In dit artikel

Kan een Shakti mat de libido verhogen? Experts wegen in op acupressuur

In dit artikel

Zoek je een natuurlijke boost voor je libido? Ik weet hoe frustrerend het kan zijn om op zoek te gaan naar antwoorden op dit intieme gebied. Met mijn eigen ervaring en diepgaand onderzoek ontdekte ik de mogelijkheden van de Shakti mat, een acupressuur mat met maar liefst 6210 punten die belooft totale ontspanning te brengen.

Deze blog neemt je mee in de wereld van acupressuur en onthult of het echt werkt voor je seksuele energie. Blijf lezen, de antwoorden liggen voor je klaar!

Key Takeaway

De beste shakti mat van 2024 is Flowee Shakti mat. Dit merk biedt de meest duurzame en kwalitatief hoogwaardige shakti matten aan, samen met een fijne klantenservice.

Samenvatting

 • Shakti matten zijn gebaseerd op de principes van acupressuur en kunnen zorgen voor ontspanning.
 • Volgens experts kan deze ontspanning vervolgens leiden tot een verhoogd libido door het activeren van specifieke energiepunten.
 • Persoonlijke ervaringen variëren: sommigen melden een toename in seksueel verlangen, terwijl anderen geen verschil merken.
 • Een Shakti mat kan ook bijdragen aan het verminderen van chronische pijnen, wat indirect het libido kan beïnvloeden.
 • Het gebruik van Shakti matten als middel om het libido te verhogen heeft nog geen wetenschappelijke onderbouwing, maar blijft een interessante optie om te verkennen.

Wat is een Shakti mat??

Kan een Shakti mat de libido verhogen? Experts wegen in op acupressuur

Een Shakti mat is een moderne versie van het traditionele Indiase spijkerbed. Dit hulpmiddel voor zelfzorg bestaat uit een mat bezaaid met scherpe punten die je lichaam raken. Deze punten zijn niet bedoeld om pijn te doen, maar om het lichaam te stimuleren en te helpen ontspannen.

Het ligt voor de hand dat ik eerst sceptisch was over hoe een mat met plastic punten iets goed voor mijn lichaam zou kunnen doen. Maar na enkele keren gebruiken, merkte ik hoe mijn spieren zich minder gespannen voelden en hoe ik me rustiger voelde.

Het is fascinerend dat zoiets simpels als op een mat liggen je kan helpen te mediteren en chronische pijn kan verlichten.

Kan een Shakti mat het libido verhogen?

Kan een Shakti mat de libido verhogen? Experts wegen in op acupressuur

Laten we eens duiken in de wereld van acupressuur met de Shakti mat – kan deze tool echt een boost geven aan je libido? Experts delen hun inzichten over de mogelijke connectie tussen diepe ontspanning en seksueel verlangen.

Experts geven hun mening

Acupressuurdeskundigen bevestigen dat deze techniek kan bijdragen aan een toename van het libido. Dit komt door de stimulatie van bepaalde energiepunten, die ook in verband worden gebracht met diepe ontspanning en het verminderen van stress.

Ik hoor van velen dat na een sessie op de Shakti mat, ze zich meer ontspannen voelen, wat direct invloed kan hebben op hun verlangen naar intimiteit.

Verschillende therapeuten zien acupunctuur als een krachtige bondgenoot voor het verbeteren van seksuele gezondheid. Ze wijzen op onderzoeken waaruit blijkt dat vrouwen die deze behandeling ondergaan beter vochtig worden en intensere orgasmes ervaren.

Dit motiveert mij om eens dieper in te duiken in de wereld van meditatie en acupressuur als ik mijn eigen seksuele energie wil verbeteren. Een gezonde levensstijl, inclusief sport en voeding vol libido verhogende superfoods, draagt hier volgens experts ook aan bij.

Persoonlijke ervaringen en de invloed van Shakti mat op libido

Mijn ontdekkingstocht met de Shakti mat heeft me langs diverse ervaringen geleid. Sommige dagen voelde het bijna te pijnlijk, terwijl ik op andere momenten een diepe ontspanning ervoer.

 • De eerste keer dat ik op mijn Shakti mat lag, was het een mix van oncomfortabele prikkelingen en nieuwsgierigheid. Ik had gehoord dat het je bloedcirculatie zou kunnen verbeteren, wat weer invloed zou kunnen hebben op mijn libido.
 • Na meerdere sessies merkte ik een verhoogd gevoel van welzijn. Dit gevoel van relaxatie leek ook mijn zin in intimiteit positief te beïnvloeden.
 • Ik sprak met vrienden die ook Shakti matten gebruiken. Enkelen beweerden dat hun seksdrive was toegenomen sinds ze de mat regelmatig gebruiken.
 • Ondanks deze anekdotes heb ik ook gesprekken gehad waaruit bleek dat niet iedereen dezelfde boost in libido ervaart. Het lijkt dus echt persoonlijk te zijn.
 • Als fervent Shakti – matgebruiker begon ik te letten op veranderingen in mijn eigen seksuele verlangens. Hoewel er momenten waren dat ik meer passie voelde, kan ik niet met zekerheid zeggen dat dit alleen aan de mat te danken was.
 • Chronische pijn speelt vaak parten in ons dagelijkse leven, en zo ook bij seksuele activiteiten. Door het gebruik van de mat heb ik gemerkt dat sommige pijnen minder werden, wat indirect mijn interesse in seks deed toenemen.

Conclusie

Acupressuur en Shakti matten openen fascinerende deuren naar ontspanning en welzijn. Experts zien potentieel in het gebruik van acupressuur voor het verhogen van libido. Ontspannen lichaam en geest kunnen immers de sleutel zijn tot een beter seksleven.

De krachtige punten op de mat prikkelen energiebanen die invloed hebben op passie en verlangen. De Shakti mat past moeiteloos in een dagelijkse routine voor meer levenskracht. Laat deze antieke techniek je moderne wereld met nieuwe energie vullen.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is een Shakti mat?

Een Shakti mat is een mat met acupressuurpunten die kan helpen bij het verlichten van chronische pijn en het verbeteren van ontspanning. Er zijn verschillende merken acupressuurmatten.

2. Kan het gebruik van een Shakti mat echt mijn libido verhogen?

Sommige mensen geloven dat door het verlichten van chronische pijn en het verbeteren van de ontspanning, een Shakti mat indirect een positief effect kan hebben op het libido.

3. Hoe werkt een Shakti mat om pijn te verminderen?

De acupressuurpunten op een Shakti mat stimuleren het lichaam en kunnen helpen bij het loslaten van spanning en het verminderen van pijn.

4. Hoe vaak moet ik een Shakti mat gebruiken voor de beste resultaten?

Experts raden aan regelmatig gebruik te maken van de Shakti mat, zoals dagelijks voor een aantal minuten, om de mogelijke voordelen zoals vermindering van chronische pijn te ervaren.

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Kan een Shakti mat de libido verhogen? Experts wegen in op acupressuur

Laat een reactie achter

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips