0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelwagen.

In dit artikel

Mijn Beste Vitamine K2 | 6x Test en Ervaringen!

Mijn Beste Vitamine K2 | 6x Test en Ervaringen!

In dit artikel

Vitamine K2 is een van de vitaminesoorten die vooral in dierlijke producten voorkomt. K2 vitamine helpt onder andere bij de synthese van eiwitten in onze botten, tanden, kraakbeen en lever. Wil je meer weten over vitamineK2 en ben je benieuwd naar de verschillende vitaminen k2 producten die er op de markt zijn? In deze test ga ik verschillende producten met vitamine K vergelijken. De beste vitamine K2 onthul ik na afloop ook. Lees dus snel verder!

Kort samengevat:

Mijn beste vitamine K2 van 2024 volgens onze test is Flinndal Vitamine K2. Dit supplement bevat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid en is geschikt voor vegetariërs.

Vitamine K2 vergelijken; hoe doe ik dat? 

Elk K2 vitamine product wordt aan de test onderworpen. Hierbij kijk ik onder andere naar de kwaliteit van de K2 vitamine, het gebruiksgemak van vitamineK2 producten en de ervaringen van andere mensen. Ook keek ik naar de prijs van de K2 vitaminen en eventuele verzendkosten. En is er een aanbieding, dan lees je dat ook in dit artikel.

Mijn beste vitamine k2 keuzehulp

ProductAdviesprijsPer dagVorm
1. Flinndal€11,45€0,34Capsule
2. Vitaily€60€2Softgel
3. Flinndal D3 & K2€9,45€0,28Capsule
4. Superfoodies€15€0,25Tablet
5. Swanson€19,50€0,65Softgel

1. Flinndal Vitamine K2

Flinndal Vitamine K2 ondersteunt de sterke botten, stimuleert bloedstolling en bevat zowel vitamine D. Deze vitamine D3 K2 bevat geen onnodige toevoegingen en is verantwoord gedoseerd. Daardoor weet je zeker dat je een veilig K2 vitamine supplement inneemt. In de vitamine K tabletten zit 75mcg vitamineK2. Dat is 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid en ook een veilige hoeveelheid. Je mag namelijk maximaal 1000mcg vitamine K per dag.

Beste Vitamine K2 Review (2022) 6x VitamineK2 Test

Heb je vitamine K tekort symptomen en kan je wel wat hulp gebruiken in de vorm van de vitamine K2 werking? Flinndal K2 vitaminen zijn geschikt voor vegetariërs. Met 1 capsule supplementen per dag geef je je lichaam al wat het nodig heeft.

Je kunt Flinndal Vitamine K2 kopen voor €10,95 voor 30 capsules. Er is ook een verpakking van 90 capsules verkrijgbaar voor €22,95. Kies je voor herhaalgemak, dan krijg je extra korting bij Flinndal. Met kortingscode ‘GROEI‘ krijg je 10% Flinndal korting.

Voordelen Flinndal

✅ Veilig gedoseerd;

✅ Zonder onnodige toevoegingen;

✅ Slechts 1 tablet vitaminen K2 per dag nodig;

✅ Voordelig geprijsde vitamine K2;

✅ Extra korting bij herhaalgemak.

Nadelen Flinndal

❌ Je hebt pas gratis verzendkosten als je voor herhaalgemak kiest;

❌ Niet geschikt voor veganisten.


Bekijk meer productinformatie

2. Vitaily

Op nummer 2 staat Vitaily. Wil je graag een vitamine K2 abonnement en heb je daarnaast behoefte aan andere vitaminen en mineralen? Bij Vitaily kun je K2 vitamine en elke andere vitamine die je lichaam nodig heeft in abonnementsvorm kopen.

Beste Vitamine K2 Review (2022) 6x VitamineK2 Test

Nadat je de test hebt gedaan, weet je precies welke supplementen je naast K2 vitaminen nog meer nodig hebt. Vervolgens kun je een maandpakket bestellen of een abonnement nemen. Elke maand ontvang je jouw supplementen aan de deur. Vitaily biedt supplementen van een hoge kwaliteit en het merk denkt hierbij om het milieu. De biofoliezakjes waarin vitamineK2 en andere supplementen geleverd worden zijn namelijk helemaal plasticvrij.

Met de kortingscode “GROEI” krijg je €10 korting op een Vitaily abonnement. Doe daar je voordeel mee!

Voordelen Vitaily

✅ Niet alleen vitamine K 2, maar ook andere vitaminen en mineralen die je nodig hebt (vitamine D3 K2 magnesium, enzovoort);

✅ Los een vitamine K-tekort bij volwassenen eenvoudig op met 1 zakje supplementen per dag;

✅ Vitaminen K2 korting met de kortingscode GROEI;

✅ Hoogwaardige kwaliteit supplementen en plasticvrije verpakkingen;

✅ Alle supplementen zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten;

✅ Abonnement mogelijk.

Nadelen Vitaily

❌ Je kunt geen los vitamine K supplement bestellen.


Bekijk meer productinformatie

3. Flinndal Vitamine D3 & K2

Het volgende product is Flinndal Vitamine D3 & K2. Dit draagt bij aan sterke botten en de weerstand en bevat een krachtige formule met een positieve werking. Met 100mcg vitamine K2 en 62,5mcg vitamine D3 kan Flinndal een positief effect hebben op je gezondheid. Ben je op zoek naar K2 vitamine (vit K2) zonder onnodige toevoegingen en met een verantwoorde dosering? Dan zit je bij Flinndal goed. 

Beste Vitamine K2 Review (2022) 6x VitamineK2 Test

Je kunt deze vitamine K kopen voor €24,95 voor 90 capsules. Kies je voor herhaalgemak om je vitamine K2 tekort op te lossen, dan profiteer je van korting op Flinndal Vitamine D3 & K2. Met kortingscode ‘GROEI‘ krijg je 10% Flinndal korting.

Voordelen Flinndal

✅ VitamineK2 en D3 in één tablet;

✅ Vitaminen K2 die ook geschikt zijn voor vegetariërs;

✅ Deze K2 vitaminen zijn verantwoord gedoseerd (volgens vitamine K Voedingscentrum normen);

✅ Zonder onnodige toevoegingen.

✅ Abonnement mogelijk.

Nadelen Flinndal

❌ Je hebt pas gratis verzendkosten als je voor herhaalgemak kiest;

❌ Niet geschikt voor veganisten.


Bekijk meer productinformatie

4. SuperFoodies Vitamine K2 Eko Mundo – beste vitamin K2 (MK-7) 

Op nummer 4 staat SuperFoodies Vitamine K2 Eko Mundo. Dit product met vitamine K is glutenvrij en zuivelvrij. Het vit K2 product is geschikt voor vegetariërs en veganisten en daarmee onderscheidt SuperFoodies zich met deze K2 vitamine.

Beste Vitamine K2 Review (2022) 6x VitamineK2 Test

De vitamineK2 tabletten van SuperFoodies Vitamine K2 Eko Mundo zijn van hoogwaardige kwaliteit en vullen je dagelijkse behoefte aan K2 vitaminen perfect aan. Elk vitaminen K2 tablet bevat 100mcg vitamine K2. 

Wil je deze vitamine K kopen? Met één verpakking doe je twee maanden en je betaalt er €14,95 voor. Vul je tekort op een voordelige manier aan en zorg goed voor jezelf met SuperFoodies Vitamine K2 Eko Mundo. Nu 10 % korting met code ‘Groei10′

Voordelen SuperFoodies

✅ Hoogwaardige kwaliteit supplementen;

✅ Verantwoorde dosering volgens vitamine K Voedingscentrum;

✅ Voordelig geprijsde supplementen waar je maar liefst 2 maanden mee doet;

✅ Glutenvrij;

✅ Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Nadelen SuperFoodies

❌ Tot een bestelwaarde van €59 betaal je verzendkosten bij SuperFoodies.


Bekijk meer productinformatie

5. Body & Fit Ultra Maximum Strength Natural Vitamin K2 

Op 5 staat de vitamine K2 van Body & Fit. Ben je op zoek naar een hoge dosering K2 vitamine, dan is dit product geschikt voor jou. In één softgel zit namelijk maar liefst 200mcg vitamineK2. Ondersteun je lichaam en het draagt bij aan gezonde botten en een goede bloedstolling door één keer per dag een softgel capsule K2 vitaminen te nemen.

In een verpakking Body & Fit Ultra Maximum Strength Natural Vitamin K2 zitten 30 softgels vitaminen K2. Wil je deze vitamine K2 kopen, dan betaal je €19,90 voor één verpakking. 

Voordelen Swanson

✅ Hoge dosering vitamine K;

✅ Eén softgel per dag innemen met water;

✅ Redelijk voordelig geprijsde vitaminen K2;

✅ Geschikt voor vegetariërs.

Nadelen Swanson

❌ Niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar;

❌ Tot een bestelwaarde van €35 betaal je verzendkosten.


Bekijk meer productinformatie

6. Vitamines per post Vitamine K2 

En ik sluit af met een vitaminen K2 product van Vitamines per post: Vitamine K2. Vitamines per post bezorgt gratis door heel Nederland en een pakket K2 vitaminen of andere supplementen past altijd door de brievenbus. Daardoor hoef je nooit thuis te blijven voor een bezorging.

Beste Vitamine K2 Review (2022) 6x VitamineK2 Test

Waar is vitamine K2 goed voor? Onder andere draagt het bij aan sterke botten, sterke tanden en het stimuleert bloedstolling in het lichaam. Wil je Vitamines per post vitamine K2 kopen? Je ontvangt 100 tabletten in een verpakking voor €22,95. Er zit 100mcg vitamine K in één tablet en deze zijn geschikt voor vegetariërs.

Voordelen Vitamines per post

✅ Gratis bezorging door heel Nederland en past door de brievenbus;

✅ 30% korting bij 4 verpakkingen vitamine K2 cholesterol;

✅ 100mcg per tablet;

✅ Geschikt voor vegetariërs.

Nadelen Vitamines per post

❌ Niet geschikt voor veganisten.


Bekijk meer productinformatie

Mijn beste vitamine K2 2024

Ben je nu benieuwd naar de beste vitamine K2? Naar mijn mening is Flinndal Vitamine K2 de absolute winnaar uit deze K2 vitamine test. Dat komt onder andere door de veilige dosering in deze vitamine K2 cholesterol. Zo pak je met een gerust hart je vitamine K tekort aan. Verder is deze vitamineK2 voordelig geprijsd en hoef je slechts één tablet per dag in te nemen. Er zijn geen onnodige ingrediënten aan toegevoegd en als je voor herhaalgemak kiest krijg je extra korting.

Beste Vitamine K2 Review (2022) 6x VitamineK2 Test

Voor mij hoeft vitamine D3 K2 niet per se gecombineerd te worden. Ik neem D3 en K2 los van elkaar. Als jij het wel prettig vindt om vitamine D en K2 in één capsule in te nemen, dan is Flinndal wellicht niet de winnaar voor jou. Maak vooral een keuze die voor jou goed voelt: of dat nu vitamine D en K2 samen is of alleen vitamine K2.


Vitamine K2 ervaringen en reviews 

Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Ik zocht een K2 vitamine review op van een aantal merken om je er een beter beeld van te geven. Ga je K2 kopen of vitamine D3 K2, dan weet je op deze manier beter wat voor aankoop je doet.

Flinndal Vitamine K2 review 

Pieter kocht K2 vitaminen van Flinndal en vertelt. “Ik las dat vitamine K2 cholesterol verbetert. En dat vitamine D3 K2 dan goed is om te gebruiken. Toch wilde ik liever eerst alleen met vitamine K aan de slag. Daarom ging ik deze vitamine K2 bestellen. Bevalt mij tot nu toe heel goed.”

Beste Vitamine K2 Review (2022) 6x VitamineK2 Test

Vitaily review

Volgens Stef is Vitaily ideaal als je vitaminen K2 nodig hebt. “Handig dat je echt een totaaloplossing koopt bij Vitaily. Ik krijg nu vitamin K2 en D3 (vitamine D3 K2) gewoon thuisbezorgd, samen met andere vitamines die ik nodig heb. Echt makkelijk.”

Flinndal Vitamine D3 K2 ervaring 

Vitamine D3 K2 van Flinndal wordt goed gewaardeerd door klanten. Een anonieme review luidt: “VitamineK2 is goed voor je en dat weet ik. Maar sinds ik Flinndal Vitamine D3 en K2 slik merk ik nog meer voordelen. Handig dat ze vitaminen D2 en K2 bij elkaar doen in een tablet. Dan hoef je er maar eentje door te slikken. Ik kan dat over het algemeen niet zo goed dus dit scheelt echt voor mij.”

Beste Vitamine K2 Review (2022) 6x VitamineK2 Test

Meer over deze vitaminesoort

Vitamine K2 is één van de meest onderschatte voedingsstoffen die er zijn, terwijl het wel degelijk een belangrijk rol speelt bij tal van lichaamsprocessen.

Eigenlijk is vitamine K een vorm van vitamine K op zich, en het wordt ook wel menachinon genoemd. De andere vorm, vitamine K1, heeft nagenoeg dezelfde functies in het lichaam maar is eigenlijk de voorloper van vitamine K2. Vitamine K1 wordt uit voeding en drinken gehaald, en wordt dan in vitamine K2 omgezet in de darmen.

Wat maakt vitamine K nu precies zo belangrijk, en hoeveel heb je er van nodig? Als je een duidelijk antwoord wilt krijgen op deze en méér vragen, lees dan snel verder!

Wat is vitamine K2?

Vitamine K2 is één van de vier vetoplosbare vitaminen en vervult enkele belangrijke functies in het menselijke lichaam. Zoals vermeld komt de eerste vorm, K1, vooral voor in voeding en dranken. In de darmen wordt door middel van bacteriën vervolgens vitamine K2 aangemaakt.

Bij de zoektocht naar een goed vitamine K2 supplement wordt vaak de algemene naam voor vitamine K gebruikt: fylochinon. Beide vormen zijn echter op een vergelijkbare manier werkzaam.

In deze blog vind je meer info over goede natuurlijke bronnen van vitamine K, hoeveel je er dagelijks van nodig hebt en waarom een vitamine K2 supplement misschien wel iets voor jou is!

Beste Vitamine K2 Review (2022) 6x VitamineK2 Test

Waar zit vitamine K2 in?

Zoals dat bij haast alle voedingsstoffen het geval is, komt vitamine K2 in tal van natuurlijke voedingsmiddelen voor. Als je je gezondheid een boost wilt geven, dan is het belangrijk om daar meer over te weten. Hieronder een kort overzichtje van de belangrijkste bronnen van deze vitamine:

 • Groene bladgroenten, zoals spinazie
 • Veel andere groenten, waaronder kolen
 • De meeste fruitsoorten
 • Zuivelproducten, zoals melk en kaas
 • Vlees
 • Eieren
 • De meeste granen

Daarbij komen ook kleinere hoeveelheden vitamine K2 voor in lever en eigeel. Dagelijks voldoende van deze voedingsmiddelen consumeren is van groot belang om de hoeveelheid vitamine K in het lichaam op peil te houden.

Aangezien het om een vetoplosbare vitamine gaat, kan vitamine K2 in het lichaam worden opgeslagen. De gevolgen van een tekort zullen dus pas na lange tijd merkbaar zijn. Het voordeel daarvan is echter dat een tekort aan vitamine K niet vaak voorkomt, zeker als men een kwalitatief vitamine K2 supplement aan de voeding toevoegt!

Beste Vitamine K2 Review (2022) 6x VitamineK2 Test

Wat doet vitamine K2?

Vitamine K2 zou niet belangrijk zijn voor een goede gezondheid als het niet enkele belangrijke functies vervulde in het lichaam! Doorgaans kan je genoeg vitamine K2 (natuurlijke anti oxidant) uit voeding halen om van de gezondheidsvoordelen te genieten, maar vaak is een supplement toch aangeraden. Hieronder krijg je een duidelijk overzicht van de belangrijkste functies van deze vitamine:

1. Vitamine K2 en gezonde botten

Steeds meer wordt duidelijk uit wetenschappelijk onderzoek dat vitamine K2 een belangrijk rol zou spelen bij de opbouw van sterke botten. Dat is één van de redenen waarom aan pasgeboren baby’s extra vitamine K wordt gegeven. Enkel zo kan de bot- en gewrichtsstructuur zich optimaal ontwikkelen. Vaak beweert men dat vitamine K2 op indirecte wijze het risico op osteoporose zou kunnen verminderen, maar daar is meer diepgaand wetenschappelijk onderzoek voor nodig.

2. Vitamine K2 en de bloedvaten

Vervolgens is vitamine K2 ook belangrijk voor zowel de opbouw van bloedvaten als de doorstroming van het bloed. De vitamine heeft immers een grote invloed op de bloedstolling én gaat aderverkalking tegen. Dat is dan ook waarom vitamine K2 en bloedverdunners of antistollingsmiddelen niet samen worden aangeraden, aangezien ze elkaars effect kunnen verstoren!

3. Een goede hersenfunctie

Ook speelt vitamine K een rol bij een goede cognitieve functie. Dit komt deels doordat de vitamine in grote hoeveelheden aanwezig is in al het hersenweefsel en dus ook bijdraagt tot de werking ervan. Bepaalde neurodegeneratieve aandoeningen, zoals Alzheimer of Parkinson, kunnen mede door voldoende vitamine K2 voorkomen worden!

4. Vitamine K2 en cholesterol

Ten slotte zou vitamine K2 een remedie kunnen zijn tegen een te hoge cholesterol. Eigenlijk heeft dit wederom te maken met de effecten van de vitamine op aderverkalking en de bloedstolling. Hoe beter het bloed door de aderen stroomt en hoe minder verkalking er is, hoe lager je cholesterol zal zijn!

Beste Vitamine K2 Review (2022) 6x VitamineK2 Test

Een vitamine K2 tekort, wat houdt dat in?

Een vitamine K2 tekort kan wel degelijk voorkomen worden, en dan vooral bij pasgeboren baby’s die via de voeding te weinig binnen krijgen. Bij volwassenen bestaat dat risico echter ook, bijvoorbeeld door ongezonde voeding of een probleem met de opname van vitamine K2.

Als je zeker wilt zijn dat je voldoende vitamine K hebt, is het altijd aangeraden om hiervoor op het advies van een arts of voedingsdeskundige te vertrouwen. Daarbij kan een kort overzichtje van enkele van de belangrijkste symptomen en bijwerkingen van een vitamine K2 tekort je al wat meer duidelijkheid geven:

Een vertraagde bloedstolling

Eerst en vooral zal een vitamine K2 tekort een negatief effect hebben op de bloedstolling. Hoe trager bloed stolt, hoe meer bloedverlies er optreedt bij een open wond en dat is natuurlijk niet wenselijk.

Aderverkalking en een hoge cholesterol

Een neveneffect daarvan is dan weer dat een vitamine K2 tekort problemen met aderverkalking en een hoge cholesterol met zich mee zal brengen. Vitamine K2 is écht essentieel voor sterke aders en een goede bloeddoorstroming!

Osteoporose en andere botproblemen

Ten slotte is ook osteoporose één van meest voorkomende langdurige symptomen van een vitamine K2 tekort. Vitamine K draagt bij tot de opbouw van botweefsel en gewrichten. Een chronisch tekort zorgt bij (vooral) ouderen dan ook voor botverlies en gewrichtsontstekingen.

Beste Vitamine K2 Review (2022) 6x VitamineK2 Test

Vitamine K2 voor baby’s

Vitamine K2 wordt gezien als één van de belangrijkste voedingsstoffen voor baby’s, die door de geringe hoeveelheid goedaardige bacteriën in hun lichaam nog te weinig van deze vitamine aanmaken. Daarbij kan vitamine K2 de ongeboren baby niet via de placenta bereiken, waardoor het ook geen voorraad kan opslaan.

Dat is dan ook waarom men baby’s vlak na de geboorte een hoge dosis vitamine K geeft (tot 150 microgram aan vitamine K druppels, de eerste 15 weken na de geboorte). Op die manier wordt het risico op een chronisch tekort verlaagd en kan het lichaam zich ook optimaal ontwikkelen.

Een vitamine K tekort kan echter ook ontstaan bij volwassenen. Zij die regelmatig antibiotica nemen, lopen eveneens het risico op een chronische deficiëntie. Een vitamine K2 supplement is in dergelijke gevallen dan ook meestal aan te raden!

YouTube video

Een teveel aan vitamine K2: de bijwerkingen

Vaak wordt gezegd dat vitamine K2 gevaarlijk kan zijn als er teveel van wordt ingenomen, maar het risico daarop is eigenlijk relatief klein. Toch kan de interactie met bepaalde geneesmiddelen of producten zorgen voor ongewenste en zelfs gevaarlijke bijwerkingen. Hieronder een overzicht:

Vitamine K2 en bloedverdunners

Vitamine K2 en bloedverdunners zijn een combinatie die best wordt vermeden, juist doordat beide substanties elkaar gaan tegenwerken. Mensen die regelmatig bloedverdunners nemen, moeten hoe dan ook opletten met vitamine K2 supplementen die méér dan 100 microgram bevatten!

Vitamine K2 en antistollingsmiddelen

Ook zij die antistollingsmiddelen innemen, houden best rekening met de mogelijk verstorende werking van een supplement. De functie van een hoge dosis vitamine K kan de werking van dit medicijn immers helemaal teniet doen.

Hoewel er dus enkele risicogroepen zijn, komt teveel vitamine K2 nauwelijks voor. Vooral als de voeding gezond is en een eventueel supplement geen extreem hoge dosis bevat!

Beste Vitamine K2 Review (2022) 6x VitamineK2 Test

Hoeveel vitamine K2 heb ik nodig?

Als je overweegt om een vitamine K2 supplement te kopen en te bestellen, dan is het natuurlijk belangrijk dat je precies weet hoeveel je ervan nodig hebt. Over het algemeen wordt aangeraden om dagelijks zo’n 70 microgram vitamine K2 per dag in te nemen, althans voor volwassenen.

Daarbij hebben pasgeboren baby’s de eerste 15 weken extra vitamine K2 nodig, wat vaak in de vorm van vitamine K2 druppels wordt gegeven voor een goede opname. Vervolgens bevat ook de meeste flessenvoeding voor jonge kinderen extra vitamine K2, wat een chronisch tekort later eveneens kan voorkomen!

Doorgaans is het goed mogelijk om de dagelijkse hoeveelheid vitamine D en K2 via de voeding binnen te krijgen, ten minste als er geen problemen zijn met de opname van de vitamine. Daarbij bevatten voedingsmiddelen de dag van vandaag vaak minder voedingsstoffen door een slechte bodem, langdurig transport en de bewerking van voeding. Een vitamine K2 supplement is dus zeker aangeraden om aan je dagelijkse behoefte te voldoen! Dit kan al eenvoudig door je vitamines per post te bestellen.

Vitamine K2 kopen en bestellen met korting, dat kan!

Ben je overtuigd van wat vitamine K2 voor jouw gezondheid kan doen? Dan is het een goed idee om een supplement te overwegen! Hoewel het zeker mogelijk is om voldoende vitamine K uit voeding te halen, kan een supplement van Holland & Barret, Etos of bijvoorbeeld Kruidvat wel degelijk helpen om chronische tekorten te voorkomen. Daarbij is de combinatie van vitamine D3 K2 ook aangeraden; het gaat immers om twee essentiële, vetoplosbare vitaminen die écht niet in je voedingspatroon mogen ontbreken.

Natuurlijk wil je niet het eerste het beste vitamine K2 supplement kopen; je wilt zeker zijn van een goede kwaliteit, duurzaamheid en dosering! Vitaily van Richard de Leth is één van die merken waarbij je vitamine K2 kunt kopen en bestellen met korting, helemaal online. Het is gemakkelijk, je bent zeker van een goede kwaliteit en daarbij is het ook nog eens betaalbaar. Een win-winsituatie dus, die je gezondheid zeker een boost zal geven!

Beste Vitamine K2 Review (2022) 6x VitamineK2 Test

Vitaily supplementen zijn online verkrijgbaar, waardoor je ook nog eens van financieel voordeel geniet. Met kortingscode “GROEI“ koop en bestel je Vitaily met €10 korting op een maandpakket of abonnement, waardoor je je gezondheid dus nóg goedkoper kunt boosten.

Kortom, het beste vitamine K2 supplement kopen en bestellen bij Vitaily garandeert dat je geniet van een supplement dat waarde biedt voor jouw geld!


Bekijk meer productinformatie

Enkele positieve vitamine K2 supplement ervaringen

Klaar om een vitamine K2 supplement te kopen en te bestellen? Of misschien twijfel je toch nog over de voordelen van zo’n supplement? Onderstaande ervaringen van anderen kunnen je misschien toch overtuigen van de meerwaarde!

“Vitaily supplementen zijn écht de moeite waard voor wie zijn of haar gezondheid wil boosten, snel en gemakkelijk. Ik raad dit product aan iedereen aan!”

– Ervaring Vitamine K2 supplement – Thijs Lindhout, 100% Inspiratie Podcast

“Vitaily supplementen zijn ongelofelijk gemakkelijk te gebruiken, en daar houd ik gewoon van. Slechts 1 zakje bevat alle supplementatie die je nodig hebt om je fit en gezond te voelen!”

– Vitamine K2 supplement ervaring – Edwin Selij, Oprichten Hypnoseinstituut Nederland

Beste Vitamine K2 Review (2022) 6x VitamineK2 Test

Meest gestelde vragen over vitamine K2

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over vitamine K2? Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar wat de beste vitamine K2 is, waarom je vitamine D3 en K2 samen zou moeten gebruiken of wat de werking is van vitamine K2? Lees dan nog even verder.

Wat is mijn beste vitamine K2? 

Heb je een vitamine K tekort en wil je dit aanvullen? Dan doe je dat natuurlijk het liefst met de beste vitamine K2 soort die er is. Uit mijn test is gebleken dat het beste vitamine K2 product Flinndal Vitamine K2 is. Het biedt veel voordelen en ondersteunt je lichaam op een effectieve manier bij verschillende processen. In dit artikel lees je wat Flinndal Vitamine K2 precies doet en waarom hij als winnaar uit de test is gekomen. Net als deze combinatie, speelt Vitamine E ook een belangrijke rol in het ondersteunen van de gezondheid. Het is vooral bekend om zijn antioxidatieve eigenschappen die cellen beschermen tegen oxidatieve stress, wat het een waardevolle aanvulling maakt op elk suppletie regime gericht op het verbeteren van de algehele gezondheid.

Wat is de vitamine K2 werking?

Wat doet vitamine K2 precies en wat is de werking van vitamine D3 met K2? Dit is een vraag die in dit artikel uitgebreid beantwoord wordt. Een tipje van de sluier: vitamine D K2 (vitamine D3 K2) dragen bij aan de instandhouding van normale gezonde botten, sterke tanden en zijn goed voor de bloedstolling in het lichaam. Wil je weten hoeveel vitamine K2 per dag aangeraden wordt en waar je verder op moet letten? Lees dan dit artikel. (1)

Waarom vitamine K2 en D3 samen gebruiken?

De reden dat natuurlijke vitamine D3 K2 samen gebruikt wordt, is omdat natuurlijke vitamine K2 en D3 elkaar aanvullen. (gezamenlijke suppletie) Ze hebben elkaar nodig om goed te functioneren en bepaalde dingen teweeg te brengen in het menselijk lichaam. Het gebruik van vitamine D suppletie en K2 samen is dus effectiever. Vitamine D3 K2 werken onder andere gunstig samen voor de botstofwisseling en de botgezondheid. 

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis