arrow_drop_up arrow_drop_down
Smoothie Afslankbijbel Review | Korting + Ervaringen!
5 maart 2021 

Smoothie Afslankbijbel Review | Korting + Ervaringen!

De Smoothie Afslankbijbel, een digitaal product waarvan je denkt ‘Ja, die moet ik hebben!' Want afslanken met smoothies, dat klinkt super eenvoudig.

Maar is dat wel zo? Is het wel zo eenvoudig om af te slanken doormiddel van gezonde smoothies? Krijg je dan geen ontzettend hongergevoel? Volgens Oscar Helm, auteur van de Smoothie Afslankbijbel, niet. Als je zijn recepten in bereidingswijzen aanhoudt zal je plezier krijgen in het afvallen.

Smoothie Afslankbijbel Review + Korting + Ervaringen!

Smoothie Afslankbijbel Review

De Smoothie Afslankbijbel is een product en een thema dat op het moment erg hot is. Afvallen met smoothies, het lijkt zo kinderlijk eenvoudig. Ik stortte me vol op de Smoothie Afslankbijbel en keerde het hele product binnenstebuiten. Mijn conclusies ontdek je hieronder!

Hier alvast een samenvatting van de ervaringen met de Smoothie Afslankbijbel:

 • Meer dan 100 lekkere en voedzame smoothie recepten.
 • Super makkelijk te bereiden.
 • 2 tot 4 kg afslanken per week.
 • Smoothie Afslankbijbel kopen met korting en 60 dagen geld terug garantie.
 • Ondanks dat de fruit smoothies heerlijk zijn moet je er wel voorzichtig mee omspringen, ze bevatten relatief veel fruitsuiker. 
 • Als vervanger voor je avondeten vind ik de smoothie iets te weinig verzadigen. Als lunch en ontbijt vervanger is het prima.

Zoals tijdens de rest van dit review zal blijken ben ik positief gestemd over de Smoothie Afslankbijbel. Wat ik vooral erg goed vind is de geld terug garantie van maar liefst 60 dagen. 60 dagen is meer dan voldoende om te kijken of dit iets voor je is.

Klik hier voor de Kortingspagina van de Smoothie Afslankbijbel >>

Afslanken met Smoothies?

Toen ik begon met het reviewen van de Smoothie Afslankbijbel zat het me toch niet helemaal lekker. Hoe kan je nou gezond afvallen met smoothies?! Je krijgt toch ontzettend last van een hongergevoel? Je drinkt alleen je smoothie en voor de rest niets?

Toen ik me verder ging verdiepen in het boek kwam ik al snel tot de ontdekking dat een rijkelijk gevulde smoothie je lang kan verzadigen.

afvallen met smoothies

Groene smoothies gevuld met allerlei groente, fruit, noten en zaden kunnen je enorm lang verzadigen. Die had ik niet zien aankomen en heb daarom nog een artikel geschreven met als titel ‘afvallen met smoothies'.

Daarnaast kwam ik er ook al snel achter dat je de smoothies uit de Smoothie Afslankbijbel kan gebruiken als gezonde aanvulling op je levensstijl. Zo op het eerste oog lijkt me dit een prima product waarmee je echt in staat bent om je overtollig kilo's kwijt te raken.

 • Smoothies kunnen je enorm lang verzadigen als je maar de juiste ingrediënten gebruikt.
 • Je hoeft dus absoluut geen honger te lijden als je wilt afvallen met smoothies.

Wie is Oscar Helm

In het kort even over de man achter de Smoothie Afslankbijbel, Oscar Helm. Oscar Helm is een afkorting van Oscar Helmstater. Oscar is niet van gisteren en absoluut geen eendagsvlieg, hij is afgestudeerd in verschillende takken op het gebied van voeding en beweging en mag zich daarom drs. noemen.

Oscar Helm - Auteur Smoothie Afslankbijbel

Oscar is afslankcoach, voedingsdeskundige, (dieet)psycholoog, auteur en orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur. Een hele mond vol dus. Naast zijn studies heeft hij ook veel praktijkervaring als het gaat om afslanken. Zelf kampte hij namelijk jaren met overgewicht en probeerde van alles om slank te worden.

Na jaren van proberen en testen kwam hij tot verschillende conclusies en wist succesvol af te slanken en slank te blijven. Al zijn opgedane kennis heeft hij verwerkt in verschillende producten waar hij inmiddels al duizenden mensen mee geholpen heeft om slank te worden en te blijven.

Naast het delen van zijn kennis doormiddel van afslankproducten deelt hij enorm veel gratis informatie via zijn eigen website: HappyHealthy.nl.

Voor wie is deze Smoothie Afslankbijbel?

Als je jezelf afvraagt of deze Smoothie Afslankbijbel wel iets voor je is? Heb ik hier het antwoord. De Smoothie Afslankbijbel is voor iedereen die zomerslank wil worden en wil blijven en voor iedereen die moeite heeft om zich aan de strakke regels van reguliere diëten te houden.

Reguliere diëten maken vaak enorme stampij om het afvallen heen. Calorieën tellen, moeilijke gerechten en uren aan bereidingstijd.

Dit alles probeert de Smoothie Afslankbijbel tegen te gaan door simpele en lekkere smoothie gerechten die eenvoudig te bereiden zijn. Want zeg nou zelf, wie heeft er zin om calorieën te gaan tellen of uren in de keuken te staan? Je wilt toch gewoon lekker afvallen zonder je druk te hoeven maken om allerlei randzaken?

Daarnaast is de Smoothie Afslankbijbel ideaal voor mensen die altijd tijdsgebrek hebben. Je doet wat groente en fruit in de blender, even blenden en klaar ben je.

 • Voor iedereen die zomerslank wil worden en blijven.
 • Voor mensen die geen zin hebben om uren in de keuken te staan.
 • Voor mensen die geen trek hebben in calorieën tellen en moeilijke bereidingswijzen.
 • Voor mensen die weinig tijd hebben maar toch willen afslanken.

Smoothie Afslankbijbel Review | Korting + Ervaringen!

Dit is wat je allemaal krijgt!

Maar wat krijg je dan precies als je besluit om de Smoothie Afslankbijbel aan te schaffen? Het draait natuurlijk allemaal om de Smoothie Afslankbijbel zelf, een boek dat je zowel digitaal als fysiek aan kan schaffen.

In het boek (Smoothie Afslankbijbel) vind je onder andere:

 • Meer dan 100 lekkere en voedzame (groene) smoothie recepten voor het hele gezin.
 • Kant-en-klare week en dagmenu's zodat je meteen kan gaan blenden.
 • Er wordt je precies uitgelegd waarom de meeste diëten niet werken en waarom dit juist wel werkt.
 • Leer je eigen smoothies samen te stellen met het ‘maak je eigen smoothie' plan.
 • Met welke trucjes jij je smoothie verrukkelijk laat smaken.
 • Hoe je dankzij smoothies snel overtollig vet kan verbranden zonder jojo effect of hongergevoel.

Naast deze uitgebreide Smoothie Afslankbijbel ontvang je ook nog enkele gratis bonussen. Ondanks dat de meeste uitgevers van digitale producten vaak bonussen cadeau doen is het nog maar de vraag of de bonussen ook daadwerkelijk van waarde zijn.

Op bonus 1 na loop ik nog niet echt warm voor de bonussen die Oscar je bij zijn Smoothie Afslankbijbel cadeau doet. Maar goed het is een bonus!

Bonus #1: 50 extra gezonde fruit smoothies

De eerste bonus is een extra e-book met 50 gezonde fruit smoothies. Dankzij deze aanvulling heb je genoeg inspiratie om het hele jaar gezonde fruit smoothies te maken.

Smoothie Afslankbijbel Review | Korting + Ervaringen!

Bonus #2: Het smoothie dieet schema

Een compleet uitgewerkt dieet om je smoothies effectief in te zetten. Deze bonus lijkt misschien raar omdat de Smoothie Afslankbijbel al om het afslanken doormiddel van smoothies draait, toch kan je dit extra schema als waardevol beschouwen.

Bonus #3: Afslanken met smoothies

Deze derde bonus is wederom een e-book. In dit e-book ontdek je hoe je af kunt vallen met behulp van fruit smoothies.

Wat ik jammer vind aan de bonussen is dat ze, met uitzondering van de eerste bonus, niet heel erg veel toevoegen aan de Smoothie Afslankbijbel zelf.

Smoothie Afslankbijbel .pdf of fysiek boek?

Omdat ik nog wel eens de vraag krijg of de Smoothie Afslankbijbel nu een .pdf bestand is (e-book) of een fysiek boek. De Smoothie Afslankbijbel is zowel digitaal als fysiek te bestellen. Kies je ervoor om de fysieke variant te kopen? Dan betaal je een tientje meer en krijg je de digitale variant er gratis bij.

Het voordeel van de digitale variant is dat je hem overal kan openen op elk apparaat. Het voordeel van de fysieke variant is dat het een aanwinst is voor je kookboekenplank. Het is een mooi vormgegeven boek.

Smoothie Afslankbijbel ervaringen

Nu je weet voor wie deze smoothie afslankbijbel geschikt is, wat het precies inhoudt en hoe je hem kan kopen met korting is het tijd om te gaan kijken naar de ervaringen en reviews van andere mensen.

Hieronder heb ik enkele reviews over de Smoothie Afslankbijbel voor je op een rijtje gezet.

In eerste instantie was ik erg sceptisch als het gaat om afslanken met smoothies. Toch besloot ik het te proberen. En ik moet zeggen, één van mijn beste keuzes op het gebied van afslanken. Ik kan iedereen die sceptisch is toch aanraden om het te gaan proberen. Je zult verbaast zijn! Ervaring Smoothie Afslankbijbel Julia (Hendrik-ido-ambacht)

Toen ik voor het eerste las over de Smoothie Afslankbijbel van Oscar Helm was ik meteen enthousiast. Dat enthousiasme was niet voor niets. Inmiddels ruim 8 kilo afgevallen dankzij de smoothies uit de Smoothie Afslankbijbel! Bedankt Oscar! – Ervaring Smoothie Afslankbijbel Pieter (Zaandam)

Naast deze positieve reviews vind ik ook enkele reviews van mensen die iets minder enthousiast waren. De meeste mensen klaagden toch over een hongergevoel en vonden het maar moeilijk vol te houden. Waarschijnlijk heeft dit alles te maken met het feit dat ze snel overstappen van een levensstijl waarin ze veel eten naar een levensstijl met alleen maar smoothies.

Waar de meeste mensen het wel over eens zijn is de smaak van de smoothies, de smoothies uit de Smoothie Afslankbijbel zijn om te smullen en vooral de chocolade smoothie is erg lekker.

Persoonlijk ben ik erg te spreken over de Smoothie Afslankbijbel en kan niets anders zeggen dat je ook exact krijgt wat er word beloofd. Het boek is mooi vormgegeven en staat boordevol recepten, bereidingswijzen en tips om zo effectief mogelijk af te slanken met behulp van smoothies.

Na mijn onderzoek ben ik ervan overtuigd dat je in staat bent om succesvol af te slanken volgens deze methode. Waar je wel voor moet waken is dat je langzaam afbouwt van normaal voedsel naar smoothies, als je hier tenminste voor kiest.

Natuurlijk hoef je niet geheel op smoothies over te gaan om af te slanken, de meeste mensen vervangen 1 of twee maaltijden voor een gezonde smoothie.

Ik raad je aan om dit ook te doen. Eet gewoon je avondeten en vervang je lunch en/of ontbijt met een smoothie. Als je alle maaltijden vervangt door een smoothie zal het pittig worden.

Happy Healthy van Oscar word trouwens erg goed ontvangen bij het grote publiek, zijn Facebook pagina telt maar liefst 68.000 volgers en dat straalt vertrouwen uit.

Wil je de Smoothie Afslankbijbel bestellen en kopen? Klik hier om de Smoothie Afslankbijbel te Kopen >>

Smoothie Afslankbijbel kopen met korting?

Als je overtuigd bent van de werking smoothies voor een gezonde en evenwichtige levensstijl en je wilt aan de slag met de Smoothie Afslankbijbel, wat betaal je dan voor dit pakket?

Zoals ik al zei kan je kiezen uit twee varianten:

 • Digitaal (.pdf) + alle bonussen: €19,97
 • Fysiek (hardcopy) + Digitaal (.pdf) + alle bonussen: €29,97

Goede prijs voor een goed product als je het mij vraagt. Daarnaast krijg je maar liefst 60 dagen de tijd om te kijken of dit iets voor je is met de 60 dagen geld terug garantie. In 60 dagen kan je tientallen smoothies maken en uitgebreid testen of dit bij je past. Dit vind ik echt een pluspunt van de Smoothie Afslankbijbel.

Smoothie Afslankbijbel Review + Korting + Ervaringen!

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Zet je graag de volgende stap in je Persoonlijke Ontwikkeling?


Wil jij:

 • Meer energie?
 • Regelmatiger bewegen?
 • Uitgeruster wakker worden?
 • Bewuster worden van je mindset?
 • De voordelen van meditatie ervaren?
 • Meer geluk ervaren?

Download dan nu het  GRATIS E-book  "De volgende stap in jouw persoonlijke groei".

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
DOWNLOAD GRATIS
50 praktische groei tips download