arrow_drop_up arrow_drop_down
Vitaily Review | Video + Kortingscode | Richard de Leth Supplementen (OERsterk)
23 juni 2020 

Vitaily Review | Video + Kortingscode | Richard de Leth Supplementen (OERsterk)

Hoe gezond je ook leeft, het lukt vrijwel niemand om alle benodigde voedingsstoffen optimaal binnen te krijgen. Je eet tenslotte niet iedere dag supergezond en ook het moderne leven daagt je voortdurend uit om bepaalde voedingsstoffen te verhogen. In deze Vitaily Basis review lees je alles over de supplementen die jij echt elke dag nodig hebt.

Korting Vitaily - Kortingscode 'Kortingpersoonlijkegroei'

Door de jaren heen kan dit betekenen dat je tekorten oploopt van voedingsstoffen die bijdragen aan jouw lichamelijk en geestelijk welzijn. Dit levert de nodige klachten op en dit ga je natuurlijk liever tegen.

Gelukkig is er nu Vitaily Basis: drie supplementen in een handige dag verpakking voorzien van alle essentiële stoffen die nodig zijn om vitaal en gezond in het leven te staan. De Richard de Leth supplementen zijn nu nog voordeliger met de Vitaily korting.

Met kortingscode “kortingpersoonlijkegroei koop en bestel je Vitaily met €7,50 korting op een maand- of kwartaalpakket. 

Hoe ga je een tekort van voedingsstoffen tegen?

Vitaily Basis is dé oplossing om een tekort aan voedingsstoffen tegen te gaan. In ieder dagzakje bevinden zich een drietal supplementen met alle essentiële voedingsstoffen voor een gelukkig en gezond leven. Magnesium, jodium en selenium zijn verdeeld over twee tabletten en de juiste concentratie vitamine D3 en K2, omega 3 bevindt zich in de derde capsule.

👉 TIP: Nieuw van Vitaily is Vitaily Vegan. Lees mijn uitgebreide review en koop Vitaily Vegan met korting.

Iedere dag slik je de Vitaily Basis supplementen. Je neemt ze in één keer in. Eenmaal daags een dagzakje is natuurlijk veel gemakkelijker dan allemaal losse potjes met supplementen. De zakjes zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar biofolie en gooi je daarom gemakkelijk in de gft-container. Bovendien neem je de zakjes ook gemakkelijk mee op vakantie.

Waarom slik je een Vitaily OERsterk supplement?

Uit onderzoek blijkt dat vrijwel iedereen een tekort heeft aan stoffen zoals magnesium, vitamine D3, vitamine K2, jodium, selenium en omega 3. Het binnenkrijgen van optimale concentraties is in deze tijd vrijwel onmogelijk en daarom is een Vitaily supplement de perfecte oplossing. Alle stoffen die je nodig hebt voor een optimaal lichamelijk en geestelijk welzijn bevinden zich in de drie supplementen, namelijk: omega 3 vetzuren, vitamine A, vitamine D3, vitamine E, vitamine K2, magnesium, jodium, selenium, vitamine B6, taurine en l-glycine.

Met de kortingscode “kortingpersoonlijkegroei” koop je Vitaily Basis met €7,50 korting op een maand- of kwartaalpakket. 

👉 Vitaily koop je met korting en bestel je gemakkelijk via deze link 👈

Voordelen Vitaily supplementen kopen met korting

Het nuttigen van Vitaily OERsterk supplementen is om meerdere redenen goed voor je gezondheid. Ik zet de belangrijkste punten voor je uiteen:

 • De supplementen ondersteunen je immuunsysteem en dit is goed voor je afweer. Bovendien levert Vitaily antioxidanten en ondersteunt het tevens je lichaamseigen antioxidanten.
 • Vitaily supplementen zijn goed voor je bloed, hart en bloedvaten. Vitamine K ondersteunt de bloedstolling en de aanmaak van rode bloedcellen, voornamelijk dankzij vitamine B6. DHA en EPA ondersteunen een goede werking van het hart en dragen bij aan behoud van een gezond triglyceridegehalte in het bloed.
 • Omega-3 vetzuur docosahexaeenzuur (DHA) draagt bij aan het optimaal functioneren van je hersenen en hersenfuncties. Vitamine B6, magnesium en jodium zijn er om je zenuwstelsel te ondersteunen en leveren bovendien positieve bijdragen aan je geheugen en je concentratievermogen.
 • Het slikken van Vitaily supplementen is ook gunstig voor je energieniveau. Dit heb je voornamelijk te danken aan stoffen zoals jodium, magnesium en vitamine B6. Vitamine D en magnesium zijn tevens goed voor je spieren.
 • Vitamine D is gunstig voor de calciumbalans in jouw lijf en dit pakt goed uit voor je botten en gebit. Voor botten is ook vitamine K gunstig, terwijl vitamine D en magnesium weer bijdragen aan een sterk en gezond gebit.
 • Zelfs voor je gezichtsvermogen is het slikken van Vitaily supplementen een uitkomst, want DHA en retinol zijn goed voor je gezichtsvermogen. DHA is ook gunstig voor (ongeboren) baby's en jonge kinderen, want het ondersteunt een goede ontwikkeling van de ogen.
 • Een goede schildklierwerking wordt optimaal bevorderd dankzij de inname van jodium en selenium. Deze laatste stof is ook goed voor je nagels en haar.
 • Tot slot helpen vitamine A en jodium jou aan een gezonde huid.

Korting Vitaily - Kortingscode 'Kortingpersoonlijkegroei'

Wat is het belang van multivitaminen?

Het is vrijwel onmogelijk om alle benodigde voedingsstoffen uit je eetpatroon te halen, hoe gezond, gevarieerd en vers je ook eet. Vitamines A, D, E en K kom je voornamelijk tegen in orgaanvlees en dierlijk vet en dit krijg je helaas niet altijd voldoende binnen. Daarom is een basissupplement zoals Vitaily een uitstekende keuze. Ze zorgen ervoor dat je ALLE essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt en vullen bovendien ontbrekende stoffen aan. Bovendien scheelt de inname van dit basissupplement je een hele kast vol potjes met multivitaminen.

Vitaily Basis supplement als complete multivitamine

Een Vitaily supplement is dé complete multivitamine en vult essentiële voedingsstoffen aan. Zowel ingrediënten als doseringen zijn opgesteld door een team van OERsterk-specialisten. De professionals zijn daarbij uitgegaan van een gezond en gevarieerd eetpatroon waarbij verse groenten en producten een centrale rol vervullen. Richard de Leth, oprichter van OERsterk, wilde vanaf het begin een basissupplement voor hemzelf, zijn familie en overige mensen die het OERsterk-programma volgden. Dit heeft geresulteerd in de Vitaily supplementen. Ieder ingrediënt in de supplementen is van de hoogste kwaliteit en perfecte werkzaamheid. Bovendien zijn onnodige toevoegingen zoveel mogelijk vermeden.

👉 TIP: Nieuw van Vitaily is Vitaily Vegan. Lees mijn uitgebreide review en koop Vitaily Vegan met korting.

Een prettige bijkomstigheid: Vitaily is goedkoper dan de aankoop van verschillende losse supplementen. Bovendien koop je Vitaily rechtstreeks bij de producent, zonder tussenhandelaren en dus ben je voordeliger uit.

Review en mijn ervaring waarom je Vitaily zou moeten kopen en bestellen

Wil je gezond en gelukkig in het leven staan en daar nu mee beginnen? Koop dan Vitaily Basis met korting en ontdek de magie van Vitaily supplementen, alle supplementen die je nodig hebt in één handige dagverpakking. Ik gebruik Vitaily Basis nu enkele maanden en het geeft me heel erg veel vertrouwen dat ik dagelijks de juiste voedingsstoffen binnen krijg. Uiteraard neem ik Vitaily als aanvulling op een gebalanceerd eetpatroon met dagelijks minimaal 500 gram groente. Ik volg drs. Richard de Leth al enkele jaren met enthousiasme en mocht je nog vragen hebben stel ze dan hieronder.

Bestel nu direct Vitaily Richard de Leth supplementen en wordt iedere dag vitaler!

Korting Vitaily - Kortingscode 'Kortingpersoonlijkegroei'

Vitaily met Korting bestellen

Met de kortingscode “kortingpersoonlijkegroei” koop je Vitaily met €7,50 korting op een maand- of kwartaalpakket. 

👉 Vitaily koop je met korting en bestel je gemakkelijk via deze link 👈

 

Jouwpersoonlijkegroei.nl is hét platform voor zelfontwikkeling

Met de 360 graden benadering van Persoonlijke Ontwikkeling delen we inspiratie via Blogs, de beste Documentaires, inspirerende Podcast tips, leerzame Events, mooie Boeken én het Gratis E-book.

Op het platform vind je alles over Voeding, Beweging & SportSlaap, Meditatie, Mindset en Geluk.

👉 TIP: Ontdek 's wereld beste Relax App.

Heel veel succes en plezier met de volgende stap in jouw persoonlijke groei!

 

Laat je een reactie achter?

Laat je even weten in een reactie wat jouw ervaring is met supplementen en misschien wel met Vitaily? Hiermee kan je anderen inspireren en ik zal altijd persoonlijk reageren 🙂

Korting Vitaily - Kortingscode 'Kortingpersoonlijkegroei'

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess. Hij heeft passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Martijn neemt jullie mee in zijn verhaal aan de hand van inzichten die hij heeft verkregen door het luisteren van podcasts, het bekijken van documentaires, het lezen van boeken en het volgen van seminars.
Marieke de pater
Door

Marieke de pater

op 3 November 2020

Beste Martijn, even een practisch vraagje, ik krijg de magnesium lastig weggeslikt , mag ik de tabeltten ook malen?

Martijn
Door

Martijn

op 3 November 2020

Hallo Marieke, Ja hoor, dat kan zeker! Malen, kauwen, in een smoothie door de blender, het mag allemaal. Succes!

Simone
Door

Simone

op 1 January 2021

Beste Martijn, Ik slik ook iedere dag vitamine C en zink. Moet ik dat hierbij los blijven slikken?

Martijn
Door

Martijn

op 4 January 2021

Hallo Simone, Ik zou je willen adviseren om naar Vitaily Vegan te kijken. https://jouwpersoonlijkegroei.nl/vitaily-vegan/ Vitaily Vegan bevat namelijk ook B12 en Zink. Probeer gevarieerd te eten met dagelijks 500 gram groente en voor wat betreft vitamine C is het aan te raden om extra te suppleren in deze Covid-19 periode.

Margreet Hink
Door

Margreet Hink

op 16 January 2021

Hoi Martin, Fijn dat het je vetrouwen geeft dat je alle noodzakelijke stoffen binnen krijgt maar wat doet het met je systeem? Voel je je ook beter en fitter sinds je het gebruikt? Dat lijkt me toch de essentie te zijn van een review. Groetjes Margreet

Martijn
Door

Martijn

op 17 January 2021

Hoi Margreet, Bedankt voor je reactie en zoals je al zegt het geeft mij zeker vertrouwen dat ik dagelijks alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijg. Dit doe ik door dagelijks 500 gram groente te eten, dagelijks een slowjuice sapje https://jouwpersoonlijkegroei.nl/sapje-review/ en aangevuld met Vitaily supplementen. Ik voel me overduidelijk veel beter en energieker nu ik mijn lichaam geef wat het nodig heeft. Ik wil wel benadrukken dat suppletie een aanvulling op, en onderdeel van een gezonde leefstijl is in mijn ogen. Verwacht enkel en alleen van een supplement geen wonderen. Het is het totaalplaatje wat jou dat fitte leven gaat geven!

Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Zet je graag de volgende stap in je Persoonlijke Ontwikkeling?


Wil jij:

 • Meer energie?
 • Regelmatiger bewegen?
 • Uitgeruster wakker worden?
 • Bewuster worden van je mindset?
 • De voordelen van meditatie ervaren?
 • Meer geluk ervaren?

Download dan nu het  GRATIS E-book  "De volgende stap in jouw persoonlijke groei".

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
DOWNLOAD GRATIS
50 praktische groei tips download