In dit artikel

Vitals Mariadistel-PS Review | Mijn Ervaring + 20% Korting!

In dit artikel

Het verbeteren van de leverfunctie is een uitdaging die velen van ons hebben ondervonden. Net als jullie, vroeg ik me ook af, is er een supplement dat kan helpen? Na intensief onderzoek kwam ik Vitals Mariadistel-PS tegen, een product dat wordt verrijkt met Phytosome®-technologie voor verbeterde biologische beschikbaarheid.

In dit artikel deel ik mijn ervaring met Mariadistel-PS, en de potentiële voordelen voor je gezondheid. Scherp je leesbril!

Key Takeaway

Mijn favoriete Vitals supplementen koop je met 20% korting bij Vitamines.com met kortingscode ‘GROEI‘. Je kan ook direct bij Vitals bestellen en dan ontvang je 15% korting met kortingscode ‘GROEI‘.

Samenvatting

  • Vitals Mariadistel-PS is een supplement dat de leverfunctie verbetert door de innovatieve Phytosome®-technologie.
  • Het bevat Siliphos®, een combinatie van mariadistelextract en fosfatidylcholine, dat helpt bij het bevorderen van een gezonde leverfunctie.
  • De capsules zijn gestandaardiseerd op 60 mg silybine per capsule, en hebben een biologische beschikbaarheid die 10 keer groter is dan andere supplementen.
  • Gebruikers hebben positieve ervaringen gemeld, met vermindering van klachten en verbetering van de algehele gezondheid.

Vitals Mariadistel-PS Review | Mijn Ervaring

Ik wil graag mijn ervaring delen met Vitals Mariadistel-PS, een supplement dat de leverfunctie verbetert dankzij de innovatieve Phytosome®-technologie. Deze formule bevat Siliphos®, een unieke combinatie van mariadistelextract en fosfatidylcholine, en is gestandaardiseerd op 60 mg silybine per capsule.

Wat mij vooral aansprak was de 10 keer grotere biologische beschikbaarheid in vergelijking met andere mariadistelsupplementen.

Verbeterde biologische beschikbaarheid door Phytosome®-technologie

Phytosome®-technologie maakt Vitals Mariadistel-PS beter. Het helpt je lichaam meer goedheid uit elke capsule te halen. Deze techniek koppelt mariadistelextract aan fosfatidylcholine.

Dit maakt het tien keer beter opneembaar voor je lichaam. Nu haal je echt alles uit je supplement.

Bevat Siliphos®, een combinatie van mariadistelextract en fosfatidylcholine

De Vitals Mariadistel-PS capsules bevatten Siliphos®, een combinatie van mariadistelextract en fosfatidylcholine. Siliphos® zorgt voor een verbeterde biologische beschikbaarheid van de mariadistel in het supplement.

Dit betekent dat je lichaam de werkzame stoffen beter kan opnemen en benutten. Mariadistel staat bekend om zijn ondersteunende werking voor de lever en kan helpen bij het bevorderen van een gezonde leverfunctie.

Fosfatidylcholine, een fosfolipide die van nature aanwezig is in onze celmembranen, speelt een rol bij de vetstofwisseling en kan ook gunstig zijn voor de levergezondheid. Door het combineren van mariadistelextract met fosfatidylcholine in Siliphos®, wordt de effectiviteit van het supplement versterkt en kan het een krachtige ondersteuning bieden voor een gezonde lever.

Gestandaardiseerd op 60 mg silybine per capsule

De Vitals Mariadistel-PS capsules zijn gestandaardiseerd op 60 mg silybine per capsule. Dit betekent dat elke capsule een gestandaardiseerde hoeveelheid van 60 mg silybine bevat. Silybine is een actief bestanddeel in mariadistel dat bekend staat om zijn leverondersteunende eigenschappen.

Door de standaardisatie van het silybinegehalte kun je er zeker van zijn dat je elke keer dezelfde hoeveelheid silybine binnenkrijgt bij het innemen van een capsule. Dit zorgt voor consistentie en betrouwbaarheid bij het gebruik van dit supplement.

Biologische beschikbaarheid 10 keer groter

De Vitals Mariadistel-PS capsules hebben een biologische beschikbaarheid die 10 keer groter is dan andere supplementen. Dit betekent dat je lichaam het supplement beter en sneller kan opnemen en gebruiken.

De Phytosome®-technologie speelt hierbij een belangrijke rol, omdat het de opname van de actieve stoffen verbetert. Hierdoor kun je dus meer profiteren van de voordelen van mariadistel voor je levergezondheid.

Resultaten en voordelen van Vitals Mariadistel-PS

Na het gebruik van Vitals Mariadistel-PS merkte ik al snel verbeteringen in mijn leverfunctie en algehele gezondheid. Lees verder om meer te weten te komen over de indrukwekkende voordelen van dit supplement.

Sterke reputatie voor ondersteuning van de lever

Het Vitals Mariadistel-PS supplement heeft een sterke reputatie als het gaat om het ondersteunen van de lever. Veel gebruikers hebben positieve ervaringen gemeld met betrekking tot de verbetering van de leverfunctie en de algehele gezondheid.

Het supplement bevat Siliphos, een combinatie van mariadistelextract en fosfatidylcholine, die bekend staat om hun leverondersteunende eigenschappen. Daarnaast maakt het gebruik van de Phytosome®-technologie, waardoor de biologische beschikbaarheid van het supplement 10 keer groter is.

Dit betekent dat het lichaam de werkzame stoffen beter kan opnemen en benutten. Met de sterke reputatie en positieve ervaringen van gebruikers is Vitals Mariadistel-PS een populaire keuze voor mensen die hun lever gezond willen houden.

Verminderde klachten en verbeterde gezondheid

Ik heb gemerkt dat mijn klachten zijn verminderd en mijn algehele gezondheid is verbeterd sinds ik Vitals Mariadistel-PS capsules ben gaan gebruiken. Het supplement heeft een sterke reputatie voor het ondersteunen van de lever, wat resulteert in een betere leverfunctie.

Dit heeft geleid tot verlichting van verschillende klachten die ik had, zoals vermoeidheid en een opgeblazen gevoel. Ik voel me ook over het algemeen beter en energieker. De capsules zijn makkelijk in te nemen en ik ben blij dat er verschillende betaalopties beschikbaar zijn voor de aankoop ervan.

Overall, ben ik zeer tevreden met de resultaten die ik tot nu toe heb ervaren met Vitals Mariadistel-PS.

Makkelijk in te nemen capsules

De Vitals Mariadistel-PS capsules zijn erg makkelijk in te nemen. Je hoeft alleen maar een capsule met water in te nemen, zonder dat je iets hoeft te kauwen of op te lossen. Dit maakt het innemen van dit supplement erg gemakkelijk en handig.

Je kunt de capsules overal mee naartoe nemen en op elk moment van de dag innemen. Zo kun je eenvoudig zorgen voor de ondersteuning van je levergezondheid, waar je ook bent.

Diverse betaalopties beschikbaar voor aankoop

Er zijn verschillende betaalopties beschikbaar voor de aankoop van Vitals Mariadistel-PS. Dit maakt het gemakkelijk voor mensen om het supplement te bestellen op een manier die het beste bij hen past.

Zo kun je bijvoorbeeld betalen met iDeal, creditcard of PayPal. Dit zorgt voor flexibiliteit en gemak bij de aankoop van het product. Daarnaast is het ook mogelijk om achteraf te betalen via AfterPay.

Op deze manier kan iedereen op een eenvoudige manier toegang krijgen tot dit leverondersteunende supplement.

Meer over ‘Vitals Supplementen’

Als het gaat om persoonlijke groei en gezondheid, is het van essentieel belang om te weten wat je in je lichaam stopt. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in hoogwaardige supplementen, zijn de producten van Vitals een uitstekende keuze. Of je nu op zoek bent naar ondersteuning voor je testosteron met de Vitals Mannenformule Pro Testosteron, of de leverbeschermende voordelen van Vitals Mariadistel-PS wilt ontdekken, er is veel te verkennen.

In de wereld van probiotica en darmgezondheid is Vitals Microbiol een populaire keuze. Voor degenen die op zoek zijn naar de voordelen van zwavelverbindingen is Vitals MSM een must, terwijl Vitals N-acetyl-L-cysteine 600 mg een krachtige antioxidant is. Bovendien kunnen antioxidanten zoals Vitals OPC 100 mg, Vitals Pycnogenol 50 mg en Vitals Q10 100 mg helpen bij het bestrijden van vrije radicalen. Voor pijnverlichting zijn er opties zoals Vitals PeaPlex 400 mg en Vitals PeaPure 400 mg. Verder kunnen Vitals Postbiol-EC en Vitals Psylliumvezels Biologisch ondersteuning bieden voor een gezonde spijsvertering. En laten we de voordelen van Vitals Quercetine-PS, Vitals R-alfaliponzuur 100 mg en Vitals Resveratrol-VT niet vergeten. Duik dieper in elk van deze producten om te begrijpen hoe ze je welzijn kunnen bevorderen.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is de Vitals Mariadistel-PS?

Vitals Mariadistel-PS is een leverfunctie verbeteren supplement met mariadistel extract en silybine extract, ontwikkeld met Phytosome technologie.

2. Hoe helpt Vitals Mariadistel-PS de lever?

Het supplement ondersteunt de lever door het gebruik van lever herstellende voeding en kruiden voor de lever zoals mariadistel extract en magnesium voor de lever.

3. Kan Vitals Mariadistel-PS de gezondheid van mijn nieren verbeteren?

Het is mogelijk! Goede voeding voor lever en nieren, zoals vis voor de lever, kan helpen bij het verbeteren van zowel lever als nieren.

4. Bevat Vitals Mariadistel-PS voedingsmiddelen zoals augurken voor de lever?

Nee, maar voeding voor leverherstel zoals augurken kan het effect van het supplement versterken. Denk eraan om melk te vermijden, aangezien het de lever kan schaden.

5. Hoe gebruik ik Vitals Mariadistel-PS voor natuurlijke leverontgifting?

Je kunt het gebruiken als onderdeel van je detox plan. Met de krachtige mariadistel supplement is het een fijne hulp bij natuurlijke remedies voor de lever.

» Referenties

1.Kamangar, F., & Emadi, A. (2012). Vitamin and Mineral Supplements: Do We Really Need Them? Int J Prev Med, 3(3), 221–226.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3309636/

2. Zhang, F. F., Barr, S. I., McNulty, H., Li, D., & Blumberg, J. B. (2020). Health effects of vitamin and mineral supplements. BMJ, 369, m2511.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7322674/

3. Qato, D. M., Alexander, G. C., Guadamuz, J. S., & Lindau, S. T. (2018). Prevalence of dietary supplement use in US children and adolescents, 2003-2014. JAMA Pediatr, 172, 780-2.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29913013/

4. Harrison, R. A., Holt, D., Pattison, D. J., & Elton, P. J. (2004). Are those in need taking dietary supplements? A survey of 21,923 adults. Br J Nutr, 91, 617-23.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15035689/

5. Murphy, S. P., White, K. K., Park, S. Y., & Sharma, S. (2007). Multivitamin-multimineral supplements’ effect on total nutrient intake. Am J Clin Nutr, 85, 280S-4S.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17209210/

» Referenties

Conclusie beste Vitals supplementen 2023

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Vitals Mariadistel-PS Review | Mijn Ervaring + 20% Korting!

Laat een reactie achter

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips