In dit artikel

Viteezy Review 15% Korting op Persoonlijke Vitamine!

Viteezy Review | 10% Korting op Persoonlijke Vitamine!

In dit artikel

Vitamines en mineralen zijn van belang, omdat ons lichaam deze niet zelf kan aanmaken. We halen ze uit voeding, zodat onder andere de hormoonhuishouding en weerstand op peil blijven, de productie van enzymen en energie doorgaat en onze stofwisseling goed blijft werken, aldus het Voedingscentrum. Vitaminemerken zoals Viteezy spelen hier goed op in met een gemakkelijke totaaloplossing. Ontdek het hier!

Key Takeaway

Het beste product van Viteezy 2024 volgens onze test is de Daily Essentials Bundel.
✅Voor een druk en actief leven
✅Slechts €28 per maand
✅10% korting met kortingscode ‘GROEI
❌Je kunt dit vitaminepakket niet zelf samenstellen.

Over Viteezy

Viteezy is in het leven geroepen omdat de juiste vitamines en mineralen slikken makkelijker moest worden. Volgens de oprichters Bas en Frans was de supplementenmarkt niet transparant genoeg en was het als klant nog best ingewikkeld om te ontdekken welke vitamines en mineralen het best bij je passen. “Wij maken het mogelijk om de juiste gepersonaliseerde suppletie te vinden, zonder daarvoor de deur uit te hoeven.” Dit gaat dus een stapje verder dan enkel een vitamine C of standaard multivitamine.

De mensen achter dit bedrijf vinden dat iedereen eerlijke begeleiding verdient op het gebied van gezond leven en dat je dit met de juiste mensen, technologie en wetenschap voor elkaar krijgt. Bij Viteezy gelooft men dat iedereen uniek is en dat daarom ook ieders supplementen kunnen verschillen. Met op maat gemaakte Viteezy producten helpt Viteezy haar klanten aan een betere gezondheid. Daarbij is zij transparant over de pure ingrediënten en wil zij alleen hoge kwaliteitsstandaarden nastreven. 

Viteezy Review  15% Korting op Persoonlijke Vitamine!

Viteezy quiz

Hoe Viteezy dan bepaalt welke vitaminen en mineralen jij nodig hebt, voor een gezonde leefstijl? Door middel van de online vragenlijst of quiz die samen met de Viteezy diëtiste is opgesteld. Hierbij worden persoonlijke eigenschappen, doelen en levensstijl geanalyseerd om zo een juiste combinatie van vitamines, mineralen, kruiden en eiwitten te adviseren. Hierbij staat de huidige wetenschap hoog in het vaandel voor jouw persoonlijke aanbeveling. Nadat je de quiz hebt gedaan kun je op Viteezy inloggen en in je persoonlijke account zien welke vitaminen en mineralen worden aanbevolen. Zo maakt Viteezy het dankzij haar producten weer makkelijk voor je om gezond te leven, zonder te veel poespas. 

Wat is Viteezy 

Bij Viteezy wordt rekening gehouden met gepersonaliseerde wensen, normale hormoonhuishouding, behoeften en levensstijlen. Het is de missie van dit bedrijf om voedingssupplementen slikken op een transparante manier makkelijk te maken en duidelijk te zijn over wat er precies in zit. Iedereen is uniek, ook jij. Daarom verdien je een unieke oplossing, elke dag opnieuw! Viteezy supplementen zijn van hoge kwaliteit, transparant en worden bezorgd in heel Nederland en België. Eet je vegetarisch of glutenvrij, dan wordt daar rekening mee gehouden in het samenstellen van de beste gepersonaliseerde vitaminen voor jou. Je zit overigens niet vast aan een abonnement waar je geen interesse in hebt. Is het niets voor jou, dan zeg je het gemakkelijk op. 

Viteezy Review  15% Korting op Persoonlijke Vitamine!

Het aanbod van Viteezy vitamines en mineralen

Viteezy vitamine wordt iedere maand thuisbezorgd in 30 dag verpakkingen en is afgestemd op een van de vier doelen. Bovendien is het leuk verpakt. Zo heb je altijd genoeg vitamines in huis voor jouw levensstijl om je immuunsysteem te versterken. Deze zijn allemaal vegetarisch en vegan dankzij de transparante, plantaardige capsule, glutenvrij én veilig in gebruik. Dit zijn de pakketten:

Energy Assistant

Heb je weinig energie en wil je graag beter in je vel zitten, dan kan Energy Assistant iets voor jou zijn. Het activeert je natuurlijke energie en ondersteunt je energieniveau gedurende de dag. Daardoor word je minder snel moe, werkt je stofwisseling beter en kun je gemakkelijker energie uit voeding halen. Bovendien ondersteunt het de spieren in het lichaam om meer energie op te nemen. Energy Assistant bestaat uit vitamines B, Rhodiola en Ginseng. Deze combinatie kan leiden tot het stimuleren van de natuurlijke energie in het lichaam en helpt extra energie aan te maken. 

Viteezy Review  15% Korting op Persoonlijke Vitamine!

Hair Nail Boost

Merk je dat je nagels en haar zwakker worden? Dat kan een teken zijn van vermoeidheid, stress of ziekte. Houd ze gezond en sterk door voor Hair Nail Boost te kiezen. De formule bevat biotine, selenium, zink en een aantal B-vitamines, en daardoor krijgt je lichaam de voedingsstoffen die het nodig heeft om jouw haar en nagels sterk en glanzend te houden. Al deze stoffen zijn goed opneembaar in het lichaam en geselecteerd op basis van wetenschappelijk onderzoek; 

Skin Support (vitamine c)

Wil je je huid ondersteunen tegen invloeden van buitenaf en haar extra gezond en fit houden? Met Skin Support worden belangrijke voedingsstoffen, zoals biotine, hyaluronzuur en vitamine C gecombineerd. Deze ondersteunen de huid van binnenuit en helpen de huid fit en gezond te houden. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze ingrediënten de huid ondersteunen en huidproblemen tegengaan. Wanneer jouw lichaam gezond en in balans is, zullen huidproblemen namelijk vanzelf verminderen of zelfs verdwijnen; 

Sleep-well

Wie niet goed slaapt voelt zich de hele dag moe, uitgeput en futloos. Daarom is een goede nachtrust van belang. Kom jij toch niet goed in diepe slaap of merk je dat je ‘s nachts vaak wakker wordt? Met Sleep-well is dat verleden tijd. Dankzij natuurlijke hulpmiddelen wordt jouw nachtrust ondersteund en kun je beter ontspannen. Bovendien wordt de REM slaap verlengd, de slaapkwaliteit verbetert en wordt het natuurlijke bioritme van je lichaam in stand gehouden. Dankzij krachtige, natuurlijke hulpmiddelen zoals valeriaan, hop, 5-HTP en magnesium komt je lichaam terug in balans en worden nachten weer waar ze voor bedoeld zijn: rust en ontspanning. 

Viteezy Review  15% Korting op Persoonlijke Vitamine!

Viteezy reviews en ervaringen (als je de vitamines inneemt)

Je bent nu vast en zeker benieuwd naar Viteezy ervaringen van bestaande klanten. Daarom heb ik een aantal voorbeelden verzameld.

Chantalle uit Haarlem vertelt: “Persoonlijke aanbeveling en super persoonlijke verpakking. Ik zou haast niet geloven dat dit echt voor mij op maat gemaakt was. Van de persoonlijke aanbeveling tot aan de persoonlijke verpakking (waar mijn naam op stond) was alles op maat gemaakt voor mij. Echt super!”

Emma uit Hilversum schreef ook een mooie Viteezy review. “Goede vitamine pillen en onwijs makkelijk. Ik voel gelijk wanneer ik de vitamine een paar dagen niet heb ingenomen.” Dan wordt zij namelijk wat moe en slap. “De doos waarin mijn pillen komen ziet er super uit, echt een verrassing. Ook de website is lekker overzichtelijk! Eindelijk een organisatie die betrouwbaar is en het makkelijk maakt wat ik nodig heb. Vitamine C kun je extra nemen zonder te hoeven nadenken.

Voor Kristy uit Utrecht staat vast dat de diëtiste van Viteezy van toegevoegde waarde is. “Diëtiste helpt mij echt. Een belofte die Viteezy zeker is nagekomen om het helpen van mijn persoonlijke doelen te bereiken!”

Verder vertelt Jop uit Nijmegen over het gemak van dit vitaminemerk. “Nooit meer hoeven nadenken of ik nog genoeg van de juiste vitamines in huis heb! Gemakkelijk door de brievenbus.”

Viteezy Review  15% Korting op Persoonlijke Vitamine!

Mijn eigen Viteezy ervaring (over vitamines slikken van Viteezy)

Natuurlijk heb ik Viteezy vitamines zelf ook getest. Ik startte met de vitaminetest, om aan te geven hoe ik leef en wat ik wil bereiken op het gebied van gezondheid. De test is gemakkelijk te doorlopen en de vragen vond ik helder. Dat geldt ook voor de uitslag die ik uiteindelijk te zien kreeg. Superfijn dat je al binnen een paar minuten ontdekt waar jouw lichaam behoefte aan heeft en welke suppletie je nodig hebt om daaraan bij te dragen. Ik heb vervolgens het pakket wat mij werd aangeraden besteld (Energy Bundel) en ik ben ermee aan de slag gegaan. Bij Viteezy inloggen heb ik overigens ook als makkelijk ervaren, ook dat is geen overbodige luxe.

Viteezy doet wat het belooft. Ik heb de Energy Bundel namelijk 90 dagen getest – dat is de tijd die volgens de experts van dit merk nodig is voor optimaal resultaat – en ik ben heel tevreden. Ik had voorheen vaak energiedips en ik had voor mijn gevoel echt koffie nodig om de dag door te komen. Nu drink ik alleen in de ochtend nog 1 kop koffie, maar verder niet meer. Ik vergeet het zelfs weleens, terwijl ik voorheen echt snakte naar die cafeïne! Ik vind het verder super dat de supplementen allemaal glutenvrij zijn en dat je ze ook kunt nemen als je een vegetarisch of veganistisch voedingspatroon volgt. Daarnaast ben ik zeer te spreken over de goede service van Viteezy!


Bekijk meer productinformatie

Is er echt sprake van gepersonaliseerde vitamines?

Even een kleine sidenote: dit gepersonaliseerd vitamineplan volledig persoonlijk noemen, dat kan natuurlijk niet. Daarvoor zou je een heel gedetailleerde test of een persoonlijk gesprek moeten voeren met een professional. Maar het supplementen pakket dat je geadviseerd krijgt na het doen van de Viteezy test, is wel degelijk afgestemd op jouw situatie en eigenschappen. Er wordt daarbij gekeken naar bepaalde categorieën waarin klanten vallen. Viteezy gelooft in deze oplossing op het gebied van vitamines per post en de vele positieve en enthousiaste klanten (inclusief ikzelf) bevestigen het succes van deze ‘gepersonaliseerde aanpak’.

Herken jij jezelf hierin?

Ik ben benieuwd of jij je herkent in één of meerdere van de volgende stellingen en eigenschappen:

✅ Je bent vaak moe, maar je snapt niet goed waardoor dat komt;
✅ Je hebt cafeïne of suikerrijke dranken nodig om je dag door te komen;
✅ ’s Ochtends ben je niet vooruit te branden, maar ’s avonds val je niet in slaap omdat je dan pas ‘aan’ staat;
✅ Je hebt regelmatig last van je darmen
✅ Je bent tegenwoordig vaker ‘niet lekker’ of zelfs ziek en je afweersysteem laat het vaak afweten;
✅ Je hebt (als vrouw) regelmatig last van je hormonen, waardoor je je uit balans voelt.

Herkenbaar? Dan wordt het hoog tijd om aan je gezondheid te werken. En ik kan je vertellen dat Viteezy hier een hele gemakkelijke, veilige en effectieve oplossing voor biedt! Afhankelijk van welke stellingen op jouw situatie slaan, kun je het pakket vitaminen kiezen dat daarop aansluit. Maar geen zorgen, je hoeft dat niet zelf te bepalen. De vitaminetest begeleidt jou in je zoektocht naar de juiste suppletie. Zo krijg je binnen 90 dagen een fitter, energieker, gezonder (en daardoor een leuker) leven.

Last van stress?

Wist je dat een hoge hoeveelheid stress ervoor zorgt dat je lichaam minder goed kan functioneren? En dat op den duur ook je geestelijke gezondheid daardoor achteruit gaat? Maar wat je ook graag wilt weten in zo’n geval, is dat de juiste gepersonaliseerde vitamines ervoor zorgen dat jij voortaan weer fitter, energieker en weerbaarder door het leven kunt gaan. Je hebt namelijk essentiële voedingsstoffen nodig die in Viteezy supplementen zitten, om je lichaam te geven wat het nodig heeft. Vitamines slikken kan dus stressverlagend werken. Dit blijkt ook uit Viteezy ervaringen van klanten die je voor gingen.

Bovendien kun je door het afsluiten van een vitamine abonnement letterlijk stress voorkomen. Je zit op deze manier namelijk nooit meer zonder je gepersonaliseerde supplementen. Geen gedoe met opnieuw bestellen wanneer je je laatste supplementen hebt ingenomen, want Viteezy zorgt ervoor dat jouw volgende bestelling tijdig bij je thuis bezorgd wordt. Je ontvangt je vitamines per post en hebt zo altijd voldoende vitaminen in huis.

Aan de slag met de Viteezy kortingscode? Tijdelijk 10% korting!

Ben je overtuigd van het succes van dit vitaminemerk en wil je je eigen vitamines mineralen van Viteezy kopen? Wacht dan niet langer, want jouw lichaam verdient het beste van het beste. De Viteezy kosten liggen rond de €1 per dag voor de handige zakjes met supplementen. Daarmee is Viteezy qua prijs heel voordelig! Hoeveel supplementen je per dag dient in te nemen, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, eigenschappen en gezondheidsdoelen. Probeer het gewoon en bestel jouw vitaminepakket. Het is ook mogelijk om het abonnement tijdelijk te pauzeren of tussentijds aan te passen, mocht je dat willen. 

Viteezy Review  15% Korting op Persoonlijke Vitamine!

Viteezy wordt als vitaminemerk gemiddeld met een 9.2 beoordeeld. Het is daarom niet vreemd dat het zo’n groeiend bedrijf is. Wil je je dagelijkse vitaminen extra voordelig scoren? Kies dan voor een driemaandenplan en krijg 10% Viteezy korting! Zo worden je supplementen vanuit de op maat gemaakte aanbeveling iedere maand netjes bij je thuis geleverd en kom je nooit zonder te zitten. En dat, terwijl je van een extra lage prijs profiteert!

Speciaal voor jou hebben we extra korting met de unieke Viteezy kortingscode. Vul tijdens de check-out de kortingscode ‘GROEI‘ in op de Viteezy website en krijg 10% extra korting. Dit doe je door op ‘referral code toevoegen’ te klikken want dan krijg je de mogelijkheid om een Viteezy kortingscode toe te voegen en wordt deze automatisch verrekend met het totaalbedrag


Bekijk meer productinformatie

Let op: Viteezy pillen zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Houd ze bovendien buiten het bereik van kinderen. Geef je borstvoeding, ben je zwanger of onderga je één of meerdere doktersbehandeling(en), raadpleeg dan altijd eerst een arts of apotheker over het gebruik van supplementen. Supplementen kunnen een aanvulling zijn op een gezonde levensstijl en persoonlijke gezondheidsdoelen. Je mag ook altijd advies bij mij inwinnen. Als orthomoleculair therapeut kan ik je goed vertellen welke extra vitamines je in jouw situatie kunt gebruiken en met welke andere vitamines je bijvoorbeeld voorzichtig zou moeten zijn.

Waarom een vitamine abonnement?

De reden dat veel mensen kiezen voor een vitamine abonnement, is omdat dit de meest gemakkelijke manier is om aan je dagelijkse vitamines en mineralen te komen. Dankzij een Viteezy abonnement krijg je elke maand de nodige Viteezy vitamines thuisgestuurd, afgestemd op jouw behoeften. Daardoor kun je je gepersonaliseerde vitamines elke dag innemen, zonder ooit zonder te zitten. Stel je voor dat je elke dag je vitamines inneemt; hoe goed zou je je daardoor voelen? Daarom is een Viteezy abonnement absoluut een aanrader en kun je dit supplementen abonnement goed inzetten voor consistent gebruik.

Mega handige verpakking!

Wist je dat Viteezy bestellen ook een pretje is vanwege de handige verpakking waarin de vitamines en mineralen komen? De vitamines zitten per dag verpakt in een handig zakje en die vormen samen een rol. Elke dag scheur je 1 zakje af waarin je suppletie voor die dag zit. En op die manier heb je geen losse potjes in de keuken staan. Het doosje waarin de rol verpakt zit, ziet er ook nog eens stijlvol uit. Daardoor heb je niet alleen helder overzicht over de juiste vitaminen per dag, maar kun je je vrienden en familie ook aansporen in hun gezondheid en hen aanmoedigen toekomstige gebruikers te worden.

Viteezy Review  15% Korting op Persoonlijke Vitamine!

Meest gestelde vragen over Viteezy

Heb je nog vragen over Viteezy? Of ben je benieuwd naar meer informatie over vitamines in het algemeen? Lees dan hieronder de meest gestelde vragen over deze onderwerpen.

Waar vind ik een Viteezy kortingscode?

Wil je een Viteezy kortingscode gebruiken, omdat je een bestelling gaat plaatsen? Dan heb ik goed nieuws voor je. In dit artikel deel ik een geldige Viteezy kortingscode met je, zodat jij je bestelling bij dit merk voordeliger kunt realiseren. Scrol even naar boven in deze Viteezy review om te ontdekken welke code je kunt gebruiken om bij Viteezy korting te scoren van maar liefst 10%.

Wat is de Viteezy prijs?

De Viteezy prijs ligt rond de €1 per dag voor de trouwe klant, afhankelijk van het aantal supplementen dat je per periode wilt ontvangen. Viteezy is heel voordelig. Als je bedenkt dat een goede gezondheid je maar €1 per dag hoeft te kosten, dan is dat eigenlijk niets! Iedereen kan daarom met Viteezy aan de slag en zijn of haar gezondheid een boost geven. Bovendien is het ook heel gemakkelijk om Viteezy te gebruiken. Elke dagdosering is per zakje verpakt.

Hoe weet je welke Viteezy vitamines je nodig hebt?

Je kunt op een eenvoudige manier achterhalen welke Viteezy vitamines je nodig hebt. Het is namelijk mogelijk om de Viteezy quiz te doen. Tijdens deze quiz beantwoord je verschillende vragen, waardoor er achter de schermen een op maat gemaakt advies ontstaat. Na afloop van de quiz krijg je de uitslag te zien, waarbij duidelijk wordt aangegeven welke vitamines en mineralen je op basis van je leef- en eetpatroon nodig hebt. Zo hoef je het niet zelf te bedenken!

Kan ik mijn Viteezy abonnement gemakkelijk opzeggen?

Ja, het opzeggen van je Viteezy abonnement is doorgaans een eenvoudig proces. Dit is een belangrijk aspect voor veel mensen omdat niemand vast wil zitten aan een langdurige verplichting. Meestal kun je dit doen via je account op de Viteezy-website. Het is aan te raden om vooraf de algemene voorwaarden te lezen om te weten wat de opzegtermijn is.

Hoe zijn de ervaringen met Viteezy?

De Viteezy ervaring varieert per individu, maar veel gebruikers zijn tevreden over de kwaliteit en het gemak van het vitamine abonnement. De gepersonaliseerde supplementen zijn een groot pluspunt omdat ze zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Dit zorgt ervoor dat je supplementen geschikt zijn voor jou, wat een extra boost kan geven aan je gezondheid.

Zijn er ook verschillende vitamines, mineralen en kruiden beschikbaar bij Viteezy?

Ja, Viteezy biedt een breed scala aan verschillende vitamines, mineralen en kruiden. Of je nu vitamine D, vitamine A of een complex van meerdere voedingsstoffen nodig hebt, Viteezy heeft het waarschijnlijk in hun assortiment. Dit maakt het gemakkelijker om precies die vitamines en mineralen te krijgen die jij nodig hebt, gebaseerd op jouw persoonlijke levensstijl en dieet.

Wat krijg je allemaal als je Viteezy aanschaft?

Wanneer je Viteezy aanschaft, ontvang je een doos met daarin zakjes van je dagelijkse dosering vitamines en supplementen. Deze zijn op maat gemaakt op basis van de Viteezy quiz die je hebt ingevuld. Bovendien zijn de supplementen vaak vergezeld van leuke boodschappen of zelfs een gepersonaliseerd cadeautje om je te motiveren gezond te blijven.

Hoe weet ik of Viteezy geschikt is voor mensen die al gezond eten?

Als je al gezond eet, vraag je je misschien af of je nog extra vitamines nodig hebt. Viteezy kan in dergelijke gevallen een waardevolle aanvulling zijn om eventuele voedingstekorten aan te vullen. Door de Viteezy quiz te maken, krijg je een op maat gemaakt advies over welke vitamines, mineralen en kruiden je wellicht nog mist, zodat je een extra boost kunt geven aan je al gezonde levensstijl.

Kan ik mijn Viteezy abonnement aanpassen nadat ik het heb aangeschaft en wat zijn de kosten?

Na het aanschaffen van Viteezy, is het inderdaad mogelijk om je abonnement te wijzigen. Of je nu andere supplementen wilt proberen of de leverfrequentie wilt aanpassen, dit kun je veelal regelen via je online Viteezy-account. Wat betreft de Viteezy prijs voor deze aanpassingen, die varieert afhankelijk van wat je specifiek wilt wijzigen. Het is een goed idee om je account te raadplegen voor de exacte kosten. Mocht Viteezy uiteindelijk toch niet bevallen, dan is Viteezy opzeggen vaak een eenvoudig proces dat je eveneens via je account kunt voltooien.

» Referenties


1. Kamangar, Farin & Emadi, Ashkan. (2012). Vitamin and Mineral Supplements: Do We Really Need Them? Int J Prev Med, 3(3), 221–226.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3309636/

2. Hamishehkar, Hadi; Ranjdoost, Farhad; Asgharian, Parina; Mahmoodpoor, Ata & Sanaie, Sarvin. (2016). Vitamins, Are They Safe? Adv Pharm Bull, 6(4), 467–477.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5241405/

3. Fortmann, SP; Burda, BU; Senger, CA; Lin, JS & Whitlock, EP. (2013). Vitamin and mineral supplements in the primary prevention of cardiovascular disease and cancer: an updated systematic evidence review for the US Preventive Services Task Force. Ann Intern Med, 159(12), 824-34.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24217421/

4. Rautiainen, S; Manson, JE; Lichtenstein, AH & Sesso, HD. (2016). Dietary supplements and disease prevention—a global overview. Nat Rev Endocrinol, 12(7), 407-20.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27150288/

» Referenties


Bekijk meer productinformatie

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis