Lekker veganistisch koken voor beginners! (2021) Kookboek Elke Aerts | Extra voordelig!
07 augustus 2021 
13 min. leestijd

Lekker veganistisch koken voor beginners! (2021) Kookboek Elke Aerts | Extra voordelig!

Veganistisch koken wordt steeds populairder. Het is namelijk een handige manier om je steentje bij te dragen aan natuur en milieu. Bij een veganistische levensstijl eet je geen vlees en vis, maar ook geen dierlijke producten. Daardoor worden bijvoorbeeld ook zuivel, eieren en honing vermeden. Bovendien probeer je als veganist ook zo weinig mogelijk dierlijke producten te gebruiken in kleding, accessoires en andere aspecten van het leven. Dus ook geen wol, zijde of leer. Het is daarom de meest diervriendelijke manier van leven.  

Waar veel mensen denken dat veganistisch koken veel tijd in beslag neemt en ingewikkeld is, valt dat in de praktijk reuze mee. Ten minste, wanneer je over veganistisch koken recepten beschikt! In het Veganistisch Koken boek van Elke Aerts wordt eenvoudig, maar duidelijk uitgelegd hoe dit werkt. Het staat boordevol lekkere recepten, handige tips en uitleg over het veganisme. Zo leer jij in een mum van tijd lekker veganistisch koken en wordt het al snel een gewoonte die je kunt doorgeven aan de mensen om je heen. Je kunt hierin namelijk echt het goede voorbeeld geven!

Veganistisch Koken voor beginners! (2021) Kookboek Elke Aerts Extra voordelig!
Klik hier voor het gratis Vegan weekmenu

Wie is Elke Aerts? 

Elke Aerts is sinds 2005 veganist en is de oprichter van de website Veganistisch Koken. Voor die tijd was zij al vijf jaar vegetariër en maakte zij – wanneer het kon – duurzame keuzes in haar leven. Het is haar missie om de vegan levensstijl zo toegankelijk mogelijk te maken. Dit doet zij niet alleen, maar samen met haar voormalige echtgenoot. Hierbij richten zij zich op het inspireren en bewust maken van mensen om hen zo op een andere manier te leren eten en leven. Volgens Elke Aerts kun je op die manier ontzettend veel bijdragen aan een beter wereld voor jezelf, je omgeving, het milieu én de dieren. Om dit mogelijk te maken heeft Elke verschillende kookboeken en een cursus ontwikkeld over veganistisch koken. De kookboeken zijn zowel digitaal als fysiek beschikbaar en leggen per vegan categorie uit hoe je heerlijke gerechten maakt. 

Veganistisch Koken voor beginners! (2021) Kookboek Elke Aerts Extra voordelig!

Veganistisch koken: recepten voor elk niveau 

Veganistisch koken is mogelijk voor beginners, maar ook voor gevorderden. Daarom is er bij Veganistisch Koken een Vegan Kookboek voor elk niveau. Ben je net nieuw met veganistisch koken, kies dan voor Vlot Vegan. Krijg allereerst antwoord op de vraag: wat is veganistisch koken? Ook leer je alles over veganisme en ontvang je handige recepten, tips en een werkboek. Ben je al bekend met deze manier van eten en leven, dan kun je voor de No Milky Way boeken gaan, zoals Vegan Lunch of Vegan Desserts. Dankzij de eenvoudige ingrediënten zet je de recepten in deze boeken snel op tafel. Ze zijn allebei als e-book en fysiek boek verkrijgbaar. Bovendien zijn alle boeken en e-books van Veganistisch Koken voor een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar. Daardoor is elke aankoop een aanbieding en kun je voor een klein bedrag toetreden tot de wereld van het veganisme. Je zult zien hoe gemakkelijk en interessant, maar vooral hoe lekker dat is: Veganistisch Koken, 100 recepten voor iedereen!

Veganistisch Koken voor beginners! (2021) Kookboek Elke Aerts Extra voordelig!

Vlot Vegan: Veganistisch koken voor beginners 

Vlot Vegan is een complete gids voor de beginnende vegan. Wat kun je ervan verwachten? Veganistisch koken: 100 recepten om je vingers bij af te likken. Het is het beste kookboek veganistisch koken van deze tijd, omdat het een complete bundel is voor een kleine prijs! Je ontvangt namelijk: 

 • Receptenboek: meer dan 100 makkelijk te bereiden recepten 
 • Gids: alles over de vegan levensstijl 
 • ABC: vegan woordenboek 
 • Werkboek: je doelen bepalen en oefeningen maken 
 • E-book ‘Sneller op tafel’ 
 • Bonus 1: lijst met vegan voeding 
 • Bonus 2: checklist om plantaardige melk te maken 
 • Bonus 3: checklist om eieren te vervangen 
 • Bonus 4: weekmenuplanner

Dit is dus niet zomaar een kookboek veganistisch koken, maar een alles-in-één pakket waarmee je direct van start kunt. Dat is pas vegan koken: recepten, tips, checklists en een planner. Zo lukt het iedereen! Je kunt Vlot Vegan bestellen op de website van Veganistisch Koken. 

Veganistisch koken review: wat vinden anderen ervan? 

“Jullie e-book met ijsrecepten is een van mijn beste aankopen ooit!”, vertelt Eline Steyvers. “Ik voel me een goddelijke vegan ijsboerin. Heerlijk om het lekkerste mokka ijs ooit te eten na twee jaar zonder te moeten zitten.” Eline had nooit eerder zelf ijs gemaakt, maar het lukte de eerste keer al perfect. Ook Els van Assche vertelt over haar positieve ervaringen. “Gedownload, uitgetest, gejuicht!” Zij is direct begonnen met vanille-ijs maken en dat lukte heel goed. “Ik ben in m'n ijsnopjes :)" zegt ze. Nathan Aerts heeft eindelijk ontdekt hoe sausjes ook passen in een veganistische levensstijl. “Sauzen maken voor mij nu eenmaal een gerecht af en dit heb ik lange tijd gemist. Elke saus die we hebben geprobeerd uit je boek is een voltreffer. Je proeft gewoon dat je er veel tijd in hebt gestoken om de recepten te perfectioneren.” 

Geen gedoe meer: veganistische feestjes organiseer je zo! 

Lijkt het je een uitdaging om een veganistisch feestje te organiseren? Niet met de boeken van Elke! Zo vind je in de Vegan Feestbundel twee e-books die heerlijke, plantaardige hapjes bevatten. Je leest hierin hoe je soepen, voorgerechten, hoofdgerechten, desserts en bijgerechten maakt. Er zijn tal van vegan koken recepten om uit te kiezen! Zo zet je niet alleen met een verjaardagsfeest, maar bijvoorbeeld ook tijdens Kerst 100% plantaardige gerechten op tafel! Wil je nog wat extra toevoegen aan het diner? In het e-book Vegan Sauzen lees je hoe je de lekkerste sausjes maakt. De meeste sauzen bevatten vlees, kip, bouillon, room, yoghurt, melk of eieren. Daarom is het best een uitdaging om een plantaardige saus te maken. Met het Vegan Sauzen e-book weet jij voortaan wél hoe je dit voor elkaar krijgt. Maak meer dan 30 lekkere warme en koude sauzen die passen bij verschillende gerechten. Het is zelfs mogelijk om zelf groente- en zeewierbouillon te maken met dit Vegan Kookboek. Zo zet je niet alleen iets lekkers op tafel, maar motiveer je je gasten ook om veganistisch te eten. 

En wat dacht je van extra lekkere toetjes met het e-book Plantaardig IJsplezier? Daar lik je gegarandeerd je vingers bij af! Dit e-book is geschikt voor veganisten, vegetariërs, ijsliefhebbers en eigenaren van ijssalons die hun aanbod willen uitbreiden voor veganisten, lactose-intolerante mensen of mensen met een koemelkallergie. Heb je zelf een lactose-intolerantie en wil je weer eens van een lekker ijsje genieten of wil je gewoon minder dierlijke producten consumeren, dan is dit e-book ook zeker geschikt voor jou! 

Veganistisch Koken voor beginners! (2021) Kookboek Elke Aerts Extra voordelig!

Veganistisch Koken workshop: Koken met seitan 

In de online workshop ‘Koken met seitan’ leer je alles over hét plantaardige alternatief voor vlees. Seitan heeft een lekkere smaak, een fijne textuur en bevat veel proteïne. Je kunt het bovendien op verschillende manieren bereiden en in je maaltijden verwerken. In de praktijk blijkt dat zelfs de grootste vleeseters seitan ook lekker vinden! 

Dankzij deze veganistisch koken cursus leer je zelf seitan maken, je ontdekt hoe je er extra smaak aan toevoegt en aan de hand van meer dan 12 makkelijke recepten op video leer je seitan heerlijk te bereiden! De video's zijn vooraf opgenomen, waardoor je ze zo vaak bekijkt als je maar wilt en ook wanneer jij maar wilt. 

Ben je benieuwd naar de vegan koken cursus ervaringen van anderen? Mick vertelt: “Super! Zo veel interessante tips en aangenaam gebracht. Ik kijk al uit naar de volgende. En ik ga meteen het zelf maken van seitan gehakt proberen, ziet er lekkerder uit dan de gekochte versies. Dank u wel!” 

Veganistisch Koken voor beginners! (2021) Kookboek Elke Aerts Extra voordelig!

Gratis vegan weekmenu e-book! 

Natuurlijk wil je veganistisch koken met korting proberen. Dan weet je pas of het echt iets voor jou is. Daarom kun je tijdelijk een gratis vegan weekmenu aanvragen. Download het e-book dat boordevol recepten staat voor ontbijt, lunch en diner. Het is een kant-en-klaar weekmenu waardoor het je extra gemakkelijk wordt gemaakt. Zo hoef je niet na te denken over wat je op tafel zet en ontdek je direct of een vegan levensstijl bij jou (en je gezin) past! 

Veganistisch Koken voor beginners! (2021) Kookboek Elke Aerts Extra voordelig!

Handig om te weten over de Veganistisch Koken boeken en e-books 

Wil je Vlot Vegan bestellen of een ander Veganistisch Koken boek kopen van Elke Aerts? Weet dan dat vrijwel alle recepten sojavrij zijn of op een alternatieve manier bereid kunnen worden om soja te vermijden. Niet alle recepten zijn glutenvrij of notenvrij, maar ook daar kun je alternatieven voor gebruiken. Verder zijn vrijwel alle ingrediënten voor de recepten in de boeken en e-books bij e de lokale supermarkt verkrijgbaar of bij een natuurvoedingswinkel. De iets meer bijzondere ingrediënten bestel je eenvoudig online. Daardoor kun je alle ingrediënten gemakkelijk in huis halen. 

Wil je meer weten over lekker veganistisch koken? De website Veganistisch Koken is dé plek om er alles over te lezen. Ontdek bijvoorbeeld waar je veganistisch voedsel koopt, wat veganistische wijn is, waarom veganisten geen honing eten en of brood veganistisch verkrijgbaar is. De website staat vol met interessante blogartikelen, handig keukenapparatuur, recepten en andere items op het gebied van een veganistische levensstijl. Doe er je voordeel mee, want het is dé manier om iets te beteken voor de natuur en de wereld! 

Veganistisch Koken voor beginners! (2021) Kookboek Elke Aerts Extra voordelig!
Klik hier voor het gratis Vegan weekmenu

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


 • Meer energie?
 • Regelmatiger bewegen?
 • Uitgeruster wakker worden?
 • Bewuster worden van je mindset?
 • De voordelen van meditatie ervaren?
 • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download