In dit artikel

Voetentraining Review Korting + Gratis Oefeningen

Voetentraining Review | Korting + Gratis Oefeningen

In dit artikel

Je voeten zijn belangrijk. Het kan dan ook heel vervelend zijn als je last krijgt van je voeten. Lopen gaat dan pijn doen en dat is natuurlijk niet fijn wanneer je gaat wandelen of sporten. De meest simpele beweging is dan al pijnlijk. Als de pijn er eenmaal is dan wil je er natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf zijn. De meest voorkomende klachten hebben te maken met Hallux Valgus of de grote tenen.

Wat nog beter is, is de pijn te voorkomen, zodat je er überhaupt nooit last van zult krijgen. Daarom is het een goed idee om aan Voetentraining te gaan doen voor gezonde voeten. In dit artikel lees je meer over wat Voetentraining is en waar het allemaal goed voor is.

Kort samengevat:

Het beste platform met trainingen om je voeten gezond en sterk te houden, is in mijn ogen Voetentraining van Yvonne en Cocky!
✅ Er is een online training gezonde voeten voor vrijwel elke voetklacht;
✅ Met kortingscode ‘VOETEN4‘ krijg je 10% korting;
✅ Er zijn ook gratis oefeningen beschikbaar én ik heb een kortingscode voor je geregeld;
❌ Je moet wel even geduld hebben om je voeten sterk te trainen (maar dat is het zeker waard!).

Herken jij jezelf hierin?

✅ Je hebt regelmatig (misschien zelfs dagelijks) voetklachten en je komt er niet van af;

✅ Je hebt niet genoeg aan stevige schoenen, er is meer voor nodig om jouw voeten comfortabel te houden;

✅ Door de voetklachten word je belemmerd in je dagelijkse activiteiten;

✅ Je wilt graag een online training gezonde voeten volgen, maar dan wel een effectieve en betrouwbare training;

✅ Je verlangt naar gezonde voeten die de hele dag pijnvrij zijn;

✅ Je bent bereid om te oefenen met je voetspieren, zodat ze op de lange termijn sterker worden;

✅ Je wilt ook graag gratis oefeningen ontvangen waarmee je direct aan de slag kunt.

Herkenbaar voor jou? Dan is de kans heel groot dat jij een geschikte online training zal ontdekken op het platform Voetentraining! Ik ga je er alles over vertellen, want er zijn verschillende online trainingen beschikbaar om je voeten gezond te maken.


Bekijk jouw korting met kortingscode: ‘VOETEN4’

Wat is een online training gezonde voeten?

Lang niet iedereen vindt het fijn om naar een fysiotherapeut te gaan – of heeft daar simpelweg de (financiële) middelen niet voor. Als zulke behandelingen niet vergoed worden door je zorgverzekering, dan kan het heel vervelend zijn om met die voetklachten te blijven rondlopen. Letterlijk en figuurlijk! Gelukkig kun je tegenwoordig veel oefeningen op het internet vinden.

Door middel van een online training gezonde voeten maak je je voeten gezond. Het is namelijk mogelijk om thuis, op je werk – of waar je dan ook bent – oefeningen te doen. Train je voeten op dagelijkse basis en je voetklachten zullen afnemen. Aan het begin van je voetklachten helpen stevige schoenen misschien nog (of juist even geen smalle schoenen dragen), maar uiteindelijk moet de oorzaak van je voetklachten aangepakt worden. Door middel van een online training gezonde voeten is dat mogelijk. Ook voor jouw voeten!

Over de Voetentraining

Een platform waarop men gespecialiseerd is in voetklachten verhelpen en voetspieren trainen, is Voetentraining. Je vindt hier een online training gezonde voeten voor vrijwel elke voetklacht. Van pijn in je tweede teen tot aan de bal van je voet; van een overbelast achterste been tot aan een pijnlijke hiel. Welke oefeningen jij ook nodig hebt om je voetspieren te trainen, bij Voetentraining weet men er raadt mee.

Voetentraining Review Korting + Gratis Oefeningen

Voor iedereen die zijn of haar voeten gezond wil maken, zijn er zowel gratis oefeningen als betaalde trainingen. Daar kun je de hele dag mee oefenen, om zo snel mogelijk voortgang te boeken. Het resultaat is dat je voeten sterk worden, waardoor je minder klachten ervaart en waardoor elke beweging weer soepeler en prettiger wordt. Op de lange termijn heb je hier enorm veel baat bij, omdat klachten in de voeten normaal gesproken juist steeds erger lijken te worden. Gelukkig kun je dit voorkomen; je voetspieren hoeven echt niet alsmaar pijnlijker te worden!

Wie zijn Yvonne Bontekoning en Cocky Hoogeveen?

Yvonne Bontekoning en Cocky Hoogeveen zijn de bedenkers van Voetentraining. Met hun bedrijf willen zij zoveel mogelijk mensen van hun voetklachten afhelpen. Dit kan wanneer de pijn er al is, maar dankzij de trainingen kan je (nieuwe) pijn ook voorkomen. Het voorkomen van pijn is natuurlijk beter dan het genezen ervan. Daarom bedachten Yvonne Bontekoning en Cocky Hoogeveen een methode voor gezonde voeten: Voetentraining! Samen met hun team helpen zij zoveel mogelijk mensen hun voeten gezond te maken en voetklachten te verhelpen. De dames weten namelijk hoeveel mensen in Nederland op dagelijkse basis gehinderd worden door pijnlijke voetspieren – en zij weten dat dit eigenlijk niet nodig is. Als je maar aan de slag gaat met de juiste oefeningen!

Voetentraining Review Korting + Gratis Oefeningen

Voetentraining reviews

Je voetspieren hoeven geen pijn te blijven doen, is wat onderstaande reviews je zullen laten zien. Dit zijn uitspraken van mensen die een Voetentraining gevolgd hebben en waarvan de voeten gezond zijn geworden. Lees maar mee!

Eveline had een scheve teen en besloot een online training te volgen. “Mijn ouders hebben het ook allebei en zij hebben er veel last van. Ik wilde voorkomen dat ik dat stadium ook zou bereiken. Ik wist niet eens dat er iets aan te doen was, maar sinds ik de training gevolgd heb kwam ik erachter dat mijn kniepijn er ook mee te maken had. Pijn aan mijn tenen had ik namelijk niet, maar wel aan mijn knie tijdens het hardlopen. En dat ging na een maand trainen ineens weg. Ik had het nooit gelinkt aan elkaar, maar ik ben nu blij dat mijn knie weer gezond is en geen weerstand meer oplevert!”

Voetentraining Review Korting + Gratis Oefeningen

Nanette’s tenen zaten heel stijf tegen elkaar aan. “Mijn grote teen wilde over mijn tweede teen heen groeien. Dat heb ik kunnen voorkomen door de online oefeningen. Een collega wees mij op Voetentraining. Ik had wel wat twijfels omdat het online was, maar het was heel duidelijk en goed toepasbaar. Je krijgt een duidelijke video bij elke oefening en een meedoe-sessie. Net zo duidelijk als wanneer je fysiek geholpen wordt!”


Bekijk jouw korting met kortingscode: ‘VOETEN4’

Mijn eigen Voetentraining ervaring!

Ik vond het hoog tijd om zelf ook aan de slag te gaan met Voetentraining. Ik gebruikte al een jaar tape om mijn voeten en knie tijdens het sporten, omdat beide lichaamsdelen kwetsbaar waren. Mijn tenen van mijn linkervoet konden ook steeds moeilijker in mijn sportschoen, waardoor alle druk van mijn voetzool op de bal van mijn voet kwam. Ik kreeg hierdoor ook zenuwpijn, dus het was voor mij hoog tijd voor stevigere voetspieren. Toen ik het motto van dit platform zag ‘Train je voeten sterk’, dacht ik; misschien is dit ook iets voor mij. Al snel was ik overtuigd en besloot ik een aantal oefeningen uit de training toe te passen.

Waar ik eerst wat sceptisch was, bleek al snel dat elke oefening effect had en ik kon de bal van mijn voet steeds beter ontlasten. Tape draag ik af en toe nog om mijn knie, maar dat is meer uit voorzorg. Er is namelijk veel minder weerstand in mijn lichaam te voelen. Ik ben nu twee maanden verder en mijn voet voelt veel sterker aan. Wat een aantal oefeningen in combinatie met stevige schoenen al niet kunnen doen voor je voetspieren! Ik kan daarom niet anders dan zeggen: Train je voeten sterk via Voetentraining!

Voetentraining Review Korting + Gratis Oefeningen

Aan de slag met Voetentraining? Tijdelijk 10% korting!

Voetpijn is vreselijk. Als je amper meer kunt lopen of geen schoenen meer kunt dragen, dan weet je dat er iets goed mis is met je voeten. Je kan de pijnklachten dan niet meer aan en het word je soms even te veel. Gelukkig is er altijd wel een oplossing om van die voetpijn af te komen. In het beste geval kan je de pijn aan je voeten zelfs voorkomen.

Mocht het echter al te laat zijn en de pijn al aanwezig zijn, dan is er nog geen groot probleem. Hoewel dit natuurlijk vervelend is, kan je er iets aan doen. De online trainingen van Voetentraining zijn hier erg handig voor. Je kan met behulp van enkele oefeningen de pijn verminderen, volledig doen verdwijnen of zelfs voorkomen. Voor iedere vorm van voetpijn is er wel een oefening of training te vinden bij Voetentraining. Bij Voetentraining kan je ook een webinar volgen over de voeten. Dit webinar geeft je veel handige informatie over voetspieren.

Voetentraining Review Korting + Gratis Oefeningen

De online trainingen van Voetentraining kun je met behulp van een kortingscode met 10% korting aanschaffen. Gebruik de kortingscode ‘VOETEN4’ en kom van je voetpijn af. Deze kortingscode is namelijk geldig op alle voeten trainingen! Het is niet langer nodig om met pijnlijke voeten door het leven te gaan. Dankzij Voetentraining kan voetpijn volledig verleden tijd zijn. Wacht dus niet langer en begin vandaag nog aan de handige online trainingen van Voetentraining!


Bekijk jouw korting met kortingscode: ‘VOETEN4’

Meest voorkomende voetklachten + bijpassende online training!

Bij Voetentraining willen ze jou echt graag van je voetklachten afhelpen. Daarom kun je voor vrijwel elke voet klacht een online training gezonde voeten volgen. Of je nu een scheve grote teen hebt of behoefte hebt aan sterke voetspieren; train je voeten sterk met de bijpassende online trainingen!

Hallux Valgus (grote teen trainen)

Een van de meest voorkomende klachten is de Hallux Valgus. Dat is een andere benaming voor een scheve grote teen. Hierbij gaat het met name om de grote teen. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om bijvoorbeeld een schoen aan te trekken. Heb jij een Hallux Valgus voet, lees dan verder!

Met het oefenprogramma Online Training Scheve Teen kan jij jouw grote teen weer rechter proberen te trainen. Dit doe je door middel van Hallux Valgus oefeningen. Je kan overal en op ieder gewenst moment bezig gaan met de training. Vaak nemen de klachten na verloop van tijd verder toe. De Hallux Valgus teen staat steeds schever en de knobbel aan de zijkant van je voet groter. Dit leidt vaak tot klachten bij het lopen. Door de training kan je hiervan afkomen. Een Hallux Valgus behandeling is doorgaans heel effectief. De Hallux Valgus ervaringen voor de grote teen liegen er niet om!

Tip: er zijn ook enkele gratis oefeningen beschikbaar die je kunt toepassen om je grote teen rechter te maken en voetklachten te verhelpen.

Voetentraining Review Korting + Gratis Oefeningen

Hallux Limitus en Hallux Rigidus online training

Hallux Limitus en Hallux Rigidus worden vaak met elkaar verward. Bij Hallux Limitus kan je de teen nog optrekken en een beetje omhoog bewegen met je hand. Bij Hallux Rigidus is dit beide niet mogelijk. In het begin heb je soms pijn en een stijf gevoel. Later krijg je meer pijn en een stijve grote teen. De pijn kan continu aanwezig zijn en ook tijdens het lopen. De Online Training Hallux Limitus/Rigidus kan je helpen om van die klachten af te komen.

Hielspoor oefeningen

Als je last hebt van de onderkant van je voet in de buurt van je hiel, dan is de kans groot dat je hielspoor hebt. Overbelasting is vaak de oorzaak van hielspoor. Rust nemen, stevigere schoenen en steunzolen zijn vaak producten en activiteiten die aanbevolen worden.

Maar… deze helpen weinig of verergeren de voetklachten onderkant zelfs! Bij de Online Training Hielspoor worden de voeten en voetspieren getraind. Dit kan de pijnlijke gevolgen van hielspoor voorkomen. Heb je last van hielspoor, dan is voetentraining hielspoor echt een uitkomst. Doorgaans zijn voetklachten hiel namelijk erg vervelend.

Klauw- en Hamertenen trainen

Bij hamertenen is het eerste kootje van je teen gestrekt, terwijl de andere twee gebogen staan. De teen staat als gevolg daarvan scheef. Bij klauwtenen staat het eerste kootje omhoog, de tweede naar beneden en de derde nog verder naar beneden. Bij krabbeltenen staan de eerste twee kootjes recht en buigt de laatste naar beneden. De Online Training Klauw- en Hamertenen helpt jou van de klachten af of voorkomt ze als ze je nog niet hebt.

Metatarsalgie (pijn in de voorvoet)

Metatarsalgie is een ander woord voor voorvoet pijn. Vaak zie je bijvoorbeeld eelt aan de onderkant van je voet. Je hebt vaak het gevoel dat je op je botjes loopt. Het is erg pijnlijk en de klachten worden des te langer dat je er mee doorgaat, des te erger. Het is daarom zaak om zo snel mogelijk ervan af te komen. Dit doe je met de Online Training Metatarsalgie.

Voetentraining Review Korting + Gratis Oefeningen

Mortons Neuroom oefeningen voor sterke voetspieren

Mortons Neuroom is een beklemde gevoelszenuw in je voet. De pijn voelt vaak branderig of stekend en straalt in sommige gevallen ook uit tot naar je tenen. Bij het uittrekken van de schoenen verdwijnt de pijn vaak ook. Vaak wordt het veroorzaakt doordat je te veel op de zijkant van je voet loopt of het dragen van te smalle of te krappen schoenen. Met de Online Training Mortons Neuroom kan jij van je voetklachten zijkant voet afkomen.

Tailor’s Bunion aan de kleine tenen

Tailor’s Bunion is een vervelende voetklacht. Veel mensen hebben er last van, dus je bent zeker niet de enige. De kleine teen draait naar binnen en drukt daardoor tegen de vierde teen aan. De scheve, kleine teen kan tot veel overlast leiden. Ook de knobbel aan de buitenkant van je voet begint steeds meer te irriteren. Tot overmaat van ramp kan er eelt ontstaan of een eeltpit. De Online Training Tailor’s Bunion helpt je om de klachten te verhelpen of te voorkomen.


Bekijk jouw korting met kortingscode: ‘VOETEN4’

Gratis Voetentraining webinar volgen

Naast de vele online trainingen bieden ze je bij Voetentraining nog veel meer. Het is namelijk ook mogelijk om webinars te volgen bij Voetentraining. Deze webinars zijn volledig gratis, waardoor je enkel een beetje van je tijd hoeft te investeren. Het is zeker de moeite waard om een webinar bij te wonen. De volgende webinars worden gegeven.

Train je Voeten Webinar

Tijdens dit Gratis webinar is het mogelijk om vragen te stellen over de voetpijn waar jij last van hebt. Yvonne Bontekoning en Cocky Hoogeveen gaan dan voor jou kijken wat er mogelijk is om van die pijn af te komen. Je zult ook leren waarom het nuttig is om je voeten te trainen met gratis oefeningen. Denk hierbij aan je voetzool masseren en Hallux Valgus oefeningen met een elastische band. Dit heeft met name betrekking op je voeten en je houding. Daarnaast ga je erachter komen wat de oorzaak is van de voetpijn van waar je last van hebt. Als je weet wat de oorzaak is, dan is het makkelijker om er iets aan te veranderen. Je weet dan immers waardoor je last krijgt en je kan dit dan makkelijk aanpassen, om zo de pijn sneller te laten verdwijnen.

Tot slot kom je te weten wat je zelf kan doen om de pijn te doen verdwijnen. Je kan natuurlijk ook naar een dokter of fysiotherapeut gaan, maar als je het zelf op kan lossen is dat natuurlijk ook een zeer fijne optie. Bovendien scheelt het je weer eventuele kosten, omdat je dan dus niet meer naar de dokter of fysiotherapeut hoeft. Zoals gezegd is het webinar gratis om te volgen en het is dan ook zeker meer dan de moeite waard.

Voetentraining Review Korting + Gratis Oefeningen

Scheve grote teen Webinar (Hallux valgus)

Als je een scheve teen hebt (Hallux Valgus) is dat zeer vervelend. Bij deelname aan dit webinar kan je erachter komen wat voor scheve teen je hebt. De dames van Voetentraining, Yvonne Bontekoning en Cocky Hoogeveen, zullen dan kijken naar wat er voor jou mogelijk is om van de scheve teen en de daar bijbehorende pijn af te komen. Je zult tijdens het webinar leren waarom het hebben van sterke voetspieren jou ook kan helpen. Hoewel je het misschien niet zult denken is dit wel degelijk van belang voor veel meer zaken dan alleen je voeten. Train je voeten met de Hallux Valgus oefeningen met bijvoorbeeld een elastische band om je voeten soepeler te maken.. Je krijgt enkele oefeningen te zien, waarmee het mogelijk is om je scheve teen weer recht te krijgen.

Het is ook mogelijk dat de teen weer iets rechter komt te staan, maar dus nog deels scheef staat. Je krijgt enkele simpele oefeningen die ervoor zullen zorgen dat je van de pijn af kunt komen. De pijn is natuurlijk het vervelendste aan het hebben van een scheve teen. Tot slot zul je erachter komen hoe de online voetentraining, waar je eerder in dit artikel over hebt kunnen lezen, je kan helpen bij het voorkomen of genezen van een scheve teen. Net als de andere webinar is dit webinar gratis om te volgen en het is zeker een aanrader.


Bekijk jouw korting met kortingscode: ‘VOETEN4’

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding, breathwork masterclass of het Antivirus van Tibor.

Richard de Leth van OERsterk heeft ook een breed scala aan waardevolle online trainingen gemaakt. Wat dacht je van Het Gezondheidsvirus, OERsterk leefstijlprogramma, Gezond in 4 weken, Vitaliteitsformule en De Diabetes Revolutie.
Er zijn nog veel meer interessante cursussen over voeding zoals de 50 dagen keto challenge, Hamster in je Brein, Fitcooking, Anti Buikvet, Veganistisch koken en 20 dagen suikervrij.

Wat minder bekende trainingen gaan over Vegan toetjes, Afvallen met Nederland en heb je wel eens van de Voetentraining gehoord?

Wil je meer weten om meer te bewegen voor jouw gezondheid? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart jouw aankopen doen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Voetentraining Review Korting + Gratis Oefeningen

Meest gestelde vragen over de Voetentraining

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Ben je bijvoorbeeld benieuwd hoe voeten trainen precies werkt? Wat je kunt doen tegen Hallux Valgus? Of wil je weten of er een voetentraining korting beschikbaar is? Lees dan nog even verder. Hieronder vind je de meest gestelde vragen op een rij.

Wat is Voetentraining?

Voetentraining is een platform waarop je online trainingen kunt volgen voor je voeten. Het doel is je voeten gezond te maken door middel van oefeningen. Zo kun je voetklachten verhelpen en de hele dag in beweging blijven, zonder dat je er zo door gehinderd wordt. Er is een online training voor alle soorten voetklachten; voor het versterken van de elastische band in je voet tot aan het rechter maken van je grote teen. Wil jij je voeten soepeler maken of mogen jouw voeten sterk worden? Dan is dit het platform voor gezonde voeten waar je effectief geholpen wordt.

Hoe kun je je voeten trainen?

Er zijn verschillende manieren om je voeten te trainen. Zo kun je oefeningen bij een fysiotherapeut aanvragen, zodat je thuis aan de slag kunt. Maar het is ook mogelijk om onder begeleiding een voetentraining uit te voeren. Wil je liever zelfstandig je voeten trainen, maar dan wel op een manier die goed voelt voor jou? Dan adviseer ik je om een online voetentraining te volgen. Dat is voor vrijwel iedereen haalbaar en het is ook nog eens heel interessant. Bovendien ben je zo niet afhankelijk van iemand anders. Je kunt de training namelijk op je eigen tempo volgen, waar en wanneer jij dat wilt.

Kan ik voetentraining korting krijgen?

Ja, je kunt een voetentraining korting krijgen in dit artikel. Ik heb namelijk een Voetentraining kortingscode voor je, waardoor je maar liefst 10% korting krijgt op de trainingen van dit merk. Wil je weten wat die kortingscode is? Dan adviseer ik je om een stukje naar boven te scrollen. Daar vind je de kortingscode die je kunt invullen tijdens het bestelproces om de voetentraining(en) voordeliger te scoren. Succes!

Wat kun je doen tegen Hallux Valgus?

Heb je Hallux Valgus, dan is dat vaak te verhelpen zonder operatie. Je kunt bijvoorbeeld steunzolen of teenspreiders dragen. Of koop speciale schoenen om je voeten comfortabeler aan te laten voelen. Het doel is namelijk om zonder pijn je voeten te kunnen bewegen. Helpen dergelijke hulpmiddelen niet om de pijn te verlichten en het probleem te verhelpen? Dan is er soms wel een operatie nodig om verlichting te bieden.

» Referenties


1. Kuhn, J., & Alvi, F. (2023). Hallux Valgus. _StatPearls Publishing_.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK553092/

2. Robinson, A. H. N., & Limbers, J. P. (2005). Modern concepts in the treatment of hallux valgus. _The Journal of Bone & Joint Surgery British Volume_, 87-B(8), 1038-1045.
https://boneandjoint.org.uk/article/10.1302/0301-620X.87B8.16467

3. Roddy, E., Zhang, W., & Doherty, M. (2008). Prevalence and associations of hallux valgus in a primary care population. _Arthritis Care & Research_, 59(6), 857-862.
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/art.23709

» Referenties

Conclusie beste Voetentrainer product 2024


Bekijk jouw korting met kortingscode: ‘VOETEN4’

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Voetentraining Review | Korting + Gratis Oefeningen

Laat een reactie achter