In dit artikel

Smoothie Afslankbijbel Review (2022) + Korting en Ervaringen!

Smoothie Afslankbijbel | Review (2023) + Korting en Ervaringen!

In dit artikel

Misschien is het niet de eerste methode die je bedenkt wanneer je een paar kilo kwijt wilt. Afslanken met smoothies wekt al snel vragen op. ‘Krijg je wel genoeg voedingsstoffen binnen als je alleen smoothies drinkt?’, ‘Moet je geen vast voedsel eten?’ en ‘Heb je dan niet de hele dag honger?’ Toch is het verstandig om deze methode niet meteen aan de kant te schuiven. De Smoothie Afslankbijbel is namelijk een lekkere smoothie recepten boek met rijk gevulde smoothies die je lichaam voeden en je honger stillen. 

Er zijn namelijk verschillende smoothies met verschillende ingrediënten. Wanneer je groene verse groente, noten en zaden toevoegt aan smoothies, zorgen deze voor een lang verzadigd gevoel. Bovendien krijg je dankzij zulke ingrediënten de voedingsstoffen binnen die je lichaam nodig heeft. Omdat smoothies heel gezond zijn, helpen ze je bovendien om gewicht te verliezen en meer energie te krijgen. Wie lekker in zijn of haar vel wil zitten, zou daarom aan de smoothies kunnen gaan! 


Klik hier voor korting op de Smoothie Afslankbijbel

Smoothie Afslankbijbel Review

De Smoothie Afslankbijbel is een smoothie recepten boek van Oscar Helm. Het is een boek dat vol smoothie recepten staat die ervoor zorgen dat jij afvalt. Wil je niet alleen op smoothies leven, dan kun je de smoothies ook gebruiken als aanvulling op je gezonde leefstijl. Dan blijf je op gewicht en behoud je je figuur! 

Volgens auteur Oscar Helm zal je zelfs plezier krijgen in het afvallen wanneer je zijn smoothie boek leest. Het boek staat namelijk vol heerlijke recepten, tips en nuttige informatie. Wanneer je gezonde smoothies drinkt op de juiste tijdstippen, heeft dat een positief effect op je lichaamsgewicht en –vorm. De smoothies zijn makkelijk te bereiden en daardoor is het goed te doen om dit smoothie dieet vol te houden. Drs. Oscar Helm weet waar hij over praat en hoe jij je doelen kunt behalen.

Ben je op zoek naar een meer gezonde levensstijl, wil je een paar kilo’s afvallen of lijken standaard diëten voor jou niet te werken? Dan is de Smoothie Afslankbijbel echt iets voor jou. Je hoeft met dit smoothie boek namelijk geen calorieën te tellen of uren in de keuken te staan. Je hebt alleen een blender nodig en de ingrediënten die in het smoothie boek staan. Vervolgens ga jij binnen een paar weken al fitter, gezonder en slanker door het leven. 

Smoothie Afslankbijbel Review (2022) + Korting en Ervaringen!

Auteur van de Smoothie Afslankbijbel: Oscar Helm 

De auteur van de Smoothie Afslankbijbel is drs. Oscar Helm. Hij is tevens de oprichter van HappyHealthy, één van de grootste gezondheidsblogs van Nederland. Aan de hand van zijn kennis en ervaring over gezondheid en afvallen op een effectieve manier heeft hij deze afslankbijbel geschreven. En het is een groot succes geworden, want het is nu een van de bestverkochte boeken op dieetgebied. Niet alleen in Nederland, maar ook in België en Luxemburg! 

Smoothie Afslankbijbel Review (2022) + Korting en Ervaringen!

Oscar Helmstater, zoals hij voluit heet, mag zichzelf drs. noemen. Hij is afslankcoach, (dieet)psycholoog, auteur, orthomoleculair voedingsadviseur en –deskundige en suppletieadviseur. Hij is afgestudeerd op verschillende gebieden van voeding en beweging en heeft ontzettend veel kennis opgedaan. Bovendien is hij ervaringsdeskundige, omdat hij zelf veel is afgevallen. Dat succes heeft hij gebruikt voor het creëren van verschillende producten (waaronder zijn boek). Daarmee helpt hij nu ontzettend veel mensen om ook af te vallen. (1)

“Bij veel producten kwam ik erachter dat de voedingsindustrie mij vreselijk had misleid met al hun veelbelovende gezondheidsclaims op de verpakkingen”, vertelt Oscar. “In deze wereld is zo veel mogelijk winst maken helaas belangrijker geworden dan de gezondheid van mensen. Nadat ik niet meer trapte in de trucjes van de voedingsindustrie en erachter kwam wat écht gezond is, kwamen de resultaten.” Oscar kreeg toen meer energie, minder trek in ongezond eten, hij viel af en kreeg meer spiermassa. Bovendien kreeg hij geen gaatjes meer in zijn tanden, wat voorheen wel regelmatig het geval was. 

Smoothie Afslankbijbel Review (2022) + Korting en Ervaringen!

Beste smoothie boek om af te vallen 

De Smoothie Afslankbijbel is het beste smoothie boek om af te vallen. Het staat boordevol nieuwe ideeën en lekkere recepten (meer dan 100!) die voor iedereen geschikt zijn. Ook een verzameling dranken voor mensen met diabetes. Oscar Helm smoothies zijn gezond en snel te maken. Zelfs wanneer je al veel lekkere smoothie recepten kent, zal je met dit boek nieuwe en lekkere variaties leren maken. Volg je het smoothie dieet weekmenu steeds goed op, dan kun je al 2 tot 4 kilogram per week afvallen. Je leert hoe je niet alleen fruit (verschillende vruchten) smoothies maakt (want die bevatten veel fruitsuiker), maar ook heerlijke groene smoothies. Er staan tal van Oscar Helm recepten in het boek. Vervolgens drink je die smoothies als vervanging voor één of meerdere maaltijden per dag en val je op een gemakkelijke en snelle manier af!  

Smoothie Afslankbijbel Review (2022) + Korting en Ervaringen!

Dit is wat je bij De Smoothie Afslankbijbel krijgt! 

Wanneer je de Smoothie Afslankbijbel gaat bestellen, kun je onder andere het volgende verwachten: 

 • 100+ lekkere en gezonde smoothie recepten voor het hele gezin; 
 • Smoothie dagmenu’s en weekmenu’s; 
 • Een plan om je eigen smoothies samen te stellen; 
 • Een boek vol gezonde dranken en heerlijke recepten;
 • Uitleg over waarom de meeste diëten niet werken; 
 • Uitleg over hoe je dankzij smoothies snel overtollig vet verbrandt zonder honger te lijden of een jojo-effect te ervaren.

Maar je krijgt niet alleen de bijbel! Er zitten nog een aantal hele mooie bonussen bij: 

 • Smoothie Weekmenu’s met zomerse traktaties
 • Ultra Simpele Smoothies waarin vele tips opgenomen zijn
 • Gezonde Tussendoortjes naast jouw favoriete sappen 
 • Het Ultieme Afslank Programma

Je kunt de Smoothie Afslankbijbel overigens zowel als fysiek boek als e-book bestellen. Kies je voor de digitale versie, dan krijg je een Pdf-bestand dat je op je telefoon en laptop kunt openen. Wel zo handig wanneer je onderweg bent. Dan hoef je geen fysiek boek mee te nemen. Voor thuis werkt een fysiek exemplaar misschien wel fijner. Je kunt ze ook allebei bestellen voor slechts €10 extra bovenop de prijs van de fysieke afslankbijbel. Zo heb je Oscar Helm smoothies overal bij je.


Klik hier voor korting op de Smoothie Afslankbijbel

Smoothie Afslankbijbel: ervaringen van anderen 

Natuurlijk is het interessant om te lezen wat anderen vinden van de Smoothie Afslankbijbel. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een Smoothie Afslankbijbel review van verschillende mensen en Oscar Helm ervaringen. 

Zo vertelt Valerie “Oscar, ik wilde je even laten weten dat ik bij een gewicht van 89 kilo begon en nu 75 weeg en ik voel me geweldig. Ik kampte met mijn gewicht sinds de geboorte van mijn laatste kind, 12 jaar geleden, en heb van alles geprobeerd. Ik had geen idee waar ik moest beginnen. Dit heeft echt geholpen en is zeer motiverend geweest. Bedankt!”  

Smoothie Afslankbijbel Review (2022) + Korting en Ervaringen!

Ook Danita schreef een Smoothie Afslankbijbel review waarin zij vertelt dat zij 5 kilo overtollig buikvet is kwijtgeraakt in 5 weken, nu beter doorslaapt en geen opgeblazen gevoel meer heeft na een maaltijd. Een ander voordeel is haar stralende huid en dat zij meer energie ervaart en daardoor geen middagdutjes meer hoeft te doen. Haar Oscar Helm review luidt als volgt: “Oscar’s boek is zeer geschikt voor iedereen die gezonder wil leven. Het is een van de beste boeken die ik over smoothies en sappen heb gelezen. Oscar heeft het voor iedereen gemakkelijk gemaakt om groene sapjes in hun dieet op te nemen.” Zij voegt er nog aan toe dat haar kwaliteit van leven sterk verbeterd is dankzij Oscar’s smoothie boek.

Een ander mooi voorbeeld is de review van Marianne. Zij ging regelmatig naar de sportschool, maar helaas zonder succes. Toen ze de Smoothie Afslankbijbel op YouTube voorbij zag komen, besloot zij het e-book te bestellen en haalde zij haar blender uit het keukenkastje. “Ik blijf naar de sportschool gaan en door smoothies uit je boek te drinken begint mijn gewicht af te nemen; mijn doel is 17 kilo te verliezen. Ik voel me beter, lichamelijk en geestelijk, en mijn bloeddruk is meer onder controle.” Marianne hoopt op deze manier door te gaan en zo zelfs van haar bloeddruk medicijnen af te komen tijdens de volgende afspraak met haar huisarts! 

Smoothie Afslankbijbel Review (2022) + Korting en Ervaringen!

Mensen die toch een hongergevoel ervaarden tijdens het volgen van dit smoothie dieet boek, zijn waarschijnlijk te snel overgestapt van een ongezonde levensstijl waarin zij te veel aten op een dag, naar een dag met alleen smoothies. Je lichaam heeft tijd nodig om te wennen aan zo’n transformatie. Daarom kun je in zo’n geval beter rustig afbouwen naar minder voedsel en vervolgens pas overstappen op één of twee smoothies per dag. Wanneer je merkt dat dit goed gaat en je niet de hele dag honger houdt, kun je de Smoothie Afslankbijbel helemaal integreren in je nieuwe levensstijl. 

Oscar Helm: boek kopen

Ben je overtuigd en wil je de Smoothie Afslankbijbel kopen, dan kan dat nu met korting! In plaats van €50 betaal je voor het e-book nu slechts €19,97. Dat is geen geld voor de waardevolle informatie die in dit boek beschreven staat. Wil je liever het fysieke boek van de Smoothie Afslankbijbel ontvangen? Dan heb je mazzel! Score beide exemplaren van de Smoothie Afslankbijbel met korting: nu samen voor €29,97

Direct na aanschaf van het Oscar Helm boek ontvang je een link per e-mail om het e-book te downloaden. Kies je voor de hardcover versie en betaal je voor 18:00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Bovendien betaal je geen verzendkosten voor dit smoothie kookboek

Ben je niet tevreden, vraag dan binnen 60 dagen na aanschaf je geld terug van de Smoothie Afslankbijbel Oscar Helm. Zo gemakkelijk kan het zijn! Koop de beste afslankbijbel met korting en ontdek hoe gemakkelijk en leuk afvallen eigenlijk is.

Meer detox voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods zoals bijvoorbeeld green juice.

Detox methoden

Lijkt detoxen jou wel interessant, maar weet je nog niet goed welke manier bij jou past? Lees de artikelen die ik schreef over de beste detox en ook over crystal detox, de detox pleister, detox thee, lever detox en er is zelfs een slaapdetox. Ik vertel je meteen wat de beste opties zijn bij alle methoden!

Sapkuren en groentesappen

Wist je dat een detox ook mogelijk is in de vorm van een detox kuur? Die volg je voor een langere tijd. Of ga sapvasten, waarbij je dagelijks alleen maar verse sapjes drinkt. Je kunt deze zelf maken of je kunt ze online bestellen. Zo’n sapkuur is bij verschillende aanbieders verkrijgbaar. Bij de beste groentesap horen zeker gembershots, rode bietensap, wortelsap, bleekselderijsap en tomatensap. Klik op de links om te achterhalen wat de beste aanbieders zijn van al deze methoden en groentesappen. 

Detox- en Sapkuur aanbieders

Op het gebied van sapkuur aanbieders zijn er een aantal toppers die ik graag wil bespreken. Zo bestel je bij Sapje altijd 100% biologische, natuurlijke sappen met 400 gram groenten per sapje. Om je te laten zien wat de verschillen zijn tussen verschillende aanbieders op dit gebied, schreef ik ook reviews over JuiceXpress, Juice Brothers, Zuss & Sap, Dr. Veggie, Dr. Blend, Frecious, The Juice Factory, Juizs en Sapmeesters.

Smoothies

Ben je dol op smoothies? Dat is fijn, want ze zijn heel goed voor je gezondheid. Ten minste, als je ze zelf maakt of bestelt bij een aanbieder die ze helemaal vers maakt. Vruchtensappen uit de supermarkt bevatten vaak veel suikers en andere kunstmatige toevoegingen. Ik vertel je graag hoe je zelf een heerlijk groente smoothie maakt! Wil je graag smoothies drinken en afvallen? Dan ben je vast geïnteresseerd in het artikel over detox smoothies. Heb je inspiratie nodig lees dan het artikel over de snelle smoothie recepten, detox smoothie recepten of over de smoothie afslankbijbel als je wilt afvallen met smoothies.

Een smoothie kan je maken met een blender, slowjuicer of sapcentrifuge. Probeer het gezondste fruit te kiezen en combineer dit met groene groentes. Jouw smoothie beker zit dan vol met gezonde ingrediënten en kan dan beter de strijd aangaan met de vrije radicalen in je lichaam. We hebben een aantal artikelen geschreven over detox recepten voor een detox dieet en ook gaan we de diepte in over nachtschade en fermenteren.

Een goede gezondheid

Waarom ik bovenstaande methoden en producten allemaal onder de aandacht breng? Omdat een goede gezondheid van levensbelang is, letterlijk! Je lichaam krijgt dagelijks heel wat te verduren. Het is daarom goed om hierbij stil te staan en haar een handje te helpen. Heb je je bijvoorbeeld weleens verdiept je lever reinigen, nieren reinigen, ontgiften, ontslakken of ontzuren

Wil je meer weten over al deze detox mogelijkheden? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Meest gestelde vragen over de Smoothie Afslankbijbel

Ben je nieuwsgierig naar de Smoothie Afslankbijbel? Dan heb je vast nog een aantal vragen. Die hadden andere mensen ook. Daarom heb ik de meest gestelde vragen over dit onderwerp hieronder voor je uitgelicht en beantwoord. 

Kan ik Smoothie Afslankbijbel korting krijgen?

Ja, je kunt Smoothie Afslankbijbel korting krijgen door op de links in dit artikel te klikken. Je betaalt normaal gesproken €50, maar je kunt de Smoothie Afslankbijbel nu voor €19,97 kopen in digitale versie en voor €29,97 in fysieke + digitale versie. Ook ontvang je vier gratis bonussen, waaronder weekmenu’s en simpele smoothie recepten. Mis deze kans niet! 

Kun je echt afvallen met smoothies drinken?

Ja, het is zeker mogelijk om af te vallen door het drinken van smoothies. Dat komt doordat smoothies gezond zijn, vol goede voedingsstoffen zitten en goed vullen. Je hebt daardoor minder snel honger. En als je eens trek hebt in zoetigheid, dan is een smoothie de perfecte gezonde snack voor tussendoor. Zorg je er daarbij voor dat je ook minder calorieën binnenkrijgt dan je gewoonlijk krijgt, dan zal je echt afvallen.

Is smoothies drinken gezond?

Ja, smoothies drinken is gezond. Ten minste, wanneer je verse smoothies koopt of maakt. De klant en klare smoothies in de supermarkt zijn vaak niet gezond. Ze zitten vol suikers en extra toevoegingen om de houdbaarheid te verlengen. Maak je verse smoothies, dan weet je zeker dat er alleen fruit en/of groente in zit en dat het een gezonde keuze is voor je lichaam en geest.


Klik hier voor korting op de Smoothie Afslankbijbel

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Smoothie Afslankbijbel | Review (2023) + Korting en Ervaringen!

Laat een reactie achter