In dit artikel

Vitals Review 15% Korting op Vitamines!

Vitals Review | 20% Korting op Vitamines!

In dit artikel

Ben jij nieuwsgierig naar Vitals supplementen? Dan ben je hier aan het goede adres. Ik kan je namelijk van alles vertellen over Vitals als supplementenmerk. Dit merk heeft een ruim aanbod aan vitamines, mineralen en overige supplementen voor je gezondheid. Van vitamine B12 Vitals tot Vitals zink 15mg. Er bestaat zelfs een Vitals collageenformule pro om huidveroudering tegen te gaan! Wil je meer weten over het merk, het aanbod én wil je een Vitals kortingscode scoren? Lees dan snel verder!


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI

Wat is Vitals?

Vitals is in 1988 opgericht als onafhankelijk, Nederlands bedrijf. Bij Vitals kopen betekent dat je voor kwaliteit kiest. Dit merk voldoet met haar producten namelijk aan de hoogste kwaliteitseisen, het gebruikt alleen hoogwaardige grondstoffen en legt veel nadruk op het testen van zuiverheid. Verder is elke formule wetenschappelijk onderbouwd en bevatten de specialisten binnen Vitals over veel kennis en ervaring. Ook over orthomoleculaire kennis!

Het is het doel van Vitals om mensen op natuurlijke wijze gezond te laten worden en te helpen om dit te blijven. Dit doet zij door het aanbieden van hoogwaardige producten, maar ook door kennis te delen over hoe supplementen werken. Zo lees je onder andere over de werkzaamheid, opneembaarheid en de ideale dosering. Ook is Vitals transparant over de ingrediënten (die vrijwel allemaal natuurlijk of plantaardig zijn). Daardoor is dit ook het favoriete supplementenmerk van vegetariërs en veganisten.

Vitals  Review 15% Korting op Vitamines!

Goed voor mens én milieu

Dat brengt ons meteen bij het volgende punt: Vitals is niet alleen goed voor jou, maar ook voor de natuur en het milieu. Het merk gebruikt alleen recyclebare verpakkingen die gemaakt zijn van hernieuwbare grondstoffen. Dat houdt in dat alle potjes, deksels en etiketten uit biobased plastic bestaan. Ze bevatten geen aardolie en zijn 100% recyclebaar. Je mag ze dus gewoon bij het plastic afval doen wanneer ze leeg zijn. En de kartonnen verpakkingen zijn gemaakt van landbouwafval, geproduceerd met groene energie. Deze mogen dus gewoon bij het oud papier!

Vitals  Review 15% Korting op Vitamines!

Vitals = green

Naast die duurzame verpakkingen, heeft Vitals sinds 2011 een warmte-koude-opslag. Het kantoor wordt in de winter verwarmd met warmte dat opgeslagen wordt in de grond. En in de zomer wordt het verkoeld met kou die daar ook opgeslagen wordt. Het Vitals kantoor is daardoor helemaal gasvrij. Ook zijn er zonnepanelen aanwezig en een groen sedumdak. Zelfs in haar drukwerk is Vitals 100% bewust! Zo gebruikt het bedrijf bijvoorbeeld volledig gerecycled papier voor het drukken van brochures. 

Vitals: elke dag de nodige supplementen

Genoeg over Vitals: door naar jou! Wat kunnen Vitals supplementen nu voor jou als klant betekenen? Ga jij Vitals kopen, dan kan je erop vertrouwen dat je de beste kwaliteit, de hoogste zuiverheid en de meest ideale doseringen krijgt. Het merk vernieuwt regelmatig en doet er alles aan om duidelijk, uitgebreid en overzichtelijk te zijn naar haar klanten toe. Elke dag word jij als klant beter, want Vitals wordt zelf ook elke dag beter. Dat is ook haar motto: elke dag beter!

Vitals  Review 15% Korting op Vitamines!

Het aanbod

Met welke Vitals supplementen kun jij ervoor zorgen dat je ‘elke dag beter’ wordt? Oftewel: hoe ziet het Vitals aanbod er eigenlijk uit? En welke Vitals elke dag capsules passen bij jouw levensstijl? Laten we snel een kijkje nemen!

Vitals vitaminen

Vitals biedt vitaminen van hoge kwaliteit aan, in de best opneembare vormen die er beschikbaar zijn. Als het lukt, dan betreft dit de biologisch, actieve en lichaamseigen vorm van een vitamine of mineraal. Verder vindt Vitals het belangrijk dat de doseringen hoog, maar wel veilig zijn. Daarom wordt hier wetenschappelijk onderzoek voor gebruikt. Verder zijn de capsules van Vitals vitaminen altijd plantaardig. Eventuele hulpstoffen of vulstoffen komen uit rijst. 

Voorbeelden uit het vitamineaanbod zijn Vitals vitamine C en Vitals vitamine D (Vitals D3), maar ook Vitals vitamine zoals vitamine C Vitals en Vitals B12. Vitals vitamine B12 heb je bijvoorbeeld nodig voor je bloed en zenuwen. Heb je er een tekort aan, dan kan je evenwichtsproblemen krijgen, tintelingen en gevoelloosheid in je vingers en tenen. Dit supplement is beschikbaar in capsules, maar ook als zuigtablet. En Vitals vitamine D3 gebruik je om een sterk gebit en sterke botten te behouden. Ook zorgt vitamine D (vitamine D Vitals) voor de kalk- en fosfaatopname uit voedsel. Je kunt dit bij Vitals kopen als softgels, in capsulevorm en als druppels.

Vitals multivitamine

Zie jij het niet zo zitten om allemaal losse vitamines te slikken, maar wil je wel het beste voor je gezondheid? Dan is een multivitamine een aanrader. Bij Vitals bevatten ze goed opneembare ingrediënten en de juiste samenstelling, afgestemd op verschillende leeftijdsgroepen. Je vindt alle informatie die je nodig hebt in de Vitals multivitamine productomschrijving. Bovendien kun je kiezen welke multivitamine Vitals het beste bij jou past. Is dat bijvoorbeeld Elke Dag, Elke Dag Poeder, Elke Dag Junior, Elke Dag Mama, Elke Dag Basis, Elke Dag Platinum of Elke Dag 50+?

Vitals  Review 15% Korting op Vitamines!

Vitals collageen

Organisch gebonden supplementen of in een vloeibare, ionische vorm, worden extra goed door het lichaam opgenomen. Vitals collageen is – zoals je van Vitals vitamines mag verwachten – van hoge kwaliteit. Neem je elke dag Vitals collageen of Vitals collageen poeder? Reken er dan maar op dat je je lichaam er een plezier mee doet. Vooral in het vertragen van het verouderingsproces.

Vitals probiotica

Slik je al Vitals probiotica? Vitals Microbiol – de probiotica lijn van Vitals – bestaat uit bacteriestammen van een probiotica specialist (Chr. Hansen). Er is een hele uitgebreide, wetenschappelijke onderbouwing gebruikt voor het ontwikkelen van deze supplementen. De bacteriën die erin zitten komen grotendeels levend aan in je lichaam op de plek waar zij hun werk moeten doen. Bovendien is probiotica Vitals hoog gedoseerd en daardoor extra effectief!

Vitals  Review 15% Korting op Vitamines!

Vitals Ashwagandha

Ashwagandha Vitals is een fytonutriënt. En fytonutriënten zijn stoffen die in planten voorkomen en een positieve invloed uitoefenen op de menselijke gezondheid. Toch worden ze niet als essentiële nutriënten gezien. Betekent dit dat ze minder interessant zijn? Zeker niet. 

Dat blijkt ook uit Vitals Ashwagandha ervaringen. Vitals Ashwagandha werkt ontspannend en rustgevend, vooral in periodes van stress en drukte. In de drukke maatschappij waarin we leven, is Ashwagandha een welkome aanvulling op de mentale en fysieke gezondheid van veel mensen.

Vitals  Review 15% Korting op Vitamines!

Vitals magnesium

Sport je fanatiek? Heb je snel last van kramp in je spieren? Ben je snel moe en kan je wel wat ondersteuning gebruiken op energieniveau? Of wil je je zenuwstelsel positief beïnvloeden? In al die gevallen is Vitals magnesium wat je zoekt. Er zijn verschillende vormen verkrijgbaar: Vitals magnesium met taurine, Vitals magnesium bisglycinaat (en zelfs Vitals magnesiumbisglycinaat met taurine. Maar ook Vitals magnesiumcitraat. Verschillende vormen van magnesium, maar met nagenoeg dezelfde werking. De effectiviteit verschilt alleen. 

Wil je met Vitals magnesiumbisglycinaat je gezondheid ondersteunen? Ook dan maak je een goede keuze. In magnesium bisglycinaat Vitals zitten uiteraard alleen hoge kwaliteit ingrediënten die zo zuiver mogelijk zijn! (1)

Vitals zink

Onderdeel van Vitals elke dag is Vitals zink. Dit supplement is belangrijk voor verschillende processen in het lichaam. Zo draagt zink Vitals bij aan de opbouw van eiwitten, maar ook aan het versterken van je immuunsysteem. En het is belangrijk voor het behoud van een goede stofwisseling. Kortom: genoeg redenen om ook dit supplement aan je vitamine- en mineralencollectie toe te voegen en je gezondheid er een boost mee te geven.

Vitals  Review 15% Korting op Vitamines!

Vitals reviews van klanten

Vitals reviews op Trustpilot zijn heel lovend over het merk. Ze krijgt een beoordeling van 4,8 uit 5 sterren en dat is natuurlijk een prachtige score. Veel reviews gaan over de supplementen, zoals B12 Vitals ervaringen en er staat hier en daar een Vitals probiotica review. 

Maar er is ook veel te lezen over de positieve ervaringen met de bezorging en de klantenservice. Gaat er toch een keer iets mis? Dan lost Vitals dit goed op, is te lezen aan de verhalen van klanten. Dat is een positief teken en het sluit ook zeker aan bij de missie van Vitals: elke dag beter. Dus ook op het gebied van klanttevredenheid!

Vitals aanbieding: 20% Vitals korting!

Speciaal voor jou als lezer van mijn website, heb ik een Vitals aanbieding geregeld. Je kunt Vitals voedingssupplementen extra voordelig kopen wanneer je mijn Vitals kortingscode gebruikt. Vul je tijdens het bestellen van je Vitals multivitaminen de code GROEI in? Dan krijg je 20% Vitals korting op je hele bestelling!


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI

Vitals: waar te koop?

Wil je weten welke verkooppunten Vitals heeft? Op de Vitals website kun je gewoon online bestellen. Veel mensen vragen zich af of er ook fysieke verkooppunten zijn van dit bedrijf. Hoewel je Vitals supplementen ook bij bepaalde drogisterijen kunt kopen, raad ik je aan om juist online te bestellen. In een fysieke winkel kun je de kortingscode uit deze Vitals review namelijk niet gebruiken. En dat is zonde! Waarom zou je immers de volle prijs betalen voor je nieuwe supplementen, als dat helemaal niet hoeft?

YouTube video

Meer voedingssupplementen voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods.

Door de jaren heen hebben concentratie pillen en nootropics van bijvoorbeeld Mindscopic ook veel meer bekendheid verkregen. Vegan supplementen van Orangefit zijn al jarenlang niet meer weg te denken uit het supplementenlandschap.

De meeste voedingssupplementen zijn tegenwoordig verkrijgbaar als supplementen abonnement of vitamine abonnement bij Vitaily, Viteezy, Atida Pure, DailyVita en Specialized Vitamins en vind je terug op onze website. Kwalitatieve supplementen koop je ook bij Vitals, Bonusan, Vitakruid, Orthica, AOV, Consiouz Supplements of Flinndal.

Ook Q10 supplementen kunnen een waardevolle toevoeging zijn.

Wil je meer weten over al deze voedingssupplementen? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Charlotte Anne - Orthomoleculair Therapeut - Stel je vraag

Meest gestelde vragen over Vitals

Heb je na het lezen van deze Vitals review nog vragen over het merk of haar aanbod? Hieronder vind je de meest gestelde vragen van andere mensen. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan lees ik die graag alsnog terug in een reactie onder dit artikel. 

Wat zijn de beste Vitals supplementen?

De beste Vitals supplementen zijn in principe alle supplementen uit het aanbod van dit merk. Dat komt doordat Vitals altijd de hoogste kwaliteit ingrediënten gebruikt die het meest zuiver zijn én het best worden opgenomen door het menselijk lichaam. Bovendien is het aanbod helemaal plantaardig, waardoor je het ook kunt nemen wanneer je er een vegetarische of veganistische levensstijl op nahoudt. Vitals is bovendien niet alleen de beste keuze voor jou als mens, maar ook voor de natuur en het milieu. Je besteedt je geld dus echt verstandig wanneer je klant wordt bij Vitals!

Hoe kan ik Vitals korting krijgen?

Je kunt Vitals korting krijgen door mijn unieke Vitals kortingscode te gebruiken. Gebruik kortingscode ‘GROEI‘ voor 20% korting op Vitals. Die code blijft geldig en is altijd te gebruiken op het gehele Vitals assortiment. Vul je mijn code tijdens het afrekenen in? Dan krijg je dus 20% korting op je Vitals bestelling. Doe er dus je voordeel mee en bespaar op je volgende aankoop bij dit merk!

Waar is Vitals te koop?

Waar Vitals te koop is, is voornamelijk online. Toch zijn er ook een aantal drogisterijen met fysieke verkooppunten, die Vitals supplementen in het assortiment hebben opgenomen. Mijn advies is echter om Vitals online te kopen. Dan kun je namelijk mijn Vitals kortingscode gebruiken. Daarmee bespaar je maar liefst 20% op je gehele Vitals bestelling. Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger dat in verhouding wordt. Bovendien hoef je de deur niet uit als je online een bestelling plaatst. Jouw supplementen worden binnen 1 á 2 werkdagen gewoon bij je thuisbezorgd!


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI

Picture of Charlotte Anne (Lotte) de Vries (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne (Lotte) de Vries (Orthomoleculair Therapeut)

Charlotte Anne de Vries (1998), een toegewijde orthomoleculair therapeut, staat beter bekend als Lotte. In haar eigen praktijk helpt zij cliënten met uiteenlopende gezondheidsklachten, waaronder huidproblemen (zoals acne, psoriasis en eczeem), hormonale problemen, burn-out, overgewicht, darmklachten (PBD, leakygut, spijsverteringsklachten) en vermoeidheid. Haar aanpak combineert labtesten, voedingsadviezen, leefstijltips en een positieve mindset.Als je meer wilt weten of als je hulp nodig hebt, kun je haar bereiken via lotte@jouwpersoonlijkegroei.nl of bellen naar 033-2022144 tijdens kantooruren. Blijf op de hoogte van haar inzichten en tips door Lotte te volgen op LinkedIn en Instagram.Meer advies van Charlotte Anne (Lotte) de Vries