Beste Slaap Detox Deals | Maak met Sleepwise van slapen een supermiddel
2 maart 2021 
in Slaap

Beste Slaap Detox Deals | Maak met Sleepwise van slapen een supermiddel

Als high-performer, ondernemer of atleet wil jij natuurlijk het maximale uit jezelf halen. Elke dag fris en fruitig opstaan met een maximaal vermogen aan concentratie, motivatie en energie.

Helaas is dit niet altijd voor ons weggelegd. Zo heeft iedereen wel eens nachten dat het slapen niet goed lukt. Onrust in het hoofd, te veel piekeren, snel gefrustreerd of juist zó moe dat je niet goed slaapt. Wist je dat je van te veel slaap ook juist moe kunt worden?

Daardoor zijn we de volgende ochtend minder energiek en geconcentreerd en dat is de gehele dag merkbaar. Hartstikke zonde natuurlijk, want al jouw doelen lijden hieronder (zakelijk én privé).

Maar ik heb goed nieuws. Slaap performance coach Floris Wouterson heeft jarenlang onderzoek gedaan naar hoe we maximaal kunnen profiteren van slapen. En wat blijkt: slapen is een enorm krachtig middel, als je het maar goed gebruikt.

De Beste SlaapDetox Deal bij Sleapwise Mijn ervaringen met SlaapDetox van Floris Wouterson

Klik hier voor de beste Slaap Detox deal bij Sleepwise

Als high-performer ben ik zelf in de wereld van Floris Wouterson en Sleepwise gedoken en ik kan je alvast verklappen: daar val je in slaap van. In positieve zin natuurlijk!

In dit artikel laat ik je zien wat de mogelijkheden zijn, wat de SlaapDetox precies inhoudt en vooral wat voor effecten het heeft.

Floris Wouterson - Boek en Masterclass Superslapen

Wie is Floris Wouterson?

Floris Wouterson is de eerste slaap performance coach van Europa. Dit was niet zo lastig, hij heeft namelijk zelf de term bedacht. Wel was hij de eerste persoon die zich veelvoudig bezighield met het verdiepen in allerlei informatie over de optimale slaap.

Floris Wouterson is aan de slag gegaan met het lezen van tientallen boeken, onderzoeken en rapporteren over slaap en slaapgerelateerde onderwerpen. Hierbij viel het Floris op dat er bij het aanpakken van slaapproblemen stelselmatig een belangrijk element over het hoofd wordt gezien.

Een element dat al lang bekend is in het Verre Oosten.

Er bestaat namelijk een belangrijke connectie tussen je darmflora (microbioom), je spijsverteringsstelsel en je brein. Deze connectie heeft direct invloed op de kwaliteit van jouw slaap.

Toen Floris Wouterson hierachter kwam, is hij zich bezig gaan houden met het helpen van ondernemers, atleten en high performers om ervoor te zorgen dat de connectie tussen de darmflora, spijsverteringsstelsel en het brein optimaal werd.

Al snel werd de kwaliteit van slapen significant beter en daardoor ook andere gebieden van het leven. Onder de naam van zijn bedrijf Sleepwise verzorgt hij nu al jarenlang advies op maat om optimaal te kunnen slapen. En dus te presteren.
Ook heeft Wouterson al zijn kennis gebundeld in één boek genaamd SuperSlapen. De afgelopen zestien jaar heeft Floris meer dan 16.000 mensen geholpen, waaronder ondernemers en topsporters in binnen- en buitenland, om beter te slapen en daardoor beter te presteren. Ook is Floris bekend van radio en tv-optredens.

Enorm veel kennis en ervaring die nu eindelijk op één plek verkrijgbaar is.

SlaapDetox Mijn ervaringen met SlaapDetox van Floris Wouterson

Wat is de SlaapDetox precies?

“De Slaap Detox is een programma waarbij je in 6 dagen de schadelijke biofilm uit je darmen in zijn geheel verwijdert, zonder de voor jou zo belangrijke darmslijmhuid te beschadigen en waarbij de goede bacteriën behouden blijven. Je kunt er direct mee starten – je hebt geen hongergevoel gedurende de dag. En je merkt meteen de positieve effecten op je slaap.”

Met de SlaapDetox wil Floris Wouterson nog meer betekenen voor ondernemers, atleten en high performers om slaap te verbeteren en prestaties te verhogen.

Slaap Detox is het enige programma dat speciaal is bedoeld om je darmen te reinigen en tegelijkertijd je slaap te optimaliseren. Het is dan ook het eerste programma dat:

Een link legt tussen de gezondheid van je darmen (microbioom) en de kwaliteit van je slaap. Het helpt je de gezonde connectie tussen beide te herstellen.

Zowel de dikke als dunne darm reinigt zonder de belangrijke darmslijmhuid te beschadigen. Hierdoor blijven de goede bacteriën behouden.

Bij de meeste klassieke vormen van darmreiniging wordt enkel de dikke darm gereinigd en moet je naar een kliniek voor zo'n reiniging.

Ook de lever, nieren en galblaas reinigt.

 Gemakkelijk uit te voeren is. Ook tijdens je normale werk kun je de SlaapDetox uitvoeren zonder een hongergevoel te krijgen of speciale voorbereidingen te treffen.

Het programma duurt zes dagen en je kunt de Slaap Detox gewoon tijdens een normale werkdag volgen. Het zijn zeven maaltijdshakes per dag, waar je enkel water aan toevoegt om je gedurende de dag van voldoende energie te voorzien.

Je krijgt voldoende calorieën binnen, waardoor je niet kampt met een enorm hongergevoel. Wel komt het vaak voor dat deelnemers minstens een kilo afvallen. Een extra voordeeltje van de SlaapDetox.

SlaapDetox Mijn ervaringen met SlaapDetox van Floris Wouterson

SuperSlapen, een must-read voor optimale prestaties!

Als je nog niet direct aan een detox wil beginnen, maar eerst meer informatie wil, dan is er een boek voor jou. SuperSlapen is het eerste Nederlandstalige boek met praktische lifestyle principes voor de meest optimale nachtrust ooit. Het is geschreven door Floris Wouterson en in oktober 2018 gepubliceerd.

Het boek is onder andere te verkrijgen bij Bol.com voor slechts €22,50. SuperSlapen leest makkelijk weg en geeft veel voorbeelden en inzichten, waardoor je alle kennis snel kunt omzetten in resultaat.

Eigenlijk zou het een vak op school moeten worden. Want het niet toepassen van de theorie uit SuperSlapen heeft nadelige gevolgen. En dat is zonde, want met een beetje kennis over dit onderwerp kan je jouw slaap al snel naar een hoger niveau tillen. Enorm belangrijk voor jouw welzijn, zowel fysiek als mentaal. Ook verhoogt dit de kans op het behalen van jouw doelen. Genoeg redenen om je erin te verdiepen dus!

Mijn ervaringen met Slaap Detox van Sleepwise

Na het lezen van het boek SuperSlapen waren mijn interesses voor het slapen aangewakkerd. Ik kon daarom niet wachten om ook te starten met de SlaapDetox.

Ik heb daarom zes dagen lang de Slaap Detox gevolgd door 7 shakes per dag te drinken. Ik ben eigenlijk vrij soepel door het traject gelopen. Ik had weinig last van hongergevoel en mijn lichaam paste zich snel aan. Toch mis je na die dagen wel een stevige maaltijd, maar dat is logisch.

Wel hoor ik ook andere verhalen van deelnemers die de SlaapDetox zwaarder hebben ervaren. De ervaringen kunnen dus verschillen. Maar wees niet bang, bij andere mensen die het zwaarder hebben gehad is het ook helemaal goed gekomen.

Nu ik de SlaapDetox heb gevolgd en mijn darmen, lever, nieren en galblaas zijn gereinigd, kan ik oprecht zeggen dat de kwaliteit van mijn slaap enorm is toegenomen. Ik merk dat ik snel in slaap val, maar ook veel minder wakker word gedurende de nacht. 's Ochtends voel ik mij direct erg energiek en kan ik veel langer mijn concentratie vasthouden.

Het valt me verder op dat ik minder behoefte heb om uit te slapen. Hierdoor kom ik eerder uit bed en heb ik tijd over om meer uit mijn dag te halen en doelen te verwezenlijken. Ook ben ik erg tevreden met de hoge kwaliteitsstandaarden van Sleepwise. Zo is de Slaap Detox vrij van:

 • Gluten
 • Soja
 • Lactose
 • Suiker
 • Geur- en smaakstoffen
 • Conserveringsmiddelen
 • Vulmiddelen

Naast het feit dat ik het boek SuperSlapen aan iedere ondernemer en high performer kan aanraden, vond ik mijn ervaring met SlaapDetox nog veel interessanter en vooral waardevoller. Je kunt er wel heel veel over lezen, maar uiteindelijk wil je je slaap gewoon verbeteren. En met de SlaapDetox ga je daar tenminste ook hands-on mee aan de slag.

Slaap Detox pakketten

Bij Sleepwise kun je kiezen uit drie pakketten:

SlaapDetox Basic. Hierbij krijg je de zesdaagse SlaapDetox kuur thuisgestuurd en ontvang je het E-book ‘Zo haal je het meeste uit jouw SlaapDetox'.

SlaapDetox Mijn ervaringen met SlaapDetox van Floris Wouterson

 

SlaapDetox Advanced. Naast de zesdaagse SlaapDetox kuur en het E-book, krijg je drie weken lang online begeleiding van Sleepwise. Ook krijg je toegang tot de online vragensessies om zo jouw vragen te kunnen stellen en vragen van andere gelijkgestemden te horen en beantwoord te zien worden. Ook krijg je de mogelijkheid een intake formulier in te vullen, waarna je via een video feedback ontvangt.

SlaapDetox Mijn ervaringen met SlaapDetox van Floris Wouterson

 

SlaapDetox Pro. Bovenop de SlaapDetox Advanced ontvang je een darmopbouwpakket voor 2 maanden, bestaande uit:

 • 2x RestoreGo: 180 capsules
 • 1x DigestGo: 60 capsules
 • 1x EnzymGo: 60 capsules
 • 1x ProbioticaGo: 60 capsules
 • 1x FulvicGo 200ml
 • 1x LipoGo magnesium: 60 capsules

SlaapDetox Mijn ervaringen met SlaapDetox van Floris Wouterson

Ook geeft Sleepwise de garantie om de verzegelde verpakkingen binnen 14 dagen terug te nemen als je na 3 à 4 dagen geen verbetering merkt. Je hebt dus niets te verliezen!

Kortom, wat zijn de voordelen voor jou?

Wanneer jij Slaap Detox probeert via Sleepwise, profiteer je van de volgende voordelen:

Zorgt voor een betere nachtrust. Dit resulteert in betere prestaties overdag. Hierdoor behaal jij sneller jouw doelen.

Tijdens de SlaapDetox heb je ook een grote kans om af te vallen.

De producten zijn gegarandeerd minimaal 4 maanden houdbaar.

Je leert een vaardigheid te beheersen die je iedere dag toepast. Een ongekend belangrijk onderdeel van ons leven.

Helemaal overtuigd en wil je ook de SlaapDetox volgen? Bestel de producten van Sleepwise en start direct met het optimaliseren van jouw slaap!

Slaap vandaag nog als een roosje met de SlaapDetox

Weet jij ook hoe belangrijk het is om goed te slapen, maar heb je al weken, maanden of misschien al veel langer het idee dat je er niet alles uithaalt? Dan is het hoog tijd om er wat aan te doen, want het zal je verbazen hoe je prestaties overdag hierdoor gaan verbeteren.

Ben je het zat om onrustig te slapen en wil je eindelijk weer met een frisse start de dag beginnen? Dan is de SlaapDetox precies wat je nodig hebt.

Breng je lichaam weer in balans met de beste producten, volledig samengesteld door experts. Ervaar wat het met je doet binnen een dag en ik weet zeker dat jij heerlijk en voldaan gaat slapen!

De Beste SlaapDetox Deal bij Sleapwise Mijn ervaringen met SlaapDetox van Floris Wouterson

Klik hier voor de beste Slaap Detox deal bij Sleepwise

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


 • Meer energie?
 • Regelmatiger bewegen?
 • Uitgeruster wakker worden?
 • Bewuster worden van je mindset?
 • De voordelen van meditatie ervaren?
 • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download