arrow_drop_up arrow_drop_down
9 januari 2020 
in Events

Ervaar GRATIS lessen, coaching en events bij VolBewust Mindschool

VolBewust Mindschool in Amersfoort nodigt je uit voor de gratis Experience-week

De Experience-week van VolBewust Mindschool is van zaterdag 25 t/m vrijdag 31 januari op een van de mooiste locaties van Amersfoort, namelijk in het OLV Eemklooster.

Deze week kun je gratis en onbeperkt alle lessen, coachingssessies en events volgen. Ze werken met een inschrijfsysteem en om zeker te zijn van jouw gratis experience kan je nu aanmelden via deze link.

Aanbod tijdens de Experience-week:

  • Ademkracht
  • Meditatie & Mindfulness
  • Visualisatie Meditatie
  • Meditatieve Yoga (Yin Yoga)
  • Mindfulness voor ouders
  • Coaching (1 op 1)
  • Workshop VOL-in-Energie
  • Workshop Mindfulness

Tijdens de Experience-week is er een speciaal lesrooster VolBewust Mindschool. Via deze link vind je wanneer de lessen, coachingssessies en events zijn gepland.

 

Zelf heb ik bij de vorige Experience-week deelgenomen aan de Meditatie & Mindfulness les, deze werd gegeven door Anouk, en ik heb een 1 op 1 coachingssessie gehad met Jeffrey. Beide zijn mij toen erg goed bevallen. De kwaliteit en vakkundigheid van Jeffrey en Anouk in combinatie met een waanzinnig mooie locatie maakte het voor mij een echte experience. Ik kan iedereen van harte aanbevelen om eens een kijkje te gaan nemen bij VolBewust Mindschool in Amersfoort. Ook als je nog helemaal geen ervaring hebt met bijvoorbeeld meditatie of coaching is dit een unieke kans.

Gratis aanmelden

Lesrooster

Website

Locatie: Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort (OLV Eemklooster)

 

Laat je een reactie achter?

Laat je even weten in een reactie wat jouw ervaringen zijn met de Experience-week? Hiermee kan je anderen inspireren en ik zal altijd reageren 🙂

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess. Hij heeft passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Martijn neemt jullie mee in zijn verhaal aan de hand van inzichten die hij heeft verkregen door het luisteren van podcasts, het bekijken van documentaires, het lezen van boeken en het volgen van seminars.
Reactie plaatsen