In dit artikel

Vitaepro Review Goed voor Spieren en Gewrichten!

Vitaepro Review (2023) | Goed voor Spieren en Gewrichten!

In dit artikel

Heb jij behoefte aan een goede weerstand? En lukt het je niet om voldoende vitamines en mineralen uit voeding te halen? De capsules van Vitae Pro bevatten ingrediënten die je lichaam nodig kan hebben om fit te blijven. En als je hier een abonnement afsluit, dan kun je zonder er verder bij na te hoeven denken altijd profiteren van deze supplementen voor je gezondheid. Ik vertel je er graag alles over in mijn VitaePro review!

Kort samengevat:

Als je mij vraagt wat de beste automatische bezorgservice voor supplementen is, dan is mijn antwoord: Vitae Pro
✅ Deze voedingssupplement aanbieder levert gemakkelijk door te slikken capsules;
✅ Als je een abonnement neemt, krijg je altijd 30% korting (en de eerste zes weken betaal je sowieso heel weinig);
❌ Ga je niet gezond eten naast het innemen van de supplementen, dan halen ze lang niet zoveel uit als wanneer je je voeding aanpast naar een gezond patroon.

Mijn eigen VitaePro ervaring

Ik vind gezonde gewrichten en sterke spieren heel belangrijk, omdat ik graag in beweging ben. Een goede werking van mijn lichaam is daarom essentieel. Als het om mijn spieren gaat, dan heb ik nog weleens krampen en kwaaltjes. Daarom wilde ik VitaePro graag uitproberen.

Vitaepro Review Goed voor Spieren en Gewrichten!

Ik ben altijd wel geïnteresseerd in nieuwe oplossingen, vooral wanneer na evaluatie van klanten blijkt dat zij er tevreden over zijn. De reviews over VitaePro zijn ook goed, dus ik besloot ervoor te gaan. Ik sloot een abonnement af voor zes weken en ik hoefde inderdaad maar €9,95 als VitaePro prijs af te rekenen. Dat is natuurlijk een spotprijsje als je kijkt naar wat je ervoor terug krijgt. 

Hoewel ik na zes weken nog niet kan zeggen of mijn gewrichten en spieren erop vooruit zijn gegaan, ben ik wel gaan geloven dat dit supplement werkt. In beweging blijven voor een langere periode, voelt namelijk wel gemakkelijker dan voorheen. Dus wellicht heeft het toch al wel een gunstige invloed op mijn gewrichten?

Wat ik wel met zekerheid kan zeggen, is dat ik meer energie heb gedurende de dag en dat VitaePro er zeker aan bijdraagt dat ik een normale werking van mijn immuunsysteem ervaar. Er kwam een verkoudheid opzetten, maar die was eigenlijk zo weer verdwenen. Waar ik normaal gesproken wel 1 tot 2 weken met een loopneus kan rondlopen als ik verkouden ben, was het dit keer met een paar dagen weer verdwenen. Ik weet dus wel zeker dat je er voordelen van krijgt als je met dit merk start!


Bekijk meer productinformatie

Wat is VitaeLab?

De oplettende lezer heeft al gezien dat de VitaePro vitamine ontwikkeld wordt door VitaeLab. Het voedingssupplement VitaePro wordt geproduceerd, ontwikkeld en verkocht door VitaeLab. Dit is een bedrijf uit Noorwegen dat in 2002 werd opgericht. Het kwaliteitsmanagement van het bedrijf zorgt ervoor dat hun leveranciers aan de strengste normen en voorschriften voldoen, om de hoogste kwaliteit voor het supplement te waarborgen. 

De productie van de ingrediënten vindt bovendien plaats volgens Good Manufacturing Practice (GMP). Deze richtlijn dient voor een goede productie en een goede werking van de suppletie. Zo kan het bedrijf haar doel nastreven: klanten de beste oplossing bieden op het gebied van een vitamine supplement.

Over VitaePro

Als merk is VitaePro vooral in Scandinavië al heel bekend. Het is daar in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot het nummer 1 supplementen merk voor spieren en gewrichten. Vooral de bezorgservice (het abonnement) speelt hierin een grote rol. Zo’n abonnement zorgt ervoor dat je als klant niet zelf actief hoeft bij te houden hoeveel je nog van een supplement in huis hebt. Zodra je door je voorraad capsules bent, ligt er namelijk alweer een nieuwe levering op je te wachten als je voor een abonnement kiest. 

Vitaepro Review Goed voor Spieren en Gewrichten!

De ingrediënten van dit unieke voedingssupplement zijn daarbij hoogwaardig, grondig getest en daardoor helemaal schoon. Daardoor weet je zeker dat je een goede keuze maakt en een normale werking van je spieren, botten en de rest van je lichaam kan ervaren. Bovendien zijn de vitamine ingrediënten gekozen op basis van wetenschappelijk onderzoek. Voor dit merk zijn veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijke pijlers en dat schijnt door in de manier waarop de supplementen ontwikkeld worden. De klantreviews zijn daardoor ook heel positief.

Het is de missie van VitaePro om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen. “Onze hoogwaardige voedingssupplementen leveren daar een bijdrage aan. Bij VitaeLab ontwikkelen, produceren, en vermarkten we al onze producten zelf.”

De uitgekiende samenstelling van VitaePro

VitaePro is een voedingssupplement met een unieke samenstelling van hoogwaardige ingrediënten. Zo bevat VitaePro onder andere Boswellia serrataMogelijk zorgt dit ingrediëntvoor het behoud van soepele gewrichten. Ook zit er vitamine D in voor de spieren en bevat VitaePro daarnaast de vetzuren DHA en EPA (van een “Friend of the Sea” gecertificeerde leverancier), waarvan bekend is dat deze goed zijn voor het hart bij een dagelijkse inname van 250 mg.

Vitaepro Review Goed voor Spieren en Gewrichten!

Naast Boswellia serrata, vitamine D en omega 3 (EPA en DHA), zit er ook vitamine C, vitamine B12, vitamine E, seleen en mangaan in VitaePro. Het is daardoor een effectieve totaaloplossing die mogelijk gunstig is voor je gewrichten, spieren en botten, maar die ook het energieniveau een boost kan geven en zo vermoeidheid aanpakt. Op de website van het vitamine merk is precies te lezen welke gezondheidsclaims inmiddels goedgekeurd zijn als je met dit supplement aan de slag gaat. Daar lees je precies (ook in de kleine lettertjes) wat je kunt verwachten.


Bekijk meer productinformatie

VitaePro reviews

Ben je benieuwd naar wat andere mensen van de supplementen en vitamines van dit merk vinden? Ik heb enkele VitaePro recensies verzameld om je hier een duidelijk beeld van te geven. Lees maar mee.

Serge is blij met VitaePro: “Ik voel mij vitaler en ik heb geen moeite meer om in slaap te komen. Dat had ik voorheen wel. Sinds ik deze supplementen neem voel ik mij dus echt beter. Ik kan het iedereen aanraden!”

Vitaepro Review Goed voor Spieren en Gewrichten!

Loes zegt: “Ik heb mijn bestelling keurig volgens afspraak ontvangen. De uitleg was ook duidelijk en er is interesse in mij als klant vanuit dit bedrijf. Ik heb het andere mensen ook al aangeraden en hen klant gemaakt en die zijn ook tevreden.” 

En Jody schrijft over haar eerste kennismaking met het merk: “Ik was een lange periode ziek en aan het revalideren. Toen heb ik een bestelling gedaan. Ik voel mij langzaam aan weer fitter worden, ik heb een beter energieniveau en ik herstel volledig van binnenuit. Ook de pijntjes in mijn gewrichten verminderen. Ik fiets inmiddels weer en kan ook langere afstanden lopen. Ik ben dus blij met de vitamines die ik bij VitaePro kopen kan!”

Tot slot deel ik graag nog de review van Nico met je. “Ik heb onlangs een bestelling geplaatst, omdat ik de aanbieding voorbij zag komen. Na het lezen van de kleine lettertjes zag ik geen adder onder het gras en heb ik besteld. Ik kreeg mijn pakket netjes per post en ik neem nu elke dag 1 capsule. Ik heb inmiddels 4 strips gebruikt en ik ben blij met wat het voor mijn gewrichten doet. Ik heb normaal best wel pijnlijke gewrichten maar dat leek na enkele weken dus al minder te zijn. Mijn uiteindelijke evaluatie kan ik natuurlijk pas delen als ik het langer gebruik, maar tot nu toe ben ik een tevreden klant.”

Vitaepro Review Goed voor Spieren en Gewrichten!

Herken jij jezelf hierin?

✅ Je wilt graag soepele spieren en gewrichten;

✅ Je ziet graag in zes weken al wat vooruitgang in je gezondheid;

✅ Gezond eten doe je al, maar je lichaam heeft behoefte aan iets extra;

✅ Je bent bereid een voedingssupplement te slikken om je gewrichten en spieren te ondersteunen;

✅ Je wilt alleen zorgvuldig gekozen ingrediënten met een uitgekiende samenstelling in je capsules;

✅ Je wilt afrekenen met vermoeidheid en je energieniveau verhogen;

✅ Je wilt het gemak van een abonnement of automatische bezorgservice, zodat je nooit zonder vitaminen zit;

✅ Je bent bereid te geloven in de werking van bijvoorbeeld mangaan of boswellia serrata, om te zien wat het voor jouw lijf kan doen.

Is dat herkenbaar voor je? Dan is het duidelijk dat jij aan de slag mag met vitamines – en dan vooral vitamines voor soepele spieren en gewrichten, een goede weerstand, het verminderen van vermoeidheid en het behoud van sterke botten en een gezond hart. Ben je nieuwsgierig naar mijn oplossing op dat gebied? Ik vertel je er graag meer over!

Vitaepro Review Goed voor Spieren en Gewrichten!

Aan de slag met VitaePro? Tijdelijk met korting!

Wil jij ook starten met dit vitamine merk? Je kunt VitaePro de eerste zes weken uitproberen voor slechts €9,95. Zo maak je langzaam kennis met o.a. mangaan en boswellia serrata; ingredienten die je lang niet altijd in voeding terugvindt die je op dagelijkse basis tot je neemt. Het doel is een normale werking van o.a. de spieren in je lichaam en het verminderen van moeheid. Het gevolg is dat je gemakkelijker in beweging komt en je lichaam dus op een actieve en gezonde manier gebruikt.

Vitaepro Review Goed voor Spieren en Gewrichten!

Zie jij het wel zitten om met VitaePro aan de slag te gaan? Maak dan vooral gebruik van de aanbieding voor de eerste zes weken. Hoe langer je de juiste ingredienten gebruikt, hoe beter merkbaar de werking ervan zal worden. En als blijkt dat de werking toch niet voldoende is voor je, dan kun je heel gemakkelijk weer opzeggen.


Bekijk meer productinformatie

Wat is een veelzijdig voedingssupplement voor soepele spieren?

Eerst leg ik even uit wat zo’n supplement precies is. Met een voedingssupplement kunnen mensen die gezond eten hun lichaam ondersteunen en net dat beetje extra geven. Voedingssupplementen die gemaakt zijn op basis van gezonde ingrediënten, zijn namelijk heel effectief. Menig huisarts adviseert om ze te nemen, omdat we lang niet alle essentiële voedingsstoffen uit voedsel halen. Daardoor krijgen onze spieren en gewrichten ook lang niet altijd wat zij nodig hebben. Op jonge leeftijd merk je daar nog niet zo heel veel van, maar naarmate je ouder wordt kun je wel degelijk last van je gewrichten krijgen. Voor het behoud van een gezond lichaam, is een veelzijdig supplement daarom een pré.

Ben je daarnaast iemand die graag aan bewegen of sport doet of die op een andere manier een actief leven heeft? Dan is het gebruik van aanvullende voedingssupplementen aan te raden. Vooral voor het behoud van een gezond hart, maar natuurlijk ook in dit geval weer voor goed werkende spieren en gewrichten.

Meer voedingssupplementen voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen ook eens op dieet of detox.

De meeste voedingssupplementen zijn tegenwoordig verkrijgbaar als supplementen abonnement of vitamine abonnement bij Vitaily, ViteezyAtida PureFlinndal, VitaePro, DailyVita en Specialized Vitamins en vind je terug op onze website.

Wil je meer weten over al deze voedingssupplementen? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Vitaepro Review Goed voor Spieren en Gewrichten!

Meest gestelde vragen over VitaePro

Heb je na het lezen van deze review nog vragen over VitaePro als product? Wil je bijvoorbeeld meer weten over het abonnement van dit supplement, zodat je altijd voldoende capsules in huis hebt om fit te blijven? Lees dan nog even verder.

Wat is VitaePro?

VitaePro is een vitamine supplement uit Scandinavië (Noorwegen) dat verschillende ingrediënten bevat. Het is ontwikkeld door het bedrijf VitaeLab. Wil je graag je energieniveau boosten (en dus je vermoeidheid verminderen) en gezonde spieren hebben om lekker te kunnen bewegen? Voor een fit leven is het belangrijk om gezonde voeding te eten, maar ook om je lichaam te ondersteunen waar dat nodig is. Je haalt namelijk lang niet alle nodige stoffen uit voeding; daarom is VitaePro in de vorm van een abonnement zo’n fijn product!

Hoe werkt de automatische bezorgservice van Vitae Pro?

De automatische bezorgservice van VitaePro werkt als volgt. Je kunt je aanmelden via de website en de eerste zes weken mag je de ingrediënten in de VitaePro capsule uitproberen voor slechts €9,95. Daarna is het mogelijk om lid te blijven als je tevreden bent. Hoe dat precies werkt, lees je op de website van het merk. Het biedt in elk geval veel gemak, want je krijgt steeds een nieuwe verpakking thuisbezorgd. Zo kom je nooit zonder je nodige suppletie te zitten.

Welke vitaminen kunnen helpen voor een goede weerstand?

Wil je graag een goede weerstand, gezonde gewrichten en een normale werking van je botten en zenuwstelsel? Dan heb je bepaalde vitaminen nodig. Je haalt namelijk lang niet alles wat je nodig hebt uit voeding, al eet je nog zo gezond. Daarom is een verpakking VitaePro – met daarin bijvoorbeeld mangaan en boswellia serrata, dit kan eraan bijdragen om fit te blijven. Je kunt het de eerste zes weken bovendien voor een heel lage prijs uitproberen. Zo ontdek je zelf wat boswellia serrata en de andere ingrediënten voor je kunnen doen.

» Referenties


1. Kamangar, F., & Emadi, A. (2012). Vitamin and Mineral Supplements: Do We Really Need Them? Int J Prev Med, 3(3), 221–226.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3309636/

2. Zhang, F. F., Barr, S. I., McNulty, H., Li, D., & Blumberg, J. B. (2020). Health effects of vitamin and mineral supplements. BMJ, 369, m2511.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7322674/

3. Qato, D. M., Alexander, G. C., Guadamuz, J. S., & Lindau, S. T. (2018). Prevalence of dietary supplement use in US children and adolescents, 2003-2014. JAMA Pediatr, 172, 780-2.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29913013/

4. Harrison, R. A., Holt, D., Pattison, D. J., & Elton, P. J. (2004). Are those in need taking dietary supplements? A survey of 21,923 adults. Br J Nutr, 91, 617-23.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15035689/

5. Murphy, S. P., White, K. K., Park, S. Y., & Sharma, S. (2007). Multivitamin-multimineral supplements’ effect on total nutrient intake. Am J Clin Nutr, 85, 280S-4S.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17209210/

» Referenties

Conclusie beste Vitaepro product 2023


Bekijk meer productinformatie

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Vitaepro Review (2023) | Goed voor Spieren en Gewrichten!

Laat een reactie achter

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips