Shambala Review | Bestel het tweede flesje met 50% korting!
01 september 2021 
11 min. leestijd

Shambala Review | Bestel het tweede flesje met 50% korting!

Als mens is het belangrijk om jezelf te leren kennen. Dat is namelijk de enige manier om te groeien als persoon en jezelf te blijven ontwikkelen in dit leven. Wanneer je te veel bagage van vroeger meedraagt en vastzit in oude patronen, is dat lastig. Je wordt dan tegengehouden op je reis naar de verbinding met jezelf. Herken jij dit en vind je dat het tijd is voor verandering? In deze Shambala review lees je alles over hoe je jouw eigen leven weer op de rit krijgt. En ik heb een mooie Shambala korting voor je! 

Shambala Review (2021) + Korting Doorbreek oude patronen!

Klik hier voor 48% korting op Shambala

Leer oude patronen doorbreken met Shambala 

Shambala is een Tibetaanse filosofie over het leven. Het helpt mensen om hun levenspad te doorlopen en zich spiritueel te ontwikkelen. Het is daarom dé manier om innerlijke verbinding te realiseren en te ontdekken wie je bent en wat je wilt. Door de antwoorden op die vragen in jezelf te zoeken (en niet erbuiten), ontstaan er allerlei nieuwe inzichten

Stammen uit de Amazone gebruiken verschillende natuurlijke ingrediënten om antwoorden te krijgen op belangrijke vragen. Bobinsana, de schors van een boom, wordt bijvoorbeeld gedurende 10 dagen gedronken wanneer stammen een nieuwe leider moeten aanstellen. Door de verbinding met de plant, de natuur en met zichzelf, ontstaan nieuwe inzichten. 

Shambala Review (2021) + Korting Doorbreek oude patronen!

Wat is Shambala dan precies? 

Het antwoord op de vraag ‘wat is Shambala’, is vrij simpel. Het is een natuurlijk kruidenmengsel van Caapi en Bobinsana, waardoor je je hart kunt openen en verbinding kunt maken. Niet alleen met jezelf, maar ook met een hogere wijsheid. Dit mengsel nuttigde men van oorsprong onder begeleiding van een sjamaan, om hun ware ‘ik’ te ontdekken. 

Wanneer je gedurende 30 dagen met Shambala aan de slag gaat, is de kans groot dat je: 

 • Je innerlijke guru ontdekt; 
 • De verbinding met jezelf herstelt; 
 • Je hart leert openen. 

Het is een 100% natuurlijk proces, want Shambala is een 100% natuurlijk kruidenmengsel. Het is ook plantaardig en geschikt voor veganisten en vegetariërs. Het is bovendien op een duurzame manier verkregen, met respect voor de natuur. 

Kukuru Shambala 

Wie de podcast Kukuru van Giel Beelen kent, weet dat Giel dit soort onderwerpen ontzettend interessant vindt. Hij heeft met de komst van Kukuru Shambala ontwikkeld, samen met Jesse van der Velde. Dankzij microdosering met Shambala, leerde Giel wat hij wilde en wat zijn diepere missie was. “Het cirkeltje werd helemaal rond”, vertelt hij. Waar hij voorheen ongelukkig was, niet wist wat hij wilde en de verbinding met zichzelf gemakkelijk kwijtraakte, is Giel tegenwoordig Shambala Kukuru promotor en helpt hij mensen om zichzelf terug te vinden. Net zoals hij zichzelf heeft teruggevonden! 

Giel vertelt met veel enthousiasme over de beste Shambala ervaring van zijn leven. “Ik voelde dat ik m'n eigen leven echt weer aan het LEVEN was. Dat gevoel – en die manier van leven – wil ik iedereen geven. En dat is waarom wij dit product (en het pad dat erbij hoort) naar je toebrengen.” 

Klik hier voor 48% korting op Shambala

Shambala ervaringen van anderen 

Niet alleen Giel Beelen is enthousiast. Er zijn tal van positieve Shambala ervaringen te vinden. Lees bijvoorbeeld de Shambala review van Dayenne. Voor haar is Shambala dé manier om innerlijke rust te vinden. “Wanneer ik Shambala neem, merk ik dat ik minder gehaast ben en meer vanuit mijn hart handel en minder in mijn hoofd zit. Ik voel me heel relaxed, maar toch heel krachtig en productief. Shambala helpt me echt om bij mijn kern te komen en mij af te schermen van externe ruis.” 

Ook Nynke is positief: “Wow, wat een fijn goedje! Genomen voor ik ging wandelen in de natuur. Zo'n diepe verbondenheid met alles. Magisch.” Marco is er ook erg over te spreken: “Ondanks de drukte waar ik nu in zit vanwege sleuteloverdracht en klussen nu naast een drukke agenda... Veel rust in mijn lijf!” 

Is Shambala voor iedereen geschikt? 

Let op: In principe is Shambala voor iedere volwassene veilig, maar er zijn enkele uitzonderingen. Wanneer je nog moet autorijden of op een andere manier aan het verkeer gaat deelnemen, mag je Shambala niet gebruiken. Dat geldt ook voor wanneer je jonger bent dan 16 jaar, zwanger bent, een psychische stoornis hebt, onder behandeling bent bij een psycholoog of psychotherapeut of wanneer je medicijnen gebruikt. Raadpleeg in zulke situaties altijd eerst een arts om het gebruik van Shambala te bespreken. 

Shambala kopen? Goed idee! 

Wil je Shambala kopen om er zelf mee aan de slag te gaan en heb je de uitzonderingen hierboven goed gelezen? Als je niet in deze risicogroepen valt, zal het gebruik van dit kruidenmengsel je leven absoluut verrijken. Weet wel dat microdosering onder begeleiding moet gebeuren. Daarom kan ik je aanbevelen om het programma van Giel en Jesse hiervoor te volgen. Je kunt niet alleen via hen Shambala bestellen, maar ook een 7-daags begeleid programma doorlopen om op de juiste manier te micro doseren. De beste Shambala kopen doe je zo! 

Leer hoe je een nieuw begin in je leven kunt maken, hoe je antwoorden op grote vragen kunt vinden en hoe je ontdekt wie je bent, wat je wilt en wat je levensmissie is. Ook ga je je verdiepen in de grootste fout die mensen maken met microdosering en ontdek je hoe je wél een diepe verbinding met jezelf kunt realiseren dankzij dit goedje. 

Shambala Review (2021) + Korting Doorbreek oude patronen!

Profiteer van Shambala korting! 

Wil je een Shambala aanbieding scoren? Bestel nu en ontvang het tweede flesje met 50% Shambala korting. Ook krijg je het 7-daagse programma er helemaal gratis bij! Heb je minder interesse in een Shambala kortingscode en wil je gewoon 1 flesje proberen? Dat kan ook! Bekijk het Shambala aanbod en kies wat het beste past bij jou. 

Veel gestelde vragen

Shambala kopen? Maar heb je nog een aantal dringende vragen? Vaak worden een aantal veel voorkomende vragen gesteld over Shambala. Ik heb ze daarom even voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Plaats dan gerust een reactie. 

Is het verkeerd om vast te zitten in oude patronen?

Oude patronen zijn niet per definitie ‘slecht’ of ‘verkeerd’, tenzij ze negatieve gevolgen hebben. In dat geval kun je ze beter loslaten. Het gevolg van vastzitten in oude patronen, is namelijk dat je ver van jezelf af komt te staan en niet alles uit het leven haalt wat erin zit. Je zal je nooit echt gelukkig voelen of heel tevreden zijn met hoe je leven eruitziet. Je weet namelijk dat er meer is. Maar hoe zorg je ervoor dat je meer bereikt? 

Misschien gaat het momenteel niet goed op je werk, heb je een relatie waar je te veel kopzorgen van hebt of loop je steeds tegen dezelfde pijnen en situaties aan in het leven. Als je dit herkent, is de kans groot dat jij vastzit in oude patronen. Patronen die gedurende jouw leven zijn ontstaan en die je niet verder brengen. Ze lopen namelijk steeds op hetzelfde uit en hebben dezelfde uitkomst. Wil je iets veranderen aan jezelf of aan je huidige situatie, dan is het van belang om die oude patronen onder ogen te komen en ze te doorbreken. Alleen dán kun je namelijk groeien en verder komen. 

Shambala Review (2021) + Korting Doorbreek oude patronen

Hoe herken ik of ik vastzit in oude patronen? 

Net als Jesse van der Velde, medeoprichter van Shambala, zit jij wellicht niet lekker in je vel en stel jij jezelf misschien (enkele van) de volgende vragen: 

 • Wie ben ik écht en wat wil ik écht? 
 • Wat is mijn doel, mijn missie in dit leven?
 • Hoe kan ik meer verbinding krijgen tussen mijn hart en mijn hoofd? 
 • Hoe kan ik meer rust vinden, in plaats van altijd door te razen? 
 • Hoe doorbreek ik oude patronen en blokkades? 

Jesse vertelt: “Het was soms alsof mijn gedachten maar doordraafden. Ik kon ze niet uitzetten. Ik was mij bewust van blokkades in mijn hoofd, maar ik wist niet hoe ik ze kon doorbreken.” Jesse had zoveel vragen, maar geen antwoorden. Dat maakte hem af en toe gek.  Toen kreeg hij via via een flesje Caapi om te micro doseren. Zodoende ging hij 30 dagen aan de slag met de hele werking van teacher plants, die grote veranderingen in zijn leven zouden doorvoeren. “Door middel van microdosing, oftewel microdosering met teacher plants, ontdekte ik het pad van innerlijke verbinding.” 

Wat is microdosering? 

Microdosering is het toedienen van lage doses van geneesmiddelen aan het menselijk lichaam, om zo het effect ervan te meten. Het wordt ook toegepast met speciale planten die teacher plants genoemd worden. Denk hierbij aan psilocybine (paddenstoelen) en Caapi. Zulke paddenstoelen zijn legaal en hebben een vergelijkbaar effect met hallucinerende middelen, zoals LSD. Echter, omdat je er maar heel weinig van neemt, is het ongevaarlijk en niet schadelijk. Uit onderzoek van verschillende universiteiten is bovendien gebleken dat microdosering effect heeft op het menselijk welzijn, het creatieve vermogen en een gevoel van flow. Andere redenen om aan microdosering te doen, zijn: 

 • Meer verbinding met jezelf; 
 • Minder in je hoofd zitten en meer vanuit je gevoel leven; 
 • Beter kunnen omgaan met stress; 
 • Creatiever denken en meer helder inzicht krijgen, om betere keuzes te maken; 
 • Lekkerder in je vel zitten; 
 • Meer ‘flow’ ervaren.

Shambala Review (2021) + Korting Doorbreek oude patronen!

Klik hier voor 48% korting op Shambala

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


 • Meer energie?
 • Regelmatiger bewegen?
 • Uitgeruster wakker worden?
 • Bewuster worden van je mindset?
 • De voordelen van meditatie ervaren?
 • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download