In dit artikel

Unbreakable Academy Review (2022) + Kortingscode!

Unbreakable Academy | Review + Kortingscode!

In dit artikel

De mannen van Nederland die hun strepen hebben verdiend. We kijken tegen ze op en ze hebben iets over zich waar je direct respect voor hebt. De Special Forces van Nederland weten pas écht wat hard werken is. Onder de meest extreme omstandigheden houden deze militairen het hoofd koel bij mentale uitdagingen. Ze hebben het in zich hun grenzen te verleggen en lijken voor niets of niemand terug te deinzen.

Hun geheimen? Die zijn vanaf nu te achterhalen in de Unbreakable Academy.

De naam zegt het al: hoe word je onbreekbaar? De mentale kracht, topfit zijn en een ijzersterke persoonlijkheid hebben waarmee je iedere situatie onder controle kunt krijgen. Dat is wat je gaat leren in een krachtig team, maar hoe ziet dat er precies uit?

In dit artikel neem ik je mee in de cursus van de Unbreakable Academy en kom je erachter of deze cursus ook echt iets voor jou is!


Klik hier voor korting met kortingscode: “persoonlijkegroei001” of “persoonlijkegroei002”

Over de Unbreakable Academy

Sander Aarts heeft de Unbreakable Academy is opgericht met het doel om mensen sterker en weerbaarder te maken. Dit doet hij met individuele trainingen en coaching. Al meer dan 1.000 leden hebben succesvol de trainingen doorlopen.

Ook heeft Unbreakable Academy een online community met unieke online modules opgericht, genaamd Team Unbreakable. Hier kan je samen met een groep gelijkgestemden werken aan het behalen van jouw doelen en samen modules doorlopen gericht op mindset, discipline en mentale kracht.

Sander Aarts heeft dus een plek gecreëerd waar mensen veilig hun comfortzone kunnen verlaten, elkaar helpen, zich kwetsbaar kunnen opstellen en samen sterker worden onder leiding van een bijzondere groep experts.

Tegelijkertijd kunnen experts na hun defensiewerk (special forces) hun ervaring en expertise op een andere manier inzetten voor de maatschappij. Dit levert een win-win situatie voor iedereen op. Een synergievoordeel waar ik alleen maar trots op kan zijn. Zo verkleinen ze namelijk met de Unbreakable Academy de afstand tussen de gewone burger en de Special Forces.

Unbreakable Academy  Review (2022) + Kortingscode!

Ontdek de mindset van Special Forces Nederland

Oké, net zo sterk en weerbaar worden als de Special Forces van Nederland wordt wel erg lastig. Maar wat zou het fijn zijn als we qua weerbaarheid maar een beetje in de buurt kunnen komen. Mentaal fit zijn kunnen we namelijk goed gebruiken, zeker in uitdagende of onzekere tijden.

Overvallen worden met het krijgen van een ziekte of een dierbare die plotseling overlijdt… Je moet er niet aan denken, maar toch komt het vaker voor dan je denkt. Wanneer tegenslagen ons overkomen voelen we ons vaak machteloos. Daardoor worden we geconfronteerd met angst, onzekerheden en het gebrek aan controle. Maar ook met ons onvermogen om met deze omstandigheden om te gaan.

Unbreakable Academy  Review (2022) + Kortingscode!

Sander Aarts toont je de kracht van persoonlijke ontwikkeling

Juist dat laatste is waar de mogelijkheden liggen om onszelf te ontwikkelen. Want wat zou het voor je betekenen als je leert omgaan met onvermogen? Geen frustraties, maar een situatie in alle kalmte beoordelen en daarnaar handelen.

Sander Aarts weet precies hoe dat spelletje werkt. Hij is oudgediende van de Special Forces van Nederland en de beste militair die ons land ooit heeft gekend. Hij heeft zestien jaar lang aaneengesloten operationeel gediend bij de Special Forces en is voor zijn verdiensten zelfs benoemd tot ridder in de orde van Oranje-Nassau met zwaarden. Sander Aarts is getraind om onder de meest erbarmelijke omstandigheden in controle te blijven.

YouTube video

Van jongensdroom tot ongeëvenaarde militair

Hij beleefde de ultieme jongensdroom: uit vliegtuigen springen, vechten, schieten, duiken. Wat je normaal alleen in films ziet, beleefde Sander Aarts in het echt. In 2017 richtte Sander Aarts na zijn eervolle ontslag Unbreakable Academy op en geeft hij trainingen in persoonlijke groei en teamontwikkeling.

Ook heeft Sander Aarts een boek geschreven over alles wat hij als militair heeft meegemaakt. Dit boek is min of meer toevallig ontstaan. Na zijn eervolle ontslag was het voor Sander Aarts moeilijk om zich aan te passen aan de normale gang van leven.

Hierbij hielp het hem om alles op te schrijven wat hij had meegemaakt als militair. Uiteindelijk ontstond er een prachtig boek genaamd “Niet te breken”. Dit boek is inmiddels meer dan 20.000 keer verkocht en heeft ontzettend veel positieve reviews ontvangen.

Na mijn ervaring met Unbreakable Academy weet ik het zeker: de lessen van Sander Aarts en de Special Forces van Nederland geven ons de weerbaarheid om onder alle mogelijke (en extreme) omstandigheden het maximale uit onszelf te halen.

Special Forces training “12 Hour Evolution”

Bij Unbreakable Academy ben je aan het juiste adres om verschillende soorten trainingen te volgen van echte oudgedienden van de Special Forces van Nederland. Hun doel is simpel: Nederland sterker maken aan de hand van wijze lessen en ervaringen van de Special Forces.

En ik kan je zeggen: het werkt! Ik heb zelf meegedaan aan de training: “12 Hour Evolution”. Een training van 12 uur lang onder leiding van de Special Forces. Ongekend, wat een prachtige ervaring!

De beste manier om fysiek en mentaal sterker te worden is door regelmatig nieuwe uitdagingen aan te gaan en je grenzen te verleggen. En dit was oprecht een uitdaging buiten mijn comfortzone.

Ik ben intensieve trainingen gewend, maar een training met de Special Forces van Nederland is wel even van een ander niveau. Aan het begin van de training had ik het al erg zwaar, maar door de fijne persoonlijke begeleiding kreeg ik de kracht om de training goed af te sluiten.

En juist dat is de kracht van deze Special Forces trainingen. Door de persoonlijke begeleiding haal je het maximale uit jezelf en zal je, door een piekniveau van jouw weerbaarheid en kracht, de training doorstaan. Dit geeft een ongelofelijk goed gevoel van trots en kracht waardoor je het gevoel hebt de hele wereld aan te kunnen. En dat voelt heerlijk!

YouTube video

Unbreakable Academy ervaringen van anderen

Tijd voor een Unbreakable Academy review! Er zijn al heel veel mensen die uit hun comfortzone durfden te stappen en zich hebben opgegeven om mee te doen aan de Unbreakable Academy. Zo zijn er volgens de Unbreakable Academy website wel meer dan 1.000 tevreden klanten!

Om het juiste beeld te geven over Unbreakable Academy, heb ik daarom een aantal ervaringen van andere mensen die hebben meegedaan aan een cursus of training voor jou onder elkaar gezet.

Zo stelt een tevreden klant in zijn Unbreakable Academy review dat de kracht van de Unbreakable Academy achter de mensen zit. Volgens hem voel je dat de mensen oprecht om jouw groei geven, door de zuivere intenties en hun rotsvaste vertrouwen in jouw kunnen. Unbreakable Academy staat dus echt voor kwaliteit en vertrouwen.

Unbreakable Academy  Review (2022) + Kortingscode!

Een andere zeer tevreden klant vertelt in zijn Unbreakable Academy review dat zijn conditie erg slecht was en wellicht altijd wel beneden gemiddeld niveau zal blijven. Hierdoor durfde hij zich niet zo snel op te geven voor de lessen van Unbreakable Academy. Uiteindelijk heeft hij het tóch gedaan en het viel hem al snel op dat het niks uit maakt wat je conditie is of hoe je eruitziet. Het gaat om de mindset erachter dat je de fysieke uitdagingen durft aan te kijken. Iedere keer wanneer hij een doel behaalde, konden de mensen van Unbreakable Academy alleen maar uitermate blij voor hem zijn.

Verder is er ook een dame die zich heeft opgegeven voor deze cursus. Ze geeft aan dat ze altijd moeite heeft gehad om te presteren onder druk. Zo zag ze enorm tegen een opdracht op, waardoor ze slecht presteerde. Sander Aarts gaf haar tips (Special Forces) en tricks om dit soort momenten beter te kunnen beheersen. Hierdoor heeft ze een enorm mooie les gekregen en weet waar ze in de toekomst aan zal kunnen werken. Dat is onder andere waar Unbreakable Academy jou als persoon heel goed bij kan helpen.

Er zijn dus al een aantal mensen voor jou geweest, die erg tevreden zijn over het programma dat zij hebben gevolgd. Unbreakable Academy springt dus niet alleen uit vanwege de trainingen die zij aanbieden, maar ook de kwaliteit die deze trainingen bieden en de steun en zorg vanuit het personeel.


Klik hier voor korting met kortingscode: “persoonlijkegroei001” of “persoonlijkegroei002”

Trainingen voor bedrijven

Ook voor bedrijven zet de Unbreakable Academy zich in om persoonlijke prestaties en groei te bevorderen in een krachtig team. Betere groei en betere prestaties zorgt namelijk direct voor betere bedrijfsresultaten.

Het doel van zo’n bedrijfstraining is dus niet alleen voor het bevorderen van verbeterde bedrijfsresultaten, maar ook voor het ontdekken van talenten binnen jouw team. Wellicht is er een teamlid dat zich nooit echt heeft laten zien, maar waar zijn talenten in zo’n programma ineens uitschieten.

Unbreakable Academy  Review (2022) + Kortingscode!

Zo zijn er verschillende programma’s waar je jouw bedrijf en jouw team voor kan opgeven. Zo kan je team diverse programma’s volgen waar de volgende drie fundamenten worden gestimuleerd; persoonlijk leiderschap, weerbaarheid en de teamperformance.

Bij het persoonlijk leiderschap wordt er vooral gewerkt aan de mindset van jou als persoon omtrent het leren van nieuwe dingen en het groeien daarin. Verder wordt de besluitvaardigheid en jouw emotionele volwassenheid getest.

YouTube video

Als je als bedrijf kiest voor wendbaarheid, wordt er vooral gekeken naar jouw veerkrachtigheid bij een tegenslag. Zit je er heel erg mee als er iets tegenzit, of kun je jezelf goed oppakken? Je stressniveau en focus worden hierbij dan ook getest en of je flexibel bent. Bij een tegenslag moet je je namelijk flexibel op kunnen stellen om veerkrachtig te blijven. (1)

Het derde programma, de teamperformance, wordt er aan de teambuilding gewerkt. Na afloop van dit programma ontstaat er meer verbintenis tussen de medewerkers en het onderlinge vertrouwen wordt enorm geboost. Jullie zijn op een gezamenlijke missie en hebben dezelfde visie.

Er zijn al aantal bedrijven die jou voor zijn met dit programma. Zo heeft DHL er onder andere voor gekozen om mee te doen met programma, maar ook de politie, brandweer en de Ministerie van Defensie.

Ben je dus op zoek naar cursussen of trainingen voor jouw bedrijf, om de persoonlijke groei van jouw werknemers te stimuleren? Dan kan je jouw bedrijf ook aanmelden. Dit kan doen door contact op te nemen met Unbreakable Academy.


Klik hier voor korting met kortingscode: “persoonlijkegroei001” of “persoonlijkegroei002”

Ga vandaag nog te werk als een echte militair

Het werken aan je persoonlijke ontwikkeling is altijd een goed idee. Het helpt je niet alleen in je dagelijks leven (denk aan besluitvorming en samenwerken), maar ook voor je geluk heeft het een grote impact.

Denk aan relaties, je zelfvertrouwen en nog veel meer. Ben jij er klaar voor om daarin grote stappen te zetten en zoek je een stok achter de deur? Dit is je kans om met een team van specialisten te werken die je alles gaan leren over weerbaarheid.

Een unieke kans voor een kijkje in de keuken bij de Special Forces van Nederland, maar vooral om jezelf te pushen naar een geheel nieuw level.

Ervaar de spanning, de kracht en vooral het enorme vermogen dat ook jij in je hebt om deze trainingen te doorstaan en kom er als herboren uit. Meld je vandaag nog aan en start direct! Unbreakable Academy scoort ook goed in ons onderzoek naar beste mindset training en beste training persoonlijke ontwikkeling.

Unbreakable Academy  Review (2022) + Kortingscode!

Hoe zien de overige modules van de Unbreakable Academy eruit?

Naast de “12 Hour Evolution” zijn er ook andere trainingen beschikbaar. Afhankelijk van wat je zoekt kun je dus de training kiezen die past bij jouw niveau en doel. Ze hebben de Phoenix SelectietestProject Phoenix en Crucible.

Laatstgenoemde training, de Crucible, is bedoeld om in een maatschappij die steeds meer individualiseert, juist verbinding tussen mensen te stimuleren. Tijdens deze training zal je dus samen in een team obstakels moeten zien te overwinnen.

De Special Forces training Project Phoenix is het meest grensverleggende trainingsprogramma en echt bedoeld voor de fitste mensen onder ons. Project Phoenix bestaat niet zomaar een fysieke uitdagingen. Nee, het is de zwaarste training van Nederland!

In het geheim heeft Unbreakable Academy de meest exclusieve en grensverleggende training van Nederland ontwikkeld. Alle expertises en elementen uit verschillende Special Forces opleidingen zijn erbij gehaald en gebruikt om de 72 uur durende training te ontwerpen. Ja, 72 uur.

Dichterbij de Special Forces opleiding ga je niet komen. Mocht je interesse hebben in deze training dan is het aan te raden om eerst de Phoenix Selectietest te doorlopen. Dit is namelijk een individueel parcours van twee uur. Na twee uur wordt je score bepaald. Na deelname heb je een goed beeld over jouw fysieke en mentale kracht en weet je direct of je in aanmerking komt voor een deelname aan Project Phoenix.

YouTube video

Hoe zit het met de online community voor optimale prestaties?

Sander Aarts heeft ook een online community opgericht. Hier geeft hij je alle kennis en tools om sterker en weerbaarder te worden. Ik heb de online community voor persoonlijke ontwikkeling zelf ook mogen ervaren.

Wat een genot in deze lastige tijden om dagelijks inspiratie te ontvangen van andere gelijkgestemden omtrent discipline, mindset en het behalen van doelen. Door samen verhalen te delen kom je erachter dat je nooit alleen bent. En dat besef is soms al genoeg om de dag weer positief te starten.

Naast de community heb je ook nog de modules. Hier vind je alle informatie en kennis waar je zelf thuis mee aan de slag kunt. Denk aan oefeningen voor mentale weerbaarheid, focus, stress en nog veel meer.

Dit krijg je als lid van Team Unbreakable:

✅ Meer dan 10 krachtige online modules om jouw weerbaarheid te ontwikkelen. Hierbij gaat het onder andere over mindset, discipline, visualisatie, focus, stress, doelen halen, emoties, ademhaling, reflectie en zelfvertrouwen.
✅ Begeleiding door professionele en ervaren coaches. Heb je vragen of loop je vast? Stel je vragen aan Sander Aarts of een van de coaches.
✅ Iedere twee weken een online Q&A. Wil je meer weten over een specifiek onderwerp? Regelmatig worden er extra online modules, masterclasses en Q&A’s verzorgd.
✅ Een unieke community van gelijkgestemden. Door de inspirerende ledenomgeving haal je het beste uit jezelf en elkaar.
✅ Dagelijkse inspiratie. De ledenomgeving staat bol van de inspiratie en persoonlijke ontwikkeling. Uitdagende workouts, quotes en mindset tips.
✅ Als eerste op de hoogte over de nieuwste trainingen en aanbiedingen. Als lid van Team Unbreakable krijg je altijd voorrang op individuele trainingen. Ook zijn er regelmatig aanbiedingen exclusief voor alle leden.

Meer dan genoeg redenen om deze kans te pakken en eens goed met jezelf aan de slag te gaan. Ik kan het iedereen van harte aanraden en zal hier ook zelf in blijven investeren. Ik weet hoe belangrijk je mindset is om gelukkiger te zijn en meer rust in het leven te ervaren.

Dus daarom heb ik contact gezocht met Sander Aarts om onder andere jou een unieke kans te geven om een kijkje te krijgen in deze indrukwekkende cursus.

Unbreakable Academy  Review (2022) + Kortingscode!

Welke Unbreakable Academy boeken zijn er?

Om de cursus van Unbreakable Academy verder uit te breiden, zijn er verschillende boeken die je kunt lezen ter inspiratie. Deze boeken maken de cursus helemaal compleet.

Allereest kun je het boek Niet te breken’ lezen, de bekende bestseller van Sander Aarts. In dit boek vertelt hij wat hij heeft meegemaakt in zijn diensttijden en welke lessen hij hieruit heeft kunnen halen. Door deze verhalen te publiceren helpt hij jou weer met je persoonlijke groei in het leven. Dit boek is te verkrijgen voor €20,-

Door de verhalen van Sander Aarts is hij daarmee het levende bewijs dat je alles kan behalen in het leven wat je ook daadwerkelijk wilt behalen, zolang je maar met de juiste mindset en mentaliteit in het avontuur stapt.

In het boek deelt hij dan ook de inzichten die hij heeft opgedaan en hoe het stond met zijn mentaliteit op dit soort momenten. Zo heeft hij dingen meegemaakt onder de meest extreme en bizarre omstandigheden. Het boek heeft daarom dan ook al tientallen positieve reviews op bol.com!

Daarnaast kun je het boek ‘Rugzak training’ aanschaffen van Unbreakable Academy. Dit boek is meer een trainingsprogramma die je kunt volgen. Het programma duurt 12 weken.

In dit programma is het dan de bedoeling dat je iedere week drie work-outs voltooid. Je hebt verder geen tools nodig om dit programma te kunnen doen, behalve een eigen rugzak.

Het boek is nu tijdelijk aan te schaffen voor een bedrag van €17,50. De training is na betaling te downloaden als Pdf-bestand. Nu kun je aan de slag met de training!

Unbreakable Academy  Review (2022) + Kortingscode!

Dan bewaren we het beste voor het laatst, want bij Unbreakable Academy kun je een e-book krijgen voor helemaal gratis! Het boek heet ‘25 superkrachten voor meer weerbaarheid’. Het boek heeft inmiddels al meer dan 15.000 volgers op social media en meer dan 2.000 downloads in totaal.

Het boek gaat over 25 tips en tricks, waarbij je inzicht krijgt over hoe je de basis fundamenten van een weerbaar leven kan leren toepassen in je dagelijks leven. Het boek is geschreven door Sander Aarts en Rutger de Groot.

Unbreakable Academy  Review (2022) + Kortingscode!

Is er een Unbreakable Academy kortingscode?

Ja, meerdere zelfs. Afhankelijk van wat je precies zoekt, heb ik een aantal interessante en unieke kortingscodes voor je. Met dank aan Sander Aarts die met liefde deze individuele trainingen geeft voor persoonlijke ontwikkeling met het meest grensverleggende trainingsprogramma. Pak de mentale uitdagingen aan en werk aan je innerlijke kracht en mentale kracht.


Klik hier voor korting met kortingscode: “persoonlijkegroei001” of “persoonlijkegroei002”

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding of het Antivirus van Tibor.

Persoonlijk ben ik heel erg van leren op mijn eigen tempo. Een online leeromgeving zoals 365 Academy, Brein TV, Unbreakable Academy, MindsetFlix, Mindvalley en Gaia sluiten hier perfect op aan. Als je meer de hoek van NLP op wilt gaan kijk dan eens bij de beste NLP opleidingen en zie wat NLP College voor jou kan betekenen.

Je kan ook Jeugdtrauma Online Training of leren loslaten met Jan Bommerez of kiezen voor Hypnose Instituut Nederland (HIN). HIN scoorde erg goed in ons overzicht over beste hypnose opleiding.

Als je het fijn vindt om deel te nemen aan ceremonies probeer dan eens een truffel ceremonie of zweethut ceremonie bij bijvoorbeeld Eagle Lodges. Je komt dan wat meer in de buurt bij retraites. Erg effectief is mijn ervaring!

Andere opties om je te laten inspireren is een abonnement op het Manifestatie Magazine, een cursus minimalisme, cursus geluk of blader door het Mentali interactief werkboek. En wil je echt next level gaan bezoek dan seminars zoals Maximum Potential, Buitengewoon Leiderschap of join de communties van Levensbazen of Motivated Minds.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Meest gestelde vragen over de Unbreakable Academy

Wil je meer weten over de Unbreakable Academy en wat je er allemaal van kunt verwachten? Hoog tijd om de meest gestelde vragen eens door te nemen. Hier lees je meer over dit concept.

Wat is de Unbreakable Academy precies?

De Unbreakable Academy is een platform waarop je kunt werken aan je persoonlijke groei. Er zijn allerlei trainingen beschikbaar die jou tot het uiterste drijven, net zoals bij de Special Forces. Het doel is om je grenzen te verleggen en jezelf uit te dagen, zodat je kunt groeien als persoon. Hoe meer jij jezelf uitdaagt, hoe meer je jezelf kunt verrassen over wat je in petto hebt.

Wat is Project Phoenix van Sander Aarts?

Als je benieuwd bent naar wat Project Phoenix precies is, dan vertel ik je er graag meer over. Project Phoenix is namelijk de zwaarste training van Nederland. Heb jij alle trainingen van de Unbreakable Academy uitgespeeld en ben je van mening dat jij nog meer aan kunt? Geef je dan op voor Project Phoenix. Daarbij word je echt gedwongen om tot het uiterste te gaan en alles te geven wat je in je hebt. Ben jij klaar voor de grootste uitdaging van je leven?

Is Sander Aarts betrouwbaar?

Als je enthousiast geworden bent over de Unbreakable Academy en misschien zelfs met Project Phoenix aan de slag wilt, wil je ook graag weten of Sander Aarts een betrouwbaar persoon is. Ik kan je vertellen dat deze man heel toegewijd is aan zijn werk, het platform en het helpen van mensen in hun persoonlijke groei. Zijn aanbod is heel interessant en ik kan je zeker aanraden om ermee aan de slag te gaan als je meer uit jezelf wilt halen.

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis