Vastgoed Community | Review (2021) + Korting | 2 Maanden Gratis!
9 mei 2021 

Vastgoed Community | Review (2021) + Korting | 2 Maanden Gratis!

Meer en meer mensen kiezen ervoor om meerdere inkomstenbronnen op te bouwen. Heb jij die wens ook? Dan kun je kiezen uit veel online verdienmodellen. Je kunt het echter ook over een andere boeg gooien. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in vastgoed te beleggen.

Nu vraag je je vast af; hoe kun je nou precies in vastgoed beleggen? Dat is een vraag die door veel mensen gesteld wordt. Uiteindelijk heeft Thierry Stokkink daar iets slims op weten te bedenken: de Vastgoed Community.

In deze Vastgoed Community Review bespreken wij deze community graag uitgebreid. Zo kijken we naar de inhoud van de community, naar de pluspunten van de community, naar de minpunten van de community én naar Thierry Stokkink. We bekijken onder meer wat de beweegredenen van hem waren om met een dergelijke vastgoed community te beginnen.

Na het lezen van deze Vastgoed Community review weet je in ieder geval alles over de community. Daardoor kun je ook direct voor jezelf de keuze maken of deze community meerwaarde voor je heeft, of juist niet. 

Vastgoed Community Review + Korting en 2 Maanden Gratis!

Klik hier voor 10% korting op de Vastgoed Community 

Uitgebreide community

Toen wij voor het eerst met de Vastgoed Community in aanraking kwamen, waren wij direct verbaasd. Dit was met name te danken aan het uitgebreide aanbod van de community. Dit is namelijk niet zomaar een community, maar is écht een hele uitgebreide community.

Binnen de vastgoed community staat logischerwijs één onderwerp centraal; vastgoed. Het leuke is dat vanuit verschillende invalshoeken naar dit onderwerp gekeken wordt. Dat uit zich ook in meerdere onderdelen binnen de community, waardoor je altijd een geschikt onderdeel voor jezelf kunt vinden. 

Op voorhand kunnen wij je alvast één ding verklappen: wij zijn fan van de Vastgoed Community. Wil je weten waarom wij precies te spreken zijn over deze community? Dan willen wil je aanraden om deze Vastgoed Community review op je gemak door te lezen!

Wil je alvast meer te weten komen over de Vastgoed Community? Dan raden wij je aan om deze video te bekijken:

Verschillende onderdelen van de Vastgoed Community

Heb je nu al mogelijke interesse om je voor de Vastgoed Community aan te melden? Dan ben je ongetwijfeld benieuwd naar de verschillende onderdelen van deze community. Nou, wij gaan je niet langer in spanning houden. Wij hebben alvast de belangrijkste onderdelen van de Vastgoed Community voor je op een rijtje gezet:

 • Online Cursus Investeren in Vastgoed + Groepscoaching
 • Online Cursus Toekomstbestendig Investeren in Vastgoed
 • Vastgoed & Vermogen Blauwdruk
 • Before-market deals
 • Masterclasses met experts
 • Een uitgebreid forum inclusief Mastermind groepen
 • (Online) interactieve activiteiten

Online Cursus Investeren in Vastgoed  inclusief groepscoaching

Is het jouw wens om in vastgoed te beleggen? Alleen heb je geen géén idee waar je precies moet beginnen? Dan is de cursus Investeren in Vastgoed van de Vastgoed Community zeker iets wat je niet mag missen!

Deze cursus bestaat in totaal uit 28 modules. Dankzij deze modules leer je alles over het beleggen in vastgoed, waardoor je direct een duurzame cashflow uit vastgoed op kunt gaan bouwen. Met deze cursus ga je onder meer de volgende zaken leren:

✅️️ Je gaat leren hoe je de parels uit de markt kunt halen. Dit zijn vaak parels waar de concurrentie overheen kijkt. Jij krijgt aangeleerd hoe je van elk pand de mogelijkheden/kansen kan inzien.

✅️️ Je gaat leren hoe je een powerteam om je heen kunt verzamelen. Ook krijg je aangeleerd wát hier precies het belang van is.

✅️️ Je gaat leren hoe je een toekomstbestendige vastgoedportefeuille op kunt bouwen. Bij vastgoed draait het niet alleen om het nu, maar vooral om winst maken op een lange termijn.

In totaal bestaat de cursus dus uit 28 modules. Deze modules zijn onderverdeeld in 158 pagina's. Je moet dus echt enige tijd besteden aan het volgen van deze cursus. Als je dát voor elkaar weet te krijgen, zal je zeker binnen de kortste keren al een mooi rendement behalen.

Daarbij krijg je toegang tot maandelijkse masterclasses en videoseries challenge. Hierdoor heb je ook de toegang tot groepscoaching; dankzij deze groepscoaching kun je al jouw vragen stellen, waardoor je echt gericht met jouw vastgoedportefeuille aan de slag kunt gaan.

Vastgoed Community | Review + Korting en 2 Maanden Gratis!

Wat kost de Online Cursus Investeren in Vastgoed inclusief Groepscoaching?

Klinkt deze Vastgoed masterclass te mooi om waar te zijn? Als je je voor deze cursus aan wilt aanmelden, heb je de keus uit verschillende soorten abonnementen:

 • Betaling in één keer: €2.995
 • Betaling in 6 maandtermijnen: €530 per termijn.
 • Betaling in 12 maandtermijnen: €295 per termijn.

Een snelle rekensom laat snel zien dat het voordelig is om de cursus in één keer te betalen. Zodra je deze cursus in één keer afrekent, kun je direct de volledige investering terugverdienen. Het is geen goedkope cursus, maar het is wel een ongekend waardevolle cursus.

Online Cursus Toekomstbestendig Investeren in Vastgoed

Wil jij graag op de lange termijn succesvol investeren in vastgoed? Dan is het van belang dat je jouw pijlen op de lange termijn richt. Daarbij is het ook van belang dat je precies weet waar je mee bezig bent.

Wil je dit allemaal gaan leren? Dan is de Online Cursus Toekomstbestendig Investeren in Vastgoed absoluut aan te raden. Binnen deze cursus ga je leren hoe je een toekomstbestendig vastgoedportefeuille op kunt bouwen. Ook ga je leren hoe je nieuwe kansen op de markt kunt zien én hoe je een powerteam om je heen kunt bouwen.

Binnen deze cursus staat de FIRE strategie centraal. Dit is een strategie waarmee je naar financiële vrijheid toe gaat werken. Indien je op de juiste manier met deze cursus aan de slag gaat, kun je echt van financiële vrijheid gaan genieten!

Vastgoed & Vermogen Blauwdruk

Ben je benieuwd wat jij zoal in de wereld van vastgoed kunt bereiken? En ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden die je op dit moment hebt? Dan is het aan te raden om gebruik te maken van de Vastgoed & Vermogen Blauwdruk van de Vastgoed Community.

Als je van deze vastgoed blauwdruk gebruik wilt maken, heb je recht op het volgende:

 • Een gesprek met een vastgoedhypotheekadviseur van Thuiz Hypotheken. In dit gesprek wordt gekeken naar jouw huidige situatie, naar jouw wensen en naar de bijbehorende mogelijkheden. Om dit gesprek te kunnen voeren, moet je vooraf enige informatie aanleveren aan Thuiz Hypotheken.
 • Aan de hand van het gesprek krijg je een compleet gespreksverslag aangeleverd. Aan de hand van dit verslag kun je vervolgens voor jezelf de juiste keuzes gaan maken.

Wat kost de Vastgoed & Vermogen Blauwdruk?

In onze ogen is de Vastgoed & Vermogen Blauwdruk een ongekend belangrijke dienst die door de Vastgoed Community aangeboden wordt. Dankzij deze dienst krijg je namelijk een duidelijk beeld van de mogelijkheden. Vóórdat je zelf aan gaat ploeteren, is het dus verstandig om dit gesprek te voeren.

Voor dit gesprek betaal je een vast bedrag van €295. Nadat je dit bedrag via de website betaald hebt, kun je direct online de afspraak inplannen. Als je dat gedaan hebt, krijg je vanzelf bericht vanuit Thuiz Hypotheken. De hypotheekadviseur vraagt enkele gegevens bij je op. Zodra je die aangeleverd hebt, kan de hypotheekadviseur jullie gesprek voorbereiden.

Vastgoed & Vermogen Blauwdruk Vastgoed Community Review + Korting 2 Maanden Gratis!

Klik hier voor de Vastgoed & Vermogen Blauwdruk.

Before-Market Deals

Als vastgoedbelegger is het zaak dat je op het juiste moment bij huizen toehapt. Dankzij de Before-Market Deals van de Vastgoed Community stel je jezelf in die luxesituatie. 

Als je je voor de Before-market deals aanmeldt, krijg je namelijk toegang tot een speciale tool van ERA Focus Makelaars. Dankzij deze tool krijg je inzicht in nieuw aangeboden woningen. Jij hebt dus al zicht op de woningen vóórdat deze op Funda terechtkomen. Belangrijk voordeel hiervan is dat je een voorsprong op de rest hebt én dat je dus snel kunt toeslaan.

Wat kost de Before-market deals?

Wil jij ook profiteren van de Before-market deals? Dan is het zaak om een bedrag van €423,50 per jaar te investeren. Je kunt echter ook kiezen voor een betaling per termijn: dat kost je dan €114,95 per kwartaal.

Overigens moet je snel zijn voor de Before-market deals. De Vastgoed Community geeft namelijk maar een beperkt aantal leden de mogelijkheid om van deze tool gebruik te maken. 

Before Market Deals Vastgoed Community Review + Korting 2 Maanden Gratis!

Klik hier voor Before-Market Deals.

Masterclasses met experts

Wil je graag gaan beleggen in vastgoed? Dan is het ongekend belangrijk dat je precies weet waar je mee bezig bent. Wie kan jou dat nou beter vertellen dan een expert? Als je lid van de Vastgoed Community wordt, kun je masterclasses met experts volgen. Tijdens deze masterclasses leer je ongekend veel, waardoor je uiteindelijk alleen maar de juiste keuzes voor jezelf kunt gaan maken. Dat zie je dan ook duidelijk terug in het rendement dat je weet te behalen! 

Vastgoed Community | Review + Korting en 2 Maanden Gratis!

Een uitgebreid forum inclusief Mastermind groepen

Binnen de Vastgoed Community heb je de ongekende mogelijkheid om te netwerken. Dat is hoofdzakelijk te danken aan de Mastermind groepen en aan het uitgebreide forum. Dankzij dit forum kun je gelijkgestemden ontmoeten en kunnen jullie de krachten bundelen. Bovendien ben je op dit forum in staat om jouw vragen te stellen én om andere mensen te helpen.

Vastgoed Community | Review + Korting en 2 Maanden Gratis!

Binnen het forum van de Vastgoed Community vind je overigens meerdere onderwerpen terug:

Vastgoed Community | Review + Korting en 2 Maanden Gratis!

Online interactieve activiteiten

Via de Vastgoed Community krijg je ook toegang tot allerlei interactieve activiteiten. Dankzij deze activiteiten kun je de juiste mensen leren kennen. Dit is ook één van de punten waarop de Vastgoed Community onwijs goed weet te scoren.

Start bij de Online Vastgoed Community

Ben je enthousiast geworden over alles dat mogelijk is met de Online Vastgoed community? Dan raad ik je aan om je aan te melden voor de Online Vastgoed Community. Hier maak je kennis met andere mensen die ook geïnteresseerd zijn in vastgoed en krijg je ontzettend veel goede tips. Daarnaast krijg je toegang tot diverse Masterclasses, zodat jij meer kennis krijgt van Vastgoed. Met de Vastgoed Community zet jij je eerste stappen naar een succesvolle vastgoedinvesteerder.

Je kunt je op 3 manieren aanmelden voor de Vastgoed Community:

 • Maandelijkse betaling van €45 i.p.v. €50 per maand;
 • Kwartaal betaling van €125 i.p.v. €140 per kwartaal;
 • Jaar betaling van €450 i.p.v. €500 per jaar.

Klik hier voor 10% korting op de Vastgoed Community.

Hoewel je bij de Online Vastgoed Community al ontzettend veel waar krijgt voor je geld, is het wel goed om te weten dat alle bovengenoemde onderdelen niet direct beschikbaar zijn als je aan de slag gaat met de online vastgoed Community.

Om gebruik te maken van de andere onderdelen van de Online Vastgoed Community moet je de cursussen en trainingen los nog aanschaffen.

Wie is Thierry Stokkink?

Zo, in deze Vastgoed Community review heb je vooralsnog veel informatie kunnen vinden. Je weet nu precies wat de Vastgoed blauwdruk is, wat de Vastgoed mastermind is, wat de verschillende onderdelen van de Vastgoed Community zijn én wat je zoal voor de verschillende onderdelen moet betalen.

Eerder in deze Vastgoed Community review hebben wij de naam van Thierry Stokkink al laten vallen. Maar, wie is hij nou precies?

Thierry Stokkink is de eigenaar van Thuiz Hypotheken. Met zijn bureau adviseert Thierry startende beleggers en heel succesvolle ondernemers. Hij helpt hen hierbij bij de aankoop van vastgoed, zodat zij het best mogelijke rendement kunnen behalen.

Van oudsher is Thierry Stokkink overtuigd van wederkerende inkomsten. Met de Vastgoed Community wil hij dan ook kleinere beleggers de mogelijkheid bieden om de wederkerende inkomsten op te bouwen. Om dát te kunnen bewerkstelligen, heeft hij deze uitgebreide community dus weten te ontwikkelen.

Vastgoed Community | Review + Korting en 2 Maanden Gratis!

Wat weten wij van Thierry Stokkink?

Eigenlijk aan alles merk je dat Thierry Stokkink vakkundig is. Daarbij hebben wij ook nog opgemerkt dat hij zeer sympathiek en behulpzaam is. Hij doet er echt alles aan om andere mensen te helpen en dat siert hem. 

Het is ons opgevallen dat er genoeg dingen zijn die je niet kunt weten over Thierry. Hij beheert niet alleen een uitgebreide community, met zijn portefeuille van 13 panden verbindt hij anderen met zijn connecties. Daarnaast is hij ook eigenaar van Thuiz Hypotheken en kan hij zich daardoor geen misstap veroorloven. Alle bedrijfsgegevens van de Vastgoed Community zijn ook met gemak online te vinden. Zou Thierry iets willen verbergen dan heeft hij dus een hoop te verliezen. 

Al met al zijn wij super te spreken over Thierry Stokkink. Hij is vakkundig, hij is ervaren én hij is behulpzaam. Bovendien vinden wij het super dat hij op deze manier beginnende beleggers wil helpen. Hij had kunnen besluiten om alle kennis voor zichzelf te houden, maar hij wil zijn kennis graag delen. Dat siert hem absoluut.

Kies nu: Twee maanden gratis profiteren aan vastgoedbonus

Heb jij nu ook een duidelijk beeld van de Vastgoed Community? Of vind je het gewoonweg interessant om je te verdiepen in de wereld van vastgoed? Dan kun je nu een investering maken van €45 per maand.  Je krijgt dan 10% korting want normaal kost het €50 per maand.

Je kunt ook kiezen voor een jaarbetaling waarbij je slechts €450 hoeft te betalen. In dat geval krijg je dus 2 maanden gratis! Voor dit bedrag krijg je toegang tot het basic gedeelte van de Vastgoed Community. Als je van bovengenoemde aanvullende onderdelen gebruik wilt maken, dien je daar een extra bedrag voor te betalen. 

Wij zijn in ieder geval fan van de Vastgoed Community.

Als je succesvol een vastgoedportefeuille op wilt bouwen, start je hiervoor bij de Vastgoed Community

Vastgoed Community Review + Korting en 2 Maanden Gratis!

Klik hier voor 10% korting op de Vastgoed Community 

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


 • Meer energie?
 • Regelmatiger bewegen?
 • Uitgeruster wakker worden?
 • Bewuster worden van je mindset?
 • De voordelen van meditatie ervaren?
 • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download