In dit artikel

Slaap Detox Review | Mijn ervaringen met Sleepwise (Floris Wouterson)

Slaapdetox | Review (2023) | Ervaring met Floris Wouterson!

In dit artikel

Als high-performer, ondernemer of atleet wil jij natuurlijk het maximale uit jezelf halen. Elke dag fris en fruitig opstaan met een maximaal vermogen aan concentratie, motivatie en energie.

Helaas is dit niet altijd voor ons weggelegd. Zo heeft iedereen wel eens nachten dat het slapen niet goed lukt. Onrust in het hoofd, te veel piekeren, snel gefrustreerd of juist zó moe dat je niet goed slaapt.

Als high-performer ben ik zelf in de wereld van Floris Wouterson en House of Sleep gedoken en ik kan je alvast verklappen: daar val je in slaap van. In positieve zin natuurlijk! In dit artikel laat ik je zien wat de mogelijkheden zijn, wat de SlaapDetox precies inhoudt en vooral wat voor effecten het heeft.


Klik hier voor de beste Slaap Detox deal bij House of Sleep

Wat is de SlaapDetox?

“De Slaap Detox is een programma waarbij je in 6 dagen de schadelijke biofilm uit je darmen in zijn geheel verwijdert, zonder de voor jou zo belangrijke darmslijmhuid te beschadigen en waarbij de goede bacteriën behouden blijven. Je kunt er direct mee starten – je hebt geen hongergevoel gedurende de dag. En je merkt meteen de positieve effecten op je slaap.”

Met de SlaapDetox wil Floris Wouterson nog meer betekenen voor ondernemers, atleten en high performers om slaap te verbeteren en prestaties te verhogen.

Slaap Detox is het enige programma dat speciaal is bedoeld om je darmen te reinigen en tegelijkertijd je slaap te optimaliseren. Het is dan ook het eerste programma dat:

 Een link legt tussen de gezondheid van je darmen (microbioom) en de kwaliteit van je slaap. Het helpt je de gezonde connectie tussen beide te herstellen.

 Zowel de dikke als dunne darm reinigt zonder de belangrijke darmslijmhuid te beschadigen. Hierdoor blijven de goede bacteriën behouden.

 Bij de meeste klassieke vormen van darmreiniging wordt enkel de dikke darm gereinigd en moet je naar een kliniek voor zo’n reiniging.

 Ook de nieren, galblaas en lever reinigt.

 Gemakkelijk uit te voeren is. Ook tijdens je normale werk kun je de SlaapDetox uitvoeren zonder een hongergevoel te krijgen of speciale voorbereidingen te treffen.

Het programma duurt zes dagen en je kunt de Slaap Detox gewoon tijdens een normale werkdag volgen. Het zijn zeven maaltijdshakes per dag, waar je enkel water aan toevoegt om je gedurende de dag van voldoende energie te voorzien.

Je krijgt voldoende calorieën binnen, waardoor je niet kampt met een enorm hongergevoel. Wel komt het vaak voor dat deelnemers minstens een kilo afvallen. Een extra voordeeltje van de SlaapDetox.

Slaapdetox | Review (2022) | Ervaring met Floris Wouterson!

SuperSlapen, een must-read voor optimale prestaties!

Als je nog niet direct aan een detox wil beginnen, maar eerst meer informatie wil, dan is er een boek voor jou. SuperSlapen is het eerste Nederlandstalige boek met praktische lifestyle principes voor de meest optimale nachtrust ooit. Het is geschreven door Floris Wouterson en in oktober 2018 gepubliceerd.

Het boek is onder andere te verkrijgen bij Bol.com voor slechts €22,50. SuperSlapen leest makkelijk weg en geeft veel voorbeelden en inzichten, waardoor je alle kennis snel kunt omzetten in resultaat.

Eigenlijk zou het een vak op school moeten worden. Want het niet toepassen van de theorie uit SuperSlapen heeft nadelige gevolgen. En dat is zonde, want met een beetje kennis over dit onderwerp kan je jouw slaap al snel naar een hoger niveau tillen. Enorm belangrijk voor jouw welzijn, zowel fysiek als mentaal. Ook verhoogt dit de kans op het behalen van jouw doelen. Genoeg redenen om je erin te verdiepen dus!

Slaap Detox pakketten

Bij House of Sleep kun je kiezen uit drie pakketten:

SlaapDetox Basic. Hierbij krijg je de zesdaagse SlaapDetox kuur thuisgestuurd en ontvang je het E-book ‘Zo haal je het meeste uit jouw SlaapDetox’.

SlaapDetox Mijn ervaringen met SlaapDetox van Floris Wouterson

SlaapDetox Advanced. Naast de zesdaagse SlaapDetox kuur en het E-book, krijg je drie weken lang online begeleiding van House of Sleep. Ook krijg je toegang tot de online vragensessies om zo jouw vragen te kunnen stellen en vragen van andere gelijkgestemden te horen en beantwoord te zien worden. Ook krijg je de mogelijkheid een intake formulier in te vullen, waarna je via een video feedback ontvangt.

SlaapDetox Mijn ervaringen met SlaapDetox van Floris Wouterson

SlaapDetox Pro. Bovenop de SlaapDetox Advanced ontvang je een darm opbouwpakket voor 2 maanden, bestaande uit:

 • 2x RestoreGo: 180 capsules
 • 1x DigestGo: 60 capsules
 • 1x EnzymGo: 60 capsules
 • 1x ProbioticaGo: 60 capsules
 • 1x FulvicGo 200ml
 • 1x LipoGo magnesium: 60 capsules
SlaapDetox Mijn ervaringen met SlaapDetox van Floris Wouterson

Ook geeft House of Sleep de garantie om de verzegelde verpakkingen binnen 14 dagen terug te nemen als je na 3 à 4 dagen geen verbetering merkt. Je hebt dus niets te verliezen!

Mijn ervaringen met Slaap Detox van House of Sleep

Na het lezen van het boek SuperSlapen waren mijn interesses voor het slapen aangewakkerd. Ik kon daarom niet wachten om ook te starten met de SlaapDetox. Tijd voor een House of Sleep detox review!

Ik heb daarom zes dagen lang de Slaap Detox gevolgd door 7 shakes per dag te drinken. Ik ben eigenlijk vrij soepel door het traject gelopen. Ik had weinig last van hongergevoel en mijn lichaam paste zich snel aan. Toch mis je na die dagen wel een stevige maaltijd, maar dat is logisch. Al met al is mijn House of Sleep review erg positief.

Wel hoor ik ook andere verhalen van deelnemers die de SlaapDetox zwaarder hebben ervaren. De ervaringen kunnen dus verschillen. Maar wees niet bang, bij andere mensen die het zwaarder hebben gehad is het ook helemaal goed gekomen.

Nu ik de Slaap Detox kuur heb gevolgd en mijn darmen, lever, nieren en galblaas zijn gereinigd, kan ik oprecht zeggen dat de kwaliteit van mijn slaap enorm is toegenomen. Ik merk dat ik snel in slaap val, maar ook veel minder wakker word gedurende de nacht. ’s Ochtends voel ik mij direct erg energiek en kan ik veel langer mijn concentratie vasthouden.

Het valt me verder op dat ik minder behoefte heb om uit te slapen. Hierdoor kom ik eerder uit bed en heb ik tijd over om meer uit mijn dag te halen en doelen te verwezenlijken. Ook ben ik erg tevreden met de hoge kwaliteitsstandaarden van House of Sleep. Zo is de Slaap Detox vrij van:

 • Gluten
 • Soja
 • Lactose
 • Suiker
 • Geur- en smaakstoffen
 • Conserveringsmiddelen
 • Vulmiddelen

Naast het feit dat ik het boek SuperSlapen aan iedere ondernemer en high performer kan aanraden, vond ik mijn ervaring met SlaapDetox nog veel interessanter en vooral waardevoller. Je kunt er wel heel veel over lezen, maar uiteindelijk wil je je slaap gewoon verbeteren. En met de SlaapDetox ga je daar tenminste ook hands-on mee aan de slag.

Slaap vanavond nog als een roosje met de SlaapDetox

Weet jij ook hoe belangrijk het is om goed te slapen, maar heb je al weken, maanden of misschien al veel langer het idee dat je er niet alles uithaalt? Dan is het hoog tijd om er wat aan te doen, want het zal je verbazen hoe je prestaties overdag hierdoor gaan verbeteren.

Wist je bijvoorbeeld dat je van te veel slaap ook juist moe kunt worden? Daardoor zijn we de volgende ochtend minder energiek en geconcentreerd en dat is de gehele dag merkbaar. Hartstikke zonde natuurlijk, want al jouw doelen lijden hieronder (zakelijk én privé). Maar ik heb goed nieuws. Slaap performance coach Floris Wouterson heeft jarenlang onderzoek gedaan naar hoe we maximaal kunnen profiteren van slapen. En wat blijkt: slapen is een enorm krachtig middel, als je het maar goed gebruikt.

Ben je het zat om onrustig te slapen en wil je eindelijk weer met een frisse start de dag beginnen? Dan is de SlaapDetox precies wat je nodig hebt.

Breng je lichaam weer in balans met de beste producten, volledig samengesteld door experts. Ervaar wat het met je doet binnen een dag en ik weet zeker dat jij heerlijk en voldaan gaat slapen! Ik ben ook heel benieuwd naar jouw House of Sleepreview.

Helemaal overtuigd en wil je ook de SlaapDetox volgen? Bestel de producten van House of Sleep en start direct met het optimaliseren van jouw slaap!

SlaapDetox Mijn ervaringen met SlaapDetox van Floris Wouterson

Meer detox voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods zoals bijvoorbeeld green juice.

Detox methoden

Lijkt detoxen jou wel interessant, maar weet je nog niet goed welke manier bij jou past? Lees de artikelen die ik schreef over de beste detox en ook over crystal detox, de detox pleister, detox thee, lever detox en er is zelfs een slaapdetox. Ik vertel je meteen wat de beste opties zijn bij alle methoden!

Sapkuren en groentesappen

Wist je dat een detox ook mogelijk is in de vorm van een detox kuur? Die volg je voor een langere tijd. Of ga sapvasten, waarbij je dagelijks alleen maar verse sapjes drinkt. Je kunt deze zelf maken of je kunt ze online bestellen. Zo’n sapkuur is bij verschillende aanbieders verkrijgbaar. Bij de beste groentesap horen zeker gembershots, rode bietensap, wortelsap, bleekselderijsap en tomatensap. Klik op de links om te achterhalen wat de beste aanbieders zijn van al deze methoden en groentesappen. 

Detox- en Sapkuur aanbieders

Op het gebied van sapkuur aanbieders zijn er een aantal toppers die ik graag wil bespreken. Zo bestel je bij Sapje altijd 100% biologische, natuurlijke sappen met 400 gram groenten per sapje. Om je te laten zien wat de verschillen zijn tussen verschillende aanbieders op dit gebied, schreef ik ook reviews over JuiceXpress, Juice Brothers, Zuss & Sap, Dr. Veggie, Dr. Blend, Frecious, The Juice Factory, Juizs en Sapmeesters.

Smoothies

Ben je dol op smoothies? Dat is fijn, want ze zijn heel goed voor je gezondheid. Ten minste, als je ze zelf maakt of bestelt bij een aanbieder die ze helemaal vers maakt. Vruchtensappen uit de supermarkt bevatten vaak veel suikers en andere kunstmatige toevoegingen. Ik vertel je graag hoe je zelf een heerlijk groente smoothie maakt! Wil je graag smoothies drinken en afvallen? Dan ben je vast geïnteresseerd in het artikel over detox smoothies. Heb je inspiratie nodig lees dan het artikel over de snelle smoothie recepten, detox smoothie recepten of over de smoothie afslankbijbel als je wilt afvallen met smoothies.

Een smoothie kan je maken met een blender, slowjuicer of sapcentrifuge. Probeer het gezondste fruit te kiezen en combineer dit met groene groentes. Jouw smoothie beker zit dan vol met gezonde ingrediënten en kan dan beter de strijd aangaan met de vrije radicalen in je lichaam. We hebben een aantal artikelen geschreven over detox recepten voor een detox dieet en ook gaan we de diepte in over nachtschade en fermenteren.

Een goede gezondheid

Waarom ik bovenstaande methoden en producten allemaal onder de aandacht breng? Omdat een goede gezondheid van levensbelang is, letterlijk! Je lichaam krijgt dagelijks heel wat te verduren. Het is daarom goed om hierbij stil te staan en haar een handje te helpen. Heb je je bijvoorbeeld weleens verdiept je lever reinigen, nieren reinigen, ontgiften, ontslakken of ontzuren

Wil je meer weten over al deze detox mogelijkheden? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Meer Slaap tips voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid?  Focus je dan naast slaaptips voor een goede nachtrust ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods.

Wilt u meer weten over slaap. Wat is diepe slaap en rem slaap? Is er een kans op vet verbranden tijdens je slaap, wat is de oorzaak van een nachtmerrie? Waarom droom je eigenlijk? Bent u specifiek opzoek naar tips tegen snurken? Waarom slaapwandel je? En kun je een droge mond hebben tijden het slapen? En ja zelfs schrijven we over niet slapen door XTC. Is het zo dat je niet kan slapen door honger?

Zeker als u problemen heeft bij het slapen kan ik me voorstellen dat u meer wil weten over de oorzaken. Een chronisch slaaptekort kan ontstaan door bijvoorbeeld slaapapneu, maar ook als je angst hebt voor niet kunnen slapen, niet kan slapen naast iemand, te vroeg wakker worden of zelfs als je baby niet in eigen bed wil slapen. Het presteren na een slechte nacht kan dan minder goed worden, zelfs overdag in slaap vallen is een veelvoorkomende optie of veel gapen. En nee, snoozen werkt niet om je meer uitgerust te voelen.

Een boek over slaap of chronische slaaploosheid door William van der Klaauw kan helpen om meer inzichten te krijgen in de slaapfases en slaapcyclus en wat je kunt doen bij slecht slapen.

Ervaar je hoofdpijn na het slapen, overweeg dan een ergonomisch kussen voor goede slaaphouding. Voor slapen in het vliegtuig is het ook aan te raden om een kussen voor nekklachten mee te nemen en schrik je vaak wakker denk dan aan een orthopedisch kussen.

Wat wordt aangeraden, slapen zonder kleding, wel of niet eten voor het slapen, een medisch kussen en is het handig om met lenzen in te slapen?

Als je perfect wil slapen in 7 stappen, denk dat aan of het te warm is in bed, gebruik je een natuurlijk slaapmiddel, daglichtlamp en gebruik je white noise met slaap app? Voor de Numsy white noise review lees hier verder. Gebruik je de beste slaap app om met muziek in slaap te vallen? En heb je nagedacht wat de kleur in je slaapkamer voor invloed kan hebben op de nachtrust?

Andere opties zijn bijvoorbeeld slaaptabletten als melatonine. Belangrijk is wel om alert te zijn op de melatonine dosering. Alle slaapmiddelen beogen een ander doel dus denk goed na voordat u een goede nachtrust supplement of slaap supplement gaat gebruiken zoals Consiouz.

Wil je meer weten over al deze slaap tips? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar je ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je slaap tools bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke slaap attributen jij in huis gaat halen!

Meest gestelde vragen over de Slaap Detox

Wat zijn de voordelen van de Slaap Detox?

Wanneer jij Slaap Detox probeert via House of Sleep, profiteer je van de volgende voordelen:
 Zorgt voor een betere nachtrust. Dit resulteert in betere prestaties overdag. Hierdoor behaal jij sneller jouw doelen.
 Tijdens de SlaapDetox heb je ook een grote kans om af te vallen.
 De producten zijn gegarandeerd minimaal 4 maanden houdbaar.
 Je leert een vaardigheid te beheersen die je iedere dag toepast. Een ongekend belangrijk onderdeel van ons leven.
Helemaal overtuigd en wil je ook de SlaapDetox volgen? Bestel de producten van House of Sleepen start direct met het optimaliseren van jouw slaap! (1)

Wie is Floris Wouterson?

Expert SuperSlapen Floris Wouterson is de eerste slaap performance coach van Europa. Dit was niet zo lastig, hij heeft namelijk zelf de term bedacht. Wel was hij de eerste persoon die zich veelvoudig bezighield met het verdiepen in allerlei informatie over de optimale slaap.

Floris Wouterson is aan de slag gegaan met het lezen van tientallen boeken, onderzoeken en rapporteren over slaap en slaapgerelateerde onderwerpen. Hierbij viel het Floris op dat er bij het aanpakken van slaapproblemen stelselmatig een belangrijk element over het hoofd wordt gezien.

Een element dat al lang bekend is in het Verre Oosten.

Er bestaat namelijk een belangrijke connectie tussen je darmflora (microbioom), je spijsverteringsstelsel en je brein. Deze connectie heeft direct invloed op de kwaliteit van jouw slaap.

Toen Floris Wouterson hierachter kwam, is hij zich bezig gaan houden met het helpen van ondernemers, atleten en high performers om ervoor te zorgen dat de connectie tussen de darmflora, spijsverteringsstelsel en het brein optimaal werd.

Al snel werd de kwaliteit van slapen significant beter en daardoor ook andere gebieden van het leven. Onder de naam van zijn bedrijf House of Sleep verzorgt hij nu al jarenlang advies op maat om optimaal te kunnen slapen. En dus te presteren.

Ook heeft Wouterson al zijn kennis gebundeld in hét Floris Wouterson boek, genaamd SuperSlapen. De afgelopen zestien jaar heeft Floris meer dan 16.000 mensen geholpen, waaronder ondernemers en topsporters in binnen- en buitenland, om beter te slapen en daardoor beter te presteren. Ook is Floris bekend van radio en tv-optredens.

Enorm veel kennis en ervaring die nu eindelijk op één plek verkrijgbaar is.

Floris Wouterson SuperSlapen is daarmee een echte aanrader!


Klik hier voor de beste Slaap Detox deal bij House of Sleep

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Slaapdetox | Review (2023) | Ervaring met Floris Wouterson!

Laat een reactie achter