In dit artikel

Hoe neem ik contact op met Viteezy?

In dit artikel

Heb je vragen over de producten, vitaminen en mineralen van Viteezy B.V. of wil je advies? Je bent niet de enige; ik stond laatst ook voor deze vraag. Gelukkig heb ik ontdekt dat Viteezy een gebruiksvriendelijke klantenservice heeft die snel en efficiënt helpt.

Dit artikel zal je stap voor stap laten zien hoe je gemakkelijk contact kunt opnemen met Viteezy. Je kunt bellen naar het bijhornede nummer, maar ook een mailtje sturen. Lees verder en ontdek alle mogelijkheden!

Key Takeaway

Het beste product van Viteezy 2024 volgens onze test is de Daily Essentials Bundel.
✅Voor een druk en actief leven
✅Slechts €28 per maand
✅10% korting met kortingscode ‘GROEI
❌Je kunt dit vitaminepakket niet zelf samenstellen.

Samenvatting

  • Naar info@viteezy.nl kun je een mailtje sturen voor alle vragen of problemen die je hebt met Viteezy’s producten of diensten.
  • Bel Viteezy’s klantenservice op 088 226 6000 van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 16:00 voor direct persoonlijk contact en snelle assistentie.
  • Bezoek het hoofdkantoor van Viteezy aan de Spiegelstraat 38, 1405 HX in Bussum voor persoonlijke support of meer informatie over hun aanbod.

Wat is Viteezy?

Viteezy is een onderneming gespecialiseerd in het aanbieden van persoonlijke vitamines en mineralen. Ik vul een korte quiz in op hun website en daaruit blijkt welke vitamine en mineralen geschikt zijn voor mijn levensstijl.

Elke maand ontvang ik een pakketje met daarin dagelijks verpakte vitamines, afgestemd op wat mijn lichaam nodig heeft. Zo help ik mijn gezondheid in balans te brengen en te houden.

Het bedrijf maakt gebruikt van natuurlijke ingrediënten om hun vitaminen en supplementen te produceren. Ze combineren de wetenschap met natuurlijke kruiden, mineralen en vitaminen om mijn dagelijkse voeding te ondersteunen. Dat staat allemaal in de bijhorende omschrijving.

Dit alles wordt netjes thuisbezorgd op mijn thuisadres, waardoor ik nooit zonder mijn vitaal belangrijke supplementen zit. Met Viteezy kan ik erop vertrouwen dat ik de juiste voedingsstoffen binnenkrijg, elke dag weer.

Contact opnemen met Viteezy (Viteezy contact)

Als je vragen hebt over Viteezy of ondersteuning nodig hebt, zijn er verschillende wegen om snel en gemakkelijk contact met hen op te nemen. Er is ook een omschrijving beschikbaar. Zij staan klaar om je te helpen en elke vraag te beantwoorden, of het nu gaat om productinformatie, eigenschappen of over de datum van je bestelling.

Via e-mail: info@viteezy.nl

Ik pak mijn telefoon of computer en stuur gemakkelijk een mail naar info@viteezy.nl voor al mijn vragen over Viteezy. Het kan zijn dat ik een probleem heb, zoals een melding krijgen dat mijn e-mailadres al in gebruik is.

Geen zorgen, een snel mailtje sturen naar de klantenservice en zij staan klaar om me te helpen met een oplossing.

Contact opnemen via e-mail is handig omdat ik het op elk moment van de dag kan doen. Ik hoef niet te wachten op specifieke openingstijden en kan in mijn eigen tempo uitleggen wat ik nodig heb.

Daarnaast bewaar ik alle communicatie handig in mijn inbox, zodat ik altijd terug kan kijken naar de informatie die is uitgewisseld.

Telefonisch: 088 226 6000 (09:00 tot 16:00 op werkdagen)

Heb je liever direct persoonlijk contact? Pak dan de telefoon en bel naar Viteezy B.V. Het enthousiaste team van de klantenservice staat voor je klaar op het nummer 088 226 6000. Zij helpen je graag verder met al je vragen over onze voedingssupplementen, je account, of de levering van je bestelling.

Je bereikt Viteezy het beste tussen 09:00 en 16:00 uur op werkdagen, zodat de medewerkers je snel en efficiënt kunnen bijstaan. Geef Viteezy een belletje, zodat jullie samen een passende oplossing kunnen vinden omtrent de gepersonaliseerde vitamines.

Hoe neem ik contact op met Viteezy?

Adres: Spiegelstraat 38, 1405 HX Bussum

Mocht je de telefoon niet pakken of je stuurt liever geen mailtje, dan kun je altijd langskomen! Het hoofdkantoor van Viteezy B.V. is namelijk makkelijk te vinden. VIteezy is gevestigd in een gezellig buurtje op Spiegelstraat 38 in Bussum.

Hier kun je al je vragen stellen, meer te weten komen over alle producten, of gewoonweg een praatje maken. Het team staat voor je klaar, maar waardeert het wel als je eerst even contact opneemt met de mederwerkers. Ik raad je aan om eerst te bellen of te mailen met je vraag.

Conclusie

Wil je snel in contact komen met Viteezy B.V.? Een mailtje sturen of bellen tijdens kantooruren raad ik je ten zeerste aan. Hun klantvriendelijke team staat klaar om jouw vragen over vitamines en voedingssupplementen te beantwoorden.

Met de persoonlijke vragenlijst krijg je advies dat past bij jouw levensstijl. Viteezy’s service maakt het gemakkelijk om jouw gezondheid te ondersteunen. Het is tijd om actie te ondernemen en je welzijn op de eerste plaats te zetten!

Veelgestelde Vragen

1. Wat is het adres van Viteezy B.V.?

Het adres van Viteezy kunt u gemakkelijk vinden op onze website onder ‘Contact’.

2. Hoe kan ik de klantenservice van Viteezy B.V. bereiken?

U kunt onze klantenservice bereiken door een mailtje te sturen of te bellen naar het telefoonnummer vermeld op onze site.

3. Kan ik wijzigingen doorgeven in mijn gegevens bij Viteezy B.V.? (bijvoorbeeld je profile picture of adres)

Ja, je kunt als je gegevens zoals je adres en telefoonnummer bijwerken door in te loggen op de website van Viteezy of contact op te nemen met de klantenservice.

4. Wat moet ik doen als ik niet gevonden heb wat ik zocht op Viteezy’s website?

Als je iets niet kunt vinden, neem dan contact op met Viteezy door middel van een email of telefoon. De mederwerkers helpen je dan verder.

5. Biedt Viteezy B.V. ook een quiz aan om mijn behoefte aan vitamines en mineralen te ontdekken?

Ja, maak de Viteezy quiz op de website om aanbevelingen te krijgen voor de juiste vitamine D en kruiden die per dag voor jou persoonlijk geschikt zijn.

6. Waar vind ik de algemene voorwaarden van Viteezy B.V.?

De algemene voorwaarden staan op de website en zijn altijd beschikbaar om te lezen voordat je een verbintenis aangaat met Viteezy.


Bekijk meer productinformatie

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Hoe neem ik contact op met Viteezy?

Laat een reactie achter

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips