In dit artikel

Vitals Groene Thee-PS Review | Mijn Ervaring + 20% Korting!

In dit artikel

Zoekt u een supplement dat u net dat beetje extra energie geeft? Dat kende ik maar al te goed tot ik Vitals Groene Thee-PS ontdekte, een green tea extract dat je lichaam 2x beter opneemt.

In deze blog deel ik mijn ervaring met dit groene thee supplement en leg ik uit waarom het zo’n goede keuze is. Blijf lezen en ontdek de voordelen van dit wondermiddel!

Key Takeaway

Mijn favoriete Vitals supplementen koop je met 20% korting bij Vitamines.com met kortingscode ‘GROEI‘. Je kan ook direct bij Vitals bestellen en dan ontvang je 15% korting met kortingscode ‘GROEI‘.

Samenvatting

  • Vitals Groene Thee-PS is een groene thee supplement dat je lichaam 2x beter opneemt dan andere groene thee-extracten.
  • Het gebruik van de Phytosome® – technologie zorgt voor een verbeterde opname en effectiviteit van het supplement.
  • Mensen die Vitals Groene Thee – PS gebruiken, ervaren meer energie, vitaliteit en een goede spijsvertering.

Mijn Ervaring met Vitals Groene Thee-PS

Mijn ervaring met Vitals Groene Thee-PS is zeer positief.

Energiek en vitaal gevoel

Vitals Groene Thee-PS gaf me een goed gevoel. Ik voelde me meer wakker en had meer kracht. Het hielp me om de dag door te komen zonder moe te worden. Plus, ik voelde dat mijn hart en bloedvaten gezond waren.

Sommige mensen zeggen ook dat groene thee hun cholesterol normaal houdt. Ook deze dingen gebeurden bij mij. Het is dus heel goed voor je gezondheid!

Verbeterde opname door Phytosome®-technologie

Het Vitals Groene Thee-PS supplement maakt gebruik van de Phytosome®-technologie om de opname en effectiviteit te verbeteren. Deze technologie zorgt ervoor dat het groene thee-extract beter wordt opgenomen door het lichaam, waardoor je meer profijt hebt van de voordelen.

Uit onderzoek is gebleken dat de Phytosome®-technologie de biologische beschikbaarheid van groene thee met wel 2 keer kan verhogen. Dit betekent dat je lichaam de werkzame stoffen sneller en efficiënter kan opnemen.

Dankzij deze verbeterde opname kun je dus optimaal profiteren van de energieke en vitaliserende effecten van groene thee.

Overwegend positieve ervaringen van andere gebruikers

Andere gebruikers hebben over het algemeen positieve ervaringen met Vitals Groene Thee-PS. Ze melden dat het supplement hen helpt om zich energieker te voelen en ondersteunt bij hun spijsvertering en gezondheid van het hart en bloedvaten.

Mensen zijn ook tevreden over de kwaliteit van het groene thee extract dat 2x beter wordt opgenomen door het lichaam. Met al deze positieve feedback is het de moeite waard om Vitals Groene Thee-PS eens te proberen.

Waarom Vitals Groene Thee-PS een goede keuze is

Vitals Groene Thee-PS is een goede keuze omdat het een 2x betere opname biedt dan andere groene thee-extracten, verkrijgbaar is vanaf €32,95 per pot en zorgt voor een verhoogde energie en vitaliteit.

2x betere opname dan andere groene thee-extracten

Het groene thee extract in Vitals Groene Thee-PS wordt 2x beter opgenomen door het lichaam dan andere groene thee-extracten. Dit betekent dat je meer voordelen kunt halen uit dit supplement, zoals een verhoogd energieniveau en een betere spijsvertering.

Je hoeft dus minder van het supplement in te nemen om dezelfde resultaten te behalen als bij andere groene thee-extracten. Dit maakt Vitals Groene Thee-PS een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een effectief en efficiënt groene thee-supplement.

Beschikbaar vanaf €32,95 per pot

Vitals Groene Thee-PS is een betaalbaar supplement dat verkrijgbaar is vanaf €32,95 per potje. Dit maakt het toegankelijk en budgetvriendelijk voor mensen die op zoek zijn naar een groene thee-extract.

Met een potje van 60 capsules heb je voldoende voorraad om een tijdje mee vooruit te kunnen. Het is gemakkelijk te bestellen bij Superfoodstore.nl en kan ook worden afgehaald in verschillende winkels.

De prijs van Vitals Groene Thee-PS maakt het een aantrekkelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar de voordelen van groene thee zonder de bank te breken.

Verhoogt energie en vitaliteit

Vitals Groene Thee-PS heeft me echt geholpen om me energieker en vitaler te voelen. Het groene thee extract in dit supplement wordt namelijk twee keer beter opgenomen door mijn lichaam.

Dit betekent dat ik de maximale voordelen haal uit de groene thee. Het ondersteunt mijn spijsvertering en zorgt ervoor dat mijn energieniveau op peil blijft. Bovendien helpt het mijn hart- en bloedvaten gezond te houden.

Ik merkte al snel een verschil in mijn energielevels en ik ben blij dat ik voor Vitals Groene Thee-PS heb gekozen.

Meer over ‘Vitals Supplementen’

Als je op zoek bent naar betrouwbare en effectieve supplementen, zijn de producten van Vitals een uitstekende keuze. Bijvoorbeeld het Vitals Folaat 400 mcg 5-MTHF, speciaal ontwikkeld voor diegenen die een boost nodig hebben in hun folaatniveau. Ook hebben ze een reeks supplementen voor de cognitieve gezondheid, zoals Vitals Ginkgo biloba-PS en Vitals Groene Thee-PS, welke beide bekend staan om hun potentie om de mentale helderheid en focus te ondersteunen. Voor degenen die hun spijsverteringsgezondheid willen ondersteunen, is er Vitals Guarboonvezels Biologisch. Hartgezondheid is ook een belangrijke focus met producten zoals Vitals Hartformule Pro. Daarnaast kun je ook je ijzerinname aanvullen met Vitals IJzer 25 mg met vitamine C of je immuunsysteem een oppepper geven met Vitals Immuunformule Pro.

Op het gebied van persoonlijke groei en gezondheid biedt Vitals een breed scala aan supplementen. Voor degenen die extra ondersteuning zoeken in hun dagelijkse voeding, is er bijvoorbeeld Vitals Jodium 150 mcg Biologisch, essentieel voor de schildklierfunctie, of Vitals Kalium citraat 200 mg voor de balans van essentiële elektrolyten. Naast deze essentiële mineralen heeft Vitals ook specifieke aminozuurformules zoals Vitals L-arginine 500 mg, Vitals L-glutamine Capsules 1000 mg, Vitals L-lysine 500 mg, Vitals L-theanine-SP 100 mg, en Vitals L-tryptofaan 400 mg. En voor de liefhebbers van natuurlijke kruiden heeft Vitals het kalmerende Vitals Kaneel-PF in hun assortiment. Ontdek meer over deze producten en hun voordelen door de links te volgen.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is jouw ervaring met de Vitals Groene Thee-PS?

Mijn ervaring met Vitals Groene Thee-PS is positief, ik voel me energieker en het heeft een betere opname van groene thee.

2. Wat is de prijs van Vitals Groene Thee-PS?

De prijs van Vitals Groene Thee-PS staat in de review, maar het kan variëren afhankelijk van waar je het koopt.

3. Zijn er bijwerkingen van Vitals Groene Thee-PS?

Sommige mensen kunnen bijwerkingen ervaren van groene thee extract, zoals een interactie met bloedverdunners of andere medicijnen.

4. Kan ik Vitals Groene Thee-PS nemen als ik al foliumzuur gebruik?

Het is het beste om eerst met een dokter te praten voordat je groene thee en foliumzuur samen neemt.

5. Zijn de tabletten van Vitals Groene Thee-PS gevaarlijk?

Nee, de tabletten van Vitals Groene Thee-PS zijn niet gevaarlijk als je ze volgens de aanwijzingen gebruikt.

» Referenties

1.Kamangar, F., & Emadi, A. (2012). Vitamin and Mineral Supplements: Do We Really Need Them? Int J Prev Med, 3(3), 221–226.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3309636/

2. Zhang, F. F., Barr, S. I., McNulty, H., Li, D., & Blumberg, J. B. (2020). Health effects of vitamin and mineral supplements. BMJ, 369, m2511.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7322674/

3. Qato, D. M., Alexander, G. C., Guadamuz, J. S., & Lindau, S. T. (2018). Prevalence of dietary supplement use in US children and adolescents, 2003-2014. JAMA Pediatr, 172, 780-2.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29913013/

4. Harrison, R. A., Holt, D., Pattison, D. J., & Elton, P. J. (2004). Are those in need taking dietary supplements? A survey of 21,923 adults. Br J Nutr, 91, 617-23.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15035689/

5. Murphy, S. P., White, K. K., Park, S. Y., & Sharma, S. (2007). Multivitamin-multimineral supplements’ effect on total nutrient intake. Am J Clin Nutr, 85, 280S-4S.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17209210/

» Referenties

Conclusie beste Vitals supplementen 2023

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Vitals Groene Thee-PS Review | Mijn Ervaring + 20% Korting!

Laat een reactie achter

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips