In dit artikel

Vastgoed Academy Review (2022) + Korting Vrijheid Vastgoed

Vastgoed Academy | Review (2023) + Korting | Vrijheid Vastgoed!

In dit artikel

Heb jij zelf de ambitie om in vastgoed te beleggen? Dan hebben we goed nieuws voor je: je kunt op verschillende manieren alle benodigde kennis op doen. Je kunt hiervoor een speciale opleiding volgen, maar je kunt je ook aanmelden bij de Vastgoed Academy van Vrijheid Vastgoed. Hierover vertellen wij in deze Vrijheid Vastgoed review over onze eigen ervaring. 

In deze Vastgoed Academy review van Vrijheid Vastgoed bespreken wij alles met deze online academie te maken heeft. We leggen aan jullie uit wie de Vastgoed Academy ontwikkeld heeft, wat het doel van deze academie is, welke online producten door de academie aangeboden worden én wat onze persoonlijke bevindingen zijn.

Daar willen we al graag iets belangrijks over zeggen: alle onderdelen van de Vastgoed Academy hebben wij zelf mogen uitproberen. Wij weten hierdoor exact waar we over praten én hebben daardoor onze mening op de juiste manier kunnen onderbouwen. Alle bevindingen die je in deze Vastgoed Academy review van Vrijheid Vastgoed leest zijn dan ook op basis van onze eigen mening!


Klik hier voor korting op de Vastgoed Academy

Maak kennis met Vrijheid Vastgoed

Aan het begin van 2018 begon Martijn van den Berg met het beleggen in vastgoed. Dit ging in een korte tijd behoorlijk goed. En dat, terwijl hij het ook nog leuk vond. Hij besloot om die reden het serieuzer aan te pakken en zijn baan op te zeggen.

Dit resulteerde in augustus 2019 in de oprichting van Vrijheid Vastgoed en de Vastgoed Academy. Dit deed Martijn van den Berg niet alleen, maar samen met zijn wederhelft Helena van den Berg. Meer over haar lees je later meer in deze Vastgoed Academy review.

Feit is dat ze in juni 2018 samen hun eerste beleggingspand gekocht hadden. Met dit pand wisten ze al vrij snel een fijn rendement te behalen. Op dat moment dachten ze bij zichzelf: waarom gaan wij niet andere mensen leren hoe ze kunnen beleggen in vastgoed? Dat was uiteindelijk het startschot voor de ontwikkeling van Vrijheid Vastgoed.

Vastgoed Academy Review (2022) + Korting Vrijheid Vastgoed

Vrijheid Vastgoed en de Vastgoed Academy werd in 2019 opgericht. Vanaf dat moment speelt de slogan ‘Vrijheid is het doel, vastgoed is het middel’ al een cruciale rol. Met de Vastgoed Academy willen Martijn en Helena van den Berg je alles leren over het beleggen in vastgoed. Met daarbij het einddoel dat je uiteindelijk van financiële vrijheid kunt genieten.

Precies dat is ook waar Martijn en Helena momenteel hun vruchten vandaan halen. Doordat zij meerdere beleggingspanden in hun portefeuille hebben waar zij destijds een prima rendement hebben weten te behalen, komt dit rendement elke maand weer terug. Hierdoor genereren zij op een passieve vorm hun inkomen. Kort gezegd krijgen zij dus geld voor een inspanning die zij in het verleden hebben geleverd en nu dus terugverdienen zonder er verder iets voor te hoeven doen. Een soort van geldmachine dus. En nu ben jij ook in staat dit uit te proberen!   

Vastgoed Academy Review (2022) + Korting Vrijheid Vastgoed

De verschillende onderdelen van Vrijheid Vastgoed

In deze Vrijheid Vastgoed review heb je veel informatie kunnen vinden over Martijn van den Berg. De tijd is nu echter aangebroken om onze pijlen meer en meer te richten op de Academy zelf.

Want; welke onderdelen worden nou precies door de Academy aangeboden? Hoe kun je je voor Vrijheid Vastgoed aanmelden? Met welke kosten kun je rekening houden? En wat zijn de ervaringen van andere leden van de Vastgoed Academy? Op al deze vragen ga je ook nog een passend antwoord in deze Vrijheid Vastgoed review vinden.

Allereerst hebben wij de verschillende onderdelen voor je op een rijtje gezet:

 • Gratis webinar: Dit webinar is volledig gratis te bekijken en wordt met veel plezier door Martijn van den Berg georganiseerd en gegeven. Met dit webinar kun je eigenlijk kennis maken met hém, met de Vastgoed Academy en met het beleggen in vastgoed.
 • Online cursus: De online vastgoed cursus is eigenlijk het meest uitgebreide onderdeel van de Vrijheid Vastgoed. In onze Vastgoed Academy review vertellen wij je dan ook graag alles over deze vastgoed cursus.
 • Live cursus: De live cursus is eigenlijk een unieke aanvulling op de hierboven genoemde online cursus. In onze review bespreken wij ook deze live vastgoed cursus graag zo uitgebreid mogelijk, zodat je óók hier een duidelijk beeld van krijgt.
 • Gratis e–bookMartijn van den Berg wil graag iedereen in aanraking laten komen met het beleggen in vastgoed. Om dit mogelijk te maken, heeft hij een gratis e-book geschreven. Over dit e-book vind je alle relevante informatie terug in onze review.

Wat ons hieruit opvalt is dat het bij Vrijheid Vastgoed en de Vastgoed Academy niet alleen draait om alleen de cursus Vrijheid Vastgoed. Ook het strategiegesprek, het e-book en het webinar zijn belangrijke onderdelen van de Vastgoed Academy. Juist om die reden is deze academie zo uitgebreid en daarmee waardevol! 

Vastgoed Academy Review (2022) + Korting Vrijheid Vastgoed

Gratis webinar van Martijn van den Berg

De drie simpele stappen om met vastgoed te starten, zijn eigenlijk dé drie stappen waar de gehele webinar aan opgehangen wordt. Dit webinar wordt met veel plezier gegeven en is volgens onze ervaring echt de moeite waard. 

Daarbij willen we je ook alvast graag op het volgende wijzen: Dit webinar is volledig gratis. Je kunt dus volledig gratis kennis maken met Martijn en zijn diensten in het beleggen in vastgoed. Juist dankzij dit webinar kun je op een laagdrempelige wijze kennis maken met de wereld van beleggen in vastgoed.

Vastgoed Academy Review (2022) + Korting Vrijheid Vastgoed

Wat je in dit webinar precies gaat leren? Nou, Martijn van den Berg legt onder meer aan je uit:

 • Zijn levensverhaal; zo geeft hij aan hoe hij in 16 maanden tijd zijn succes wist te behalen in de wereld van vastgoed.
 • Zijn succesvolle techniek; aan de hand van deze techniek krijg je een beter gevoel voor datgene wat Martijn van den Berg zoal doet.
 • Geeft aan wáárom beleggen in vastgoed verstandig is; hij doet dit eigenlijk aan de hand van een uitgebreide risicoanalyse, waarbij hij zijn pijlen ook richt op andere beleggingsmogelijkheden.
 • Legt uit welke 3 cruciale (en geheime) stappen je moet doorlopen; als je deze stappen succesvol weet te doorlopen, is de kans op succes in de wereld van vastgoed behoorlijk groot te noemen.
 • Bespreekt uitgebreid de term ‘cashflow’; volgens hem is dit één van de belangrijkste termen in de wereld van vastgoedbeleggingen. Door goed te begrijpen wat cashflow is, kun je gericht jouw cashflow aan gaan sturen.

Al met al is de gratis webinar qua inhoud dus zeer interessant te noemen. Zelf hebben wij ook het genoegen gehad om deze webinar te mogen volgen. Toen wij deze webinar aan het volgen waren, vielen wij constant van verbazing in verbazing. Dat was onder meer te danken aan het feit dat Martijn van den Berg écht veel informatie deelt. Opvallend, aangezien het webinar volledig gratis is. Met dit webinar verdient hij dus niks, maar is hij blijkbaar niet te beroerd om veel kennis en geheimen met je te delen.


Klik hier om je gratis aan te melden voor het Vrijheid Vastgoed webinar

Is dit webinar dan écht voor iedereen geschikt? Nee, dat is volgens ons niet het geval. Ben je op zoek naar een manier waarop je snel en gemakkelijk rijk kunt worden? Dan kun je beter even verder kijken. Volgens Martijn van den Berg ben je daarvoor sowieso bij de Vastgoed Academy niet aan het juiste adres. Volgens hem is het namelijk te allen tijde zaak om hard te werken. Zelfs in de wereld van vastgoed.

Ben je hierin niet bereid om veel energie en tijd in het beleggen in vastgoed te steken? Dan heeft het webinar eigenlijk geen meerwaarde. Uit dit webinar blijkt duidelijk dat je hier echt veel tijd en energie voor vrij moet maken. 

Vastgoed Academy Review (2022) + Korting Vrijheid Vastgoed

Dit webinar is niet geschikt voor mensen met een negatieve mindset. Zie jij nergens de kansen van in? Of denk je te snel ‘ik kan dit niet’? Ook dan is het eigenlijk zonde van jouw tijd om deze webinar te volgen. Dit klinkt misschien hard, maar het webinar is echt de eerste stap naar een nieuw leven. Een nieuw leven waarin vrijheid centraal staat; op het gebied van financiën, maar ook op andere gebieden.

Al met al zijn wij bijzonder te spreken over dit webinar. Wij vinden de inhoud van het webinar geweldig, wij vinden dat Martijn van den Berg leuk doet én wij zijn onder de indruk van het prijskaartje. Weinig ondernemers besluiten om hun kennis gratis te delen, maar Martijn van den Berg doet dit wel. Heeft hij daar nog een reden voor? Ja, met het webinar wil hij jou uiteraard kennis laten maken met de andere onderdelen van de Vastgoed Academy. Wij kunnen prima begrijpen waarom Martijn van den Berg voor deze aanpak gekozen heeft. Mocht je je in de wereld van vastgoedbeleggingen willen verdiepen, is dit webinar een ideale start!

Online cursus – Vrijheid met Vastgoed

Heb jij echt interesse om je in de wereld van vastgoed te verdiepen? Wil jij graag succesvol in vastgoed gaan beleggen? En ben je ook bereid om daar hard voor te werken? Dan is mogelijk de online cursus ‘Vrijheid met Vastgoed’ van de Vastgoed Academy voor jou interessant.

Iets wat direct bij deze vastgoed cursus opvalt, is de uitgebreidheid. Deze vastgoed cursus bevat maar liefst 20 uur aan videomateriaal. Je kunt dus meer dan 20 uur met deze vastgoed cursus aan de slag gaan, waarmee je echt heel veel kennis op weet te doen. Kennis over vastgoed in zijn algemeenheid, maar ook kennis over het beleggen in vastgoed.

Vastgoed Academy Review (2022) + Korting Vrijheid Vastgoed

Om je een indruk van deze vastgoed cursus te geven, hebben wij de verschillende modules voor je op een rijtje gezet:

Vrijheid met Vastgoed Module 1: introductie

In deze module stellen Martijn en Helena zich voor. Je krijgt veel informatie over wie zij zijn, wat zij doen en wat zij bereikt hebben. Ze vertellen iets over hun verleden én over de afgelopen jaren. Met name in de afgelopen jaren hebben zij een flinke ontwikkeling door weten te maken. Op persoonlijk gebied, maar ook zeker op financieel gebied.

Vrijheid met Vastgoed Module 2: De bouwgrond

In de tweede module legt Martijn van den Berg uit waarom vastgoed zo’n goed beleggingsmodel is. Daarbij richt Martijn zich ook de Nederlandse huizenmarkt, op het type vastgoed, op de kansen van de vastgoedmarkt en op verschillende vastgoed strategieën. In onze ogen is dit een bijzonder interessante én uitgebreide module!

Vrijheid met Vastgoed Module 3: Een goede fundering

In de derde module legt Martijn van den Berg uit hoe je een goede fundering kunt leggen. Zo geeft hij aan op welke manier je doelen kunt stellen, hoe je een steengoede mindset kunt verkrijgen en hoe je jouw financiële management op orde te krijgen.

Vastgoed Academy Review (2022) + Korting Vrijheid Vastgoed

Vrijheid met Vastgoed Module 4: Vind je eigen goudmijn

Wil je in vastgoed gaan beleggen? Dan is het zaak om jouw eigen strategie te ontwikkelen en om jouw eigen goudmijn te vinden. Vastgoed als goudmijn naast je andere assets zoals goud, zilver, beleggen en crypto. Om dat mogelijk te maken, is het van belang dat je de parels in de vastgoedmarkt gaat vinden. Hoe je dat precies kunt doen, legt Martijn van den Berg je uit in deze vierde module.

Vrijheid met Vastgoed Module 5: Deal or no deal

In de vijfde module legt Martijn van den Berg uit met welke praktische zaken je rekening mee moet houden. Het gaat hierbij met name over het vastgoed aankopen én over het verhuren van het vastgoed. Martijn van den Berg bespreekt ook wat op welke manier je berekeningen kunt maken en waarmee je uiteindelijk de juiste beslissingen kunt maken.

Vrijheid met Vastgoed Module 6: Show me the money

In de zesde module ligt de focus volledig op geld én op het maken van geld. Door jouw geld op de spaarrekening te laten staan, verdien je geen geld. Door actief in vastgoed te beleggen, ga je wel geld verdienen. Dat is één van de weinige ‘zekerheden’ die je in het leven hebt en waar de zesde module van deze vastgoed cursus volledig om draait.

Vrijheid met Vastgoed Module 7: Slim zijn

In de zevende module legt Martijn van den Berg uit hoe je slim kunt zijn. Hij geeft aan op welke manier je waarde toe kunt voegen en op welke manier je dus geld kunt verdienen. Ook legt hij het nodige uit over de regelgeving, over jouw administratie die je moet gaan voeren en over het betalen van belastingen. Een praktische en leerzame module dus.

Vastgoed Academy Review (2022) + Korting Vrijheid Vastgoed

Vrijheid met Vastgoed Module 8: Verhuren zonder hoofdpijn

Als je eenmaal vastgoed hebt, wil je hier het liefste zo min mogelijk naar omkijken. In deze module legt Martijn uit hoe je kunt verhuren zonder hoofdpijn. Zo geeft hij tips met betrekking tot het beheer en het management. Ook dit is weer een zeer waardevolle module die aansluit op het volledige programma.

Vrijheid met Vastgoed Module 9: Bouw je eigen stad

Heb je de zaakjes eenmaal bij jouw eerste vastgoedpand op orde? Dan is het zaak om op te gaan schalen. Hoe je dit precies kunt doen, gaat Martijn van den Berg in deze negende module uitleggen. Hij legt uitgebreid uit hoe je kunt automatiseren, hoe je kunt opschalen en hoe je een dreamteam om je heen kunt verzamelen. 

Vrijheid met Vastgoed Module 10: De kennisbank

Tijdens het volgen van de cursus kom je met veel termen in aanraking. Dankzij deze uitgebreide kennisbank kun je tussendoor checken wát de termen precies betekenen. Wij kunnen je zeggen dat we in ieder geval meermaals van deze kennisbank gebruik hebben gemaakt.

Vastgoed Academy Review (2022) + Korting Vrijheid Vastgoed

Vrijheid met Vastgoed Module 11: FAQ en succeswens

Martijn van den Berg sluit deze module af met een succeswens. Bij deze module kun je de antwoorden vinden op de meest gestelde vragen. Ook deze module is weer waardevol wat ons betreft.

Vrijheid met Vastgoed Module 12: Een steengoede mindset (BONUS)

Martijn van den Berg heeft besloten om nóg een bonus module aan deze cursus toe te voegen. Het gaat hierbij om een module waarin de focus volledig op de mindset ligt. Volgens hem is het van belang dat je over de juiste mindset beschikt. Hoe je deze mindset kunt verkrijgen, legt hij uitgebreid in deze module uit.

Vastgoed Academy Review (2022) + Korting Vrijheid Vastgoed

Bonussen bij de cursus

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, krijg je nog een extra module als bonus. Het blijft echter niet alleen bij die module als bonus. Nee, ook de volgende bonussen krijg je gratis:

 • Toegang tot het forum: Op dit Vastgoed Academy forum tref je alleen maar gelijkgestemde mensen. Je kunt je vragen stellen, je kunt andere mensen helpen en jullie kunnen elkaar inspireren.
 • Vrijheid Vastgoed Family Members Community: Krijg ook toegang tot de besloten community van de Vastgoed Academy. Dit betreft een Facebook community; deze is behoorlijk actief!
 • Wekelijkse groepscoaching: Wil je weten of je goed op weg bent? Dan kun je deelnemen aan de wekelijkse groepscoaching. Bij deze coachingsessies kun je jouw vragen stellen en krijg je veel informatie aangereikt door experts.
 • Cashflow Calculator: Wil je makkelijk berekenen op welke manier je het maximale rendement kunt behalen? Krijg toegang tot de uitgebreide cashflow calculator.
 • E-book ‘Vastgoed de 12 makkelijke manieren’: In de elfde module van de cursus kun je dit e-book ook gratis downloaden. 
 • Hefboom roadmap: Met dank aan deze hefboom roadmap kun je duidelijk inzien hoe je de hefboom in kunt zetten bij het creatief financieren van jouw vastgoedpanden.
 • Meetups & exclusieve uitnodigingen: Als je deze cursus gevolgd hebt, krijg je ook toegang tot meetups en exclusieve uitnodigingen. Hier krijg je overigens levenslange toegang tot; ook dit is één van de voordelen van de cursus van de Vastgoed Academy.
Vastgoed Academy Review (2022) + Korting Vrijheid Vastgoed

Wat kost de Vastgoed Academy cursus?

Spreekt deze Vastgoed Academy cursus jou wel aan? Dan is het goed om te weten dat je tijdelijk een flinke korting krijgt. Normaal gesproken zou je €1.397 voor deze cursus moeten betalen, maar nu tijdelijk geeft Martijn van den Berg €400 korting en betaal je een bedrag van slechts €997.

Vastgoed Academy Review (2022) + Korting Vrijheid Vastgoed

Wil je dit bedrag niet in één keer betalen? Dan kun je ook kiezen voor een betaling in drie maandtermijnen; je betaalt hierbij €397 per termijn.


Klik hier voor de beste korting op de Vastgoed Academy

Wat vinden wij van de Vastgoed Academy cursus?

Over deze Vastgoed Academy cursus zijn wij echt onwijs te spreken. De cursus is uitgebreid, de cursus is waardevol en je krijgt veel waardevolle bonussen meegeleverd. Dankzij deze bonussen is het echt een feestje om de cursus te volgen. Vooral de wekelijkse groepscoaching zijn super waardevol en zorg dat je actie gaat ondernemen. Ook over het prijskaartje zijn wij overigens te spreken. In onze ogen had Martijn van den Berg véél meer voor deze cursus kunnen vragen! Het is immers een prijs die je investeert en zelf terugverdient.

Vastgoed Academy Review (2022) + Korting Vrijheid Vastgoed

Live cursus van de Vastgoed Academy

Spreekt de hierboven genoemde cursus jou aan? Heb je liever niet dat je vanachter een computer zit te leren? Dat begrijpt Martijn maar al te goed. In dat geval kun je ook nog kiezen voor de live cursus van de Vastgoed Academy. Deze live cursus staat bekend onder de naam ‘Vrijheid Vastgoed Live – voor de startende vastgoedbelegger.’

Eigenlijk is dit geen officiële cursus, maar is het meer een actieve workshop. Een workshop die in het recente verleden al tientallen keren door de Vastgoed Academy is georganiseerd. Tijdens deze eerdere edities was de workshop elke keer volledig volgeboekt. Als jij nou ook graag deze workshop wilt volgen, moet je hier dus snel bij zijn.

Vastgoed Academy Review (2022) + Korting Vrijheid Vastgoed

Is het aan te raden om deze workshop te volgen? Ja, in onze ogen is dat zeker het geval. Deze workshop duurt maar liefst 3 dagen; dat is eigenlijk al veelzeggend voor de inhoud van de workshop. Tijdens de workshop ga je écht alles leren wat te maken heeft met het beleggen in vastgoed. Juist doordat de workshop zo uitgebreid is, kun je echt alle benodigde kennis op doen.

Zelf hebben wij ook het genoegen gehad om deze workshop te volgen. Toen wij ons bij de workshop hadden aangemeld, waren onze verwachtingen nog niet erg hoog Toen wij ons op de afgesproken locatie hadden gemeld, merkten wij direct dat Martijn van den Berg dit op een goede manier had voorbereid. Bovendien bleek al snel dat de workshop precies datgene was waar we op hoopten; meer informatie over het investeren in vastgoed. 

Vastgoed Academy Review (2022) + Korting Vrijheid Vastgoed

Wil je een duidelijke impressie van een dergelijke workshop krijgen? Als je op deze link klikt, kun je iets naar beneden scrollen. Je ziet vervolgens een video staan met daarin een video impressie van een eerder georganiseerde workshop door de Vastgoed Academy. Via die link kun je je overigens ook direct aanmelden voor de workshop.

Let wel goed op: deze workshop wordt niet oneindig georganiseerd door Martijn van den Berg. Als je deze workshop graag wilt volgen, is het dus zaak om de beschikbare data goed in de gaten te houden. Mocht er weer een nieuwe workshop op de website verschijnen, is het advies om je zo snel mogelijk in te schrijven. De ervaring leert immers dat alle voorgaande edities volledig uitverkocht waren.

Wat kost de Live cursus van de Vastgoed Academy?

Klinkt deze workshop bij jou als muziek in de oren? Wil je tijdens dit event bovendien direct de juiste connecties maken met andere deelnemers van de groep? Dan is het aan te raden om je zo snel mogelijk voor deze live workshop aan te melden. Hierbij kun je rekening houden met een investering van €2.400.

Vastgoed Academy Review (2022) + Korting Vrijheid Vastgoed

Is dat prijzig te noemen? Nou, normaal gesproken betaal je een bedrag van €3.000 voor deze live cursus. Van Martijn van den Berg krijg je nu tijdelijk een korting van maar liefst €600. Geweldig!

Vastgoed Academy Review (2022) + Korting Vrijheid Vastgoed

Is de Live cursus van de Vastgoed Academy aan te raden?

Onderaan de streep kunnen wij deze live cursus/workshop van de Vastgoed Academy aanraden. Martijn van den Berg heeft ons écht weten te verrassen met deze live cursus. Dat komt onder meer door de inhoud van de workshop, maar ook door de manier waarop alles geregeld is. Martijn van den Berg heeft gewoonweg zijn zaakjes perfect op orde.

Het aanmelden van de live cursus is dan wel prijziger dan het volgen van de online cursus, maar geeft je meer bonussen wat betreft connecties, toepassen van theorie en nog veel meer! Zie de bonussen hieronder:

Zoals je kunt zien, draait het bij deze live workshop dus om méér dan alleen de live workshop. In onze ogen is daardoor het relatief forse prijskaartje een stuk beter uit te leggen. Wel realiseren we ons dat niet iedereen in staat is om een dergelijk bedrag even op tafel te leggen. Als je wel de mogelijkheid hebt, raden wij je aan om dit ook direct te doen. De kans is namelijk heel groot dat je de investering van €2.400 binnen de kortste keren weer terugverdiend hebt. Met deze live workshop kun je de eerste stap zetten richting een succesvol vastgoedportefeuille.


Klik hier voor korting op Vrijheid Vastgoed Live

Gratis E-book van de Vastgoed Academy

De 12 makkelijke manieren om te beginnen met beleggen in vastgoed, zelfs zonder eigen geld. Dat is de lange titel van dit veelbelovende e-book van Martijn van den Berg. Hij heeft dit boek volledig zelf geschreven en biedt het boek nu volledig gratis aan.

Vastgoed Academy Review (2022) + Korting Vrijheid Vastgoed

Wat je met dit boek kunt leren? Nou, in dit boek staan eigenlijk drie onderwerpen centraal:

 • Waarom vastgoed?: Allereerst geeft Martijn van den Berg antwoord op de vraag waar je in vastgoed zou moeten investeren.
 • Je hebt geen geld nodig: Daarna legt Martijn van den Berg uit hoe je kunt starten met investeren in vastgoed met weinig geld.
 • Hoe ik in 1,5 jaar 10 huizen kocht: Tot slot legt Martijn van den Berg nog uit hoe hij binnen een kort tijdsbestek maar liefst 10 huizen gekocht heeft.

Al met al is dit e-book écht veelbelovend te noemen. De inhoud is niet alleen volledig naar wens, maar het boek leest ook nog eens lekker weg. Aan dit boek valt direct te merken dat Martijn van den Berg ook echt weet waar hij het over heeft.

Bijkomend voordeel: het e-book is echt volledig gratis. Met dit boek kun je daarom op een laagdrempelige en voordelige wijze kennis maken met Martijn van den Berg en de Vastgoed Academy.

Vastgoed Academy Review (2022) + Korting Vrijheid Vastgoed

Zijn wij te spreken over het Martijn van den Berg vastgoed boek? Ja, dat is zéker het geval. Het boek leest lekker weg, het boek bevat veel waardevolle informatie en het boek vormt een prima opmaat. Nadat je dit boek gelezen hebt, wil je hoogstwaarschijnlijk direct aanmelden voor één van de hierboven genoemde cursussen!


E-book: 12 makkelijke manieren om te beleggen in vastgoed

Onze Vastgoed Academy ervaringen

Wat denk je vooralsnog van Vrijheid Vastgoed en de Vastgoed Academy? Als je deze Vrijheid Vastgoed review volledig doorgenomen hebt, heb je al opgemerkt dat wij behoorlijk enthousiast zijn. Over de volgende punten zijn wij sowieso te spreken:

 • Martijn & Helena van den Berg: Naar onze mening hebben Martijn en Helena de zaakjes prima op orde. Ze hebben verstand van zaken, ze leveren prima online producten af en ze zijn zelf ook succesvol. Al met al kunnen wij met geen kwaad woord over hen spreken.
 • Twee verschillende cursussen: Het spreekt ons aan dat de Vastgoed Academy twee cursussen aanbiedt. Je kunt kiezen voor de live workshop (op locatie), maar je kunt ook kiezen voor de online cursus. Ideaal dat je daar de keuze in kunt maken.
 • Veel bonussen en persoonlijke aandacht: Tevens vinden wij het super dat je de nodige bonussen aangeleverd krijgt. Deze bonussen gaan vaak samen met persoonlijke aandacht vanuit het team van de Vastgoed Academy. Met name deze persoonlijke aandacht spreekt ons erg aan.
 • Alles werkt perfect: Ga je je voor één van de online producten van de Vastgoed Academy aanmelden? Dan kun je er zeker van zijn dat alles perfect verloopt. De website werkt prima, waarbij het aanmeldingsproces ook eenvoudig te noemen is. Nadat je je voor één van de online producten aangemeld hebt, krijg je hier ook direct toegang tot. Je hoeft dus niet (onnodig) te wachten.
 • Gratis online producten: Tot slot vinden wij het ook super dat de Vastgoed Academy gratis online producten aanbiedt. Je kunt hierbij denken aan de gratis webinar en het gratis e-book. Wat ons betreft doet Martijn dit erg slim én handig!
Vastgoed Academy Review (2022) + Korting Vrijheid Vastgoed

Wat zijn onze ervaringen met Vrijheid Vastgoed?

Zo, je weet nu heel veel over Martijn van den Berg. Je hebt kennis met hém kunnen maken, je hebt kennis met Helena van den Berg kunnen maken en je hebt kennis met Vrijheid Vastgoed en de Vastgoed Academy kunnen maken. 

Een belangrijke volgende vraag is of Martijn van den Berg betrouwbaar is. Als je mogelijk geld in de Vastgoed Academy wilt investeren, is het immers wel wenselijk dat je het geld aan een betrouwbare partij uitgeeft. Nou, wij kunnen je één ding verklappen: op Martijn van den Berg kun je bouwen. 

Wij concluderen dit uit onze eigen ervaring met Martijn. In de korte tijd waarin wij contact met hem hebben gehad heeft hij ons eerlijk advies gegeven over onze eigen vastgoedbeleggingen. Wij wilden immers ook financieel vrij worden. Wij hebben mogen ondervinden dat hij genoeg over zijn vak weet om een ander hierover voldoende te kunnen informeren. Het was voor ons een prettige ervaring om met Martijn en zijn vrouw Helena in contact te komen.  

Vastgoed Academy Review (2022) + Korting Vrijheid Vastgoed

Tevens hebben wij op het internet een uitgebreide zoektocht afgelegd. Wij hebben daarbij gekeken naar de meningen van anderen én naar de transparantie van Martijn van den Berg. Al snel bleek dat Martijn van den Berg helemaal niks te verbergen heeft. Nee, hij toont zich met afbeeldingen op zijn eigen website, heeft meerdere interviews gegeven en hij is ook met gemak te vinden op social media platformen zoals LinkedIn en Facebook. 

Zo kun je bijvoorbeeld een speciale Facebookpagina van Martijn van den Berg vinden. Deze pagina wordt door meer dan 2.000 mensen gevolgd. Tevens kun je via deze pagina direct doorklikken naar het LinkedIn-account van Martijn, naar het Instagram account van Martijn én naar zijn YouTube kanaal. Ook heeft hij op zijn eigen Facebookpagina zijn e-mailadres geplaatst en zijn WhatsApp nummer.

Wat dit laat zien? Nou, vooral dat hij niks te verbergen heeft. Op die manier straalt hij veel betrouwbaarheid uit. Dit geldt overigens niet alleen voor Martijn, maar ook voor zijn vrouw Helena. Beide vormen immers het gezicht van Vrijheid Vastgoed en de Vastgoed Academy. 

De Vastgoed Academy ervaringen van andere leden

In de afgelopen periode hebben veel leden zich aangemeld voor de Vastgoed Academy. Hoe wij dat zo zeker weten? Dat zien wij onder meer in de besloten community en op het besloten forum terug. Daarnaast zijn er online ook de nodige beoordelingen over de Vastgoed Academy te vinden.

Opvallend is dat de meeste Martijn van den Berg ervaringen super positief zijn. Veel mensen roemen zijn kennis, zijn persoonlijke aandacht en zijn behulpzaamheid. Als je iets wilt leren, doet Martijn van den Berg er alles aan om je écht te helpen. Dat blijkt althans uit de ervaringen van andere leden van de Vastgoed Academy.

Vastgoed Academy Review (2022) + Korting Vrijheid Vastgoed

Wil je nou precies weten andere mensen van de Vastgoed Academy vinden? Daarvoor verwijzen wij je graag naar onderstaande video’s. In deze video’s delen meerdere (bekende) mensen hun persoonlijke ervaring:

Al met al kunnen we het volgende stellen: de meeste leden zijn onwijs te spreken. Zij zijn op dit moment op weg naar het behalen van financiële vrijheid. Iets wat absoluut haalbaar zou moeten zijn, gezien de meerwaarde die de Vastgoed Academy biedt.

Is de Vastgoed Academy voor iedereen geschikt?

Wij komen langzaamaan richting het einde van deze Vastgoed Academy review. Wij kunnen ons voorstellen dat je nu direct aan het twijfelen bent of je je wel of niet gaat aanmelden voor deze academie. Wij kunnen je één ding adviseren: het is zeker aan te raden om je aan te melden voor deze academie.

Daarbij willen wij wel direct een waarschuwing plaatsen: de cursus en dergelijke zijn niet voor iedereen geschikt. Alleen als je bereid bent om serieus die stap te nemen naar vrijheid, als je gemotiveerd bent én als je hard wilt werken, is de Vastgoed Academy voor jou geschikt.

Onze conclusie over de Vastgoed Academy

Is het aan te raden om één van de producten van de Vastgoed Academy te kopen? Ja, dat is wat ons betreft zeker aan te raden. Wij zijn echt onder de indruk van Martijn van den Berg, van de Vastgoed Academy en van alle online producten.

Onze de Vastgoed Academy ervaringen zijn echt positief te noemen. Mocht jij ook graag een extra inkomstenbron willen creëren, is het dus aan te raden om je voor één van de online producten aan te melden. Weet je nog niet zeker of de Vastgoed Academy daadwerkelijk iets voor jou is? Dan kun je je ook aanmelden voor de gratis webinar of het gratis e-book.

Van een aanmelding bij de Vastgoed Academy ga je géén spijt krijgen. Zet direct de eerste stappen naar financiële vrijheid!


Klik hier voor korting op de Vastgoed Academy

Meer over geldzaken voor jouw financiële gezondheid!

Heb je interesse in geldzaken en wil je alles weten over investeren, cashflow en online geld verdienen? Verdiep je dan eens in de wereld van aandelen, crypto, edelmetalen en vastgoed.

We hebben voor jou de beste cursussen beleggen, beste vastgoed cursussen en beste crypto cursussen getest en vergeleken. Lees onze vergelijkende reviews en kies voor de cursus die het beste bij jou past als je wilt beginnen met vastgoed, wilt beginnen met beleggen of wilt beginnen met crypto.

Voor wat betreft cursussen over vastgoed hebben we onderscheid gemaakt in vastgoed voor de verhuur en investeren in garageboxen. We hebben ook nog uitgebreide reviews geschreven over onze met ervaringen met Vastgoed Academy (Vrijheid Vastgoed), Cashflowbox, IBA Vastgoed en de BNB verhuurcursus.

Persoonlijk ben ik al jaren van fan investeren en heb ik methodes onderzocht zoals vastgoed investeren met crowdfunding, property sourcing en off market deals. Zelfs met weinig geld investeren in vastgoed is mogelijk. Wil je liever investeren in Brits vastgoed en in Spanje kan dat natuurlijk ook. De mogelijkheden met vastgoed zijn eindeloos en we helpen je graag op weg.

Meest gestelde vragen over de Vastgoed Academy Review 

Heb je een vraag over de Vastgoed Academy review? Lees dan de meest gestelde vragen over de Vastgoed Academy. Grote kans dat jouw vraag hier tussen staat.

Wat is Vrijheid Vastgoed en de Vastgoed Academy?

De Vastgoed Academy van Vrijheid Vastgoed is een online academie die door Martijn van den Berg ontwikkeld is. Alles over Martijn van den Berg lees je verderop in deze Vastgoed Academy review; wij willen ons eerst richten op de Vastgoed Academy zelf.

Als je naar de website van deze academie toe wilt gaan, moet je niet ‘vastgoedacademy.nl’ in de URL-balk intypen. Nee, de website van deze academie heeft de URL ‘vrijheid-vastgoed.nl’. Met die woorden laat Martijn van den Berg ook direct zien waar het bij deze academie om draait. Het draait in de basis om vastgoed, maar het uiteindelijke is het doel dat je financiële vrijheid kunt behalen.

Heb je eenmaal de financiële vrijheid behaald? Dan hoef je in jouw leven eigenlijk niet meer aan werken te denken. Het geld stroomt bij je binnen zonder dat je daar actief arbeid voor hoeft te leveren. Wanneer je op de juiste manier in vastgoed gaat investeren, kan dat dus uitmonden in een passief inkomen. Een passief inkomen waar je in de basis géén actief arbeid meer voor hoeft te leveren.

Daarvoor is het wel zaak om de woorden van Martijn van den Berg op te volgen. Hij geeft aan dat je alléén een passief inkomen kunt opbouwen door actief te zijn. Door rustig achterover te leunen, ga je absoluut geen passief inkomen opbouwen.

Hoe behaal ik vrijheid? – Vrijheid is het doel, vastgoed is het middel

Met deze slogan wordt de Vastgoed Academy eigenlijk in één zin uitgelegd. Dankzij de Vastgoed Academy van Vrijheid Vastgoed kun je met vastgoed aan de slag gaan. Het vastgoed is echter slechts een middel om het einddoel uiteindelijk te kunnen behalen. Wat het einddoel is? Dat is zonder twijfel het behalen van financiële vrijheid. (1)

Meer en meer mensen hunkeren naar financiële vrijheid. Hoe lekker zou het zijn om nooit meer actief te hoeven werken voor jouw inkomen? Als je op de juiste manier met vastgoed aan de slag zou gaan, zou je dit kunnen behalen. Daarbij scheelt het ook dat je momenteel met elk kapitaal in kunt stappen in de markt van vastgoed. Zoals we in de inleiding van deze Vastgoed Academy review al aangaven, hoef je hier geen miljonair voor te zijn. Nee, ook met een kleiner kapitaal kun je al jouw eerste vastgoedpanden aan aanschaffen.

In deze Vastgoed Academy review van Vrijheid Vastgoed vertellen wij je daar graag meer over. Daarbij kijken we naar het verleden – naar onder meer de Vastgoed Academy in 2019 -, maar ook naar de toekomst. Is het volgen van de Vastgoed Academy aan te raden? Wat kun je van de ontwikkelaar Martijn van den Berg leren? Uit welke onderdelen bestaat de Vastgoed Academy? Wat kost de Vastgoed Academy? Waar moet je rekening mee houden? En is het aanmelden voor de Vastgoed Academy van Martijn van den Berg iets wat we aanraden? Je gaat het in deze uitgebreide Vastgoed Academy review lezen!

Wie is Martijn van den Berg?

In deze Vastgoed Academy review heb je de naam Martijn van den Berg al meerdere keren voorbij zien komen. Zoals je eerder gelezen hebt, heeft hij Vrijheid Vastgoed en de Vastgoed Academy opgericht. Voor ons voldoende reden om eens uitgebreid naar zijn leven, naar zijn capaciteiten en naar zijn verhaal te kijken.

Hoe ziet het verleden van Martijn van den Berg eruit?

In het verleden was de oprichter van Vastgoed Academy Martijn van den Berg actief in de wereld van de evenementensector. Hij vond het leuk om dingen te organiseren en om daarnaast mee te werken aan mooie events. Bovendien vond hij het geweldig om andere mensen te zien genieten.

Na verloop van tijd begon het werk hem steeds minder aan te staan. Hij ervaarde niet de vrijheid die hij wilde ervaren. Op financieel gebied was hij klaar om de volgende stap te zetten, maar dat was gezien zijn functie niet mogelijk. In plaats dat hij zich ging verzetten, ging Vastgoed Academy Martijn van den Berg zich juist verdiepen in het opbouwen van extra inkomstenbronnen.

Is het opbouwen van extra inkomstenbronnen aan te raden? Ja, zeker. Met behulp van meerdere inkomstenbronnen kun je eindelijk van je financiële vrijheid gaan genieten. Mocht er dan onverwachts één van de inkomstenbronnen wegvallen, dan levert dat niet direct voor problemen. Je hebt immers nog meer inkomstenbronnen wat extra geld in het laatje brengt. Dit is ook iets wat Martijn van den Berg, vrijheid vastgoed, doorhad. Vol goede moed begon hij daarom met het investeren in vastgoed.

Hoe is Martijn van den Berg begonnen met vastgoed investeren?

De combinatie tussen Martijn van den Berg en de woorden: ‘vrijheid en vastgoed’, zijn toch wel de woorden die perfect met elkaar samengaan. Toen Martijn van den Berg in de evenementensector werkte, maakte hij veel plezier. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, werd dat na verloop van tijd minder. Hij besloot daarom om vanaf begin 2018 te starten met het investeren in vastgoed.

Hoe hij dit deed? Aan het begin deed hij dit vooral op basis van eigen inzicht en op basis van onderzoek. Hij zette niet zomaar deze stap. Nee, hij moest eerst op een vervelende manier kennis maken met ‘de waarde van geld’. Hoe dat precies zit?

Nou, Martijn van den Berg had in het verleden een studieschuld van €30.000 opgebouwd. Met zijn baan in de evenementenbranche wist hij niet direct dit bedrag terug te schroeven. Om toch iets aan deze studieschuld te kunnen doen, nam Martijn van den Berg een financieel adviseur in de arm.

Dat had hij achteraf gezien beter niet kunnen doen. De samenwerking met de financieel adviseur liep op een financiële ramp uit, waardoor hij meer dan €10.000 kwijtraakte. Uiteindelijk schakelde Martijn van den Berg een advocaat in om een schadevergoeding af te dwingen bij de financieel adviseur. Dit lukte met succes; Martijn van den Berg kreeg een schadevergoeding van €3.500.

Vanaf dat moment was Martijn van den Berg er van overtuigd, hij wilde nooit meer iemand anders met zijn geldzaken laten bemoeien. Ook wilde hij zelf graag naar financiële vrijheid toewerken, waardoor hij besloot om op onderzoek uit te gaan.

Hij deed volop onderzoek naar beleggingsmogelijkheden. Onder meer beleggingen in aandelen, investeren in crypto coins en vergelijkbare financiële producten passeerden de revue. Uiteindelijk kwam hij ook in aanraking met het investeren in vastgoed.

Om meerdere redenen sprak dat hem direct aan. Zo was Martijn van den Berg er van overtuigd dat het beleggen in vastgoed één van de beste beleggingsmogelijkheden was. Zijn beweegredenen waren doelgericht: hij was er van overtuigd dat óók in de toekomst panden zoals bijvoorbeeld kantoren en huizen, ook broodnodig zijn. Daar is uiteraard niets aan gelogen. 

Tenslotte, begon Martijn van den Berg met het investeren in vastgoed. Hij deed aan het begin maar wat, maar hij had hier al snel de handigheid in. Bovendien deed hij er alles aan om vanaf het eerste moment de gehele wereld van vastgoed te begrijpen. Zo is hij veel boeken gaan lezen, is hij zich in experts gaan verdiepen en heeft hij naar het totaalplaatje gekeken. Juist door zich hier zo in te verdiepen, heeft hij ongekend veel kennis opgedaan.

Dit harde werk was niet zonder resultaat, Hij verdient momenteel goed geld met zijn eigen beleggingen, maar ook met Vrijheid Vastgoed en zijn Vastgoed Academy. Hoeveel hij precies verdient? Daar komen we graag later in deze Vastgoed Academy review nog even op terug.

Hoe zie het privéleven van Martijn van den Berg eruit?

Op het moment van schrijven is Martijn van den Berg woonachtig in Huizen. In deze plaats woont hij samen met zijn vrouw en hun twee kinderen. 

Helena van den Berg is zelf ook actief in het bedrijf Vastgoed Academy. Samen met haar man Martijn van den Berg is ze zich gaan verdiepen in de wereld van beleggen. Al snel merkte ze dat ze dit erg leuk vond, waarbij ook haar analytische vermogen perfect van pas kwam.

Martijn en Helena kwamen er eigenlijk snel achter dat ze een perfect koppel vormden. Ze durfden dan ook de stap te wagen met Vrijheid Vastgoed en de Vastgoed Academy; een gedurfde stap die prima uitgepakt is.

Over het privé leven van Martijn van den Berg is verder niet veel informatie over te vinden. Dat is op zich niet erg, want aan de bovengenoemde informatie hebben we genoeg. In onze ogen geeft dit aan dat Martijn van den Berg een familieman is, dat hij een sterk koppel vormt met Helena en dat zij samen de zaakjes prima op orde hebben.

Wat is het vermogen van Martijn van den Berg?

Geniet Martijn van den Berg op dit moment van financiële vrijheid? Ja, naar eigen zeggen geniet hij daar inderdaad van. Hij geniet niet alleen van financiële vrijheid, maar hij geniet ook op andere manieren van zijn vrijheid. Zo hoeft hij aan niemand verantwoording af te leggen, doet hij alleen dingen die hij leuk vindt en bepaalt hij zelf waar én wanneer hij werkt.

In de afgelopen jaren heeft Martijn van den Berg in ieder geval een flink vermogen met zijn vastgoed portfolio opgebouwd. Exacte bedragen daarover zijn niet bekend, maar wij weten wel het volgende:

Verschillende soorten vastgoed met meerdere beleggingspanden samen met zijn partner Helena van den Berg. Over deze beleggingspanden weet hij maandelijks een fijn rendement te behalen. Ook dit rendement komt maandelijks weer terug en leer je in de hefboom roadmap. In de wekelijkse coaching calls deelt Martijn ook zijn eigen ervaringen met de cashflow calculator en creatief financieren.

Wat hieruit blijkt? Vooral dat Martijn van den Berg wederkerende inkomsten voor zichzelf heeft weten op te bouwen. Dankzij deze wederkerende inkomsten hoeft hij in principe zelf geen arbeid meer te leveren. Volgens hem is het vooral van belang dat je in de wereld van vastgoed met de juiste mensen op de juiste manier omgaat.

We kunnen één ding zeker stellen; dankzij zijn vastgoed imperium heeft Martijn van den Berg in ieder geval een flink vermogen bij elkaar weten te sprokkelen. Om welk bedrag dit precies gaat is eigenlijk niet relevant. Hij laat in ieder geval aan iedereen zien dat het voor iedereen mogelijk is om financiële vrijheid te behalen!

Wat kan ik van Martijn en Helena kan verwachten?

Eigenlijk weet je nu alles over Martijn van den Berg. Met deze review willen we benadrukken dat we echt onder de indruk zijn van deze vastgoedbelegger.

Waarom? Dat is met name aan zijn karakter te danken. Hij is een behoorlijk succesvolle man, maar dat merk je niet aan zijn gedrag terug. Nee, hij is behoorlijk down to earth en hij probeert juist andere mensen zo goed mogelijk te helpen. Dit doet hij bovendien op meerdere manieren, waardoor hij ook echt in staat is om veel mensen van dienst te zijn. 

In de afgelopen jaren hebben wij meermaals goed contact gehad met Martijn van den Berg. Als wij een vraag aan hem stelden, kregen wij binnen no time een uitgebreid antwoord. Een antwoord waar we ook echt iets mee konden.

Daarbij is ook gebleken dat Martijn van den Berg echt verstand van zaken heeft. Hij is zelf als een kleine belegger begonnen, maar in de afgelopen jaren heeft hij toch een flinke groei door weten te maken. Juist dankzij die groei is hij – wat ons betreft – de juiste persoon om een dergelijke academie te ontwikkelen.

Al met al zijn wij dus super tevreden over Martijn van den Berg. Hij is sympathiek, hij is vakkundig, hij is behulpzaam en hij is bovenal succesvol te noemen. Overigens geldt niet alleen voor Martijn, maar ook voor zijn vrouw Helena. Zij is eigenlijk de stille kracht achter de Vastgoed Academy.

Wij vinden het daarbij ook mooi om te zien dat Martijn en Helena echt prima samenwerken. Ze hebben beide hetzelfde doel voor ogen: flink groeien met hun vastgoedportefeuille én andere mensen helpen. In onze ogen is dat een nobel streven, maar is het ook iets wat door Martijn en Helena daadwerkelijk behaald wordt. Onder aan de streep zijn wij dus echt heel erg te spreken over Martijn en Helena!

Ga je in deze Martijn van den Berg vastgoed review ook nog negatieve woorden lezen? Nou, in principe niet over Martijn zelf. Mogelijk hebben wij in het restant van deze review aanmerkingen op de inhoud van de Vastgoed  Academy, maar zeker niet over Martijn zelf. In onze ogen is dat al veelzeggend voor de manier waarop wij naar Martijn kijken.


Klik hier voor korting op de Vastgoed Academy

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Vastgoed Academy | Review (2023) + Korting | Vrijheid Vastgoed!

Laat een reactie achter