Welke sterrenbeelden passen bij jou in een relatie

Welke sterrenbeelden passen bij jou in een relatie?

Wist je dat sterrenbeelden wat kunnen zeggen over jouw relatie, of sterker nog: de liefde van jouw leven? Zo bestaan er sterrenbeelden die perfect op elkaar aansluiten, maar ook sterrenbeelden die een mismatch kunnen zijn. Welke sterrenbeelden bij jou passen, zetten we hieronder voor je op een rij.

Ram

Een Ram is hartstochtelijk, enthousiast en gaat graag op avontuur. Een Ram doet dat het liefst met Tweelingen of Leeuw: deze sterrenbeelden geven tegengas. Een Ram gaat eigenlijk niet goed samen met Vissen of Kreeft. 

Stier

Een Stier is grappig, zelfstandig en zelfverzekerd. Een Stier is daarom de perfecte aanvulling voor een Vissen: beide hebben een stabiel leven en dat kan de ideale basis zijn voor een relatie. Een Ram is daarentegen niet stabiel voor een Stier.  

Tweeling

Een Tweeling zit vol charme en intelligentie. Veel mensen vallen voor deze persoonlijkheid. Toch is niet elk sterrenbeeld geschikt voor een Tweeling, zoals Stier of Vissen. Een Ram of Leeuw is daarentegen wel perfect.

Kreeft

Een Kreeft heeft een kort loontje, maar is tegelijkertijd wel altijd vriendelijk. Met een verlegen karakter past een Ram of Tweeling niet goed bij een Kreeft. Een Stier of Leeuw daarentegen wel. Wil jij weten hoe jouw toekomst eruitziet als Kreeft? Laat dan eens jouw toekomst voorspellen door een specialist.

Leeuw

Zelfverzekerd en optimistisch: dat is een Leeuw. Een Leeuw is een goede match met een Ram of Tweeling, maar niet met een Stier of Maagd. Een Leeuw is daar namelijk te gevoelig voor.

Maagd

Een Maagd wordt gezien als aantrekkelijk en een beetje mysterieus. Toch heeft een Maagd een sterk karakter waar je niet gauw discussies van kan winnen. Een Ram of Tweeling is daarom geen goede match. Een Steenboek of Stier zal wel een goede match zijn.

Weegschaal

Een Weegschaal is optimistisch, maar kan ook egoïstisch zijn. Een Kreeft of Schorpioen zal hier niet goed op reageren. Een Ram of Stier zal dan weer een goede aanvulling zijn.

Schorpioen

Een Schorpioen is zachtaardig en een flirt. Een Ram of Vissen is in dit opzicht een goede combi. Tweelingen of Leeuw daarentegen niet.

Boogschutter

Een Boogschutter staat positief in het leven en gaat negatieve mensen graag uit de weg. Een Boogschutter kan liefde vinden in een Leeuw of hetzelfde sterrenbeeld. Een mismatch is de Stier of Kreeft.

Steenbok

Een Steenbok wil graag de beste zijn in alles. Ook wil een Steenbok graag lol beleven en dat kan met een Maagd of Schorpioen. Met een Tweelingen of Leeuw zal dat moeizaam gaan.

Waterman

Een Waterman doet waar die zelf zin in heeft. Een mening van anderen doet er niet toe. Een Boogschutter is hier een goede aanvulling en maken van elke dag een feestje. Een Waterman kan beter geen relatie nemen met een Vissen.

Vissen

Gevoelig, aardig en een leugentje om eigen bestwil: tegenstrijdige karaktereigenschappen van een Vissen. Toch is een Vissen een goede match met een Kreeft, maar een mismatch met een Ram.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips