Vitaily | Review (2021) + Kortingscode | Richard de Leth Supplementen
06 april 2021 
14 min. leestijd

Vitaily | Review (2021) + Kortingscode | Richard de Leth Supplementen

Uit onderzoek is gebleken dat Nederlanders veel minder gezond eten dan eigenlijk zou moeten. Zo meldt het Vitamine Informatie Bureau. 

We komen daarom massaal essentiële voedingsstoffen tekort. Je kunt hierbij denken aan Magnesium, Vitamine D3, Vitamine K2, Jodium, Selenium, Omega 3 en Zink. 

De belangrijkste opgegeven reden hiervoor is dat veel Nederlanders vinden dat ze veel te veel moeten eten om al deze voedingsstoffen binnen te krijgen. Het lukt veel Nederlanders niet om dagelijks minimaal 250 gram groenten op te eten. Dat vinden veel mensen veel te veel. 

Ook gaf 34% van de ondervraagden aan dat vis simpelweg te duur is. Zonde, want vis is rijk aan Omega 3.

Korting Vitaily - Kortingscode 'Kortingpersoonlijkegroei'

Klik hier en bestel Vitaily met korting. Kortingscode: ‘kortingpersoonlijkegroei’

Gemakkelijk alle vitaminen innemen, zónder dure boodschappen

Herken je jezelf in bovenstaande redenen? Of heb jij wellicht andere redenen waarom het jou niet lukt om deze essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen? Misschien reis je wel veel en heb je daarom helemaal geen tijd om uitgebreid te eten. 

Begrijpelijk natuurlijk. We zijn bijna altijd druk en daardoor raken dit soort dingen op de achtergrond. Maar dat maakt het niet minder belangrijk.

Voor alle redenen is nu een hele eenvoudige oplossing, genaamd Vitaily Basis. Een klein zakje met een aantal supplementen die je binnen 6 seconden tot je neemt en je lichaam voorziet van alle essentiële voedingsstoffen. En Vitaily is ook nog eens vele malen goedkoper dan alle ingrediënten die je daarvoor zou moeten aanschaffen. 

Het innemen van essentiële voedingsstoffen is met Vitaily nog nooit zo makkelijk en goedkoop geweest. Sterker nog: makkelijker dan dit wordt het niet!

Met kortingscode “kortingpersoonlijkegroei koop en bestel je Vitaily met €7,50 korting op een maand- of kwartaalpakket. 

Vitaily zorgt voor jou!

Vitaily is de ideale ondersteuning bij een gezonde levensstijl met een optimaal voedingspatroon. 

Het is zeker geen wondermiddel, waarbij je niet meer hoeft te sporten en elke dag pizza’s kan eten.  Ik geloof dat de basis altijd goed moet zijn. En dat is voldoende sporten, gezond eten en veel slapen. 

Daar gelooft Vitaily ook in. Maar het blijft lastig om met een gezonde levensstijl alsnog de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarom is Vitaily Basis ontwikkeld.  

Vitaily biedt ontzettend veel gemak met 3 supplementen in 1 biofolie dagzakje. Deze 3 supplementen heb je met 3 slokken water en binnen 6 seconden van je tijd tot je genomen en bevatten alle essentiële voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft.

In de softgel bevindt zich een optimale concentratie aan vitamine D3, K2 en Omega 3. In de overige 2 tabletten zit magnesium, jodium en selenium. 

“Al meer dan 5000+ mensen gingen je voor, waaronder high performers Michael Pilarczyk en Giel Beelen.”

Waarom kiezen voor Vitaily? 

De redenen waarom al meer dan 5000+ mensen gekozen hebben voor Vitaily:

Kwaliteit. Alle essentiële voedingsstoffen in één zakje;

Gemak. Binnen 6 seconden en met 3 slokjes water zorg jij ervoor dat je iedere dag alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt;

Betaalbaar. Vitaily is de goedkoopste oplossing om essentiële voedingsmiddelen binnen te krijgen. Direct via de website te bestellen en niet via winkels & groothandels. Daardoor profiteer je van aantrekkelijke prijzen;

Extra voordeel: Vitaily heeft nu ook een vegan variant. Ook hier heb ik een eigen review overgeschreven. PS: ook hier staat een mooie kortingscode op je te wachten!

Vitaily Review Video + Kortingscode Richard de Leth Supplementen (OERsterk)

Gezondheidsvoordelen van Vitaily

Zoals je nu weet krijg je veel essentiële voedingsstoffen binnen wanneer je gebruikmaakt van Vitaily. Jouw lichaam reageert hier positief op en je ervaart al binnen een dag meer energie. Op de lange termijn zal je merken dat je weerstand beter wordt en dat je dus minder vaak ziek of verkouden bent. Daardoor levert Vitaily direct de volgende gezondheidsvoordelen op:

Vitaily ondersteunt je immuunsysteem en levert stoffen die antioxidant zijn. Vitamine A, B6, D, selenium en zink ondersteunen je immuunsysteem. Vitamine E en selenium hebben een antioxidante werking. Dit betekent voor jou dat je veel minder vaak ziek wordt en de kans op schade aan cellen en weefsels afneemt;

Vitaily ondersteunt de bloedstolling via vitamine K en de aanmaak van rode bloedcellen via vitamine B6. Meer rode bloedcellen zorgt bij jou voor meer energie en ondersteuning van de bloedstolling zorgt bijvoorbeeld bij een wond voor minder bloedverlies en sneller herstel;

Vitaily zorgt voor een beter geheugen en concentratie. Omega 3 en zink zijn belangrijke bouwstenen voor de hersenen. Vitamine B6, magnesium en jodium ondersteunen daarnaast het zenuwstelsel;

Vitaily zorgt voor meer energie via vitamine B6, magnesium en jodium. Ook zijn vitamine D en magnesium goed voor de gezondheid van spieren;

Vitaily zorgt voor een betere opname van calcium uit voeding. Hier is namelijk vitamine D voor nodig. Ook zorgt vitamine D voor het behoud van calcium in het bloed en bij de opname van kalk in de botten;

Vitaily zorgt voor een beter gebit. Dit betekent niet dat je minder goed hoeft te poetsen, maar de vitamine D en magnesium helpen je om het gebit sterk te houden;

Vitaily zorgt voor beter zicht. Dit komt door de dagelijkse inname van 9 mg zink en 250 mg DHA. Dit zijn voedingsstoffen die zorgen voor een optimale werking van de ogen;

Vitaily zorgt goed voor de schildklier, een orgaan van levensbelang. Jodium en selenium zorgen voor de aanmaak van schildklierhormonen en ondersteunen de normale schildklierwerking;

Vitaily is ook erg goed voor de huid. Vitamine A, zink en jodium helpen de huid gezond te houden. Tevens hebben selenium en zink een positieve werking op de gezondheid van je haar en nagels;

✅ Vitaily draagt bij aan het behoud van een normale vruchtbaarheid bij zowel mannen als vrouwen. Dit komt doordat je dagelijks met Vitaily 9 mg aan zink binnen krijgt. Zoals je hebt gelezen is zink een multifunctionele voedingsstof met veel voordelen. Het behoud van een normale vruchtbaarheid is één van de vele voordelen van zink.

Mijn persoonlijke ervaringen met Vitaily

Vitaily is voor mij echt een uitkomst geweest waar ik zelf heel lang behoefte aan heb gehad. 

Ik ben zelf fanatiek bezig met het volgen van een gezonde levensstijl en daarbij is het binnenkrijgen van essentiële voedingsstoffen erg belangrijk. Ik probeer zelf altijd 500 gram groente per dag te eten, maar dat levert niet genoeg inname van essentiële voedingsstoffen op. 

Daarom ben ik jarenlang aan de slag gegaan met verschillende potjes, waarbij ieder potje een bepaalde voedingsstof bevat. Maar ik merkte al snel dat dit helemaal niet handig was. De potjes namen veel ruimte in beslag. Dit is zowel thuis als op reis niet handig. 

Ook maakte ik vaak genoeg mee dat één potje leeg was. Daardoor moest ik weer een nieuwe kopen in de winkel. Dit kost tijd en onnodige frustratie. Natuurlijk kun je meerdere potjes kopen, maar dan ben je direct veel geld kwijt en loop je weer tegen het probleem aan dat het veel ruimte in beslag neemt. Daarnaast krijg je ook het gevoel alsof je een hele medicijnkast hebt, wat weer negatief werkte op mijn mindset. 

Mijn kennismaking met Vitaily was echt een verademing. Geen problemen meer met ruimte en allerlei potjes, maar een alles in een oplossing die ook nog eens veel sterker en effectiever is.

Heel eenvoudig één zakje per dag innemen met alle essentiële voedingsstoffen erin. 

Nu Vitaily al een tijdje deel uitmaakt van mijn dagelijks leven, kan ik Vitaily in één woord samenvatten: vertrouwen. Ik weet zeker dat ik genoeg essentiële voedingsmiddelen binnen een handomdraai binnenkrijg met een zakje Vitaily. 

Sinds ik Vitaily gebruik in mijn dagelijks leven heb ik de volgende voordelen ervaren:

Meer energie. Ik voel me energieker door de essentiële voedingsstoffen die mijn lichaam dagelijks binnenkrijgt;

Zelfverzekerder. Ik voel me zelfverzekerder doordat ik op Vitaily kan vertrouwen. Ik weet dat ik de juiste handelingen verricht om goed voor mijn eigen lichaam te zorgen;

Positieve invloed op andere gebieden van mijn leven. Doordat ik beter voor mijn lichaam zorg, neem ik deze mindset mee naar andere gebieden van mijn leven, zoals ondernemen en samen zijn met vrienden en familie;

Ik houd meer tijd en geld over. Vitaily is een stuk goedkoper dan het kopen van losse supplementen. Ook is het “managen” van de supplementen een tijdrovende klus. Dit hoeft nu niet meer. Met Vitaily heb ik altijd de juiste supplementen in één zakje bij me. Of ik nu een afspraak heb of op reis ben. Ik neem altijd even een zakje Vitaily mee. 

Toch wil ik benadrukken dat Vitaily geen wondermiddel is. Ik geloof erin dat Vitaily een geweldig middel is, maar dat dit een hulpmiddel is dat goed functioneert naast een gezonde levensstijl. Het betekent daarom zeker niet dat Vitaily een gezonde levensstijl vervangt. Het is een waardevolle aanvulling, maar niet meer dan dat.  

Vitaily Review Video + Kortingscode Richard de Leth Supplementen (OERsterk)

Pakketten van Vitaily

Vitaily biedt 3 verschillende pakketten aan. Zo kun je maandelijks Vitaily bestellen, maar ook per kwartaal of per jaar. Alle voordelen per pakket heb ik even voor je op een rijtje gezet. 

Per maand

 • Zonder risico uitproberen
 • Meest veilige keuze
 • Kost €2 per dag

Per kwartaal

 • 12,5% goedkoper dan per maand
 • In één keer bezorgd en genoeg voor een heel kwartaal
 • €1,75 per dag

Per jaar

 • Goedkoopste optie
 • €1,50 per dag
 • Verzending per kwartaal
 • Iedere maand opzegbaar

Tip: Het jaarabonnement van Vitaily is erg interessant. Zo betaal je de laagste prijs per dosering en is dit abonnement per maand opzegbaar. Hierdoor kun je altijd stoppen met Vitaily wanneer de resultaten tegenvallen (al kan ik me dat niet voorstellen 😉).

Met kortingscode “kortingpersoonlijkegroei koop en bestel je Vitaily met €7,50 korting op een maand- of kwartaalpakket. 

Vitaily Review Video + Kortingscode Richard de Leth Supplementen (OERsterk)

Bestel en koop nu Vitaily met korting

Helemaal overtuigd van Vitaily of wil je het een keertje proberen? Bestel dan nu Vitaily en maak gebruik van de kortingscode “kortingpersoonlijkegroei”. 

Dan ontvang je € 7,50 korting op een maand- of kwartaalpakket. Toch mooi meegenomen! Dan wordt de prijs per dosering een stukje lager. Maar het belangrijkste is natuurlijk de enorme boost qua gezondheid en performance! 

Korting Vitaily - Kortingscode 'Kortingpersoonlijkegroei'

Klik hier en bestel Vitaily met korting. Kortingscode: ‘kortingpersoonlijkegroei’

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Marieke de pater
Door

Marieke de pater

op 03 Nov 2020

Beste Martijn, even een practisch vraagje, ik krijg de magnesium lastig weggeslikt , mag ik de tabeltten ook malen?

Martijn
Door

Martijn

op 03 Nov 2020

Hallo Marieke, Ja hoor, dat kan zeker! Malen, kauwen, in een smoothie door de blender, het mag allemaal. Succes!

Simone
Door

Simone

op 01 Jan 2021

Beste Martijn, Ik slik ook iedere dag vitamine C en zink. Moet ik dat hierbij los blijven slikken?

Martijn
Door

Martijn

op 04 Jan 2021

Hallo Simone, Ik zou je willen adviseren om naar Vitaily Vegan te kijken. https://jouwpersoonlijkegroei.nl/vitaily-vegan/ Vitaily Vegan bevat namelijk ook B12 en Zink. Probeer gevarieerd te eten met dagelijks 500 gram groente en voor wat betreft vitamine C is het aan te raden om extra te suppleren in deze Covid-19 periode.

Margreet Hink
Door

Margreet Hink

op 16 Jan 2021

Hoi Martin, Fijn dat het je vetrouwen geeft dat je alle noodzakelijke stoffen binnen krijgt maar wat doet het met je systeem? Voel je je ook beter en fitter sinds je het gebruikt? Dat lijkt me toch de essentie te zijn van een review. Groetjes Margreet

Martijn
Door

Martijn

op 17 Jan 2021

Hoi Margreet, Bedankt voor je reactie en zoals je al zegt het geeft mij zeker vertrouwen dat ik dagelijks alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijg. Dit doe ik door dagelijks 500 gram groente te eten, dagelijks een slowjuice sapje https://jouwpersoonlijkegroei.nl/sapje-review/ en aangevuld met Vitaily supplementen. Ik voel me overduidelijk veel beter en energieker nu ik mijn lichaam geef wat het nodig heeft. Ik wil wel benadrukken dat suppletie een aanvulling op, en onderdeel van een gezonde leefstijl is in mijn ogen. Verwacht enkel en alleen van een supplement geen wonderen. Het is het totaalplaatje wat jou dat fitte leven gaat geven!

Annie van Wijk
Door

Annie van Wijk

op 03 Apr 2021

500 gram groenten is dat niet erg veel, ik dacht dat 250 gr voldoende was + 2 stuks fruit en vlees vis kaas of ei

Martijn
Door

Martijn

op 07 Apr 2021

Beste Annie, bedankt voor je reactie. Het is inderdaad niet vanzelfsprekend dat iedereen 500 gram groenten per dag eet. Het is echter wel aan te raden om 500 gram groenten te eten bij een gebalanceerd eetpatroon. Daarnaast gebruik ik zelf de supplementen van Vitaily als aanvulling.

Annie v Wijk
Door

Annie v Wijk

op 03 Apr 2021

Wat kost n maand pakketje

Martijn
Door

Martijn

op 07 Apr 2021

Hallo Annie, bekijk https://vitaily.nl/producten/ref/8/ voor de actuele prijs van een maand pakket Vitaily. Met kortingscode: 'kortingpersoonlijkegroei' ontvang je €7,50 korting.

Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


 • Meer energie?
 • Regelmatiger bewegen?
 • Uitgeruster wakker worden?
 • Bewuster worden van je mindset?
 • De voordelen van meditatie ervaren?
 • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download