arrow_drop_up arrow_drop_down
Simpel Slank Puur Figuur Review | Ervaringen Simpel Slank!
29 december 2020 

Simpel Slank Puur Figuur Review | Ervaringen Simpel Slank!

Simpel Slank is een nieuwe manier van diëten. Het is geen boekje waarin staat wat je wel en niet mag maar een compleet programma met intensieve begeleiding. Maar is de kwaliteit van Simpel Slank dusdanig goed dat je echt op een simpele manier slank wordt?

Ultieme Powernap Formule - 2 uur Energie Tanken! In Slechts 5 Minuten

Want loop jij al tijden te jojo'en en lijkt blijvend slank zijn een onmogelijke opgave? Vind je het ook zo moeilijk om een dieet vol te houden en kom je uiteindelijk meer aan dan dat je afgevallen bent?

De man achter Simpel Slank, Bernard Favier, weet precies hoe dat komt beweert hij. Maar is dat ook echt zo? Is deze manier van afslanken de gouden formule met ongekende successen? Je ontdekt er alles over in de Simpel Slank Review.

Simpel Slank Puur Figuur Review Ervaringen Simpel Slank!

Simpel Slank

Simpel slank worden? Hoe kan dat eigenlijk? Afslanken is toch afzien en moeilijke momenten doorstaan? Niet meer snoepen en doorzetten? Klopt helemaal. Zelf heb ik ook meerdere keren geprobeerd om wat kilo's kwijt te raken, meestal gebeurde dit zo rond de periode April-Juli om in de zomer wat strakker in mijn vel te zitten

Maar wat was het dan soms afzien, al die lekkere dingen zijn maar moeilijk te weerstaan, maar ja, ik wilde afvallen dus ik moest doorzetten.

Meestal lukte het mij wel om de nodige kilo's kwijt te raken maar als de zomer dan voorbij was, was ik minder kritisch en voor ik het wist was ik zo weer op mijn oude gewicht.

Bernard Favier (Puur Figuur) beweert dat dit ook anders kan, daarom ontwikkelde hij Simpel Slank. De naam spreekt natuurlijk boekdelen maar is dit ook echt zo makkelijk? Of is het de zoveelste hype die uiteindelijk geruisloos van het toneel verdwijnt?

Klik hier om Simpel Slank met de hoogste korting te kopen >>

Wie is Bernard Favier?

Laten we eerst maar eens kijken naar de man achter Simpel Slank, inderdaad een man. In de afslank branche zie je het niet heel vaak gebeuren dat er een man achter een dergelijk product zit. Misschien dat Bernard ons daarom positief kan verassen, al die ‘val 1o kilo af binnen een week' onzin kennen we inmiddels wel een ik adviseer je om er met een grote boog omheen te ‘klikken'.

Maar goed, dat geheel ter zijde, Bernard Favier, daar hadden we het over. Wie is hij eigenlijk en waarom zou hij voor een doorbraak op afslank gebied kunnen zorgen? Als ik rond ga speuren op het internet kom ik al snel tot de ontdekking dat Bernard fitnessinstructeur is geweest en enorm veel passie heeft voor voeding en beweging. Daarnaast is hij bijzonder gefascineerd in de werking van het menselijk lichaam.

bernard favier

Bernard heeft inderdaad een manier gevonden om eenvoudig af te slanken zonder dat je honger hoeft te lijden of uren in de sportschool moet te zitten. Bernard beweert namelijk dat veel mensen niet de gewenste resultaten halen vanwege hun hormoonbalans.

Volgens eigen zeggen zag hij in zijn tijd als fitnessinstructeur enorm veel mensen worstelen met hun overgewicht, mensen waren enorm druk aan het sporten maar ze vielen niet echt af. Hij verdiepte zich in het menselijke hormoonstelsel en dat maakte veel duidelijk, afvallen is niet een kwestie van jezelf helemaal suf trainen maar van het in balans brengen van je hormonen.

Vitaily Korting - Alle supplementen in één! - Kortingscode - Richard de Leth

Puur Figuur

Het bedrijf achter Bernard heet Puur Figuur en is gevestigd in Amsterdam. Ik heb het even gecheckt met de KvK gegevens en het adres in Amsterdam lijkt te kloppen.

Sterker nog, ik heb contact gezocht met Puur Figuur en gelukkig werd ik vriendelijk te woord gestaan.

Kort samengevat over Bernard:

 • Enorm veel passie voor voeding en beweging.
 • Ontdekte dat je veel meer bereikt met het in balans brengen van je hormonen dan je suf te sporten.
 • Puur Figuur BV uit Amsterdam is het bedrijf achter Bernard (Alles gecheckt, 100% veilig)

Wat is Simpel Slank voor soort dieet?

Bernard heeft het vaak over het aanzetten van je ‘afslankhormoon'. Hij verdiepte zich volledig in dit afslankhormoon en zag dat mensen die dit hormoon goed in balans hadden bewonderenswaardige resultaten behaalden. Als dit hormoon optimaal in balans is verbrand je namelijk veel gemakkelijker vet op verschillende ‘moeilijke' plaatsen zoals, heupen, billen, kin, armen of je buik.

Het Simpel Slank programma legt de nadruk op het veranderen van je hormonen, zo worden verschillende hormonen aangesproken om ervoor te zorgen dat afvallen eenvoudig wordt.

Maar is Bernard Favier dan de eerste die met deze manier van afvallen naar buiten treed? Nee, zeker niet. In het verleden zijn er verschillende doktoren geweest die ook de kracht van een goede hormoonhuishouding gebruikten om succesvol af te slanken. Klinkt behoorlijk interessant moet ik zeggen, maar dit was nog niet genoeg. Ik wilde exact weten hoe dit in elkaar zat dus zocht ik contact met Puur Figuur. Daarnaast schafte ik het Simpel Slank programma zelf aan.

Voor wie is Simpel Slank bedoelt?

Maar voor wie ontwikkelde Bernard Simpel Slank eigenlijk? Ik kan hier natuurlijk kort over zijn en waarschijnlijk voel je hem al aankomen. Bernard Favier ontwikkelde Simpel Slank voor iedereen die het zat is van de ‘normale' afslankmethodes en voor iedereen die uren in de sportschool doorbrengt zonder noemenswaardige resultaten.

Simpel Slank is ontwikkelt voor zowel mannen als vrouwen en is geen moeilijk dieet waarbij je allerlei uitdagende gerechten moet koken of uren in de keuken hoeft te staan.

 • Voor iedereen die jojo'en en crash diëten zat is.
 • Voor iedereen die het zat is om uren in de sportschool door te brengen zonder noemenswaardige resultaten.
 • Voor iedereen die er geen belang bij heeft om allerlei moeilijke recepten te bereiden of uren in de keuken te moeten staan.

Download Gratis:  De Ultieme Powernap Formule. In Slechts 5 Minuten – 2 uur Energie Tanken!

Waarom Simpel Slank?

Ik had je al verteld dat Simpel Slank een andere manier van afslanken is dan we gewend zijn maar wat zegt Puur Figuur daar zelf over? Waarom zou je voor Simpel Slank moeten kiezen? Volgens PuurFiguur leven we tegenwoordig in een razendsnel tijdperk met nieuwe ontwikkelingen, bijna niets is onmogelijk. We reizen naar de maan en bouwen bruggen van 100 km lang, hoe kan het dan toch dat overgewicht zo'n probleem blijft?

Al die technologische vooruitgang betekent niet altijd dat het onze kwaliteit van leven ten goede komt, kijk maar naar onze voeding. Veel eten wordt op massale wijze geproduceerd. Alles moet sneller en goedkoper.

De meeste producten die je in de supermarkt ziet worden bewerkt met allerlei chemische goedjes en slechte toevoegingen. Hierdoor raakt ons hormoonstelsel helemaal van slag en lijkt afvallen haast een onbegonnen opgave. Het Simpel Slank programma leert je precies hoe je dit hormoonstelsel helemaal in balans krijgt zodat je sneller zal afvallen dan je misschien wel denkt.

Maar is dit niet weer zo'n veelgehoord fabeltje? Het lijkt er niet op, als ik bijvoorbeeld op Facebook kijk hoe enorm veel positieve reacties daar op staan, dan lijkt deze methode echt te werken, straks vertel ik je meer over ervaringen en reviews van andere mensen.

Onze voeding is bestrooit met chemicaliën en is genetisch gemanipuleerd. Het resultaat hiervan is dat het hormoonstelsel compleet in de war is waardoor afvallen erg moeilijk wordt.

Simpel Slank Puur Figuur Review | Ervaringen Simpel Slank!

De 5 stappen van Simpel Slank

Simpel Slank heeft het op haar informatiepagina over 5 cruciale stappen die nodig zijn om effectief vet te verbranden en ervoor te zorgen dat dit vet niet terug komt. Het gaat om de volgende 5 stappen:

#1: Het keerpunt

De eerste stap is het keerpunt, er wordt gesproken over het feit dat mensen vaak niet het ‘echte' probleem aanpakken. Ze gaan driftig aan de slag met allerlei diëten maar het  onderliggende probleem aanpakken wordt vaak vergeten.

Volgens Simpel Slank is dit onderliggende probleem het meest cruciale in de strijd tegen overgewicht. Simpel slank spreekt hier over ‘veel mensen dweilen met de kraan open, laten we beginnen met het dichtdraaien van de kraan'

#2: Je hongerhormoon resetten

Om plezierig af te vallen is het zaak om je hongerhormoon te resetten, aldus Simpel slank. Dit leer je in stap 2 van het Simpel slank e-book, het gaat hier om het zogenaamde hormoon ‘ghreline'.

Dit hormoon resetten doe je door anders te eten. Maar hoe eet je dan anders? in het Simpel Slank kookboek vind je uitgebreide weekmenu's, boodschappenlijsten, snackrecepten en keukentips waar je precies leert hoe je dan anders kan eten.

Deze manier van anders eten zorgt ervoor dat je hongergevoel verdwijnt, dit komt omdat je lichaam niet meer schreeuwt om verkeerde vetten en suikers. Je hoeft dus nooit meer te strijden tegen het hongergevoel. Krijg je trek? Dan eet je gewoon een verantwoorde snack uit het Simpel Slank kookboek.

Simpel Slank Puur Figuur Review | Ervaringen Simpel Slank!

#3: Eenvoudig vet verbranden op de lastige plaatsen

We kennen ze allemaal wel, plaatsen waar we heel moeilijk vet verbranden. Het zijn vaak plaatsen zoals, armen, billen, heupen of je onderkin. Maar waarom vallen we dan zo moeilijk af op deze plaatsen? Dit komt omdat lichaamsvet naast de primaire rol van energieopslag, er een rol bij heeft gekregen.

Het slaat namelijk niet alleen energie op maar ook gifstoffen, deze gifstoffen maken het extreem moeilijk om overtollig vet te verbranden vanwege hun hardnekkigheid. Tijdens deze stap leer je hoe je, je lichamelijk balans terug kan krijgen zodat er geen gifstoffen meer worden opgeslagen en het afvallen eenvoudiger wordt.

#4: Platte buik

Buikvet ontstaat vrij eenvoudig maar is maar moeilijk weg te werken. Dit komt volgens Simpel slank vanwege het hormoon cortisol. Eén van de taken van Cortisol is het aanmaken van buikvet, en je voelt hem waarschijnlijk al wel aankomen, de kans is zeer groot dat jij teveel Cortisol aanmaakt.

Tijdens deze vierde stap zorgt Simpel Slank ervoor dat je touwtjes weer in handen krijgt en je Cortisol gehalte op een eenvoudige manier weet te beheersen. Je zal hierdoor sneller buikvet verbranden en een platte buik ontwikkelen, daarnaast zorgt het verbranden van dit vet dat de kans op verschillende ziektes afneemt.

#5: Neem voorgoed afscheid van eetbuien

Eetbuien of zoals ze in de volksmond ook weleens genoemd worden ‘vreetbuien' zorgen ervoor dat afslanken onmogelijk wordt. Toch hebben veel mensen last van deze eetbuien.

Hoe krijg je meer grip op deze vervelende eetbuien? Het voorkomen van eetbuien houdt nauw verband met het hormoon Serotonine. Serotonine wordt ook wel het gelukshormoon genoemd, bij genoeg aanwezigheid van dit hormoon behoren eetbuien tot het verleden. In de 5e stap leert Simpel slank je om dit Serotonine hormoon een flinke boost te geven zodat je meer wilskracht, zelfvertrouwen en motivatie krijgt.

Wat krijg je als je Simpel Slank besteld?

Nu je weet welke stappen Simpel Slank hanteert om jou op een plezierige manier te laten afvallen is het tijd om te gaan kijken naar de inhoud van dit pakket. Wat krijg je als je het Simpel Slank programma besteld?

#1: E-book Simpel Slank

Het uitgebreide e-book (ruim 74 pagina's) leert je precies hoe je, je hormonen in balans krijgt, zodat je redelijk eenvoudig minimaal 2 kilo per week afvalt.

De volgende hoofdstukken tref je aan in het e-book:

 1. Introductie
 2. Inleiding
 3. Hormoonbalans 1: Insuline
 4. Hormoonbalans 2: Ghreline en Leptine
 5. Hormoonbalans 3: Geslachtshormonen
 6. Hormoonbalans 4: Cortisol
 7. Hormoonbalans 5: Serotonine
 8. Actieplan
 9. Weekmenu's, recepten en keukentips

#2: Simpel Slank kookboek

Naast het e-book waarin je alle informatie omtrent je hormoonhuishouding vindt, krijg je er ook nog een kookboek bij. Je gaat op een andere manier eten dus is het wel net zo handig als er ook recepten en ingrediënten bij dit pakket zitten.

Dit kookboek tref je aan in de vorm van een digitaal boek (.pdf bestanden) die je eenvoudig kan openen op al je apparaten of uit kan printen als je dat makkelijk vindt. In dit kookboek vind je meer dan 70 verschillende recepten en weekmenu's om zo op een gevarieerde manier te kunnen eten. Het kookboek kenmerkt zich door de volgende punten:

 • Betaalbare recepten.
 • Je hoeft niet naar allerlei speciaal winkels, de ingrediënten zijn in iedere supermarkt te vinden.
 • Je hoeft niet uren in de keuken te staan of bang te zijn voor bergen afwas.
 • De menu's zijn voor het hele gezin, ook al doet niet iedereen mee aan Simpel Slank.
 • De recepten zijn goed uitgebalanceerd qua voedingswaarden.

#3: Begeleiding tijdens het afslanken

Mooi om te zien dat de mensen van Puur Figuur er alles aan doen om jou zo goed mogelijk te helpen tijdens het afslanken. Bij de meest afslank producten is dit niet aan de orde en moet je het vaak helemaal zelf uitzoeken.

Puur Figuur is niet hermetisch afgesloten nadat je hun product hebt aangeschaft maar helpt je goed op weg en is daarnaast ook nog eens makkelijk bereikbaar voor vragen. Je krijgt een speciaal emailadres waarop je de afslank coaches van Puur Figuur eenvoudig kan bereiken.

Simpel Slank Puur Figuur Review | Ervaringen Simpel Slank!

#4 Gratis bonus ‘Stilstaan tijdens het afvallen voorkomen'

Naast het normale pakket krijg je er nu ook nog eens een gratis bonus bij. ‘tilstaan tijdens het afvallen voorkomen' leert je precies hoe je om kan gaan met de dip die bijna altijd komt tijdens het afslanken. Deze dip zie je meestal nadat de eerste kilo's eraf zijn gegaan en het niet erg hard meer lijkt te gaan. Je wordt wat teleurgesteld in je resultaten en je kan want onzeker raken.

Om deze dip te voorkomen heeft Puur Figuur ‘Stilstaan tijden het afvallen voorkomen' als bonus aan het Simpel Slank programma toegevoegd. Deze bonus leert je precies hoe je deze dip kunt voorkomen en hoe je ervoor zorgt dat je een onweerstaanbare motivatie gaat houden.

Hoeveel kan je afvallen met Simpel Slank?

De grote vraag waar veel mensen mee zitten is natuurlijk: Hoeveel kan je afvallen met Simpel Slank? Volgens Puur Figuur val je minimaal 2 kilo per week af, maar de meeste deelnemers zitten tussen de 2 en 4 kilo per week aldus Puur Figuur.

Op basis van ervaringsverhalen van andere deelnemers en de kracht van het afslanken door middel van het herstellen van je hormoonbalans kan ik dit bevestigen. Natuurlijk blijft het altijd per situatie afhankelijk en is het moeilijk om een vaste richtlijn te noemen. Wat mij erg positief stemt is de 100% afslank garantie die Simpel Slank je geeft.

Maar waar het wat mij betreft om gaat is dat Simpel Slank een erg prettig manier van afslanken is. Dus of je nou 1 of 3 kilo per week afvalt, de methode is erg makkelijk vol te houden en het is ook nog eens leuk. Wat mij betreft is dit veel belangrijker als je het op lange termijn wilt blijven volhouden.

Wat kan je bereiken met Simpel Slank?

Dit is wat je onder andere kan bereiken met Simpel Slank:

 • 2 kilo (of meer) per week afvallen zonder honger te lijden.
 • Eenvoudig vet verbranden op de hardnekkige plaatsen.
 • Geen last meer van (vr)eetbuien.
 • Zet je suikerverslaving voorgoed buiten de deur.
 • Je natuurlijke hormoonbalans herstellen en optimaliseren met als gevolg een mooi en slank lichaam.
 • Hoe je voorkomt dat je ‘hardnekkig vet' aanmaakt.
 • En nog veel meer..

Simpel Slank ervaringen en reviews

Oke, tijd om te kijken naar ervaringen van mensen die zijn afgevallen met dank aan Simpel Slank. Wat zeggen ze erover? Waar lopen ze tegenaan? Of gaat het allemaal erg soepel?

Ik ben gewend van verschillende afslank producten dat ze soms letterlijk met de grond gelijk gemaakt worden door mensen die niet bereiken wat ze graag zouden willen. Bij Simpel Slank lijkt dat anders, op Facebook en via Google vind ik hoofdzakelijk positieve reacties. Hieronder heb ik er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Ik heb al verschillende diëten geprobeerd maar ik viel telkens terug in mijn oude eetgewoonten. Met Simpel Slank heb ik een nieuwe lifestyle gecreëerd waardoor ik geen last meer heb van het bekende jojo effect. Marjanne -43 jaar-

 

Ik moet eerlijk toegeven dat ik in eerste instantie nog wat sceptisch was. Houd ik het dit keer wel vol? Is dit niet het zoveelste gouden ei? Nu achteraf heb ik nog geen moment spijt gehad van het aanschaffen van Simpel slank -Petra 48 jaar-

 

Diëten vind ik niet goed. Diëten is namelijk van tijdelijke aard, het is een periode waarin je minder eet dan je normaal doet. Maar daarna dan? Als je terugvalt in je oude patroon kom je binnen no-time weer aan. Simpel slank heeft mij hiervoor behoedt. Ik heb Simpel slank al lang geleden aangeschaft en gebruik het nog steeds! -Sophie 32 jaar-

facebook ervaring simpel slank

facebook ervaring simpel slank

facebook ervaring simpel slank

facebook ervaring simpel slank

Zoals je kan lezen zijn de ervaringen erg positief en afkomstig van echte personen. Zelf kan ik het hier alleen maar mee eens zijn. Ik heb Puur Figuur meerdere keren benaderd en zelf het Simpel Slank programma aangeschaft en ik kan maar tot één conclusie komen.

Simpel Slank is een prima programma waarbij je in staat bent om op een prettige manier af te slanken. Het mooie van Simpel slank is, is dat je de gerechten uit het kookboek altijd kan blijven gebruiken zodat je een lifestyle switch maakt. Volgens mij is dat gewoon het allerbelangrijkste in het afslanken. Om een jojo effect tegen te gaan is het belangrijk dat je op een dusdanige manier eet zodat je het makkelijk voor de rest van je leven volhoudt.

Wat schrijven andere websites over Simpel slank?

Er zijn natuurlijk meerdere websites die reviews over Simpel Slank schrijven. Helaas zie ik veel reviews die maar weinig waarde bieden, ik heb verschillende sites bezocht en heb de meest waardevolle reviews er voor je uitgelicht.

Zijn methode heeft, afgaande op de vele positieve reviews, voor veel mensen tot super goede resultaten geleid. Mensen die al tijden worstelen met hun overgewicht als gevolg van een verstoorde hormoonbalans zien in Simpel Slank de perfecte oplossing. Op basis van deze informatie lijkt Simpel slank dus zeker aan te raden. Bron: happyhealthy.nl

 

De methode waarbij word uitgegaan van een verstoorde hormoonbalans is zeker niet nieuw, wel heeft Simpel Slank het verpakt in een mooi en gestroomlijnd plan waarbij je precies weet wat je moet doen. Hierdoor is de, soms moeilijke stof, toch goed voor iedereen te behappen. Bron: leukafvallen.nl

 

Het Simpel slank programma bevat veel goede informatie en verschillende handige tips op het gebied van voeding. Maar de kracht van dit product is het in balans brengen van je hormoonhuishouding. Er zijn al tal van lovende reacties geschreven en dat kan ik alleen maar bevestigen. Bron: vetvrij.com

Naast deze verschillende websites is er ook landelijk aandacht geweest voor het Simpel slank programma:

Simpel Slank Puur Figuur Review | Ervaringen Simpel Slank!

Simpel Slank Kopen of Gratis downloaden?

Geloof het of niet, deze vraag krijg ik vaak. ‘Waar kan ik Simpel slank gratis downloaden?' We zijn tegenwoordig zoveel gewend dat we er vanuit gaan dat een product als Simpel Slank gratis zou zijn. Simpel slank is niet gratis, maar wel bijna gratis.

Het complete Simpel slank programma kost namelijk €37,- Dat is ongeveer wat een intake bij een diëtiste kost. Ik vind dat absoluut niet duur als je kijkt naar het uitgebreide pakket en de ondersteuning die je erbij krijgt.

Klik hier om Simpel Slank met de hoogste korting te kopen >>

Simpel Slank's 100% succesgarantie

Maar wat als ik niet tevreden ben over Simpel Slank? Wat als het toch niet bij mij past? Geen zorgen, als het je niet lukt om af te vallen of de gewenste resultaten te behalen met Simpel Slank krijg je gewoon je geld terug.

Simpel Slank geeft jou dus een 100% succesgarantie, zo niet? Dan neem je even contact op met Puur Figuur, eenvoudig te bereiken via email en krijg je het aankoopbedrag meteen terug gestort op je rekening. Wel zo eerlijk.

Voor- en nadelen Simpel Slank van Puur Figuur

Maar wat zijn nu eigenlijk de voor- en nadelen van Simpel Slank? Of is het allemaal rozengeur en maneschijn en zijn er geen nadelen te vinden?

Nadelen:

 • Hormonen werken niet bij iedereen hetzelfde, soms zal je even wat advies nodig hebben van de mensen van Puur Figuur. Gelukkig staan ze je altijd netjes te woord.
 • Het is niet echt een nadeel van het programma zelf maar ik wil het wel even benoemen. Ook Simpel slank is geen programma waarbij alles vanzelf gaat. Je zal wel zelf actie moeten ondernemen en de adviezen uit de boeken op moeten volgen.
 • Je kleding zal niet meer passen waardoor je misschien nieuwe moet aanschaffen.

Voordelen:

 • Veel positieve reacties, dit is natuurlijk niet voor niets.
 • Compleet plan inclusief begeleiding.
 • Slechts €37,- en een 100% succesgarantie
 • Makkelijker vol te houden dan andere methodes

Conclusie Simpel Slank

Simpel Slank is wat mij betreft een prima programma waarmee goede resultaten worden behaald, het is niet duur en je krijgt er een 100% succesgarantie bij. Persoonlijk heb ik ook goede ervaringen met Puur Figuur en er zijn verschillende betrouwbare websites die zich eveneens positief uitlaten over Simpel slank.

Onlangs schreef ik een artikel met de titel ‘Afvallen zonder dieet' eigenlijk valt Simpel Slank hier ook onder. Het is geen dieet maar een lifestyle. Door het op orde brengen van je hormoonbalans zal je niet snel meer aankomen en dat is juist wat je wilt.

Ik hoop dat je tijdens deze Simpel Slank review antwoord hebt gekregen over vragen zoals:

 • Wat is Simpel slank precies?
 • Voor wie is Simpel slank bedoelt?
 • Is Bernard Favier betrouwbaar?
 • Is Simpel Slank het beste dieet?
 • Kan ik Simpel Slank met korting kopen?
 • Is er een Simpel Slank Kortingscode?
 • Hoe zit het met zijn bedrijf PuurFiguur?
 • Wat houdt Simpel slank precies in?
 • Wat zijn de ervaringen en reviews met Simpel slank?

Jouwpersoonlijkegroei.nl is hét platform voor zelfontwikkeling

Met de 360 graden benadering van Persoonlijke Ontwikkeling delen we inspiratie via Blogs, de beste Documentaires, inspirerende Podcast tips, leerzame Events, mooie Boeken én het Gratis E-book.

Op het platform vind je alles over Voeding, Beweging & SportSlaapMeditatieMindset en Geluk.

👉 TIP: Deze voedingssupplementen heb je elke dag nodig en ontdek 's wereld beste Relax App.

Heel veel succes en plezier met de volgende stap in jouw persoonlijke groei!

 

Laat je een reactie achter?

Laat je even weten in een reactie of jij ervaring hebt met Simpel Slank Hiermee kan je anderen inspireren en ik zal altijd persoonlijk reageren 🙂

Vitaily Korting - Alle supplementen in één! - Kortingscode - Richard de Leth

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess. Hij heeft passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Martijn neemt jullie mee in zijn verhaal aan de hand van inzichten die hij heeft verkregen door het luisteren van podcasts, het bekijken van documentaires, het lezen van boeken en het volgen van seminars.
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Zet je graag de volgende stap in je Persoonlijke Ontwikkeling?


Wil jij:

 • Meer energie?
 • Regelmatiger bewegen?
 • Uitgeruster wakker worden?
 • Bewuster worden van je mindset?
 • De voordelen van meditatie ervaren?
 • Meer geluk ervaren?

Download dan nu het  GRATIS E-book  "De volgende stap in jouw persoonlijke groei".

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
DOWNLOAD GRATIS
50 praktische groei tips download