In dit artikel

Trading Navigator Review (2022) + Korting Leren Beleggen!

Trading Navigator | Review + Korting | Leren Beleggen!

In dit artikel

Wanneer je nog onbekend bent in de wereld van beleggen en aandelen, is het verstandig om eerst wat onderzoek te doen. Dat je dit artikel bent gaan lezen, betekent dat je hiermee aan de slag wilt gaan. Gelukkig voor jou, heb ik dit allemaal al voor je uitgezocht. Wat blijkt? De Trading Navigator Methode van Harm van Wijk komt als beste uit mijn test. Ik ga je direct alles over Trading Navigator Methode review vertellen!


Klik hier voor de gratis training van Harm van Wijk

Wat is de Trading Navigator Methode?

De Trading Navigator Methode is eigenlijk een beleggingscursus. Het dient als hulpmiddel om verantwoord te starten met beleggen en te weten wat je moet doen. Dankzij de Trading Navigator software weet je precies wanneer je een aandeel zou moeten kopen, maar ook wanneer je weer moet verkopen. Je krijgt op zulke momenten namelijk een seintje, dat afgegeven wordt op basis van een algoritme. Leren beleggen in aandelen is op deze manier nog nooit zo gemakkelijk geweest! Toch zetten veel mensen in eerste instantie hun vraagtekens bij wat Harm van Wijk zegt over beleggen in de Trading Navigator Methode. Het klinkt namelijk zó goed, dat het haast te mooi lijkt om waar te kunnen zijn. Volgens Harm van Wijk hoef je namelijk geen verstand te hebben van beleggen om te kunnen starten. Dat leer je in zijn Trading Navigator Methode beleggen cursus. Verder zou je alleen zijn advies moeten opvolgen en vervolgens levert dat je 20% rendement op – of zelfs meer! Maar dat is in feite tot 3 keer meer winst dan de gemiddelde gevorderde belegger op de beurs behaalt. En hoe dat allemaal mogelijk is? Daar ben ik wat dieper ingedoken voor je.

Zoals je misschien weet is een algoritme een soort wiskundige formule die leidt naar een bepaald doel. De Trading Navigator software maakt gebruik van een algoritme om te bepalen hoe je verstandiger en veiliger je geld kunt beleggen, dan wanneer je dit op je gevoel doet. Er worden technische analyses gevolgd en aan de hand daarvan worden de momenten bepaald die het meest gunstig zijn om te kopen en te verkopen. Je loopt echter nog steeds risico, zelfs met de Trading Navigator Methode. Beleggen blijft een risico. Maar het is een stuk minder risicovol dan wanneer je de Trading Navigator Methode niet gebruikt!

Trading Navigator Review (2022) + Korting Leren Beleggen!

Voor wie is de Trading Navigator Methode geschikt?

De methodieken van de Trading Navigator Methode zijn ontwikkeld voor vier groepen mensen. De eerste groep bestaat uit startende beleggers die graag de wereld van beleggen willen ontdekken en hierbij begeleiding nodig hebben. De tweede groep is de allround belegger die al één of twee keer per maand aandelen koopt en voor de lange termijn belegt. De derde groep bestaat uit actieve beleggers die al in opties en Turbo’s handelen. Tot slot is er de groep daytraders die vrijwel dagelijks handelt op de beurs.

De enige mensen voor wie de Trading Navigator Methode niet geschikt is, is voor negatieve mensen die denken dat ze alles al weten of die verwachten geen geld, energie of tijd in beleggen te hoeven steken om er succesvol in te worden. Dus ben jij wel leergierig, wil je succesvol beleggen voor je toekomst en krijg je hier graag begeleiding bij? Dan is de Trading Navigator Methode absoluut geschikt voor jou. Het is namelijk een hele complete leren beleggen cursus. Dankzij de Trading Navigator software ga je met bewezen processen aan de slag en zal je al heel snel je eerste, succesvolle belegging doen. Ontzettend veel mensen gingen je al voor en ontdekten het effect van de methode.

Trading Navigator Review (2022) + Korting Leren Beleggen!

Voordelen van de Trading Navigator Methode

Wil je weten wat er te halen valt met de Trading Navigator software? Dankzij de Trading Navigator Methode ervaar je onder andere de volgende voordelen:

✅ De Trading Navigator Methode belooft dat je de kans verkleint dat je tegen de trend in belegt;

✅ De risico’s blijven beperkt;

✅ Je volgt de beleggingscursus online, waardoor je dit in je eigen tijd en op je eigen tempo doet;

✅ Omdat de Trading Navigator Methode software lang aanhoudende opwaartse trends kan vaststellen, kun je meer winst behalen;

✅ De Trading Navigator Methode is geschikt voor opties en aandelen;

✅ Er spelen geen emoties of gevoel mee, je belegt puur op analyses;

✅ Je kunt je beleggingen spreiden over verschillende aandelen, om je risico nog kleiner te maken;

✅ Niet alleen interessant voor beginnende beleggers, maar ook zeker voor meer ervaren beleggers;

✅ Je krijgt allerlei bonussen bij de Trading Navigator Methode;

✅ Dankzij de Trading Navigator Methode handleiding kun je de trading software gemakkelijk zelf installeren.

Het gebruik van deze alles-in-één slimme software (Trading Navigator Methode) neemt overigens helemaal niet veel tijd in beslag. Je zou in principe slechts vijf minuten per week hoeven vrij te maken om al winst te kunnen maken. De Trading Navigator software doet het werk voor je, jij hoeft alleen te luisteren naar de signalen die het afgeeft. Dit is niet alleen heel gemakkelijk, maar het scheelt ook veel stress.

Bovendien krijg je elke dag een trading update, 3 concrete posities om in te spelen op actuele kansen én ontvang je van een beleggingsexpert informatie over je kansen voor die dag. En in de Live Q&A’s van de Trading Navigator Methode worden al je vragen beantwoord door experts. Dankzij de besloten online community is het overigens nog beter mogelijk om te groeien als belegger, want je omringt je daar met gelijkgestemden die elkaar motiveren en inspireren!

Trading Navigator Review (2022) + Korting Leren Beleggen!

Gratis webinar over de Trading Navigator Software; ideaal om te starten met leren beleggen

Regelmatig geeft Harm van Wijk een webinar, waarin hij meer uitlegt over de Trading Navigator software en methode. In deze exclusieve online training vertelt Harm van Wijk hoe hij en zijn cliënten elk jaar gemiddeld 7,4 tot 20,6 procent rendement behalen via beleggen op de beurs. En dat met kleine portefeuilles! Dus zelfs als je nog geen of weinig kennis en ervaring hebt, kun je hier aan meedoen. En dat kost je slechts een paar minuten van je tijd per week. Het mooiste van alles is dat deze online training/webinar helemaal gratis is, dus dat niets je nog kan tegenhouden om ermee aan de slag te gaan.

Reserveer snel een plekje, zodat jij de eerstvolgende webinar alle kennis tot je kunt nemen die je nodig hebt. Zodra je je hebt aangemeld kun je alvast het bijbehorende werkboek downloaden. Deze zal je nodig hebben tijdens de webinar om al je vergaarde kennis vast te leggen. Vlak daarna ontvang je een e-mail waarin staat wanneer de webinar zal plaatsvinden en hoe je mee kunt doen.


Klik hier voor de gratis training van Harm van Wijk

Cursus beleggen voor beginners; over de inhoud van Trading Navigator Methode

Al duizenden beleggers (beginners én gevorderden) gingen je voor sinds de oprichting van de cursus beleggen voor beginners in 2004. Ben je consistent, bereid om te leren én enthousiast over beleggen? Dan ben je bij de Trading Navigator Methode aan het juiste adres. Gun jezelf toegang tot deze complete 6-weekse cursus en leer alles over beleggen. De Trading Navigator Methode bestaat uit de trading software (waar het allemaal om draait) én twee extra onderdelen: handelen in aandelen en handelen in opties.

Aandelen zijn waardepapieren van een onderneming die je anoniem kunt verhandelen op de beurs. Je kunt kopen en verkopen wanneer je wilt en je hoeft hierover van tevoren geen prijsafspraken te maken. Een optie wordt ook via de beurs verhandeld, maar staat voor het recht om een bepaalde hoeveelheid effecten, zoals aandelen, te verkopen binnen een bepaalde periode en tegen een prijs die je van tevoren afspreekt. Ook al is de prijs op een bepaald moment hoger op de beurs, dan blijft de prijs van de optie toch vast staan.

1. Leren beleggen in aandelen

In dit onderdeel van de Trading Navigator Methode wordt een cursus aangeboden die je in zes weken klaarstoomt voor het echte werk: handelen in aandelen. De cursus beleggen voor beginners legt je uit hoe handelen op de beurs werkt en wat je hierbij wel en vooral niet moet doen. Daarnaast leer je meer over de grote spelers in de markt, waardoor je een compleet pakket ontvangt. Hier ga je alles leren over aandelen. Daardoor is de Trading Navigator Methode dé beleggingscursus beginners van dit moment!

2. Leren beleggen in opties

Het tweede onderdeel richt zich op handelen in opties. Deze methode is vooral populair bij professionals en momenteel minder bekend bij particuliere beleggers. Trading Navigator Harm van Wijk legt uit hoe jij als particulier ook in opties kunt gaan handelen. Deze Trading Navigator training is hetzelfde ingericht als in het eerste onderdeel. Je leert vooral de basiskennis en de do’s and dont’s op het gebied van handelen in opties.

De Trading Navigator Methode software is eigenlijk een script dat je inlaadt in Trading software, zodat deze koop- en verkoopsignalen kan afgeven. Er wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de software moet installeren. MeXem Bank is de plek waar je vervolgens kunt traden. Dit is een voorgestelde broker: iemand die op de beurs aandelen of opties verhandelt namens de klant. Een broker is een ander woord voor beurshandelaar. Je hebt overigens de vrijheid om zelf voor een andere broker te kiezen, als je dat wilt. Doe hierin gerust wat onderzoek. Waar de ene belegger zich goed bij voelt, hoeft niet per se voor jou als de juiste keuze te voelen.

Trading Navigator Review (2022) + Korting Leren Beleggen!

Maar hoe ga je precies geld verdienen?

De Trading Navigator Methode cursus beleggen voor beginners is super interessant en gemakkelijk op te volgen. Maar hoe verdien je precies geld met traden? Na het installeren van de software legt Harm van Wijk uit over zijn Trading Navigator Methode ervaringen. Hij laat verschillende Trading Navigator Methode templates zien en hij legt uit hoe je bepaalde aspecten binnen grafieken kunt herkennen én gebruiken. Omdat de indicator van de software bijhoudt wat er precies gebeurt op de markt, weet deze precies wanneer een dalende of stijgende trend zal aanhouden. Door hiernaar te handelen, kun je voorkomen dat je meer verlies maakt (bij een dalende trend) of er juist voor zorgen dat je extra winst behaalt (bij een stijgende trend). Natuurlijk biedt de Trading Navigator Methode nooit 100% zekerheid en kan een stijgende trend ook minder lang aanhouden dan verwacht. In dat geval ga je – na het behalen van winst – alsnog verlies lijden. Dit is en blijft een risico bij handelen. Blijf je daar bewust van. Het is daarom altijd belangrijk dat je onderzoek doet naar het bedrijf waar je aandelen of opties van koopt. Er zijn altijd wel gegevens beschikbaar over de economische verwachtingen en de sector waarin het bedrijf actief is.

Trading Navigator Review (2022) + Korting Leren Beleggen!

Trading Navigator Methode ervaringen van cursisten

Net als jij wilden meer mensen een cursus in aandelen volgen. En dat hebben zij dankzij de Trading Navigator software van Harm van Wijk gedaan. Over het algemeen gebruiken Trading Navigator Methode cursisten de woorden professioneel, sympathiek, integer en betrouwbaar om Harm van Wijk te omschrijven. Over zijn methode vertellen zij het volgende in hun Trading Navigator Methode review.

“Als deelnemer van de Trading Navigator Methode krijg je een duidelijk stappenplan dat je behoedt voor de bekende valkuilen”, vertelt Peter Meijburg van Slimmermetopties.nl. “Maar belangrijker nog: Harm van Wijk geeft je het vertrouwen dat nodig is om succes te hebben op de beurs.”

“Zelfs voor gevorderde beleggers staan er essentiële aandachtspunten in de Trading Navigator Methode die je zou moeten toepassen”, zegt Dick Albers. Hij vertelt ook: “Dit is wat je de beginnende beleggers zou adviseren eerst te lezen alvorens ook maar iets te doen. De belangrijkste items die op je afkomen als beginnende belegger worden duidelijk uitgelegd. Kortom: zeer waardevol, dat de complexiteit van beleggen in de praktijk eenvoudig en begrijpelijk weergeeft.”

Nog enkele andere korte Trading Navigator methode reviews van mensen die jou al voorgingen:

“Het door Harm van Wijk ontwikkelde Trading Navigator Methode systeem is een uitstekend hulpmiddel om een bovengemiddeld rendement te behalen.” – Trading Navigator Methode review ervaring van Peter Groeneboom

“De Trading Navigator Methode systemen (als ze werken, en deze werkt!) geven een goede mogelijkheid tot vermogensgroei zonder dat je al te veel tijd in beleggen hoeft te steken. Just follow the signals.” – Trading Navigator Methode review ervaring van David Sanders

“Dankzij de Trading Navigator methode van Harm van Wijk weet ik elke week precies welke aandelen ik moet kopen of verkopen. Ik kan rustig afwachten wat de week brengt.” – Trading Navigator review ervaring van Wil Buchholtz

Trading Navigator Review (2022) + Korting Leren Beleggen!

Leren beleggen door de Trading Navigator Methode; mijn eigen ervaring!

Natuurlijk heb ik de Trading Navigator software ook zelf getest. Ik ben niet voor niets zo enthousiast aan de slag gegaan met het schrijven van dit artikel! Voordat ik met de Trading Navigator Methode begon was ik vrijwel een leek op het gebied van beleggen. Ik wist heus wel wat aandelen waren en dat dit een interessante wereld was, maar ik dacht dat dat alleen gold voor mensen met heel veel geld. Wat bleek? Zelfs met een klein bedrag kun je al meedoen en rendement behalen. Ik was heel blij verrast toen ik merkte dat mij dat ook gewoon lukte. In de Trading Navigator Methode legt Harm van Wijk heel duidelijk uit hoe het allemaal in elkaar steekt en welke stappen je moet ondernemen. En doordat je een seintje krijgt van de Trading Navigator Methode wanneer je je aandeel of aandelen moet kopen en verkopen, hoef je verder zelf niet zoveel te doen. Ik denk dat iedereen op deze manier wel aan de slag kan met beleggen in aandelen of opties

Als je geïnteresseerd bent in hoe beleggen werkt en je wilt duidelijke uitleg waar je iets aan hebt, dan kan ik de Trading Navigator Methode zeker aanbevelen. Ik denk zelfs dat beleggers die al een tijd bezig zijn ook veel hebben aan de inhoud van deze cursus beleggen. Het is de investering waard en helemaal met de Trading Navigator Methode kortingscode die je krijgt bij het volgen van de gratis training.

Trading Navigator Review (2022) + Korting Leren Beleggen!

Tijd voor een eerlijke Harm van Wijk review: Harm van Wijk is namelijk vrijwel dé beleggingsexpert van Nederland. In zijn carrière heeft hij verschillende fouten gemaakt, waar hij openlijk over vertelt. Voor die fouten kan hij jou nu behoeden. Juist daarom is het zo waardevol wat hij te vertellen heeft. Hij is immers een ervaringsdeskundige! Verder vind ik het fijn dat je naast de Trading Navigator Methode software ook een aantal e-books krijgt die Harm van Wijk normaal gesproken los verkoopt. Ook die e-books bevatten veel waardevolle informatie waar je veel aan hebt als je je wilt verdiepen in winstgevend beleggen. Ik ben persoonlijk heel enthousiast over deze e-books en de onderwerpen die erin behandeld worden. Het is precies die informatie die nuttig is wanneer je nieuw bent in de beleggingswereld of wanneer je er simpelweg meer over te weten wilt komen. Online vind je nog veel meer Harm van Wijk ervaringen en Trading Navigator Methode review ervaringen, die over het algemeen alleen maar positief zijn!

Trading Navigator Review (2022) + Korting Leren Beleggen!

Interessante weetjes over leren beleggen door de Trading Navigator Methode

Er is nog zoveel te vertellen over de Trading Navigator Methode, want het aanbod is enorm interessant. Maar ik kan je natuurlijk niet álles uitleggen in dit artikel. Daarvoor zal je gewoon aan de slag moeten gaan! Wel wil ik nog een aantal interessante feitjes met je delen over de Trading Navigator Methode software.

Wist je dat je:

✅ Met de Trading Navigator Methode je verliezen sneller afkapt en je winsten langer laat doorlopen?

✅ Met de Trading Navigator Methode je de trends volgt en er nooit tegen in hoeft te gaan?

✅ Met de Trading Navigator Methode je risico beperkt en zelfs je opgebouwde winst kunt beschermen dankzij een moving stop loss?

✅ Met de Trading Navigator Methode het risico kunt spreiden over tientallen aandelen?

✅ Met de Trading Navigator Methode de wijsheid van anderen kunt gebruiken en het spoor van de grote beleggers kunt volgen?

✅ Met de Trading Navigator Methode alleen de bewezen strategieën hoeft te gebruiken, die gebaseerd zijn op logica?

✅ Met de Trading Navigator Methode niet bang hoeft te zijn dat je op een verkeerd gevoel af gaat, maar dat je altijd naar objectieve signalen handelt?

✅ Met de Trading Navigator Methode heel makkelijk ziet wat je moet doen? Groen is kopen, rood is verkopen.

✅ Met de Trading Navigator Methode maar liefst 20,6% winst per jaar kunt behalen?

Bovendien werkt de Trading Navigator Methode ook voor dividendaandelen, grote en kleine aandelen, indices van landen, aandelen die samen de Nasdaq vormen, bepaalde aandelen in de duurzame energie sector, in de medicinale wietsector en in de energieopslag sector. Het is daardoor direct een cursus aandelen handelen. Voor bepaalde aandelen van de Nasdaq komt het gemiddelde rendement bovendien een stuk hoger dan bij de Nasdaq zelf: 32.9% per aandeel per jaar. En daar is het dividend of het herinvesteren van winst nog niet eens bij opgeteld!


Klik hier voor de gratis training van Harm van Wijk

Gratis handleidingen voor extra kennis én succes

Trading Navigator Review (2022) + Korting Leren Beleggen!

Wanneer je het gratis boek ‘In 10 stappen succesvol beleggen’ aanvraagt, krijg je toegang tot de online Met de Trading Navigator Methode omgeving waar al zo’n 18.000 leden lid van zijn. Dit leren beleggen boek is daarom heel nuttig! En daar zijn meerdere gratis handleidingen beschikbaar, zowel voor beginnende beleggers als voor gevorderden!


Klik hier voor het gratis boek!

Leren beleggen handleiding: 30 winstgevende aandelen in 5 minuten

Wil je niet zoveel tijd besteden aan traden, maar wil je wel winst maken? Dan is dit gratis e-book 30 winstgevende aandelen in 5 minuten dé uitkomst voor jou. Hierin leert Harm van Wijk je namelijk hoe je goedkope aandelen van de dure onderscheidt en op welke websites je aandelen kunt screenen. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om keuzes te maken. Bovendien leer je hierin hoe je je rendement kunt verhogen en je risico kunt verlagen. Het zorgt ervoor dat beleggen leuk wordt. Niet alleen dankzij de uitleg van Harm van Wijk, maar ook dankzij de tips van de beste beleggers. Je krijgt als bonus namelijk toegang tot de ledenomgeving, waar experts hun kennis delen!

Trading Navigator Review (2022) + Korting Leren Beleggen!

Leren beleggen handleiding: 7 geheimen van succesvol beleggen

Houd jij van goed bewaarde geheimen en wil je daar graag je voordeel mee doen? Download dan het gratis e-book 7 geheimen van succesvol beleggen! Hierin leer je winst te maken op de beurs, zonder veel risico te lopen én zonder er te veel tijd aan kwijt te zijn. Je ontdekt namelijk hoe je onnodige verliezen kunt stoppen, waardoor de meeste particuliere beleggers op de beurs geld verliezen en hoe jij dat anders kunt doen. Je leest wat wel werkt, maar ook wat niet werkt. En zo word je helemaal klaargestoomd als particulier belegger. Ook in dit e-book wordt toegang tot de online ledenomgeving gegeven, zodat je over expert beleggers kunt lezen.

Trading Navigator Review (2022) + Korting Leren Beleggen!

Leren beleggen handleiding: Big Pharma en de strijd tegen het coronavirus

Een ander gratis e-book van Harm van Wijk: Big Pharma en de strijd tegen het coronavirus. Een interessant verhaal en helemaal van deze tijd, dus ook een aanrader om je in te verdiepen. Zeker wanneer je meer wilt weten over de farmaceutische bedrijven die de vaccins ontwikkelen en over andere bedrijven die een grote rol spelen in de strijd tegen het virus.

Trading Navigator Review (2022) + Korting Leren Beleggen!

Leren beleggen handleiding: De Top 10 waterstof aandelen voor 2023

Download je het gratis e-book De top 10 waterstof aandelen voor 2023, dan leer je hoe je je aandelenportefeuille rendeert. Je leest welke bedrijven momenteel een grote rol spelen in waterstof en hoe jij daar als ervaren belegger het beste op in kunt spelen. Bovendien zijn er 5 handleidingen bij inbegrepen én een extra e-book ‘Expert kansen voor 2023’. Wil je er helemaal voor gaan en echt een expert worden op het gebied van traden in waterstof aandelen, dan is dit het e-book leren aandelen handelen voor jou.

Trading Navigator Review (2022) + Korting Leren Beleggen!

Nu bestellen: de beste cursus beleggen voor beginners in aandelen

Wil je de Trading Navigator Methode kopen? Daar ga je geen spijt van krijgen. Als je de methode aanschaft krijg je niet alleen de software, maar ook allerlei bonussen. En dat terwijl je met de Trading Navigator Methode software alleen al veel rendement kunt behalen! Welke bonussen er precies inbegrepen zijn bij je aankoop? Als je de Trading Navigator Methode aanschaft krijg je:

 • 2 jaar VIP toegang MBC;
 • 2 jaar alerts via Telegram;
 • 2 jaar live coaching;
 • €500 MeXem transactietegoed;
 • Handleiding geld verdienen met opties;
 • Handleiding geld verdienen met aandelen;
 • Handleiding geld verdienen met Money Mastery;
 • Handleiding geld verdienen met waterstof;
 • Handleiding speeders, sprinters en turbo’s;
 • Levenslang toegang op elk apparaat, waar en wanneer je maar wilt!

Wanneer je de waarde van dit alles bij elkaar optelt, dan kom je op maar liefst €12.213 uit. Maar dat is gelukkig niet de prijs die je hoeft te betalen voor de Trading Navigator Methode. Dat zou een beetje te gek zijn voor een beginnende belegger.

Trading Navigator Review (2022) + Korting Leren Beleggen!

De online omgeving van Beleggen.com

Op Harm’s website Beleggen.com is een online omgeving (Trading Navigator Methode) ingericht voor leden. Mocht je alvast wat willen rondneuzen in de online omgeving van Beleggen.com, dan kun je gratis een account aanmaken. Er is tevens een gratis online training die Harm van Wijk aanbiedt, zodat mensen kennis kunnen maken met de wereld van beleggen en ook zien wat hij zoal te bieden heeft. De online omgeving van Beleggen.com is overzichtelijk ingericht en bevat niet te veel poespas. Met een gratis account heb je onder andere toegang tot de activiteiten op de agenda, het forum, beursnieuws, crypto exchanges en informatie over crypto cursussen. Want naast handelen in aandelen en opties, kun je bij Harm van Wijk ook terecht voor informatie over crypto currencies kopen.

Overigens is de online omgeving van het Trading Navigator Methode platform heel uitgebreid. Waar je verwacht dat je met een gratis account misschien één of twee dingen kunt bekijken, heb je op Beleggen.com direct hele waardevolle informatie te pakken. Je kunt zelfs al direct je vragen stellen over traden en zien welke experts er actief zijn. Ik krijg al snel een goede indruk van Harm van Wijk als oprichter, maar ook van het aanbod dat hier te vinden is. Er wordt in elk geval veel gratis weggegeven, wat een positieve eerste indruk geeft en wat er uiteraard voor zorgt dat je geneigd bent om ook het complete pakket te kopen. (Trading Navigator Methode)

Meest gestelde vragen over de Trading Navigator Review 

Heb je vragen over de Trading Navigator Methode review? Begrijpelijk! Er komt natuurlijk een hoop informatie op je af. Vaak worden dezelfde vragen gesteld over de Trading Navigator Methode of investeren in het algemeen. Al deze vragen heb ik voor je verzameld en een lijstje van gemaakt. Grote kans dat jouw vraag hier tussen staat!

Wie is Harm van Wijk?

Harm van Wijk is de oprichter van de Trading Navigator Methode. Hij zit al 32 jaar in het vak en heeft veel kennis op het gebied van beleggen. Al sinds 1994 waarschuwt hij mensen voor problemen en crisissen. Harm van Wijk is tevens directeur van BeursBulletin. In de tijd dat hij actief is als expert heeft hij meer dan 11.000 mensen geholpen om een strategie op te zetten voor beleggen. Harm van Wijk heeft het boek ‘In 10 stappen succesvol beleggen’ geschreven en veel grote bedrijven geholpen. Hij heeft zelfs geholpen om de SNS FundCoach en Binck Bank op te zetten, om maar even wat te noemen. Maar toen hij ontdekte hoeveel particulieren tijdens het beleggen hun inzet verloren, besloot hij dat hij ook voor hen iets wilde betekenen.

Zo is zijn eigen website Beleggen.com ontstaan. Dankzij deze website én de Trading Navigator Methode die hij heeft ontwikkeld, wil hij mensen leren om verantwoord en succesvol te beleggen. Hij deelt zijn kennis en vaardigheden met mensen die de wereld van beleggen ook interessant vinden. Duizenden particuliere beleggers wisten Harm van Wijk te vinden en vroegen hem om advies. En nu leert hij hen succesvol te beleggen, zodat zij een pensioen kunnen opbouwen, heerlijke vakanties kunnen hebben en hun hypotheek kunnen aflossen. Harm van Wijk geeft hiermee eigenlijk een cursus leren beleggen voor dummies. Omdat hij een zware crisis verwacht in de komende jaren, leert hij particuliere beleggers vooral hoe zij hun vermogen in veiligheid kunnen brengen door te handelen in aandelen.

Harm van Wijk biedt een volledig online platform en een community om particuliere beleggers te helpen en alles te leren over de wereld van beleggen. Hier krijg je toegang tot zijn webinar, workshops, trainingen en coaching programma’s. Harm van Wijk is deskundig, sympathiek en weet waar hij over praat. Veel van zijn kennis deelt hij gratis of geeft hij als bonus weg bij zijn Trading Navigator Methode. Hij wordt bovendien enorm gewaardeerd als expert door de mensen die van hem geleerd hebben. Hij neemt zijn werk serieus en heeft het beste voor met jou als beginnend belegger. Bovendien is hij betrouwbaar, wat natuurlijk heel belangrijk is. En wanneer jij met hem in zee gaat en niet tevreden bent, kun je je geld gewoon terugkrijgen! Lees meer in de Trading Navigator Methode review.

Harm van Wijk vermogen, hoeveel is het?

Harm van Wijk helpt tegenwoordig tal van particuliere cliënten bij het beleggen. Door te investeren in verschillende bedrijven heeft hij al veel winst gemaakt. Zo verdiende hij alleen al in 2019 zo’n 107% met opties en 118% met Turbo’s. Hij heef verschillende bedrijven gekocht en vervolgens met enorme winst verkocht, zoals de uitgeverij Wolters Kluwer. Door die actie is zijn positie op de markt ongeveer verdubbeld en tegenwoordig wordt zijn vermogen op meer dan een miljoen geschat. Als iemand weet hoe hij met geld moet omgaan en hoe hij er meer van kan maken, dan is het Harm van Wijk wel. Lees meer in de Trading Navigator Methode review.

Wat doet Harm van Wijk voor zijn cliënten?

Omdat Harm van Wijk als geen ander weet hoe de wereld van beleggen in elkaar steekt, besloot hij jaren geleden om dit ook voor particuliere beleggers inzichtelijk te maken. Dankzij zijn jarenlange ervaring heeft hij ontdekt welke dingen je wel moet doen en welke dingen je juist moet laten als je succesvol wilt beleggen. Toen Harm van Wijk ontdekte dat daar veel vraag naar was vanuit mensen zoals jij en ik, besloot hij zich hier volledig op toe te spitsen en alle informatie behapbaar en begrijpelijk te maken voor iedereen. Harm van Wijk vertelt “Ik realiseerde me dat beleggen veel gelijkenis heeft met topsport. Je moet het opnemen tegen de slimste beleggers ter wereld, met diepe zakken en de beste opleidingen. Het verschil met andere topsporters, was dat ik werkte zonder coach.”

Harm van Wijk is er namelijk van overtuigd dat hij met een coach niet dezelfde fouten had gemaakt en had daar dus ook niet van kunnen leren. Ook had hij dan niet tegen dezelfde verliezen aangekeken of zich zo bewust geweest van wat hij deed. Natuurlijk is coaching wel heel waardevol en kan het zeker helpen om goed begeleid te worden door iemand die het vakgebied door en door kent. Je kunt immers niet andere resultaten verwachten wanneer je steeds hetzelfde rondje blijft draaien.

Dan kom je simpelweg niet vooruit. En de waarde van een coach is vaak vele malen hoger dan het geld dat je moet betalen om een coach in der arm te nemen. Als leek of niet zo ervaren belegger kun jij je daarom prima door Harm van Wijk laten begeleiden. Het verschil tussen hem en andere coaches is namelijk dat hij zijn geheimen blootgeeft. “Ik heb in de afgelopen jaren vele tienduizenden euro’s uitgegeven aan allerlei trainingen. Dit was overigens de beste investering die ik tot nu toe heb gedaan.” En dat is begrijpelijk, want de beste investeringen zijn de investeringen die je in jezelf doet! Lees meer in de Trading Navigator Methode review.

Vermogen opbouwen: sparen of beleggen?

Beleggen is namelijk niet direct de eerste keuze voor iedereen. Misschien heb je zelf van kinds af aan geleerd dat je moet sparen. Als je geld opzij zet, heb je een appeltje voor de dorst en kun je eens een mooie reis maken of iets duurs kopen wat je al lang wilde hebben. Sparen bij de bank geeft je zekerheid, want je weet dat je geld gewoon veilig is. Toch is de rente tegenwoordig heel laag en wordt nu zelfs verwacht dat de inflatie op den duur hoger zal zijn dan de rente. In dat geval ben je een dief van je eigen portemonnee wanneer je je geld op je spaarrekening zet. Het leven wordt dan steeds duurder, terwijl je spaargeld in principe minder snel meegroeit en daardoor in verhouding minder waard wordt.

Het verschil tussen sparen en beleggen zit hem in het risico dat je loopt en het rendement (de winst) die je behaalt. Zo loop je meer risico met beleggen, maar wordt er ook verwacht dat het rendement hoger zal zijn. Daarom is beleggen op de lange termijn gunstiger dan sparen. Wil je wel graag meer rendement, maar wil je niet zoveel risico lopen? Dan kan het handig zijn om je risico te spreiden. Dit doe je door in meerdere bedrijven aandelen te kopen. Gaat het met het ene bedrijf minder goed, dan heb je in elk geval niet al je geld daar belegt. Toch loop je met beleggen wel het risico dat de huidige waarde van je beleggingen tijdelijk minder wordt dan het bedrag dat je hebt belegt. Dit gebeurt vooral bij beleggingen op korte termijn. Laat je het langer staan, dan is het risico op een hoger rendement een stuk reëler.

Je kunt er ook voor kiezen om te sparen én te beleggen. Zo kun je via je bank misschien wel een deel van je vermogen opzij zetten op een spaarrekening en een ander deel gebruiken om te beleggen. Veel mensen vinden dit een fijn idee, omdat zij zo hun risico nog meer spreiden, maar wel extra kans maken op een hoog rendement. Lees meer in de Trading Navigator Methode review.

Leren beleggen in aandelen; wat houdt dat in?

Handelen in aandelen is misschien wel de meest bekende en populaire vorm van beleggen. Maar wat is het nu precies? Aandelen zijn waardepapieren die door beursgenoteerde bedrijven worden uitgegeven. Hun doel is om hiermee zoveel mogelijk geld op te halen. Wat je voor zo’n waardepapier of aandeel moet betalen, wordt bepaald door de waarde ervan. Deze waarde kan steeds veranderen en is gebaseerd op vraag en aanbod. Willen veel mensen een bepaald aandeel kopen, dan stijgt de prijs ervan. En wanneer veel mensen hun aandeel besluiten te verkopen, daalt de prijs weer. Zo blijft deze markt altijd in beweging.

Natuurlijk wil je – wanneer je in aandelen belegt – aandelen voor een hogere prijs verkopen dan waarvoor je het gekocht hebt. Dat is namelijk dé manier om er winst mee te maken. De winst die het je oplevert wordt rendement genoemd. Koop en verkoop je je aandelen snel, dan ben je een belegger op de korte termijn. Je loopt hierbij meer risico en je moet het spel goed in de gaten houden om op de juiste momenten de juiste keuzes te maken. Wanneer je aandelen langer vasthoudt (bijvoorbeeld jarenlang), dan ben je een lange termijn belegger. Hierbij loop je minder risico en beleg je vooral in bedrijven waar je vertrouwen in hebt. Het resultaat is wel dat het je vaak een lager rendement oplevert dan op de korte termijn. Verder zijn er veel grote bedrijven die een deel van de winst uitkeren aan hun aandeelhouders. Deze dividendrendement, zoals het heet, ontvang je bovenop het koersrendement. We schreven ook een interessante review over BeursMagazine. Lees meer in de Trading Navigator Methode review.

Hoe werkt de aandelenmarkt?

Voordat je gaat beleggen wil je natuurlijk weten hoe de aandelenmarkt precies werkt. Handelen in aandelen vereist dat je geregistreerd bent op de beurs. Anders kan je niet via de beurs handelen. Als particulier belegger is dat nogal een stap. En daarom gebeurt dit meestal via een aandelenbroker. Dit is een bedrijf dat namens particulieren belegt op de beurs. Als particulier hoef je dan alleen nog aandelen via zo’n aandelenbroker te kopen. Je geeft dan zelf aan wanneer je wilt kopen en verkopen en dit gaat tegenwoordig heel gemakkelijk online.

De aandelenmarkt beweegt door vraag en aanbod. Ieder bedrijf heeft een beperkt aantal aandelen beschikbaar, die gekocht kunnen worden. Als een bedrijf besluit om meer aandelen uit te geven, maar de vraag daarnaar niet stijgt, dan zal de prijs van de aandelen dalen. Wanneer een bedrijf haar aandelen terugkoopt, maar de vraag niet daalt, dan zal de aandelenprijs stijgen. De drie belangrijkste factoren die de vraag laten fluctueren zijn: inkomstenrapporten, externe factoren en het sentiment.

1. Inkomstenrapporten
Zodra beursgenoteerde bedrijven een publicatie doen van hun financiële prestaties en hun jaarrapport openbaar maken, stijgt vaak de aandelenprijs. Wanneer de cijfers positief zijn en veelbelovend voor het komende jaar, willen meer beleggers de aandelen van dat bedrijf kopen. Meer vraag = een hogere aandelenprijs, zoals je inmiddels weet. De inkomstenrapporten zijn daarom van invloed op wat de aandelenmarkt doet. Ze worden daarom goed in de gaten gehouden door beleggers en investeerders. Wanneer je het aandelennieuws leest, kun je ook peilen of er veranderingen aankomen en bedenken hoe je daar het beste op in kunt spelen. Dat geldt ook voor bedrijfsnieuws van het specifieke bedrijf waar je aandelen in heeft gekocht. Wordt er bijvoorbeeld een nieuw product op de markt gebracht door hen, dan is de kans groot dat de winst stijgt – en daarmee ook de aandelenprijs.

2. Externe factoren
Verder zijn er allerlei externe factoren die invloed hebben op de beweging van de aandelenmarkt. Zo heeft de economie altijd invloed op bedrijven en hun toekomstige groei. BBP en PMI kunnen ervoor zorgen dat de vraag naar aandelen (en zo ook hun prijs) stijgt. En wat dacht je van hoge rentetarieven? Als een bank de rentetarieven verhoogt, zal de vraag naar aandelen dalen. Dan is het namelijk een stuk veiliger om je geld op een spaarrekening bij de bank te zetten, in plaats van er aandelen van te kopen.

3. Het sentiment
Mensen blijven mensen en daardoor kan ook een bepaald sentiment invloed uitoefenen op de prijs van aandelen. Wanneer beleggers en investeerders bepaalde nieuwtjes rondom een bedrijf horen en hiervan schrikken, kunnen zij besluiten hun aandelen te verkopen. Als het geloof in een bedrijf daalt, zullen meer mensen dit voorbeeld volgen en wordt de aandelenprijs automatisch ook lager. Een ander recent voorbeeld waardoor de vraag naar aandelen is gedaald, was de coronacrisis. Zoals je weet mochten vliegtuigen amper nog vliegen, wat ertoe geleid heeft dat de aandelen van vliegtuigmaatschappijen hard naar beneden gingen. Als mensen weten dat een faillissement dichtbij is, zorgen zij ervoor dat zij hun aandelen verkopen en hun geld in andere bedrijven beleggen. Dat biedt immers meer zekerheid. (1) Lees meer in de Trading Navigator Methode review.

Hoe werkt de aandelenmarkt?

Voordat je gaat beleggen wil je natuurlijk weten hoe de aandelenmarkt precies werkt. Handelen in aandelen vereist dat je geregistreerd bent op de beurs. Anders kan je niet via de beurs handelen. Als particulier belegger is dat nogal een stap. En daarom gebeurt dit meestal via een aandelenbroker. Dit is een bedrijf dat namens particulieren belegt op de beurs. Als particulier hoef je dan alleen nog aandelen via zo’n aandelenbroker te kopen. Je geeft dan zelf aan wanneer je wilt kopen en verkopen en dit gaat tegenwoordig heel gemakkelijk online.

De aandelenmarkt beweegt door vraag en aanbod. Ieder bedrijf heeft een beperkt aantal aandelen beschikbaar, die gekocht kunnen worden. Als een bedrijf besluit om meer aandelen uit te geven, maar de vraag daarnaar niet stijgt, dan zal de prijs van de aandelen dalen. Wanneer een bedrijf haar aandelen terugkoopt, maar de vraag niet daalt, dan zal de aandelenprijs stijgen. De drie belangrijkste factoren die de vraag laten fluctueren zijn: inkomstenrapporten, externe factoren en het sentiment. Lees meer in de Trading Navigator Methode review.

Wat zijn de voordelen van handelen/traden?

Dus waarom zou je beginnen met traden? De voordelen hebben uiteraard te maken met winst. Zo krijg je een goed koersrendement op de lange termijn en ontvang je van grote bedrijven vaak dividendrendement als er winst wordt behaald. Daarnaast krijg je (beperkte) zeggenschap binnen het bedrijf, wat betekent dat je voor een heel klein deel eigenaar bent van dat bedrijf. Andere voordelen:

Het gaat gemakkelijk en snel, want je hoeft niet meer naar een bedrijf toe te gaan. Alles gaat tegenwoordig gewoon online;
Je kunt investeren in bedrijven wereldwijd, niet alleen in bedrijven bij jou in de buurt;
Door te beleggen/traden behaal je vaak meer rente dan wanneer je het geld op je spaarrekening zet;
Je kunt een passieve inkomensstroom genereren;
Dankzij de grafieken en trends kunnen eventuele risico’s heel inzichtelijk worden gemaakt;
Je kunt vaak met €100 al beginnen.

Toch zijn er ook risico’s aan verbonden, anders had iedereen het wel gedaan. Zo biedt beleggen nooit garantie voor het maken van winst. Het kan ook heel goed dat je je inleg verliest wanneer het bedrijf mindere periodes meemaakt. Op zulke momenten daalt de waarde van de aandelen.

Het is daarom heel belangrijk om van tevoren vast te stellen hoeveel je eventueel bereid bent om te verliezen. Zet geen geld in dat je niet kunt missen, is de gouden regel hierbij. Maar wanneer je je goed hebt ingelezen en je helemaal hebt verdiept in dit wereldje, is het enorm interessant. Niet alleen voor je portemonnee, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling. Het kan namelijk mooie kansen opleveren en je helpen om meer uit het leven te halen. Heb je daar interesse in en wil je graag meer leren over beleggen? Dan wordt het tijd om je te vertellen over de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk. Lees meer in de Trading Navigator Methode review.

Welke misvattingen zijn er allemaal over beleggen?

Veel mensen vinden beleggen toch erg spannend en wagen zich er liever niet aan. Zij geloven in misvattingen die over beleggen ontstaan, maar die lang niet altijd even reëel zijn. Zo wordt er vaak gedacht dat…

Je alleen kunt beleggen wanneer je veel geld hebt, maar tegenwoordig kun je al met €20 per maand beleggen. Dat bedrag geef je waarschijnlijk ook uit aan je sportschool abonnement of het abonnement van je mobiele telefoon, dus dat kun je vast wel missen. Zorg er wel voor dat je alleen gaat beleggen met een bedrag dat je voor langere tijd kunt missen.
Je veel kennis nodig hebt om te kunnen beleggen, maar je hoeft echt geen expert te zijn. Je hoeft in principe alleen een manier van beleggen te kiezen die goed voelt voor jou en die bij jou past. Maar ook daar kun je advies over krijgen en hulp bij vragen.
Je veel risico moet nemen om rendement te behalen. Ook dit is een misvatting, want je kunt ook een leuk rendement behalen wanneer je niet veel risico wilt lopen. Natuurlijk kun je meer verdienen wanneer je wel risico’s neemt, maar dit is dus geen vereiste.
Je niet bij het geld kan komen dat je belegd hebt. In principe is beleggen iets dat je voor een langere periode doet, maar het is tussendoor mogelijk om je fonds te verkopen. De kans dat de waarde van je fonds op zo’n moment lager is, is aanwezig. Daarom is het verstandig om je beleggingen langer te laten doorlopen. Maar onmogelijk is het zeker niet. Als jij je geld eerder nodig hebt, dan kun je het terughalen. Lees meer in de Trading Navigator Methode review.

Wat is het verschil tussen aandelen verhandelen op de beurs en beleggen in een fonds?

Er zijn verschillende manieren van beleggen. Zo kun je je aandelen verhandelen op de beurs, maar het is ook mogelijk om ze te beleggen in een beleggingsfonds. Zo’n fonds ontvangt en belegt geld namens individuele beleggers. Dit doen zij niet in één bepaalde beleggingsvorm, maar juist in een combinatie ervan. Daardoor kan het zijn dat je geld belegt wordt in zowel aandelen als obligaties, of zelfs in vastgoed. Wist je bijvoorbeeld dat je met weinig geld kan investeren in vastgoed? Leg je geld in via een beleggingsfonds, dan ben je deelnemer van dat fonds.

Het grootste verschil is dat je bij een beleggingsfonds via één transactie een heleboel verschillende aandelen tegelijk kunt aanschaffen, omdat dit een pakket is. Wanneer één aandeel stijgt en een andere daalt, dan blijft je pakket in balans. Het is een goede manier om je risico te spreiden en bijvoorbeeld een extra pensioen op te bouwen. Bovendien wordt het beleid door professionele fondsmanagers uitgevoerd, waardoor je weet dat je geld in goede handen is. Aan de andere kant is het zo dat je op de lange termijn weinig groeimogelijkheden hebt, omdat je aandelenpakket met de markt meegroeit en je maakt veel kosten door te beleggen in een fonds. Verder zijn er zowel actieve als passieve beleggingsfondsen. Een actief beleggingsfonds heeft als doel om een beter rendement te behalen dan een bepaalde index. Een passief beleggingsfonds volgt daarentegen alleen de index.

Koop je aandelen op de beurs, dan koop je die per stuk in bij specifieke bedrijven. Dit is over het algemeen duurder. In dit geval is het aandeel dat je in een bedrijf hebt wel groter en kun je sneller geld verdienen. Hier tegenover staat wel dat je meer groeimogelijkheden hebt, omdat je meer risico loopt. Lees meer in de Trading Navigator Methode review.

Hoe kies je een broker?

Wil je liever met een andere broker in zee gaan? Dat kan! Zo kun je bijvoorbeeld ook voor Binckbank, De Giro, eToro of Tradersonly kiezen. Er zijn tal van bekende brokers die beleggen voor jou een stuk gemakkelijker maken. Meestal kan je hiervoor zelfs een app downloaden, zodat je 24/7 en waar je ook bent inzicht hebt in je aandelenportefeuille. Wel is belangrijk om te onthouden, dat brokers allemaal andere tarieven vragen voor de service die zij bieden. Bovendien kun je niet bij elke broker in alle aandelen handelen. Kijk dus waar jouw voorkeur naar uitgaat en kies op basis daarvan een geschikte broker. Belangrijk om te overwegen:

Wat is het productaanbod en waar wil je zelf graag in handelen? Geen enkele broker beschikt namelijk over alle producten of alle internationale beurzen;
Sluit de broker aan op jouw gekozen strategie? Beleggen kan namelijk op allerlei manieren en het kan zowel op de korte als de lange termijn. Bepaal daarom of jij een actieve of passieve belegger bent en wat je verwachtingen daarbij zijn;
Moet je niet teveel betalen bij een bepaalde broker? Elke broker hanteert een andere prijs, dus vergelijk er een aantal met elkaar om een goede keuze te maken. Bovendien zal je onnodig veel kosten moeten betalen wanneer je eerst een broker kiest die niet bij je past;
Wat zijn de mogelijkheden van het platform dat je kiest? Is er via een bepaalde broker actuele koersdata beschikbaar? Dat is belangrijk als je actief wilt handelen. Niet alle brokers stellen deze informatie beschikbaar of ze laten je er extra geld voor betalen. Ook kan de software die brokers gebruiken verschillen. Sommige brokers ontwikkelen deze zelf, andere gebruiken bestaande software. Wil je uitgebreide, ingewikkelde opties of liever eenvoudig maar minder uitgebreid?
Is er een mobiele app beschikbaar bij een bepaalde broker, zodat je altijd en overal inzicht hebt in je belegging(en)?
Wat zegt je gevoel over een bepaalde broker? Hij moet namelijk wel goed bij jou passen als persoon. Voel je geen klik met een broker, dan is het wellicht niet verstandig om ermee in zee te gaan. Je moet namelijk vol vertrouwen en met een gerust hart een relatie aangaan met een broker als je je er goed bij wilt blijven voelen. Zeker omdat het soms voor een hele lange tijd is.
Kun je het misschien eerst uitproberen? Het is niet gek als je liever eerst een proefperiode aangaat. Het openen van een rekening is vaak gratis, dus je kunt dit bij meerdere brokers doen. Wanneer je nog niets belegt of investeert kan dat geen kwaad. Of je kunt een demo-account openen, waarbij je wat kunt rondkijken zonder dat je je ergens aan vastlegt. Vaak kun je met een fictief vermogen alvast wat testen. Voel je uiteindelijk welke broker beter bij jou past, dan kun je de rekeningen bij de ander(en) opzeggen. Lees meer in de Trading Navigator Methode review.

Welke andere manieren van beleggen zijn er nog meer?

Wist je dat er naast aandelen ook andere beleggingsproducten zijn? Zo zijn ook obligaties populair en beleggen veel mensen tegenwoordig in vastgoed. Minder bekende termen, maar wel heel interessant zijn onder andere futures, Turbo’s, CFD’s, DCA en crowdfunding. Laten we ze even kort bespreken, zodat je een meer compleet beeld krijgt van de wereld van beleggen.

Leren beleggen in obligaties (Trading Navigator Methode Review)

Verhandelbare schuldbewijzen die worden uitgegeven wanneer een onderneming of overheid geld nodig heeft voor een investering. Dankzij obligaties worden die investeringen gefinancierd, ofwel geleend. De obligatiehouder (die het geld uitleent) ontvangt rente gedurende de looptijd van de obligatie(s). Die rente wordt ook wel de coupon genoemd. Wanneer de onderneming die het geld leent failliet gaat gedurende de looptijd, dan heeft een obligatiehouder dezelfde rechten als andere schuldeisers hebben wanneer bezittingen worden verdeeld.

Leren beleggen in futures (Trading Navigator Methode Review)

Dit zijn overeenkomsten waarmee je belegt in de waardeverandering van producten, zoals grondstoffen of valuta. Die waardeverandering wordt vastgesteld in punten. Je kunt per punt winst of verlies maken. Hoeveel dit precies is, hangt van de grootte van je contract. Je kunt hierbij future long of future short kopen. Denk je dan de waarde zal stijgen, koop dan een future long. Bij elke stijging maak je per punt winst. Andersom geldt het net zo: bij elke waardedaling maak je per punt verlies. Bij een future short maak je juist winst als het aantal punten daalt. Wil je voorkomen dat je geld verliest, dan moet je hopen dat het puntenaantal niet stijgt.

Trading Navigator Review (2022) + Korting Leren Beleggen!

Leren beleggen in turbo’s (Trading Navigator Methode Review)

Dit zijn hefboomproducten, wat ook wel betekent dat de onderliggende waarde ervan voor een groot deel gefinancierd wordt met geld dat geleend is. Hierin heb je ook weer het onderscheid in turbo long en turbo short. Turbo’s heten ook wel speeders of sprinters en ze hebben een hoog risico. Daarom is er een beschermingsvorm die stop loss heet en die een bepaalde grens vormt wanneer de aandelenkoers enorm stijgt of juist enorm zakt.

Leren beleggen in edelmetalen (Trading Navigator Methode Review)

De meest bekende edelmetalen goud, zilver en platina. Al tientallen jaren zijn edelmetalen waardevast en behouden ze koopkracht. Vooral met een dollar cost averaging strategie zijn edelmetalen een perfecte asset om aan je portefeuille toe te voegen.

Trading Navigator Review (2022) + Korting Leren Beleggen!

Leren beleggen in CFD’s (Trading Navigator Methode Review)

Dit staat voor Contracts For Difference. Het staat bekend als het kopen en verkopen van contracten, waarbij je speculeert over de waarde ervan. Je hebt de aandelen, grondstoffen of waar dan ook over gespeculeerd wordt niet letterlijk in je bezit. Je opent een contract voor het verschil in prijs tussen het moment dat je begint en het moment dat het stopt. In principe maakt het hierbij niet uit of er winst of verlies wordt gemaakt in hetgeen waarover je speculeert. Wat wel belangrijk is, is de nauwkeurigheid van je voorspellingen. Daar word je namelijk voor beloond. Ook hierin zijn mogelijkheden voor de korte en lange termijn.

Leren beleggen in crowdfunding (Trading Navigator Methode Review)

Dit betekent dat je investeert in de ontwikkeling van een nieuw project of product. Het is een online platform waarbij je op meerdere manieren een bijdrage kunt leveren aan verschillende projecten. Zo kun je doneren of sponsoren (wat je geen geld oplevert), maar ook geld lenen of obligaties of aandelen kopen. Dit doe je wanneer je in een nieuw project of product gelooft en verwacht dat je hier uiteindelijk rendement over zult behalen. Vooral MKB-bedrijven en beginnende bedrijven proberen via crowdfunding aan vermogen te komen. Denk hierbij goed na over welke risico’s je loopt en wat je bereid bent om te investeren. Lees je ook goed in over het bedrijf waarin je wilt investeren en bekijk of er voldoende informatie beschikbaar is om je keuze op te baseren. Is er verder een contactpersoon? En hoe verloopt het proces bij de terugbetalen van je inleg en de uitbetaling van je winst? En wat kun je doen als er niet betaald wordt of als het crowdfunding platform er in de tussentijd mee stopt?

Leren beleggen in vastgoed (Trading Navigator Methode Review)

Wil je je geld liever investeren in stenen, dan wordt dat vastgoed genoemd. Dit betekent dat je geld investeert in een bepaald pand, wat je vervolgens aan mensen verhuurt. Dit kan een woning zijn, maar ook een bedrijfspand of een opslagruimte. Dit kun je alleen doen wanneer je over veel geld beschikt, want een pand of woning koop je niet zomaar even. Daarnaast is het soms lastig om een goed pand te vinden dat ook nog eens gewild is. Je moet daarom altijd rekening houden met de vraag. Lees ook onze uitgebreide review over de beste vastgoed cursus.

Omdat beleggen in aandelen voor particulieren het minste risico en het meeste rendement oplevert, is dit vaak de meest verstandige keuze die je kunt maken. Harm van Wijk weet dit maar al te goed. Daarom heeft hij zijn website Beleggen.com opgericht en een online omgeving ontwikkeld waar jij als (beginnende) belegger alles ontdekt over handelen in aandelen.

Trading Navigator Review (2022) + Korting Leren Beleggen!

Meer over geldzaken voor jouw financiële gezondheid!

Heb je interesse in geldzaken en wil je alles weten over investeren, cashflow en online geld verdienen? Verdiep je dan eens in de wereld van aandelen, crypto, edelmetalen en vastgoed.

We hebben voor jou de beste vastgoed cursussen en beste crypto cursussen getest en vergeleken. Lees onze vergelijkende reviews en kies voor de cursus die het beste bij jou past als je wilt beginnen met beleggen.

Voor wat betreft de beste cursus beleggen heb ik onderscheid gemaakt in aandelen cursussen en daytraden cursussen. We hebben ook nog uitgebreide reviews geschreven over onze ervaringen met Nesami, Trading Navigator, FXminds, Happy Investors en de Beleggers Academy. Super interessant om te lezen en met mooie kortingen!

Persoonlijk maak ik al jaren gebruik van de ‘dollar cost averaging‘ strategie waarmee ik maandelijks automatisch investeer in crypto, ETF’s en edelmetalen. Ik koop voornamelijk goud en zilver als edelmetalen waar platinum ook nog een optie kan zijn. Heb je meer interesse in het handelen in aandelen dan is het Beurs Magazine interessant om te lezen. Al met al voldoende informatie om te werken aan jouw financiële gezondheid.

Trading Navigator Methode: cursus beleggen scoren korting scoren!

Wij Nederlanders zijn gek op korting, zelfs als het aankomt op investeren! Ben jij er klaar voor om de wereld van beleggen te ontdekken en gecoacht te worden? En wil je aan de hand van de methode van Harm van Wijk minder risico lopen én meer rendement behalen? De prijs van het softwarepakket is normaal gesproken €2497,-. Maar ik heb heel goed nieuws voor je! Wanneer je Trading Navigator Methode nu koopt, kun je daar flink geld op besparen. In dat geval betaal je namelijk slechts €1497,-. Dat is maar liefst €1.000,- korting op de Trading Navigator Methode en dat is nogal een bedrag!

Ben je nog een beetje sceptisch, dan is dat geen probleem. Je kunt de methode namelijk eerst uitproberen. Mocht je binnen 30 dagen merken dat je niet tevreden bent over je aankoop, dan kun je aanspraak maken op de niet-goed-geld-terug garantie. In feite heb je dus niets te verliezen, maar wel een heleboel te winnen. Tel maar uit, je winst! Ik acht de kans overigens klein dat je van deze garantie gebruik zal moeten maken. Zoals ik het zelf ervaren heb is deze methode heel waardevol en zal hij je zeker helpen om een goede start te maken met beleggen. Ik heb het ervaren en vele andere cursisten met mij. Nu is het jouw beurt!


Klik hier voor de gratis training van Harm van Wijk

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Trading Navigator | Review + Korting | Leren Beleggen!

Laat een reactie achter