid E-Book

Online-wandeltraining voor beginners

Ben jij een echte beginner op het gebied van wandelen? Heb je in de afgelopen jaren geen lange stukken gewandeld? Dan raad ik aan om de online wandeltraining voor beginners te volgen. 

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze wandeltraining beginners ideaal voor de beginnende wandelaar. Dankzij de training krijg je meer energie, voel je je minder futloos en ga je aan de slag met het verbeteren van je conditie. Tegelijkertijd merk je dat je een stuk beter in je vel zit en je je hoofd tijdens het wandelen leeg kunt maken.

Verder bepaal je helemaal zelf wanneer je wandelt. De Wandeltrainer ondersteunt je op alle gebieden, zodat je altijd op de juiste manier kunt trainen. Al snel verander je van een beginner naar een gevorderde wandelaar en kun je lekker afvallen met je wandelen schema!

Online-wandeltraining 10 km

Wil jij lange wandeltochten moeiteloos kunnen afleggen en dit ook op de lange termijn volhouden? Dan is de online wandeltraining 10 km van de Wandeltrainer voor jou op het lijf geschreven.

Met deze training werk je toe naar het probleemloos wandelen van 10 kilometer. Je leert hoe je langere tijd aaneengesloten wandelt, hoe je voorkomt dat je pijntjes krijgt en hoe je jouw spieren op de juiste manier opwarmt en verzorgt.

Online-wandeltraining 20 km

Heb je met veel plezier de online wandeltraining 10 km gevolgd? Dan is je volgende uitdaging om de online wandeltraining 20 km van de Wandeltrainer te volgen! Nu hoor ik je denken: 20 km wandelen zonder training? Ja, zeker! Met dit trainingsschema verleg je jouw grenzen en kun je jezelf nog meer uitdagen.

Tijdens deze training leer hoe je flinke afstanden kunt wandelen. Daarbij leer je onder meer hoe je jouw wandeltechniek kunt verbeteren, hoe je je lichaam verzorgt en hoe je jouw uithoudingsvermogen en spierkracht opbouwt. Dit doe je aan de hand van 3 trainingen per week en met behulp van handige uitlegvideo’s. In totaal duurt deze wandeltraining 12 weken. Je krijgt dan ook maar liefst 12 trainingsschema’s van de Wandeltrainer!

De Wandeltrainer Review + Gratis Uitgebreid E-Book

Online-training meerdaagse wandeltocht

Is het jouw doel om meerdere dagen achter elkaar flinke afstanden te wandelen? Dan adviseer ik om de online training meerdaagse wandeltocht van de Wandeltrainer te volgen.

In deze training leer je hoe je jezelf goed kunt voorbereiden op een meerdaagse wandeltocht. Ook krijg je tips over diverse wandeltechnieken, het voorkomen van blessures en het verbeteren van je spierkracht. Na het volgen van deze online wandeltraining ben je in staat om probleemloos 20 à 25 kilometer per dag te wandelen. En dat meerdere dagen achter elkaar: een soort wandeltraining vierdaagse, dus! Zo gaat trainen wandelen 40 km je vast ook wel lukken!

Wekelijkse online wandeltraining abonnement

Ben je voornemens om op de lange termijn veelvuldig te wandelen? Dan is het wekelijke online wandeltraining abonnement zeker interessant voor jou. Met deze training til je jouw uithoudingsvermogen, spierkracht, snelheid, lenigheid en conditie naar een ongekend hoog niveau.

Wanneer je voor deze training kiest, kun je rekenen op diverse handige tips van de Wandeltrainer. Met deze tips ben je in staat om je conditie een echte boost te geven, je hoofd leeg te maken en heerlijke wandeltochten af te leggen. Wandel gewoon in je eigen buurt of maak prachtige wandelingen op de mooiste plekken in het buitenland. Met jouw wandeltrainingsschema kun je overal actief blijven!

Agenda wandelclinics

Wil je meer informatie over wandelen of een wandeltraining bij jou in de buurt volgen? Raadpleeg dan de agenda wandelclinics. In deze agenda zie je direct welke trainingen de Wandeltrainer bij jou in de organiseert. Neem snel een kijkje en start met bewegen.

De Wandeltrainer Review + Gratis Uitgebreid E-Book

Wie is de Wandeltrainer precies?

In deze Wandeltrainer review heb ik veel verteld over de verschillende trainingen die gegeven worden door de Wandeltrainer. Dat was behoorlijk indrukwekkend, nietwaar? Ik kan me echter goed voorstellen dat je ook graag wilt weten wie de Wandeltrainer nou precies is, zodat je deze wellicht kunt gebruiken voor je volgende wandelen training.

Wanda Catsman is het gezicht achter de Wandeltrainer. Ze is al jarenlang een gediplomeerd wandeltrainer en is ook de vrouw achter de website wandawandelt.nl. Enige tijd geleden besloot ze dat het de hoogste tijd is om andere mensen te helpen met wandelen en een trainingsschema wandelen aan te bieden. Met dat doel voor ogen is ze toen de website de Wandeltrainer gestart.

Is Wanda Catsman de juiste vrouw om een dergelijke website te ontwikkelen? Daar is geen twijfel over mogelijk! Als gediplomeerde wandeltrainer weet ze namelijk precies waar ze het over heeft. Je kunt haar eigenlijk zien als een wandelende wandeltraining app. Ze weet simpelweg alles over wandelen!

De Wandeltrainer Review + Gratis Uitgebreid E-Book

Mijn persoonlijke bevindingen

Eerder in deze review over de Wandeltrainer gaf ik aan dat ik met veel plezier gebruik heb gemaakt van de diensten. Ben ik nog steeds te spreken over deze diensten? Absoluut! Ik heb namelijk persoonlijk veel gehad aan de online wandeltrainingen van de Wandeltrainer. Een wandelen trainingsschema helpt je immers om veel sneller je doelen te bereiken. Bovendien is het heel leuk om een beginnen met wandelen schema te gebruiken, wanneer je nog weinig ervaring hebt.

Zo heb ik nu een routine ontwikkeld waarbij ik dagelijks een wandeling maakt. Het wandelen biedt mij de mogelijkheid om mijn hoofd te legen, wat tijd voor mezelf te nemen en te werken aan mijn conditie. Na de wandeling voel ik me weer fit en zit ik vol met energie. Bovendien vind ik het heerlijk om in de buitenlucht te zijn en merk ik dat dit een positief effect heeft op mijn stemming.

Ook over de Wandeltrainer zelf ben ik erg tevreden. Wanda Catsman weet waar ze het over heeft en heeft geweldige diensten weten te creëren, zoals interval training wandelen Met name de veelzijdigheid van de diensten spreekt mij erg aan. Ongeacht wat jouw wandeldoel precies is, kun je dit doel met de Wandeltrainer zeker bereiken. Al met al raad ik je aan om ‘online te wandelen’ met de Wandeltrainer. Ik ben benieuwd welke positieve effecten jij zult ervaren. Veel plezier en succes!

De Wandeltrainer Review + Gratis Uitgebreid E-Book

Klik hier voor de beste Wandeltraining bij De Wandeltrainer

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


  • Meer energie?
  • Regelmatiger bewegen?
  • Uitgeruster wakker worden?
  • Bewuster worden van je mindset?
  • De voordelen van meditatie ervaren?
  • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download