Viteezy | Review (2021) | Gepersonaliseerde Vitamines!
04 augustus 2021 
15 min. leestijd

Viteezy | Review (2021) | Gepersonaliseerde Vitamines!

Om het lichaam gezond te houden en goed te laten functioneren, hebben we voedingsstoffen nodig. Vitamines en mineralen zijn microvoedingsstoffen. We hebben deze ook nodig, maar slechts in kleine hoeveelheden. Dan doen ze namelijk al hun werking. De hoeveelheid wordt daarom aangeduid in milligrammen of microgrammen. Vitamines en mineralen zijn van belang, omdat ons lichaam deze niet zelf kan aanmaken. We halen ze uit voeding, zodat onder andere de hormoonhuishouding en weerstand op peil blijven, de productie van enzymen en energie doorgaat en onze stofwisseling goed blijft werken. Bovendien werken vitamines en mineralen goed voor de spieren en botten in ons lichaam. Vitaminemerken zoals Viteezy spelen hier goed op in. 

Viteezy | Review (2021) | Gepersonaliseerde Vitamines!

Klik hier voor de beste deal bij Viteezy

Waarom Viteezy vitamines slikken? 

Over het algemeen worden vitamines en mineralen uit voeding gehaald, maar tegenwoordig bevat ons eten steeds minder essentiële voedingsstoffen. We leven in een maatschappij waar fastfood en kant-en-klare-maaltijden regelmatig genuttigd worden en die zijn helaas niet zo rijk aan voedingsstoffen. Hierdoor kunnen tekorten ontstaan in mineralen en vitamines. Dit heeft op de lange termijn een nadelig effect op de gezondheid, omdat het de weerstand en energie verlaagt en kan leiden tot allerlei ziektes en kwalen. Het is daarom belangrijk om een vitaminetekort te voorkomen. Dit doe je in de eerste plaats door zoveel mogelijk vers, onbewerkt voedsel te eten. De schijf van vijf van het Voedingscentrum geeft goed weer wat een gezond voedingspatroon inhoudt. Mocht je op die manier nog niet aan je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitaminen en mineralen komen (wat heel normaal en veelvoorkomend is), dan kun je gepersonaliseerde vitamines en mineralen van Viteezy slikken. 

Viteezy | Review (2021) | Gepersonaliseerde Vitamines!

Wat doet een vitaminetekort? 

Bij een tekort aan vitamines kan het lichaam niet goed functioneren en zal de gezondheid verslechteren. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer de vitamineopname in het lichaam verstoord is door een ziekte. Heb je hier last van, dan is het belangrijk om toch de juiste hoeveelheden aan vitamines en mineralen binnen te krijgen. Anders ontstaat er een kettingreactie. Een ziekte kan een verstoorde vitamineopname veroorzaken, maar op haar beurt kan een vitaminetekort weer leiden tot ziektes. In dat vicieuze cirkeltje wil je niet terechtkomen. Daarom kun je beter extra goed voor jezelf zorgen. Vooral wanneer je tot een van de groepen mensen behoort die via voeding überhaupt niet voldoende vitaminen binnenkrijgt, zoals ouderen, mensen die niet of nauwelijks buiten komen of hele jonge kinderen. 

Wat doet een te veel aan vitamines? 

Bestaat er dan ook zoiets als een te veel aan vitamines? Ja, zeker. Dit kan ook slecht zijn voor de gezondheid. Wanneer jij een te lange tijd te veel vitamine B6, B11 of vitamine A, D of E inneemt, kun je bijvoorbeeld last krijgen van tintelingen, gevoelloosheid of zenuwpijn in het lichaam. Dit overschot aan vitamines kan echter alleen ontstaan wanneer je supplementen met hoge doseringen slikt en niet goed weet welke je nodig hebt. Daarom zijn gepersonaliseerde vitamines, bijvoorbeeld van Viteezy, erg aan te raden. Daarmee krijg je elke dag precies de juiste doseringen binnen. 

Viteezy | Review (2021) | Gepersonaliseerde Vitamines!

Viteezy: gepersonaliseerde dagelijkse vitamines  

Viteezy is in het leven geroepen omdat vitamines en mineralen slikken makkelijker moest worden. Volgens de oprichters Bas en Frans was de supplementenmarkt niet transparant genoeg en was het als klant nog best ingewikkeld om te ontdekken welke vitamines en mineralen het best bij je passen. “Wij maken het mogelijk om de juiste gepersonaliseerde suppletie te vinden, zonder daarvoor de deur uit te hoeven.” 

De mensen achter dit bedrijf vinden dat iedereen eerlijke begeleiding verdient op het gebied van gezond leven en dat je dit met de juiste mensen, technologie en wetenschap voor elkaar krijgt. Bij Viteezy gelooft men dat iedereen uniek is en dat daarom ook ieders supplementen kunnen verschillen. Met op maat gemaakte en gepersonaliseerde vitamines helpt Viteezy haar klanten aan een betere gezondheid. Daarbij is zij transparant over de pure ingrediënten en wil zij alleen hoge kwaliteitsstandaarden nastreven. 

Viteezy | Review (2021) | Gepersonaliseerde Vitamines!

Gepersonaliseerde vitamines quiz 

Hoe Viteezy dan bepaalt welke vitaminen en mineralen jij nodig hebt? Door middel van de vragenlijst of quiz die samen met de Viteezy diëtiste is opgesteld. Hierbij worden persoonlijke eigenschappen, doelen en levensstijl geanalyseerd om zo een juiste combinatie van vitamines, mineralen, kruiden en eiwitten te adviseren. Hierbij staat de huidige wetenschap hoog in het vaandel. Nadat je de quiz hebt gedaan kun je op Viteezy inloggen en in je persoonlijke account zien welke vitaminen en mineralen worden aanbevolen. Zo maakt Viteezy het weer makkelijk voor je om gezond te leven, zonder te veel poespas. 

Viteezy | Review (2021) | Gepersonaliseerde Vitamines!

Alles over Viteezy 

Bij Viteezy wordt rekening gehouden met gepersonaliseerde wensen, behoeften en levensstijlen. Het is de missie van dit bedrijf om supplementen slikken op een transparante manier makkelijk te maken en duidelijk te zijn over wat er precies in zit. Iedereen is uniek, ook jij. Daarom verdien je personalized nutrition, elke dag opnieuw! Viteezy supplementen zijn van hoge kwaliteit, transparant en worden bezorgd in heel Nederland en België. Eet je vegetarisch of glutenvrij, dan wordt daar rekening mee gehouden in het samenstellen van de beste gepersonaliseerde vitaminen voor jou. Viteezy stopzetten is overigens heel gemakkelijk. Je zit daardoor niet vast aan een abonnement waar je geen interesse in hebt. Is het niets voor jou, dan zeg je het gemakkelijk op. 

Viteezy voor elk doel 

Viteezy vitamine wordt iedere maand thuisbezorgd in 30 dag verpakkingen en is afgestemd op een van de vier doelen. Deze zijn allemaal vegetarisch en vegan dankzij de transparante, plantaardige capsule, glutenvrij én veilig in gebruik:  

✅ Energy Assistant: heb je weinig energie en wil je graag beter in je vel zitten, dan is Energy Assistant iets voor jou. Het activeert je natuurlijke energie en ondersteunt je energieniveau gedurende de dag. Daardoor word je minder snel moe, werkt je stofwisseling beter en kun je gemakkelijker energie uit voeding halen. Bovendien ondersteunt het de spieren in het lichaam om meer energie op te nemen. Energy Assistant bestaat uit vitamines B, Rhodiola en Ginseng. Deze combinatie leidt tot het stimuleren van de natuurlijke energie in het lichaam en helpt extra energie aan te maken. 

✅ Hair Nail Boost: merk je dat je nagels en haar zwakker worden? Dat kan een teken zijn van vermoeidheid, stress of ziekte. Houd ze gezond en sterk door voor Hair Nail Boost te kiezen. Dankzij de combinatie van biotine, selenium, zink en een aantal B-vitamines krijgt je lichaam de voedingsstoffen die het nodig heeft om jouw haar en nagels sterk en glanzend te houden. Al deze stoffen zijn goed opneembaar in het lichaam en geselecteerd op basis van wetenschappelijk onderzoek; 

✅ Skin Support: wil je je huid ondersteunen tegen invloeden van buitenaf en haar extra gezond en fit houden? Met Skin Support worden belangrijke voedingsstoffen, zoals biotine, hyaluronzuur en vitamine C gecombineerd. Deze ondersteunen de huid van binnenuit en helpen de huid fit en gezond te houden. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze ingrediënten de huid ondersteunen en huidproblemen tegengaan. Wanneer jouw lichaam gezond en in balans is, zullen huidproblemen namelijk vanzelf verminderen of zelfs verdwijnen; 

✅ Sleep-well: wie niet goed slaapt voelt zich de hele dag moe, uitgeput en futloos. Daarom is een goede nachtrust van belang. Kom jij toch niet goed in slaap of merk je dat je 's nachts vaak wakker wordt? Met Sleep-well is dat verleden tijd. Dankzij natuurlijke hulpmiddelen wordt jouw nachtrust ondersteund en kun je beter ontspannen. Bovendien wordt de REM slaap verlengd, de slaapkwaliteit verbetert en wordt het natuurlijke bioritme van je lichaam in stand gehouden. Dankzij krachtige, natuurlijke hulpmiddelen zoals valeriaan, hop, 5-HTP en magnesium komt je lichaam terug in balans en worden nachten weer waar ze voor bedoeld zijn: rust en ontspanning. 

Viteezy | Review (2021) | Gepersonaliseerde Vitamines!

Beste vitamine Dragons Den 

Viteezy nl was al heel bekend in Nederland en België, maar werd pas echt groot toen Nikkie Plessen besloot erin te investeren. Bas en Frans hebben Viteezy's gepersonaliseerde vitamines in Dragons Den gepresenteerd. Dit tv-programma is gericht op het vinden van investeerders voor bedrijven of ideeën. Toen Viteezy gepitcht werd in een van de afleveringen, was Nikkie Plessen de investeerder die mogelijkheden in het supplementenmerk zag. Zij investeert niet vaak tijdens Dragons Den, maar áls zij het doet lijkt het direct raak. Omdat zij een eigen sportschool heeft kan zij Viteezy als vitaminemerk goed promoten. Bovendien is zij veel bezig met gezondheid en uiterlijk, iets waar Viteezy's gepersonaliseerde supplementen op inspelen. 


Viteezy ervaringen 

Je bent nu vast en zeker benieuwd naar Viteezy ervaringen van bestaande klanten. Daarom hebben we een aantal voorbeelden verzameld. Chantalle uit Haarlem vertelt: “Persoonlijke aanbeveling en super verpakking. Ik zou haast niet geloven dat dit echt voor mij op maat gemaakt was. Van de persoonlijke aanbeveling tot aan de persoonlijke verpakking (waar mijn naam op stond) was alles op maat gemaakt voor mij. Echt super!” Emma uit Hilversum schreef ook een mooie Viteezy review. “Goede vitamine pillen en onwijs makkelijk. Ik voel gelijk wanneer ik de vitamine een paar dagen niet heb ingenomen.” Dan wordt zij namelijk wat moe en slap. “De doos waarin mijn pillen komen ziet er super uit, echt een verrassing. Ook de website is lekker overzichtelijk! Eindelijk een organisatie die betrouwbaar is en het makkelijk maakt wat ik nodig heb.” 

Voor Kristy uit Utrecht staat vast dat de diëtiste van Viteezy van toegevoegde waarde is. “Diëtiste helpt mij echt. Een belofte die Viteezy zeker is nagekomen om het helpen van mijn doelen te bereiken!” Verder vertelt Jop uit Nijmegen over het gemak van dit vitaminemerk. “Nooit meer hoeven nadenken of ik nog genoeg vitamines in huis heb! Gemakkelijk door de brievenbus." Ook Linda uit Amsterdam is tevreden over de betrouwbaarheid en service van Viteezy. “Wat een superservice! Ik was al een tijd op zoek naar een betere en goedkopere collageen variant. Die heb ik gevonden in de collageen peptide van Viteezy. Aan mij hebben ze een trouwe klant gewonnen.” 

Viteezy | Review (2021) | Gepersonaliseerde Vitamines!

Viteezy bestellen 

Ben je overtuigd van het succes van dit vitaminemerk en wil je je eigen gepersonaliseerde vitamines van Viteezy kopen? Wacht dan niet langer, want jouw lichaam verdient het beste van het beste. De Viteezy kosten liggen rond de €1 per dag voor een zakje met supplementen. Daarmee is Viteezy qua prijs heel voordelig! Hoeveel supplementen je per dag dient in te nemen, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en doelen. Probeer het gewoon en bestel jouw vitaminepakket. Mocht het niets voor je zijn dan is Viteezy opzeggen heel eenvoudig. Het is ook mogelijk om het abonnement tijdelijk te pauzeren of tussentijds aan te passen, mocht je dat willen. 

Viteezy aanbieding! 

Viteezy wordt als vitaminemerk gemiddeld met een 9.2 beoordeeld. Het is daarom niet vreemd dat het zo'n groeiend bedrijf is. Wil je je dagelijkse vitaminen extra voordelig scoren? Kies dan voor een driemaandenplan en krijg 15% Viteezy korting! Zo worden je supplementen iedere maand netjes bij je thuis geleverd en kom je nooit zonder te zitten. En dat, terwijl je van een extra lage prijs profiteert! Heb je een Viteezy kortingscode, dan kun je die ook nog inzetten. Vul hem in tijdens de check-out op de Viteezy website. Dit doe je door op ‘referralcode toevoegen’ te klikken. Dan krijg je de mogelijkheid om een Viteezy kortingscode toe te voegen en wordt deze automatisch verrekend met het totaalbedrag. Heb je vragen na het doen van de quiz of wil je iets vragen over je bestelling of betaling, dan kun je onderin de website van Viteezy op de ‘support’ button klikken. De klantenservice van Viteezy staat klaar om je vragen te beantwoorden en je zorgen weg te nemen. 

Let op: Viteezy supplementen zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Houd ze bovendien buiten het bereik van kinderen. Geef je borstvoeding, ben je zwanger of onderga je één of meerdere doktersbehandeling(en), raadpleeg dan altijd eerst een arts of apotheker over het gebruik van supplementen. 

Viteezy | Review (2021) | Gepersonaliseerde Vitamines!

Klik hier voor de beste deal bij Viteezy

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


  • Meer energie?
  • Regelmatiger bewegen?
  • Uitgeruster wakker worden?
  • Bewuster worden van je mindset?
  • De voordelen van meditatie ervaren?
  • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download