In dit artikel

Synctuition Nederlandse Review (2022) Gratis Mindspa!

Synctuition | Nederlandse Review (2023) | Gratis Mindspa!

In dit artikel

Een jaar of 6 geleden kwam ik voor het eerst in contact met mindfulness en meditatie. Ik heb verschillende meditatie apps zoals Headspace, Meditation Moments en Calm gebruikt. In deze review over Synctuition deel ik mijn persoonlijke ervaring en eerlijke mening waarom jij Synctuition ook gratis zou moeten proberen.


Klik hier en probeer Synctuition nu gratis

Wat is Synctuition?

Synctuition is een mindspa meditatie app die gebruikmaakt van binaurale beats, geleide meditatie en 3D-geluidstechnologie. Je luistert naar de audiotracks van de app, ook wel journeys genaamd, via een koptelefoon. Persoonlijk heb ik sterk de voorkeur voor een headphone voor de beste Synctuition ervaring maar het is ook mogelijk met gewone telefoon oortjes.

Je hoort verschillende geluidsfrequenties aan beide kanten en je hersenen zijn in staat om dit te harmoniseren en brengt je in een staat van diepe meditatie. Dit is dezelfde mentale staat die wordt ervaren door mensen die regelmatig mediteren.

Om te genieten van Synctuition heb je geen meditatievaardigheden nodig. Synctuition is de ultieme relax app voor diepe ontspanning. Het geeft je een gezonde mind, je slaapt er beter door en het verhoogt je welzijnsniveau.

Synctuition Nederlandse Review (2022) Gratis Mindspa!

Hoe werkt de Synctuition App?

Je kan hier beginnen met Synctuition. Na het downloaden van de app krijg je de mogelijkheid om je eigen stem op te nemen en te laten verwerken in de audiotracks. Deze mogelijkheid is optioneel en is zeker een leuke toevoeging aan de app.

Door de geavanceerde geluidstechnologie heeft Synctuition diepe meditatieve ontspanning veranderd in een gemakkelijk proces dat je thuis kunt doen zonder voorafgaande training.

De unieke meditatieve ervaring is wetenschappelijk bewezen en ze geven zelfs aan dat 25 minuten Synctuition hetzelfde effect heeft als 4 uur diepe meditatie. Het is een combinatie van binaural beats, 3D-geluiden en geleide meditatie.

Als je eenmaal diep in ontspanning bent, zal Synctuition je begeleiden zodat je gefocust blijft en op zoek gaat naar de juiste weg in jouw leven. Synctuition zal je leven op een heel speciale manier ondersteunen en je meenemen op een onvergetelijk avontuur naar de allerbeste versie van jezelf.

Alles wat je nodig hebt is je computer, tablet of mobiele telefoon en een hoofdtelefoon. Bekijk hieronder de video over wat Synctuition is en hoe het werkt.

Wat is de betekenis van Synctuition

De naam Synctuition is opgebouwd uit twee woorden; Synchronise (Synchroniseren) en Intuition (Intuïtie). Met synchronisatie bedoelen we het proces van iets gelijktijdig maken. Bij Synctuition worden de verschillende geluidsfrequenties door je hersenen gesynchroniseerd wat helpt om in diepere meditatieve staat te komen. De combinatie van geleide meditatie en 3D geluiden maakt het dat je hoofd en hart meer met elkaar in verbinding komen. Hierbij wordt je intuïtie sterker waar je alleen maar voordeel van gaat ervaren. Synctuition zal op een positieve manier jouw hartritmevariabiliteit verbeteren.

Ik vind het belangrijk om ’s avonds voor het slapen te ontspannen en zo mijn mind voor te bereiden op fijne dromen. Met slechts 25 minuten Synctuition maak je je hoofd leeg van negativiteit, stress en angst.

Synctuition Nederlandse Review (2022) Gratis Mindspa!

Review en Ervaring Synctuition

Zelf gebruik ik de Synctuition App nu al enkele maanden en ben heel erg verrast door de positieve resultaten. Ik merk dat ik na een sessie van slechts 25 minuten volledig ontspannen ben en vrijwel gelijk in diepe slaap kan vallen.

Na slechts 1 week gebruik gemaakt te hebben van de Synctuition app viel het mij op dat mijn remslaap van gemiddeld 1 – 1,5 uur per nacht was opgelopen naar gemiddeld 2 – 2,5 uur per nacht! Ik meet mijn slaap elke nacht via mijn smartwatch en vind dit een super interessante ontwikkeling. Dit betekent dat de kwaliteit van slaap is toegenomen waardoor er meer cognitief herstel kan plaatsvinden.

Verder is mijn ervaring met Synctuition heel erg positief. Ik merk dat de connectie tussen mijn lichaam en geest steeds beter synchroniseert en zit er een mooie variatie tussen de sessies. Bekijk hieronder de video die ik heb opgenomen over Synctuition op YouTube.

Synctuition App Gratis

Het eerste wat je kan doen, is het ervaren van de gratis Synctuition audiotracks. Via deze link download je de app en kan je Synctuition gratis uitproberen. Na deze trial blijven er altijd een aantal audiotracks beschikbaar. Deze verlopen niet en hoef je ook nooit voor te betalen.

Dit krijg je bij de gratis Synctuition App trial:

 • Krijg volledige toegang tot het meest populaire relax programma ter wereld!
 • Unieke zelf ontdekkingsreizen voor betere slaap, minder stress en minder angst.
 • Profiteer van alle voordelen van 4 uur diepe meditatie in slechts 25 minuten per dag!
 • Je krijgt exclusieve toegang tot alle niveau’s met meer dan 1.500 minuten aan magische, voor jou gepersonaliseerde reizen.

Klik hier en probeer Synctuition nu gratis

Korting Synctuition App of kortingscode

Naast dat je een aantal audiotracks van Synctuition gratis kan proberen kan je met de 7 daagse trial de volledige meditatie app gebruiken. Je hoeft hier dus geen speciale Synctuition kortingscode voor te gebruiken. Na de trial krijg je een aanbod om Synctuition premium met korting te blijven gebruiken.

Synctuition Nederlandse Review (2022) Gratis Mindspa!

Synctuition Nederlands

De app Synctuition is niet in het Nederland maar volledig in het Engels. Mocht je het Engels wat lastig vinden is dat geen enkel probleem. Het menu is overzichtelijk opgebouwd met afbeeldingen en slechts de inleiding en korte introductie zijn in het Engels. Deze zou je over kunnen slaan.

Of Synctuition later ook in het Nederlands uitkomt is nog onbekend.

Synctuition YouTube

Er zijn heel erg veel video’s over Synctuition op het internet. Vooral op YouTube zijn er veel video’s te zien over het gebruik van de Mindspa Meditation app Synctuition. In deze blog heb ik een aantal interessante Synctuition YouTube video’s geplaatst.

Kosten Synctuition App

Ik krijg regelmatig de vraag wat Synctuition nou eigenlijk kost. Als je alle audiotracks wilt gebruiken met meer dan 20 uur of diepe ontspanning kan kan je upgraden naar Synctuition premium.

Er zijn verschillende betaalmogelijkheden. Zo kan je kiezen om maandelijks $15,99 te betalen of eenmalig per jaar $95,99 wat neerkomt op $7,99 per maand.

Als je kijkt naar wat je ervoor krijgt vallen de kosten voor Synctuition op jaarbasis echt enorm mee.

Synctuition Nederlandse Review (2022) Gratis Mindspa!

Conclusie: Is Synctuition het waard?

Het antwoord op deze vraag kan alleen jij beantwoorden. Het is misschien wel of niet de moeite waard voor jou. Synctuition is het voor mij waard omdat ik nu een vast moment heb voor het slapen gaan om aan mindfulness te doen en hierdoor kwalitatief veel beter ben gaan slapen.

Synctuition is een moeiteloze manier om snel in die diepe meditatieve staat te komen.

Door de verbazingwekkende kracht van 3D-geluid, gaat Synctuition veel verder dan meditatieve ontspanning en biedt het een meeslepende reiservaring die niet te vergelijken is met andere audiomeditaties.

Voor de beste ervaring met de 3D-geluiden van Synctuition adviseer ik een hoofdtelefoon met Noise Cancelling. Bijvoorbeeld:

Als je deze review nuttig vond en je wilt Synctuition eens proberen, dan kun je gratis aan de slag door hier te klikken.


Klik hier en probeer Synctuition nu gratis

Opzeggen abonnement Synctuition

Mocht je om welke reden dan ook je abonnement op Synctuition willen opzeggen dan vind je hier hoe je dat stap voor stap doet voor Android en hier voor Apple iOS.

Opzeggen Trial Synctuition of annuleren Trial Synctuition

Je kunt automatische verlenging van de Synctuition trial uitschakelen door tijdens de trial naar je accountinstellingen te gaan.

Synctuition Nederlandse Review (2022) Gratis Mindspa!

>>> Uitgebreide inhoudelijke review Synctuition <<<

Wanneer je via een hoofdtelefoon luistert naar Synctuition, zal je geest een ontspannende droom ervaren door de kracht van je eigen verbeeldingskracht.

Deze droom voelt aan als een gepersonaliseerde film die wordt geprojecteerd door een krachtige audio simulatie in de Synctuition app. De beelden die naar boven komen zijn uniek voor jou en hebben grote betekenis voor jouw leven.

In tegenstelling tot gewone muziek of andere meditatieprogramma’s, stimuleert Synctuition de hersenen en gebruikt het de natuurlijke neuroplasticiteit om miljoenen nieuwe synapsen te creëren die zorgen voor meer creativiteit, verbeterde intuïtie en betere besluitvorming.

Deze verbeterde connectiviteit helpt de hersenen jong en fris te houden. Elke luistersessie van Synctuition voelt als een mentale douche die je problemen en dagelijkse zorgen wegspoelt.

De Synctuition app bevat meer dan 13.000 verbazingwekkende en mooie geluiden die zijn opgenomen op adembenemende locaties over de hele wereld.

Deze app is het hoogtepunt van een enorm geluidsopnameproject dat is ondernomen in meer dan 2.000 exotische en unieke locaties en het heeft in totaal 10 jaar geduurd om te voltooien. Bij het project waren meer dan 1.500 mensen betrokken!

De magie van Synctuition

De magische en realistische audio meditaties in Synctuition nemen je mee op een ongelooflijk avontuur. Terwijl  je je ogen sluit en luistert via een hoofdtelefoon, brengt Synctuition je onmiddellijk naar een driedimensionale geluidsomgeving die absoluut echt aanvoelt.

De Synctuition reiservaring biedt snel een krachtige ontspannende stressvermindering door verbazingwekkende realistische natuurgeluiden, die een hypnotische rustgevende sfeer creëren.

Het Synctuition programma 

Je begint het Synctuition programma door te starten met de eerste reis. De binaurale geluidsgolven creëren onmiddellijk een meditatieve staat waarin je gedachten vrij kunnen ronddwalen en je mind kan gaan reizen waar hij maar wil.

Met de speciale geluiden en frequenties in Synctuition, wordt je meegenomen op een unieke reis van zelf ontdekking.

Leef je het leven dat je echt wil?

De wereld is vol met afleiding en geluid dat het lastig maakt om je innerlijke stem te horen. De stem, die intuïtief het juiste pad voor je weet.

Synctuition is een special audioprogramma dat alle storende geluiden om je heen opheft en ruimte creëert om naar je eigen stem te gaan luisteren.

Synctuition Nederlandse Review (2022) Gratis Mindspa!

Synctuition, een decennium aan creativiteit

Het verhaal van Synctuition begint bijna 10 jaar geleden toen een getalenteerd team van opnametechnici de wereld rond ging met de beste 3D-geluidsapparatuur om de meest realistische en verbazingwekkende natuurlijke geluiden vast te leggen.

Wanneer je de vogels of de golven hoort in Synctuition hoor je de realiteit. Je zal het ervaren alsof je er fysiek bij bent!

Met de hulp van fantastische muzikanten, geluidstechnici en opnamespecialisten werden deze geweldige 3D-opnames met elkaar gevoegd tot een meditatieprogramma met 3D-geluiden en binaural beats, gammagolven en prachtige gecomponeerde muziek.

Elke Synctuition reis is een totaal unieke ervaring die je meeneemt waar het heen wil gaan. Ga gewoon met de stroom mee.

Het mooiste is dat Synctuition je meeneemt op een levenslange reis, zodat je de reizen steeds opnieuw kunt ondernemen, nieuwe dingen kunt ontdekken en elke keer nieuwe details kunt horen.

Ontspan je geest

Het menselijk brein gebruikt meer energie dan elk ander lichaamsdeel in verhouding tot zijn omvang. In feite gebruiken je hersenen 20% van de totale energie die door het lichaam wordt gebruikt.

De geest en het lichaam moeten in evenwicht zijn om volledige ontspanning te ervaren. Wetenschappers en onderzoekers realiseren zich steeds meer dat echte ontspanning vanuit de herenen komt en het lichaam hier vervolgens in mee gaat.

Synctuition Nederlandse Review (2022) Gratis Mindspa!

De voordelen van Synctuition

#1 Snel mentaal herstel

Synctuition zorgt voor een snelle mentale herstart in emotionele stressvolle situaties. Als je gestrest bent of je onrustig voelt, als je een moeilijke dag op werk hebt gehad, een probleem hebt in je relatie of gewoon even niet zo lekker in je vel zit zal het luisteren naar Synctuition je een snelle mentale herstart geven door je mind weg te leiden van deze problemen en zorgen.

In weze neem je een korte maar zeer effectieve mentale vakantie dat zal lijken op een dagelijkse dosis gezonde vitamines die je geest synchroniseert en je een goed gevoel geeft

#2 Mentale verfrissing

Synctuition is een geluidstechnologie die de luisteraar in een staat van totale ontspanning brengt. Elke Synctuition sessie zorgt ervoor dat het lichaam een ruime hoeveelheid endorfine en serotonine afgeeft, ook wel bekend als geluks hormonen, die de hersenen fris houden en beschermen tegen stress. Dit helpt je om je mentaal goed te voelen na elke luistersessie.

#3 Massage voor je hersenen

Elke 25 minuten durende Synctuition sessie creëert meer dan een miljoen nieuwe synapsen als gevolg van de uitgebreide mentale beelden die tijdens de luisterervaring in de geest worden gegenereerd. Deze nieuwe neurale verbindingen heb jij zelf aangelegd en helpen je leven positief te beïnvloeden. Je kunt deze later in je leven gebruiken voor sneller denken en betere besluitvorming.

#4 Met je geest op reis

Elke Synctuition sessie is een levendige reis voor je geest die de verbeelding positief stimuleert. Je kunt overal in het universum gaan zonder het comfort van je stoel of bed te verlaten. Het onbekende verkennen of een meeslepende reis naar binnen maken om je leven vanuit een andere hoek te bekijken. De Synctuition reiservaring is een onvergetelijk avontuur dat stressverlichting, mentale helderheid en zelfkennis biedt.

#5 Beter slapen

De meeste slaapproblemen komen vanuit de mind. Synctuition creëert een moment van rust op je drukke dag om de racende gedachten te stoppen en de stress en angst te verminderen dat het normaal lastig maakt om in slaap te vallen. Synctuition’s unieke combinatie van 3D-meditatie en binaural beats is de perfecte manier om jezelf mentaal voor te bereiden op een diepe, verfrissende nachtrust. Als je lichaam en geest diep ontspannen zijn, zul je veel gemakkelijker in slaap vallen.

Synctuition Nederlandse Review (2022) Gratis Mindspa!

De wet van de aantrekkingskracht – The law of attraction

De wet van de aantrekkingskracht is de universele wet die positieve gedachten omzet in positieve ervaringen in het leven. Dit geldt hetzelfde voor negatieve gedachten die weer negatieve ervaringen zullen aantrekken.

Volgens de wet van de aantrekkingskracht, krijg je wanneer je een specifiek verlangen hebt en positief richt op dat verlangen dat deze wens wordt ingevuld.

Dit kan natuurlijk in beide richtingen werken. Zowel positief als negatief. Wanneer je de wet van de aantrekkingskracht gebruikt zul je aantrekken waarop je focust.

Dus als je gefocust blijft op de goede en positieve dingen in je leven, zal je automatisch meer goede en positieve dingen in je leven aantrekken. Maar ben je gefocust op slechte dingen en negativiteit dan zul je dat ook aantrekken.

Waarom heeft het voor jou nooit gewerkt?

Als je ooit hebt geprobeerd om de wet van de aantrekkingskracht te gebruiken weet je dat het heel gemakkelijk klinkt om je uitsluitend op positieve gedachten te concentreren. In de praktijk is dit wel anders.

Onze gedachten beheersen en gefocust blijven is een enorme uitdaging. Daarom geven velen van ons te snel op en blijven ze ongeluk ervaren en onvervuld.

Er zijn twee belangrijke feiten die je moet begrijpen over de wet van de aantrekkingskracht

 1. Je brein werkt als een magneet voor de wet van de aantrekkingskracht, omdat in je brein alle informatie wordt verwerkt die je op een dag ontvangt. Het probleem is dat meer dan 90% van de informatie die we dagelijks ontvangen eigenlijk giftig is voor onze geest. Deze giftige informatie komt in de vorm van nieuws, negatieve energie en stressvolle situaties.
 2. Terwijl je slaapt wordt al deze informatie door de hersenen verwerkt en in je geheugen opgeslagen. Hoe je hersenen ’s nachts al deze informatie verwerken wordt in grote mate bepaalt door de positieve of negatieve gedachten die je gedurende de dag hebt gehad.

Maar er is een groot probleem

Het is onmogelijk om al je gedachten en de informatie die je ontvangt te beheersen. Op een gemiddelde dag hebben we zo’n 70.000 gedachten. Dat maakt het bijna onmogelijk om de richting van ons denken te beheersen.

Hoe kun je je gedachten controleren?

Het belangrijkste is om je brein voor te bereiden op het belangrijkste deel van je dagelijkse ritme – SLAAP. Wetenschappers hebben bewezen dat de hersenen tijdens je slaap zeer actief zijn met het verwerken van alle informatie.

Het ervaren van een zware dag wordt meestal gevolgd door een rusteloze nacht. Het duurt niet lang of dit wordt een permanente cyclus en versterkt alleen het negatieve energieveld om je heen.

Het is dus heel erg belangrijk dat we met een gerust hart naar bed gaan als we de wet van aantrekkingskracht in ons voordeel willen gebruiken.

Voorbereiden op positiviteit met Synctuition

Dus hoe kan je een beschermende laag positiviteit creëren tussen je dag en je slaap om je te beschermen tegen de negatieve dingen die je overdag hebt verzameld?

Synctuition maakt gebruik van geavanceerde audiotechnologie om je niet alleen de meest effectieve maar ook de meest vermakelijke manier te bieden om je brein te ontdoen van negatieve informatie en je in een perfecte gemoedstoestand te brengen voordat je gaat slapen.

Elke 25 minuten die je besteedt aan het luisteren naar Synctuition heeft een vergelijkbaar effect als 4 uur diepe meditatie. Het werkt als een douche voor je geest en wast de stress en negativiteit van de dag weg.

Je ervaart de reinigende kracht van echte, diepe ontspanning en voelt een boost van puur geluk op het belangrijkste moment van je dag, net voor het slapen gaan.

In deze staat van gelukzaligheid zullen de 3D-geluiden je verbeelding stimuleren, waardoor je je echt kunt concentreren op het aantrekken van positieve gebeurtenissen in je leven.

Nadat je in slaap bent gevallen zul je genieten van een rustigere nacht en wakker worden met een energiek en positief verfrist gevoel.

Beter slapen

Synctuition maakt gebruik van speciale binaural geluidsfrequenties die je hersenen voorbereiden op een goede nachtrust.

De speciale geluidsgolven zorgen voor een rustgevende nacht dat je in de ochtend zal merken bij het opstaan. Het enige wat je nodig hebt voor een goede nachtrust is een hoofdtelefoon op je hoofd, je ogen te sluiten en naar de ontspannende 3D geluidsfrequenties van Synctuition te luisteren voordat je naar bed gaat.

Synctuition garandeert een goede nachtrust

De ontspannende muziek met binaural beats helpt je geest in de juiste staat te brengen voor een diepe slaap. Het is bewezen dat de unieke combinatie van 3D-meditatie en binaural beats van Synctuition het melatonine niveau verhoogt. Melatonine is het hormoon dat verantwoordelijk is voor slaap. Wanneer je er een gewoonte van maakt om elke avond Synctuition te gebruiken als onderdeel van je slaaproutine, maak je er een gewoonte van om goed te slapen. (1) Lees ook ons artikel over melatonine dosering.

Synctuition creëert een moment van kalmte in jouw drukke dag

De meeste slaapproblemen liggen in onze gedachten. Snelle gedachten, stress, angst en zorgen maken het moeilijk om in slaap te vallen.

De sleutel tot een goede nachtrust ligt in het voorbereiden van je mind. Om dit te doen moet je jezelf vrij maken van de gedachten en de negativiteit van de dag.

Experts raden ’s avonds een ontpannings periode aan om je geest voor de te bereiden op de nacht. Wanneer je ontspanning onderdeel maakt van je routine vergroot het de kans om gemakkelijk in slaap te vallen en verbeter je de kwaliteit van de rust.

Jezelf trakteren op een Synctuition sessie van 25 minuten als voorbereiding op je slaap elke avond, betekent dat je jezelf een positieve mentale douche geeft. Synctuition’s unieke combinatie van 3D meditatie, binaural beats en begeleide meditatie is de perfecte manier om gevoelens van angst weg te nemen en je geest te helpen ontspannen en tot rust te komen voordat je naar bed gaat.

Synctuition heeft samen met enkele van ’s werelds toonaangevend neurologen de perfecte geluidsfrequentie ontwikkeld om je te helpen gemakkelijk in slaap te vallen, dieper te slapen en fris en uitgerust wakker te worden op een geheel natuurlijk manier.

De wetenschap van beter slapen

Synctuition vertegenwoordigt het harde werken van een decennium door ’s werelds toonaangevende neurologen, psychologen, medische experts, muzikanten en geluidstechnici.  Het team analyseerde het nieuwste wetenschappelijk onderzoek naar stress en audiotherapie om de geluiden te isoleren die het beste werken om de geest te kalmeren. Op basis van dit onderzoek zijn jarenlang de audiotracks van Synctuition opgenomen en gecomponeerd om de absolute perfecte formule van natuurlijk en speciaal gecomponeerde geluiden te vormen om de effecten van stress te bestrijden.

Synctuition biedt een douche voor de geest voor het slapen gaan

Slaap betekent meer dan alleen ontspanning voor het lichaam. Het is ook een tijd waarin de hersenen in de onderhoudsmodus gaan en beslissen welke herinneringen moeten worden bewaard en welke mogen worden weggegooid. Wanneer de hersenen in slaap vallen met negatieve gedachten en emoties die overdag zijn verzameld, nemen de hersenen al deze informatie op en slaan deze automatisch op in het  langetermijngeheugen. In de loop van de tijd heeft dit proces veel invloed op slechte gewoonten, verslavingen en emotionele problemen die je leven beïnvloeden.

In slaap vallen met Synctuition houdt negatieve dingen weg van je langer termijn geheugen

Synctuition zorgt aan het einde van de dag voor een nodige douche om negatieve gedachten en slechte emoties weg te spoelen door middel van binaural meditatie.

Een 25 minuten mind spa behandeling voor het slapen

Als je je hoofdtelefoon opzet en verdwaalt in een van de prachtige 3D sessies van Synctuition zul je zien dat je in een staat komt die nog meer ontspannend is dan slapen. Na 25 minuten voel je je minder gestrest, diep ontspannen, zowel fysiek als mentaal en ben je emotioneel opgeladen. Dit is de perfecte staat voor een goede nachtrust.


Klik hier en probeer Synctuition nu gratis

Meer spiritualiteit voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding of het Antivirus van Tibor.

Een aantal jaar geleden hoorde ik voor het eerst over meditatie. Beginnen met meditatie kan een uitdaging zijn maar gelukkig zijn er tegenwoordig meditatie apps. Een mooi voorbeeld hiervan is Synctuition en de 365 meditatie app. Wil je echt next level gaan kan je altijd kiezen voor de beste meditatie cursus. Je kan dan meer ontdekken over onderwerpen zoals healingtranscendentie en misschien wel contact maken met jouw spirituele gidsAscension Healer en de Higher Spirit Academy sluiten hier overigens mooi bij aan.

Je kan er ook voor kiezen om je leven te verrijken met mindfulness oefeningen. De beste mindfulness apps helpen je ontdekken wat mindfulness is. Heb je trouwens al documentaires over meditatie en mindfulness gezien? Mijn absolute nummer #1 is de documentaire Heal waarin ook osteopathie aan bod komt.

De wereld van spiritualiteit is super interessant als het gaat om aura’snon dualiteitchakra’senergetisch en zelfs je horoscoop kan om de hoek komen kijken. Je ontdekt de kracht van volle maan en waarom spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Een spirituele inspiratiebron voor mij is Jan Geurtz.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Meest gestelde vragen over Synctuition

Wil je nog meer weten over synctuition? De vragen die mensen het meest hebben gesteld over dit onderwerp, heb ik hieronder verzameld. Doe er je voordeel mee!

Wat betekent synctuition?

Synctuition betekent synchronisatie. Dat is het proces waarbij je iets gelijktijdig maakt, waardoor het gelijk loopt aan elkaar. Dit zorgt ervoor dat je meer rust krijgt in je hoofd en dat je hersenen bepaalde frequenties of golven aannemen waardoor je in een hele ontspannen staat terechtkomt. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij meditatie, maar ook bij bepaalde soorten hypnose.

Hoeveel kost synctuition?

In principe hoeft het proces van synchronisatie je niets te kosten. Je kunt namelijk zelf meditaties uitvoeren en hierdoor jezelf ontspanning geven. Maar als je met Synctuition aan de slag wilt – en dat is het programma dat je meeneemt op een reis door je mind – dan moet je daarvoor wel betalen. Synctuition kost na de gratis proefperiode $15,99 per maand of $95,99 per jaar.

Kan ik synctuition gratis doen?

Ja, je kunt synctuition gratis doen. Bijvoorbeeld door gratis meditaties te volgen en op die manier vaker in een ontspannen staat van bewustzijn terechtkomen. Het is ook mogelijk om de Synctuition app gratis uit te proberen. Er is namelijk een 7-daagse proefperiode waarvoor je geen geld hoeft te betalen. Wil je na die 7 dagen gebruik blijven maken van de app, dan is dat wel tegen betaling.

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Synctuition | Nederlandse Review (2023) | Gratis Mindspa!

Laat een reactie achter