In dit artikel

Vitals Elke Dag Junior Tabletten Review | Mijn Ervaring + 20% Korting!

In dit artikel

Vitals Elke Dag Junior zijn speciale kauwtabletten voor kinderen. Ze zijn gemaakt in een leuke vorm van een olifantje. De kauwtabletten hebben een lekkere aardbeiensmaak. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen deze tabletten eten.

Deze tabletten zijn niet gewoon snoepjes. Ze zijn vol met goede stoffen die kinderen nodig hebben om gezond te blijven. Gezonde stoffen zoals vitamine D3, magnesium en calcium zitten in de tabletten.

Suiker is niet nodig hier, want de zoete smaak komt van stevia!

Het is makkelijk om deze tabletten te geven aan je kinderen. Ze hoeven maar één per dag te eten, het liefst bij een maaltijd. Het zorgt ervoor dat ze hun dagelijkse vitamines binnen krijgen.

Losse vitamine D-druppels zijn ook niet meer nodig met deze tabletten.

Losse tabletten kosten ongeveer €26,95. Maar, veel mensen vinden dat het de prijs waard is. Ze zeggen dat hun kinderen deze tabletten graag eten en dat ze zich beter voelen na het eten ervan.

Key Takeaway

Mijn favoriete Vitals supplementen koop je met 20% korting bij Vitamines.com met kortingscode ‘GROEI‘. Je kan ook direct bij Vitals bestellen en dan ontvang je 15% korting met kortingscode ‘GROEI‘.

Mijn ervaring met Vitals Elke Dag Junior

De Vitals Elke Dag Junior kauwtabletten hebben een verbeterde samenstelling en zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen. Ik ben erg tevreden over de privacyvoorkeuren en veiligheid van dit product.

Verbeterde samenstelling

De nieuwe mix van Vitals Elke Dag Junior is beter. Nu proeft het meer naar aardbei. Het is ook goed voor kinderen. Het heeft vitamine D3, magnesium en calcium. Stevia maakt het zoet, niet suiker.

Kinderen hoeven dus niet meer vitamine D druppels te nemen. Ze vinden het ook leuk om op de olifantvorm te kauwen.

Privacyvoorkeuren en veiligheid

Ik ben ook geïnteresseerd in de privacyvoorkeuren en veiligheid van het product. Als ouder wil je er zeker van zijn dat je kinderen veilig en beschermd zijn bij het gebruik van voedingssupplementen.

Vitals Elke Dag Junior heeft hier aandacht aan besteed. Het product voldoet aan de wettelijke regels en richtlijnen voor veiligheid en kwaliteit. Ook is het belangrijk om te weten dat de persoonlijke gegevens van gebruikers veilig worden behandeld volgens de geldende privacyregels.

Dit geeft mij als ouder gemoedsrust bij het overwegen van de aankoop van dit product voor mijn kinderen.

Aanbevelingen en alternatieven voor Vitals Elke Dag Junior

Als ouder heb ik positieve ervaringen met Vitals Elke Dag Junior. Het is een handige multivitamine voor kinderen vanaf 3 jaar, met een lekkere aardbeiensmaak. De tabletten zijn makkelijk te kauwen en het feit dat ze zijn gezoet met stevia in plaats van suiker is een pluspunt voor mij.

De samenstelling van de vitamines en mineralen is verbeterd en voldoet aan de behoeften van kinderen. Bovendien bevat het product vitamine D, magnesium en calcium, wat belangrijk is voor de groei en ontwikkeling van mijn kind.

Een ander voordeel is dat ik geen aparte vitamine D-druppels meer hoef te geven. Als alternatief zou ik kunnen kiezen voor gummies zoals Vitakruid Junior, maar de kauwtabletten van Vitals Elke Dag Junior zijn nog steeds mijn eerste keuze.

Kortom, ik beveel Vitals Elke Dag Junior aan als een goede optie voor dagelijkse kindervitaminen.

Meer over ‘Vitals Supplementen’

Wanneer je meer wilt weten over de voordelen en specificaties van verschillende supplementen, dan is de Vitals Elementair Zink en Koper een goed startpunt. Voor de sporters onder ons kan de Vitals Elete Sportmineralen van toegevoegde waarde zijn. Diegenen die een algemene boost zoeken in hun dagelijkse vitamineninname kunnen kijken naar de Vitals Elke Dag serie, zoals Vitals Elke Dag 50+, Vitals Elke Dag Basis, en voor de jongeren onder ons, de Vitals Elke Dag Junior Tabletten.

Voor aanstaande moeders is er Vitals Elke Dag Mama, speciaal afgestemd op hun behoeften. Voor degenen die zoeken naar een uitgebreidere dagelijkse inname, is er Vitals Elke Dag Platinum Tabletten. Diepgaandere supplementen zoals Vitals Enzymenformule Pro, Vitals Ester-C 1000 mg en Vitals Folaat 400 mcg 5-MTHF zijn ook beschikbaar. Ter afronding, voor een natuurlijke boost bieden Vitals Ginkgo biloba-PS en Vitals Groene Thee-PS uitkomst. En voor wie op zoek is naar een biologische oplossing, is er Vitals Guarboonvezels Biologisch.

Specifiek voor hartgezondheid heeft Vitals de Vitals Hartformule Pro ontwikkeld, een uitgebalanceerd supplement om het hart te ondersteunen.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is de Vitals Elke Dag Junior Tabletten Review?

De Vitals Elke Dag Junior Tabletten Review is een persoonlijke ervaring en beoordeling van een kinder multivitamine supplement.

2. Is de vitaminegehalte van deze tabletten positief beoordeeld?

Ja, de vitaminegehalte in de tabletten wordt positief beoordeeld en het voldoet aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) voor kinderen vanaf 4 jaar.

3. Zijn er vitamine Ddruppels inbegrepen in het Vitals Elke Dag Junior Tabletten?

Vitamine Ddruppels zijn niet inbegrepen in de tabletten, maar ze hebben wel een goede voedingswaarde voor de kindergezondheid.

4. Wat maakt de Vitals Elke Dag Junior Tabletten anders dan andere gezondheidsproducten?

Deze tabletten zijn speciaal gemaakt voor kinderen en ze hebben een hoog vitaminegehalte, dat goed is voor hun groei en ontwikkeling.

» Referenties

1.Kamangar, F., & Emadi, A. (2012). Vitamin and Mineral Supplements: Do We Really Need Them? Int J Prev Med, 3(3), 221–226.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3309636/

2. Zhang, F. F., Barr, S. I., McNulty, H., Li, D., & Blumberg, J. B. (2020). Health effects of vitamin and mineral supplements. BMJ, 369, m2511.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7322674/

3. Qato, D. M., Alexander, G. C., Guadamuz, J. S., & Lindau, S. T. (2018). Prevalence of dietary supplement use in US children and adolescents, 2003-2014. JAMA Pediatr, 172, 780-2.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29913013/

4. Harrison, R. A., Holt, D., Pattison, D. J., & Elton, P. J. (2004). Are those in need taking dietary supplements? A survey of 21,923 adults. Br J Nutr, 91, 617-23.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15035689/

5. Murphy, S. P., White, K. K., Park, S. Y., & Sharma, S. (2007). Multivitamin-multimineral supplements’ effect on total nutrient intake. Am J Clin Nutr, 85, 280S-4S.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17209210/

» Referenties

Conclusie beste Vitals supplementen 2023

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Vitals Elke Dag Junior Tabletten Review | Mijn Ervaring + 20% Korting!

Laat een reactie achter

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips