In dit artikel

Vastgoed Community Review (2022) + Korting

Vastgoed Community | Review (2023) + Korting!

In dit artikel

Meer en meer mensen kiezen ervoor om meerdere inkomstenbronnen op te bouwen. Heb jij die wens ook? Dan kun je kiezen uit veel online verdienmodellen. Je kunt het echter ook over een andere boeg gooien. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in vastgoed te beleggen.

Nu vraag je je vast af; hoe kun je nou precies in vastgoed beleggen? Dat is een vraag die door veel mensen gesteld wordt. Uiteindelijk heeft Thierry Stokkink daar iets slims op weten te bedenken: de Vastgoed Community.

In deze Vastgoed Community Review bespreken wij deze besloten online community graag uitgebreid. Zo kijken we naar de inhoud van de actieve community, naar de pluspunten van de community, naar de minpunten van de community én naar Thierry Stokkink. We bekijken onder meer wat de beweegredenen van hem waren om met een dergelijke vastgoed community te beginnen.

Na het lezen van deze Vastgoed Community review weet je in ieder geval alles over de besloten online community. Daardoor kun je ook direct voor jezelf de keuze maken of deze actieve community meerwaarde voor je heeft, of juist niet. 


Klik hier voor korting op de Vastgoed Community 

Verschillende onderdelen van de Vastgoed Community

Heb je nu al mogelijke interesse om je voor de Vastgoed Community aan te melden? Dan ben je ongetwijfeld benieuwd naar de verschillende onderdelen van deze community. Nou, wij gaan je niet langer in spanning houden. Wij hebben alvast de belangrijkste onderdelen van de Vastgoed Community voor je op een rijtje gezet:

 • Online Cursus Investeren in Vastgoed + Groepscoaching
 • Online Cursus Toekomstbestendig Investeren in Vastgoed
 • Vastgoed & Vermogen Blauwdruk
 • Before-market deals en off market deals
 • Masterclasses met vastgoed experts en ervaren vastgoedbeleggers
 • Een uitgebreid forum inclusief mastermind groepen voor bruikbare contacten
 • Maandelijkse mastermind sessies (Laagdrempelig netwerken)
 • (Online) interactieve activiteiten
Vastgoed Community Review (2022) + Korting

Online Cursus Investeren in Vastgoed  inclusief groepscoaching

Is het jouw wens om in vastgoed te beleggen? Alleen heb je geen géén idee waar je precies moet beginnen? Dan is de cursus Investeren in Vastgoed van de Vastgoed Community zeker iets wat je niet mag missen!

Deze cursus bestaat in totaal uit 28 modules. Dankzij deze modules leer je alles over het beleggen in vastgoed, waardoor je direct een duurzame cashflow uit vastgoed op kunt gaan bouwen. Met deze cursus ga je onder meer de volgende zaken leren:

✅️️ Je gaat leren hoe je de parels uit de markt kunt halen. Dit zijn vaak parels waar de concurrentie overheen kijkt. Jij krijgt aangeleerd hoe je van elk pand de mogelijkheden/kansen kan inzien.

✅️️ Je gaat leren hoe je een powerteam om je heen kunt verzamelen. Ook krijg je aangeleerd wát hier precies het belang van is.

✅️️ Je gaat leren hoe je een toekomstbestendige vastgoedportefeuille op kunt bouwen. Bij vastgoed draait het niet alleen om het nu, maar vooral om winst maken op een lange termijn.

In totaal bestaat de cursus dus uit 28 modules. Deze modules zijn onderverdeeld in 158 pagina’s. Je moet dus echt enige tijd besteden aan het volgen van deze cursus. Als je dát voor elkaar weet te krijgen, zal je zeker binnen de kortste keren al een mooi rendement behalen.

Daarbij krijg je toegang tot mastermind groepen, maandelijkse masterclasses en videoseries challenge. Hierdoor heb je ook de toegang tot groepscoaching; dankzij deze groepscoaching kun je al jouw vragen stellen, waardoor je echt gericht met jouw vastgoedportefeuille aan de slag kunt gaan.

Vastgoed Community Review (2022) + Korting

Wat kost de Online Cursus Investeren in Vastgoed inclusief Groepscoaching?

Klinkt deze Vastgoed masterclass te mooi om waar te zijn? Als je je voor deze cursus aan wilt aanmelden, heb je de keus uit verschillende soorten abonnementen:

 • Betaling in één keer per jaar: €450
 • Betaling per kwartaal: €125 per kwartaal.
 • Betaling per maand: Nu €10 i.p.v. €45 per maand.

Klik hier voor korting op de Vastgoed Community 

Cashflowboost training 

Wil je niet de rest van je leven blijven werken en droom jij van reizen, veel vermogen en tijd doorbrengen met vrienden en familie, zonder om de kleintjes te hoeven denken? Ontdek dan wat het geheim is van investeren in vastgoed! Natuurlijk doe je dit op een veilige manier en gebruik je alleen eigen vermogen dat je over hebt. Zo genereer je maandelijks een extra inkomen en leer je je mindset te veranderen. Je hoeft namelijk niet hard te werken om veel geld te verdienen, zoals je misschien altijd hebt gedacht. Dankzij de Cashflow boost training is het zelfs mogelijk om financieel onafhankelijk te worden! 

De Cashflowboost training is ontworpen door Thierry Stokkink. Hij is oprichter van Thuiz Hypotheken en de Vastgoed Community. Thierry heeft het zijn missie gemaakt om de vastgoedwereld transparant te maken. Op die manier wil hij laten zien dat het een duurzame bron van inkomsten kan zijn om woningplezier voor anderen mogelijk te maken. In de Cashflow boost training ontdek je op een laagdrempelige manier of investeren in vastgoed iets voor jou is.  

Vastgoed Community Review (2022) + Korting

Wat houdt de Cashflowtraining in? 

Werk omdat het kan, niet omdat het moet. De Cashflowboost training is de bewezen strategie voor minder geldzorgen. Je leert kansen herkennen, je mindset te veranderen en je komt in de startblokken te staan zodat je een leven zonder zorgen over geldzaken kunt realiseren. De training is als volgt opgebouwd: 

Cashflow boost Module 1: Wat wil je bereiken? 

In de eerste module stel je je doelen en dromen vast en word je bewust van de mogelijkheden die er zijn.  

Cashflowboost Module 2: Hoe goed heb je het voor elkaar? 

Door een goed overzicht te creëren van je vermogen en schulden ga je doelgerichter aan de slag. 

Cashflow boost Module 3: Geld in je stenen 

Je hebt vaak meer vermogen dan je denkt. Je kunt de overwaarde van je huis bijvoorbeeld gebruiken om in vastgoed te investeren. Zo creëer je een extra inkomen, zonder dat je daar iets van merkt. Dat geld in je stenen kun je daarom heel effectief inzetten. 

Cashflowboost Module 4: Andermans geld inzetten 

Leer hoe je geld verdient met vermogen, zonder zelf heel veel te werken. Hoe leen je op een verstandige manier geld en hoe zet je dit geld in om meer geld te verdienen? Investeren in vastgoed met weinig geld dus! Je ontdekt ook wat de risico’s zijn en hoe die het beste gespreid kunnen worden. Safety first! 

Vastgoed Community Review (2022) + Korting

Cashflow boost Module 5: In de startblokken 

Leer snel schakelen om geen enkele kans te missen en sneller te zijn dan de concurrentie. 

Cashflowboost Module 6: Bij wie moet ik zijn? 

Ontdek waar je terecht kunt voor financiering en hoe je kunt hefbomen met een verhuurhypotheek. 

Cashflow boost Module 7: Het complete plaatje 

In deze module zie je het complete plaatje en kun je de basis leggen voor een leven met minder (of zelfs zonder) geldzorgen. 

Cashflowboost Module 8: Opschalen 

Wanneer je je eerste pand of garagebox gekocht hebt en daarmee geld verdient, wordt het tijd om door te pakken en op te schalen. Zo zet je de eerste stap naar financiële onafhankelijkheid! 

Vastgoed Community Review (2022) + Korting

Dit kun je verwachten van de Cashflow boost training! 

Thierry Stokkink heeft meer dan 14 jaar ervaring en verdient maandelijks bijna €3.000 netto uit het verhuren van panden. In de Cashflowboost deelt hij al zijn kennis en ervaring met jou. Dit doet hij niet alleen. Samen met zijn team heeft hij eerder al meer dan 870 vastgoedinvesteerders geholpen. Hij heeft zo’n €60.000 geïnvesteerd in opleidingen en coaching sessies en heeft meer dan 20 interviews met vastgoed experts in vastgoed gedaan. Door zijn training te volgen bespaar je jezelf al die tijd en dat enorme bedrag dat Thierry geïnvesteerd heeft. Leer snel en effectief investeren in vastgoed met de Cashflow boost training! 

Cashflowboost review: wat anderen erover zeggen 

Mark Soons vertelt: “Met veel plezier volg ik de vele interviews van Thierry met vastgoed experts in het veld en vastgoed beleggen. Erg leerzaam en inspirerend.” Voor Dylan Mulder is het heel helder. Hij raadt iedereen aan om met Thierry in zee te gaan. “Fantastische training gevolgd bij Thierry van Thuiz Hypotheken, zeker een aanrader! Heel veel kennis opgedaan.” 

Vastgoed Community Review (2022) + Korting

Cashflow boost korting! 

Wil je de training Cashflowboost kopen? Doe dat dan supervoordelig met heel veel korting! Normaal gesproken betaal je €495 voor de online training. Dankzij de linkjes in dit artikel krijg je maar liefst €400 korting, dus de training kost je nog maar €95! Voor dat bedrag kan je de kans niet aan je neus voorbij laten gaan. Bovendien krijg je er tijdelijk drie gratis bonussen bij: 

✅ Bonus 1: Praktijkervaring: Thierry’s persoonlijke challenge in een 11-delige videoserie; 

✅ Bonus 2: Masterclass Vastgoed Financieren: ontdek welke financieringsmogelijkheden van vastgoed er zijn; 

✅ Bonus 3: Cashflow Rekentool: dankzij deze exclusieve tool ben je voortaan minder tijd kwijt aan het berekenen van rendement op vastgoed. 


Klik hier voor korting op de Cashflowboost training

Vastgoed & Vermogen Blauwdruk

Ben je benieuwd wat jij zoal in de wereld van vastgoed kunt bereiken? En ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden die je op dit moment hebt? Dan is het aan te raden om gebruik te maken van de Vastgoed & Vermogen Blauwdruk van de Vastgoed Community.

Als je van deze vastgoed blauwdruk gebruik wilt maken, heb je recht op het volgende:

 • Een gesprek met een vastgoedhypotheekadviseur van Thuiz Hypotheken. In dit gesprek wordt gekeken naar jouw huidige situatie, naar jouw wensen en naar de bijbehorende mogelijkheden. Om dit gesprek te kunnen voeren, moet je vooraf enige informatie aanleveren aan Thuiz Hypotheken.
 • Aan de hand van het gesprek krijg je een compleet gespreksverslag aangeleverd. Aan de hand van dit verslag kun je vervolgens voor jezelf de juiste keuzes gaan maken.
Vastgoed Community Review (2022) + Korting

Wat kost de Vastgoed & Vermogen Blauwdruk?

In onze ogen is de Vastgoed & Vermogen Blauwdruk een ongekend belangrijke dienst die door de Vastgoed Community aangeboden wordt. Dankzij deze dienst krijg je namelijk een duidelijk beeld van de mogelijkheden. Vóórdat je zelf aan gaat ploeteren, is het dus verstandig om dit gesprek te voeren.

Voor dit gesprek betaal je een vast bedrag van €295. Nadat je dit bedrag via de website betaald hebt, kun je direct online de afspraak inplannen. Als je dat gedaan hebt, krijg je vanzelf bericht vanuit Thuiz Hypotheken. De hypotheekadviseur vraagt enkele gegevens bij je op. Zodra je die aangeleverd hebt, kan de hypotheekadviseur jullie gesprek voorbereiden.


Klik hier voor de Vastgoed & Vermogen Blauwdruk

Before-Market Deals

Als vastgoedbelegger is het zaak dat je op het juiste moment bij huizen toehapt. Dankzij de Before-Market Deals van de Vastgoed Community stel je jezelf in die luxesituatie. Met een waardevol netwerk kan jij de beste off market deals voor vastgoedbeleggers signaleren.

Vastgoed Community Review (2022) + Korting

Als je je voor de Before-market deals aanmeldt, krijg je namelijk toegang tot een speciale tool van ERA Focus Makelaars. Dankzij deze tool krijg je inzicht in nieuw aangeboden woningen. Jij hebt dus al zicht op de woningen vóórdat deze op Funda terechtkomen. Belangrijk voordeel hiervan is dat je een voorsprong op de rest hebt én dat je dus snel kunt toeslaan. Met deze bruikbare contacten kan je laagdrempelig netwerken en de krenten uit de pap halen. (off market deals)

Wat kost de Before-market deals?

Wil jij ook profiteren van de Before-market deals? Dan is het zaak om een bedrag van €423,50 per jaar te investeren. Je kunt echter ook kiezen voor een betaling per termijn: dat kost je dan €114,95 per kwartaal.

Overigens moet je snel zijn voor de Before-market deals. De Vastgoed Community geeft namelijk maar een beperkt aantal leden de mogelijkheid om van deze tool gebruik te maken. 


Klik hier voor Before-Market Deals

Masterclasses met vastgoed experts

Wil je graag gaan beleggen in vastgoed? Dan is het ongekend belangrijk dat je precies weet waar je mee bezig bent. Wie kan jou dat nou beter vertellen dan een expert? Als je lid van de Vastgoed Community wordt, kun je masterclasses met experts volgen. Tijdens deze masterclasses leer je ongekend veel, waardoor je uiteindelijk alleen maar de juiste keuzes voor jezelf kunt gaan maken. De experts sluiten ook regelmatig aan bij de mastermind groepen. Dat zie je dan ook duidelijk terug in het rendement dat je weet te behalen! 

Vastgoed Community Review (2022) + Korting

Een uitgebreid forum inclusief Mastermind groepen

Binnen de Vastgoed Community heb je de ongekende mogelijkheid om te netwerken. Dat is hoofdzakelijk te danken aan de Mastermind groepen en aan het uitgebreide forum. Dankzij dit forum kun je gelijkgestemde vastgoedbeleggers ontmoeten en kunnen jullie de krachten bundelen. Bovendien ben je op dit forum in staat om jouw vragen te stellen én om andere mensen te helpen. In de mastermind groepen (besloten online community) worden maandelijkse mastermind sessies georganiseerd waar je bruikbare contacten kan opdoen. De mastermind groepen zijn ingedeeld op verschillende onderwerpen waardoor je laagdrempelig kan netwerken binnen jouw mastermind groep.

Binnen het forum van de Vastgoed Community vind je overigens meerdere onderwerpen terug:

Vastgoed Community Review (2022) + Korting

Online interactieve activiteiten

Via de Vastgoed Community krijg je ook toegang tot allerlei interactieve activiteiten. Dankzij deze activiteiten kun je de juiste mensen leren kennen. Dit is ook één van de punten waarop de Vastgoed Community onwijs goed weet te scoren.

Wil je alvast meer te weten komen over de Vastgoed Community? Dan raden wij je aan om deze video te bekijken: 

Start bij de Online Vastgoed Community

Ben je enthousiast geworden over alles dat mogelijk is met de Online Vastgoed Community? Dan raad ik je aan om je aan te melden voor de Online Vastgoed Community. Hier maak je kennis met andere mensen die ook geïnteresseerd zijn in vastgoed en krijg je ontzettend veel goede tips. Daarnaast krijg je toegang tot diverse Masterclasses, zodat jij meer kennis krijgt van Vastgoed. Met de Vastgoed Community zet jij je eerste stappen naar een succesvolle vastgoedinvesteerder.

Je kunt je op 3 manieren aanmelden voor de Vastgoed Community:

 • Maandelijkse betaling van €10 i.p.v. €45 per maand;
 • Kwartaal betaling van €125 i.p.v. €140 per kwartaal;
 • Jaar betaling van €450 i.p.v. €500 per jaar.

Klik hier voor korting op de Vastgoed Community 

Meer over geldzaken voor jouw financiële gezondheid!

Heb je interesse in geldzaken en wil je alles weten over investeren, cashflow en online geld verdienen? Verdiep je dan eens in de wereld van aandelen, crypto, edelmetalen en vastgoed.

We hebben voor jou de beste cursussen beleggen, beste vastgoed cursussen en beste crypto cursussen getest en vergeleken. Lees onze vergelijkende reviews en kies voor de cursus die het beste bij jou past als je wilt beginnen met vastgoed, wilt beginnen met beleggen of wilt beginnen met crypto.

Voor wat betreft cursussen over vastgoed hebben we onderscheid gemaakt in vastgoed voor de verhuur en investeren in garageboxen. We hebben ook nog uitgebreide reviews geschreven over onze met ervaringen met Vastgoed Academy (Vrijheid Vastgoed), Vastgoed Community, Cashflowbox, IBA Vastgoed en de BNB verhuurcursus.

Persoonlijk ben ik al jaren van fan investeren en heb ik methodes onderzocht zoals vastgoed investeren met crowdfunding, property sourcing en off market deals. Zelfs met weinig geld investeren in vastgoed is mogelijk. Wil je liever investeren in Brits vastgoed en in Spanje kan dat natuurlijk ook. De mogelijkheden met vastgoed zijn eindeloos en we helpen je graag op weg.

Meest gestelde vragen over de Vastgoed Community Review en Thuiz Hypotheken 

Ben je klaar met het lezen van de Vastgoed Community Review. Goede kans dat je dan een aantal vragen hebt! Ik heb de meest gestelde vragen even voor je op een rijtje gezet.

Heeft de Vastgoed Mastermind Community een uitgebreide community?

Toen wij voor het eerst met de Vastgoed Community in aanraking kwamen, waren wij direct verbaasd. Dit was met name te danken aan het uitgebreide aanbod van de community. Dit is namelijk niet zomaar een community, maar is écht een hele uitgebreide community.

Binnen de vastgoed community staat logischerwijs één onderwerp centraal; vastgoed. Het leuke is dat vanuit verschillende invalshoeken naar dit onderwerp gekeken wordt. Dat uit zich ook in meerdere onderdelen binnen de community, waardoor je altijd een geschikt onderdeel voor jezelf kunt vinden. 

Op voorhand kunnen wij je alvast één ding verklappen: wij zijn fan van de Vastgoed Community. Wil je weten waarom wij precies te spreken zijn over deze community? Dan willen wil je aanraden om deze Vastgoed Community review op je gemak door te lezen! (1)

Wie is Thierry Stokkink van Thuiz Hypotheken?

Zo, in deze Vastgoed Community review heb je vooralsnog veel informatie kunnen vinden. Je weet nu precies wat de Vastgoed blauwdruk is, wat de Vastgoed mastermind groepen zijn, wat de verschillende onderdelen van de Vastgoed Community zijn én wat je zoal voor de verschillende onderdelen moet betalen.

Eerder in deze Vastgoed Community review hebben wij de naam van Thierry Stokkink al laten vallen. Maar, wie is hij nou precies?

Thierry Stokkink is de eigenaar van Thuiz Hypotheken. Met zijn bureau adviseert Thierry startende en ervaren vastgoedbeleggers en heel succesvolle ondernemers. Hij helpt hen hierbij bij de aankoop van vastgoed, zodat zij het best mogelijke rendement kunnen behalen.

Van oudsher is Thierry Stokkink overtuigd van wederkerende inkomsten. Met de Vastgoed Community wil hij dan ook kleinere gelijkgestemde vastgoedbeleggers de mogelijkheid bieden om de wederkerende inkomsten op te bouwen. Om dát te kunnen bewerkstelligen, heeft hij deze uitgebreide community dus weten te ontwikkelen.

Wat weten wij van Thierry Stokkink van Thuiz Hypotheken?

Eigenlijk aan alles merk je dat Thierry Stokkink vakkundig is. Daarbij hebben wij ook nog opgemerkt dat hij zeer sympathiek en behulpzaam is. Hij doet er echt alles aan om andere mensen te helpen en dat siert hem. 

Het is ons opgevallen dat er genoeg dingen zijn die je niet kunt weten over Thierry. Hij beheert niet alleen een uitgebreide community, met zijn portefeuille van 13 panden verbindt hij anderen met zijn connecties. Daarnaast is hij ook eigenaar van Thuiz Hypotheken en kan hij zich daardoor geen misstap veroorloven. Alle bedrijfsgegevens van de Vastgoed Community zijn ook met gemak online te vinden. Zou Thierry iets willen verbergen dan heeft hij dus een hoop te verliezen. 

Al met al zijn wij super te spreken over Thierry Stokkink. Hij is vakkundig, hij is ervaren én hij is behulpzaam. Bovendien vinden wij het super dat hij op deze manier beginnende gelijkgestemde vastgoedbeleggers wil helpen. Hij had kunnen besluiten om alle kennis voor zichzelf te houden, maar hij wil zijn kennis graag delen. Dat siert hem absoluut.

Wat is Thuiz Hypotheken precies?

Thuiz Hypotheken is een onafhankelijk adviesbureau voor vastgoedinvesteerders. Investeerders krijgen bij Thuiz Hypotheken advies en bemiddeling op het gebied van verhuurhypotheken. Het bedrijf is opgericht door Thierry Stokkink en er zijn inmiddels 870 hypotheken succesvol bemiddeld. Thuiz Hypotheken heeft kennis die verder gaat dan diploma’s, wetten en voorwaarden en is expert in het verzilveren van woningoverwaarde en de bestaande vastgoedportefeuille als inbreng van eigen geld. Wanneer je gebruikmaakt van Thuiz Hypotheken, worden alle verhuurhypotheekverstrekkers met elkaar vergeleken, waardoor je advies ontvangt dat echt 100% onafhankelijk is. Klanten van Thuiz Hypotheken zijn heel enthousiast over Thierry en zijn kennis, maar ook over de gesprekken die gevoerd worden en de blauwdruk die zij ontvangen over hun huidige situatie en de mogelijkheden die er zijn op het gebied van vastgoed.

Wat zijn de voordelen van Thuiz Hypotheken?

Doordat Thuiz Hypotheken transparant is en met vaste tarieven en opslag werkt, weet je precies waar je als investeerder aan toe bent. In het eerste gesprek hoor je direct wat alle kosten zijn, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Verder is Thuiz Hypoheken gemakkelijk te bereiken, want de gesprekken vinden plaats via beeldbellen. Daardoor kun je gewoon thuis blijven (zoals de naam ook zegt). Nog een pluspunt: Thuiz Hypotheken is duidelijk en vertelt je waar je aan toe bent. Je kunt gemakkelijk zelf de status in de gaten houden en ook buiten kantoortijden kun je Thuiz Hypotheken bereiken.

Nog een voordeel is dat je op de website van Thuiz Hypotheken een gratis vastgoed cashflow rekentool kunt downloaden. Daarmee bereken je snel en gemakkelijk het rendement op vastgoed, maak je de benodigde middelen inzichtelijk en krijg je inzicht in hoe de waarde zich naar verwachting zal ontwikkelen.

Kies nu: Twee maanden gratis profiteren aan vastgoedbonus

Heb jij nu ook een duidelijk beeld van de Vastgoed Community? Of vind je het gewoonweg interessant om je te verdiepen in de wereld van vastgoed? Dan kun je nu een investering maken van €10 per maand. Je krijgt dan korting want normaal kost het €45 per maand.

Je kunt ook kiezen voor een jaarbetaling waarbij je slechts €450 hoeft te betalen. In dat geval krijg je dus 2 maanden gratis! Voor dit bedrag krijg je toegang tot het basic gedeelte van de Vastgoed Community. Als je van bovengenoemde aanvullende onderdelen gebruik wilt maken, dien je daar een extra bedrag voor te betalen. 

Vastgoed Community Review (2022) + Korting

Wij zijn in ieder geval fan van de Vastgoed Community. Als je succesvol een vastgoedportefeuille op wilt bouwen, start je hiervoor bij de Vastgoed Community! 


Klik hier voor korting op de Vastgoed Community 

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Vastgoed Community | Review (2023) + Korting!

Laat een reactie achter