Vitaily Vegan | Review (2021) + Kortingscode | Ervaring Richard de Leth!
11 april 2021 
14 min. leestijd

Vitaily Vegan | Review (2021) + Kortingscode | Ervaring Richard de Leth!

Ben jij veganist en geef je om een betere wereld? Dan ben je hartstikke goed bezig met je eigen gezondheid, maar ook met het welzijn van onze planeet. 

Het volgen van een veganistische levensstijl is hartstikke gezond. Zo is uit onderzoek gebleken dat mensen met een veganistische levensstijl over het algemeen gezonder ouder worden. Deze mensen hebben namelijk minder kans op hart- en vaatziekten, een hoge bloeddruk en ga zo maar door met de voordelen!

Maar… er liggen ondanks alle voordelen ook gevaren op de loer. Waarschijnlijk ben je er zelf ook van bewust. Veel veganisten hebben op den duur een tekort aan zeer essentiële voedingsstoffen. Want wie geen dierlijke producten eet, mist bepaalde vitaminen en mineralen die normaal gesproken in zuivel en vlees zitten.

Zo heeft menig veganist een tekort aan belangrijke vitaminen en mineralen zoals Magnesium, vitamine B12, vitamine D3, vitamine K2, Jodium, Selenium en Omega 3. Dit zijn allemaal voedingstoffen die in geen enkel geval mogen ontbreken in je lichaam. 

Korting Vitaily - Kortingscode 'Kortingpersoonlijkegroei'

Klik hier en bestel Vitaily Vegan met korting. Kortingscode: ‘kortingpersoonlijkegroei’

Bij het ontbreken van deze stoffen in jouw lichaam zal dit effect hebben op het functioneren in het dagelijks leven. Denk aan een tekort aan energie, gezichtsvermogen, kwaliteitsafname van haar en nagels, maar ook een minder goed presterend immuunsysteem. 

Dit probleem kun je natuurlijk oplossen met verschillende potjes vol met supplementen. Maar al die verschillende potjes kosten nu eenmaal veel geld en nemen veel ruimte in beslag.

Gelukkig is er een uitkomst!  Ik introduceer graag Vitaily Vegan: Met Vitaily Vegan heb je dagelijks binnen 8 seconden alle essentiële voedingsstoffen in je lichaam. Je pakt alleen een biozakje met een paar pilletjes die na inname ervoor zorgen dat je voor de rest van de dag niet meer hoeft te letten op je supplementengebruik.  

En dat vanaf slechts €2 per dag. Zeg maar gedag tegen alle dure potjes en al het gedoe dat het met zich meebrengt! 

“Al meer dan 5000+ mensen gingen je voor, waaronder high performers Michael Pilarczyk en Giel Beelen”

Heb ik je aandacht te pakken? Lees dan meer over dit geweldige product!

Vitaily Vegan Supplementen Review + Code Essentiële Aanvulling!

Een oplossing voor iedereen

In eerste instantie is Vitaily Vegan bedacht om een tekort aan essentiële voedingsstoffen bij veganisten op te lossen. Maar eigenlijk is een tekort aan essentiële voedingsstoffen niet alleen bij veganisten een probleem: ook bij mensen die weleens vlees en vis eten. 

Zoals we al eerder hebben benoemd, is het belangrijk om voldoende groente, vlees en vis te eten om op lange termijn lichamelijke klachten te voorkomen. Volgens onderzoek van het Vitamine Informatie Bureau vinden de meeste Nederlanders het lastig om aan de aanbevolen vitamines per dag te komen. 

Om dit probleem op te lossen is Vitaily in het leven geroepen. Eerst met producten die niet gericht waren op veganisten, maar daar komt nu verandering in. Eerder hebben wij ook een review geschreven over Vitaily Basis. Hier gaat het om een interessante optie voor niet-veganisten. 

Vitaily Vegan Review Kwaliteit

Wat is Vitaily Vegan nu precies?

Met Vitaily Vegan kom je als veganist nooit meer essentiële voedingsstoffen tekort. 

Vitaily Vegan biedt voor jou ontzettend veel gemak met 4 supplementen in 1 biofolie dagzakje. Deze 4 supplementen heb je met 4 slokken water en binnen 8 seconden van je tijd tot je genomen en bevatten alle essentiële voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft.

Vitaily Vegan is samengesteld op basis van onderzoek naar de meest voorkomende tekorten in essentiële stoffen:

✅ Vitamine D3

✅ Vitamine K2

✅ Omega 3 (Algenolie)

✅ Magnesium

✅ Jodium

✅ Selenium

✅ Zink

✅ Vitamine B12

Neem 1 zakje per dag en deze voedingsstoffen zullen altijd in de juiste hoeveelheid zich begeven in jouw lichaam. 

Vitaily Vegan Review Gemak

Voordelen van Vitaily Vegan

Al meer dan 5000+ mensen hebben gekozen voor Vitaily Vegan, waaronder high performers als Giel Beelen en Michael Pilarczyk. 

Dat is niet voor niks natuurlijk. Deze succesvolle mensen weten de essentie van essentiële voedingsstoffen en hebben ervaren hoe fijn Vitaily Vegan werkt. 

Alle voordelen van Vitaily Vegan voor jou op een rijtje:

Alle essentiële voedingsstoffen in één zakje

Met het grootste gemak neem je alle voedingsstoffen tot je

Vitaily Vegan is de goedkoopste oplossing om essentiële voedingsmiddelen binnen te krijgen

Vegan vriendelijk; er zijn geen dierlijke stoffen aan te pas gekomen

Niet beschikbaar via groothandels, waardoor je altijd een eerlijke prijs betaalt

Vitaily Vegan Review Betaalbaar

Gezondheidsvoordelen van Vitaily Vegan

Zoals je nu weet krijg je veel essentiële voedingsstoffen binnen wanneer je gebruik maakt van Vitaily Vegan. Jouw lichaam reageert hier natuurlijk heel positief op. Daardoor levert Vitaily Vegan direct de volgende gezondheidsvoordelen op:  

Versterkt je afweersysteem

Versterkt je zenuwstelsel

Geeft meer energie

Verbetert je zicht 

Versterkt je gebit

Versterkt je botten

Versterkt je spieren

Goed voor je haar en nagels

Zorgt voor een goede hormoonbalans

Stimuleert groei

Voor een uitgebreid overzicht van alle gezondheidsvoordelen verwijs ik je graag naar de pagina van Vitaily Vegan. 

Een boom voor elke maanddoos

Vitaily denkt niet alleen aan jou als veganist, maar ook aan de natuur om ons heen. Dit is nu meer dan ooit van belang. Daarom zal Vitaily voor elk verkochte maanddoos een boom planten. Zo behouden we onze prachtige natuur (en wordt het zelfs ietsjes mooier). 

Persoonlijk vind ik dit super waardevol en jij als veganist waarschijnlijk ook. 

Het planten van de bomen gaat in samenwerking met het Eden Reforestation Project. Met Vitaily Vegan maak je dus niet alleen jezelf vitaler, maar ook de wereld een stukje mooier! Dat is nog eens een win-winsituatie. 

Vitaily Vegan Bonus boom bij elke maanddoos

Mijn ervaringen met Vitaily Vegan

Vitaily Vegan is voor mij echt een uitkomst.

Zelf hecht in veel waarde aan het binnenkrijgen van alle essentiële voedingsstoffen. Zo probeer ik iedere dag minstens 500 gram groente te eten. 

Maar ik merk dat het heel lastig is om elke dag de juiste hoeveelheid essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen. 

Als je op (zaken)reis bent of met je vrienden uiteten gaat – het is dan eigenlijk al onmogelijk om de essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen. 

Om dit op te lossen ben ik eerst aan de slag gegaan met tientallen potjes aan supplementen, maar dan loop je al gauw tegen veel beperkingen aan. Ze nemen ruimte in beslag en het aanzicht is ook niet heel aantrekkelijk. Dit is thuis al niet handig, laat staan wanneer je op reis bent. 

Ook is het moeilijk om alles te “managen”. Zo kwam het vaak voor dat er één potje op was. Hier kwam ik natuurlijk te laat achter, waardoor ik al één essentiële voedingsstof niet binnen kreeg. 

Met Vitaily Vegan was dat meteen opgelost – een klein biozakje met maar 4 pilletjes waarmee ik binnen 8 seconden de juiste hoeveelheid essentiële voedingsstoffen binnenkrijg. 

Vitaily Vegan geeft mij vertrouwen. Ik weet zeker dat ik binnen één handomdraai de juiste voedingsstoffen binnenkrijg. Maar Vitaily Vegan geeft mij veel meer dan vertrouwen:

Gemak. Vitaily Vegan wordt gewoon bij je thuisbezorgd. En met één zakje per dag krijg je binnen 8 seconden alle essentiële voedingsstoffen binnen. Makkelijker dan dit kan niet. 

Zelfvertrouwen. Ik voel me zelfverzekerder doordat ik op Vitaily Vegan kan vertrouwen. Ik weet dat ik de juiste handelingen verricht om goed voor mijn eigen lichaam te zorgen en dat mijn lichaam baat heeft bij al deze voedingsstoffen.

Tijdbesparing. Eerder was ik bezig met tientallen potjes aan supplementen. Als er weer een potje op was, moest ik naar de winkel om een nieuw potje te kopen. Met Vitaily Vegan hoeft dit allemaal niet meer. Je hebt één zakje waar alles in zit. Zo simpel is het. En dit bespaart je enorm veel tijd. 

Geldbesparing. Naast alle voordelen die Vitaily Vegan al te bieden heeft, is het ook nog eens de goedkoopste optie om alle essentiële voedingsmiddelen binnen te krijgen.  

Toch wil ik benadrukken dat Vitaily Vegan geen wondermiddel is. Het is bedoeld als aanvulling op een gezonde levensstijl. Voldoende beweging en gezonde voeding blijft de basis voor een gezonde levensstijl. Vitaily Vegan is een geweldig hulpmiddel om je te ondersteunen, maar het is geen vervanging. 

Vitaily Vegan dé oplossing voor het gemis van dagelijkse voedingstoffen

De oplossing voor je probleem in een handomdraai

Nu je weet wat alle gezondheidsvoordelen zijn, kun je natuurlijk niet wachten tot het proberen van de Vitaily Vegan producten. Wanneer je kiest voor de Vitaily Vegan, kun je kiezen uit 3 verschillende pakketten. Zo kun je maandelijks Vitaily Vegan bestellen, maar ook per kwartaal of per jaar. Kom nooit meer zonder je belangrijke voedingsstoffen te zitten! Alle voordelen heb ik per pakket voor je op een rijtje gezet. 

Per maand

 • Zonder risico uitproberen
 • Meest veilige keuze
 • Omgerekend €2,50 per dag

Per kwartaal

 • 10% goedkoper dan per maand
 • In één keer bezorgd en genoeg voor een heel kwartaal
 • Omgerekend €2,25 per dag

Per jaar (meest voordelig)

 • Goedkoopste optie
 • Iedere maand opzegbaar
 • Omgerekend € 2 per dag

Tip: Het jaarpakket van Vitaily Vegan is erg interessant. Zo betaal je de laagste prijs per dosering en is dit abonnement ook nog eens per maand opzegbaar. Hierdoor zit je dus nergens aan vast.

Heb je liever een maandpakket of kwartaalpakket? Dan is hier ook een geschikt pakket voor. Bovendien heb ik ook nog eens een kortingscode die je voor deze 2 pakketten kunt gebruiken. 

Vitaily Vegan dé oplossing voor het gemis van dagelijkse voedingstoffen

Bestel nu Vitaily Vegan met korting

Helemaal overtuigd van Vitaily Vegan of wil je het product een keertje proberen? Maar wil je toch liever voor het maand- of kwartaalpakketgaan?

Bestel dan nu Vitaily Vegan en maak gebruik van de kortingscode: “kortingpersoonlijkegroei”. 

Dan ontvang je €7,50 korting op een maand- of kwartaalpakket. Een deal die je niet aan je voorbij kunt laten gaan! De prijs per dosering wordt dan een stukje lager. Toch is het allerbelangrijkste dat je te allen tijde een gezond leven leidt. 

Of je nu veganistisch eet of gewoon af wil van alle dure potjes, met Vitaily Vegan til jij het niveau van jouw levensstijl naar een hoger niveau. Vele anderen zijn jou al met succes voorgegaan!

Korting Vitaily - Kortingscode 'Kortingpersoonlijkegroei'

Klik hier en bestel Vitaily Vegan met korting. Kortingscode: ‘kortingpersoonlijkegroei’

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


 • Meer energie?
 • Regelmatiger bewegen?
 • Uitgeruster wakker worden?
 • Bewuster worden van je mindset?
 • De voordelen van meditatie ervaren?
 • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download