In dit artikel

SuperFoodies Green Juice Review Beste Keuze

SuperFoodies Green Juice | Review (2023) | Beste Keuze?

In dit artikel

Heb je al van SuperFoodies Green Juice gehoord? Dit gezonde supplement geeft je lichaam dagelijks een vitamine boost en zorgt ervoor dat jij elke dag vol energie tegemoet gaat. Het is gemakkelijk in te nemen en dat is precies waarom green juice SuperFoodies kopen zo’n goed idee is. Gezondheid en gemak in één handig supplement! Of green juice SuperFoodies echt zo goed is als wordt beweerd en wat er precies in zit? Dat ontdek je in de beste green juice SuperFoodies review. Ik ga je er alles over vertellen, dus lees maar mee!


Bekijk meer productinformatie

Herken jij jezelf hierin?

Vind jij het lastig om goed voor jezelf te zorgen? Heb je er door de drukte van het alledaagse leven geen tijd of energie voor? Of lijkt het je te ingewikkeld om alle ballen hoog te houden en dan ook nog eens een goede gezondheid te behouden? Veel mensen hebben weinig energie, ervaren veel stress en eten daarom niet gezond. Het is een soort vicieuze cirkel die lastig te doorbreken is.

En juist daarom heeft SuperFoodies green juice ontwikkeld. Het is een gemakkelijke, alles-in-een oplossing die ervoor zorgt dat jij wel dagelijks aan je nodige vitaminen en mineralen komt. Kan jij dus wel wat extra energie en ondersteuning gebruiken? Dan weet ik zeker dat je SuperFoodies Green Juice interessant vindt.

SuperFoodies Green Juice Review Beste Keuze

Soorten green juice: wat is het precies?

Green Juice van SuperFoodies is niet het enige green juice supplement op de markt. Daarom leg ik eerst graag uit wat de verschillen zijn én hoe je een goede green juice herkent. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende vormen van green juice: van een poeder tot een kant-en-klaar drankje, maar je kunt het ook helemaal zelf maken. Die laatste optie kost echter veel tijd en moeite, waardoor je beter voor een makkelijkere manier kunt kiezen.

Een kant-en-klaar drankje klinkt als de ideale manier, maar aan kant-en-klare producten worden ingrediënten toegevoegd voor de houdbaarheid. En laten die ingrediënten nu net geen ingrediënten zijn waar je lichaam iets aan heeft. Daarom is mijn advies om voor green juice poeder te kiezen!

Hoe herken je een goede green juice poeder?

Eigenlijk is het niet lastig om green juice van goede kwaliteit te herkennen. Het gaat er vooral om dat je de ingrediëntenlijst en samenstelling goed bekijkt. Aan sommige producten worden veel extra toevoegingen gedaan, zoals verdikkings- en conserveermiddelen. Ga het liefst voor een green juice die zoveel mogelijk gezonde ingrediënten bevat en zo min mogelijk onnodige toevoegingen. Hoe puurder, hoe beter!

Verder is het belangrijk dat het poeder tijdens het oplossen in bijvoorbeeld water, dezelfde kleur behoudt. Als dat niet zo is, zijn er waarschijnlijk kleurstoffen aan toegevoegd. Weet dat dat niet nodig is en dat dit niets toevoegt aan de kwaliteit van een green juice poeder. Let erop dat de smaak ontstaat door verschillende groentesoorten te combineren en dat het vooral bitter zal smaken. Schrik daar niet van. Dat hoort zo te zijn.

SuperFoodies Green Juice Review Beste Keuze

Green juice voordelen

Laten we nu eens inzoomen op de verschillende voordelen van een SuperFoodies green juice ervaring! Het drinken van green juice levert je namelijk veel op.

✅ Je krijgt dagelijks de nodige vitaminen en mineralen binnen;

✅ Je krijgt er meer energie door;

✅ Ondersteunt de aanmaak van rode bloedlichaampjes, cellen en weefsels;

✅ Je hebt geen middagdipje of futloos gevoel meer;

✅ Je kunt het gemakkelijk nuttigen als tussendoortje;

✅ Ook door maaltijden te mengen;

✅ Je hoeft geen vitaminepillen meer door te slikken;

✅ Ideaal als energie boost voor het sporten;

✅ Het ondersteunt je leerprestaties en intelligentie;

✅ Helpt ook om beter te concentreren en problemen op te lossen;

✅ Fijn als zin hebt in iets zoets, maar wel een gezonde keuze wil maken;

✅ Goed voor je afweersysteem;

✅ Voor een heldere geest en mentale veerkracht;

✅ Houdt je gebit sterk;

✅ Goed voor het bindweefsel, maar ook voor je haren en nagels;

✅ Ondersteunt je hormoonbalans;

✅ Draagt bij aan het behoud van sterke botten.

SuperFoodies Green Juice Review Beste Keuze

Beste green juice? SuperFoodies Green Juice!

Natuurlijk heb ik zelf ook onderzoek gedaan naar de beste aanbieder op het gebied van green juice. En ik kan je vertellen dat green juice SuperFoodies heel hoog scoort! Dit supplement is een natuurlijke energydrank, die veel vitamine B12 bevat. Daardoor wordt de natuurlijke energie van je lichaam gestimuleerd.

In SuperFoodies green juice zitten nog veel meer nuttige voedingsstoffen die je lichaam dagelijks nodig heeft. Het is echt een krachtige mix van vitaminen en mineralen, die afkomstig zijn uit fruit, groenten, kruiden, algen en verschillende superfoods. Bovendien dient het als een volwaardig probiotica supplement, waarmee je je darmen ondersteunt. Er zitten namelijk 8 probiotica stammen in SuperFoodies green juice.

Verder is dit supplement biologisch, vrij van kunstmatige toevoegingen en kun je het snel en gemakkelijk klaarmaken. En wist je dat je per portie slechts €0,79 betaalt? Voordeliger aan je gezondheid werken, kan niet!

SuperFoodies Green Juice ingrediënten

Wat zit er dan allemaal in SuperFoodies green juice? Ik vertel je graag alles over de samenstelling van de specifieke SuperFoodies green juice ingrediënten. Zo ontdek je snel genoeg hoe goed dit supplement is!

 • 38% groenten (zoals spinazie, boerenkool, broccoli, rode biet, wortel);
 • 26% fruit en superfoods (zoals banaan, citroen, lucuma, rozenbottel en baobab);
 • 15% grassen in sapvorm (zoals tarwegras en gerstegras);
 • 8% probiotica stammen en overige toevoegingen (8 stammen, zwarte peper, natuurlijk aroma, verdikkingsmiddel, enzovoort);
 • 7% kruiden (zoals peterselie en citroengras);
 • 4% algen (spirulina en chlorella);
 • 0% kunstmatige toevoegingen en/of toegevoegde suikers.

Daardoor is green juice SuperFoodies een bron van vitamine B12, C, D en K, maar ook van calcium, ijzer, kalium, chroom, mangaan en seleen. Ga je SuperFoodies green juice kopen, dan krijg je per portie 1,55 gram vezels binnen (pluspunt!) en slechts 1,17 gram natuurlijke suikers.

Green Juice Nutribites of SuperFoodies?

Mensen die zich in green juice SuperFoodies verdiepen, hebben vast ook andere merken voorbij zien komen. Zo is een veel gestelde vraag wat beter is: green Juice Nutribites of SuperFoodies. Naar mijn mening kun je beide merken goed gebruiken. Beide aanbieders hebben namelijk een kwaliteitsproduct ontwikkeld dat tal van gezondheidsvoordelen biedt. In dit artikel zal ik echter verder ingaan op SuperFoodies green juice.

SuperFoodies Green Juice Review Beste Keuze

Over Jesse van der Velde

SuperFoodies green juice Jesse van der Velde, is de eigenaar van SuperFoodies én ontwikkelaar van SuperFoodies green juice poeder. Hij is zelf erg fan van het maken van groene sapjes, maar houdt er niet van om na afloop de juicer schoon te moeten maken. “En omdat ik graag veel superfoods nuttig, wordt het lastig om die allemaal apart in een smoothie te verwerken. Bovendien kost het veel geld”, vertelt hij.

Door het ontwikkelen van SuperFoodies green juice, tackelt hij deze problemen. Je krijgt allereerst de voordelen van een green juice, zonder het gedoe eromheen. Je hoeft bijvoorbeeld geen boodschappen te doen om al die losse ingrediënten in huis te halen én je hoeft geen juicer schoon te maken. Daarbij krijg je alle ingrediënten die je lichaam nodig heeft, in één keer binnen. Super gemakkelijk, dus!

Jesse van der Velde vertelt ook dat hij deze green juice zo lekker heeft gemaakt als een green juice poeder kan smaken. Bovendien is het goedkoper dan onnatuurlijke energiedrankjes. Zelf neemt hij SuperFoodies green juice elke dag. Zijn advies? Doe het ook!

SuperFoodies Green Juice Review Beste Keuze

Green Juice SuperFoodies ervaringen? Dit zeggen klanten

Om je een compleet beeld te geven van green juice SuperFoodies, voeg ik aan deze SuperFoodies green juice review ook de meningen toe van andere mensen. Wat vertellen klanten in hun green juice SuperFoodies ervaringen? Dat laat ik je graag zien.

Aly schreef bijvoorbeeld: “Ik gebruik deze green juice al 7 jaar en ik heb er veel baat bij. Zo krijg ik meer energie dan normaal en het helpt zelfs bij overgangsklachten. Ik ben meer in balans en hoef geen hormoonpillen te gebruiken!”

Annette vertelt: “Ook ik heb er veel profijt van. Nu het op is voel ik dat mijn energie een stuk minder is en ben ik weer sneller vermoeid. Dus ik heb snel weer een pot van 500 gram besteld, want ik voel mij veel beter als ik het wel inneem!”

Manon begint elke dag met SuperFoodies green juice. “Ik heb nu geen schommelingen meer in cravings naar zoet en zout eten, mijn darmen voelen heerlijk rustig én ik heb meer energie gekregen!”

SuperFoodies Green Juice: waar te koop?

Wil jij graag aan de slag met green juice SuperFoodies? De nieuwe formule (beter dan voorheen) is razend populair en jij kunt er nu heel voordelig van profiteren. Er bestaan verschillende formaten SuperFoodies green juice potten, maar SuperFoodies green juice 500 gram is de meest voordelige optie. Sterker nog: het is 48% goedkoper dan een pot van 150 gram! Je ontvangt 3,3 keer zoveel green juice en het kost je maar €0,79 per portie/dag.

Je bestelt je SuperFoodies green juice gewoon in de webshop van SuperFoodies. Klik op een van de linkjes in dit artikel en sla direct je slag. Dan maak je gebruik van de beste aanbieding én krijg je interessante bonussen cadeau. Je gezondheid is ontzettend belangrijk, dus wacht geen dag langer om haar positief te verrassen met SuperFoodies green juice!

SuperFoodies Green Juice Review Beste Keuze

SuperFoodies aanbieding scoren: KORTING & bonussen!

Scoor jij – naast bovenstaande green juice SuperFoodies aanbieding – graag nog meer korting en extra’s? Dan heb je mazzel, want tijdelijk krijg je (naast de korting) een aantal interessante bonussen bij je bestelling!

✅ GRATIS fysiek boek ‘Groen’ met 44 recepten (t.w.v. €29,99);

✅ GRATIS e-book ‘Fix je stront’ over een gezonde darmflora (t.w.v. €12,99);

✅ GRATIS e-book ’52 Transformatie Recepten bundel’ (t.w.v. €12,99);

✅ GRATIS e-book ‘6 Green Juice ontbijt recepten’ (t.w.v. €9,99);

✅ GRATIS e-book ‘4 Complete weekmenu’s voor meer energie’ (t.w.v. €14,99).

Je krijgt dus 4 gratis e-books én een fysiek boek als SuperFoodies green juice aanbieding. Hiermee kun je je gezondheid nog meer verbeteren én ga je beter begrijpen wat een goede gezondheid precies inhoudt.


Bekijk meer productinformatie

Meer over Greenjuice

Diverse Reviews schreef ik over green juice. Ik vergeleek ‘Nutribites-Superfoodies‘. Verder de bekendere merken Superfoodies green juice review, Nutribites green juice review, Alka Greens green juice review, Mr Juice green juice review, Organico Turbo green juice review en Orangefit green juice review. Toch zijn er nog vele andere waar ik ook over schreef. Amazing Grass green juice review, Bulk Complete Greens review, Healthboost green juice review, Super Greens review, Nutrifoodz Greens Detox review en Yummie Greens review bijvoorbeeld. Maar ook Jesse van der Velde blog is interessant om over te lezen.

Nu weet je wat anderen over Green juice zeggen. Maar hoe gebruik je het dan? Onze artikelen ‘Mengen van Green Juice poeder‘ en ‘Ingrediënten in Green Juice poeder‘ zijn geweldige hulpmiddelen. Of je nu een beginner bent of op zoek bent naar specifieke doelen, we hebben iets voor jou. Check ‘Green Juice poeder voor beginners‘ om te starten, en vervolgens ‘Green Juice poeder voor gewichtsverlies‘ en ‘Green Juice poeder voor detox-dieet‘ voor meer specifieke doelen.

SuperFoodies Green Juice Review Beste Keuze

Meest gestelde vragen over Superfoodies Green Juice

Heb je na het lezen van dit artikel over green juice SuperFoodies nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Kijk even of jouw vraag hieronder alsnog beantwoord wordt. Is dat niet het geval? Deel je SuperFoodies green juice vraag dan gewoon in een reactie onder dit artikel. Ik doe mijn best om zo snel mogelijk te reageren.

Waar koop je SuperFoodies green juice?

Denk je nu: “SuperFoodies green juice waar te koop?”, dan kan ik daar heel kort op antwoorden. Je bestelt dit supplement namelijk gewoon in de webshop van SuperFoodies! Klik op een van de linkjes in dit artikel om direct naar de webshop te gaan en het supplement daar nog eens te bekijken. Ben je al overtuigd van hoe goed green juice SuperFoodies is? Bestel dan direct en ontvang het poeder zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun jij binnenkort al profiteren van de vele gezondheidsvoordelen ervan!

Hoe luiden de algemene SuperFoodies green juice ervaringen?

De algemene SuperFoodies green juice ervaringen zijn heel positief. Klanten benoemen vooral dat zij zich een stuk energieker voelen en minder snel vermoeid raken, dan voorheen. Verder is het gemak om dit poeder in te nemen, een groot pluspunt. Andere positieve opmerkingen gaan over rustige darmen, minder overgangsklachten, een betere huid en minder honger gedurende de dag. Erg positief allemaal, als ik het zo lees!

Is SuperFoodies green juice bestellen de moeite waard?

Ja, SuperFoodies green juice bestellen is zeker de moeite waard. Voordat ik deze SuperFoodies green juice review schreef, heb ik veel onderzoek naar dit product gedaan. En ik ben erg enthousiast geworden. Zowel over de ingrediënten als de samenstelling en ook over de prijs en het gemak waarmee je het kunt klaarmaken en opdrinken. Bovendien zijn de reviews van klanten vrijwel allemaal positief, dus ik weet zeker dat het een goede investering voor je gezondheid is. Een aanrader, als je het mij vraagt!

» Referenties


1. ‘Does Green Juice Have Benefits? All You Need to Know’ – Medically reviewed by Natalie Olsen, R.D., L.D., ACSM EP-C — By Ansley Hill, RD, LD on April 24, 2020.
https://www.healthline.com/nutrition/green-juice-benefits

2. ‘Health benefit of vegetable/fruit juice-based diet: Role of microbiome’ – Susanne M. Henning, Jieping Yang, Paul Shao, Ru-Po Lee, Jianjun Huang, Austin Ly, Mark Hsu, Qing-Yi Lu, Gail Thames, David Heber, and Zhaoping Li. Published online 2017 May 19.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5438379/

3. ‘Leguminose green juice as an efficient nutrient for l(+)-lactic acid production’ – Donna Dietz, Roland Schneider, Franka Papendiek, Joachim Venus. 20 October 2016.
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0168165616313980

4. ‘Green vegetable juice as a potential source of human fascioliasis in Korea’ – Sungim Choi, Sunghee Park, Sooji Hong, Hyejoo Shin, Bong-Kwang Jung, Min Jae Kim. December 2022.
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352771422000738

» Referenties


Bekijk meer productinformatie

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on SuperFoodies Green Juice | Review (2023) | Beste Keuze?

Laat een reactie achter