In dit artikel

Het Testoplan | Review (2021) + Korting en 7 Extra Bonussen !

Het Testoplan | Review (2023) + Korting en Extra Bonussen!

In dit artikel

Herken jij het gevoel na een stevige training of na het winnen van een wedstrijd? Of het gevoel dat je ervaart na het behalen van die ene doelstelling? Met dit onoverwinnelijke gevoel kan jij de hele wereld aan. Je bent energiek, scherp, sociaal en uiterst gemotiveerd om verder te gaan.

Dit fijne gevoel wordt veroorzaakt door een verhoogde testosteronspiegel en gelukshormonen.

Bovenstaande kennis is mij duidelijk geworden in Het Testoplan. Het Testoplan is een complete methode met 11 wetenschappelijk onderbouwde stappen om op een natuurlijke manier je testosteronspiegel te verhogen. De ontwikkelaar van dit plan, Jochum Smid, biochemicus en heeft 8 maanden research gedaan naar deze methode. Als biochemicus is Jochum ingenieur in de Biobased Chemie & gespecialiseerd in gezonde voeding en natuurlijke voedingssupplementen. Er zijn meer dan 1000 wetenschappelijke onderzoeken gebruikt voor Het Testoplan.

Herken jij je in één van bovenstaande symptomen? Dan is de kans heel erg groot dat ook jij een te lage of niet-optimale hoeveelheid testosteron in je lichaam hebt. Lees dan snel deze review over Het Testoplan en profiteer van de exclusieve aanbieding met korting.


Klik hier voor 50% korting op Het Testoplan + gratis bonussen

Wat is Het Testoplan van Natuurlijk Presteren

Wij hebben door Het Testoplan super veel waardevolle inzichten gekregen over de testosteronspiegel en over de hormoonhuishuiding. Het Testoplan is opgebouwd in 11 wetenschappelijk onderbouwde stappen en helpt mannen met het op een natuurlijke manier verhogen van de testosteronspiegel.

Tijdens de complete methode van Het Testoplan kom je alles te weten over testosteron. Je leert hoe het wordt aangemaakt, welke voeding belangrijk is en welke invloed heeft en hoe je het kunt maximaliseren.

Op het gebied van training en lichaamsbeweging ontdek je welke manieren van trainen zorgen voor meer testosteron. In het Testoplan zal duidelijk worden wat het belang is van lichaamsbeweging en hoeveel je minimaal per dag moet bewegen voor een gezonde testosteronspiegel.

Ook voeding is enorm belangrijk voor jouw testosteronspiegel. Je leert hoeveel je moet eten van bepaalde voeding en welke voeding je absoluut niet meer moet eten. Er gaat ook een hoofdstuk over caloriebehoefte en hoe je jouw ideale calorie inname berekent voor meer testosteron.

In Het Testoplan ontdekte we welke voedingsmiddelen 80-90% van alle Nederlandser wekelijks eten die een negatieve invloed hebben op de testosteronspiegel. Je krijg handige tips om te kunnen omgaan met jouw guilthy pleasures zonder alleen maar rijst met kip te eten.

Als laatste neemt Jochum je mee in de wereld over mindset. Voor ons was dit hoofdstuk heel erg herkenbaar met de kennis die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan op het gebied van mindset. Je gaat een aantal kleine psychologisch trucjes ontdekken om zo meer testosteron aan te maken.

Het Testoplan Natuurlijk Presteren

Onze review over Het Testoplan van Jochum Smid

Om eerlijk te zeggen was ik me nooit zo bewust van testosteron en de werking hiervan. In de sportschool valt de term wel af en toe maar ik vraag me nu af of die personen precies weten waar ze het dan over hebben. Wat voor mij erg goed voelt is dat Het Testoplan van Jochum Smid volledig wetenschappelijk onderbouwd is met meer dan 1000 onderzoeken. Jochum is zelf biobased chemicus en dat gaf voor mij de doorslag om Het Testoplan te kopen en hier een review over te maken.

Het Testoplan is goed geschreven en daardoor erg prettig om te lezen. In het Testoplan ga je de voordelen ontdekken van een gezonde testosteronspiegel. Het staat vol met wetenschappelijke onderzoeken en waardevolle informatie voor natuurlijk presteren.

Ik ben heel erg blij met de praktische tips voor een sterk lichaam meer kracht en spiermassa. Het verhogen van de testosteron betekent meer spiermassa en spierkracht. Dit draagt weer bij aan gezonder en fitter uiterlijk en dat geeft weer meer zelfvertrouwen.

Als je doel is om een strakkere buik te hebben en minder vetmassa is Het Testoplan ook echt een aanrader. Met een gezonde testosteronspiegel verhoog je jouw verbranding, wat zorgt voor minder vetmassa en een strakkere buik. Een gezonde testosteronspiegel verbetert ook nog eens de regulatie van je bloedsuiker waardoor je minder behoefte hebt om te snacken.

Over het algemeen raden wij Het Testoplan aan voor meer zelfvertrouwen, als je lekkerder in je vel wilt zetten en voor verbetering van je algemene gezondheid. Een gezonde testosteronspiegel is van levensbelang voor een gezond lichaam: het vermindert de kans op hart- en vaatziekten, diabetes, botontkalking en cognitieve achteruitgang.

Het Testoplan is uitermate geschikt voor:

 • Krachtsporters – Door de stappen in het Testoplan toe te passen, verhoog je de testosteronspiegel wat zorgt voor meer resultaat in de sportschool.
 • Gewichtsverlies – Een gezonde testosteronspiegel is essentieel voor een optimale verbranding en voor een gezond gewicht.
 • Ondernemers – Meer testosteron zorgt voor meer energie, productiviteit en een goede nachtrust. Deze factoren dragen bij aan de prestaties van de ondernemer.
 • 50+ mannen – Ouder worden gaat gepaard met een afname in testosteron, wat leidt tot een verlaagd libido en het welbekende bierbuikje.

Klik hier voor 50% korting op Het Testoplan + gratis bonussen

Het onoverwinnelijke gevoel – Wetenschappelijk onderbouwd

Ik denk dat iedere man, of je nou jong of oud bent, precies weet wat we met dit gevoel bedoelen. Mogelijk wist je alleen nog niet dat dit te maken had met een verhoogde testosteronspiegel en jouw gelukshormonen.

Het mooie van dit gevoel is dat het je zal helpen om stappen te maken in jouw leven op het gebied van relaties, werk, sporten, ondernemen en jouw persoonlijke groei. Een verhoogde testosteronspiegel verbetert ook nog eens jouw gezondheid, geeft je super veel energie en helpt je om fitter en sterker te worden.

En weet je wat het mooie is. Het zit allemaal al in jou! Het is alleen de kunst om uit te vinden aan welke knoppen je moet draaien om regelmatig in deze staat terecht te komen.

Het is namelijk de uitdaging dat 60% van alle mannen in de Westerse wereld een te lage of niet optimale testosteronspiegel heeft. Dit merk in terug in klachten zoals vermoeidheid, laag libido, neerslachtigheid, vetopslag rond de buik en heupen en onzekerheid. Dit is niet het enige van testosteron heeft ook invloed op het complete metabolisme en is heeft dus een bepalende rol bij spiergroei.
Uit de laatste onderzoeken is naar voren gekomen dan een te lage testosteronspiegel in verband wordt gebracht met het ontwikkelen van chronische ziekten zoals obesitas, diabetes type 2, hart- en vaatziekten en zelfs alzheimer. (1)


Klik hier voor 50% korting op Het Testoplan + gratis bonussen

Wie is Jochum Smid en wat is Natuurlijk Presteren

Het Testoplan is gemaakt door Jochum Smids van Natuurlijk Presteren. Jochum is ingenieur in de Biobased Chemie & gespecialiseerd in gezonde voeding en natuurlijke voedingssupplementen. Zijn doel is om d.m.v. Het Testoplan zoveel mogelijk mensen te helpen met een gezonder leven. Bij alles wat Jochum adviseert staat de natuur centraal en is wetenschappelijk onderbouwd.

Jochum heeft zich de afgelopen 8 maanden specifiek gericht op de mannelijke testosteronspiegel en hoe je deze op een natuurlijk manier, met voeding en levensstijl, kan verhogen. Toen ik Jochum sprak gaf hij aan dat het is begonnen als een klein projectje maar inmiddels is uitgegroeid tot een compleet wetenschappelijk onderbouwd 11 stappenplan. Het Testoplan is gebaseerd om meer dan 1000 wetenschappelijk onderzoeken.

In de wetenschappelijke literatuur is er al heel veel bekend over het verhogen van je testosteronspiegel. Jochum biedt met het Testoplan deze kennis aan in de vorm van praktische tips om op een natuurlijke manier een gezond testosteronspiegel te realiseren.

Testoplan - Jochum Smid

Jochum is zo door de wetenschappelijk onderzoeken zo zeker van Het Testoplan dat hij persoonlijk een 100% tevredenheidsgarantie geeft.

De inhoud van Het Testoplan

De kern van Het Testoplan draait om de 11 stappen om testosteron te verhogen op een natuurlijke manier. Met het Testoplan van Natuurlijk Presteren leer je alles over hormonen, ontdek je hoe de hormoonregulatie werkt en maak je kennis met alle hormonen die invloed hebben op jouw testosteronspiegel.

Uiteraard neemt Jochum je stap voor stap mee in de wereld van testosteron. Je gaat leren tekorten herkennen, hoe je testosteron aanmaakt en wat nou een gezonde testosteronspiegel is. Verder gaat het Testoplan uitgebreid in op de invloed van testosteron op het dagelijks leven.

Wij hebben heel erg veel gehad aan het hoofdstuk over natuurlijke supplementen in combinatie met testosteron. Zoals je op het platform kan lezen zijn wij continu op zoek naar de beste combinatie natuurlijke supplementen voor ons lichaam zodat we dit ook met jou kunnen delen. We hebben na het Testoplan het overzicht met voedingssupplementen weer wat kunnen aanpassen zodat het nu ook bijdraagt in het verhogen van de testosteronspiegel.

Inhoud van het Testoplan 1
Inhoud van het Testoplan 2

Het Testoplan bestaat uit meer dan 75 bladzijden en is gebaseerd op meer dan 1000 wetenschappelijke onderzoeken omtrent het op optimaliseren van de testosteronspiegel.

Dit is wat jij gaat leren van Het Testoplan:

 • De exacte invloed van testosteron op je lichaam: van spiermassa tot energieniveau en van cognitie tot gemoedstoestand.
 • Hoe lichaamsbeweging en training je testosteronspiegel verhoogt.
 • Welke voedingsmiddelen zorgen voor meer testosteron. Inclusief soorten nutriënten en macronutriënten.
 • Hoeveel je moet eten voor een optimale testosteronspiegel.
 • Welke “normale” voedingsmiddelen je absoluut moet vermijden. De gemiddelde Nederlander eet 90% van deze voedingsmiddelen wekelijks!
 • Hoe je met “psychologische trucjes” meer testosteron aanmaakt. Direct toepasbaar en maakt enorm verschil voor lichaam en mindset.
 • De juiste ademhaling voor meer testosteron.
 • Waarom stress een absolute killer is voor je testosteron.
 • Welke “guilthy pleasure” naast alcohol ook een testosteronkiller is: ongeveer 75% neemt dit wekelijks.
 • Hoe je grote hormoonverstoorders vindt en vermijdt. 95% van de mensen gebruikt dagelijks onbewust hormoonverstoorders!
 • Welke natuurlijke supplementen effectief zijn en welke niet: stop met het verspillen van geld aan niet-effectieve en veel te dure supplementen.
Het Testoplan

Bonussen bij Het Testoplan

Het waardevolle Testoplan wordt door Natuurlijk Presteren geleverd met een 7 exclusieve bonussen t.w.v. €187.

Bonus 1 – “53 dagelijkse gewoonten voor meer testosteron” (t.w.v. €37)

Bonus 2 – “Testo-Supplementen Guide” (t.w.v. €37)

Als je nu kiest om te starten met Het Testoplan ontvang je deze bonussen met daarbij de meest complete testosteron supplementen guide t.w.v. €37. Met deze unieke testosteron supplementen guide weet je precies welke natuurlijke supplementen je wel en welke je vooral niet moet nemen.

Stop met de zogenaamde veel te dure supplementen die verkocht worden als testosteronboosters. Deze hebben namelijk totaal geen bewezen werking.

Wat wij hebben geleerd van deze supplementen guide:

 • Wat de meest effectieve supplementen zijn voor meer testosteron. (waarvan één zeer onbekend kruid)
 • Welke supplementen je absoluut niet voor het boosten van je testosteronspiegel moet gebruiken.
 • Welke combinatie van supplementen het beste past bij jouw leeftijd.
 • Welke natuurlijke supplementen op dit moment veel potentie hebben, maar nog niet voldoende onderzocht zijn.
 • Hoe je de supplementen precies moet gebruiken en in welke dosering.
Het Testoplan | Review + Korting en Bonussen | Lage Testosteronspiegel?

Meer info over hormonen voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere punten zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods zoals bijvoorbeeld green juice.

Er zijn heel erg veel soorten hormonen. Over het algemeen kan je hormonen verdelen over 2 groepen:

Als we vervolgens verder kijken kunnen we hormonen weer verder verdelen in bepaalde functiegroepen:

Andere bekende gelukshormonen zijn endorfine, serotonine, dopamine en oxytocine. Veel mannen hebben tegenwoordig te weinig testosteron en daar is zeker wat aan te doen. Een veel voorkomende klacht is een laag libido of last van man boobs. Lees het Testoplan maar eens voor meer info.

De hongerhormonen ghreline en leptine kunnen ervoor zorgen dat het afvallen haast onmogelijk wordt. Dit kan ook weer invloed hebben op jouw biologisch klok en dan komt het hormoon melatonine ook om de hoek kijken.

Wil je meer weten over al deze hormonen? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Meest gestelde vragen over het Testoplan van Natuurlijk Presteren

Wat is de beste manier om testosteron te verhogen?

De beste manier op je testosteron te verhogen is om het Testoplan door te lezen. Het Testoplan is geschikt voor alle mannen die hun mannelijke hormoon willen verhogen.

Hoeveel tijd en moeite kost het Testoplan?

Het Testoplan is gemakkelijk toe te passen in jouw leven. Je leert allerlei handige manieren om je mannelijke hormoon te boosten, zonder dat het veel moeite kost. Denk hierbij aan bepaalde manieren van trainen, andere soorten voeding en juist het vermijden van factoren die de aanmaak van het mannelijke hormoon remmen.

Korting op Het Testoplan

Jochum Smid biedt Het Testoplan + bonussen nu tijdelijk aan met een exclusieve korting. Via de link hieronder kan je profiteren van 50% korting en de bonussen.

In Het Testoplan zit 8 maanden research en is volledig wetenschappelijk onderbouwd. Tegenwoordig staat er namelijk zoveel op het internet dat je niet meer weet wat is waar… en wat niet? In het Testoplan, alle bonussen en de supplementen guide wordt alles wetenschappelijk onderbouwd met onderzoeken.

Goed om te weten is dat je NIET meteen aan de cursus hoeft te beginnen. Heb je niet direct tijd? Geen probleem, begin wanneer je maar wilt en volg de online training lekker in je eigen tempo.

Naast de korting en de bonussen krijg je ook nog eens 100% tevredenheidsgarantie! Ben je op de een of andere manier niet tevreden over dit stappenplan? Stuur ons een e-mail je krijgt het volledige aankoopbedrag terug.


Klik hier voor 50% korting op Het Testoplan + gratis bonussen

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Het Testoplan | Review (2023) + Korting en Extra Bonussen!

Laat een reactie achter