In dit artikel

Hoe Vitaepro opzeggen: Alles wat je moet weten

In dit artikel

Sta je op het punt om je Vitaepro abonnement op te zeggen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen, ik heb precies hetzelfde meegemaakt en heb alle informatie verzameld die je nodig hebt.

In dit artikel leid ik je stap voor stap door het proces, met duidelijke instructies en handige tips. Lees snel verder en zeg vaarwel tegen ongewenste automatische incasso’s!

Key Takeaway

Als je mij vraagt wat de beste automatische bezorgservice voor supplementen is, dan is mijn antwoord: VitaePro
✅ Deze voedingssupplement aanbieder levert gemakkelijk door te slikken capsules;
✅ Als je een abonnement neemt, krijg je altijd 30% korting (en de eerste zes weken betaal je sowieso heel weinig);
❌ Ga je niet gezond eten naast het innemen van de supplementen, dan halen ze lang niet zoveel uit als wanneer je je voeding aanpast naar een gezond patroon.

Samenvatting

 • Om je Vitaepro abonnement op te zeggen, vul je eerst al je gegevens in en verstuur je een opzegbrief naar hun postbus in Amsterdam.
 • Je kunt je opzegbrief aangetekend versturen of de klantenservice bellen op 0800 38 38 003 voor directe opzegging.
 • Online opzeggen kan gemakkelijk via de website van Vitaepro, waarbij je een opzegbrief genereert en deze per e-mail of post verstuurt.
 • Het abonnement is flexibel; ook na de start van een nieuwe levering kun je nog op elk moment opzeggen.
 • Voor een eenvoudige opzegging zijn websites zoals Opzeggen24 en 123opzeggen handig, die het proces van opzegbrief genereren vereenvoudigen.

Wat is Vitaepro en hoe werkt het abonnement?

Persoon ontvangt opgewekt een Vitaepro abonnementsdoos bij hun voordeur.

Na het bespreken van de inleiding, duik ik nu in Vitaepro en de werking van het bijbehorende abonnement. Vitaepro is een supplement dat ingrediënten bevat zoals EPA en DHA, die gunstig zijn voor spieren en gewrichten.

Voor velen is dagelijkse inname deel van hun routine om zich fit te voelen. Dit product is uitsluitend via een automatische bezorgservice beschikbaar, wat betekent dat klanten zich inschrijven voor een abonnement.

Elke zending kost bijna veertig euro en wordt periodiek naar je thuis gestuurd, zonder dat je hiervoor naar een webwinkel of winkel hoeft te gaan.

Bij dit abonnement zit je niet vast aan een langdurige overeenkomst. Het is flexibel opgezet zodat je op elk gewenst moment kunt besluiten om het te annuleren. Zelfs als je nog tabletten over hebt, staat het je vrij om het abonnement stop te zetten.

De betalingen en verdere details rondom het abonnement worden duidelijk vermeld op onze veelgestelde vragen pagina. Mocht je toch nog vragen hebben over het opzeggen van Vitaepro, dan staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kunt de mederwerkers ook bereiken op klantenservice@vitaelab.nl of door een brief te sturen naar postbus 8807, 1006JA Amsterdam.

Hoe kun je het opzeggen van Vitaepro aanpakken?

Een rustige en serene Zen-tuin met weelderige groen, stromend water en kleurrijke bloesems, met stenen paden.

Als je besloten hebt om jeVitaepro abonnement op te zeggen, staan hier de stappen die ke moet volgen voor een soepele opzegging. Hieronder ga ik je meer informatie geven, zodat je dit gemakkelijk zelf kunt doen.

Stap 1: vul je gegevens in

Ik begin met het invullen van mijn persoonlijke informatie als ik mijn Vitaepro abonnement wil opzeggen. Dit is dan ook de eerste en belangrijkste stap bij het opzeggen van mijn Vitaepro abonnement. Ik zorg dat ik mijn naam, adres, e-mailadres en alle andere benodigde details klaar heb staan.

Gemak is hier het sleutelwoord; websites zoals Opzeggen24 en 123opzeggen maken het proces eenvoudiger door een opzegbrief te genereren waarin al mijn gegevens automatisch worden ingevuld.

Zodra ik dit nauwkeurig heb gedaan, kan ik me voorbereiden op de volgende stap: het versturen van mijn opzegbrief naar postbus Amsterdam. Het is essentieel dat alle informatie klopt om eventuele vertragingen of problemen te voorkomen.

Mijn doel is duidelijk: niet langer automatisch VitaePro ontvangen in mijn assortiment aan supplementen.

Stap 2: verstuur je opzegbrief

Nu is het tijd om je opzegbrief naar Vitaepro te versturen. Kies voor zekerheid door je brief aangetekend te versturen voor €14,95. Zo heb je altijd bewijs dat je jouw opzegging tijdig hebt gedaan.

Als je het gemakkelijker wilt maken, kan Opzeggen24 de opzegbrief namens jou versturen. Bellen naar de klantenservice van VitaePro is een andere optie; ze zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 08:30 en 16:30 uur.

Voor directe actie bel je gewoon 0800 38 38 003 en regel je de opzegging telefonisch.

Het opzeggen van de automatische bezorging van Vitaepro geeft je controle terug over je abonnement. Vergeet niet, op elk moment kun jij beslissen om te stoppen met de service, zelfs als je net begonnen bent met het gunstige effect van Vitaepro na de proefperiode van zes weken voor slechts €9,95.

Neem nu de volgende stap voor jouw welzijn terwijl we doorgaan naar de veelgestelde vragen over het opzeggen van Vitaepro.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Vitaepro

Misschien zit je met een paar prangende vragen over het stopzetten van je Vitaepro abonnement. Laten we die onduidelijkheden de wereld uit helpen en direct naar de antwoorden duiken die je zoekt.

Hoe kan ik Vitaepro opzeggen? (Vitaepro online opzeggen)

Ik heb ontdekt dat mijn Vitaepro abonnement heel eenvoudig online kan worden beëindigd. Hier zijn de stappen die ik volgde om het snel en zonder gedoe voor elkaar te krijgen:

 • Bezoek de officiële website van Vitaepro en log in op mijn account met mijn gebruikersgegevens.
 • Navigeer naar de sectie ‘Mijn Abonnement’ of zoek naar de optie ‘Abonnement Opzeggen’.
 • Ik vond een formulier waar ik mijn persoonlijke gegevens invulde, zoals naam, e – mailadres en klantnummer.
 • Na het invullen van het formulier kwam ik bij een knop die zei: “Genereer Opzegbrief”.
 • Ik klikte hierop en er verscheen automatisch een opzegbrief met alle benodigde informatie.
 • Deze brief kon ik direct gratis downloaden of ervoor kiezen deze via 123opzeggen te laten versturen tegen een kleine vergoeding.
 • Als laatste stap verstuurde ik de brief naar Vitaepro. Dit kon zowel per e – mail als per post.

Conclusie

Afsluiten van een Vitaepro abonnement is makkelijk en kan je veel opleveren. Je stopt de leveringen wanneer jij dat wilt met slechts een telefoontje of een paar klikken online. Vergeet de lange wachttijden en ingewikkelde procedures; jouw gezondheid beheer je zelf.

Met praktische stappen staat niets jou in de weg om een besluit te nemen dat goed is voor je lichaam én portemonnee. Sta sterk in je schoenen, laat Vitaepro achter je en zet een stap naar eigen keuze in jouw gezondheidsreis.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is Vitaepro en welk gunstig effect heeft het?

Vitaepro is een supplement dat een gunstig effect kan hebben op je algemene welzijn, door de combinatie van verschillende vitaminen en mineralen.

2. Hoe werkt het opzeggen van Vitaepro?

Je kunt je Vitaepro abonnement opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice, zorg ervoor dat je je gegevens bij de hand hebt om het proces te vergemakkelijken.

3. Wanneer moet ik opzeggen om te voorkomen dat ik opnieuw word gefactureerd?

Om te voorkomen dat u opnieuw wordt gefactureerd, moet je je abonnement op Vitaepro opzeggen voordat de nieuwe factureringscyclus start.

4. Kan ik mijn Vitaepro abonnement tijdelijk stopzetten?

Het is mogelijk om je Vitaepro abonnement tijdelijk stop te zetten, neem hiervoor contact op met de klantenservice en bespreek vervolgens de mogelijkheden.

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Hoe Vitaepro opzeggen: Alles wat je moet weten

Laat een reactie achter

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips