arrow_drop_up arrow_drop_down
Snel Afvallen | Jouw Persoonlijke Groei Combineren met Gezond Afvallen?
17 juni 2020 

Snel Afvallen | Jouw Persoonlijke Groei Combineren met Gezond Afvallen?

Zo snel mogelijk afvallen, wie wil dat niet? Het is prettig om binnen enkele weken een aantal kilo's kwijt te raken zodat je je niet hoeft te schamen in je zwem- of sportkleding zodra je de deur uitstapt of op het strand ligt.

Snel afvallen en je fitter voelen dan ooit? Lees dan mijn blog over verantwoord en snel afvallen en kom beter in je lijf te zitten door overtollig vet gemakkelijk en snel kwijt te raken.

Gezond eten en afvallen

Iedereen ziet er graag leuk uit, nietwaar? Mensen die zeggen dat het alleen om de buitenkant gaat, spreken niet volledig de waarheid. Zowel innerlijk als uiterlijk zijn bepalend in hoe jij je voelt. En als je heel eerlijk bent: we houden allemaal wel van zoetigheid of hartigheid. In de winter is dat misschien nog te verbergen onder verhullende kleding, maar in de zomer is dit een ander verhaal. Veel mensen starten dan met een dieet, maar dit is niet altijd verantwoord en gezond. Hoe pak je dit anders en effectief aan?

Hoe snel afvallen zónder jezelf tekort te doen?

Wil je veilig afvallen en je gezondheid op geen enkele manier in gevaar brengen? Stop dan met diëten en val verantwoord af met mijn praktische tips:

 • Stop met suiker en zoetigheid óf doseer de hoeveelheid suiker die je dagelijks tot je neemt. Teveel zoetigheid is een grote boosdoener en maakt dat je die overtollige kilo's maar niet kwijtraakt. Laat die koekjes en taartjes daarom wat vaker staan of aan je voorbijgaan.
 • Probeer snelle koolhydraten zoveel mogelijk te voorkomen. Eet daarom volkoren brood en pasta en vul je maaltijden aan met verse groenten, fruit, noten en peulvruchten. Vlees, vis en vleesvervangers is toegestaan, maar wel met mate.
 • Eet minder zout en kook daarom zoveel mogelijk zelf. Bewerkte producten zitten vaak boordevol zout waardoor je meer vocht vasthoudt.
 • Pak de stress aan in je lijf en leer ontspannen in het leven te staan. Stress stimuleert vetopslag. Laat stress afvloeien middels ontspanningsoefeningen of meditatie. Hoe minder stress met je doet, hoe gemakkelijker je de overtollige kilo's kwijtraakt.
 • Gebruik dit gratis afslank weekmenu inclusief lekker recepten en boodschappenlijstje. Zitten erg lekkere recepten tussen!

Snel 5 kg afvallen

Voeding speelt een belangrijke rol in het kwijtraken van gewicht. Maar voldoende slaap en beweging zijn essentieel als je beter in je vel wil zitten. Snel gewicht verliezen doe je daarom ook door regelmatiger te bewegen. Ga wandelen, pak de fiets, bezoek de sportschool of ga baantjes trekken in het zwembad. Houd je niet van de sportschool? Tegenwoordig kan je ook gemakkelijk thuis sporten. Op die manier bouw je tevens conditie op en je zit beter in je vel. Daardoor ben je ook minder geneigd om je frustratie weg te eten met zoetigheid of hartige en zoute versnaperingen.

Weet jij alles over afvallen of maak je nog onnodige fouten?

Ik heb een gratis test om je “Afslank IQ” te ontdekken.

Tips om snel gewicht te verliezen

Vet kwijtraken bij de buik, billen en heupen is voor veel mensen die willen afvallen essentieel. Maar hoe doe je dat? Laat ik je helpen:

 • Het keto dieet is een effectieve manier om gewicht én vet te verliezen. In deze blog vind je interessante informatie over afvallen door het volgen van een keto dieet.
 • De buik, billen en heupzones worden vaak als probleemzones gezien. Je gaat ze te lijf door specifiek die gebieden aan te pakken in de sportschool met verschillende toestellen.
 • Gezonde voeding is altijd een belangrijke basis om verantwoord gewicht en vet kwijt te raken. Bovendien helpt een gebalanceerde leef- en voedingsstijl om het afvallen langer vol te houden.
 • De zogenaamde probleemzones pak je verder aan door minder calorieën te nuttigen en ook alcohol zoveel mogelijk te beperken.

Er is dus werk aan de winkel wil je zo snel mogelijk afvallen. Maar met bovenstaande tips zet je goede stappen in een leven zonder overgewicht!

Wist je dat afvallen ook leuk kan zijn?

Wist je dat afvallen ook leuk kan zijn? Met deze simpel te maken afslank recepten verbrand je snel overtollig buikvet zonder honger gevoel.

Het leuke van deze Afslank Receptenbijbel is dat deze is ontwikkeld door een voedingsexpert en een professionele kok. Een mooie combinatie van kennis om jou te helpen met afvallen met gerechten die lekker zijn en daardoor goed vol te houden is. Deze lekkere recepten bevorderen niet alleen gewichtsverlies maar tegelijkertijd ook jouw gezondheid.

Je krijgt praktische voorbeelden voor het het ontbijt, de lunch, het avondeten, salades & dressings, tussendoortjes en dranken. Via deze link kan je de Afslank Receptenbijbel zelfs 60 dagen uitproberen. Niet goed is geld terug zonder verdere vragen! Profiteer van deze mooie samenwerking tussen Oscar Helm en Jouw persoonlijke groei.

Jouwpersoonlijkegroei.nl is hét platform voor zelfontwikkeling

Met de 360 graden benadering van Persoonlijke Ontwikkeling delen we inspiratie via Blogs, de beste Documentaires, inspirerende Podcast tips, leerzame Events, mooie Boeken én het Gratis E-book.

Op het platform vind je alles over Voeding, Beweging & SportSlaap, Meditatie, Mindset en Geluk.

👉 TIP: Deze voedingssupplementen heb je elke dag nodig en ontdek 's wereld beste Relax App.

Heel veel succes en plezier met de volgende stap in jouw persoonlijke groei!

 

Laat je een reactie achter?

Laat je even weten in een reactie of je gaat starten met afvallen of dat je al mooie resultaten hebt behaald? Hiermee kan je anderen inspireren en ik zal altijd persoonlijk reageren 🙂

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Zet je graag de volgende stap in je Persoonlijke Ontwikkeling?


Wil jij:

 • Meer energie?
 • Regelmatiger bewegen?
 • Uitgeruster wakker worden?
 • Bewuster worden van je mindset?
 • De voordelen van meditatie ervaren?
 • Meer geluk ervaren?

Download dan nu het  GRATIS E-book  "De volgende stap in jouw persoonlijke groei".

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
DOWNLOAD GRATIS
50 praktische groei tips download