arrow_drop_up arrow_drop_down
Vitaily Vegan Supplementen Review + Code | Essentiële Aanvulling!
16 november 2020 

Vitaily Vegan Supplementen Review + Code | Essentiële Aanvulling!

Vitaily Vegan supplementen kopen? Lees deze review en ontdek waarom het een goed idee is Vitaily Vegan supplementen te bestellen met korting als essentiële aanvulling op jouw vegan lifestyle.

Het is vandaag de dag een enorme uitdaging om alle essentiële voedingstoffen op dagelijkse basis binnen te krijgen. Hoe goed je ook je best zal doen er zal altijd wel één of meerdere dagen in de week zijn waarin je uit eten gaat, een lunch hebt, over moet werken of gewoon even een ongezondere keuze maakt. En dat is natuurlijk helemaal prima.

Daarom raden we je aan om je dagelijkse gebalanceerde veganistische voedingsschema aan te vullen met vegan supplementen. Zo weet je zeker dat je op dagelijkse basis alle essentiële voedingstoffen binnen krijgt en dit geeft rust en vertrouwen.

Wil je meer weten over het kopen van vegan supplementen? Lees dan deze uitgebreide review en met kortingscode “kortingpersoonlijkegroei koop en bestel je Vitaily Vegan supplementen met €7,50 korting op een maand- of kwartaalpakket. 

Kortingscode Vitaily Vegan - Jouw persoonlijke groei

Essentiële vegan voedingstoffen

Uit onderzoek blijk dat bijna iedereen tekorten heeft aan Magnesium, Vitamine D3, Vitamine K2, Jodium, Selenium en Omega 3. Heb jij daarnaast een plantaardig voedingspatroon dan heb je een grotere kans op tekorten aan zink en Vitamine B12. Het is tegenwoordig ook bijna onmogelijk om de juiste concentratie van deze essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen.

Zowel met een algemeen voedingspatroon als met een plantaardig voedingspatroon is het aan te raden om dit aan te vullen met supplementen.

Vitaily Vegan Supplementen Review + Code Essentiële Aanvulling!

Vitamine B12

Als vegetariër of veganist heb je een groter risico op een Vitamine B12-terkort. Dit komt omdat je geen of nauwelijks dierlijk voedsel consumeert. Op de korte termijn zal je een verminderde opname van Vitamine B12 niet snel opmerken. Dit komt omdat in de lever een grote hoeveelheid Vitamine B12 opgeslagen ligt.

Echter kan een uitgeput Vitamine B12 voorraad na enkele jaren zichtbaar worden aan de hand van symptomen en je bloedwaarden. Dit los je gemakkelijk op met een Vitamine B12 supplement.

Met de kortingscode “kortingpersoonlijkegroei” koop je Vitaily Vegan supplementen met €7,50 korting op een maand- of kwartaalpakket. 

👉 Vitaily Vegan koop je met korting en bestel je gemakkelijk via deze link 👈

Vitaily Vegan = Kwaliteit, Gemak en Betaalbaar

Ik wil je graag meenemen in deze review over Vitaily Vegan aan de hand van mijn eigen ervaring. Voordat ik Vitaily Vegan ontdekte gebruikte ik 8 potjes met supplementen om de essentiële voedingstoffen aan te vullen. Op zich niks mis mee natuurlijk maar dit betekende veel potjes met verschillende hoeveelheden supplementen waardoor ik wel eens mis greep. Ook zocht ik nog wel eens naar een aanbieding waardoor ik de controle op kwaliteit volledig kwijt was.

Mijn ervaring is dat Vitaily Vegan mij vertrouwen geeft dat ik de hoogste kwaliteit supplementen neem, ik ervaar het gemak van de dagzakjes en ik ben maandelijks nog minder geld kwijt ook. Vitaily Vegan is voor mij echt een win-win-win.

Vitaily Vegan Review Kwaliteit

Kwaliteit Vitaily Vegan

Vitaily Vegan bevat de perfecte hoogwaardige kwaliteit van essentiële stoffen bij elkaar. In de 2 tabletten zit Magnesium, Jodium, Selenium, Zink en Vitamine B12. En in de 2 softgels zit Vitamine D3, Vitamine K2 en Omega 3.

Vitaily Vegan Review Gemak

Het gemak van Vitaily Vegan

Met Vitaily Vegan heb je dagelijks slechts één dagzakje nodig dat bestaat uit 2 tabletten en 2 softgels. Deze handige dagzakjes zijn ideaal voor op het werk, weekendjes weg en op vakantie. Vitaily Vegan wordt gewoon bij je thuisbezorgd als je kiest voor een maand-, kwartaal- of jaarpakket.

Vitaily Vegan Review Betaalbaar

Het voordeel van Vitaily Vegan

Vitaily Vegan vervangt minimaal 8 losse potjes supplementen waar je toch al snel zo'n €100 per maand aan kwijt bent. Vitaily Vegan is goedkoper omdat het rechtstreeks wordt aangeboden zonder winkel & groothandels. Jij profiteert dus direct met deze aantrekkelijke prijzen.

Ingrediënten Vitaily Vegan supplementen

Als vegetariër of veganist kan je door de jaren heen sluipende tekorten opbouwen in essentiële stoffen. Door middel van vegan suppletie kan je dit tegen gaan. Vitaily Vegan is samengesteld op basis van onderzoek naar de meest voorkomende tekorten in essentiële stoffen.

 • Vitamine D3
 • Vitamine K2
 • Omega 3 (Algenolie)
 • Magnesium
 • Jodium
 • Selenium
 • Zink
 • Vitamine B12

Waarom Vitaily Vegan supplementen kopen?

Het gebruik van Vitaily Vegan heeft waanzinnig veel voordelen bij een vegan lifestyle. Vitaily Vegan versterkt:

 • Afweer
 • Zenuwstelsel
 • Energie
 • Groei
 • Zicht
 • Skelet en tanden
 • Spieren
 • Hormonen
 • Huid
 • Hart- en vaatstelsel

Vitaily Vegan Bonussen

Digitaal boek: “Welke supplementen kunnen jouw gezondheid ondersteunen?'

Vitaily Vegan Bonus Digitaal Boek

Je ontvangt als bonus nu gratis het digitale boek ‘Welke supplementen kunnen jouw gezondheid ondersteunen' ter waarde van €9,95.

Kalender: ‘Iedere dag vitaal'

Vitaily Vegan Bonus Kalender

Bij iedere bestelling van een kwartaal- of jaarpakket ontvang je een gratis ‘Iedere dag vitaal kalender' ter waarde van €9,95.

Een boom voor elke maanddoos

Vitaily Vegan Bonus boom bij elke maanddoos

Persoonlijk vind ik deze Vitaily Vegan bonus het meest waardevol. Voor elke maanddoos wordt er namelijk een boom gepland! Dit gaat in samenwerking met het Eden Reforestation Project. Zo maak je jezelf en de wereld vitaler.

Koop Vitaily Vegan met korting

Met de kortingscode “kortingpersoonlijkegroei” koop je Vitaily Vegan supplementen met €7,50 korting op een maand- of kwartaalpakket. 

👉 Vitaily Vegan koop je met korting en bestel je gemakkelijk via deze link 👈

Kortingscode Vitaily - Jouw persoonlijke groei

 

Jouwpersoonlijkegroei.nl is hét platform voor zelfontwikkeling

Met de 360 graden benadering van Persoonlijke Ontwikkeling delen we inspiratie via Blogs, de beste Documentaires, inspirerende Podcast tips, leerzame Events, mooie Boeken én het Gratis E-book.

Op het platform vind je alles over Voeding, Beweging & SportSlaap, Meditatie, Mindset en Geluk.

👉 TIP: Ontdek 's wereld beste Relax App.

Heel veel succes en plezier met de volgende stap in jouw persoonlijke groei!

 

Laat je een reactie achter?

Laat je even weten in een reactie of jij ervaring hebt met Vitaily Vegan Supplementen? Hiermee kan je mij enorm helpen. 🙂

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess. Hij heeft passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Martijn neemt jullie mee in zijn verhaal aan de hand van inzichten die hij heeft verkregen door het luisteren van podcasts, het bekijken van documentaires, het lezen van boeken en het volgen van seminars.
Reactie plaatsen