In dit artikel

Vegan Toetjes | Review + Korting | Vega Nagerechten!

In dit artikel

Vegan toetjes zijn hip en dat is niet zonder reden. Ze zijn gezonder voor ons lichaam én beter voor de natuur dan de standaard toetjes die zuivel bevatten. De beste vegan desserts maak je bovendien helemaal zelf met SuperFoodies vegan nagerechten van Jesse van der Velde. Ik ging de vegan desserts vergelijken op basis van het vegan recept en door middel van vegan toetjes ervaringen van anderen. Hoog tijd voor een uitgebreide vegan toetjes review! 


Klik hier voor 50% korting op Vegan Toetjes!

Waarom een veganistisch toetje beter is voor de natuur 

Misschien vraag je je direct af waarom een vegan nagerecht beter is voor de natuur. Simpelweg omdat er geen zuivel in zit. Er worden dus geen koeien ingezet om zuivel te produceren voor vegan nagerechten. Koeien worden nog lang niet zo goed behandeld als wij vaak denken. Bovendien worden kalfjes vrijwel direct na de geboorte bij hun moeder weggehaald, omdat zij melk moet produceren voor mensen. Hoe oneerlijk is dat? Dat is dan ook de reden dat ik mij ben gaan verdiepen in vegan nagerechten. Een veganistisch toetje kan namelijk net zo lekker zijn als een gewoon toetje. Een vegan toetje is echter een veel bewustere keuze. 

Nog een goede reden om meer plantaardig te eten: het verklein de kans op hart- en vaatziekten. Ook zal je minder kans op kanker en andere ziekten hebben wanneer je minder of geen zuivel meer eet. In plantaardige voeding zit geen cholesterol en veel minder verzadigde vetten. Daarom is dit een gezonder alternatief. Voor het milieu én voor jou. Dit is tevens de reden dat steeds meer mensen voor veganistische supplementen kiezen.

Vegan Toetjes Review (2022) + Korting Vega Nagerechten!

Jesse van der Velde veganistische recepten 

Jesse van der Velde, oprichter van Supergreens en SuperFoodies, wilde plantaardige toetjes ontwikkelen waar iedereen van kan genieten. Al in 2010 ontdekte hij samen met zijn vriendin hoe vegan eten ook heel lekker kan zijn. Zij gingen experimenteren met vegan toetjes en ontdekten zoveel variaties, dat zij er een boek over schreven. Alle vegan desserts in hun receptenboek bevatten alleen gezonde ingrediënten, maar ze zijn evengoed heel lekker. Zo kun je elke dag van een vegan toetje genieten, zonder je schuldig te hoeven voelen. 

Het Supergreens vegan toetjes recepten boek 

In dit Supergreens vegan dessert recepten boek staan 70 heerlijke vegan nagerechten voor het hele gezin. Ze zijn gezond én snel te maken. Bovendien raak je er door vele variaties nooit op uitgekeken. Je kunt de heerlijkste vegan nagerechten maken die nauwelijks suiker bevatten. Veel beter dan toetjes uit de supermarkt, dus. Daarom zal het je niet verbazen dat elke SuperFoodies vegan toetjes test zo positief is. 

Vegan Toetjes Review (2022) + Korting Vega Nagerechten!

Makkelijke vegan desserts op tafel, is dat niet saai? 

Saai? Wel nee. Een makkelijk vegan dessert op tafel zetten is helemaal niet saai. Tenminste niet wanneer je een veganistisch toetje maakt uit het Jesse van der Velde vegan toetjes boek! Jesse heeft elk toetje vegan weten te maken. Daardoor kun je veel verantwoorder genieten dan voorheen. Wat dacht je van een heerlijke chocoladetaart als vegan nagerecht? Of vegan nagerechten zoals fruitcakes met vers fruit, chocoladerepen en donuts? Loopt het water je al in de mond bij het horen van zo’n heerlijk toetje vegan? In Jesse’s boek staat voor iedereen minstens één (maar vast veel meer) geschikt vegan dessert recept. 

Hoe ik dat zo zeker weet? Omdat SuperFoodies Jesse van der Velde 6 health food chefs uit Nederland heeft gevraagd om de vegan desserts test te doen. Zij waren allemaal enthousiast over de vegan nagerechten in het boek. Zeggen de namen Loulou Machinè, Marike Bol en Lenna Omrani je iets? Zij hebben hun liefde en passie voor veganistische en gezonde voeding met Jesse gedeeld. En hij heeft deze aan zijn vegan nagerechtenrecepten boek toegevoegd. Het is daardoor een receptenboek dat inspireert! 

Vegan dessert recepten: makkelijk én lekker! 

Dat Jesse van der Velde vegan toetjes makkelijk én gezond te maken zijn, is heel uniek en bijna ongeloofwaardig. Toch kan het echt! Met deze lekkerste vegan desserts kun je echt iedereen laten meegenieten. Zelfs mensen die geen gluten, lactose en dierlijke producten eten. Er staan allerlei vegan dessert recepten in dit boek die geen geraffineerde suikers of kunstmatige zoetstoffen bevatten. Bovendien zijn de meeste ingrediënten gewoon in de supermarkt te koop. Lekker makkelijk, dus! Met de meest simpele vegan desserts recepten zal jij van elk veganistisch nagerecht een succes maken. Een vegan dessert maken is nog nooit zo leuk en lekker geweest. 

Vegan toetjes kerst: een feest voor iedereen! 

Nooit meer gedoe met kerst wanneer je toetjes maakt voor een groot gezelschap. Je tackelt hiermee namelijk bijna alle dieetwensen en allergieën. Een vegan toetje simpel bevat slechts een paar ingrediënten. Grote kans dat een vegan kerst toetje dit jaar dé oplossing is wanneer je met familie of vriend(inn)en gaat eten. Worden de gangen van het menu verdeeld? Met het veganistische toetjes boek zet je gegarandeerd iets lekkers op tafel voor iedereen. Wat ga jij maken? Een vegan luchtig toetje, een vegan dessert makkelijk of een vegan toetje kerst? 

Vegan Toetjes Review (2022) + Korting Vega Nagerechten!

SuperFoodies vegan toetjes bestellen 

Wil jij SuperFoodies vegan toetjes bestellen? Daar krijg je geen spijt van. Of geef een boek met vegan toetjes kerst aan je partner. Mocht hij of zij de hint niet snappen, dan is het gelukkig een kleine moeite om zelf de keuken in te gaan! Dit Supergreens vegan toetjes boek bevat namelijk duidelijke instructies voor beginners met handige overzichten en toelichtingen. Voel jij je al een ware chef-kok en durf jij wel een stapje verder te gaan? Lees dan de tips en trucs voor gevorderde toetjesmakers. Daarmee zal je nog meer indruk maken aan de eettafel.

Je krijgt ook een aantal interessante bonussen cadeau bij je bestelling. Normaal gesproken betaal je hiervoor, maar als je het toetjes boek bestelt ontvang je ze gratis! 


Klik hier voor 50% korting op Vegan Toetjes!

Bonus #1: Boodschappenlijst (PDF) 

Jesse van der Velde vegan toetjes maken wordt nóg gemakkelijker met deze handige boodschappenlijst. Zo heb je altijd de juiste producten in huis voor het maken van de lekkerste toetjes. Bijna alle dierlijke producten kan je vervangen door een plantaardige variant.

Vegan Toetjes Review (2022) + Korting Vega Nagerechten!

Bonus #2: E-book met uitleg over basis ingrediënten 

Wil je weten welke vegan basis ingrediënten waarvoor bedoeld zijn? Wat zijn bijvoorbeeld glutenvrije meelsoorten, vegan meringue en uit welke soorten plantaardige melk kun je kiezen? De vegan versie (plantaardige variant) is vaak nog het lekkerste voor vegan dessert recepten. Dat lees je allemaal in dit e-book. 

Vegan Toetjes Review (2022) + Korting Vega Nagerechten!

Bonus #3: E-book over plantaardige ei vervangers 

Eet jij niet per se veganistisch, dan kun je natuurlijk wel eieren gebruiken tijdens het maken van de lekkerste vegan desserts. Ze zijn vooral handig om te binden of luchtigheid toe te voegen. Wist je dat ei ook dient als glansmiddel en als middel om een gerecht smeuïg te maken? Lees er alles over in dit e-book én ontdek welke ei vervangers je kunt gebruiken wanneer je wél helemaal veganistisch eet. 

Vegan Toetjes Review (2022) + Korting Vega Nagerechten!

Bonus #4: E-book over Superfoods 

Ben je al bekend met superfoods? Jesse van der Velde SuperFoodies heeft de 6 meest gebruikte superfoods uitgelicht in zijn e-book Superfoods. Deze kun je als basis ingrediënten voor vele gerechten gebruiken. Ontdek waarom ze zo gezond zijn en wat je er zoal mee kunt doen. Het zal de momenten in de keuken nóg leuker en interessanter maken.

Vegan Toetjes Review (2022) + Korting Vega Nagerechten!

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding, breathwork masterclass of het Antivirus van Tibor.

Richard de Leth van OERsterk heeft ook een breed scala aan waardevolle online trainingen gemaakt. Wat dacht je van Het Gezondheidsvirus, OERsterk leefstijlprogramma, Gezond in 4 weken, Vitaliteitsformule en De Diabetes Revolutie.
Er zijn nog veel meer interessante cursussen over voeding zoals de 50 dagen keto challenge, Hamster in je Brein, Fitcooking, Anti Buikvet, Veganistisch koken en 20 dagen suikervrij.

Wat minder bekende trainingen gaan over Vegan toetjes, Afvallen met Nederland en heb je wel eens van de Voetentraining gehoord?

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Meest gestelde vragen over vegan toetjes 

Heb je na het lezen van dit artikel over SuperFoodies vegan nagerechten nog vragen? Weet je bijvoorbeeld niet wat een vegan nagerecht is? Of wil je vegan nagerechten korting scoren? Lees dan nog even verder. Ik heb de meest gestelde vragen over een Supergreens veganistisch toetje voor je uitgelicht én beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Laat dan even een reactie achter. Dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord. 

Vegan Toetjes Review (2022) + Korting Vega Nagerechten!
Wat zijn veganistische desserts? 

Vegan nagerechten zijn desserts zonder zuivel. Er worden alleen plantaardige ingrediënten zoals vegan meringue gebruikt om ze te maken. Dus in plaats van koemelk worden er andere varianten op zuivel gebruikt. Denk hierbij aan sojamelk, amandelmelk, havermelk, kokosmelk, enzovoort. Een vegan nagerecht bevat daardoor helemaal geen dierlijke producten, ook geen eieren bijvoorbeeld. Ondanks dat vegan nagerechten nog in opkomst zijn, kun jij nu al mensen blij maken met een veganistisch toetje Jesse van der Velde. Bijvoorbeeld wanneer je een etentje organiseert of bij iemand thuis aanschuift voor een kerstdiner. Grote kans dat je visite niet eens doorheeft dat het om veganistisch eten gaat! Dat proef je namelijk helemaal niet. (1)

Zijn Supergreens vegan toetjes gezond? 

Ja, Supergreens vegan toetjes zijn heel gezond. Ze bevatten namelijk bijna geen suikers en zijn uitsluitend gemaakt van gezonde ingrediënten. Ga jij SuperFoodies vegan toetjes maken? Houd je dat netjes aan het recept, om alleen het meest gezonde vegan dessert op tafel te zetten. Maak je een vegan chocolade toetje of een vegan glutenvrij toetje? De keuze is reuze met het Supergreens vegan toetjes boek! 

Welke vegan dessert recepten staan er in dit SuperFoodies vegan toetjes boek? 

Ben je dol op toetjes, dan zal je deze veganistische nagerechten zeker waarderen. Wat je zoal voor vegan toetjes mag verwachten? Denk aan raw cakes, crêpes, wafels, koekjes, repen, cakes, brownies, taarten, chocolademousse, pudding, tiramisu, fruitsalades en feestachtige vegan toetjes. Ook staan er vegan nagerechten recepten in voor ijs, smoothies en milkshakes. Ga je het boek met vegan toetjes bestellen, dan haal je dus écht een feestje in huis

Waar kan ik vegan toetjes korting scoren? 

Wanneer je het boek met vegan nagerechten Jesse van der Velde bestelt, krijg je tijdelijk 30% vegan toetjes korting! Zo kun je extra voordelig recepten voor vegan desserts kopen. Je hebt hier geen SuperFoodies vegan toetjes kortingscode voor nodig. De korting wordt automatisch verrekend tijdens het afrekenen. Dat betekent dat iedereen van deze Supergreens vegan toetjes aanbieding profiteert. Bekijk ook gelijk de korting op Immunity Support, Luminous beauty shake en green juice.

Wanneer ontvang ik het SuperFoodies vegan nagerechten boek? 

Heb je een bestelling geplaatst in de SuperFoodies webshop? Wie in Nederland woont en op werkdagen vóór 21:00 uur bestelt, ontvangt het toetjes boek de volgende dag al in huis. Voor Belgische inwoners geldt dat je vóór 14:30 uur dient te bestellen om je toetjes boek de volgende dag in huis te hebben. Je kunt dus morgen al een heerlijk dessert op tafel zetten! Alleen op zaterdag worden geen bestellingen verwerkt, op zondag wel. 


Klik hier voor 50% korting op Vegan Toetjes!

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Vegan Toetjes | Review + Korting | Vega Nagerechten!

Laat een reactie achter