In dit artikel

Gezond in 4 weken Voedingscursus | Review (2021) + Korting!

Gezond in 4 weken Voedingscursus | Review + Korting!

In dit artikel

‘Laat voeding uw medicijn zijn’ zei Hippocrates, de grondlegger van de moderne geneeskunde. Tegenwoordig lijkt het of we heel erg veel van deze wijsheden zijn kwijtgeraakt en volgen we deze woorden nog maar mondjesmaat op.

Soms lijkt het er wel eens op dat gezondheid en voeding van elkaar zijn losgekoppeld. De meeste mensen eten op basis van smaak of structuur van het voedsel en eten daardoor niet in dienst van het lichaam. Ze kiezen liever voor vullen dan voeden.

Of deze ‘levensstijl’ gezond is denken we allemaal wat minder over na. Misschien ook niet heel gek als je nergens informatie krijgt over gezonde voeding. Of anders gezegd; we raken bedolven onder de vele kleurrijke reclames van de voedingsmiddelenindustrie.

Als we een klein beetje onderzoek doen en artsen en instituten volgen zoals het Voedingscentrum Nederland krijgen we te horen dat we alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgen als we gevarieerd eten. Het liefst volgens de schijf van 5. Maar dat gevarieerde eten is een mythe.

Wij eten in Nederland namelijk veel te eenzijdig. Boord, melk en margarine wat we dagelijks consumeren wordt ons ten onrechte geadviseerd als optimale voedingsstoffen.

We hebben wat onderzoek gedaan en kwamen uit bij drs. Richard de Leth van OERsterk. Tijdens zijn opleiding geneeskunde verbaasde hij zich dat voeding zo weinig aandacht kreeg in de preventie van klachten én bij het oplossen van klachten. Richard heeft zich na zijn opleiding echt in voeding verdiept. Hij ontdekte de kracht van voeding en ging zich steeds meer verbijsteren over hoe we in onze maatschappij en in de zorg met voeding omgaan.

In de online voedingscursus: Gezond in 4 weken laat drs. Richard de Leth je zien hoe voeding een grote uitwerking heeft op je gezondheid. Echte voeding voedt, het geeft je energie, verbetert je stoelgang, je nachtrust én je stemming. Kom lekkerder in je vel zitten en je zal beter functioneren, op alle fronten. Durf te investeren in je voeding, zowel in de juiste kennis als in de producten. Deze winst ga je op heel veel gebieden merken, vooral in je kwaliteit van leven.

In de online voedingscursus maakt drs. Richard de Leth je in 4 weken gezonder en verbindt hij je met de wijsheden van vroeger.


Klik hier voor korting op de Online Voedingscursus: Gezond in 4 weken

Wat is de Online Voedingscursus Gezond in 4 weken

Drs. Richard de Leth heeft in zijn onderzoek naar voeding in onze moderne wereld veel geleerd. Zijn conclusie is dat gezond eten in onze huidige maatschappij echt een uitdaging is.

Hij is met andere ogen gaan kijken naar de voedingskar in het ziekenhuis, verzorgingstehuizen en verpleegtehuizen. Hij is nog altijd verbaasd over het voedingsaanbod op treinstations, in supermarkten, sportkantines en pretparken.

Richard heeft vier jaar lang medische handelingen verricht in de thuiszorg. Hij zag dat patiënten in de thuiszorg voor duizenden euro’s per maand aan medicijnen en verbandmiddelen krijgen maar dat er geen enkele aandacht is voor voeding. Een blik in de koelkast was voor Richard meestal al genoeg, vaak kon hij zijn ogen niet geloven.

De belangrijkste inzichten van drs. Richard de Leth vind je in de online voedingscursus ‘Gezond in 4 Weken

  • Kennis en inzichten die iedereen moet hebben om zijn gezondheid te beschermen en te versterken
  • Kennis die je in je eigen leven kunt toepassen, in je gezin of in je praktijk
  • Vier weken lang elke week een nieuwe module van de cursus
  • Leerzame en prikkelende video’s, sheets en readers
  • Elke week een hapklaar weekmenu mét boodschappenlijstje
  • Vragenlijsten & checklists om al tijdens de cursus je vorderingen bij te houden
  • Praktische tips hoe je gezonde voeding consequent en makkelijk doorvoert in je keuken en je leven
  • Bonussen: diverse hoofdstukken uit mijn verschillende boeken in PDF-vorm

Lees rustig verder als jij ook…

In 4 weken wilt ontdekken wat voeding met en voor je kan doen?
Wilt leren hoe je zonder veel moeite goede voeding een logisch onderdeel van je leven maakt?
Nieuwe kennis en inzichten tot je wilt nemen op een makkelijke manier, op het moment dat het jou uitkomt, op je tablet, computer of als je wilt zelfs op je mobiele telefoon?

Wil jij dit ook? Dan is de Online voedingscursus Gezond in 4 weken echt iets voor jou.

Online voedingscursus Gezond in 4 weken van drs. Richard de Leth

Onze review over de Online Voedingscursus Gezond in 4 weken van drs. Richard de Leth

Wij hebben de Online voedingscursus Gezond in 4 weken met plezier doorlopen en kunnen zeggen dat we heel erg veel nieuwe inzichten hebben gekregen van drs. Richard de Leth. Zijn jarenlange investering in studies over voeding en gezondheid geven je een totaal andere kijk op jouw huidige leefstijl.

Misschien ervaar jij nu wel lichamelijke ongemakken zoals darmklachten, huidklachten, moeheid of stemmingswisselingen? Met de online voedingscursus investeer je in kennis over voeding waar jij en je naasten je hele leven van blijven profiteren. Ontdek hoe écht gezonde voeding een verschil van dag en nacht kan maken in hoe je je voelt, hoe je functioneert en hoe je leeft.

De eyeopeners die wij hebben mogen ervaren op het gebied van voeding en leefstijl gunnen we jou natuurlijk ook. Met deze online cursus is de kennis voor iedereen beschikbaar en met praktische tips ook direct toepasbaar op jouw leven.

Lees rustig verder als jij ook net als wij…

In 4 weken wilt ontdekken wat voeding met en voor je kan doen?
Wilt leren hoe je zonder veel moeite goede voeding een logisch onderdeel van je leven maakt?
Nieuwe kennis en inzichten tot je wilt nemen op een makkelijke manier, op het moment dat het jou uitkomt, op je tablet, computer of als je wilt zelfs op je mobiele telefoon?

Hieronder een kort fragment van drs. Richard de Leth die te gast was bij RTL Late Night.

De inhoud van de Online Voedingscursus Gezond in 4 weken

Hieronder vind je het overzicht van wat je gaat leren tijden de online voedingscursus Gezond in 4 weken van drs. Richard de Leth van OERsterk.

Week 1: Welke voeding past het beste bij mijn lijf?

Je eet en drinkt iedere dag. Overal om je heen hoor je boodschappen over gezonde voeding. Voeding en biologisch staan volop in de aandacht. Maar veel informatie is onjuist. Of laat ik het anders zeggen: veel recepten en stromingen gaan vooral over ‘lekker’, maar niet over ‘gezond’. Veel oude wijsheid over de koppeling van voeding en het effect op je lichaam is verloren gegaan.

In deze module leer je welke voeding jouw gezondheid versterkt, en hoe je deze macht in jouw leven, te beginnen op je bord, kunt toepassen.

Week 2: Welke voeding past niet goed bij mijn lijf?

Waarom kun je beter niet elke dag brood eten of melk drinken? Welke 7 voedingskenmerken zijn sinds de landbouw en veeteelt negatief veranderd? Wapen je met kennis zodat je snapt hoe voeding lichaamsfuncties kan verstoren. Hierdoor kun je de juiste keuzes blijven maken. Sommige mensen graven hun graf met mes en vork.

Na deze module weet jij hoe je dit kunt omzeilen en je gezondheid juist met mes en vork kunt versterken.

Week 3: De 2 belangrijkste voedingsregels die je nergens leert

Het is een gemiste kans dat we nergens meer iets over voeding leren. Voeding heeft zo’n groot effect op je fysiek en mentaal functioneren dat je het wel zou moeten leren. Het is net alsof je bij een autodealer een auto koopt, en dat de dealer zegt: ‘Kijk maar welke brandstof je in de motor gooit.’ In deze module leer je dat er meer is dan alleen je voedingssamenstelling. Want waarom kun je beter af en toe eens wat minder of minder vaak eten?

Je leert het allemaal in deze module. Voeding komt zo in een breder perspectief, waardoor je gezondere keuzes in de huidige leefomgeving kunt blijven maken.

Week 4: Voeding is niet de heilige graal, maar wat dan wel?

Voeding is geen eiland. De kracht van voeding wordt pas realistisch als je het met de andere leefstijlpijlers verbind, namelijk met beweging (wandelen), ontspanning en mindset. Het samenspel zorgt namelijk voor vullen of voeden, afbouw of afbraak en gezondheid of klachten.

In deze module leer je hoe je meer uit je voeding haalt als je je leefstijl in balans brengt. En dat maakt je op voedingsgebied eigen manager!

De inhoud van de Online voedingscursus Gezond in 4 weken

Bonussen bij de Online Voedingscursus Gezond in 4 weken

Bij de online voedingscursus van drs. Richard de Leth van OERsterk ontvang je als bonus diverse hoofdstukken uit zijn verschillende boeken (bestsellers) in PDF-vorm. Dit is een vrij unieke bonus aangezien Richard 7 bestsellers heeft uitgebracht waarvan hij de meeste waardevolle hoofdstukken met jou gaat delen. Dit maakt de online voedingscursus nog waardevoller en interessanter!

Wie is drs. Richard de Leth en wat is OERsterk?

De man achter OERsterk is drs. Richard de Leth. Hij geeft er de voorkeur aan om hem gewoon Richard te noemen.

Richard studeerde geneeskunde en specialiseerde zich in de psycho-neuro-immunologie. Na het behalen van zijn geneeskunde studie hing hij echter zijn witte jas aan de wilgen. Richard wilde namelijk een stap verder gaan dan de huidige geneeskunde en zich richten op de echte oorzaak van de oorzaak.

Met zijn organisatie OERsterk helpt hij mensen met het bereiken van een gelukkige en gezonde levensstijl. Dat doet hij in zijn praktijk voor integrale geneeskunde in Heemskerk, maar ook met lezingen, zijn blog, zijn app én zijn boeken. Via zijn nieuwsbrief en social media bereikt hij meer dan 25.000 volgers en zijn website trekt maandelijks tienduizenden bezoekers.

Richard schreef drie bestsellers waarvan 100.000 exemplaren werden verkocht en werkte als expert mee aan het boek ‘Vullen of Voeden’ van Wilfred en Lili Genee. Hij verscheen in RTL Late Night bij Humberto Tan en werd geïnterviewd door Linda, De Telegraaf, J/M Ouders, Margriet en tal van andere landelijke en lokale media.

Wie is drs Richard de Leth

Aanbieding: Korting op de Online Voedingscursus Gezond in 4 weken en bonussen:

Drs. Richard de Leth biedt de online voedingscursus Gezond in 4 weken nu aan met een exclusieve korting. Via de link hieronder kan je profiteren van deze aanbiedingen en de bonussen. Goed om te weten is dat je NIET meteen aan de cursus hoeft te beginnen. Heb je niet direct tijd? Geen probleem, begin wanneer je maar wilt en volg de online training lekker in je eigen tempo.

Kom in beweging en kies voor de online voedingscursus Gezond in 4 weken en geniet van deze aanbieding.

Wil je of kun je het bedrag niet in 1 keer betalen? Dan biedt OERsterk de mogelijkheid tot gespreide betaling in 3 termijnen. Richard doet dit om deze cursus voor iedereen toegankelijk te maken.

Garantie: niet goed, geld terug binnen 14 dagen

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding, breathwork masterclass of het Antivirus van Tibor.

Richard de Leth van OERsterk heeft ook een breed scala aan waardevolle online trainingen gemaakt. Wat dacht je van Het Gezondheidsvirus, OERsterk leefstijlprogramma, Gezond in 4 weken, Vitaliteitsformule en De Diabetes Revolutie.
Er zijn nog veel meer interessante cursussen over voeding zoals de 50 dagen keto challenge, Hamster in je Brein, Fitcooking, Anti Buikvet, Veganistisch koken en 20 dagen suikervrij.

Wat minder bekende trainingen gaan over Vegan toetjes, Afvallen met Nederland en heb je wel eens van de Voetentraining gehoord?

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Eindconclusie en recensie Online Voedingscursus Gezond in 4 weken

Door de combinatie van video’s, bonusmateriaal, vragenlijsten en weekmenu’s in deze online cursus krijgt het onderwerp voeding een volledige benadering. Deze cursus is wel echt een doe cursus en daar wordt je door Richard ook volledig bij geholpen. Met alleen de theorie ga je namelijk geen gezonder leven creëren.

Breng het daadwerkelijk in de praktijk, daar waar de meeste mensen valen, ga jij met deze online voedingscursus het verschil maken. Drs. Richard de Leth gaat je letterlijk stap voor stap op weg helpen naar een gezonder leven.

Wat het toffe is aan deze online voedingscursus is dat je geen zorgen hoeft te hebben over wat je gaat eten. Je krijgt van Richard per week een hapklaar weekmenu voorzien van boodschappenlijstje. Wij hebben zo de kracht van gezonde voeding mogen ervaren.

Wil jij ook ervaren wat OERsterke voeding met je doet? Schrijf je dan in voor de online voedingscursus Gezond in 4 weken. Ontdek ook de beste documentaires over voeding.

Kies voor een gelukkig leven en proost op een gezonde toekomst!


Klik hier voor korting op de Online Voedingscursus: Gezond in 4 weken

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Gezond in 4 weken Voedingscursus | Review + Korting!

Laat een reactie achter