In dit artikel

Vitaily korting Richard de Leth supplementen OERsterk! Kortingscode 'GROEI'

Vitaily | Review (2022) | Richard de Leth Supplementen!

In dit artikel

Ontvang jij je gezondheid graag in een zakje? Wil jij op een makkelijke manier goed voor jezelf zorgen en ook nog eens duurzaam handelen? Met Vitaily haal je op een gemakkelijke én betaalbare manier de beste kwaliteit supplementen in huis. Deze supplementen van Richard de Leth (bekend van OERsterk) bieden de perfecte basis voor een gezonde levensstijl. Word OERsterk in 6 weken, Richard de Leth laat je zien hoe! Lees er alles over in deze Vitaily review (en scoor Vitaily korting!).


Klik hier voor Vitaily korting met kortingscode: ‘GROEI’

OERsterk supplementen: Vitaily is wat je zoekt!

Even door naar waar deze Vitaily review om gaat: Richard de Leth supplementen. Je kunt namelijk niet alleen OERsterk in 6 weken worden, maar met Vitaily haal je een supplement in huis waar je je leven lang profijt van hebt. Richard kwam erachter dat bijna iedereen een tekort heeft aan de basisvitamines. Bovendien hebben mensen moeite met al die merken, potjes en soorten, als het op vitamines kopen aankomt. Ontdek een gevarieerd voedingspatroon met verse producten als preventieve leefstijl   

Richard de Leth bedacht daarom een concept dat die zorgen wegneemt: een totaalconcept. Vitaily maakt je elke dag vitaler (afgeleid van de Engelse woorden vital en daily) door middel van één zakje Richard de Leth supplementen. Je hoeft niet meer na te denken over de doseringen en ingrediënten. Dat heeft OERsterk Richard de Leth al voor je gedaan. Als jij gewoon gezond eet, goed beweegt én voldoende rust neemt, dan komt het helemaal goed. 

Vitaily korting Richard de Leth supplementen OERsterk! Kortingscode 'GROEI'

Wat is Vitaily?

Vitaily (voorheen bekend als Vitaily Basis is een multivitamine maandabonnement waarbij je je dagelijkse suppletie in één zakje ontvangt. OERsterk drs Richard de Leth heeft het zo ontwikkeld dat het de ultieme aanvulling is op een sportief en/of veganistisch leven. Voorheen was er een onderscheid tussen Vitaily Basis en Vitaily Vegan in elke Vitaily review, maar tegenwoordig is het één product dat geschikt is voor iedereen. Dit product hoort bij het gezonde en gevarieerder voedingspatroon waar Richard de Leth met OERsterk voor staat.

Vitaily korting Richard de Leth supplementen OERsterk! Kortingscode 'GROEI'

Eet je veganistisch (plantaardige voeding), dan kun je een vitamine B12 tekort krijgen. Je zal het niet snel opmerken, maar het kan wel degelijk optreden. Vitaily helpt je lichaam en geeft het wat het nodig heeft, of je nu wel of geen dierlijke producten eet. Vitaily helpt je de wereld te ontdekken en er een gezonde levensstijl op na te houden. Heeft jouw lichaam iets extra nodig, omdat je veel stress hebt, vermoeid bent of stijve spieren hebt? Het OERsterk de Leth concept Vitaily helpt je op zulke momenten en houdt je lichaam elke dag vitaal. Alle stoffen die de vitale lichaamsfuncties ondersteunen, vind je terug in Vitaily (Richard de Leth supplementen) en sluiten naadloos aan op de Richard Leth OERsterk methode. 


Met kortingscode “GROEI“ koop en bestel je Vitaily met €7,50 korting op een maandpakket. 

Waarom supplementen Richard de Leth?

De supplementen van Richard de Leth zijn niet voor niets zo populair. Elke Vitaily review is haast positief! Vitaily is een supplement dat perfect aansluit op een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Zo help je je lichaam enorm wanneer je Richard de Leth omega 3 of Richard de Leth vitamine D3 neemt. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Richard de Leth Vitaily. Zo zijn de zakjes waar de Richard de Leth supplementen in zitten niet van plastic gemaakt, maar van afbreekbare biofolie. Veel beter voor de natuur! Bovendien wordt voor elke maanddoos Vitaily één boom geplant door Richard de Leth OERsterk en zijn team. Als klant van Vitaily draag je hierdoor niet alleen bij aan je eigen gezondheid, maar aan de gezondheid van de wereld. 

Dan nog even over het gebruiksgemak van Richard de Leth Vitaily supplementen: elke dag neem je twee soft gel capsules en twee tabletten met water in. Ze zijn per dagdosering verpakt in een biofolie-zakje dat je gemakkelijk met je mee kunt nemen. Ook wanneer je de deur uitgaat of op vakantie bent neem je Richard de Leth supplementen met je mee!  

Tot slot wil ik het in deze Vitaily review hebben over de prijs van de supplementen van OERsterk Richard de Leth. Vitaily is namelijk een goedkopere oplossing dan losse supplementen die je bij de drogisterij of online koopt. Dat komt doordat je bij Vitaily rechtstreeks van de producent koopt. Er komen geen bedrijven, personen of handelaren tussen die het productieproces duurder maken. En dat merk je als consument, blijkt uit Vitaily ervaringen! 

Vitaily korting Richard de Leth supplementen OERsterk! Kortingscode 'GROEI'

“Al meer dan 5000+ mensen gingen je voor, waaronder high performers Michael Pilarczyk en Giel Beelen.”

Vitaily voordelen

✅ Alle essentiële voedingsstoffen in één zakje dankzij het concept van Richard de Leth; 

✅ Met het grootste gemak alle voedingsstoffen tot je nemen die je lichaam nodig heeft; 

✅ Vitaily is betaalbaar en er is regelmatig Vitaily korting via een Vitaily kortingscode; 

✅ OERsterk Vitality is geschikt voor veganisten en vegetariërs, want er zijn geen dierlijke stoffen aan toegevoegd. Bovendien is de visolie die er voorheen in zat vervangen door algenolie. Daardoor is Vitaily nu geschikt voor iedereen; 

✅ Richard de Leth supplementen zijn niet beschikbaar via groothandels, waardoor je altijd een eerlijke prijs betaalt. Vitaily is namelijk alleen online verkrijgbaar; 

✅ Ondanks dat Vitaily supplementen alleen verkrijgbaar zijn in abonnementsvorm, is er wel Vitaily korting mogelijk; 

✅ Op de lange termijn krijg je een betere weerstand door Vitaily

✅ Vitaily ingrediënten leveren stoffen die antioxidant zijn: vitamine E en selenium;  

✅ Vitaily ingrediënten zorgen voor de aanmaak van rode bloedcellen via vitamine B6, waardoor je meer energie ervaart; 

✅ Vitaily Richard de Leth verbetert je geheugen en concentratie dankzij de omega 3 en zink dat Vitaily bevat; 

✅ Ook zullen je sterke spieren gezonder worden dankzij voldoende vitamine D en magnesium in Vitaily supplements. 

Vitaily korting Richard de Leth supplementen OERsterk! Kortingscode 'GROEI'

Vitaily nadelen

❌ De Vitaily supplementen van Richard de Leth zijn niet los verkrijgbaar, alleen in abonnementsvorm. 

Vitaily ervaringen van anderen

Ben je benieuwd naar de Vitaily ervaringen van anderen? Richard de Leth heeft van heel wat klanten een Vitaily review ontvangen. Dit helpt jou vast bij het maken van een keuze: wel of geen supplementen Richard de Leth voor jou? 

Charlotte noemt Vitaily simpel, maar dan wel op een positieve manier. “Het is simpel en daar houd ik van. Alle Vitality supplements OERsterk zitten gewoon in één zakje bij elkaar en ontvang ik per post. Echt ideaal, als je het mij vraagt!” 

Geneal vertelt dat de OERsterk supplementen bijdragen aan zijn mentale zuiverheid en helderheid. “Het draagt bij aan hoe ik mij voel en helpt mij in balans te blijven. Ik zit veel lekkerder in mijn vel dankzij Vitaily!” 

Vitaily korting Richard de Leth supplementen OERsterk! Kortingscode 'GROEI'

Volgens Vilna zijn de supplementen ook top. In haar Vitaily review schrijft zij: “Ik vind Vitaily superhandig! Het is toegankelijk en simpel, dus de ideale manier om aan je gezondheid te werken. I love it!” 

“Ik wilde graag een Vitaly review schrijven, omdat ik zo enthousiast ben over dit product”, zegt Theo. “Sinds ik dit neem voel ik mij energieker en lijkt het op mijn werk ook beter te gaan met mijn mentale gezondheid. Ook vind ik de Vitaily kortingscode top. Dat scheelt weer geld op je Vitaily bestelling!” 

Ben je benieuwd naar meer Richard de Leth ervaringen en Vitaily ervaringen? Die vind je op de website van Vitaily


Klik hier voor Vitaily korting met kortingscode: ‘GROEI’

Wie is Richard de Leth?

Richard de Leth is de oprichter van Vitaily en OERsterk. Hij wilde graag een basissupplement voor zichzelf en zijn naasten van de beste kwaliteit. Toen hij ontdekte dat het perfecte supplement nog niet bestond, besloot hij het zelf te ontwikkelen. Met de hulp van OERsterk experts ging hij aan de slag. Zo ontstond Vitaily: een multivitamine met de belangrijkste en essentiële voedingsstoffen. Ook geschikt voor vegetariërs en veganisten!  

Deze OERsterk vitamine is niet het enige waardoor Richard indruk maakt op vele mensenlevens. Hij is ook gezondheidsmanagementspecialist en een echte gezondheids- en vitaliteitsguru. Bovendien is hij geneeskundige en heeft hij door de jaren heen veel kennis opgedaan over onder andere psychologie, holistische geneeskunde, orthomoleculaire geneeskunde, enzovoort. 

OERsterk in 6 weken

OERsterk is het platform dat Richard de Leth oprichtte en waarmee hij mensen aan een gezonde levensstijl helpt. Volgens OERsterk Richard kun je met drie moment per dag je levensstijl al positief veranderen. Gezond eten, bewegen én ontspannen zijn hiervoor de basiselementen. Zo kom je lekkerder in je vel te zitten en word je net als De Leth OERsterk in 6 weken! 

Richard wil met OERsterk 1 miljoen mensen sterk en gezond maken. Vitaily sluit daar mooi op aan. Hoewel deze vitamine in eerste instantie voor hemzelf en zijn familie ontwikkeld werd, bleek er veel vraag naar te zijn. Niet alleen vanuit de cursisten die zijn training volgden, maar vanuit heel Nederland. Daarom besloot hij niemand buiten te sluiten en Vitaily nationaal uit te rollen. Zo veranderde het plan dat OERsterk Richard voor ogen had en nam de bekendheid van Vitaily langzaam toe. 

OERsterk podcast

Een belangrijk onderdeel van gezondheid is mindset, dat weet drs Richard de Leth maar al te goed. Daarom is hij de OERsterk podcast begonnen. Zo kan hij mensen niet alleen gezonder maken dankzij het OERsterk platform en zijn Vitaily supplement, maar draagt hij ook bij aan de mentale gezondheid van Nederland. OERsterk van Richard de Leth is een podcastkanaal over zelfhulp en voeding. Er zijn inmiddels al meer dan 100 afleveringen beschikbaar die je op je gemak kunt luisteren. Dit is bovendien helemaal gratis. Laat je inspireren door Richard de Leth OERsterk in 6 weken en geef je gezondheid een boost! 

Meest gestelde Vitaily vragen

Heb je na het lezen van dit Vitaily OERsterk artikel nog vragen over het merk? Wil je meer weten over Richard de Leth of ben je benieuwd naar Vitaily korting via een Vitaily kortingscode? En schrijf je nu eigenlijk Vitaily OERsterk of Vitaly OERsterk? Lees nog even verder, want hieronder heb ik de meest gestelde vragen uitgelicht. 

Waarom Vitaily multivitamine nemen?

Vitaily supplementen is wat je lichaam dagelijks nodig heeft. Het is betaalbaar, compleet én kwalitatief hoogwaardig. Bovendien is het een alles-in-een oplossing die heel gemakkelijk werkt. Eet jij gezond, beweeg je regelmatig én neem je voldoende rust om te herstellen? Vitaily supplementen nemen is het enige wat je nog zou moeten doen om je lichaam perfect te ondersteunen. Drink voldoende water en slik dagelijks Vitaily multivitaminen, dan kun jij elke dag met volle moed en een flinke dosis energie tegemoet treden! 

Kan ik Vitaily korting krijgen?

Ja, er is zeker korting Vitaily mogelijk! Ik heb een mooie deal gesloten met Vitaly OERsterk van Richard de Leth om jou van een Vitaily kortingscode te voorzien! Met de kortingscode Vitaily ‘GROEI’ krijg je €7,50 korting op een Vitaily OERsterk maandpakket en het abonnement. Doe er je voordeel mee! 

Is Vitaily vegan en/of vegetarisch?

Ja! Voorheen waren er twee producten: Vitaily Basis en Vitaily Vegan. Tegenwoordig heeft Vitaily OERsterk de visolie vervangen door algenolie. Daardoor zijn Vitaily supplementen nu geschikt voor iedereen. Met Vitaly OERsterk kun jij – net als Richard de Leth en zijn familie – je gezondheid elke dag een boost geven. Het maakt daarbij niet uit of je vegetarisch of veganistisch eet. Vitaily is voor iedereen

Is Vitaily geschikt voor kinderen?

Helaas is Vitaily niet geschikt voor kinderen, omdat er vrij veel magnesium en vitamine D 3 in zit. Voor kinderen is dat niet gunstig. Daarom is Vitaily bedoeld voor personen vanaf 18 jaar met een lichaamsgewicht vanaf 50kg. 

Wat zit er precies in Vitaily supplementen?

In elke dagdosering Vitaily vind je omega-3 vetzuren, vitamine A, vitamine D3, vitamine K2 en vitamine B12, Jodium, Magnesium, Selenium en Zink. Deze zijn verdeeld over de twee tabletten en twee capsules. Verder zitten er vulstoffen in zowel de tabletten als de capsules. Je vindt deze terug op de website

Wat is nu de juiste spelling van dit vitaminemerk?

Misschien is het je opgevallen dat de merknaam Vitaily van Richard de Leth ook weleens anders wordt gespeld. De correcte schrijfwijze is Vitaily, maar mensen zoeken op het internet ook op Vitality, Vitality OERsterk, Vitality Richard de Leth, Vitaly voedingssupplement en Vitaly supplementen. De juiste manier om het woord te schrijven is echter Vitaily. Zo wordt de naam van Richard de Leth ook weleens geschreven als Richard deleth of Richard van Leth. 

Wat moet ik verstaan onder een gezond en gebalanceerd voedingspatroon?

Een gezond en gebalanceerd voedingspatroon is er één waarbij je goed voor jezelf zorgt. Dat betekent: voldoende water drinken, elke dag je portie groenten en fruit eten en volkoren producten kiezen in plaats van ‘witte’ producten. Vermijd suikerbommen, zoals vruchtensappen, frisdrank, snoep, koek, enzovoort. Verder is het heel belangrijk dat je voldoende slaapt, dagelijks beweegt én dat je je best doet om je mentaal ook goed te voelen. Dit zal leiden tot een zo fijn mogelijk leven. En Vitaily supplementen zijn daar de perfecte aanvulling op! 

Welke supplementen heb ik nodig?

Welke supplementen je nodig hebt, verschilt per persoon. Zo hebben sporters bijvoorbeeld meer behoefte aan supplementen zoals eiwitten of creatine. Sport je minder intensief, maar eet je bijvoorbeeld geen vis? Dan is omega 3 (visolie) of krillolie aan te raden als supplement. Vegetariërs en veganisten moeten op hun beurt bijvoorbeeld opletten dat zij voldoende vitamine B12 binnenkrijgen. Mijn advies: doe een vitaminetest om erachter te komen welke supplementen je nodig hebt.

Waarom vitamine D3 met K2 combineren?

Vitamine D3 en vitamine K 2 combineren, is heel verstandig. Dat komt doordat vitamine D de opname van calcium stimuleert én zorgt voor een natuurlijke afweer van het menselijk lichaam. Vitamine K2 draagt ook bij aan het behoud van sterke botten. Daarnaast zorgt het voor een gezonde, normale bloedstolling. Vitaily bevat vitamine D3 en K2 en verzorgen samen dus de calciumhuishouding. (1)


Klik hier voor Vitaily korting met kortingscode: ‘GROEI’

Martijn

Martijn

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

12 Reacties on Vitaily | Review (2022) | Richard de Leth Supplementen!

  Martijn
  03/11/2020

  Hallo Marieke,

  Ja hoor, dat kan zeker! Malen, kauwen, in een smoothie door de blender, het mag allemaal.

  Succes!

  Martijn
  04/01/2021

  Hallo Simone,
  Ik zou je willen adviseren om naar Vitaily Vegan te kijken. https://jouwpersoonlijkegroei.nl/vitaily-vegan/
  Vitaily Vegan bevat namelijk ook B12 en Zink.

  Probeer gevarieerd te eten met dagelijks 500 gram groente en voor wat betreft vitamine C is het aan te raden om extra te suppleren in deze Covid-19 periode.

  Martijn
  17/01/2021

  Hoi Margreet,
  Bedankt voor je reactie en zoals je al zegt het geeft mij zeker vertrouwen dat ik dagelijks alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijg.
  Dit doe ik door dagelijks 500 gram groente te eten, dagelijks een slowjuice sapje https://jouwpersoonlijkegroei.nl/sapje-review/ en aangevuld met Vitaily supplementen.
  Ik voel me overduidelijk veel beter en energieker nu ik mijn lichaam geef wat het nodig heeft. Ik wil wel benadrukken dat suppletie een aanvulling op, en onderdeel van een gezonde leefstijl is in mijn ogen.
  Verwacht enkel en alleen van een supplement geen wonderen. Het is het totaalplaatje wat jou dat fitte leven gaat geven!

  Martijn
  07/04/2021

  Beste Annie, bedankt voor je reactie. Het is inderdaad niet vanzelfsprekend dat iedereen 500 gram groenten per dag eet. Het is echter wel aan te raden om 500 gram groenten te eten bij een gebalanceerd eetpatroon. Daarnaast gebruik ik zelf de supplementen van Vitaily als aanvulling.

  Martijn
  07/04/2021

  Hallo Annie, bekijk https://vitaily.nl/producten/ref/8/ voor de actuele prijs van een maand pakket Vitaily. Met kortingscode: 'kortingpersoonlijkegroei' ontvang je €7,50 korting.

  Marieke de pater
  03/11/2020

  Beste Martijn, even een practisch vraagje, ik krijg de magnesium lastig weggeslikt , mag ik de tabeltten ook malen?

  Simone
  01/01/2021

  Beste Martijn,
  Ik slik ook iedere dag vitamine C en zink. Moet ik dat hierbij los blijven slikken?

  Annie van Wijk
  03/04/2021

  500 gram groenten is dat niet erg veel, ik dacht dat 250 gr voldoende was + 2 stuks fruit en vlees vis kaas of ei

  Annie v Wijk
  03/04/2021

  Wat kost n maand pakketje

  Arno van den Berg
  07/12/2020

  Echt een aanrader het boek Het leven dat is pas topsport. Alles goed uitgelegd en in kleine stappen je doel realiseren!! Leest makkelijk weg met leuke interviews!!

Laat een reactie achter