Unstoppable Mindset | Review (2021) + Korting | Mindset verbeteren?
26 april 2021 
in Mindset

Unstoppable Mindset | Review (2021) + Korting | Mindset verbeteren?

Dit artikel omvat een review over hoe wij de Unstoppable Mindset Cursus van Jia Ruan zelf hebben ervaren. Voor je verder leest, is het een goed idee om jezelf de volgende vragen te stellen: Hoe ziet jouw perfecte leven er uit? Waarom sta je 's morgens op, en waarom doe je wat je doet? Wat zijn jouw diepste verlangens?

Zijn dit vragen die jou bezig houden?

Wil je Positiever en Gelukkiger in het leven staan, meer Vrijheid, Zelfstandigheid en op je eigen manier Geld verdienen? Is het antwoord op deze vraag JA, dan is de Unstoppable Mindset Cursus van Jia Ruan misschien wel iets voor jou. Jia Ruan heeft er maanden over gedaan om een nieuwe cursus te ontwikkelen: The Unstoppable Mindset. Hij is een jonge ondernemer die in enkele jaren tijd erg veel naam heeft gemaakt – en de mindset, ervaringen en kennis die hij gaandeweg heeft vergaard, deelt hij in die cursus.

Twee Unstoppable Mindset producten

De naam ‘Unstoppable Mindset' heeft eigenlijk betrekking op twee producten:

Het doel van beide is je mindset sterker maken, voor een positiever en gelukkiger leven zodat je meer financieel succes hebt en dus ook meer van je leven kunt genieten!

 Download het gratis E-book + Audio: Unstoppable Mindset (t.w.v. €27) 

Het e-book bevat tal van handige tips en trucjes om je mindset te veranderen. Wat me vooral verraste was dat het niet niet alleen een opsomming is van praktische tips, maar dat er wel degelijk heel wat uitgebreide info in te vinden is. Daarbij maakt de bijgevoegde audio-versie het natuurlijk nog aangenamer. Je kan deze hier gemakkelijk gratis aanvragen!

Download Unstoppable Mindset

Klik hier en download gratis het E-book + Audio: Unstoppable Mindset (t.w.v. €27)

 De Unstoppable Mindset Cursus

Het premium trainingsprogramma onder dezelfde naam kan je hier vinden, alsook met bonussen en kortingen. Daarna log je in om de Unstoppable Mindset leeromgeving op app.unstoppable.nl

Unstoppable Mindset Cursus

Review met persoonlijke ervaringen Unstoppable Mindset Cursus Jia Ruan

Het Unstoppable Mindset programma zegt mensen die eraan deelnemen te kunnen helpen om meer succes, geluk en voldoening te halen uit het leven. Volgens onze persoonlijke ervaring kunnen wij zeggen dat die belofte wordt waargemaakt! Het mooie aan deze cursus is dat we echt werden gemotiveerd om actie te ondernemen, zowel met ons lichaam als onze mentale ingesteldheid. Hierdoor konden we nieuwe gewoontes creëren, waardoor de transformatie snel duidelijk werd.

De methodes en training die worden toegepast in deze cursus zijn in onze ervaring zo goed, dat we ook anderen willen aanzetten tot het uitproberen van het trainingsprogramma. Hierdoor zul je snel zien dat de mindset die je nu hebt, lang niet de beste is die je zou kunnen hebben. Wij zelf hebben heel lang een minder positieve mentale ingesteldheid gehad, daarover willen we eerlijk zijn. Niet alleen verspilden we heel wat geld en tijd, ook hadden we geen idee of we wel mogelijkheden en talenten hadden, en hoe we deze naar buiten konden brengen.

Ons doel was dus om dat potentieel tot uiting te brengen, en er ons leven mee te veranderen. Door heel veel te lezen en de Unstoppable Mindset te volgen, konden we stap voor stop afstand doen van alle destructieve zaken en elementen in ons leven. Het gaat om een relatief nieuwe cursus, maar toch kan je er al heel wat over vinden op het internet. Zelf hebben we er al veel over gezocht, en altijd kwamen we tot een positieve conclusie.

Heel veel mensen geven aan dat hun kijk op het leven helemaal veranderd is dankzij deze cursus, juist doordat er veel waardevolle lessen in te vinden zijn. Een van de sterkste punten van The Unstoppable Mindset is dat je wordt geholpen om je doelen, die voor jouw persoonlijk erg belangrijk zijn, te bereiken.

Kortom, het trainingsprogramma is uitstekend op verschillende vlakken; niet alleen zijn de verschillende lessen eenvoudig te begrijpen en toe te passen, ook duurt het niet eindeloos lang. Ten slotte krijg je na elke les genoeg tijd om die in je leven toets passen, waardoor je dus ook eigenhandig ervaart dat ze werken!

Het was al snel duidelijk dat Jia Ruan écht bedreven is in het aanleren van een mindset in deze cursus. Zo koos hij voornamelijk de juiste woorden, stotterde hij nooit en zei hij nooit ‘ehm'. Daarbij gebruikt hij heel wat metaforen, anekdotes en beeldspraak om de lessen in de cursus duidelijker te maken.

Ook gebruikt hij zijn eigen verleden als basis voor de lessen die hij geeft. Dit geeft de cursus een persoonlijkere indruk, en dat maakt het nog extra motiverend. Aan de andere kant houdt hij het erg simpel door niet oneindig veel details te geven. Hierdoor hadden we na een week al het gevoel dat onze mindset en leven erg waren veranderd. Kortom, de training was betrouwbaar, professioneel en transparant!

Hoewel we er initieel nogal sceptisch tegenover stonden, kunnen we nu wel zeggen dat de Unstoppable Mindset cursus van Jia Ruan echt leerzaam is. Of je nu gelukkiger wilt worden, meer succes en geld wilt hebben of op zoek bent naar een betere lifestyle, deze cursus is een aanrader. Meteen valt op dat Jia Ruan over meer kennis beschikt dan de meeste coaches of guru's, die vaak een stuk ouder zijn. Een van de bewijzen daarvoor is dat hij er in enkele jaren in geslaagd is om een vermogen van miljoenen op te bouwen. Wil je je mindset compleet veranderen en succesvoller en gelukkiger worden? Dan is nu het moment om de cursus van Jia Ruan te volgen – binnen een paar jaar kan die immers heel wat zeldzamer en duurder zijn!

De inhoud van de Unstoppable Mindset Cursus

Nu is natuurlijk nog de vraag: wat bevat die Unstoppable Mindset Cursus zoal? Eerst en vooral gaat het om méér dan gewoon affirmaties of visualisaties, die interessant lijken omdat ze spiritueel zijn. Vaak zit achter veel andere persoonlijk ontwikkeling cursussen geen duidelijk en praktisch plan. Bij de cursus van Jia Ruan is dat echter wel het geval: elke oefening die je doet, heeft wel degelijk een duidelijke reden. Op die manier bouw je met iedere stap toe naar een concreet resultaat.

Jia Ruan heeft in enkele jaren tijd 100.000 euro geïnvesteerd voor coaches als Tony Robbins, en die kennis vind je dus ook in het Unstoppable Mindset programma terug. In de eerste drie weken maak je kennis met enkele basisbegrippen die Tony Robbins hanteert, waaronder ‘towards', ‘away from' en ‘leverace'. hier gaat het er vooral om bepaalde specifieke regels te volgen, zodat je deze waarden kunt toepassen in je leven. Verrassend was dat het wel degelijk ging om nieuwe informatie van Tony Robbins, die dus ook in zekere zin exclusief was.

Het belangrijkste bij het doorlopen van deze cursus is dat je je eigen manier van denken en zijn, eerlijk onderzoekt. Op die manier is de kans op succes een stuk groter. Hiervoor moet je dus wel in je eigen ontwikkeling durven investeren – maar zodra je die keuze hebt gemaakt, komen je uiteindelijke doelen al snel dichterbij!

Hieronder een overzicht van waaruit het Unstoppable Mindset programma bestaat

Week 1: Unleash Yourself

De kerngedachte in de eerste week is dat je je eigen persoonlijkheid ontdekt, ofwel je zogenaamde blueprint. Waar sta je voor, wat zijn je kernwaarden en wat wil je doen? Allemaal vragen die hier worden beantwoord. Natuurlijk kan je enkel zelf die vragen beantwoorden, teneinde een duidelijk traject uit te stippelen naar jouw doelen toe. Jia Ruan geeft info over wat dat traject kan zijn en wat ervoor nodig is om je levenskwaliteit te verbeteren.

Week 2: Old Identity

Tijdens de tweede week wordt er gekeken naar je oude persoon of ‘ik', en wat eraan veranderd kan worden. Dit is op zich al een confronterende opdracht, aangezien je vooral moet kijken naar die aspecten van jezelf die je eigenlijk wilt veranderen. Het is immers niet gemakkelijk om jezelf te bekijken en daarbij je donkere kant te zien. Gelukkig geeft Jia Ruan veel informatie die je kan helpen om inzicht te krijgen in wat je nieuwe persoonlijkheid kan zijn om je doelen te bereiken. Voor heel wat mensen zal dit een oncomfortabel onderwerp zijn.

Het moeilijkste is misschien wel om niet steeds opnieuw in je oude gedrags- en denkpatronen te vervallen en kritisch te blijven tegenover jezelf. Tijdens de tweede week leer je als het ware afstand te nemen van al het oude, en een weg te banen naar je nieuwe leven. De antwoorden die je tijdens dit deel van de cursus krijgt, helpen je hoe dan ook om later aan de slag te gaan en je doelen te behalen.

Week 3: New Identity

Zodra je erin bent geslaagd om jezelf te analyseren en te onderzoeken, is het mogelijk om je nieuwe ik op te bouwen. Zo wil je misschien een andere carrière zoeken, of heb je plannen om nog meer cursussen te volgen. Heel wat mensen willen ongetwijfeld als zelfstandige gaan beginnen met werken! Wat het allemaal een uitdaging maakt, is het feit dat je om die doelen te bereiken elke dag hard moet werken. Niets gaat vanzelf, en dat wordt ook duidelijk als je de Unstoppable Mindset cursus volgt.

Jia Ruan helpt je in dit deel vooral om anders naar jezelf en de wereld te kijken, waardoor je eigen potentieel duidelijk zichtbaar wordt. Al snel wordt duidelijk dat dit deel van de cursus erg belangrijk is om jezelf te blijven ontwikkelen.

Week 4: The Final Steps

De laatste week van het programma houden we ons vooral bezig met het creëren van een droomleven. Hier beantwoord Jia Juan alle vragen waar je nog mee zit, en dat maakt het nog net iets gemakkelijker om je doelen te behalen. Ook kan je op basis van die extra informatie bepalen of je koers moet inhouden, of eventueel veranderingen moet doorvoeren.

Bonussen bij het Unstoppable Mindset programma

Waarschijnlijk is je interesse in de Unstoppable Mindset cursus nu een stuk groter, na het lezen van voorgaande info. Misschien vraag je je wel af of er eventuele bonussen beschikbaar zijn. Als je de cursus bestelt, krijg je hoe dan ook 33 lessen, die samen ruim 20 uur aan videomateriaal bevatten. Daarbij krijg je echter ook enkele bonussen:

 • Groepcoaching, waar je extra hulp kunt krijgen en net iets persoonlijker word begeleid.

 • Toegang tot een exclusieve groep op Facebook, genaamd ‘The Unstoppable Lions'. Hier kan je terecht met vragen en kan je ideeën en gedachten uitwisselen met andere cursisten.

 • De ‘Reprogram Yourself' audiobundel, waarmee je dagelijks je oude mindset kan vervangen door een nieuwe, positieve mentaliteit. Het bijhorende ‘Daily Succes' programma omvat handige tips en uitdagingen om jezelf te ontwikkelen.

 

 • Het ‘Daily Succes Program', dagelijks ontvang je intensieve begeleiding waarin je wordt voorzien van nieuwe opdrachten, challenges en waardevolle tips. In de Unstoppable Mindset Cursus staan de resultaten voorop en helpt het Daily Succes Program je om deze resultaten zo snel mogelijk te behalen.

 • Het ‘Money Mastery' programma, dat je helpt om financieel slimme keuzes te maken en je eigen financiën op orde te houden. Het doel? Ervoor zorgen dat je nooit meer geldproblemen hebt.

Wijzelf waren in elk geval erg verrast door al deze bonussen, die de Unstoppable Mindset cursus van Jia Ruan nog zoveel meer de moeite waard hebben gemaakt!

Ontdek nu de speciale korting op de Unstoppable Mindset Cursus.
Unstoppable Mindset Cursus

Onze persoonlijke ervaringen met de Unstoppable Mindset cursus van Jia Ruan

Al vanaf het begin van de cursus werd ons duidelijk dat Jia Ruan een échte leraar is. Niet alleen inspireert hij je met zijn eigen ervaringen op het vlak van zelfontwikkeling, ook begeleidt hij je door al het aangeboden materiaal. Wij vinden in elk geval dat Jia Ruan meteen op de lijst van top 5 beste mindset-trainers van Nederland thuishoort. Wat hij zelf heeft bereikt en hoe hij lesgeeft, zijn slechts twee van de redenen waarom. Hij heeft immers al duizenden mensen geholpen door middel van de premium programma's, en dat is uiteindelijk zijn belangrijkste doel: mensen helpen.

Conclusie? Als het van ons afhangt, kan Jia Ruan zich zo naast Michael Pilarczyk op het podium voor beste zelfontwikkeling-coaches plaatsen. Zijn manier van communiceren hoeft niet voor die van hen onder te doen, en al in 2018 had hij een interview met Michael Pilarczyk. Jia Ruan wilde altijd al een uitstekende coach zijn, vanaf het moment waarop hij begon met coaching en mentoren. En dat wordt écht duidelijk als je deze cursus met hem volgt.

Wie is Jia Ruan precies, en wat is Team Unstoppable?

Als je Ria Juan kent, dan is het waarschijnlijk van advertenties! Hij is reeds sinds hij een tiener was actief aan het zoeken naar manieren om succesvol te worden. In die periode betekende succes echter iets anders voor hem, namelijk erg gezond en fit zijn. Hij wilde de sterkste jongen van zijn school worden! Het duurde niet lang voor hij zich daarna ook verdiepte in lifestyle en geld. Het resultaat? Hij verdiende in 2017 en 2018 al honderdduizenden euro's door producten via Bol.com te kopen en te vérkopen.

Daarop aansluitend kwam er ‘De Bol Masterclass‘ zijn eerste eigen cursus en daarna de ‘Agency Masterclass‘. Dit alles samen gaf hem in slechts twee jaar tijd een vermogen van niet minder dan 4 miljoen. Daarbij heeft hij een eigen YouTube-kanaal in met de thema's business en personal development. Ten slotte heeft hij ook een podcast uitgebracht en is hij al bij diverse media verschenen zoals NPO3, NRC en 3FM!

Aanbieding: Korting op de Unstoppable Mindset Cursus en een bonus:

 • Meteen toegang tot de Unstoppable Mindset cursus, met korting
 • Leer snel een Unstoppable Mindset ontwikkelen!

Profiteer nu van de allerbeste aanbieding, zolang deze korting nog beschikbaar is! >>

Unstoppable Mindset Cursus

Garantie: niet tevreden, geld terug

Volgens de wet is het voor verkopers van digitale producten niet verplicht om een 14 dagen lange bedenktijd te geven, maar Jia Ruan doet dat wel. Op die manier geniet je van 14 dagen tevredenheidsgarantie, en kan je dus nog altijd je geld terugvragen als de cursus je niet bevalt.

unstoppable mindset geld terug

Unstoppable Mindset Cursus review: de conclusie!

Wij geloven niet meteen in cursussen, programma's en boeken die beloven dat je in slechts enkele weken tijd rijk kunt worden, of succesvol op elk ander vlak van je leven. We zijn de Unstoppable Mindset cursus van Ria Juan dus een beetje sceptisch gestart, maar onze conclusie liegt er niet om: Het is duidelijk dat Ria Juan een zeldzame coach is, juist doordat hij elke stap van het proces aanwezig blijft en je inspireert en motiveert met zijn eigen ervaringen. Hierdoor is het zoveel gemakkelijker om de lessen effectief toe te passen en je leven te veranderen.

Het trainingsprogramma is gewoon uitstekend; het duurt niet té lang en de lessen zijn goed te behappen, maar toch krijg je heel wat informatie. Als je elke week de nieuwe lessen leert toepassen, dan kan je er echt veel uithalen. De cursus is perfect voor wie aan zelfontwikkeling wil doen, voor wie zichzelf durft te confronteren en alles uit de kast wil halen om zijn of haar levensdoelen te bereiken.

De cursus duurt zoals gezegd 4 weken – maar natuurlijk begint het échte werk pas daarna. Altijd zullen er uitdagingen zijn en altijd zal je moeten evalueren en groeien. Wil je echter de beste hulp om obstakels te trotseren, dan is de Unstoppable Mindset cursus ideaal. Wij vinden in elk geval dat het een goed idee is om jezelf regelmatig te analyseren: waar sta je, wat wil je en wie ben je? Doelen staan nooit stil, en deze cursus is onmisbaar als je ze in kaart wilt brengen en wilt realiseren.

Ook bevat de Unstoppable Mindset cursus tips en methodes om jezelf te motiveren als het leven tegenzit. Er zijn altijd momenten waarop je gedemotiveerd bent, of dat alles lijkt mis te gaan: het verliezen van een baan, het einde van een relatie, een sterfgeval van een naaste, enzovoort. In dergelijke situaties is het vooral je mindset die een verschil maakt, en enkel met een sterke mindset kan je er ook sterker uitkomen. We hebben ervaren dat de cursus van Jia Ruan als geen ander kan helpen om je weerbaarder te maken tegen de minder leuke periodes in het leven.

De pluspunten van Ria Juan's Unstoppable Mindset Cursus

 • Jia Ruan heeft kennis van zaken; hij is één van de bekendste mensen in Nederland op het vlak van succes!
 • Zowel de website als de cursus zelf zijn erg toegankelijk.
 • Alle groepssessies worden opgenomen, waardoor je dus nooit iets mist en altijd terug kunt komen op bepaalde onderwerpen. Kan je dus een keer niet aanwezig zijn? Geen enkel probleem!
 • Je verandert gegarandeerd qua gedrag en hoe je je voelt, zolang je ervoor werkt. Hard werk is de boodschap, zelfs met deze cursus, maar het komt hoe dan ook goed als je dat doet.
 • Een tijdelijke korting op de cursus maakt het natuurlijk nog interessanter. Je moet er wel erg snel bij zijn om daarvan te profiteren!

De minpunten van Ria Juan's Unstoppable Mindset Cursus

 • Redelijk Amerikaans en een beetje overdreven. Jia Ruan heeft veel geleerd in Amerika, en dat wordt ook duidelijk aan zijn manier van spreken en lesgeven. Zowel zijn woorden als zijn gedrag komen erg ‘Amerikaans' over, en dat vinden wij zelf minder aangenaam.
 • We kwamen een aantal spelfouten tegen op de website. Wij vinden dat het Unstoppable Mindset team daar toch iets meer aandacht aan zou mogen besteden.
 • Onoverzichtelijke coachsessies. Soms zijn de groepssessies een beetje onoverzichtelijk en chaotisch, waardoor je heel erg aandachtig moet zijn om alles te volgen. Voor ons was dat toch even wennen!

Eindconclusie en recensie van de Unstoppable Mindset cursus

De Unstoppable Mindset cursus van Ria Juan is hoe dan ook een waardevolle investering, waar je ongelofelijk veel uit kunt leren. Je verandert helemaal als mens, en je krijgt een beter beeld op wat je wilt in het leven. En vooral op wat je moet doen om je dromen realiteit te maken!

Zit je eerst nog met de vraag: Gaat het me lukken? Geen zorgen, want al snel wordt het eerder een kwestie van WANNEER het je gaat lukken. De lessen in de Unstoppable mindset cursus geven je houvast om te bereiken wat je wilt; het is dan gewoon een kwestie van tijd. Zelfs als je al heel wat gelijkwaardige cursussen hebt uitgeprobeerd, zal je snel merken dat de Unstoppable Mindset écht uniek is. Onze mening? ✅ Deze cursus is zijn geld méér dan waard!

Unstoppable mindset e-book

Gratis E-book + Audio: Unstoppable Mindset (t.w.v. €27) 

Download Unstoppable Mindset

Klik hier en download gratis het E-book + Audio: Unstoppable Mindset (t.w.v. €27)

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


 • Meer energie?
 • Regelmatiger bewegen?
 • Uitgeruster wakker worden?
 • Bewuster worden van je mindset?
 • De voordelen van meditatie ervaren?
 • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download