In dit artikel

Voetentraining Review (2022) + Korting Hallux Valgus Webinar!

Voetentraining | Review (2023) + Korting | Hallux Valgus Webinar!

In dit artikel

Je voeten zijn belangrijk. Het kan dan ook heel vervelend zijn als je last krijgt van je voeten. Lopen gaat dan pijn doen en dat is natuurlijk niet fijn wanneer je gaat wandelen of sporten. De meest simpele activiteiten doen dan al pijn. Als de pijn er eenmaal is dan wil je er natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf zijn. De meest voorkomende klachten hebben te maken met Hallux Valgus of de grote tenen.

Wat nog beter is, is de pijn te voorkomen, zodat je er überhaupt nooit last van zult krijgen. Daarom is het een goed idee om aan Voetentraining te gaan doen voor gezonde voeten. In dit artikel lees je meer over wat Voetentraining is en waar het allemaal goed voor is.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode: ‘VOETEN4’

Yvonne Bontekoning en Cocky Hoogeveen

Yvonne Bontekoning en Cocky Hoogeveen zijn de bedenkers van Voetentraining. Met hun bedrijf willen ze zoveel mogelijk mensen van hun voetklachten afhelpen. Dit kan wanneer de pijn er al is, maar dankzij de trainingen kan je de pijn ook voorkomen. Het voorkomen van pijn is natuurlijk beter dan het genezen ervan. Daarom bedachten zij een methode voor gezonde voeten tegen voetklachten: Voetentraning Yvonne Bontekoning en Cocky Hoogeveen.

Voetentraining  Review (2022) + Korting  Hallux Valgus Webinar!

Hallux Valgus

Een van de meest voorkomende klachten is de Hallux Valgus. (1)

Hallux Valgus is een andere benaming voor een scheve grote teen. Hierbij gaat het met name om de grote teen. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om bijvoorbeeld een schoen aan te trekken. Heb jij een Hallux Valgus voet, lees dan verder!

Met het oefenprogramma Online Training Scheve Teen kan jij jouw grote teen weer rechter proberen te trainen. Dit doe je door middel van Hallux Valgus oefeningen. Je kan overal en op ieder gewenst moment bezig gaan met de training. Vaak nemen de klachten na verloop van tijd verder toe. De Hallux Valgus teen staat steeds schever en de knobbel aan de zijkant van je voet groter. Dit leidt vaak tot klachten bij het lopen. Door de training kan je hiervan afkomen. Een Hallux Valgus behandeling is doorgaans heel effectief. De Hallux Valgus ervaringen voor de grote teen liegen er niet om!

Hallux Limitus en Hallux Rigidus

Hallux Limitus en Hallux Rigidus worden vaak met elkaar verward. Bij Hallux Limitus kan je de teen nog optrekken en een beetje omhoog bewegen met je hand. Bij Hallux Rigidus is dit beide niet mogelijk. In het begin heb je soms pijn en een stijf gevoel. Later krijg je meer pijn en een stijve grote teen. De pijn kan continu aanwezig zijn en ook tijdens het lopen. De Online Training Hallux Limitus/Rigidus kan je helpen om van die klachten af te komen.

Hielspoor

Als je last hebt van de onderkant van je voet in de buurt van je hiel, dan is de kans groot dat je hielspoor hebt. Overbelasting is vaak de oorzaak van hielspoor. Rust nemen, stevigere schoenen en steunzolen zijn vaak producten en activiteiten die aanbevolen worden.

Maar… deze helpen weinig of verergeren de voetklachten onderkant zelfs!

Bij de Online Training Hielspoor worden de voeten en voetspieren getraind. Dit kan de pijnlijke gevolgen van hielspoor voorkomen. Heb je last van hielspoor, dan is voetentraining hielspoor echt een uitkomst. Doorgaans zijn voetklachten hiel namelijk erg vervelend.

Klauw- en Hamertenen

Bij hamertenen is het eerste kootje van je teen gestrekt, terwijl de andere twee gebogen staan. De teen staat als gevolg daarvan scheef. Bij klauwtenen staat het eerste kootje omhoog, de tweede naar beneden en de derde nog verder naar beneden. Bij krabbeltenen staan de eerste twee kootjes recht en buigt de laatste naar beneden.

De Online Training Klauw- en Hamertenen helpt jou van de klachten af of voorkomt ze als ze je nog niet hebt.

Metatarsalgie

Metatarsalgie is een ander woord voor voorvoet pijn. Vaak zie je bijvoorbeeld eelt aan de onderkant van je voet. Je hebt vaak het gevoel dat je op je botjes loopt. Het is erg pijnlijk en de klachten worden des te langer dat je er mee doorgaat, des te erger. Het is daarom zaak om zo snel mogelijk ervan af te komen. Dit doe je met de Online Training Metatarsalgie.

Mortons Neuroom

Mortons Neuroom is een beklemde gevoelszenuw in je voet. De pijn voelt vaak branderig of stekend en straalt in sommige gevallen ook uit tot naar je tenen. Bij het uittrekken van de schoenen verdwijnt de pijn vaak ook. Vaak wordt het veroorzaakt doordat je te veel op de zijkant van je voet loopt of het dragen van te smalle of te krappen schoenen. Met de Online Training Mortons Neuroom kan jij van je voetklachten zijkant voet afkomen.

Tailor’s Bunion

Tailor’s Bunion is een vervelende voetklacht. Veel mensen hebben er last van, dus je bent zeker niet de enige. De kleine teen draait naar binnen en drukt daardoor tegen de vierde teen aan. De scheve, kleine teen kan tot veel overlast leiden. Ook de knobbel aan de buitenkant van je voet begint steeds meer te irriteren. Tot overmaat van ramp kan er eelt ontstaan of een eeltpit. De Online Training Tailor’s Bunion helpt je om de klachten te verhelpen of te voorkomen.

Voetentraining Webinar

Naast de vele online trainingen bieden ze je bij Voetentraining nog veel meer. Het is namelijk ook mogelijk om webinars te volgen bij Voetentraining. Deze webinars zijn volledig gratis, waardoor je enkel een beetje van je tijd hoeft te investeren. Het is zeker de moeite waard om een webinar bij te wonen.

De volgende webinars worden gegeven:

Train je Voeten Webinar

Tijdens dit gratis webinar is het mogelijk om vragen te stellen over de voetpijn waar jij last van hebt. Yvonne Bontekoning en Cocky Hoogeveen gaan dan voor jou kijken wat er mogelijk is om van die pijn af te komen. Je zult ook leren waarom het nuttig is om je voeten te trainen met gratis oefeningen. Denk hierbij aan je voetzool masseren en Hallux Valgus oefeningen met een elastische band. Dit heeft met name betrekking op je voeten en je houding. Daarnaast ga je erachter komen wat de oorzaak is van de voetpijn van waar je last van hebt. Als je weet wat de oorzaak is, dan is het makkelijker om er iets aan te veranderen. Je weet dan immers waardoor je last krijgt en je kan dit dan makkelijk aanpassen, om zo de pijn sneller te laten verdwijnen.

Tot slot kom je te weten wat je zelf kan doen om de pijn te doen verdwijnen. Je kan natuurlijk ook naar een dokter of fysiotherapeut gaan, maar als je het zelf op kan lossen is dat natuurlijk ook een zeer fijne optie. Bovendien scheelt het je weer eventuele kosten, omdat je dan dus niet meer naar de dokter of fysiotherapeut hoeft. Zoals gezegd is het webinar gratis om te volgen en het is dan ook zeker meer dan de moeite waard.

Scheve grote teen Webinar (Hallux valgus)

Als je een scheve teen hebt (Hallux Valgus) is dat zeer vervelend. Bij deelname aan dit webinar kan je erachter komen wat voor scheve teen je hebt. De dames van Voetentraining, Yvonne Bontekoning en Cocky Hoogeveen, zullen dan kijken naar wat er voor jou mogelijk is om van de scheve teen en de daar bijbehorende pijn af te komen. Je zult tijdens het webinar leren waarom het hebben van sterke voetspieren jou ook kan helpen. Hoewel je het misschien niet zult denken is dit wel degelijk van belang voor veel meer zaken dan alleen je voeten. Train je voeten met de Hallux Valgus oefeningen met bijvoorbeeld een elastische band om je voeten soepeler te maken.. Je krijgt enkele oefeningen te zien, waarmee het mogelijk is om je scheve teen weer recht te krijgen.

Het is ook mogelijk dat de teen weer iets rechter komt te staan, maar dus nog deels scheef staat. Je krijgt enkele simpele oefeningen die ervoor zullen zorgen dat je van de pijn af kunt komen. De pijn is natuurlijk het vervelendste aan het hebben van een scheve teen.

Tot slot zul je erachter komen hoe de online voetentraining, waar je eerder in dit artikel over hebt kunnen lezen, je kan helpen bij het voorkomen of genezen van een scheve teen. Net als de andere webinar is dit webinar gratis om te volgen en het is zeker een aanrader.

Voetentraining Review (2021) + Korting en Gratis Webinar Hallux Valgus!

Voetentraining kortingscode

De trainingen van Voetentraining zijn niet gratis. Ondanks dat is het zeker een aanrader om de trainingen te doen. Gelukkig is er een unieke kans voor je om minder te hoeven te betalen bij Voetentraining. Bovendien zijn er voetentraining gratis oefeningen beschikbaar op het internet.

Met behulp van een kortingscode kan je namelijk 10% korting krijgen op alle online trainingen die ze aanbieden bij Voetentraining. Train je voeten is daardoor nog interessanter om te gaan doen. De kortingscode die je voor de 10% korting moet gebruiken is ‘VOETEN4’. Klik hier om gebruik te maken van deze tijdelijke kortingscode.

Twijfel niet langer en maak gebruik van deze fijne aanbieding en ervaar hoe Cocky Hoogeveen en Yvonne Bontekoning ook jou kunnen helpen.

Aan de slag met voetentraining

Voetpijn is vreselijk. Als je amper meer kunt lopen of geen schoenen meer kunt dragen, dan weet je dat er iets goed mis is. Je kan de pijn niet meer aan en het word je soms even te veel. Gelukkig is er altijd wel een oplossing om van die voetpijn af te komen. In het beste geval kan je de pijn zelfs voorkomen. Je kan beter iets voortijdig voorkomen dan er later de gevolgen van merken. Dit geldt ook voor jou!

Mocht het echter al te laat zijn en de pijn al aanwezig zijn, dan is er nog geen groot probleem. Hoewel de pijn vervelend is kan je er iets aan doen. De online trainingen van Voetentraining zijn hier erg handig voor. Je kan met behulp van enkele oefeningen de pijn verminderen, volledig doen verdwijnen of zelfs voorkomen. Voor iedere vorm van voetpijn is er wel iets te vinden bij Voetentraining. Bij Voetentraining kan je ook een webinar volgen. Dit webinar geeft je veel handige informatie.

De online trainingen van Voetentraining kun je met behulp van een kortingscode met 10% korting aanschaffen. Gebruik de kortingscode ‘VOETEN4’ en kom van je voetpijn af. Het is niet langer nodig om met pijnlijke voeten door het leven te gaan. Dankzij Voetentraining kan voetpijn volledig verleden tijd zijn. Wacht dus niet langer en begin vandaag nog aan de handige online trainingen van Voetentraining.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode: ‘VOETEN4’

Meer bewegen voor jouw gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan naast bewegen ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzureneiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods.

Persoonlijk ben ik fan van om regelmatig een rondje te wandelen, te fitnessen in combinatie met yoga en ik speel graag padel. Mocht je het ook fijn vinden om te wandelen zou je eens kunnen kijken naar de wandeltrainer. Echt een aanrader als je wilt beginnen met bewegen. Mocht je klachten hebben aan je voeten kan je in eerste instantie ook bij de voetentraining terecht. Dan krijg je persoonlijk advies met oefeningen en kan je weer snel beter bewegen. Wil je meer dan enkel wandelen dat zijn er ook beginnen met hardlopen schema’s waarmee je rustig kan opbouwen.

Als je gaat padellen zorg dan dat je het beste padel racket voor jou hebt zodat je geen last krijgt van overtraining zoals bijvoorbeeld een tennisarm.

Wil je juist juist meer gaan bewegen voor spieropbouw dan kunnen buikspieroefeningen helpen, pilates of droog trainen als vrouw. Om meer kennis op te doen heb ik documentaires over sport bekeken en boeken over sport gelezen. Vooral de crossfit documentaires ‘The Fittest‘ en hoe een crossfitter zijn rug breekt en hersteld zijn mijn favorieten.

Wil je meer weten oom meer te bewegen voor jouw gezondheid? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart jouw aankopen doen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding, breathwork masterclass of het Antivirus van Tibor.

Richard de Leth van OERsterk heeft ook een breed scala aan waardevolle online trainingen gemaakt. Wat dacht je van Het Gezondheidsvirus, OERsterk leefstijlprogramma, Gezond in 4 weken, Vitaliteitsformule en De Diabetes Revolutie.
Er zijn nog veel meer interessante cursussen over voeding zoals de 50 dagen keto challenge, Hamster in je Brein, Fitcooking, Anti Buikvet, Veganistisch koken en 20 dagen suikervrij.

Wat minder bekende trainingen gaan over Vegan toetjes, Afvallen met Nederland en heb je wel eens van de Voetentraining gehoord?

Meest gestelde vragen over de Voetentraining

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Ben je bijvoorbeeld benieuwd hoe voeten trainen precies werkt? Wat je kunt doen tegen Hallux Valgus? Of wil je weten of er een voetentraining korting beschikbaar is? Lees dan nog even verder. Hieronder vind je de meest gestelde vragen op een rij.

Hoe kun je je voeten trainen?

Er zijn verschillende manieren om je voeten te trainen. Zo kun je oefeningen bij een fysiotherapeut aanvragen, zodat je thuis aan de slag kunt. Maar het is ook mogelijk om onder begeleiding een voetentraining uit te voeren. Wil je liever zelfstandig je voeten trainen, maar dan wel op een manier die goed voelt voor jou? Dan adviseer ik je om een online voetentraining te volgen. Dat is voor vrijwel iedereen haalbaar en het is ook nog eens heel interessant. Bovendien ben je zo niet afhankelijk van iemand anders. Je kunt de training namelijk op je eigen tempo volgen, waar en wanneer jij dat wilt.

Kan ik voetentraining korting krijgen?

Ja, je kunt een voetentraining korting krijgen in dit artikel. Ik heb namelijk een Voetentraining kortingscode voor je, waardoor je maar liefst 10% korting krijgt op de trainingen van dit merk. Wil je weten wat die kortingscode is? Dan adviseer ik je om een stukje naar boven te scrollen. Daar vind je de kortingscode die je kunt invullen tijdens het bestelproces om de voetentraining(en) voordeliger te scoren. Succes!

Wat kun je doen tegen Hallux Valgus?

Heb je Hallux Valgus, dan is dat vaak te verhelpen zonder operatie. Je kunt bijvoorbeeld steunzolen of teenspreiders dragen. Of koop speciale schoenen om je voeten comfortabeler aan te laten voelen. Het doel is namelijk om zonder pijn je voeten te kunnen bewegen. Helpen dergelijke hulpmiddelen niet om de pijn te verlichten en het probleem te verhelpen? Dan is er soms wel een operatie nodig om verlichting te bieden.

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Voetentraining | Review (2023) + Korting | Hallux Valgus Webinar!

Laat een reactie achter