In dit artikel

Super Greens Review

Super Greens | Review (2023)

In dit artikel

Als voedingsspecialist ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn klanten te helpen een gezond en energiek leven te leiden. Een van de producten die ik vaak aanbeveel is Super Greens. Dit krachtige supplement zit boordevol gezonde ingrediënten en kan een belangrijke rol spelen in het bevorderen van de algehele gezondheid en vitaliteit.

In deze blog wil ik je meer vertellen over Super Greens, wat het precies is en wat de voordelen zijn van misschien wel de beste green juice. Ik zal ook bespreken wat de nieuwe formule inhoudt en hoe de ingrediënten in het product bijdragen aan een gezonde levensstijl.

Key Takeaway:

De beste Greenjuice 2023 volgens onze test is Nutribites Greenjuice. Dit merk activeert je natuurlijke energie door vitamine C en bevat 31 gezonde ingrediënten.

Samenvatting

  1. Super Greens is een veelzijdig en organisch supplement dat bijdraagt aan vitaliteit, energie en gewichtsbeheersing.
  2. Het bevat hoogwaardige extracten van goede kwaliteit, probiotica, enzymen en krachtige antioxidanten.
  3. Het is belangrijk om te kiezen voor hoogwaardige supplementen van goede kwaliteit en eerlijke prijs, en altijd een specialist te raadplegen bij twijfel.

Wat zijn Super Greens?

Super Greens is een supplement dat wordt gemaakt van verschillende soorten groenten, fruit, kruiden en andere natuurlijke ingrediënten. Het bevat 25 nutriënten die zijn samengesteld om te helpen bij het behoud van een gezond en energiek leven.

De ingrediënten in Super Greens zijn geselecteerd op basis van hun hoge concentratie aan gezonde stoffen zoals vitaminen, mineralen, antioxidanten, aminozuren en enzymen. Enkele van de meest voorkomende ingrediënten zijn tarwegras, gerstegras, spirulina, chlorella, matcha, aloë vera, gember, kurkuma en groene thee.

Super Greens Review

Waarom zijn deze ingrediënten goed voor de gezondheid?

Super Greens bevat een groot aantal ingrediënten die elk op hun eigen manier bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit. Hieronder bespreek ik enkele van de belangrijkste ingrediënten en hun voordelen.

Tarwegras en gerstegras:

Deze grassen zijn rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Ze helpen het immuunsysteem te versterken en kunnen helpen bij het bestrijden van ziekten en ontstekingen.

Spirulina en chlorella:

Deze algen zitten vol met essentiële aminozuren, eiwitten en vitaminen. Ze kunnen helpen bij het verbeteren van de spijsvertering, het ondersteunen van het immuunsysteem en het ontgiften van het lichaam.

Matcha:

Deze groene thee is rijk aan antioxidanten en kan helpen bij het verbeteren van de concentratie, het stimuleren van de stofwisseling en het verminderen van stress.

Aloë vera:

Dit kruid heeft ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen bij het verbeteren van de spijsvertering en het immuunsysteem.

Gember:

Dit kruid kan helpen bij het verminderen van ontstekingen, het verbeteren van de spijsvertering en het verlichten van misselijkheid.

Kurkuma:

Dit kruid bevat het krachtige antioxidant curcumine en kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en het verlichten van pijn.

Groene thee:

Deze thee is rijk aan antioxidanten en kan helpen bij het verminderen van ontstekingen, het verbeteren van de stofwisseling en het verlagen van de bloeddruk.

Super Greens Review

Nieuwe en verbeterde formule

Onlangs heeft Super Greens de formule vernieuwd en verbeterd door tarwegras en gerstegras te vervangen door Arabinoxylaan en Beta Glucanen. Arabinoxylaan is een nutriënt dat aanwezig is in de vezels van tarwe en rijst. Naxus® is een Arabinoxylaan die afkomstig is van tarwe en een uitgebreide wetenschappelijke onderbouwing heeft. Beta Glucanen zijn polysachariden die aanwezig zijn in de celwand van haver, gerst en paddenstoelen. De Beta Glucanen in Super Greens zijn aanwezig in de verbinding 1,3-1,6, wat van belang is voor de beste werking.

Deze nieuwe ingrediënten zorgen voor een vernieuwde formule die nog beter is voor de spijsvertering en gewichtsbeheersing. Door de verandering kan er wel een verandering in kleur en smaak waarneembaar zijn, maar de gezondheidsvoordelen zijn nog steeds even groot.

Arabinoxylaan en Beta Glucanen

Arabinoxylaan en Beta Glucanen zijn belangrijke ingrediënten in de vernieuwde Super Greens formule. Arabinoxylaan is een nutriënt dat aanwezig is in de vezels van onder andere tarwe en rijst. Het in Super Greens aanwezige Naxus® is afkomstig van tarwe met een uitgebreide wetenschappelijke onderbouwing. Arabinoxylaan vormt een goede samenwerkingspartner met Beta Glucanen. Beta Glucanen vallen onder de polysachariden en zijn aanwezig in de celwand van onder andere haver, gerst en paddenstoelen. In Super Greens zijn de Beta Glucanen aanwezig in de verbinding 1,3-1,6. Voor de beste werking is het namelijk van belang dat Beta Glucanen zoveel mogelijk 1,3-1,6 verbindingen bevatten.

Probiotica en enzymen

Probiotica en enzymen zijn ook belangrijke ingrediënten in de Super Greens formule. Probiotica zijn levende bacteriën die van nature in de darmen voorkomen. Onze darmen bevatten een combinatie van ruim 100 miljard verschillende bacteriën, die samen het microbioom vormen. Super Greens bevat de mix van probiotische stammen Lactobacillus acidophilus en Lactobacillus Bifidus. Bovendien levert de formule een mooie combinatie van het enzymtrio lactase, lipase en protease. Deze enzymen zijn belangrijk voor de vertering van koolhydraten, vetten en eiwitten.

OPC: een krachtige antioxidant

Een ander belangrijk ingrediënt in Super Greens is OPC (oligomere pro cyanidine), ook bekend als druivenpitextract. OPC heeft de eigenschap om de opname van andere werkzame bestanddelen te versterken. Bovendien heeft het druivenpitextract een antioxidant werking en beschermt het gezonde cellen en weefsels tegen vrije radicalen. OPC ondersteunt ook een gezond hart en bloedvaten en draagt bij aan de bevordering van het metabolisme.

Kwaliteit van de extracten

De extracten die worden gebruikt in Super Greens zijn van hoge kwaliteit. Extracten zijn hoog geconcentreerde nutriënten die in grote mate de werkzame bestanddelen van het ruwe product bevatten. Super Greens bevat uitsluitend extracten van nutriënten waarbij dat meerwaarde heeft. Dit onderscheidt de formule van andere greens producten, waarin vaak alleen nutriënten in poedervorm worden gebruikt. Een poeder staat over het algemeen qua werkzame stoffen niet in verhouding tot een extract. Extracten kenmerken zich als hoog geconcentreerde nutriënten die in grote mate de werkzame bestanddelen van het ruwe product bevatten.

Hoe herken je een hoogwaardig extract?

Op het etiket van het extract hoort een gespecificeerde kwaliteitsaanduiding te staan. Wanneer deze ontbreekt kun je er bij voorbaat van uitgaan dat het een laagwaardig extract betreft. Het extract ratio en de assay-waarde zijn bijvoorbeeld belangrijke indicatoren voor de kwaliteit van het extract.

Het extract ratio geeft aan hoeveel ruw product er nodig is om een extract te verkrijgen. Het rood fruit extract in Super Greens heeft een 100:1 ratio. Dit betekent dat er maar liefst 100 gram van het ruwe product nodig is om tot 1 gram extract te komen.

De assay-waarde vertelt ons iets over de hoeveelheid werkzame stoffen die het extract bevat. In de tabel hieronder zie je dat ons groene thee extract bestaat uit verschillende werkzame bestanddelen. Het extract wordt gemaakt door de theebladeren in water te weken, het water te zeven en te verdampen, totdat enkel de werkzame stoffen overblijven. Het residu bevat een vele malen hogere concentratie werkzame stoffen dan de poedervorm.

Super Greens Review

Kwaliteit en prijs van Super Greens

De extracten die worden gebruikt in Super Greens zijn van hoge kwaliteit. Dit betekent echter niet dat het product duur hoeft te zijn. Super Greens hanteert een eerlijke prijs door balans in extracten. Het product bevat alleen extracten van nutriënten waarbij dat meerwaarde heeft. Hierdoor is Super Greens de beste keuze op het gebied van kwaliteit, maar ook op basis van prijs is de formule ongeëvenaard!

Hoe gebruik je Super Greens?

Super Greens is verkrijgbaar in poedervorm en kan eenvoudig worden gemengd met water, sap of smoothies. Het product kan het beste worden ingenomen in de ochtend of middag, bij voorkeur op een lege maag. De aanbevolen dosering is 1 tot 2 maatscheppen per dag.

Conclusie Super Greens

Super Greens is een veelzijdig en organisch supplement van hoogwaardige, pure extracten. Het bevat 25 nutriënten die bijdragen aan vitaliteit en energie, goed zijn voor de spijsvertering en een rol spelen in gewichtsbeheersing. Het vernieuwde product bevat Arabinoxylaan en Beta Glucanen en is nog beter voor de spijsvertering en gewichtsbehersing. Daarnaast bevat het probiotica en enzymen voor een goede vertering van voedsel, OPC als krachtige antioxidant en extracten van hoge kwaliteit voor optimale werkzaamheid van de ingrediënten. Het product is verkrijgbaar in poedervorm en kan eenvoudig worden ingenomen met water, sap of smoothies. De aanbevolen dosering is 1 tot 2 maatscheppen per dag.

Het is belangrijk om te kiezen voor hoogwaardige supplementen van goede kwaliteit. Het is daarom goed om te letten op de kwaliteitsaanduidingen op het etiket van het supplement en te kiezen voor extracten in plaats van poedervormen. Super Greens is een voorbeeld van een hoogwaardig supplement van goede kwaliteit en eerlijke prijs. Het kan een waardevolle toevoeging zijn aan een gezond en gebalanceerd dieet. Als je twijfelt of een supplement geschikt is voor jou, raadpleeg dan altijd een specialist zoals een voedingsdeskundige of diëtist.

Meer over Greenjuice

Diverse Reviews schreef ik over green juice. Ik vergeleek ‘Nutribites-Superfoodies‘. Verder de bekendere merken Superfoodies green juice review, Nutribites green juice review, Alka Greens green juice review, Mr Juice green juice review, Organico Turbo green juice review en Orangefit green juice review. Toch zijn er nog vele andere waar ik ook over schreef. Amazing Grass green juice review, Bulk Complete Greens review, Healthboost green juice review, Super Greens review, Nutrifoodz Greens Detox review en Yummie Greens review bijvoorbeeld. Maar ook Jesse van der Velde blog is interessant om over te lezen.

Nu weet je wat anderen over Green juice zeggen. Maar hoe gebruik je het dan? Onze artikelen ‘Mengen van Green Juice poeder‘ en ‘Ingrediënten in Green Juice poeder‘ zijn geweldige hulpmiddelen. Of je nu een beginner bent of op zoek bent naar specifieke doelen, we hebben iets voor jou. Check ‘Green Juice poeder voor beginners‘ om te starten, en vervolgens ‘Green Juice poeder voor gewichtsverlies‘ en ‘Green Juice poeder voor detox-dieet‘ voor meer specifieke doelen.

Meest gestelde vragen over Super greens:

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Super Greens?

Super Greens bevat 25 nutriënten die bijdragen aan vitaliteit, energie, spijsvertering en gewichtsbeheersing, evenals probiotica, enzymen en krachtige antioxidanten.

Hoe gebruik je Super Greens?

Super Greens is verkrijgbaar in poedervorm en kan eenvoudig worden gemengd met water, sap of smoothies. De aanbevolen dosering is 1 tot 2 maatscheppen per dag.

Wat zijn de ingrediënten van Super Greens?

Super Greens bevat een mix van hoogwaardige, pure extracten van vitaminen, mineralen, sporenelementen, antioxidanten, aminozuren en enzymen, evenals probiotica en OPC.

Is Super Greens geschikt voor vegetariërs en veganisten?

Ja, Super Greens is geschikt voor vegetariërs en veganisten omdat het alleen plantaardige ingrediënten bevat.

Hoe kan Super Greens bijdragen aan mijn dieet?

Super Greens kan een waardevolle toevoeging zijn aan een gezond en gebalanceerd dieet vanwege de voedingsstoffen en probiotica die het bevat.

Zijn er bijwerkingen bekend bij het gebruik van Super Greens?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van Super Greens. Raadpleeg echter altijd een specialist zoals een voedingsdeskundige of diëtist als je twijfelt of het geschikt is voor jou.

Is Super Greens alleen verkrijgbaar in poedervorm?

Ja, Super Greens is momenteel alleen verkrijgbaar in poedervorm.

Kan Super Greens helpen bij het afvallen?

Super Greens kan bijdragen aan gewichtsbeheersing vanwege de nutriënten en probiotica die het bevat.

Is Super Greens glutenvrij?

Ja, Super Greens is glutenvrij.

Waar kan ik Super Greens kopen?

Super Greens is verkrijgbaar via de officiële website en bij geselecteerde verkooppunten.

» Referenties


1. ‘Does Green Juice Have Benefits? All You Need to Know’ – Medically reviewed by Natalie Olsen, R.D., L.D., ACSM EP-C — By Ansley Hill, RD, LD on April 24, 2020.
https://www.healthline.com/nutrition/green-juice-benefits

2. ‘Health benefit of vegetable/fruit juice-based diet: Role of microbiome’ – Susanne M. Henning, Jieping Yang, Paul Shao, Ru-Po Lee, Jianjun Huang, Austin Ly, Mark Hsu, Qing-Yi Lu, Gail Thames, David Heber, and Zhaoping Li. Published online 2017 May 19.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5438379/

3. ‘Leguminose green juice as an efficient nutrient for l(+)-lactic acid production’ – Donna Dietz, Roland Schneider, Franka Papendiek, Joachim Venus. 20 October 2016.
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0168165616313980

4. ‘Green vegetable juice as a potential source of human fascioliasis in Korea’ – Sungim Choi, Sunghee Park, Sooji Hong, Hyejoo Shin, Bong-Kwang Jung, Min Jae Kim. December 2022.
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352771422000738

» Referenties

Conclusie beste greenjuice 2023

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Super Greens | Review (2023)

Laat een reactie achter

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips