In dit artikel

Smoothie Afslankbijbel Review Korting en Ervaringen

Smoothie Afslankbijbel Review (2023) | Korting en Ervaringen

In dit artikel

Misschien is het niet de eerste methode die je bedenkt wanneer je een paar kilo kwijt wilt. Afslanken met smoothies wekt al snel vragen op. ‘Krijg je wel genoeg voedingsstoffen binnen als je alleen smoothies drinkt?’, ‘Moet je geen vast voedsel eten?’ en ‘Heb je dan niet de hele dag honger?’ Toch is het verstandig om deze methode niet meteen aan de kant te schuiven. De Smoothie Afslankbijbel is namelijk een lekkere smoothie recepten boek met rijk gevulde smoothies die je lichaam voeden en je honger stillen. 

Er zijn namelijk verschillende smoothies met verschillende ingrediënten. Wanneer je groene verse groente, noten en zaden toevoegt aan smoothies, zorgen deze voor een lang verzadigd gevoel. Bovendien krijg je dankzij zulke ingrediënten de voedingsstoffen binnen die je lichaam nodig heeft. Omdat smoothies heel gezond zijn, helpen ze je bovendien om gewicht te verliezen en meer energie te krijgen. Wie lekker in zijn of haar vel wil zitten, zou daarom aan de smoothies kunnen gaan! 

Kort samengevat:

De smoothie afslankbijbel is het beste, omdat hij afvallen met smoothies eenvoudig maakt en het ultieme afslank programma met groene smoothies biedt.
✅ Afvallen met smoothies wordt heel eenvoudig;
✅ Groene smoothies maken op manieren die wél lekker zijn;
❌ Ga je na afloop weer ‘normaal’ eten dan kunnen overtollige kilo’s wel weer terugkomen.

Herken jij jezelf hierin?

✅ Je vindt groene sap en een groene smoothie niet per se lekker, maar je wilt wel gezond eten en drinken;

✅ Je hebt gehoord over afvallen met smoothies, maar je vraagt je af hoe dat mogelijk is;

✅ Je wilt de Smoothie Afslankbijbel kopen, maar weet nog niet of hij echt de moeite waard is;

✅ Je houdt van groenten en fruit in de blender, maar hebt weinig inspiratie voor variatie;

✅ Je gelooft in zoetigheid dankzij natuurlijke producten, in plaats van suikers;

✅ Je wilt een handig zelfmaak plan en een paar trucjes ontdekken om zelf aan de slag te gaan.

Dan weet ik zeker dat jij de rest van het artikel interessant zal vinden. Ik vertel je graag meer over gezonde tussendoortjes in smoothievorm, afvallen met smoothies en nog veel meer!


Bekijk jouw korting op de Smoothie Afslankbijbel

Wat is de Smoothie Afslankbijbel?

De Smoothie Afslankbijbel is een smoothie recepten boek van Oscar Helm. Het is een boek dat vol smoothie recepten staat die ervoor zorgen dat jij afvalt. Wil je niet alleen op smoothies leven, dan kun je de smoothies ook gebruiken als aanvulling op je gezonde leefstijl. Dan blijf je op gewicht en behoud je je figuur. Je kunt dus naast de Afslank Receptenbijbel nu ook aan de slag met de Smoothie Afslankbijbel! 

Smoothie Afslankbijbel Review Korting en Ervaringen

Volgens auteur Oscar Helm zal je zelfs plezier krijgen in het afvallen wanneer je zijn smoothie boek leest. Het boek staat namelijk vol heerlijke recepten, tips en nuttige informatie. Wanneer je gezonde smoothies drinkt op de juiste tijdstippen, heeft dat een positief effect op je lichaamsgewicht en –vorm. De smoothies zijn makkelijk te bereiden en daardoor is het goed te doen om dit smoothie dieet vol te houden. Drs. Helm weet waar hij over praat en hoe jij je doelen kunt behalen.

Wil jij een gezondere levensstijl, wil je een paar kilo’s afvallen of lijken standaard diëten (via een streng dieet, bijvoorbeeld) voor jou niet te werken? Dan is de Smoothie Afslankbijbel echt iets voor jou. Je hoeft met dit smoothie boek namelijk geen calorieën te tellen of uren in de keuken te staan. Je hebt alleen een blender nodig en de ingrediënten die in het smoothie boek staan. Vervolgens ga jij binnen een paar weken al fitter, gezonder en slanker door het leven. 

Over de Smoothie Afslankbijbel (smoothie recepten)

Wanneer je de Smoothie Afslankbijbel gaat bestellen, kun je onder andere het volgende verwachten: 

  • 100+ lekkere en gezonde smoothie recepten voor het hele gezin; 
  • Smoothie dagmenu’s en weekmenu’s; 
  • Een plan om je eigen smoothies samen te stellen; 
  • Een boek vol gezonde dranken en heerlijke recepten;
  • Uitleg over waarom de meeste diëten niet werken; 
  • Uitleg over hoe je dankzij smoothies snel overtollig vet verbrandt zonder honger te lijden of een jojo-effect te ervaren.
Smoothie Afslankbijbel Review Korting en Ervaringen

Maar je krijgt niet alleen de bijbel! Er zitten nog een aantal hele mooie bonussen bij: 

  • Smoothie Weekmenu’s met zomerse traktaties
  • Ultra Simpele Smoothies waarin vele tips opgenomen zijn
  • Gezonde Tussendoortjes naast jouw favoriete sappen 
  • Het Ultieme Afslank Programma

Je kunt de Smoothie Afslankbijbel overigens zowel als fysiek boek als e-book bestellen. Kies je voor de digitale versie, dan krijg je een Pdf-bestand dat je op je telefoon en laptop kunt openen. Wel zo handig wanneer je onderweg bent. Dan hoef je geen fysiek boek mee te nemen. Voor thuis werkt een fysiek exemplaar misschien wel fijner. Je kunt ze ook allebei bestellen voor slechts €10 extra bovenop de prijs van de fysieke afslankbijbel. Zo heb je Oscar’s smoothies overal bij je.


Bekijk jouw korting op de Smoothie Afslankbijbel

Wie is Oscar Helm?

De auteur van de Smoothie Afslankbijbel is drs. Oscar Helm. Hij is tevens de oprichter van HappyHealthy, één van de grootste gezondheidsblogs van Nederland. Aan de hand van zijn kennis en ervaring over gezondheid en afvallen op een effectieve manier heeft hij deze afslankbijbel met heerlijke recepten geschreven. Ook de Afslank Receptenbijbel is van zijn hand en heeft al veel mensen naar een gezonder leven geholpen! En beide zijn een groot succes geworden, want het zijn een van de bestverkochte boeken op dieetgebied. Niet alleen in Nederland, maar ook in België en Luxemburg! 

Smoothie Afslankbijbel Review Korting en Ervaringen

Oscar Helmstater, zoals hij voluit heet, mag zichzelf drs. noemen. Hij is afslankcoach, (dieet)psycholoog, auteur, orthomoleculair voedingsadviseur en –deskundige en suppletieadviseur. Hij is afgestudeerd op verschillende gebieden van voeding en beweging en heeft ontzettend veel kennis opgedaan. Bovendien is hij ervaringsdeskundige, omdat hij zelf veel is afgevallen. Dat succes heeft hij gebruikt voor het creëren van verschillende producten (waaronder zijn boek). Daarmee helpt hij nu ontzettend veel mensen om ook af te vallen.

“Bij veel producten kwam ik erachter dat de voedingsindustrie mij vreselijk had misleid met al hun veelbelovende gezondheidsclaims op de verpakkingen”, vertelt Oscar. “In deze wereld is zo veel mogelijk winst maken helaas belangrijker geworden dan de gezondheid van mensen. Nadat ik niet meer trapte in de trucjes van de voedingsindustrie en erachter kwam wat écht gezond is, kwamen de resultaten.” Oscar kreeg toen meer energie, minder trek in ongezond eten, hij viel af en kreeg meer spiermassa. Bovendien kreeg hij geen gaatjes meer in zijn tanden, wat voorheen wel regelmatig het geval was. 

Smoothie Afslankbijbel: ervaringen van anderen 

Natuurlijk is het interessant om te lezen wat anderen vinden van de Smoothie Afslankbijbel. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een Smoothie Afslankbijbel review van verschillende mensen en Oscar Helm ervaringen. 

Zo vertelt Valerie “Oscar, ik wilde je even laten weten dat ik bij een gewicht van 89 kilo begon en nu 75 weeg en ik voel me geweldig. Ik kampte met mijn gewicht sinds de geboorte van mijn laatste kind, 12 jaar geleden, en heb van alles geprobeerd. Ik had geen idee waar ik moest beginnen. Dit heeft echt geholpen en is zeer motiverend geweest. Bedankt!”  

Smoothie Afslankbijbel Review Korting en Ervaringen

Ook Danita schreef een Smoothie Afslankbijbel review waarin zij vertelt dat zij 5 kilo overtollig buikvet is kwijtgeraakt in 5 weken, nu beter doorslaapt en geen opgeblazen gevoel meer heeft na een maaltijd. Een ander voordeel is haar stralende huid en dat zij meer energie ervaart en daardoor geen middagdutjes meer hoeft te doen. Haar Oscar Helm review luidt als volgt: “Oscar’s boek is zeer geschikt voor iedereen die gezonder wil leven. Het is een van de beste boeken die ik over smoothies en sappen heb gelezen. Oscar heeft het voor iedereen gemakkelijk gemaakt om groene sapjes in hun dieet op te nemen.” Zij voegt er nog aan toe dat haar kwaliteit van leven sterk verbeterd is dankzij Oscar’s smoothie boek.

Een ander mooi voorbeeld is de review van Marianne. Zij ging regelmatig naar de sportschool, maar helaas zonder succes. Toen ze de Smoothie Afslankbijbel op YouTube voorbij zag komen, besloot zij het e-book te bestellen en haalde zij haar blender uit het keukenkastje. “Ik blijf naar de sportschool gaan en door smoothies uit je boek te drinken begint mijn gewicht af te nemen; mijn doel is 17 kilo te verliezen. Ik voel me beter, lichamelijk en geestelijk, en mijn bloeddruk is meer onder controle.” Marianne hoopt op deze manier door te gaan en zo zelfs van haar bloeddruk medicijnen af te komen tijdens de volgende afspraak met haar huisarts! 

Smoothie Afslankbijbel Review Korting en Ervaringen

Mensen die toch een hongergevoel ervaarden tijdens het volgen van dit smoothie dieet boek, zijn waarschijnlijk te snel overgestapt van een ongezonde levensstijl waarin zij te veel aten op een dag, naar een dag met alleen smoothies. Je lichaam heeft tijd nodig om te wennen aan zo’n transformatie. Daarom kun je in zo’n geval beter rustig afbouwen naar minder voedsel en vervolgens pas overstappen op één of twee smoothies per dag. Wanneer je merkt dat dit goed gaat en je niet de hele dag honger houdt, kun je de Smoothie Afslankbijbel helemaal integreren in je nieuwe levensstijl. 

Mensen die toch een hongergevoel ervaarden tijdens het volgen van dit smoothie dieet boek, zijn waarschijnlijk te snel overgestapt van een ongezonde levensstijl waarin zij te veel aten op een dag, naar een dag met alleen smoothies. Je lichaam heeft tijd nodig om te wennen aan zo’n transformatie. Daarom kun je in zo’n geval beter rustig afbouwen naar minder voedsel en vervolgens pas overstappen op één of twee smoothies per dag. Wanneer je merkt dat dit goed gaat en je niet de hele dag honger houdt, kun je de Smoothie Afslankbijbel helemaal integreren in je nieuwe levensstijl. 

Smoothie Afslankbijbel Review Korting en Ervaringen

Eigen ervaring: het beste smoothie boek om af te vallen!

Wat ik van de Smoothie Afslankbijbel vind? De Smoothie Afslankbijbel is het beste smoothie boek om af te vallen, als je het mij vraagt. Het staat boordevol nieuwe ideeën en lekkere recepten (meer dan 100!) die voor iedereen geschikt zijn. Ook een verzameling dranken voor mensen met diabetes. Oscar Helm smoothies zijn gezond en snel te maken.

Zelfs wanneer je al veel lekkere smoothie recepten kent, zal je met dit boek nieuwe en lekkere variaties leren maken. Volg je het smoothie dieet weekmenu steeds goed op, dan kun je al 2 tot 4 kilogram per week afvallen. Je leert hoe je niet alleen fruit (verschillende vruchten) smoothies maakt (want die bevatten veel fruitsuiker), maar ook heerlijke groene smoothies. Er staan tal van Oscar Helm recepten in het boek. Vervolgens drink je die smoothies als vervanging voor één of meerdere maaltijden per dag en val je op een gemakkelijke en snelle manier af!  

Aan de slag met een gezonder leven? Tijdelijk korting!

Ben je overtuigd en wil je de Smoothie Afslankbijbel kopen, dan kan dat nu met korting! In plaats van €50 betaal je voor het e-book nu slechts €19,97. Dat is geen geld voor de waardevolle informatie die in dit boek beschreven staat. Wil je liever het fysieke boek van de Smoothie Afslankbijbel ontvangen? Dan heb je mazzel! Score beide exemplaren van de Smoothie Afslankbijbel met korting: nu samen voor €29,97. 

Direct na aanschaf van het boek ontvang je een link per e-mail om het e-book te downloaden. Kies je voor de hardcover versie en betaal je voor 18:00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Bovendien betaal je geen verzendkosten voor dit smoothie kookboek

Ben je niet tevreden, vraag dan binnen 60 dagen na aanschaf je geld terug van de Smoothie Afslankbijbel Oscar Helm. Zo gemakkelijk kan het zijn! Koop de beste afslankbijbel met korting en ontdek hoe gemakkelijk en leuk afvallen eigenlijk is.


Bekijk jouw korting op de Smoothie Afslankbijbel

Meer over diëten voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen ook eens op dieet of detox.

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in de Afslank receptenbijbel.

Wil je meer weten over al deze dieet mogelijkheden? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Smoothie Afslankbijbel Review Korting en Ervaringen

Meest gestelde vragen over de Smoothie Afslankbijbel

Ben je nieuwsgierig naar de Smoothie Afslankbijbel? Dan heb je vast nog een aantal vragen. Die hadden andere mensen ook. Daarom heb ik de meest gestelde vragen over dit onderwerp hieronder voor je uitgelicht en beantwoord. 

Wat is de Smoothie Afslankbijbel?

De Smoothie Afslankbijbelis een boek of e-boek dat vol met recepten staat om lekkere smoothies te maken. Het werd mij door vrienden aanbevolen en ik vind het geweldig. Je leert om zoetigheid dankzij fruit meer te waarderen, je krijgt eindeloos veel smoothie variaties aangereikt en je kunt op die manier gezonder leven. Het boek, geschreven door drs. Helm, is heel inspirerend en motiverend en ik ben ervan overtuigd dat je het met mij eens zal zijn. Probeer het zelf!

Kan ik Smoothie Afslankbijbel korting krijgen?

Ja, je kunt Smoothie Afslankbijbel korting krijgen door op de links in dit artikel te klikken. Je betaalt normaal gesproken €50, maar je kunt de Smoothie Afslankbijbel nu voor €19,97 kopen in digitale versie en voor €29,97 in fysieke + digitale versie. Ook ontvang je vier gratis bonussen, waaronder weekmenu’s en simpele smoothie recepten, maar ook extra gezonde groene smoothies. Mis deze kans niet! 

Kun je echt afvallen met smoothies drinken?

Ja, het is zeker mogelijk om af te vallen door het drinken van smoothies. Dat komt doordat smoothies (en dan vooral groene smoothies) gezond zijn, vol goede voedingsstoffen zitten en goed vullen. Je hebt daardoor minder snel honger. En als je eens trek hebt in zoetigheid, dan is een smoothie de perfecte gezonde snack voor tussendoor. Zorg je er daarbij voor dat je ook minder calorieën binnenkrijgt dan gewoonlijk, dan zal je echt afvallen.

Is smoothies drinken gezond?

Ja, smoothies drinken is gezond. Ten minste, wanneer je verse smoothies koopt of maakt. De klant en klare smoothies in de supermarkt zijn vaak niet gezond. Ze zitten vol suikers en extra toevoegingen om de houdbaarheid te verlengen. Maak je verse smoothies, dan weet je zeker dat er alleen fruit en/of groente in zit en dat het een gezonde keuze is voor je lichaam en geest. Daarbij is een groene smoothie altijd het meest gezond, omdat er veel groene (blad)groenten in zitten.

» Referenties


1. Hobbs, Suzanne Havala. (2005). Attitudes, Practices, and Beliefs of Individuals Consuming a Raw Foods Diet. EXPLORE, Volume 1, Issue 4, 272-277.
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1550830705002041

2. Mullin, Gerard E. (2010). Search for the Optimal Diet. Nutrition in Clinical Practice, Volume 25, Issue 6, 581-584.
https://aspenjournals.onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1177/0884533610385705

3. Knight, Christine. (2012). “An alliance with Mother Nature”: Natural food, health, and morality in low-carbohydrate diet books. Food and Foodways, Volume 20, Issue 2, 102-122.
https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/07409710.2012.680352

» Referenties

Conclusie beste smoothie afslankbijbel 2023


Bekijk jouw korting op de Smoothie Afslankbijbel

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Smoothie Afslankbijbel Review (2023) | Korting en Ervaringen

Laat een reactie achter